Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

Οι 7 αρχές του Σύμπαντος



«Οι αρχές της Αλήθειας είναι επτά: εκείνος που το καταλαβαίνει αυτό τέλεια,κατέχει το μαγικό κλειδί, που με αυτό οι Πύλες του ναού θα ανοίξουν».

1. «Το Παν είναι ο Λόγος. Το σύμπαν είναι Νοητικό». (Πρώτη Αρχή)

2. «Όπως είναι πάνω, είναι και κάτω. Όπως είναι κάτω, είναι και πάνω».(Δεύτερη Αρχή) [Σχόλιο Αφύπνισης :είναι και ρητό των μασόνων]

3. «Τίποτε δεν είναι ακίνητο, όλα δονούνται». (Τρίτη Αρχή)

4. «Όλα είναι δυαδικά, όλα έχουν δύο πόλους. Όλα είναι ένα ζεύγος αντιθέτων, τα άκρα αγγίζονται».(Τέταρτη Αρχή)

5. «Όλα ρέουν και πάλι ρέουν. Όλα έχουν περιόδους ακμής και παρακμής, ανόδου και καθόδου. Όλα κινούνται σαν εκκρεμές.
Το μέτρο της κίνησης προς τα δεξιά είναι όμοιο με αυτό της κίνησης προς τα αριστερά. Ο ρυθμός είναι η εξίσωση τους». (Πέμπτη Αρχή)

6. «Κάθε αιτία έχει το αποτέλεσμα της. Κάθε αποτέλεσμα έχει μια αιτία, όλα γίνονται σύμφωνα με τον Νόμο».(Έκτη αρχή)

7. «Η γέννηση υπάρχει παντού. Όλα έχουν μια αρσενική και μια θηλυκή αρχή. Η γέννηση
εκδηλώνεται σε κάθε επίπεδο».(Έβδομη Αρχή) 


Μέχρι χθες οι μεγαλύτεροι φιλολογικοί κριτικοί αρνούνταν την αυθεντικότητα των Ερμητικών κειμένων.

Αν και υπήρχαν μαρτυρίες φιλοσοφικών αυθεντιών συγκεκριμένα του Ιάμβλιχου που ανέφερε ότι ο Πυθαγόρας και ο Πλάτων κατά την επίσκεψή τους στην Αίγυπτο «διάβασαν» τις στήλες του Ερμή με την βοήθεια των ιερέων, τα κείμενα αυτά δεν γινόταν πιστευτά μέχρι που ανακαλύφθηκαν αποσπάσματα πάνω σε αιγυπτιακά μνημεία και τάφους των πρώτων δυναστειών.

Ο Ποίμανδρος που υπάρχει σήμερα είναι η σύνοψη ενός των βιβλίων του Θώτ ή Ερμή Τρισμέγιστου, από ένα πλατωνιστή της Αλεξάνδρειας. Τον 3ο μ.χ αιώνα ένας Ιουδαίος καβαλιστής αναμόρφωσε το κείμενο και ονομάστηκε η Γένεση του Ενώχ. Ένα βιβλίο που εξαφανίστηκε το προηγούμενο αιώνα. Ο Κλήμης της Αλεξάνδρειας ένας από τους πατέρες της εκκλησίας αναφέρει ότι τα σαράντα δύο ιερά βιβλία της Αιγύπτου αποτελούσαν μέρος των βιβλίων του Ερμή. Ο Νεοπλατωνικός Ιάμβλιχος στηρίζεται στην αυθεντία του αιγυπτίου ιερέα Αβαμμών και αποδίδει χίλια διακόσια βιβλία στον Ερμή τον Τρισμέγιστο. Ο Διογένης ο Λαέρτιος αποδίδει μια ηλικία 48.863 χρόνων πρίν από την εποχή του Μέγα Αλεξάνδρου στα βιβλία του Ερμή και των ιερών αρχείων των Αιγυπτίων.


Η ιστορία του Θώτ ή Ερμή του Τρισμέγιστου χάνεται πίσω στον χρόνο και στον πολιτισμό της μυθικής κόκκινης Αιγύπτου. Πολιτισμός που έφτασε στο απόγειο του πρίν από τον τελευταίο καταποντισμό της Ατλαντίδας. Ο Ερμής ο Τρισμέγιστος ήταν εκείνος που δίδαξε στους ανθρώπους όλα όσα γνωρίζουν και ήταν ο ιδρυτής των μυστηρίων. Οι πρώτοι μαθητές του Ερμητισμού υιοθέτησαν τα ονόματα των δασκάλων τους και αυτή η συνήθεια πέρασε από γενιά σε γενιά μυημένων μέχρι την ιστορική εποχή.

Ο Ερμής ήταν το έμβλημα του Λόγου που δημιουργεί και ερμηνεύει τα πάντα. Τα βιβλία του Ερμή ήταν μια σύνθεση ενός πανάρχαιου δόγματος κάτω από την εξωτερική αιγυπτιακή μορφή. Η παράδοση αυτή είναι η αρχαιότερη παράδοση που έχουμε στην Δύση.

Ο πραγματικός σπουδαστής όμως δεν πρέπει να ξεγελιέται από την φρασεολογία αυτών των μεταφράσεων και να πιστέψει ότι οι Αρχαίοι Αιγύπτιοι και οι αρχαίοι Έλληνες μιλούσαν και αναφέρονταν επιπόλαια, σε κάθε στιγμή των συζητήσεων τους στο Υπέρτατο Όν, όπως συμβαίνει σε κάθε σελίδα αυτών των μεταφράσεων. Κανένα

Ερμητικό έργο γραμμένο από Αιγυπτίους δεν θα μιλούσε για τον ένα συμπαντικό θεό των μονοθεϊστικών συστημάτων. Για τους Αιγυπτίους ο κάθε θεός ήταν ο «ένας ζών και μοναδικός θεός». Ο μονοθεϊσμός τους ήταν καθαρά γεωγραφικός. Ο Αιγύπτιος της Μέμφιδος διακήρυσσε την μοναδικότητα του Φθά και ο αιγύπτιος της Θήβας την μοναδικότητα του Άμμωνα. Ο ένας θεός δεν είναι παρά ο θεός της πόλης και δεν αποκλείει την ύπαρξη ενός θεού της γειτονικής πόλης. Οι αιγύπτιοι δεν μιλούσαν για τον ένα θεό που είναι αδιάγνωστος αλλά για τους μοναδικούς θεούς τους. Βάση αυτού του χαρακτηριστικού κρίνεται η αυθεντικότητα των Ερμητικών κειμένων. Η πρώτη όμως πανάρχαια τριάδα των αιγυπτιακών θεών που χάνεται στα βάθη του χρόνου ήταν Όσιρις – Ίσις – Θώτ.


Το Κηρύκειο ήταν ένα χαρακτηριστικό σύμβολο του Ερμητισμού που πάνω του οι μυημένοι μπορούσαν να αναγνωρίσουν τους επτά νόμους του σύμπαντος.Αυτοί οι επτά νόμοι συσχετίζονταν με τα επτά κλειδιά ερμηνείας, τα οποία χρησιμοποιούνταν για κάθε σύμβολο, Μύθο ή αλληγορία. Το αστρολογικό, θρησκευτικό, ιστορικό, μαθηματικό, γεωμετρικό, ψυχολογικό, γλωσσολογικό και τέλος φυσιολογικό. Επίσης σχετίζονται με τους επτά φορείς της συνείδησης ενός ανθρώπου που τόσο συχνά βλέπουμε με τα δικά τους σύμβολα στις αιγυπτιακές αναπαραστάσεις.

Λέγεται ότι στον τάφο του Ερμή του Τρισμέγιστου βρέθηκε ένας σμαραγδένιος πίνακας.  Σε αυτόν εκτός από το κείμενο υπήρχαν χαραγμένα δύο χέρια. Το ανυψωμένο δεξί χέρι αναφερόταν με την λέξη «Λύσε» και το αριστερό που έδειχνε κάτω με την λέξη «Συμπύκνωσε». Δεν είναι τυχαίο που οι ρίζες της αλχημείας βρίσκονται στην αρχαία Αίγυπτο.


Ο Θώτ κάτω από την μορφή της ίβις δίδασκε τους νόμους της φύσης και την αντιστοιχία αυτών των νόμων στον μικρόκοσμο. Με την μορφή της ίβιδας, ένα πουλί ιερό για τους αρχαίους αιγυπτίους, βλέπουμε να αναπαριστάνεται αυτή η θεότητα στην Αίγυπτο.
Υπήρχαν δύο είδη Ίβιδας μια μαύρη και μια μαύρη και άσπρη. Η πρώτη εξολόθρευε τα φτερωτά φίδια που ερχόταν κάθε άνοιξη από την Αραβία. Η άλλη ήταν αφιερωμένη στην σελήνη γιατί ο πλανήτης είναι φωτεινός από την μια πλευρά και σκοτεινός από την άλλη. Το πουλί αυτό προκαλεί μεγάλη καταστροφή στα αυγά του κροκοδείλου που γεμίζουν τον Νείλο και λέγεται ότι το κάνει κάτω από το φώς του φεγγαριού και έτσι βοηθιέται από την Ίσιδα σαν σελήνη. Ο Θώτ σαν γραμματέας της Ίσιδος και του Όσιρι ήταν ο κύριος του Χρόνου και ο ρυθμιστής των ατομικών πεπρωμένων.

1greek
thesecretrealtruth 

Ν Ο Θ Ε Ι Α…Οι Εκλογές στην Ελλάδα, η SINGULAR LOGIC και ο Λόρδος Ρότσιλντ!


Κυκλοφορούν φήμες και ψίθυροι, αλλά και δημοσιεύματα των ΜΜΕ, ότι επίκειται ΝΟΘΕΙΑ των εκλογικών…αποτελεσμάτων μέσω Η/Υ, όπως σε κάθε εκλογή.
Η Παγκόσμια Κυβέρνηση-Δικτατορία δεν θα αφήσει τη «μπουκιά-Ελλάς, να φύγει από το στόμα της».
Προς ενημέρωση του Ελληνικού Λαού παραθέτουμε τα κάτωθι, παρμένα από τα ΜΜΕ.
Άλλα ψηφίζουμε το πρωϊ, και άλλα βγαίνουν το βράδυ.
Πράγματι είναι περίεργη η ύπαρξη της εταιρείας ηλεκτρονικών υπολογιστών SINGULAR LOGIC μέσα στο Ελληνικό Υπουργείο Εσωτερικών.
Κατελήθη πάσα έννοια ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ!!!
Δεν υπάρχει ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ούτε στα υπουργεία μας. Παντού κάνουν κουμάντο οι δανειστές της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας του Λόρδου Μεγιστάνα ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Την εταιρεία των ηλεκτρονικών υπολογιστών SINGULAR LOGIC την αγόρασε ο Λόρδος Ολιγάρχης ΡΟΤΣΙΛΝΤ πρόεδρος της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας. Αυτός ο άνθρωπος είναι παμφάγον όν, τίποτα δεν αφήνει να πέσει κάτω, είναι αρπακτικό πρώτης επιλογής, όλα τα αγοράζει, «όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει» λέει ο Λαός.
Η εταιρεία SINGULAR LOGIC είναι αυτή που μέσω των Η/Υ εκδίδει τα εκλογικά αποτελέσματα, και εμείς οι αφελείς τα πιστεύουμε. Σιγά μην άφηνε ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ τους εφιάλτες πολιτικούς, πιόνια του, απροστάτευτους.
Ο Λόρδος Επικυρίαρχος, Μεγιστάνας και Ολιγάρχης Βαρώνος ΡΟΤΣΙΛΝΤ βγάζει ότι αποτελέσματα θέλει. Βγάζει ότι κόμματα επιθυμεί. Βγάζει τους βουλευτές που είναι υπάλληλοί του, και έχουν συγγενικότητα με την δική του Εθνότητα.
Αυτό το πράττει μέσω των Η/Υ του Ελληνικού (υποτίθεται) Υπουργείου Εσωτερικών, για να εξασφαλίσει-σαν δανειστής και Κοσμοκράτορας- την ψήφιση όλων των Μνημονίων και εφαρμοστικών νόμων, που προστατεύουν τα συμφέροντά του. Ο Ελληνικός Λαός κοιμάται τον ύπνο του δικαίου.
Πρέπει ο εκάστοτε Υπουργός Εσωτερικών, να εξασφαλίσει τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ από τον οποίον πληρώνεται, και ΟΧΙ τον Κοσμοκράτορα Λόρδο ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
Χρόνια τώρα η εταιρεία SINGULAR LOGIC των Η/Υ, Σιωνιστικών συμφερόντων-ιδιοκτησίας ΡΟΤΣΙΛΝΤ, έχει αναλάβει την διεξαγωγή των εκλογών, μέσω των προδοτών πολιτικών αχυρανθρώπων του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, με αποτέλεσμα να αμφισβητούνται όλα τα εκλογικά αποτελέσματα.
Έτσι ο Κοσμοκράτορας ΡΟΤΣΙΛΝΤ κάνει HACKING, – μέσω Η/Υ και ελέγχει την Ελληνική Δημοκρατία.
Έγκλημα κατά της πατρίδος έκαναν οι προδότες πολιτικοί εκείνοι που επέτρεψαν να πωληθεί στον Λόρδο ΡΟΤΣΙΛΝΤ η εταιρεία των Η/Υ των εκλογικών αποτελεσμάτων.
Αρχικά η SINGULAR LOGIC ήταν ιδιοκτησία της εταιρείας MIG, αυτή η εταιρεία την πούλησε στη Τράπεζα Πειραιώς, και η Τράπεζα τη πούλησε στο παμφάγον όν Μεγιστάνα και Παντοκράτωρα Λόρδο ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Αυτά τα γνωρίζουμε από τα ΜΜΕ.
Έπρεπε η τότε Ελληνική Κυβέρνηση να αγοράσει την SINGULAR LOGIC, να την κάνει Δημοσίου συμφέροντος, και όχι να αφήνει τον κάθε επιχειρηματία να κάνει κουμάντο, και να βάζει στο χέρι στα εκλογικά αποτελέσματα.
Εμείς ο Λαός, σαν εκλογικοί αντιπρόσωποι φροντίζουμε να μην κλαπεί ούτε μία ψήφος από τα κόμματα, ή από τους υποψηφίους βουλευτές, και ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ κάνει ότι θέλει!!!
Μας ενδιαφέρει η SINGULAR LOGIC διότι συνοψίζει τις καταμετρημένες ψήφους, και το αποτέλεσμα που βγάζει ανακοινώνει το Υπουργείο Εσωτερικών, και ο Λαός το πιστεύει. Τουλάχιστον το 1/3 των βουλευτών είναι της απολύτου εκλογής και επιλογής του Επικυρίαρχου Κοσμοκράτορα Λόρδου, Βαρώνου ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Το παράλογο είναι ότι μια ιδιωτική εταιρεία εκδίδει τα αποτελέσματα, εν απουσία αντιπροσώπων των πολιτικών κομμάτων που αγωνίσθηκαν στις εκλογές.
Ποίος νόμος δίνει το δικαίωμα στο Υπουργείο Εσωτερικών να δίνει το πλέον νευραλγικό πόστο των εκλογών σε μιά ιδιωτική εταιρία;;;
Ο Ελληνικός Λαός ερωτά, είναι αξιόπιστα τα εκλογικά αποτελέσματα, ή ο Παντοκράτωρας Λόρδος ΡΟΤΣΙΛΝΤ εκλέγει τους βουλευτές, και την εκάστοτε Ελληνική Κυβέρνηση;;; για εξασφαλίσει το παράνομο ΧΡΕΟΣ & τα Μνημόνια;;;(παράνομο και επαχθές το χαρακτήρισε πρόσφατα η εξεταστική επιτροπή της Βουλής).
Να σκεφθείτε ότι την εταιρεία αυτή την πληρώνει ο Ελληνικός Λαός εκ του υστερήματος, για να εκλέγει ο Μεγιστάνας Επικυρίαρχος ΡΟΤΣΙΛΝΤ τους εκλεκτούς.
ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Διεθνολόγος/Αρθρογράφος ΜΜΕ



makeleio.gr
http://alertgr.blogspot.gr/2015/09/singular-logic.html#.Ve3dpVLwAo2

Προσέξτε την Ατζέντα 30 και όχι την Ατζέντα 21 ...

Αποτέλεσμα εικόνας για neilkeenan

1. Οι Ιησουίτες κάνουν μια προσπάθεια να κλέψουν πίσω το Χρηματοπιστωτικό Σύστημα. Έχουν ήδη πάρει πίσω το Βατικανό από τους Illuminati και τώρα προσπαθούν να εφαρμόσουν τη Νέα Παγκόσμια Τάξη.
- Εμείς είμαστε αυτοί που σχεδιάζουν να σφάξουν!
Προσέξτε την Ατζέντα 30 και όχι την Ατζέντα 21 ...
2. Πολλές χώρες δεν έχουν κανένα χρέος. Οι περισσότερες χώρες δεν έχουν καν κυριαρχία, είναι εντελώς υπόδουλες σ' αυτούς. Οι περισσότερες κυβερνήσεις, αν και ονομάζονται έτσι, κάθε άλλο παρά κυβερνήσεις είναι. Στην πραγματικότητα αν ήταν πραγματικές κυβερνήσεις, τότε οι πολίτες θα είχαν κάθε δικαίωμα να κινηθούν με τους κανόνες της Πολιτικής Δικονομίας ενάντια σε αυτούς που τους εξαπάτησαν.
Για παράδειγμα, η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ στην Αμερική, - και όχι στις Ηνωμένες Πολιτείες - έχει την αρμοδιότητα να εκτυπώνει χρήματα και να τα δανείζει στην κυβέρνηση, με ένα επιτόκιο καπέλο 17%, το οποίο πληρώνουν οι πολίτες. Αυτή είναι η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ και αυτό κάνει. Και το κάνει αυτό επειδή οι πολίτες εξαπατήθηκαν από τις παρατάξεις των Ιησουιτών και των Illuminati.
Αν υπήρχε μια πραγματική κυβέρνηση, τότε δεν θα συνέβαινε το μηχάνημα εκτύπωσης που ονομάζεται FRB και που τυπώνει "χρήμα", να το έχουν και να το χρησιμοποιούν οι Rothschild και να εξαπατούν όλους όσους ζουν εντός των ΗΠΑ (και σχεδόν και όλες τις άλλες χώρες όπου έχουν οι Rothschild Κεντρικές Τράπεζες). Τώρα γνωρίζετε γιατί η "ελίτ" δεν πληρώνει ποτέ φόρους, παρά μόνον η μεσαία τάξη που πληρώνει πραγματικά.

Αυτός είναι ένας από τους λόγους που εξοντώνουν την μεσαία τάξη. Είναι η μεσαία τάξη που θα καταστραφεί, αν οι ΗΠΑ καταρρεύσουν. Το ίδιο ισχύει και για την Ευρώπη / Ασία / Αφρική / Ωκεανία / Μέση Ανατολή και οπουδήποτε αλλού, αλλά τώρα είμαστε σε θέση ισχυρή και μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε αυτό.
3. Η ομάδα "Keenan" βρίσκεται μέσα στις Τράπεζες τώρα.
Ναι, οι "σημειώσεις" έχουν κυρωθεί και ο Όμιλος Keenan κρατά την εξουσία πάνω στις σημειώσεις. Δεν μπορεί να αναφερθούν περισσότερα εδώ, αλλά ο αρχικός αριθμός είναι $ 1,7 τρισεκατομμύρια. Έχουμε μια πλήρη καταγραφή των λογαριασμών, ονόματα και αριθμούς και τις λεπτομέρειες με τα περιουσιακά στοιχεία στις τράπεζες.
Πολύ πρόσφατα έχουν αναφερθεί σε μια τεράστια έκρηξη που πρόκειται να λάβει χώρα και αυτό είναι κάτι που πρόκειται να συμβεί σύντομα. Δεν μπορώ να περιμένω, βλέποντας πως έχω καθυστερήσει για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα και ο χρόνος για δράση φαίνεται να είναι τώρα.
Nicos Kastanias

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ
http://revealedtheninthwave.blogspot.gr/2015/09/30-21.html

Σκηνικό Γ'ΠΠ: Οι Δυτικοί στέλνουν χερσαίες δυνάμεις απέναντι στα ρωσικά στρατεύματα στην Συρία...

 
Σκηνικό Γ'Παγκοσμίου Πολέμου σχηματίζεται στην Συρία και γενικότερα στην Μέση Ανατολή, αν οι δυτικοί πραγματοποιήσουν αυτό που απειλούν, δηλαδή την αποστολή στρατιωτικών δυνάμεων από Βρετανία και Γαλλία, πιθανόν και απο Αυστραλία, προκειμένου να ανατρέψουν τον Μπασάρ αλ Ασαντ και δήθεν "Να σταματήσουν το προσφυγικό κύμα".
Ηδη η ρωσικές δυνάμεις, αν και δεν ξεπερνούν σε ότι αφορά το μάχιμο προσωπικό τα 1500 άτομα, κατάφεραν να εκκαθαρίσουν μεγάλο τμήμα της απειλούμενης από τους ισλαμιστές Λαττάκειας.
Στην Συρία, υπάρχουν φυσικά ήδη τουλάχιστον δύο Μοίρες ρωσικών μαχητικών και στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου ο ρωσικός στόλος έχει δημιουργήσει μια αλυσίδα προστασίας της Συρίας, όπως φαίνεται και στον χάρτη.
Ο Βρετανός υπουργός Οικονομικών Τζόρτζ Όσμπορν δήλωσε πως "το πρόβλημα θα πρέπει να χτυπηθεί στη ρίζα του". Και το "κακό" είναι, σύμφωνα με τον Βρετανό πολιτικό, "H κακή ηγεσία στη Συρία υπό τον Πρόεδρο Μπασάρ αλ Άσαντ καθώς και η εξτρεμιστική οργάνωση Ισλαμικό Κράτος".
Ο Γάλλος Πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ από την πλευρά του θα κάνει αύριο Δευτέρα δηλώσεις, απαντώντας στα δημοσιεύματα που φέρουν την Γαλλία να εξετάζει το ενδεχόμενο να συμμετάσχει σε στρατιωτικές επιχειρήσεις στην Συρία. Η Συρία επέρριψε στις δυο χώρες "αποικιοκρατικό τρόπο σκέψης".
Σύμφωνα με την εφημερίδα Sunday Times ο Βρετανός πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον θα προσέλθει στις αρχές Οκτωβριου στο βρετανικό κοινοβούλιο με το αίτημα να εγκρίνει αεροπορικούς βομβαρδισμούς κατά θέσεων του Ισλαμικού Κράτους. Αυτή θα είναι η δεύτερη προσπάθειά του. Πριν από δυο χρόνια Βρετανοί βουλευτές είχαν αρνηθεί παρόμοιο αίτημα.
Τι σημαίνουν όλα αυτά: Οτι οι δυτικοί θα βρεθούν αντιμέτωποι με τις ρωσικές δυνάμεις, σε μία αναμέτρηση που πολύ εύκολα θα μπορουσε να επεκταθεί και σε άλλες περιοχές του κόσμου. Π.χ. αν κτυπηθούν Ρώσοι στρατιώτες από δυτικά μαχητικά, θα ήταν ανόητο να πιστεύουν οι δυτικοί ότι δεν θα προκληθεί "θερμή" ένταση σε άλλες περιοχές που έχουν όλα τα πλεονεκτήματα με το μέρος τους, όπως τα βαλτικά κρατίδια με την μεγάλη ρωσική μειονότητα...
Oι Ρώσοι δεν μπορούν να ηττηθούν στην Συρία για πολλους λόγους: Χεζμπολάχ και Ιρανοί χωρίς να είναι σύμμαχοι της Μόσχας, είνα σαφώς εχθροί της Δύσης ακι οι δυνάμεις που συγκεντρώνουν στην Συρία ξεπερνούν τους 60.000 άνδρες.
Συν τον συριακό Στρατό ή ότι έχει απομείνει από αυτόν (κάπου 50.000 μάχιμοι) και βέβαια την αεροπορική κάλυψη της Ρωσίας.όλα αυτά θα απαιτουσαν την ανάπτυξη ένω των 100.000 προσωπικού από τους δυτικούς (οι Αραβες σύμμαχοί τους, Σαουδάραβες Εμιρατιανοί, Καταριανοί κλπ) είναι άνευ σημασίας στις χερσαίες επιχειρήσεις.
Οι Δυτικοί ΔΕΝ μπορούν να συγκεντρώσουν και να μεταέρουν τέτοιο αριθμό προσωπικού, ούτε καν τους μισούς. Αρα, είναι καταδικασμένοι...
Επίσης και ο Αυστραλιανός πρωθυπουργός Τόνι Άμποτ δήλωσε πως η κρίση δεν απαιτεί μόνο μεγαλύτερη στράτευση για τους πρόσφυγες αλλά θα πρέπει να δοθεί και ένα μήνυμα ασφαλείας στην περιοχή, άρα να στείλει Στρατό.
Η κυβέρνησή του θα αποφασίσει μέσα σε μια εβδομάδα εάν θα συμμετάσχει στις επιχειρήσεις στη Συρία. Και στη Γαλλία διαφαίνεται μια αλλαγή στάσης όπου σύμφωνα με την εφημερίδα Le Monde o γάλλος Πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ θα διαβουλευθεί με το στρατιωτικό επιτελείο.
Σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ρώσο ομόλογό του Σεργκέι Λαβρόφ, ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Τζον Κέρι εξέφρασε την ανησυχία του για την ρωσική παρουσία στα πεδία μαχών της Συρίας, κάνοντας σαφες ότι δεν τους ενδιαφέρει να ηττηθεί το ISIL...
Οι δύο υπουργοί Εξωτερικών συμφώνησαν να εμβαθύνουν τις συζητήσεις τους στο τέλος του μήνα στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη. Σύμφωνα με τους New York Times, οι οποίοι επικαλούνται μυστικές υπηρεσίες, παρατηρείται κινητικότητα από ρωσικής πλευράς με την αποστολή ομάδας προπομπών από στρατιωτικούς στη Συρία καθώς και με την εγκατάσταση σταθμού ελέγχου πτήσεων σε περιοχή κοντά στο αεροδρόμιο της Λαττάκειας, ενώ φέρεται να έχει ζητηθεί από τη Μόσχα άδεια για πτήσεις πάνω από τη Συρία στρατιωτικών αεροσκαφών.
Τμήμα ειδήσεων pronews.gr

ΜΥΣΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΤΩΝ GRAYS ΚΑΙ ΤΩΝ REPTILIANS ΣΤΗ ΣΕΛΗΝΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΧΘΕΙ ΣΑΝ ΣΚΛΑΒΟΥΣ

SECRET MOON BASE USES ABDUCTED HUMANS AS SLAVE LABOR

Ο πληροφοριοδότης του Μυστικού Διαστημικού Προγράμματος Corey Goode, αποκάλυψε ότι μυστική βάση στην αθέατη πλευρά της Σελήνης, της οποίας η αρχιτεκτονική μοιάζει με αυτήν του Αμερικανικού Πενταγώνου, εκμεταλλεύεται ανθρώπους που απάγονται με διάφορους τρόπους.
Η βάση αυτή είναι μια από τις πέντε που υπάρχουν στην Σελήνη και ανήκουν στο μυστικό διαστημικό πρόγραμμα της Cabal "Solar Warden", την οποία ο Goode έχει επισκεφθεί, στα πλαίσια της δραστηριότητας του ως αντιπρόσωπος των "Γαλάζιων Φτερωτών Όντων" της "Συμμαχίας των Σφαιρών".
Πρόκειται για μια πολύ καλά φυλασσόμενη μυστική βάση που βρίσκεται περίπου στη θέση10:00, στην αθέατη πλευρά της Σελήνης. Το τμήμα που είναι ορατό είναι ένα "τραπεζοειδές σχήμα". Είναι προσβάσιμη μόνο από τον "Μαύρο Στόλο" και από το προσωπικό του ΔΕΣ, καθώς και από τις συμμαχικές δυνάμεις των Δρακονιανών. Μερικοί ερασιτέχνες αστρονόμοι έχουν εντοπίσει σμήνη από σκάφη που αναχωρούν από την βάση αυτή, τουλάχιστον σε δύο περιπτώσεις.
Σε άλλες απαντήσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του στις 20 Μαΐου, ο Corey αποκαλύπτει ότι είδε πολλούς ανθρώπους σε μια μυστική βάση στον Άρη, και πιστεύει ότι χρησιμοποιούνται για να εργάζονται εκεί ως σκλάβοι.
Επίσης αποκάλυψε ότι τα υπολείμματα ενός άκρως απόρρητου ναζιστικού διαστημικού προγράμματος που επέζησε του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου, συμμάχησε με μια εξωγήινη φυλή που ονομάζεται Draco Reptilians. Είναι γνωστό ότι η ναζιστική Γερμανία χρησιμοποιούσε την εργασία σκλάβων για την ανάπτυξη των προγραμμάτων της μυστικής τεχνολογίας της. Είναι περισσότερο από πιθανό ότι, εάν ένα μυστικό ναζιστικό διαστημικό πρόγραμμα συνεχίστηκε και μετά τον πόλεμο και διείσδυσε στο εθνικό σύστημα ασφάλειας των ΗΠΑ, όπως ισχυρίζεται ο Corey, διάφορες βάσεις εκτός πλανήτη να χρησιμοποιούνται από τον "Μαύρο Στόλο" και από κάποιο άλλο μυστικό διαστημικό πρόγραμμα που ονομάζεται "Διαπλανητικό Εταιρικό Συγκρότημα" (ΔΕΣ ), το οποίο επίσης χρησιμοποιεί την ανθρώπινη εργασία σκλάβων.
Σύμφωνα με τον Corey, υπάρχει πολύ λίγη πληροφόρηση σχετικά με το τι συμβαίνει στο εσωτερικό της βάσης στη Σελήνη που χρησιμοποιείται από τον "Μαύρο Στόλο". Εκτός από τη μαρτυρία της Carolyn Hamlett, υπάρχει και μια στρατιωτικός που απήχθη και που ισχυρίζεται ότι έχει μεταφερθεί σε μια μυστική βάση στη Σελήνη, όπου οι Γκρίζοι εξωγήινοι παίζουν ρόλο και υπενθυμίζει την τραυματική εμπειρία που της συνέβη.
Η Niara Terela Isley, πρώην χειρίστρια ραντάρ της Αμερικανική Πολεμικής Αεροπορίας, είχε εξαναγκαστεί να καταταγεί σε ένα μυστικό πρόγραμμα, όταν είδε ένα UFO κατά την εκτέλεση των επίσημων καθηκόντων της. Αυτή και οι συνάδελφοί της είχαν εντολή να προσπαθήσουν να παρακολουθήσουν στο ραντάρ στο λαμπερό UFO, αλλά στη συνέχεια προφυλακίστηκε από μια συγκεκαλυμμένη φατρία της USAF. Από τότε εκτέθηκε σε μια σειρά από τραυματικές εμπειρίες σε αυτές τις στρατιωτικές απαγωγές (MILABs), όπως περιγράφει εκτενώς στο βιβλίο της "Απέναντι από τη Σκιά, Αγκαλιάζει το Φως" (2013). Αποκαλύπτει ότι είχε μεταφερθεί οκτώ με δέκα φορές σε μια μυστική βάση στη Σελήνη, η οποία φυλασσόταν από ερπετοειδή όντα που χρησιμοποιούσαν σαν σκλάβους ανθρώπινα όντα.
Η περιγραφή της Niara είναι μαρτυρία απόδειξη ότι η καταναγκαστική εργασία χρησιμοποιείται στο Φεγγάρι, και ότι Η MILABs είναι εκεί, για το σκοπό αυτό, είτε για μικρά χρονικά διαστήματα, ή επ' αόριστο, όπως συμβαίνει και στον Άρη. Ενώ δεν περιγράφει το σχήμα της βάσης, οι εμπειρίες της με τους ερπετοειδείς φρουρούς και η σωματική κακοποίηση, μαζί με άλλους ανθρώπους - σκλάβους, δείχνει ότι είναι η βάση του "Μαύρου Στόλου" όπως την έχει περιγράψει ο Corey. Επιπλέον ο Corey, περιέγραψε και τους Γκρι εξωγήινους οδηγώντας το σκάφος μεταφοράς, στη Σελήνη, περιγραφή που ταυτίζεται με όσα είπε η Carolyn Hamlett για τους Grays και την συμμετοχή τους στις δραστηριότητες της βάσης.
Η μαρτυρία της Niara και οι εμπειρίες της Carolyn Hamlett, συνδυαζόμενες με τις αποκαλύψεις του Corey για τα μυστικά διαστημικά προγράμματα, οδηγούν σε ένα ανησυχητικό συμπέρασμα. Ότι υπάρχει τουλάχιστον μια μυστική βάση στην αθέατη πλευρά της Σελήνης που χειραγωγεί τους ανθρώπινους ηγέτες που μεταφέρονται εκεί, και τη χρήση ανθρώπων που έχουν απαχθεί για να εργάζονται ως σκλάβοι.


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Αυτή η φωτογραφία του μικρού από την Συρία, που βρέθηκε σε κάδο απορριμάτων στην Τουρκία, δεν δημοσιεύεται πουθενά; Γιατί;





Τις φωτογραφίες από αυτό το μικρό αγοράκι της Συρίας,  που βρέθηκε σε κάδο απορριμάτων στην Τουρκία, δεν δημοσιεύει κάνενα ΜΜΕ, κανένα κανάλι, κανένας δημοσιογράφος! Μόνον περιθωριακά τουρκικά έντυπα... Πάντα αυτοί οι "κομμουνιστές", οι "αναρχικοί"...
Το απήγαγαν, όπως χιλιάδες άλλα παιδιά και παρά τις καταγγελίες δυτικών -κι όχι κομμουνιστικών- ανθρωπιστικών οργανώσεων, σιωπαίνουν, για να γιατρεύονται οι βρικόλακες του χρήματος!

Όμως, αυτή η φωτογραφία κι η καταγραφή του εγκλήματος, δεν εξυπηρετεί την επιχείρηση-μπίζνα της "υποδοχής προσφύγων", την προσπάθεια να υποταχθεί ο Αδούλωτος κι Απροσκύνητος λαός της Συρίας!
Οι "ευαίσθητοι" και "πολιτισμένοι" της δύσης σιωπούν στο απάνθρωπο έγκλημα που διαπράττουν οι μισθοφόροι τους στη μαρτυρική Συρία!
Εμπόριο ανθρώπινων οργάνων, που αφαιρούν "επιστήμονες" στα νοσοκομεία της "συμμάχου" Τουρκίας!
Απαγάγουν μικρά παιδιά, τους κλέβουν τα όργανα, που χρυσοπληρώνουν οι...
κροίσοι για να γιατρευτούν στη βόρεια ευρώπη και τις ΗΠΑ!
Ζούμε την υποκρισία των "πολιτισμένων" Ευρωπαϊκών κυβερνήσεων, της νέας τάξης, του 4ου Ράιχ!
Αντιθέτως, χορεύουν με τους φονιάδες και σιωπούν ένοχα... κάνουν πως δεν γνωρίζουν!
Η Ελλάδα πρωτοστατεί στη γενοκτονία του λαού της Συρίας. Οι κυβερνήσεις ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ, αλλά κι η κυβέρνηση Τσίπρα, συμμετέχουν ενεργά στο έγκλημα!
- Άμεση Αποκατάσταση των Διπλωματικών Σχέσεων με τη Συρία – Άρση του Εμπάργκο κατά του λαού της Συρίας
Στηρίζουμε, ενημερώνουμε, διαδίδουμε την αλήθεια για τη Συρία:Επιτροπή για την Ειρήνη και τη Φιλία μεταξύ Ελλάδας – Συρίας
via Sanaa Alabood
A Syrian child whose many of his internal organs were stolen in Turky " the land of promise " and later dropped in its garbage containers.. طفل سوري تم سرقة أعضاؤه في تركيا أرض الميعاد ليبقى بعدها في حاويات قمامتها!!
Oύτε ο μικρός Μωχάμεντ, που δολοφόνησαν οι σιωνιστές-ναζί του Ισραήλ στις 16 Ιούλη 2014 στην παραλία της Γάαζας, δεν έγινε πρωτοσέλιδο... Τα ΜΜΕ γνωρίζουν πότε και για ποιους λόγους κάνουν τα πρωτοσέλιδά τους... 
http://lithosfotos.blogspot.gr/2015/09/blog-post_69.html

60 χρόνια από το φονικό πογκρόμ στον Ελληνισμό της Κωνσταντινούπολης


«Οι εκδηλώσεις αυτές ήταν πολύ καλά οργανωμένη ενέργεια και ωφέλιμη

για να καθαρίσει η χώρα μας από το Ελληνικό στοιχείο που είναι ένας βραχνάς»

Ισμέτ Ινονού, Αρχηγός Τουρκικής Αξιωματικής Αντιπολίτευσης,  9 Σεπτεμβρίου 1955
«Τη νύχτα αυτή η Κωνσταντινούπολη μετατράπηκε σε τόπο της Αποκάλυψης.

Δεν υπάρχουν λέξεις, ούτε συγκρίσεις που να μπορούν να δώσουν μια εικόνα της φρίκης» Ελβετική Εφημερίδα Α-Ζ, 15 Σεπτεμβρίου 1955


Τον Απρίλιο του 1955 η Κύπρος ήταν αποικία της Βρετανίας – το 1878  την απέκτησε από την Οθωμανική αυτοκρατορία η οποία την είχε υποδουλώσει  το 1571.


Την εποχή εκείνη ο Κυπριακός λαός διεκδικούσε επίμονα το δικαίωμα αυτοδιάθεσης που είχε παραχωρηθεί σε δεκάδες άλλους λαούς της πάλαι ποτέ Βρετανικής Αυτοκρατορίας. Η βούληση του Κυπριακού λαού είχε ήδη εκφραστεί με το δημοψήφισμα του 1950, το οποίο οργάνωσε ο γηραιός Μητροπολίτης Κυρήνειας Μακάριος ο Β’ και το αποτέλεσμα του οποίου ζητούσε, σε ποσοστό 95,7%, την ένωση της Κύπρου με την Ελλάδα.



Η αποικιοκρατική Βρετανία δεν είχε καμιά διάθεση να εγκαταλείψει τις ανεκτίμητης γεωστρατηγικής αξίας βάσεις της στο αβύθιστο αεροπλανοφόρο της Μεσογείου. Από τον Ιούλιο μάλιστα του 1954, η  κυνική, ύπουλη και πρόστυχη πολιτική της Βρετανίας στην Κύπρο διακηρύχτηκε πανηγυρικά όταν ο Υφυπουργός Αποικιών της Βρετανίας Χένρυ Χόπκινσον δήλωνε με τον πιο ωμό τρόπο στην Βρετανική Βουλή, πως η αρχή της αυτοδιάθεσης για την Κύπρο δεν θα εφαρμοστεί ποτέ.



Μπροστά την απόλυτη Βρετανική αδιαλλαξία, οι Κύπριοι αποφάσισαν να διεκδικήσουν δυναμικά το αυτονόητο δικαίωμα της αυτοδιάθεσης με τον ένοπλο επαναστατικό αγώνα που κήρυξε η ΕΟΚΑ την 1η Απριλίου 1955.



Ο αγώνας των Κυπρίων εξαπλώθηκε γρήγορα και όταν το αίτημα της αυτοδιάθεσης άρχισε να σαρώνει ολόκληρη την Κύπρο, η Βρετανία αφ΄ ενός μεν κατέφυγε σε κάθε σκληρό ή απάνθρωπο μέσο για να στραγγαλίσει τηνθέληση των Κυπρίων, αφ΄ ετέρου δε άρχισε να μηχανορραφεί σε αυτό που ξέρει να κάνει καλά εδώ και ολόκληρους αιώνες: Διαίρει και Βασίλευε.



Έτσι, ενώ η Τουρκία είχε πανηγυρικά παραιτηθεί από οποιοδήποτε δικαίωμα στην Κύπρο με τα άρθρα 20 και 27 της Συνθήκης της Λοζάνης του 1923 (σχετικό με το θέμα είναι το άρθρο μας 11ης Φεβρουαρίου 2014 με τίτλο «Κυπριακό: Ευκαιρία ή παγίδα;»), η Βρετανία όχι μόνο φρόντισε να την επαναφέρει σαν ισότιμο συνομιλητή στο αίτημα αυτοδιάθεσης της μεγαλονήσου οργανώνοντας  στο Λονδίνο την τριμερή διάσκεψη για το Κυπριακό (Αύγουστος 1955), αλλά έκανε και επίμονες συστάσεις στους Τούρκους να δείξουν «αποφασιστικότητα».



Η Τουρκική βουλιμία δεν χρειαζόταν μεγαλύτερη ενθάρυνση για να αφυπνιστεί. Ήταν η εποχή που οι Τούρκοι έψαχναν στον χάρτη να ανακαλύψουν που βρίσκεται η Κύπρος,  όταν ξαφνικά ολόκληρη η Τουρκία πλημμύρισε με τις οργανώσεις «Η Κύπρος είναι Τουρκική» οι οποίες σε πολλές περιοχές στελεχωνόταν από μέλη του κυβερνώντος Δημοκρατικού Κόμματος και χρηματοδοτούντο απλόχερα από την Τουρκική κυβέρνηση. Ο αρχηγός της οργάνωσης Χικμέτ Μπίλ, δημοσιογράφος της Χουρριέτ που ανήκε στον στενό κύκλο του πρωθυπουργού Αντάν Μεντερές*1, αναδείχτηκε σε καταπληκτικό έμπορο του φανατισμού και του κιτρινισμού: Από 11.000 φύλλα ημερήσιας κυκλοφορίας, τα συνεχή, πύρινα ανθελληνικά άρθρα απογείωσαν τις πωλήσεις της εφημερίδας σε 600.000 φύλλα ημερησίως, δείχνοντας τον δρόμο και στον υπόλοιπο Τουρκικό Τύπο.



Η Τουρκική κυβέρνηση διέβλεψε, μέσα στο ανθελληνικό κλίμα που η ίδια δημιουργούσε, μια θαυμάσια ευκαιρία να ξεφορτωθεί τον Ελληνισμό της Κωνσταντινούπολης τον οποίο από την επομένη της υπογραφής της Συνθήκης της Λοζάνης, θεωρούσε «βραχνά». Επί πλέον, τα μεγάλα προβλήματα υγείας του Έλληνα πρωθυπουργού Αλέξανδρου Παπάγου την εποχή εκείνη, σε συνδυασμό με την απροκάλυπτη και δραστήρια Βρετανική υποστήριξη, πρόσφεραν επιπρόσθετα πλεονεκτήματα στα τουρκικά σχέδια.



Οι συνεχείς προσπάθειες της Τουρκίας από το 1923 να «ξεφορτωθεί» τον Ελληνισμό που η ίδια συμφώνησε να κρατήσει στις αλησμόνητες πατρίδες,  δεν είχαν φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα.



Ούτε η σταδιακή απαγόρευση άσκησης δεκάδων επαγγελμάτων ώστε να εξαναγκαστούν να φύγουν οι Έλληνες της Κωνσταντινούπολης, ούτε ο εμπρησμός που το 1928 αποτέφρωσε τα Ταταύλα, την πιο φημισμένη συνοικία του Ελληνισμού της Πόλης,  ούτε η στρατολόγηση 20 ηλικιών χριστιανών και η αποστολή τους σε τάγματα καταναγκαστικής εργασίας το 1941 όταν η Ελλάδα πολεμούσε στο πλευρό των συμμάχων για τα ιδανικά της ελευθερίας και της δικαιοσύνης, ούτε το 1942 η επιβολή του αυθαίρετου, κατά την κρίση του κάθε εφόρου, έκτακτου φόρου περιουσίας στους μη μουσουλμανικούς πληθυσμούς της Πόλης, ούτε οι συνεχείς και ποικιλόμορφες διώξεις κατάφεραν να πετύχουν αυτό που επιζητούσαν επίμονα οι Τούρκοι επί ολόκληρες  δεκαετίες.



Τώρα όμως υπήρχαν όλες οι προϋποθέσεις για ένα μεθοδικό και αποφασιστικό χτύπημα.



Το σχέδιο της Τουρκικής κυβέρνησης καταστρώθηκε προσεκτικά υπό την υψηλή εποπτεία των Βρετανών και τέθηκε σε εφαρμογή τα μεσάνυχτα της 5ης προς την 6η Σεπτεμβρίου 1955:



Ο Χασάν Μεχμέτογλου, φύλακας του χώρου στον οποίο βρίσκονται τόσο το σπίτι που οι Τούρκοι θεωρούν πως γεννήθηκε ο Μουσταφά Κεμάλ όσο και το Τουρκικό Προξενείο στην Θεσσαλονίκη, τοποθετεί ένα εκρηκτικό μηχανισμό μικρής ισχύος τον οποίο παρέλαβε από τον τότε φοιτητή, Έλληνα πολίτη, μουσουλμάνο το θρήσκευμα, Οκτάι Εγκίν*2, γιό παλαιού βουλευτή Ροδόπης του Ελληνικού κοινοβουλίου. Ο μηχανισμός εκρήγνυται προκαλώντας το σπάσιμο μερικών τζαμιών χωρίς καμιά άλλη σοβαρή ζημιά.



Στις 6 το απόγευμα της 6ης Σεπτεμβρίου 1955 άρχισαν να συγκεντρώνονται στην κεντρική πλατεία Ταξίμ της Κωνσταντινούπολης εκατοντάδες αστυνομικοί με πολιτικά, μέλη του κυβερνώντος Δημοκρατικού Κόμματος, οργανωμένοι φοιτητές και απλοί πολίτες εντεταγμένοι στο Βαθύ Κράτος της Τουρκίας, ειδοποιημένοι μέσα από τα αμέτρητα τζαμιά της Κωνσταντινούπολης.







Το έκτακτο παράρτημα της εφημερίδας Istanbul Express



Την ώρα της συγκέντρωσης άρχισε να διανέμεται στους συγκεντρωμένους το έκτακτο παράρτημα της εφημερίδας «Istanbul Express» με τεράστιους τίτλους παραπληροφόρησης: «Καταστράφηκε το σπίτι του πατέρα μας με βόμβα» ενώ το κείμενο περιέγραφε μια φανταστική καταστροφή του υποτιθέμενου σπιτιού του Μουσταφά Κεμάλ και του Τουρκικού Προξενείου στην Θεσσαλονίκη, από τους «κακούς Έλληνες».



Η κυκλοφορία της εφημερίδας ήταν το σύνθημα της εκκίνησης ενός αδίστακτου, οργανωμένου και φονικού πογκρόμ εναντίον του Ελληνισμού της Κωνσταντινούπολης. Στους γύρω δρόμους της πλατείας Ταξίμ, από τα σταθμευμένα στρατιωτικά αυτοκίνητα και άλλα τροχοφόρα, άρχισαν να κατεβαίνουν άτομα του Τουρκικού υπόκοσμου μαζί με Λαζούς, Τσέτες και Κούρδους που είχαν μεταφερθεί από τα βάθη της Ανατολής για να συμμετέχουν στο πλιάτσικο. Όλοι κρατούσαν σιδερένιους λοστούς, ρόπαλα, μαχαίρια και διαρρηκτικά εργαλεία. Οι οπλισμένες ομάδες ενώθηκαν με τους συγκεντρωμένους διαδηλωτές σε ένα τεράστιο ποτάμι εκατό περίπου χιλιάδων ανθρώπων και ξεχύθηκαν στους δρόμους της Κωνσταντινούπολης. Ακολούθησαν ώρες πραγματικής κόλασης.



Τα συνθήματα «Yikin,Kirin,Giavourdur» (Σπάστε, Γκρεμίστε, είναι Γκιαούρης) και «Kahrolsun Giavourlar» (Ανάθεμα στους Γκιαούρηδες) άρχισαν να δονούν την ατμόσφαιρα και ένα μέρος του όχλου κινήθηκε στην Λεωφόρο του περίφημου Πέρα με τα 700 περίπου καταστήματα, το συντριπτικό ποσοστό των οποίων ανήκε στους Έλληνες. Από τους πρώτους στόχους που δέχτηκε την επίθεση του παθιασμένου όχλου είναι το καφενείο «Επτάλοφος» στην πλατεία Ταξίμ. Τζάμια, τραπέζια, μπουφέδες  γίνονται συντρίμμια και η γιγαντιαία επιδρομή αρχίζει.







Οι οργανωμένοι διαδηλωτές είναι χωρισμένοι σε τρεις ομάδες. Η πρώτη ομάδα σπάει με λοστούς τα ρολά, τις πόρτες και τα τζάμια των καταστημάτων. Η δεύτερη αρπάζει και σκορπάει στους δρόμους τα εμπορεύματα και η τρίτη καταστρέφει και λεηλατεί. Εκατό περίπου οργανωμένες ομάδες εκτελούν το φρικιαστικό τους έργο σε μια τεράστια έκταση από τον Βόσπορο έως την θάλασσα του Μαρμαρά. Τα Ελληνικά σπίτια και καταστήματα είχαν σημαδευτεί με ευδιάκριτα σήματα από τις προηγούμενες μέρες και οι επικεφαλής των διαδηλωτών, με καταλόγους στα χέρια τους, καθοδηγούν τον όχλο.



Πρόκειται για ένα οργανωμένο τυφώνα που σαρώνει τα πάντα στο πέρασμα του. Τριάντα επτά νεκροί*3, εκατοντάδες τραυματίες, περισσότεροι από διακόσιοι βιασμοί και κακοποίηση δεκάδων κληρικών, υπήρξαν τα ανθρώπινα θύματα του οργανωμένου τυφώνα.



Κατά το πολύωρο πογκρόμ, λεηλατούνται και παραδίδονται στις φλόγες 73 Ελληνικές εκκλησίες. Καταστρέφονται εικόνες, αγιογραφίες και σκεύη ανεκτίμητης ιστορικής αξίας.



Καταστρέφονται ολοσχερώς και τα 26 Ελληνικά σχολεία και οι πίνακες γραμμένοι με το τελευταίο μάθημα της μέρας, σκορπάνε στους δρόμους. Η Θεολογική Σχολή της Χάλκης, η Μεγάλη του Γένους Σχολή και το Ζάππειο Λύκειο δέχονται την επίθεση του όχλου με απίστευτη μανία.



4.359 Ελληνικά καταστήματα ή επιχειρήσεις*4 και 3.500 χριστιανικά σπίτια*5 καταστρέφονται, λεηλατούνται, πυρπολούνται ή παραδίδονται στο μένος του όχλου.



Ρημάζονται κυριολεκτικά και καταστρέφονται τα πιεστήρια και τα γραφεία και των τριών ομογενειακών εφημερίδων της Κωνσταντινούπολης.



21 Ελληνικά εργοστάσια καταστρέφονται ολοκληρωτικά και σε όσα βρίσκονται κοντά στα παράλια του Βοσπόρου, οι μηχανές και τα εργαλεία τους πετιούνται στη θάλασσα.



110 Ελληνικά εστιατόρια και ξενοδοχεία καταστρέφονται, λεηλατούνται και παραδίδονται στις φλόγες.



Οι Πατριαρχικοί Τάφοι και τα σκηνώματα των μεγάλων ευεργετών τα οποία από το 1850 τοποθετούνται στον αυλόγυρο της Ιεράς Μονής της Ζωοδόχου Πηγής, δέχονται την επίθεση του όχλου που με κανιβαλική μανία σπάει τους τάφους, ξεθάβει οστά νεκρών και τα σκορπάει στους δρόμους.



Στο μεγάλο Ελληνικό νεκροταφείο του Σισλί ομάδα διαδηλωτών επί ώρες καταστρέφει τάφους, σταυρούς, σκάβει τους πιο πρόσφατους μαχαιρώνοντας και τεμαχίζοντας πτώματα.



Όταν οι οργανωμένες ομάδες του Τουρκικού όχλου ολοκλήρωσαν το μακάβριο έργο τους, η Τουρκική κυβέρνηση κήρυξε στρατιωτικό νόμο και με την συνήθη υποκριτική άνεση των Τούρκων κατηγόρησε τους ανύπαρκτους τότε στην Τουρκία κομμουνιστές, πως ήταν οι υπεύθυνοι για τα γεγονότα.



Ακόμα και στις μέρες μας, η Τουρκία με την διαχρονική υποκριτική της συνήθεια, ισχυρίζεται σε όλους τους Διεθνείς Οργανισμούς πως ο Ελληνισμός της Κωνσταντινούπολης συρρικνώθηκε (από 120.000 που συμφωνήθηκε το 1923, σήμερα υπάρχουν μερικές χιλιάδες που μετριούνται στα δάκτυλα του ενός χεριού) επειδή … «έφυγε οικειοθελώς» από τις εστίες του αναζητώντας σε άλλα μέρη μια καλύτερη ζωή, όπως ακριβώς κάνουν όλοι οι οικονομικοί μετανάστες!!!







Με την συμπλήρωση εξήντα χρόνων από τα Σεπτεμβριανά (1955-2015), η Οικουμενική Ομοσπονδία Κωνσταντινουπολιτών σε συνεργασία με τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων και τον Μορφωτικό Σύνδεσμο Μακροχωρίου Κωνσταντινουπόλεως οργανώνει, στο Κέντρο Τεχνών – Πάρκο Ελευθερίας (Λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας, δίπλα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών) έκθεση και σειρά εκδηλώσεων, με ελεύθερη είσοδο, ως εξής:



2 Σεπτεμβρίου 2015, ώρα 18.30: Εγκαίνια έκθεσης ιστορικής μνήμης με εφημερίδες της εποχής των γεγονότων και προβολή της ταινίας του Γιώργου Μουτεβελλή «Η Φρικτή Νύχτα».



Στις 3 και 4 Σεπτεμβρίου 2015, ώρα 18.30 καθώς και στις 7 Σεπτέμβριου ώρα 20:00 θα διεξαχθούν σημαντικές εκδηλώσεις με Έλληνες και Τούρκους προσκεκλημένους.



Η έκθεση ιστορικής μνήμης θα παραμένει ανοικτή για το κοινό (2 – 8 Σεπτεμβρίου 2015), από τις 11 το πρωί έως τις 1 το μεσημέρι και από τις 6 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ.







ΕΠΙΛΟΓΟΣ



Σαν επίλογο, ας θυμηθούμε ένα σύντομο κείμενο του Ακαδημαϊκού και συγγραφέα Ηλία Βενέζη (1904-1973) με τίτλο «Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 1955», γραμμένο την επομένη των γεγονότων και δημοσιευμένο στην Νέα Εστία στις 15/9/1955 (Τεύχος 677, σελίδα 1184):



Οι απίστευτες βαρβαρότητες του όχλου της αντίπερα όχθης του Αιγαίου εναντίον του ελληνισμού και της χριστιανοσύνης ξυπνούνε σε τούτο εδώ το έθνος μνήμη ανατριχιαστική. Η Ελλάδα ξαναθυμάται τις μέρες του 1922, -τις μέρες που ήταν φλόγες, και κραυγή θηρίου, και αίμα και κοπάδια κυνηγημένων, ξεριζωμένων ανθρώπων, γυναικών και παιδιών και γερόντων. Είχαμε πάρει τότε τους εφέστιους θεούς μας και ξεκινήσαμε γυμνοί απ΄ την Ανατολή, αφήνοντας τη γη και τα κόκαλα των πατέρων μας. Και είπαμε να ριζώσουμε στη γη της Ελλάδας και να ξεχάσουμε.



Βάζουμε το χέρι στην καρδιά πως κάναμε το καθετί για να ξεχάσουμε. Στα βιβλία που γράφαμε, όσα δένονταν με το δράμα του 22, κοιτάζαμε να βλέπουμε όσο γίνεται λιγώτερο το θηρίο της Ασίας, όσο γίνεται λιγώτερο τον «εχθρό». Ανιχνεύαμε να βρούμε τον άνθρωπο, να τα εξηγήσουμε όλα με τη μοίρα του, να βρούμε μια δικαίωση εκεί που μονάχα το ένστικτο του θηρίου και το πάθος έδιναν τη σωστή εξήγηση και ερμηνεία στα γεγονότα. Προχωρήσαμε ακόμα πιο πολύ. Είπαμε να ξεχάσουμε την Ιστορία – εμείς, ένας λαός που έχει ανάγκη ν΄ακουμπά στην Ιστορία. Και αλλάξαμε τον τόνο των βιβλίων που δίδασκαν στα παιδιά μας. Αμβλύναμε τις σκληρές γραμμές, τα μαρτύρια του Γένους στον καιρό του 1821 και στους μετέπειτα καιρούς, φτάσαμε ακόμα να σβήνουμε περιστατικά, ονόματα, θηριωδίες. Όλα αυτά, ίσως συναντηθούμε με την αντίπερα χώρα, ίσως επιτέλους γίνουμε φίλοι.



Οι μέρες του Σεπτεμβρίου του 1955 μας γυρίζουν στις μέρες του 1922. Βλέπουμε τώρα πως είχαμε λάθος λέγοντας πως απ΄ τη μια στιγμή στην άλλη το θηρίο γίνεται άνθρωπος. Όχι, φαίνεται πως δεν γίνεται. Γι΄ αυτό από τη σκοπιά τούτη εδώ που εκφράζει το ελληνικό πνεύμα, θέλουμε να πούμε την πικρία μας γιατί απατηθήκαμε.



Θα πρέπει τώρα να ξανακοιτάξουμε τον εαυτό μας. Δε θ΄αποφασίσουμε να διδάξουμε τώρα στα παιδιά μας το μίσος. Αλλά θ΄αποφασίσουμε πως το χρέος μας, ως ελλήνων συγγραφέων, είναι αυτό: να ξαναθυμηθούμε πάλι, να μην πάψουμε να θυμόμαστε, να μάθουμε στα παιδιά μας να θυμούνται.*6 



Λεωνίδας Κουμάκης

________________________________


*1 Ο Αντάν Μεντερές ανατράπηκε από στρατιωτικό πραξικόπημα το 1960 και απαγχονίστηκε
στις 17 Σεπτεμβρίου 1961 για πλήθος σκανδάλων και αποκρουστικών πράξεων - μεταξύ των οποίων
και τα Σεπτεμβριανά.
*2 Ο Οκται Ενκίν το 1956 διέφυγε στην Τουρκία όπου υπηρέτησε στην Τουρκική ΜΙΤ
και αργότερα έγινε Νομάρχης της πόλης Nevşehir.
*3 Ο αριθμός των νεκρών του πογκρόμ ήταν, σχετικά με την τεράστια έκταση των γεγονότων,
μικρός (37 νεκροί σύμφωνα με τον «κατάλογο νεκρών» που συνέταξε ο καθηγητής Σπύρος Βρυώνης,
στην σελίδα 677 του μνημειώδους έργου του «Ο Μηχανισμός της καταστροφής», εκδόσεις Εστία,
2007) επειδή είχαν δοθεί ρητές εντολές να αποφευχθεί η αιματοχυσία ώστε να μην καταγγελθεί
η τουρκική κυβέρνηση σαν ανεχόμενη σφαγές πολιτών της.
*4 «Ο Μηχανισμός της καταστροφής» Καθηγητή Σπύρου Βρυώνη, σελίδα 313.
*5 «Ο Μηχανισμός της καταστροφής» Καθηγητή Σπύρου Βρυώνη, σελίδα 299.
*6 Η υπογράμμιση είναι δική μας.



http://www.logiosermis.net/2015/09/60.html#.VeyvZ1LwAo0

ΑΥΤΗ είναι η λίστα των Ελλήνων δημοσιογράφων που… εκπαίδευε το ΔΝΤ για να ....πλένουν τους εγκεφάλους μας!


Και για να δείτε ποιους ακούτε και πιστεύετε κάθε ημέρα στα συστημικά κανάλια, ποιοι το παίζουν Πολιτικοί αρχηγοί και ποιοι σας κοροϊδεύουν , κυκλοφόρησε η λίστα με τους πληρωμένους δημοσιογράφους απο το ΔΝΤ, προκειμένου να κάνουν πλύση εγκεφάλου στους Ελληνες -πρόβατα!!! Σειρά τώρα έχει ο Εισαγγελέας και η Δικαιοσύνη...

 
 
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2015/09/blog-post_305.html

Έκκληση από την Αρχαία Ολυμπία για σεβασμό του Πολιτισμού μας


Του Αθανάσιου Κατσίμπελη* Το έλεγαν… Αϊλάν Κουρντί, το τρίχρονο αγόρι που βρέθηκε πνιγμένο στα παράλια της Αλικαρνασσού γενέτειρας του Ηροδότου.
Τόσο η Αλικαρνασσός όσο και η Αντιόχεια, πόλη που ίδρυσε ο Σέλευκος, ο στρατηγός του Μεγάλου Αλεξάνδρου, προς τιμήν του πατέρα του Αντίοχου, ανήκουν σήμερα στην Τουρκία. Ένα κράτος στο οποίο, οι σύγχρονοι δουλέμποροι, χρυσοπουλάνε την ελπίδα σε έναν λαό βασανισμένο θύμα των εμπόρων όπλων και του σύγχρονου ισλαμοφασισμού του Isis.
Ο Aϊλάν ήταν από τη Συρία. Μαζί με τον αδερφό και τους γονείς του, είχαν φύγει από τη χώρα τους. Η βάρκα, που τους μετέφερε στην Κω βυθίστηκε μόλις βγήκε στ’ ανοιχτά .Δυο αδέρφια, 9 και 11 ετών, νεκρά στο ναυάγιο.
Στα διεθνή χωρικά ύδατα. Ο Γκαλίπ και ο Αϊλάν δεν φορούσαν σωσίβια… Δεν είχαν καμία τύχη. Πνίγηκε και η μητέρα τους, η 35χρονη Ριχάν. Ο πατέρας τους Αμπντουλάχ κατάφερε να γυρίσει στην ακτή.
Λίγη ώρα αργότερα, τα άψυχα κορμάκια των δυο αγοριών ξεβράστηκαν στην ακτή Αλί Χόκα στην Αλικαρνασσό. Εκεί, ο φωτογραφικός φακός του Reuters κατέγραψε τις συγκλονιστικές εικόνες που έκαναν το γύρο του κόσμου και έγιναν σύμβολο της τραγωδίας.
«Αν έστω και ένα παιδί σε κάποια άκρη του κόσμου πεθαίνει από την πείνα ή από τον πόλεμο, τότε ο πολιτισμός μας έχει αποτύχει οικτρά».Πόσο δίκιο είχε ο Νίκος Καζαντζάκης…
Κι όμως μιλάμε για μια περιοχή που κάποτε ο πολιτισμός, ο ελληνισμός αλλά και ο χριστιανισμός αργότερα, ανθούσαν. Στο Στάδιο της Δάφνης (προάστειο της Αντιόχειας) συνέρρεαν οι Αντιοχείς για να παρακολουθήσουν τους Ολυμπιακούς Αγώνες που ήταν από τους πιο φημισμένους του Αρχαίου κόσμου. Είχαν αγοράσει από τους Ηλείους το δικαίωμα να οργανώνουν πεντετηρικούς Ολυμπιακούς Αγώνες, κατά το πρότυπο των παλαιών Ολυμπίων. Οι Αντιοχικοί Ολυμπιακοί Αγώνες ιδρύθηκαν το 43-44 μ.Χ. και συνέχισαν να τελούνται και μέχρι τον 6ο αιώνα μ.Χ οπότε έπαυσε την τέλεσή τους ο αυτοκράτορας Ιουστίνος.
Εμείς οι Ηλείοι λοιπόν, ως θεματοφύλακες της ολυμπιακής κληρονομιάς (έστω κι αν δεν μας ζητάνε πλέον την άδεια για να χρησιμοποιήσουν το όνομα των Αγώνων μας) έχουμε σήμερα την ηθική υποχρέωση να υπενθυμίσουμε στην ανθρωπότητα πως αυτή η βαρβαρότητα θα πρέπει να σταματήσει.Θα πρέπει να υπάρξει διεθνής κινητοποίηση ώστε να προστατευτούν οι άνθρωποι αυτοί. Οφείλουμε, από την Αρχαία Ολυμπία τον τόπο που συμβολίζει πανανθρώπινες αξίες, να στείλουμε μια έκκληση σε όλη την ανθρωπότητα, ώστε να σταματήσει αυτή η απαξίωση του πολιτισμού των ανθρώπων. Να σταματήσει η σφαγή μικρών παιδιών σαν τον Αϊλάν, να τερμαστιστεί το δράμα των προσφύγων της Συρίας και η καταστροφή των αρχαίων ναών, όπως αυτός της Παλμύρα.
Θέτω την παραπάνω ανοικτή πρόταση σε όλους τους φορείς της Ηλείας και πιστέψτε με: Ως Ηλείοι, έχουμε τη δύναμη να στείλουμε το μήνυμα καταδίκης αυτού του απεχθούς εγκλήματος πολέμου, σε ολόκληρο τον κόσμο.
*Δάσκαλος, Μ.Εd – Νομικός

http://olympia.gr

Μια συγκλονιστική ιστορία: Μάνα "χάνει" τον γιο της, όταν όμως μαθαίνει για τον γιατρό καταρρέει!

Πολύ γρήγορα άλλαξε ρούχα και κατευθύνθηκε προς το χειρουργείο.Στον διάδρομο, όπως προχωρούσε, συνάντησε τον πατέρα του αγοριού που τον περίμενε ήδη στο χειρουργείο. Βλέποντας τον ο πατέρας, του φώναξε: «Γιατί έκανες τόση ώρα να έρθεις; Δεν ξέρεις ότι η ζωή του γιου μου βρίσκεται σε κίνδυνο; Τι γιατρός είναι εσύ. Δεν έχεις καμία αίσθηση ευθύνης;» Ο γιατρός χαμογέλασε και του απάντησε χαμηλόφωνα: «Λυπάμαι, δεν ήμουν στο νοσοκομείο και ήρθα όσο πιο γρήγορα μπορούσα μόλις μου το είπαν. Τώρα θα σας παρακαλέσω να ηρεμήσετε, έτσι ώστε να μπορέσω να κάνω τη δουλειά μου.» «Να ηρεμήσω; Με κοροϊδεύεις; Τι θα συνέβαινε αν ήταν ο δικός σου γιος αυτή τη στιγμή στο χειρουργείο; Θα ήσουν ήρεμος; Αν έβλεπες το δικό σου παιδί να πεθαίνει τι θα έκανες;» του είπε εκνευρισμένος ο πατέρας.
Ο γιατρός χαμογέλασε πάλι και του απάντησε:...
«Θα έλεγα αυτό που είπε κάποτε ο Ιώβ: «Από τη σκόνη προερχόμαστε και στη σκόνη θα επιστρέψουμε». Οι γιατροί δεν μπορούν να παρατείνουν τη ζωή. Πήγαινε και προσευχήσου για τον γιο σου. Εγώ θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ για να τον σώσω.»
«Το να δίνεις συμβουλές όταν δεν είσαι ο άμεσα ενδιαφερόμενος είναι πολύ εύκολο» μουρμούρισε ο πατέρας.
Η επέμβαση κράτησε αρκετές ώρες. Αργά το βράδυ ο γιατρός βγήκε χαρούμενος από το χειρουργείο και απευθυνόμενος στον πάτερα, του είπε:
«Όλα πήγαν καλά. Ο γιος σας θα γίνει καλά! Αν έχετε οποιαδήποτε απορία, ρωτήστε τη νοσοκόμα.» Χωρίς να περιμένει την απάντηση του πατέρα έτρεξε γρήγορα να αλλάξει ρούχα.
«Γιατί είναι τόσο αλαζόνας; Δεν μπορούσε να περιμένει μερικά λεπτά για να μου εξηγήσει μερικά πράγματα για την κατάσταση του παιδιού;» απευθύνθηκε ο πατέρας στη νοσοκόμα.
Η νοσοκόμα του απάντησε προσπαθώντας να συγκρατήσει τα δάκρυα της: «Ο γιος του πέθανε προχθές σε τροχαίο ατύχημα. Όταν τον καλέσαμε να έρθει για τον γιο σας, ήταν στην κηδεία του γιου του. Τώρα που έσωσε τη ζωή του παιδιού σας, πηγαίνει και πάλι να αποχαιρετήσει για πάντα το δικό του παιδί».
Είναι εύκολο να κρίνουμε τους άλλους. Το δύσκολο είναι να μην το κάνουμε. Ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις τι συμβαίνει στη ζωή του και πόσο μεγάλες είναι η δυσκολίες που έχει να αντιμετωπίσει.
 
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2015/09/blog-post_735.html

Ξυπνᾶτε λέμε! ΔΕΝ ὑπάρχει ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ κι οὖτε ΥΠΗΡΧΕ!!!


Ἡ κυβέρνησις Τσίπρα ΟΥΔΕΠΟΤΕ διεπραγματεύθη κάτι μὲ τοὺς ...«θεσμούς»!!!
Ἄν θυμᾶστε, ποὺ εἶχα βάλει τὴν Συμφωνία ποὺ εἶχαν  ὑπογράψει στὶς 27.2015…
Διαβᾶστε το καὶ σὲ ἑλληνικά, ἐδῶ.
Αὐθεντικό, μέσῳ link τῆς Ε.Ε., στὰ ἀγγλικά, ἐδῶ.

Ἰδοῦ ἡ Συμφωνία ποὺ ἔχουν ἤδη ὑπογράψει, στὶς 27.2.2015, τὴν Δανειακὴ Σύμβαση – Μνημόνιο, καὶ ποὺ εἶναι ἀκριβῶς  ἴδια νὲ αὐτὴν ποὺ ἔβαλε τὴν ὑπογραφή της ἡ προηγουμένη Συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.
Ὑπογραφὲς ἀπὸ τούς:
  • Γιάννης Βαρουφάκης [Ὑπουργὸς Οἰκονομικῶν]
  • Γιάννης Στουρνάρας [Διοικητὴς τῆς Τραπέζας τῆς Ἑλλάδος]
  • Ἀναστασία Σακελλαρίου [Ἐπικεφαλῆς σήμερα τοῦ Ταμείου Χρηματοπιστωτικὴς Σταθερότητας (ΤΧΣ)]
  • Γεώργιος Κοῦτσος [Ἀναπληρωτὴς διευθύνων σύμβουλος στο ΤΧΣ]
Βρίσκεται στὴν σελίδα 10 ἐδῶ.
Ξυπνᾶτε λέμε!


ΔΕΝ ὑπάρχει ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ κι οὖτε ΥΠΗΡΧΕ!!!



Σταματόπουλος Δημήτριος
http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2015/09/blog-post_99.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters