Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Ο Έλληνας σχεδιαστής του τελειότερου αισθητήρα (vid)


Πρόκειται για μια από τις πλέον εξελιγμένες διατάξεις αισθητήρα παρατήρησης στον κόσμο σήμερα και ο σχεδιαστής που την έχει δημιουργήσει είναι Έλληνας. Πρόκειται για τον Γιάννη Αντωνιάδη που εργάζεται για την εταιρεία BAe Systems.

Ο υπερ-αισθητήρας αυτός ονομάζεται διάταξη ARGUS και ουσιαστικά αποτελεί ένα αισθητήρα αισθητήρων. Το πρωτοποριακό αυτό σύμπλεγμα αποτελείται από αρκετές κάμερες υψηλής ευκρίνειας δίνοντας τη δυνατότητα καταγραφής σχεδόν 50 τετραγωνικών χιλιομέτρων εδάφους σε μια εικόνα από ύψος 17.500 ποδών.

Η εικόνα μπορεί να διαιρεθεί σε τουλάχιστον 65 επιμέρους παράθυρα όπου ο χειριστής της μπορεί να παρατηρήσει σε πραγματικό χρόνο με εξαιρετική ευκρίνεια και λεπτομέρεια κινήσεις πεζών, οχημάτων και οτιδήποτε άλλο μπορεί να κινείται και μάλιστα ο επεξεργαστής του συστήματος μπορεί να κατηγοριοποιεί μέσα σε χρωματισμένο πλαίσιο εάν πρόκειται για όχημα ή για πεζό. Το σύστημα μεταφέρεται σε  UAV –αποκαλείται Hummingbird- .το οποίο μπορεί να απογειώνεται και να προσγειώνεται κατακόρυφα VTOL-UAS (vertical take-off and  landing unmanned aerial system) τα οποία έχει αναπτύξει η Boeing σε συνεργασία με τον αμερικανικό Στρατό.

Οι δυνατότητες του συστήματος είναι όντως εκπληκτικές με δυνατότητα αποθήκευσης πληροφοριών 1 εκατομμυρίου terabyte την ημέρα. Ήδη τρία τέτοια UAV έχουν αποσταλεί στο Αφγανιστάν όπου και δοκιμάστηκαν επι 1 χρόνο περίπου, πριν αναλάβουν «υπηρεσία» στις ΗΠΑ επιτηρώντας τους πολίτες…

Από την άλλη είναι γνωστό πως οι Έλληνες επιστήμονες διαπρέπουν στο εξωτερικό αφού στο εσωτερικό το κατεστημένο που λυμαίνεται τη χώρα εδώ και δεκαετίες έχει φροντίσει για την πλήρη αποδυνάμωσή της και την μετατροπή από χώρα που παράγει σε χώρα που καταναλώνει τα προϊόντα των ξένων. Και αυτό μέχρι πρότινος. Τώρα απλά έχει τοποθετηθεί στο «γύψο» της οικονομικής αναδιάρθρωσης και της αυστηρής δημοσιονομικής πολίτικης. Εάν υπήρχε αξιοπρέπεια σε αυτόν τον τόπο η χώρα θα μπορούσε να είχε πετύχει πολλά στις υψηλές τεχνολογίες. Παρόλα αυτά κάποιοι άλλοι φρόντισαν να μας μετατρέψουν σε χώρα της «βαριάς βιομηχανίας» του… τουρισμού. Ενδεχομένως μόνο για αυτό είμαστε άξιοι.



Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr


Τέλος οι αεροψεκασμοί ! Βίντεο-σοκ


-Τι κρύβουν οι μυστικές εγκαταστάσεις σε σχήμα εμβρύου;
-Ποιοί διοχετεύουν αέρια από μυστικές βάσεις;
-Τι κάνει το κράτος;
Οι σκοτεινές δυνάμεις που μας ψεκάζουν, αλλάζουν μέθοδο! Με Γερμανική παρέμβαση δημιούργησαν στην Ελλάδα, δεκάδες μυστικές βάσεις (ε, φυσικά μυστικές, τι, φανερές θα ήταν;), που ...
έρχονται να αντικαταστήσουν τους αεροψεκασμούς και να διοχετεύουν αέρια τα οποία επηρεάζουν τις μάζες.
Δείτε το βίντεο με τις τρομερές αποκαλύψεις:



Πάντως, οι μυστικές αυτές στρατιωτικές βάσεις, που στήθηκαν με απόλυτη μυστικότητα και οι Γερμανοί που υποχρέωσαν την Ελλάδα, να δεχθεί να γίνει πειραματόζωο (ποιός ξέρει πόσα πήραν τα λαμόγια οι πολιτικοί), δεν ξέφυγαν από το σατανικό μάτι του google earth! Φαίνεται πως αυτή τη φορά, οι Εβραίοι ιδιοκτήτες της google δεν είναι στο κόλπο. Τους άφησαν στην απόξω οι Γερμαναράδες...

Υ.Γ. Ελπίζουμε, από τις τρομερές αυτές αποκαλύψεις για το ρόλο σκοτεινών μυστικών (πάντα) δυνάμεων, να μη ξεπηδήσει ακόμη ένας τηλεπωλητής βιβλίων, ε;


http://taxalia.blogspot.com/2013/01/blog-post_7796.html

Λιάνα Κανέλλη – Αθάνατη Μαλβίνα: Η οικογένεια Σημίτη ήλθε στην Ελλάδα το 1903. Μαντέψτε από που…

Ακούστε τις αποκαλύψεις για τον Γερμανοτραφή Σημίτη και την συμμορία του. Η Λιάνα και η αξέχαστη Μαλβίνα εκδιώχθηκαν λυσσαλέα από το σύστημα των διεφθαρμένων, μαζί με τον “κομαντάντε” Μάρκο Μουζάκη. Ήταν οι μόνοι που μιλούσαν, που δεν λαδώθηκαν για να σιωπήσουν.




http://olympia.gr/2013/01/27/%CE%BB%CE%B9%CE%AC%CE%BD%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CE%AD%CE%BB%CE%BB%CE%B7-%CE%B1%CE%B8%CE%AC%CE%BD%CE%B1%CF%84%CE%B7-%CE%BC%CE%B1%CE%BB%CE%B2%CE%AF%CE%BD%CE%B1-%CE%B7-%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%B3/

Πάνος Καμμένος: H κίνηση του κ. Σημίτη να εμφανιστεί αρθρογραφώντας ως κήνσορας της διαφάνειας και της ηθικής, συνιστά πρόκληση!


Πάνος Καμμένος
«H κίνηση του κ. Σημίτη να εμφανιστεί αρθρογραφώντας ως κήνσορας της διαφάνειας και της ηθικής, συνιστά πρόκληση.
Η πρωθυπουργική του πορεία έχει σημαδευτεί από πράξεις εθνικής μειοδοσίας όπως τα Ίμια, η μαύρη επέτειος των οποίων απέχει λίγες μόλις μέρες, από τεράστια οικονομικά σκάνδαλα για τα οποία στελέχη του βρίσκονται φυλακή και από μεθοδεύσεις σε βάρος της Οικονομίας με κερδοσκόπους τύπου Goldman Sachs. Ακόμη και ο Παπακωνσταντίνου, που υπέγραψε τα μνημόνια και που σήμερα παραπέμπεται για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ είναι άνθρωπος που ο τέως πρωθυπουργός «φύτεψε» μέσα στο... πολιτικό σύστημα.
Μπορεί ο κ. Σημίτης να αναθαρρεύει από το γεγονός ότι οι κκ. Σαμαράς-Βενιζέλος τον «δικαιώνουν» παραδίδοντας τα κλειδιά της οικονομικής διακυβέρνησης στους δικούς του ανθρώπους Παπαδήμο - Στουρνάρα, αλλά στη συνείδηση του Ελληνικού Λαού παραμένει ο πρωθυπουργός των μειοδοσιών και των σκανδάλων και ο πρωθυπουργός που δραπέτευσε από τη λαϊκή ετυμηγορία στις εκλογές του 2004».


http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr/2013/01/h_27.html

Ακούει κανείς; "Το Mall και ο ταχυδακτυλουργός των νόμων Βενιζέλος"



 Πρωταγωνιστής της επικαιρότητας τις τελευταίες εβδομάδες είναι το θύμα των σκοτεινών σκευωριών, ο πάντα αθώος, έντιμος και κρυστάλλινος πολιτικός Ευάγγελος Βενιζέλος.
Χθες, με τη βομβιστική επίθεση, στο κάδρο της επικαιρότητας μπήκε και το εμπορικό κέντρο Mall του ομίλου Λάτση.

Τι σχέση έχει όμως ο Βενιζέλος με το Mall του Λάτση; Η απάντηση είναι, ότι η ύπαρξη του αμιγώς παράνομου και αυθαίρετου κατασκευάσματος Mall οφείλεται μεταξύ άλλων και στις γνωστές νομοθετικές ταχυδακτυλουργίες του  τότε υπουργού Πολιτισμού Ευάγγελου Βενιζέλου -πλέον δύσκολα βρίσκει κανείς νομιμοποιημένη παρανομία, προς όφελος της οικονομικής ελίτ, στην οποία να μην εμπλέκεται ο Βενιζέλος.

Άλλα ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή:

Με το νόμο περί «Ολυμπιακής Φιλοξενίας» (2001) του τότε υπουργού ΠΕΧΩΔΕ Κώστα Λαλιώτη προβλέπεται ο καθορισμός ορίων του «Χωριού Τύπου» στο Μαρούσι για τη φιλοξενία 5.000 δημοσιογράφων από όλο τον κόσμο. Στο σχέδιο εντάσσονται 43 στρέμματα του Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας (ΟΕΚ). Σύμφωνα με το νόμο, μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες, η περιοχή του ΟΕΚ «θα λειτουργήσει ως χώρος υποδοχής χρήσεων πολεοδομικού κέντρου, ενώ οι υπόλοιπες περιοχές ως χώροι αμιγούς κατοικίας»

Η συμφωνία του Δήμου Αμαρουσίου με τον ΟΕΚ,  προέβλεπε ότι για την παραχώρηση των 43 στρεμμάτων του ΟΕΚ θα γινόταν εμπορικό κέντρο 16.000 τ.μ. και γραφεία 12.000 τ.μ. για τον ΟΕΚ. Όλα αυτά ουδέποτε έγιναν γιατί όταν ανέλαβε η Lamda Developments του Λάτση το έργο, η συμφωνία αλλάχτηκε και στα 43 στρέμματα χτίστηκε το Mall. ...
Κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού ανάθεσης του έργου για το «Χωριό Τύπου», ο Κώστας Μπιτσάνης και ο Δορύλαος Κλαπάκης (αρχιτέκτονας από το Μαρούσι) προσφεύγουν στο Συμβούλιο της Επικρατείας εναντίον της απόφασης του δήμου για κατασκευή του «Χωριού Τύπου» διότι οι εκτάσεις αυτές, βάσει νόμου, δεν διέθεταν τον απαραίτητο συντελεστή δόμησης (επρόκειτο για εκτάσεις που προορίζονταν για πάρκα ή αθλητικές εγκαταστάσεις και για στρέμματα που είχαν χαρακτηριστεί ρέμα). Το αποτέλεσμα ήταν το ΣτΕ να παγώσει το διαγωνισμό.

Η Υ.ΠΕ.ΧΩ.ΔΕ. τοτε (2002), Βάσω Παπανδρέου, φρόντισε αμέσως να φέρει νέο νόμο και τροπολογία που να εντάσσει τα 43 στρέμματα του ΟΕΚ στο «Χωριό Τύπου» και ο συντελεστής δόμησης από 1 να πάει στο 2 (δηλαδή αύξηση του χώρου δόμησης). Έτσι, με αυτό το νόμο, το Mall θα μπορούσε να φτάσει τα 75.000 τ.μ.. Παράλληλα η κατασκευή του έργου ανατίθεται στην πλειοδότρια εταιρεία Lamda Developments του Λάτση.

Η Lamda με το που ανέλαβε το έργο δεσμεύτηκε ψευδώς πως θα φτιάξει: (α) «Κέντρο πολλαπλών εµπορικών, ψυχαγωγικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων για την εξυπηρέτηση των δηµοσιογράφων που θα καταλύσουν στο «Χωριό Τύπου». (β) «Ενιαίο πάρκο 80 στρεµµάτων που δηµιουργείται εξ ολοκλήρου και διαµορφώνει «πνεύµονα πρασίνου».
Η σχετική ανακοίνωση υπάρχει ακόμα στην ιστοσελίδα της.

Ο Δορύλαος Κλαπάκης μαζί με 10 πολίτες της Παρέμβασης Πολιτών Αμαρουσίου κάνει αίτηση ασφαλιστικών μέτρων εναντίον του διαγωνισμού που ανέθεσε το έργο στην εταιρεία του Λάτση. Το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών τον δικαιώνει και τα έργα για το Mall παγώνουν. Ακολουθεί αγωγή του Δήμου Αμαρουσίου κατά των 11 αιτούντων τα ασφαλιστικά μέτρα και το δικαστήριο ακυρώνει τα ασφαλιστικά μέτρα για λόγους «εθνικού συμφέροντος».

Τα έργα ξεκινούν με άδειες εκσκαφής και οικοδομής που παραχώρησε το ΥΠΕΧΩΔΕ στην εταιρεία του Λάτση.

Μισό χρόνο αργότερα βγαίνει απόφαση από την Ολομέλεια του ΣτΕ (δεν δημοσιοποιήθηκε αλλά διέρρευσε) κατά την οποία η κατασκευή του έργου παραβιάζει το άρθρο 24 του Συντάγµατος (προστασία του περιβάλλοντος). Συνεπώς, οι νόμοι Κώστα Λαλιώτη και Βάσως Παπανδρέου, αλλά και η οικοδομική άδεια που παρεχωρήθη στην εταιρεία Lamda Development του Λάτση αυτομάτως ακυρωνόταν.

Παρά την απόφαση όμως, οι εργασίες στο εργοτάξιο συνεχίζονται λες και δε συνέβη τίποτα. Η εταιρεία Λάτση προστατευόταν τόσο καλά από το κράτος (στην προκειμένη περίπτωση από το ΠΑΣΟΚ) που ούτε η Εισαγγελία δεν την άγγιζε. Ενώ η Εισαγγελία ζητούσε από την αστυνομία να επέμβει για να σταματήσουν οι εργασίες, η αστυνομία παρέμενε στη θέση της επικαλούμενη «οδηγία υπηρεσίας» του ΥΠΕΧΩΔΕ να μην σταματήσει το έργο.
Στη συνέχεια όμως αρνούνταν και οι ίδιοι οι εισαγγελείς να πράξουν τα δέοντα για να το σταματήσουν. Τόσο ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Αθηνών, κ. Μπάγιας, όσο και ο εφέτης κ. Ντένψιας, αρνούνται να τηρήσουν την απόφαση του ΣτΕ.

Και εδώ μπαίνει στο παιχνίδι ο μέγας ταχυδακτυλουργός των νόμων που, εκτός από αθωωτής πλαστογράφων μεγαλοκαρχαριών και διεφθαρμένων υπουργών, υπήρξε μεταξύ άλλων και θεσμικός ευεργέτης της μπίζνας της οικογένειας Λάτση.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος, τότε υπουργός Πολιτισμού, ενώ στην αρχή δήλωνε πως θα συμμορφωθεί με την απόφαση της Ολομέλειας του ΣτΕ, μερικούς μήνες μετά εξυφαίνει ρύθμιση στο νόμο περί «Ολυμπιακής Προετοιμασίας» με την οποία εξουδετερώνεται η απόφαση του ΣτΕ. Έκανε μια μικροαλλαγή στο εμβαδόν της δομήσιμης επιφάνειας του εμπορικού κέντρου, επέκτεινε τον χώρο για χρήση γραφείων και ταχυδακτυλούργησε δίνοντας στο νόμο το χαρακτήρα της οικοδομικής άδειας, πράγμα που σημαίνει ότι δεν υπόκειται σε υπουργική απόφαση για να εφαρμοστεί και άρα δεν μπορεί να γίνει γι αυτόν προσφυγή στο ΣτΕ.

Οι πολιτικές λαμογιές και απατεωνιές για τη νομιμοποίηση και την πώληση αυτού του αυθαίρετου δήθεν ολυμπιακού έργου στον όμιλο Λάτση συνεχίστηκαν και από την επόμενη κυβέρνηση, της Νέας Δημοκρατίας. Η οποία, αν και από τη θέση της αντιπολίτευσης φώναζε σε υψηλούς τόνους στη βουλή, κάνοντας λόγο για σκάνδαλο, στη συνέχεια ανέλαβε κι αυτή, στη θέση του απερχόμενου ΠΑΣΟΚ, το ρόλο του πιστού υπηρέτη των συμφερόντων της οικογένειας Λάτση.

Τελικά οι εργασίες για το δήθεν ολυμπιακό ακίνητο του Mall τελείωσαν μετά το πέρας των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 -κατά τη διάρκεια των οποίων το Mall ήταν ακόμα γιαπί. Εγκαινιάστηκε σχεδόν ενάμισο χρόνο μετά τους Ολυμπιακούς αγώνες, μετά βαΐων και κλάδων από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

----------------------------------

ΥΓ.1: Διαβάστε όλο το ιστορικό με όλες τις λεπτομέρειες για το παράνομο κτήριο του Mall, εδώ.

ΥΓ.2: σύντομο ανέκδοτο: Ο Σαμαράς εκκενώνει τις καταλήψεις υπερασπιζόμενος τη νομιμότητα.

http://jungle-report.blogspot.gr/2013/01/mall.html 


http://tolimeri.blogspot.com/2013/01/mall_27.html

O εξυπνότερος άνθρωπος του πλανήτη

Σκεφτείτε ότι ένας τύπος βιάζει μια γυναίκα και αντί να βρίσκεται στη φυλακή, διηγείται σε ακροατήρια τις λεπτομέρειες έναντι αμοιβής. Ε, αυτό κάνει ο τρισμέγιστος...
Γιώργος Παπανδρέου. Γυρίζει όλο τον κόσμο μιλώντας για την ελληνική κρίση, τσεπώνει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ και ζει ζωή χαρισάμενη, κάθε μέρα και σε άλλο κράτος, άλλο ξενοδοχείο, άλλη σουίτα, άλλη πισίνα.
Πρώτος μάγκας!
Αφού ως αντιπολίτευση υπέσκαπτε κάθε προσπάθεια δημοσιονομικής πειθαρχίας, ξεσηκώνοντας τον κόσμο που ήδη ζούσε με δανεικά, να ζητάει αχόρταγα κι άλλα, κι άλλα, κι άλλα, αφού "λεφτά υπήρχαν", έγινε κυβέρνηση και αμέσως, αντί να μοιράσει "τα λεφτά που (δεν) υπήρχαν", είδε να μην μπορεί ούτε να δανειστεί πλέον κι έτσι αλυσόδεσε τη χώρα στο Δ.Ν.Τ. 
Στη συνέχεια η ιστορία τον ξέβρασε, αλλά ο γάτος, πήρε την ιστορία του και την πουλάει στα ιδρύματα των φίλων του "παγκοσμιοποιημένων" που εξυπηρέτησε με τις πολιτικές του επί δεκαετίες και ΄κονομάει τρελά λεφτά, εις υγείαν των κορόιδων που τον ψήφισαν.
Κι επειδή όλοι σήμερα στην Ελλάδα τον βρίζουν και τον ξυλεύονται αποκαλώντας τον "βλάκα", να θυμίσουμε ότι αυτόν που ο κόσμος σήμερα λέει "βλάκα", μας το παρουσίαζαν ως ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ, το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ (κάθε μέρα αγιογραφία), το MEGA και το ΒΗΜΑ.
Αυτοί βομβάρδιζαν τον ελληνικό λαό, με τα προσόντα του "Γιώργου"
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, MEGA και ΒΗΜΑ. Για να μην ξεχνάμε ποιοί τον έκαναν Πρωθυπουργό.
Όχι βέβαια επειδή τον εκτιμούσαν, αλλά επειδή η πρεσβεία διέταξε να ρίξουν πάση θυσία τον Καραμανλή και τα γιουσουφάκια, πρόθυμα υπάκουσαν. Θα μπορούσαν τουλάχιστον να σπρώξουν κάποιον άλλον. Εν ανάγκη, ας "έσπρωχναν" τότε τον Τσίπρα ή τον Κουβέλη. Αυτόν βρήκαν;
Πρώτος μάγκας λοιπόν! Τα πήρε όλα κι έφυγε, χωρίς να δώσει τίποτε, ούτε σε αυτούς που ξεκωλώνονταν (αυτή είναι η κατάλληλη έκφραση) να τον Θεοποιούν (είπαμε: Πρώτο Θέμα, Βήμα, Mega)
 
http://taxalia.blogspot.com/2013/01/o_27.html#more

Σμήναρχος έκανε μήνυση στον Βενιζέλο



Για ποιους λόγους, Σμήναρχος ε.α. κατέθεσε μήνυση εναντίον του Ευάγγελου Βενιζέλου
Ο Ιγνάτιος Καραθεοδώρου, Σμήναρχος ε.α., κατέθεσε...
μήνυση εναντίον του Ευάγγελου Βενιζέλου, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα  taeniko.files.wordpress.com, με αφορμή τη δήλωση που έκανε στη Βουλή ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, ότι έχει στο σπίτι του αντίγραφα αμυντικών σχεδίων της χώρας.
Διαβάστε εδώ ολόκληρη την μήνυση:
ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΗΣ κ. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ
ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ
Του Ιγνατίου Καραθεοδώρου του Δημητρίου, απόστρατου αξιωματικού της Πολεμικής Αεροπορίας, κατοίκου Καλλονής – Δήμου Λέσβου.
1.-Την 17η Ιανουαρίου 2013, κατά την διάρκεια συζήτησης στη Βουλή των Ελλήνων σχετικά με την πρόταση διενέργειας προκαταρκτικής εξέτασης κατά των υπευθύνων για την αλλοίωση και κακή διαχείριση της επονομαζόμενης "λίστας Λαγκάρντ’" κατ’ άρθρο 86 του Συντάγματος και του ν. 3126/2003 "Περί Ευθύνης Υπουργών", ο Ευάγγελος Βενιζέλος, βουλευτής και Πρόεδρος του ΠΑ.ΣΟ.Κ. προέβη από του κεντρικού βήματος της Βουλής στην εξής δήλωση: "Μήπως δεν έχω ψηφιακή φωτοτυπία των αμυντικών σχεδίων της χώρας από την θητεία μου στο Υπουργείο Αμύνης, βεβαίως έχω…είναι δυνατόν να μην έχω;" (sic).
Σημειωτέον, ότι ο Ευάγγελος Βενιζέλος υπήρξε Υπουργός Εθνικής Άμυνας από το έτος 2009 έως το έτος 2011. Εν συνεχεία, ο Ευάγγελος Βενιζέλος, από την θέση του στο θεωρείο της Βουλής, απαντώντας στις ενστάσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης (ΣΥ.ΡΙΖ.Α) σχετικά με τη νομιμότητα κατοχής στο ιδιωτικό του αρχείο απόρρητων αμυντικών μυστικών, μέχρι και σήμερα που δεν διαθέτει την ιδιότητα του Υπουργού Εθνικής Αμύνης, δήλωσε τα εξής: "Κατέχω σε αντίγραφα το Αμυντικό Δόγμα της χώρας, το οποίο εγώ συνέταξα με τα χέρια μου"……
"’Κατέχω άτυπα ψηφιακά και συμβατικά αντίγραφα από την θητεία μου στο Υπουργείο Άμυνας…Βεβαίως, βεβαίως….είναι δυνατόν να μην έχω;…Όποιο περιοδικό, ψηφιακό ή συμβατικό, με αμυντικά θέματα κι αν ανοίξετε, θα βρείτε πολύ περισσότερες πληροφορίες από αυτές που έχει ο εκάστοτε Υπουργός Άμυνας"!! Στη δεύτερη αυτή παρέμβασή του, ο Ευάγγελος Βενιζέλος προσέθεσε απευθυνόμενος στην Αντιπολίτευση: ’’Τέτοια (αμυντικά και άλλα) μυστικά κατέχουν και άλλοι Υπουργοί με τον ίδιο τρόπο που τα κατέχω κι εγώ……και ποιος Υπουργός δεν τα έχει;’’ Εν συνεχεία, απευθυνόμενος ωσαύτως στην Αντιπολίτευση: "Σας βεβαιώ ότι δεν εθίγη η αμυντική θωράκιση της χώρας και η εμπιστευτικότητα των αμυντικών πληροφοριών".
2.-Εν όψει των ανωτέρω και δεδομένου ότι η κατοχή στην ιδιωτική σφαίρα και εξουσία, απόρρητων διαβαθμισμένων αμυντικών μυστικών και σχεδίων της χώρας από οποιοδήποτε πρόσωπο, συνιστά "παραβίαση της εμπιστευτικότητας των αμυντικών πληροφοριών".
Επειδή η διαρροή απόρρητων διαβαθμισμένων αμυντικών σχεδίων της χώρας, ως και του αμυντικού της δόγματος, υπό τις ανωτέρω συνθήκες και με την συνέργεια των υπευθύνων για την διαφύλαξή αυτών, συνιστούν βαρύτατες εγκληματικές πράξεις.i
Εν όψει των ανωτέρω, και επειδή η περίπτωση κατά την οποία διαπιστωθεί δόλος ή αμέλεια παντός υπευθύνου εξ υπαιτιότητας του οποίου τα απόρρητα αυτά έγγραφα διέρρευσαν, περιήλθαν και παρέμειναν στην προσωπική κατοχή και εξουσία οιουδήποτε μέλους της Βουλής των Ελλήνων ως και εκδοτών αμυντικών περιοδικών, συνιστά Παραβίαση Μυστικών της Πολιτείας (άρθρα 146 και 147 Π.Κ.), Κατασκοπεία (άρθρα 148 και 149 Π.Κ.), Υπόθαλψη Εγκληματία (άρθρο 231 Π.Κ.) και Παρασιώπηση Εγκλημάτων (άρθρο 232 Π.Κ.), ήτοι πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται βαρύτατα από τον Ποινικό Νόμο.
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ
υποβάλλοντας την παρούσα αναφορά μου
Ζ Η Τ Ω
Όπως διενεργήσετε τα νόμιμα.
Μυτιλήνη, 25-1-2013
Μετά Τιμής,
Ο ΑΝΑΦΕΡΩΝ
Σμηναρχος ε.α  Καραθεοδωρου Ιγνατιος

http://ksipnistere.blogspot.gr/2013/01/blog-post_9486.html

Του Σουλεϊμάν το κάγκελο στους ΑΝΕΛ...!!!




"Μαρκόπουλος και Μ. Γιαννάκης" ένα δίδυμο "φωτιά" για το κόμμα του Πάνου Καμμένου.. Φαίνεται πως το δίδυμο αυτό φρόντισε να "κάψει" το κόμμα του Καμμένου εν' τη γενέσει του και μάλλον αυτός ήταν και εξ' αρχής ο σκοπός τους (σύμφωνα με κάποιες πολιτικές αναλύσεις...). Ο "Ιμπραήμ" κι ο....
"Μαλκότσογλου" του Καμμένου αποδείχθηκαν γιουσουφάκια στο χαρέμι του Τσάρου - Σαμαρά για τον Καμμένο.

Πάντως, για να είμαστε δίκαιοι με τους ΑΝΕΛ και το κόμμα του Πάνου Καμμένου πρέπει να αναφέρουμε ότι αρκετό καιρό τώρα δέχεται ισχυρές πιέσεις και βρώμικο πόλεμο από το Πολιτικό-οικονομικό σύστημα των Αθηνών μέσω των διαπλεκόμενων ΜΜΕ. Από την άλλη, δεν λείπουν και τα πισώπλατα μαχαιρώματα των πρώην συντρόφων και συνοδοιπόρων του.

Συγκεκριμένα, τελευταία, σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες από αρκετούς πολιτευτές των ΑΝΕΛ, το πολιτικό γραφείο του κ. Μαρκόπουλου τηλεφωνεί σε πολιτευτές του κόμματος σε όλη την Ελλάδα και τους ζητά διάφορα στοιχεία επικοινωνίας ως πρόσχημα για να τους πλευρίσει. Κάτι τέτοιο δεν θα μπορούσε να το κάνει το γραφείο του κ. Μαρκόπουλου αν ο "δικός" τους άνθρωπος, ο π. Γραμματέας Οργανωτικού των ΑΝΕΛ Μ. Γιαννάκης δεν έπαιρνε, φεύγοντας από το κόμμα, μαζί του όλο το αρχείο μελών του κόμματος. Κι εδώ προκύπτει ένα μέγα νομικό θέμα που σκοντάφτει στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών δεδομένων.. Τα στοιχεία των πολιτευτών δόθηκαν στους ΑΝΕΛ οικειοθελώς από τους ίδιους τους πολιτευτές και μόνον για τη χρήση του αρχείου του κόμματος. Το γεγονός ότι σήμερα αυτό το αρχείο, το οποίο διηύθυνε και στο οποίο είχε πρόσβαση ο π. Γραμματέας Οργανωτικού, βρίσκεται στο γραφείο του κ. Μαρκόπουλου εγείρει πολλά ερωτήματα. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση δεν θέλουμε να πιστεύουμε ότι ο κ. Μαρκόπουλος είχε πρόσβαση στο αρχείο του κόμματος δίχως να το γνωρίζουν είτε ο Γραμματέας Οργανωτικού, είτε ακόμα χειρότερα ο ίδιος ο Πρόεδρος του κόμματος. Σε κάθε, όμως, περίπτωση και εφόσον δεν έχουμε κανέναν λόγο να αμφισβητήσουμε την ειλικρίνεια εκατοντάδων πολιτευτών των ΑΝΕΛ σε όλη τη χώρα, θα είχε πραγματικό ενδιαφέρον να μας απαντήσει ο κ. Μαρκόπουλος:

-πού και πώς βρήκε το αρχείο του κόμματος,
-γιατί βρίσκεται στην κατοχή του (παρανόμως εφόσον προσκρούει στον νόμο για τη συλλογή προσωπικών δεδομένων),
-με ποιο δικαίωμα καλεί το πολιτικό γραφείο του πολιτευτές των ΑΝΕΛ σε όλη την χώρα εφόσον ο ίδιος έχει αποχωρήσει από το κόμμα;
-γνωρίζει η Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων ότι το πολιτικό γραφείο του κ. Μαρκόπουλου κάνει χρήση ενός αρχείου μελών κόμματος που παρανόμως απέκτησε, εφόσον αυτό συστήθηκε για άλλη χρήση, και έχει στην κατοχή του προσωπικά δεδομένα ιδιαιτέρως ευαίσθητα προσώπων που τα διέθεσαν στο κόμμα αυστηρά μόνον για κομματικούς σκοπούς;


Επίσης, επειδή οι ΑΝΕΛ οδεύουν ολοταχώς προς Συνέδριο θα είχε πραγματικό ενδιαφέρον να παρακολουθήσουμε αν ο Πάνος Καμμένος πάει σεαυτό με τις "διορισμένες" σε πολλές περιπτώσεις Συντονιστικές Επιτροπές των "Μαρκόπουλου-Γιαννάκη-Λύτρα" ή θα προσπαθήσει να αφουγκραστεί τη βάση του κόμματός του και να επιλέξει την Δημοκρατική οδό των κομματικών διαδικασιών.

http://antartisgr.blogspot.gr



"Να πληρώνουν οι χριστιανοί τους μισθούς των ιερέων" - Πόλεμος ΝΔ -ΣΥΡΙΖΑ για τις δηλώσεις Κουράκη



Νέος κύκλος διαμάχης ξεκίνησε μεταξύ της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τις δηλώσεις του βουλευτή Τάσου Κουράκη να επιβληθεί ειδικός φόρος σε όδους ...
δηλώνουν χριστιανοί ορθόδοξοι που να προορίζεται για τη μισθοδοσία των ιερέων ώστε αυτοί να μην πληρώνονται από το κράτος.
Όλα ξεκίνησαν όταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Τάσος Κουράκης, σε ομιλία τους στο συνέδριο της Θεολογικής Σχολής του ΑΠΘ πρότεινε να καταργηθεί η μισθοδοσία των ιερέων από το κράτος και να επιβληθεί ειδικός φόρος σε όσους δηλώνουν χριστιανοί ορθόδοξοι για τους μισθούς των ιερέων.
Η πρόταση αυτή προκάλεσε την οργή της ΝΔ η οποία με ανακοίνωσή της "επιτέθηκε" στο βουλευτή και κατηγόρησε το ΣΥΡΙΖΑ  ότι θέλει να επιβαρύνει με νέους φόρους τον ελληνικό λαό και μάλιστα σε μία τόσο δύσκολη περίοδο.
Στη συνέχεια, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του επιτίθεται στη ΝΔ κατηγορώντας την για διαστρέβλωση των όσων είπε κάνοντας παράλληλα λόγο για συνενόχους που ψάχνει η ΝΔ στην πολιτική της συνεχούς και άδικης φορολογίας των πολιτών.

Χαρακτηριστικά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει στην ανακοίνωσή του "Η ΝΔ έχοντας εξαθλιώσει τον ελληνικό λαό με συνεχή και άδικη φορολογία και μείωση των εισοδημάτων, αναζητά τώρα συνενόχους στην πολιτική της αυτή. Προς το σκοπό αυτό ανακάλυψε δήθεν πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ μέσω της επιπλέον φορολογίας των Ορθοδόξων Χριστιανών".

Διευκρινίζει ότι στο πρόγραμμα του κόμματος του υπάρχει ο διαχωρισμός του κράτους από την εκκλησία κι έτσι δεν νοείται μισθοδοσία ιερέων οποιασδήποτε θρησκείας ή δόγματος από την Πολιτεία.

"Κατά συνέπεια, είναι αστείο να δηλώνει η ΝΔ σε δελτίο Τύπου ότι η ανωτέρω θέση συνιστά επιπλέον φορολόγηση των Χριστιανών Ορθοδόξων και ότι τάχα αυτή η φορολόγηση συνιστά διωγμό των πιστών. Μιλάμε για  χρήματα που ούτως ή άλλως συνεισφέρουν οι πολίτες μέσω της φορολογίας, απλώς αλλάζει ο τρόπος είσπραξής τους, αναλόγως των θρησκευτικών πεποιθήσεις των πολιτών" υπογραμμίζει.

Τέλος ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει στην ανακοίνωσή του "Ας φροντίσει λοιπόν η ΝΔ αντί να επιτίθεται σε κάθε ριζοσπαστική πρόταση που αρθρώνει ο ΣΥΡΙΖΑ, διαστρεβλώνοντας μάλιστα το περιεχόμενό της, να λύσει την αντίφαση που προκύπτει στη ρητορική της από την αφενός συχνή και κατά το δοκούν επίκληση των ευρωπαϊκών αντιλήψεων και ιδεωδών, των οποίων αυτοπαρουσιάζεται υποκριτικά ως μονοπωλιακός και προνομιακός υπερασπιστής, και αφετέρου από τη λυσσαλέα αντίδραση της απέναντι σε κάθε νεωτερική πρόταση που στοχεύει στη διεύρυνση των ελευθεριών και των δικαιωμάτων των πολιτών θέτοντας παρακαταθήκες για τη θεμελίωση και την εμπέδωση σύγχρονων δημοκρατικών θεσμών και αξιών.

Συνεπώς, οι κατά κανόνα φτωχές οικογένειες των ιερωμένων της Ελλάδας, που μαζί με τον υπόλοιπο λαό βιώνουν τη φτώχεια και την εξαθλίωση εξαιτίας των περικοπών της συγκυβέρνησης, δεν κινδυνεύουν από το ΣΥΡΙΖΑ αλλά από τις μνημονιακές πολιτικές που προωθεί και εφαρμόζει η Ν.Δ. με τους κομματικούς συνεταίρους της".


http://ksipnistere.blogspot.gr/2013/01/blog-post_6033.html

Έλληνας πιλότος της Π.Α. Περιμένοντας τον Τούρκο ... ''Σκέφτομαι ''


Σαν αντικρίσω το άσπρα άλογα του Αιγαίου ,χάνεται η σκέψις  μου στον Ουρανό του Θείου, του Ωραίου του Αληθινού !
Δεν είμαι ημίθεος ,δεν είμαι άτρωτος, δεν είμαι καν ήρωας !
Έχω τους φόβους μου , έχω τις αναστολές μου , έχω τις ανασφάλειες μου !
Μπορεί να μην είναι σε θέση να ζητήσω από την έρμη Πατρίδα κάτι το καλύτερο για μένα, για τα παιδιά μου ,μπορεί να μην είμαι καν ικανός για αυτά που παίρνω !
Όλες  αυτές  οι σκέψεις που περνάνε από το μυαλό μου ,σφίγγουν το λαιμό και ξεραίνουν το στόμα μου !
Καημένη Πατρίδα έχεις όλους τους άχρηστους στην πλάτη σου έχεις και μένα ...
Μπορεί να ήξερα πόσο επικίνδυνο και ανούσιο ίσως και 'άχρηστο για πολλούς εκεί κάτω να είναι αυτό που κάνω !
 Ίσως και να έχουν δίκιο ,βλέπεις εγώ δεν κατεβάζω διακόπτες ,εγώ δεν οδηγώ λεωφορείο με 50 ψυχές ,εγώ δεν βγάζω φωτοτυπίες στα βουλευτικά έδρανα ένα χειμωνιάτικο βράδυ του Γενάρη στη ζεστασιά της Βουλής!
Εγώ κάθομαι, σκέπτομαι ,μελετάω   και περιμένω τον Τούρκο...Μπορεί και εγώ να μην έχω να πληρώσω τα κοινόχρηστα αλλά εσάς δεν σας ενδιαφέρει ,μπορεί να μην έχω να πληρώσω το χαράτσι στο Πατρικό του χωριού μου ,αλλά εσάς δεν σας ενδιαφέρει ...Ούτε και πρέπει !
Εγώ όμως πρέπει να αδειάσω το μυαλό μου να κλειδώσω το υποσυνείδητο ,να μην σκεφτώ ότι με περιμένουν και εμένα στο σπίτι μου ,όπως τόσους και τόσους άλλους που δεν γύρισαν Ποτέ πίσω από μια ακόμη καθημερινή αποστολή  ...Ίσως και κάποιοι να πουν ότι τα ήθελε και να έπαθε !
Εγώ όμως δεν πετάω για αυτούς ,πετάω για τον Πατέρα μου που καμαρώνει στην άκρη στο χωράφι όταν περνούν τα μαχητικά μας , πετάω για το παιδί στη Φλώρινα που περπατάει στο χιόνι να πάει στο σχολειό του ,πετάω για τον Παπά μας  που κάνει χιλιόμετρα να κάνει Ανάσταση με τους τσοπαναραίους  στο ύψωμα της Παναγιάς !
Πετάω για το ψαρά που βγήκε 4 το πρωί με την ψαρόβαρκα να φέρει το μεροκάματο  στη φαμελιά του ,πετάω για το δασκαλάκο που πληρώνει απο την τσέπη του τις φωτοτυπίες στα Άγραφα της Καρδίτσας ...
Για αυτούς πετάω ...Για να μπορούν να κάνουν αυτό που χρόνια κάνουν και να κρατάνε την Πατρίδα μας ζωντανή !
Ούτε αυτοί ,ούτε εγώ θα ζητήσω υπερωρίες γιορτές και Κυριακές ,γιατί εγώ πετάω για την Πατρίδα μου...Πετάω για τους δικούς μους ανθρώπους ,αυτούς που γλεντάνε με την ψυχή τους ,ζούν για μιά στιγμή και όταν  πεθαίνουν  ξεπροβοδίζουν τους δικούς τους ανθρώπους με τραγούδια και εύχονται καλήν αντάμωση !
Ίσως κάποιο  πρωί  όταν κοιτάξεις ψηλά θα με δεις γιατί ...
Εκεί που Ισιώνει ο Αετός ...Οι Γλάροι δεν πετάνε !
*Ενας απο τους πολλούς που είναι όμως τόσο λίγοι !
Βετεράνος
http://www.veteranos.gr



http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2013/01/blog-post_1748.html

Οι προφητείες ειναι δημιουργήματα της C.I.A.;

  
- Έχει ιδρυθεί απόρρητο τμήμα αναλυτών που ασχολούνται με τις προφητείες.

- Δημιουργεί μάλιστα και προφητείες που προετοιμάζουν την κοινή γνώμη για προσχεδιασμένα απο τους εξουσιαστές γεγονότα, με σκοπό τον εφησυχασμό των μαζών;

- Όπως το Hollywood με τις ταινίες που προβάλει προετοιμάζει την κοινή γνώμη, ΄ετσι ακριβώς λειτουργούν και οι ”τεχνιτές” προφητείες ;


Η CIA έχει ιδρύσει πριν από δώδεκα χρόνια ένα απόρρητο τμήμα αναλυτών που ασχολούνται με τις προφητείες από διάφορες θρησκείες και σε διάφορα μέρη του κόσμου. Στη λίστα τους μάλιστα είναι και ο Γέροντας Παΐσιος!


Πληροφορίες θέλουν να υπάρχει ολόκληρο αναλυτικό τμήμα της μυστικής υπηρεσίας, το οποίο ασχολείται με ό,τι θεωρείται απόκρυφο ή μυστικιστικό, και προσπαθεί να «δέσει» το παζλ διαφόρων προφητικών παραδόσεων, από όλα τα μήκη και πλάτη της Γης, προκειμένου να τα εντάξει στη δική της αναλυτική διαδικασία.

Μάλιστα αναφέρουν ότι η μυστική υπηρεσία της Αμερικής ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ κιόλας και προφητίες για να ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΕΙ την κοινή γνώμη συγκεκριμένων χωρών με τον τρόπο που θέλει, για να καθοδηγήσει τις μάζες έτσι όπως επιτάσουν τα σχέδια της!

Πρόσφατες αποκαλύψεις μάλιστα αναφέρουν ότι στη χώρα μας έχουν διαρεύσει κάποιες προφητείες απο συγκεκριμένα κέντρα αποφάσεων και μάλιστα χρησιμοποίησαν πρόσωπα του μοναχισμού για τον σκοπό αυτό μετά το θάνατό τους!… Έβαλαν δηλαδή στο στόμα των μοναχών προφητείες τις οποίες ουδέποτε είπαν ή έγραψαν σε κάποιο βιβλίο, με σκοπό να ΕΦΗΣΥΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΠΛΗΘΗ!

Ποιά είναι όμως η αλήθεια; Θα μπορούσε όντως να ισχύει κάτι τέτοιο;

Συγκεκριμένα μάρτυρες οι οποίοι επισκέφτηκαν τον Παϊσιο πριν 20 χρόνια μαρτυρούν ότι ο Παϊσιος ουδέποτε προφήτεψε με τόσες λεπτομέρειες τα πολιτικά τεκτενόμενα της εποχής μας, παρα μόνο δίδασκε τον Ορθόδοξο τρόπο ζωής και αναφερόταν μόνο σε κάποιες προφητείες του Κοσμά του Αιτωλού…

Τα ίδια άτομα αναρωτιούνται πως και απο που φερόμενες προφητείες που φέρεται ότι προφήτεψε ο Παϊσιος διέρευσαν στη δημοσιότητα…

Ποιά είναι όμως η αλήθεια τελικά;…. Όντως τις τελευταίες δεκαετίες υπήρξαν κάποιοι μοναχοί προφήτες;


Ή μήπως ξένες μυστικές υπηρεσίες ”διέυρεσαν” κάποιες τεχνιτές προφητείες προς την κοινή γνώμη με σκοπό τον εφησυχασμό των μαζών ενώ κάποιοι εκδοτικοί οίκοι πλούτισαν ”προμοτάρωντας” συγκεκριμένους τίτλους βιβλίων;

Ερευνήστε λοιπόν και μετά πιστέψτε…
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΩΝΗ



http://wwwaporrito.blogspot.gr/2013/01/cia.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters