Κυριακή 10 Μαΐου 2020

ΝΤΠ - Η στιγμή που μια μητέρα διαμαρτύρεται για τον COVID-19 και συλλαμβάνεται μπροστά στο παιδί της... κατάλαβες ελληνόφωνε τι μας έρχεται απο φθινόπωρο;; επι τη ευκαιρία αύριο θερμομέτρηση σε όλα τα σχολεία της Γλυφάδας


«Αφήστε τη μαμά μου ήσυχη»: Η στιγμή που μια μητέρα διαμαρτύρεται για τον COVID-19 και συλλαμβάνεται μπροστά στο παιδί της
Σε βίντεο που κοινοποιήθηκε στο facebook το Σάββατο και είναι από το Σίδνεϊ της Αυστραλίας, αποτυπώνεται η εφαρμογή των νόμων της Νέας τάξης πραγμάτων, η παύση των ελευθεριών μας και η καταστολή κάθε δικαιώματος μας.

Οργή στην Αυστραλία: “Συλλάβετε τον Μπιλ Γκέιτς!” – Δέκα συλλήψεις στη Μελβούρνη (VIDEO)


Δέκα άνθρωποι συνελήφθησαν και ένας αστυνομικός τραυματίστηκε σήμερα στη διάρκεια διαδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στη Μελβούρνη κατά των περιορισμών που έχουν υιοθετηθεί με στόχο τον περιορισμό της εξάπλωσης της επιδημίας covid-19, με κάποιους διαδηλωτές να καταγγέλλουν τη συνωμοσία της κυβέρνησης για να ελέγξει τους πολίτες.
Περίπου 150 άνθρωποι συγκεντρώθηκαν κοντά στο κοινοβούλιο της Βικτόρια, μια πολιτεία της Αυστραλίας που καθυστέρησε να άρει τους περιορισμούς εξαιτίας της εμφάνισης νέας εστίας της covid-19 σε ένα σφαγείο της Μελβούρνης.

24ώρες πριν αρχίσει ματαιώθηκε & η Άσκηση «ΚΑΤΑΙΓΙΣ 20» …Ποιοι μας πίεσαν & γιατί υποκύψαμε;

Αυτό που συμβαίνει στις Ένοπλες Δυνάμεις της Ελλάδος δεν συμβαίνει πουθενά …Παίρνουμε μέρος στην Έπιχείρηση  IRINI της Ε.Ε και ματαιώνουμε εντελώς  ξαφνικά την Προγραμματισμένη Άσκηση «ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ 20 «,24 ώρες πριν αρχίσει

Οι δικαιολογίες  που ψέλλισαν οι Αρμόδιοι του ΥΠΕΘΑ περί  Κορωνοιου  δεν ισχύουν όταν μάλιστα η Κυβέρνηση απο αύριο το πρωί που τυπικά θα άρχιζε η Άσκηση στο Αιγαίο και όχι μόνο …υπάρχει και σχετική Άρση των Μέτρων!

Η ασύρματη βιομηχανία ομολογεί: «Καμία μελέτη δεν δείχνει ότι το 5G είναι ασφαλές»

Την περασμένη εβδομάδα, ο γερουσιαστής των ΗΠΑ Ρίτσαρντ Μπιλουμάλ σχάρα εκπροσώπους της ασύρματης βιομηχανίας, οι οποίοι παραδέχτηκαν ότι η βιομηχανία έχει κάνει μηδενικές μελέτες υγείας και ασφάλειας σχετικά με την τεχνολογία 5G…

Εν τω μεταξύ, δεκάδες ανεξάρτητες μελέτες δείχνουν ότι το 5G αποτελεί κίνδυνο για όλη τη βιολογική ζωή. Παρακολουθήστε το παραπάνω βίντεο, στο YouTube εδώ ή στο Facebook εδώ .

Το επίσημο διάτρητο αφήγημα, σιγά-σιγά, καταρρέει (;) : Γιατρός στην Αγγλία δηλώνει ρητά για τη "φάρσα" (του αιώνα) ότι δεν υπάρχει ούτε ένας ερευνητής που να αποδεικνύει ότι υφίσταται ο ιός Covid-19 !

Δυο λόγια για τον γιατρό που μιλάει στο βίντεο, κατά τη συνέχεια της ανάρτησης αυτής: Ονομάζεται Mohammad Iqbal Adil, πακιστανικής καταγωγής με βρετανική υπηκοότητα, ο οποίος ζει και εργάζεται ως χειρουργός στο Ηνωμένο ΒασίλειοΕπίσης κατείχε τη θέση προέδρου σε μια σειρά σημαντικών ιατρικών οργανισμών για πολλά χρόνια.

Πολύ πιθανό είναι και αυτός ο επιστήμονας να δεχτεί τα πυρά της δυσφήμησης και υποτιμητικής αμφισβήτησης (άραγε με στιβαρή αντι-επιχειρηματολογία επί των θέσεών του;) από τις πόρνες των ΜΜΕ και τους επιστρατευμένους "ειδικούς"-τηλεαστέρες.

O Ερευνητής Του Clinton Foundation Kenneth McCormick Βρέθηκε Νεκρός!



Ο ερευνητής και εισαγγελέας του Clinton Foundation, Kenneth McCormick, βρέθηκε νεκρός σήμερα στο δρόμο του σπιτιού του στο South Park του Κολοράντο υπό εξαιρετικά μυστηριώδεις συνθήκες….

Σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, ο κ. McCormick βρισκόταν στην τελική φάση της έρευνας για εγκληματική δραστηριότητα τόσο από τον Μπιλ όσο και από τη Χίλαρι Κλίντον και επρόκειτο να κατηγορήσει τον πρώην πρόεδρο και την πρώτη κυρία για ομοσπονδιακά εγκλήματα.

Ντόναλντ Τραμπ: Μπαράκ Ομπάμα και Τζο Μπάιντεν θα εμπλακούν στην Ρώσικη συμπαιγνία

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κείμενοGeorge News
Ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε σε συνέντευξή του την Παρασκευή ότι ο πρώην Πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα και ο πρώην Αντιπρόεδρος Τζο Μπάιντεν σύντομα θα εμπλακούν στην έρευνα για συμπαιγνία στη Ρωσία.

'Υπάρχουν πολλά να προέλθουν από όσα καταλαβαίνω και θα είναι πολύ μεγαλύτερα από αυτά που έχετε δει μέχρι τώρα και αυτό που έχετε δει μέχρι στιγμής είναι απίστευτο, ειδικά όσον αφορά τον Πρόεδρο Ομπάμα', δήλωσε ο Τραμπ Ενώ μιλούσε με την Fox & Friends για τον ρόλο του Ομπάμα στη «φάρσα» της Ρωσίας. «Πιστεύω ότι αυτός και ο Μπάιντεν… Ο Νυσταλέος Τζο συμμετείχε επίσης σε αυτό, και άλλοι άνθρωποι γύρω από τον Πρόεδρο Ομπάμα συμμετείχαν πλήρως», είπε ο Τραμπ.

Η Ελληνίδα με τα μπλε μάτια που σώζει Προέδρους των ΗΠΑ με δύναμη από την Αρχαία Ελλάδα (ΒΙΝΤΕΟ)


Γνωρίστε την Εύη Πούμπουρα

Η Ελληνίδα Εύη Πούμπουρα μεγάλωσε στο προάστιο του Κουίνς της Νέας Υόρκης!

Από μικρή ήθελε να γίνει σαν τους Αρχαίους Έλληνες. Τους θαύμαζε, καθώς «ρουφούσε» την Ελληνική Ιστορία και από την δύναμη που αντλούσε ήθελε να αντιμετωπίσει το μπούλινγκ στο σχολείο. Ως εκ τούτου, μαζί με τα μαθήματα αυτοάμυνας, μπορούσε να κοιτά τον κίνδυνο στα μάτια.

Περίεργο βίντεο: Πουλιά καταστρέφουν κεραία 5G

Πουλιά καταστρέφουν κεραία 5G

Ένα βίντεο που δημοσιεύθηκε στο twitter, προκάλεσε την διαμάχη των χρηστών, για το αν τα πουλιά, καταστρέφουν μια κεραία 5G η απλά παίρνουν υλικά για να φτιάξουν την φωλιά τους.


Κάποιοι υποστηρίζουν ότι η κεραία είναι 4G ενώ κάποιοι άλλοι ότι είναι 5G. 
Δείτε το περίεργο βίντεο

Ο έμπορος σεξ παιδιών ομολογεί ότι σκότωσε 400 έως 500 παιδιά μπροστά από την κάμερα

Ένα άρθρο επισκεπτών από τον Daniel Prinz:
Ο ερευνητής δημοσιογράφος Ross Kemp είχε τη πιο συγκλονιστική του συνέντευξη στη ζωή του το 2016 αφού ταξίδεψε στην Ινδία για να πάρει προσωπική συνέντευξη από έναν έμπορο σεξ για τη σκληρή δουλειά του. Η διαδικτυακή πύλη humanarefree.com το ανέφερε στα Αγγλικά. Τα ακόλουθα αποσπάσματα - τώρα για τη γερμανόφωνη περιοχή - δεν είναι για τους αμυδρούς!

Ο TRUMP Επανενεργοποιεί την ευφυή ΕΡΕΥΝΑ TESLA; Θεραπεία με υπεριώδες ακτινοβολία;


Jan Walter
Ο Ντόναλντ Τραμπ πρόσφατα δέχτηκε κοροϊδία και περιφρόνηση από τα κυρίαρχα μέσα μαζικής ενημέρωσης και προπαγάνδα, επειδή προσέφερε θεραπεία σαν το διοξείδιο του χλωρίου και υπεριώδες φως ως λύση στο πλαίσιο της κρίσης της κορώνας. (βλ. Ερμής )

Γνωρίζατε ότι Η Συνθήκη των Βερσαλλιών έληξε στις 11.01.2020;


Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Daniel Voß προς WWG1 WGA...Q
Αγαπητοί άνθρωποι, χαιρετισμούς! 🙋     
Μη διστάσετε να με βοηθήσετε να διαδώσω αυτό το μήνυμα εδώ όπως είναι και επίσης με το στιγμιότυπο οθόνης στο Twitter. Σας ευχαριστώ 😊

Αν κάνω βόλτες έτσι και υπερπετάω τις αναρτήσεις, παρατηρώ μια συγκεκριμένη ένταση. Θέλω να βάλω κάτι στο δωμάτιο και ίσως το σκεφτεί η μία κυρία ή ο άλλος κύριος. 😉

Γνωρίζατε ότι το συμβόλαιο των Βερσαλλιών έληξε στις 11.01.2020; 😮 😮 😮 😮 😮

Γνωρίζατε ότι το 08.05.2020 είναι μοναδική γιορτή φέτος;

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters