Κυριακή 10 Μαΐου 2020

Ο έμπορος σεξ παιδιών ομολογεί ότι σκότωσε 400 έως 500 παιδιά μπροστά από την κάμερα

Ένα άρθρο επισκεπτών από τον Daniel Prinz:
Ο ερευνητής δημοσιογράφος Ross Kemp είχε τη πιο συγκλονιστική του συνέντευξη στη ζωή του το 2016 αφού ταξίδεψε στην Ινδία για να πάρει προσωπική συνέντευξη από έναν έμπορο σεξ για τη σκληρή δουλειά του. Η διαδικτυακή πύλη humanarefree.com το ανέφερε στα Αγγλικά. Τα ακόλουθα αποσπάσματα - τώρα για τη γερμανόφωνη περιοχή - δεν είναι για τους αμυδρούς!

Ο Ross Kemp, γνωστός στις Ηνωμένες Πολιτείες για τα ατρόμητα ντοκιμαντέρ του, έπρεπε να περιορίσει τα συναισθήματά του όταν είπε «Mr. Χαν, "απέναντι από τον έμπορο παιδιών, ο οποίος έδωσε συγκλονιστικές ομολογίες ενώ μια ομάδα φωτογραφικών μηχανών μαγνητοσκόπησε τη συνομιλία. Σε αυτήν την «επιχείρηση», ο Χαν είναι κάτι σαν ένα δόλωμα σε μια παγίδα μελιού, που πλησιάζει αρκετά νεαρά κορίτσια σε φτωχές γειτονιές και υπόσχεται να τα παντρευτεί. Αφού κέρδισε την εμπιστοσύνη τους, τους πουλάει το συντομότερο δυνατό στις πόλεις, όπου πωλούνται στους υψηλότερους πλειοδότες σε ειδικές δημοπρασίες. Η υψηλότερη τιμή ήταν £ 8.500 για ένα κορίτσι, που ισοδυναμεί με περίπου 10.000 €. Οι νεότεροι ήταν 12 ετών.


Όταν ο Kemp ρώτησε αν τα κορίτσια θα ελευθερωθούν εάν υπήρχε μεγάλη δημόσια κραυγή λόγω των αγνοουμένων, ο Χαν είπε όχι και, αν ρωτήθηκε περαιτέρω, πρόσθεσε ότι τα κορίτσια θα σκοτώνονταν και θαφθούν εάν προσπαθούσαν να φύγουν ή είχαν άλλο πρόβλημα εκεί.
Εάν η δωροδοκία αστυνομία αποτύχει να ελέγξει το περιστατικό, οι ανακριτικές αρχές παρεμβαίνουν και τα κορίτσια σκοτώνονται από τους εμπόρους. Όταν ο Kemp τον ρώτησε πόσα κορίτσια είχε σκοτώσει, απάντησε ότι τα θύματα δεν μετρήθηκαν, αλλά ότι υπήρχαν 400 ή 500. Απλά σοκαριστικό!
Τη στιγμή της συνέντευξης, ο Χαν ήταν έμπορος για επτά χρόνια και είπε ότι είχε πουλήσει 3.000 έως 4.000 κορίτσια ή περισσότερα. Κατόπιν χωριστού αιτήματος, ο Χαν του διαβεβαίωσε ότι είπε την αλήθεια και ότι εάν μπήκε σε πρόβλημα, θα έπρεπε να συνεχίσει να σκοτώνει για να σώσει το δέρμα του. Προς το τέλος, ο Kemp σηκώνεται με τρόμο επειδή δεν μπορεί πλέον να το αντέξει. Στην κάμερα, λέει ότι πολλές πηγές του έχουν πει ότι ο Χαν είναι ο άνθρωπος που ισχυρίζεται ότι είναι.
Ο Χαν είναι προφανώς μέρος του παγκόσμιου δικτύου εμπορίας ανθρώπων, το οποίο στοχεύει συγκεκριμένα μικρά παιδιά, μωρά και γυναίκες. Σύμφωνα με τις δηλώσεις του Kemp, αυτός ο παιδικός δολοφόνος εργάζεται σε αυτόν για 75 εμπόρους και βρίσκεται υπό έρευνα για 25 εγκλήματα που διαπράχθηκαν. Αλλά δεν καταδικάστηκε για κανένα από τα αδικήματα. Είναι ενδιαφέρον, όπως συμβαίνει συχνά με ευαίσθητα θέματα, το γεγονός ότι τα παιδιά και ειδικά τα κορίτσια πωλούνται σε πλούσια και άρρωστα άτομα σε μυστικές δημοπρασίες συζητήθηκε επίσης σε ταινίες του Χόλιγουντ (π.χ. στην τριλογία « 96 Hours » με τον Liam Neeson).
Η παιδεραστία και ο σατανισμός είναι η κόλλα που συγκρατεί το βαθύ κράτος μαζί

Ο Χαν έδειξε ότι αυτό το δίκτυο εγκληματικών πράξεων είναι παγκόσμιο, τεράστιο και καλά οργανωμένο όταν είπε ότι 75 άλλοι έμποροι δουλεύουν μόνοι του. Και πάλι αυτό είναι μόνο σε ένα μέρος της Ινδίας.
Στις 24 Φεβρουαρίου 2019, ο πρώην σύμβουλος της κυβέρνησης των ΗΠΑ Dr. Ο Steve Pieczenik κυκλοφόρησε ένα βίντεο που επιβεβαιώνει ότι εγκλήματα εναντίον παιδιών διαπράττονται σε υψηλούς πολιτικούς κύκλους της κυβέρνησης των ΗΠΑ.
Εμφανίστηκε μια αναφορά στον ερευνητικό ιστότοπο US Collective Evolution . Παρακάτω είναι το κρίσιμο μέρος των δηλώσεων του Pieczenik που έχω μεταφράσει στα γερμανικά:
«(…) Αλλά θα ήθελα να σας υπενθυμίσω ότι κάθε σεξουαλική αρπακτική συμπεριφορά δεν αναφέρεται μόνο στην εκκλησία και σε διάφορες κοινότητες. Είναι αχαλίνωτη στην κυβέρνησή μας. Σε περίπτωση που θυμάστε, ο Bush Senior είχε μια ολόκληρη ομάδα νεαρών Λατίνων Αμερικανών που εμπιστεύτηκε να παίξει μαζί τους την ίδια στιγμή που η Χίλαρι και ο Μπιλ Κλίντον και ο φίλος τους κ. Έπσταϊν πέταξαν στις Μπαχάμες, και αυτοί κακοποιήθηκε και χρησιμοποίησε νεαρά κορίτσια και αγόρια για σεξουαλική απόλαυση. Και τίποτα, αλλά τίποτα δεν έγινε λόγω του γεγονότος ότι ο Epstein ήταν ένοχος και καταδικασμένος για αυτό το έγκλημα. (...) Η σεξουαλική αρπακτική συμπεριφορά είναι βαθιά ριζωμένη στο σύστημα εξουσίας, είτε πρόκειται για πολιτικό σύστημα, για θρησκευτικό σύστημα ή για αστικό σύστημα. "
Ο δισεκατομμυριούχος Jeffrey Epstein που αναφέρεται στο βίντεο καταδικάστηκε σε 18 μήνες φυλάκιση το 2008 για κακοποίηση ανηλίκων κοριτσιών, μερικά από τα οποία ήταν μόλις 13 ετών, για πληρωμές σε μετρητά. Πλήρωσε επίσης τα θύματα χρήματα για τη διαμεσολάβηση επιπρόσθετων θυμάτων που ενοικιάστηκαν ή πωλήθηκαν σε μέλη της «ελίτ» εάν ακολουθούσαν τις δηλώσεις του Πιετσένικ. Το Epstein έχει το δικό του νησί στις Παρθένους Νήσους των Η.Π.Α., το οποίο έχει αναφερθεί ως «νησί οργιών» ή «παιδόφιλο νησί» . Διαθέτει επίσης ένα ιδιωτικό τζετ γνωστό ως «Lolita Express». Όπως ανέφερε η Fox News, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον έχει ανέβει στο ιδιωτικό τζετ της Epstein 26 φορές, σύμφωνα με στοιχεία πτήσης, στο οποίο οι επιβάτες λέγεται ότι είχαν ομαδικό σεξ με νεαρά κορίτσια. Η υπόθεση Epstein ήρθε στο φως μέσω των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που αποκαλύφθηκαν από αποκαλύψεις του Wikileaks, καθώς και περαιτέρω αποδείξεις σεξουαλικής κακοποίησης και δολοφονίας παιδιών και δολοφονιών στην κυβέρνηση των ΗΠΑ. Οι διαρροές εμφανίστηκαν στην προεκλογική εκστρατεία των ΗΠΑ το 2016 και έγινε γνωστές ως "Pizzagate". Επιπλέον, υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις (πυροβολισμοί κούπας) ότι ο πρώην ηγέτης της εκστρατείας της Χίλαρι Κλίντον Τζον Ποντέστα και ο αδερφός του Τόνι συμμετείχαν στην απαγωγή της μικρής Maddie McCann (το ιστορικό της παρούσας έκθεσης ).

Ο Steve Pieczenik είναι ψυχίατρος εκπαιδευμένος από το Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ, είναι κάτοχος διδακτορικού τίτλου από το MIT και έχει εργαστεί ως κυβερνητικός σύμβουλος στις αμερικανικές διοικήσεις υπό τους Gerald Ford, Jimmy Carter, Ronald Reagan και George HW Bush (συμπεριλαμβανομένου του Υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ υπό τον Henry Kissinger και Τζέιμς Μπέικερ). Εργάστηκε επίσης για τη CIA και είναι επίσης συγγραφέας και δημοσιογράφος.
Ο πράκτορας πρώην CIA αποσυσκευάζεται
Βρίσκουμε επίσης περαιτέρω επιβεβαίωση για όλα αυτά στις δηλώσεις του πρώην πράκτορα της CIA και του εμπιστευτικού Robert David Steele . Σύμφωνα με τις δικές του πληροφορίες, έχει αναπτυχθεί ως μυστικός πράκτορας σε παγκόσμιες επιχειρήσεις και έχει εκπαιδεύσει πάνω από 8.000 αξιωματικούς πληροφοριών και αξιωματικούς επιβολής του νόμου σε 66 χώρες. Σήμερα είναι ανώτερος σύμβουλος του Διεθνούς Δικαστηρίου Φυσικής Δικαιοσύνης (ITNJ), το οποίο διερευνά περιπτώσεις εμπορίας ανθρώπων και τελετουργικών κακοποίησης παιδιών παγκοσμίως. Η επιτροπή ITNJ βλέπει τον εαυτό της ως σημείο επαφής για εμπιστευτικές πληροφορίες, μαρτυρίες και συγκέντρωση αποδεικτικών στοιχείων.

Όλες αυτές οι πληροφορίες συλλέγονται συνεχώς σε μια βάση δεδομένων. Σε μια συνεδρία βίντεο της επιτροπής τον Απρίλιο του 2018, ο Steele έκανε ενδιαφέρουσες δηλώσεις. Σύμφωνα με τον ίδιο, τα παιδιά κυριολεκτικά «εκτρέφονται» για μεταγενέστερη πώληση. Τα παιδιά πωλούνται χωρίς πιστοποιητικό γέννησης, ώστε να μπορούν να σκοτωθούν πιο εύκολα. Τα παιδιά εισάγονται στις ΗΠΑ με αεροπλάνο - επίσης χωρίς έγγραφα. Το σοκαριστικό: Μετά την τελετουργική δολοφονία των παιδιών, το αίμα τους πίνεται σε σατανικές τελετές. Τα παιδιά βασανίζονται βάναυσα και τρομοκρατούνται εκ των προτέρων για να αδρεναλίσουν το αίμα τους. Αυτό το αίμα που «ενισχύεται» από τις ορμόνες του φόβου αναφέρεται ως «αδρενοχρώμιο», το φάρμακο κατ 'εξοχήν στους ελίτ κύκλους (περισσότερες βασικές πληροφορίες εδώ ).
Σύμφωνα με τον Steele, 600.000 έως 800.000 παιδιά εξαφανίζονται μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες κάθε χρόνο. Το ITNJ εκτιμά ότι 8 εκατομμύρια παιδιά λείπουν παγκοσμίως! Επιπλέον, οι οργανώσεις που έχουν να κάνουν με τα παιδιά με οποιονδήποτε τρόπο (Ηνωμένα Έθνη, οργανώσεις προσκόπων κ.λπ.) κυριολεκτικά κυνηγούσαν παιδιά. Αν και αυτοί οι οργανισμοί δεν ιδρύθηκαν στην αρχή, αλλά με την πάροδο του χρόνου, ο Steele συνεχίζει, θα διεισδύονται από παιδεραστές που φτάνουν στο επίπεδο διαχείρισης. Το 10% στην κορυφή αυτών των οργανώσεων είναι κακοποιοί και δολοφόνοι, ενώ το 90% είναι καλοί άνθρωποι.
Η παιδεφιλία, εξηγεί ο Steele, μοιάζει με "κόλλα" και αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα της καμπάνας ή της βαθιάς κατάστασης. Είναι η απαίτηση εισδοχής για να μπορέσετε να ανεβείτε καθόλου στους υψηλότερους κύκλους ισχύος. Όσοι έχουν την εξουσία στρατολογούν και ελέγχουν τους δικούς τους ανθρώπους μέσω εγκλημάτων εγκληματικότητας. (Αυτές οι πράξεις βιντεοσκοπούνται και χρησιμοποιούνται ως υλικό εκβιασμού για να διατηρήσουν τους υφισταμένους σε τροχιά.) Είπε επίσης ότι οι χιλιάδες στρατιωτικές βάσεις των ΗΠΑ σε όλο τον κόσμο αποτελούν τον άξονα για το λαθρεμπόριο όπλων, ναρκωτικών, χρυσού και μετρητών και νήπια! Επομένως, οι άνθρωποι θα πρέπει να ξυπνήσουν και να θυμωθούν για να κλείσουν αυτές τις βάσεις.
Όπως είναι γνωστό, το κεφάλι αρχίζει να βρωμάει από το κεφάλι. Για παράδειγμα, ο Καρδινάλιος Τζορτζ Πελ, ο πρώην αριθμός 3 του Βατικανού, βρέθηκε πρόσφατα ένοχος για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών στην Αυστραλία . Δεν έδειξε τύψεις για τις πράξεις του. Τα σκάνδαλα παιδικού σεξ στην Καθολική Εκκλησία δεν έχουν σταματήσει για δεκαετίες. Ένας Ιταλός ιερέας εξομολογήθηκε στο κομοδίνο του για κακοποίηση σεξουαλικών κωφών και χαζών παιδιών. Επίσης δεν έδειξε λύπη σε μια συνέντευξη και είπε ότι ήταν "αστεία μεταξύ ανδρών" ( πηγή ).

Οι ενδιαφερόμενοι αναγνώστες μπορούν να βρουν πιο εκρηκτικές αποκαλύψεις σχετικά με παιδαγωγούς, τον «ένατο κύκλο» και το ενεργητικό υπόβαθρο των τελετουργικών δολοφονιών παιδιών, του Βατικανού και τι πρόκειται να κάνει, καθώς και πολλά άλλα θέματα που είναι πολύ «άβολα» για την καμπάνα στο βιβλίο μου «Wenn das die Η ανθρωπότητα θα ήξερε ... " .
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΕ GOOGLE TRANSLATE

https://www.legitim.ch

2 σχόλια:

andreas είπε...

Είναι κρίμα σημαντικά δημοσιεύματα να μεταφράζονται ανάρμοστα από το Google. Κάντε μια προσπάθεια για σωστή μετάφραση. Είναι μέγιστη προσφορά στους αναγνώστες σας. Ευχαριστώ

nikoskaisaridis@hotmail.com, visfarsala@gmai.com, chrikdj@otonet.gr είπε...

Από μετάφραση και Ελληνικά, "σκίζετε" πάντως!

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters