Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΤΑ Ε.Α.Σ. ΑΕ??? !!!(Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα -ΕΒΟ και ΠΥΡΚΑΛ)

ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΑΣ:
Τα ΕΑΣ είναι ένας όμιλος κατασκευαστικών εταιριών ο οποίος ιδρύθηκε το 2004 από την συγχώνευση των:
  • “Α.Ε. Ελληνικού Πυριτιδοποιείου & Καλυκοποιείου” γνωστότερης ως “ΠΥΡΚΑΛ” , η οποία ιδρύθηκε το 1874 και δραστηριοποιείται στην κατασκευή πυρομαχικών φορητού οπλισμού, μεσαίων και μεγάλων διαμετρημάτων, βλημάτων όλμων και πυροσωλήνων, όλων συμβατών με Νατοϊκού τύπου οπλικά συστήματα.
  • “Ελληνικής Βιομηχανίας Όπλων ΑΕ” γνωστότερης ως “ΕΒΟ” , η οποία ιδρύθηκε το 1977 και δραστηριοποιείται στην κατασκευή όπλων φορητού οπλισμού, όλμων, οπλικών και πυραυλικών συστημάτων, προωθητικών πυρίτιδων και γεμισμάτων καθώς επίσης και πυρομαχικών μεσαίων και μεγάλων διαμετρημάτων.
Τα ΕΑΣ, συνεχίζοντας την παράδοση των ΠΥΡΚΑΛ και ΕΒΟ και συνδυάζοντας τη μοναδική τεχνογνωσία που διαθέτουν με τον μηχανολογικό τους εξοπλισμό, έχουν ήδη γίνει η μεγαλύτερη Αμυντική βιομηχανία στην Ελλάδα και ο αποκλειστικός προμηθευτής των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων σε όπλα, οπλικά συστήματα και πυρομαχικά κατασκευαζόμενα στην χώρα.
Ταυτόχρονα η εταιρεία απολαμβάνει της πλήρους εμπιστοσύνης της διεθνούς αμυντικής αγοράς τόσο ως συνεργάτης των μεγαλύτερων παγκόσμια αμυντικών βιομηχανιών σε προγράμματα συμπαραγωγών, όσο και ως πιστοποιημένος προμηθευτής περισσότερων από 30 Υπουργείων Εθνικής Άμυνας από όλες τις ηπείρους, με άριστης ποιότητας αμυντικά υλικά.
Σήμερα τα ΕΑΣ απασχολούν 1200 άτομα και διαθέτουν 8 εργοστασιακά συγκροτήματα.
=========================
ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝ VS ΧΑΟΣ στάλθηκε η παρακάτω πληροφορία:

“ΠΡΟΣΟΧΗ: ΔΟΛΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΤΙΣ 12.01.2011 ΚΑΙ ΔΟΛΙΟΣ ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ!

ΚΑΤΕΠΕΙΓΩΝ ΑΠΟ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΣΩΜΑ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ: ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΠΛΙΤΕΣ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΕΜΕΩΝ – ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ – ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΥΠ/ΕΥΠ – ΠΟΛΙΤΕΣ
ΒΟΛΟΣ 10 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2011
ΠΡΟΣΟΧΗ:
ΣΤΙΣ 12 – 14 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2011 Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΛΙΜΠΕΡΜΑΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑ ΝΑ ΕΞΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΟ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΤΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ “Ε.Α.Σ.”.
Η “Ε.Α.Σ.” ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΓΧΩΝΕΥΣΗ ΤΟΥ 2003 ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΠΥΡΚΑΛ ΚΑΙ ΕΒΟ (ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΟΠΛΩΝ). Η ΠΥΡΚΑΛ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΑ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΟΠΛΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. Η ΕΒΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΑΦΡΑ ΟΠΛΑ, ΤΑ ΕΛΑΦΡΑ ΑΝΤΙΑΡΜΑΤΙΚΑ (“ΠΑΟ”), ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΝΤΙΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ “ΑΡΤΕΜΙΣ-30″ ΜΕ ΡΑΝΤΑΡ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΣΚΟΠΕΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΒΟΛΗΣ, ΚΑΙ ΛΟΙΠΟ ΟΠΛΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ.
ΕΠΟΜΕΝΩΣ, ΕΑΝ Η “ΕΑΣ” ΠΩΛΗΘΕΙ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ, ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΛΕΜΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΩΝ, ΕΛΑΦΡΩΝ ΟΠΛΩΝ, ΕΛΑΦΡΩΝ ΑΝΤΙΑΡΜΑΤΙΚΩΝ, ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗΣ-30. ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΠΥΡΚΑΛ ΕΩΣ ΤΟ 2003, ΚΑΙ ΜΕΤΑ Η “Ε.Α.Σ.” ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΑΡΜΑΤΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΚΡΗΚΤΙΚΩΝ ΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ 120mm ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΡΜΑΤΩΝ ΜΑΧΗΣ LEOPARD-2A4 ΚΑΙ LEOPARD-2HELL ΗΤΟΙ ΣΥΝΟΛΟ 400 ΑΡΜΑΤΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΧΡΗΣΤΑ ΚΑΙ ΜΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΑ ΕΠΙ ΠΟΛΛΑ ΕΤΗ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΩΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΑΜΥΝΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΗΜΙΤΗ – ΚΑΡΑ ΑΜΑΝ ΑΛΙ – ΜΕΙΜΑΡΑΚΗ – ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ – ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ – ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ – ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΤΑ ΩΣ ΑΝΩ ΒΛΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΑΝ ΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΥΡΚΑΛ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ “Ε.Α.Σ.”.
ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΟΛΙΩΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΕ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ΤΗΝ ΠΥΡΚΑΛ ΤΗΝ ΕΒΟ ΚΑΙ ΤΗΝ “Ε.Α.Σ.” ΩΣΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΠΛΩΝ ΩΣΤΕ ΑΥΤΟΙ, ΝΑ ΔΥΝΑΝΤΑΙ ΝΑ ΠΩΛΗΣΟΥΝ ΤΗΝ “Ε.Α.Σ.” ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΩΣΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΜΟΝΙΜΩΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΥΤΟΝΟΜΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΠΛΩΝ, ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΔΟΛΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΕΚΒΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΝΑ ΗΤΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΕ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΠΟΛΕΜΟ.
ΤΟΝ ΟΚΤΩΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2010 ΟΙ 3 ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ, Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ – ΜΙΝΕΙΚΟ – ΤΣΑΝΤ – ΤΣΙΔΕΝ ΜΠΑΟΥΜ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ, — ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ – ΤΟΥΡΓΚΟΥΤΣΟΓΛΟΥ – ΤΟΥΡΓΚΟΥΤ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ, — ΚΑΙ ΜΠΕΓΛΙΤΗΣ – ΜΕΓΚΛΙΤ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ, ΜΕ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΟΥ “ΝΑΤΟ” ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ ΟΤΙ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΜΥΝΤΙΚΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ “ΕΛΒΟ” – ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΟΧΗΜΑΤΩΝ, “ΕΑΒ” – ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ, ΚΑΙ Η “ΕΑΣ” – ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ.
Η “ΕΛΒΟ” ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ ΤΑ “ΤΟΜΠ” – ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ “ΛΕΩΝΙΔΑΣ-1″, “ΛΕΩΝΙΔΑΣ-2″, ΘΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ “ΤΟΜΑ” – ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΟ ΟΧΗΜΑ ΜΑΧΗΣ ΠΕΖΙΚΟΥ, ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΜΠΑΡΗΓΑΓΕ ΤΟ ΡΩΣΣΙΚΟ “ΤΟΜΑ” BMP-3.
Η “Ε.Α.Β.” ΕΙΧΕ ΦΘΑΣΕΙ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΙΚΑΝΟΤΗΤΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥ ΜΑΧΗΤΙΚΟΥ F-16, ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΕ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΔΟΛΙΩΣ ΜΕΣΩ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΑΧΗΤΙΚΟΥ ΗΤΟΙ ΤΩΝ ΓΑΛΛΙΚΩΝ “MIRAGE”.
ΕΠΟΜΕΝΩΣ, ΕΑΝ ΠΩΛΗΘΟΥΝ Η “ΕΛΒΟ” ΚΑΙ Η “ΕΑΒ”,
ΠΡΩΤΟΝ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΥΤΟΝΟΜΗΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΩΣ ΤΩΝ F-16 ΚΑΙ ΤΩΝ “MIRAGE 2000″, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΑΧΡΗΣΤΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΗΔΗ ΠΑΣΧΕΙ ΑΠΟ ΔΟΛΙΑ ΕΛΛΕΙΨΗ ΚΙΝΗΤΗΡΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΠΑΡΑΓΓΕΛΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ. ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: ΗΤΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΣΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΣΕ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΟΥΡΚΙΑ.
ΔΕΥΤΕΡΟΝ: ΕΑΝ ΠΩΛΗΘΕΙ Η “ΕΛΒΟ”, Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΑΝΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΩΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΥΤΟΝΟΜΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΩΝ ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ “ΤΟΜΠ” ΚΑΙ “ΤΟΜΑ” ΩΣ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΩΝ ΒΑΡΕΩΝ ΑΡΜΑΤΩΝ ΜΑΧΗΣ LEOPARD, Μ-48 ΚΑΙ Μ-60.
ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ “ΕΛΒΟ”, ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΟ ΜΑΤΑΙΩΝΟΥΝ ΟΡΙΣΤΙΚΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΜΕΤΑ ΡΩΣΙΚΑ “ΤΟΜΑ” ΒΜΡ-3, ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΛΙΑ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΑΠΑΡΧΑΙΟΜΕΝΩΝ – ΑΧΡΗΣΤΩΝ “ΤΟΜΑ” “MURDER-A1″ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ “BRANDLEY” ΑΠΟ ΤΗΣ “ΗΠΑ”, ΩΣΤΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΝΑ ΗΤΤΗΘΕΙ ΣΕ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΟΙ ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ “ΤΟΜΑ” 3ΗΣ – ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΓΕΝΕΑΣ……….. ……….. ………..
====================================
Η πληροφορία κρίνεται από τον Μπαρμπανίκο ιδιαίτερα σοβαρή και το συγκεκριμένο ιστολόγιο στο παρελθόν, σε αρκετά θέματα έχει επιβεβαιωθεί. Ξανασυμβουλεύω τον διαχειριστεί του ιστολογίου, να ξανασκεφθεί σοβαρά, τις υπερβολικές αναφορές (και προσταγές) της Ε.Ο.Α., γιατί αφαιρεί πολλά από την ουσία της πληροφορίας.

tsoutsouneros

Βρετανική Ακαδημία Επιστημών: "Ο ΟΗΕ να προετοιμαστεί για επαφή με μη φιλικούς εξωγήινους"!


ImageAnti-ntp:Εμείς τα λέμε καιρο.... Διαβάστε εδώ
http://anti-ntp.blogspot.com/p/blue-beam-project.html

Συγκλονιστικές θέσεις (όπως η δημιουργία διακυβερνητικού οργανισμού υποδοχής εξωγήινων, υπό τον ΟΗΕ) που αφήνουν σαφείς υπόνοιες ότι έχει ηδη επιτευχθεί επαφή με εξωγήινους πολιτισμούς λαμβάνει η Ακαδημία Επιστημών της Βρετανίας και φαίνεται ότι στηρίζεται στις θέσεις της αυτές και από τη NASA! Στο τελευταίο τεύχος, αφιερωμένο αποκλειστικά στους εξωγήινους, της επιστημονικής επιθεώρησης Philosophical Transactions της Ακαδημίας Επιστημών της Βρετανίας, οι επιστήμονες προτείνουν, μεταξύ άλλων, μια...
υπηρεσία των Ηνωμένων Εθνών να αναλάβει την ευθύνη για τις εξωγήινες υποθέσεις και να καταλήξει σ’ ένα ενιαίο σχέδιο απάντησης σε περίπτωσης επαφής με έναν εξωγήινο πολιτισμό.
Όπως αναφέρει η ... NASA, όλο και πιο πιθανή θεωρούν οι επιστήμοντες την ύπαρξη πολιτισμών σε άλλους πλανήτες, ωστόσο τίποτα δεν διασφαλίζει τις... αγαθές προθέσεις των εξωγήινων απέναντί μας! Γι’ αυτό το λόγο, έγκριτοι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι οι κυβερνήσεις του πλανήτη μας, κάτω από τον συντονισμό του ΟΗΕ, πρέπει να οργανωθούν για την αντιμετώπιση μιας μη φιλικής συνάντησης!
Όπως αναφέρουν ο καθηγητής Τζον Ζαρνέκι του Ανοιχτού Πανεπιστημίου και ο δρ Μάρτιν Ντόμινικ του πανεπιστημίου του Σεν Άντριους, στο εισαγωγικό σημείωμά τους στο ειδικό τεύχος, το ερώτημα είναι αν η απάντηση στους εξωγήινους θα δοθεί με υπεύθυνο τρόπο και με τις κατάλληλες συμβουλές από ειδικούς και επιστήμονες ή αν θα επικρατήσουν ειδικά συμφέροντα εξουσίας.
Οι επιστήμονες εισηγούνται να δημιουργηθεί έγκαιρα το αναγκαίο πλαίσιο συντονισμού μέσα από μια παγκόσμια συνεννόηση, υπό την ηγεσία ενός νόμιμου διεθνούς πολιτικού οργανισμού, όπως ο ΟΗΕ, σύμφωνα με τις εφημερίδες Guardian και DailyMail. Ήδη ο ΟΗΕ διαθέτει το πρόπλασμα ενός τέτοιου πλαισίου-φόρουμ.
Πρόκειται για την Επιτροπή Ειρηνικών Χρήσεων του Εξωτερικού Διαστήματος (Copuos), η οποία, κατά τους Βρετανούς επιστήμονες, θα πρέπει πλέον να συμπεριλάβει στην "ατζέντα" της τις εξωγήινες υποθέσεις και να δημιουργήσει δομές παρόμοιες με αυτές που ήδη υπάρχουν για την αντιμετώπιση ουράνιων απειλών, όπως οι αστεροειδείς, οι οποίοι μπορεί να προσκρούσουν στον πλανήτη μας.
Σύμφωνα με τον άκρως επιφυλακτικό καθηγητή εξελικτικής παλαιοβιολογίας του πανεπιστημίου Κέμπριτζ Σίμον Κόνγουεϊ Μόρις, όποιοι χαράξουν σχέδια για μια πιθανή επαφή με εξωγήινους θα έπρεπε να προετοιμαστούν για το χειρότερο δυνατό σενάριο. Είναι πιθανό, όπως γράφει, η ζωή στους εξωγήινους κόσμους να εξελίχτηκε με δαρβινικό τρόπο, πράγμα που -αν έχει συμβεί- θα σημαίνει ότι η εξωγήινη ζωή θα έχει πολλές ομοιότητες με τη γήινη, ειδικά αν προέρχεται από κόσμους που μοιάζουν με το δικό μας, όπου υπάρχουν παρόμοια βιολογικά μόρια.
Αυτό, όμως, επίσης σημαίνει ότι μπορεί οι νοήμονες εξωγήινοι να έχουν ανάλογες τάσεις για βία και εκμετάλλευση με εμάς. Πάντως -ευτυχώς- ο Μόρις εκτιμά ότι οι πιθανότητες εξωγήινης νοήμονος ζωής είναι μικρές. Αν η εξέλιξη είναι ίδια σε όλο το Σύμπαν, όπως γράφει, είναι αδιανόητο να μην έχουν ακόμα φτάσει στη Γη εκπρόσωποι πανάρχαιων πολιτισμών από άλλα μέρη του σύμπαντος.
Από την άλλη, επιστήμονες, όπως ο ψυχολόγος Άλμπερτ Χάρισον, εκτιμούν (ίσως κάπως υπεραισιόδοξα...) ότι η εμφάνιση ιπτάμενων δίσκων πάνω από τις μεγάλες πόλεις της Γης, κάτι που οι ταινίες επιστημονικής φαντασίας έχουν ήδη δείξει κατ' επανάληψη, δεν θα σκορπίσει πανικό στα πλήθη. Σύμφωνα με τον Χάρισον, οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν πια εξοικειωθεί με την ιδέα των εξωγήινων και δεν θα τρομοκρατούνταν, αν τους έβλεπαν με τα ίδια τους τα μάτια. Όπως είπε, είναι απίθανο να υπάρξει "εκτεταμένος ψυχολογικός αποσυντονισμός και κατάρρευση" της ανθρωπότητας.
Οι έρευνες της κοινής γνώμης δείχνουν ότι τουλάχιστον οι μισοί άνθρωποι στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ πιστεύουν στην ύπαρξη εξωγήινων, ενώ ένα σημαντικό ποσοστό είναι μάλιστα πεπεισμένο ότι εξωγήινα διαστημόπλοια έχουν ήδη επισκεφτεί τον πλανήτη μας.
Πριν δύο εβδομάδες η ηλεκτρονική έκδοση της ρωσικής εφημερίδας Pravda ανέφερε ότι αριθμός αστρόπλοιων πλησιάζουν τον πλανήτη με εχθρικές διαθέσεις και υπολογίζεται ως χρόνος άφιξής τους το τέλος του 2010.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Επτά αλλοδαποί κλέφτες ζημίωσαν το Δημόσιο με 1.300.000 ευρώ!!!!

Ζημιά ύψους 1.300.000 ευρώ στο Δημόσιο προξένησαν επτά αλλοδαποί με την αφαίρεση τουλάχιστον...1.850 μέτρων χάλκινου καλωδίου από το δίκτυο ηλεκτροκίνησης του ΟΣΕ.

Οι δράστες –πέντε υπήκοοι Πακιστάν, ένα Ινδός και ένα Αλβανός-, προχωρούσαν σε κλοπές καλωδίων στη περιοχή της Βορειοανατολικής Αττικής.

Συνολικά κατασχέθηκαν -1.850- κιλά χάλκινου καλωδίου.

Οι συλληφθέντες, διέθεταν τις κλεμμένες ποσότητες καλωδίων σε επιχειρήσεις ανακύκλωσης παλαιών μετάλλων ( scrap).Με τη συγκεκριμένη παράνομη δραστηριότητα τους, προκάλεσαν μεγάλη οικονομική ζημιά και έθεσαν σε κίνδυνο την ασφάλεια του δικτύου του Ο.Σ.Ε.

Η εκτιμώμενη από τον Ο.Σ.Ε., συνολική ζημιά στο Ελληνικό Δημόσιο, που προέκυψε από τη φθορά του δικτύου, στο τμήμα «Δεκέλεια - Οινόη», όπου δρούσαν οι ανωτέρω, υπολογίζεται ότι ξεπερνά το χρηματικό ποσό του 1.300.000 ευρώ.

Η σύλληψή τους έγινε στις περιοχές Σκούρτα Βοιωτίας και Σχηματαρίου.


Πηγή...
http://www.roufianos.com/showthread.php/267880-

Γιατί τρέμουν τους εξωγήϊνους;British Academy of Sciences: "The UN is preparing for contact with non-friendly alien"!

Είναι βάσιμες λοιπόν οι πληροφορίες για τα αστρόπλοια που έγραψε η Πράβδα...Pravda.ru:Three giant spaceships to attack Earth in 2012? Για ποιό λόγο όμως,έχουν αυτή την πρεμούρα;Οι ίδιοι δεν είναι που έστελναν σήματα και προσπαθούσαν να έρθουν σε επαφή;

Εκτός του ότι σπαταλούν τόσα δις στην εναγώνια προσπάθειά τους,αποστέλλοντας διαστημόπλοια έρευνας,παρακολουθώντας με τηλεσκόπια,κλπ,έρχονται τώρα και προτείνουν ή ετοιμάζουν ήδη..."πρεσβείες"...επαφής και...υποδοχής των εξωγήϊνων!
Τώρα λύνεται και το μυστήριο του γιατί και ποιοί έστειλαν Το Phoenix και τα 250.000 ονόματα "κατοίκων" της γης!!! στον Άρη!
Το σίγουρο είναι ότι τρέμουν.Και φυσικά έχουν κάθε λόγο,διότι ως εχθροί και κατακτητές του πλανήτη,γνωρίζουν ότι οι δυνάμεις αυτές είναι πράγματι εχθρικές!Αλλά μόνο γι'αυτούς και όχι για τους κατακτημένους λαούς της γης!Τα λένε μόνοι τους!Ιδού...
[1 και ην πασα η γη χειλος εν και φωνη μια πασιν
2 και εγενετο εν τω κινησαι αυτους απο ανατολων ευρον πεδιον εν γη σεννααρ και κατωκησαν εκει Γεν 10:10
3 και ειπεν ανθρωπος τω πλησιον δευτε πλινθευσωμεν πλινθους και οπτησωμεν αυτας πυρι και εγενετο αυτοις η πλινθος εις λιθον και ασφαλτος ην αυτοις ο πηλος
4 και ειπαν δευτε οικοδομησωμεν εαυτοις πολιν και πυργον ου η κεφαλη εσται εως του ουρανου και ποιησωμεν εαυτοις ονομα προ του διασπαρηναι επι προσωπου πασης της γης
5 και κατεβη κυριος ιδειν την πολιν και τον πυργον ον ωκοδομησαν οι υιοι των ανθρωπων
6 και ειπεν κυριος ιδου γενος εν και χειλος εν παντων και τουτο ηρξαντο ποιησαι και νυν ουκ εκλειψει εξ αυτων παντα οσα αν επιθωνται ποιειν 
7 δευτε και καταβαντες συγχεωμεν εκει αυτων την γλωσσαν ινα μη ακουσωσιν εκαστος την φωνην του πλησιον
8 και διεσπειρεν αυτους κυριος εκειθεν επι προσωπον πασης της γης και επαυσαντο οικοδομουντες την πολιν και τον πυργον Δτ 32:8Πραξ 17:26 
9 δια τουτο εκληθη το ονομα αυτης συγχυσις οτι εκει συνεχεεν κυριος τα χειλη πασης της γης και εκειθεν διεσπειρεν αυτους κυριος ο θεος επι προσωπον πασης της γης

Βίβλος,Γένεση,κεφ11]
Όποιος δεν καταλαβαίνει ας ψάξει ποιόν εννοούν..."κύριον",από ποιές...ανατολές έφτασαν στη γη..."σενναάρ",γιατί ανησύχησε ο..."κύριος" για το ένα γένος που κατοικούσε τη γη και μιλούσε μία γλώσσα,γιατί τρομοκρατήθηκαν ότι οι άνθρωποι θα μπορούσαν να κάνουν τα πάντα,και με ποιούς τέλος πάντων συνομίλησε ώστε...καταβαντες συγχεωμεν εκει αυτων την γλωσσαν ινα μη ακουσωσιν εκαστος την φωνην του πλησιον  
...

Συγκλονιστικές θέσεις (όπως η δημιουργία διακυβερνητικού οργανισμού υποδοχής εξωγήινων, υπό τον ΟΗΕ) που αφήνουν σαφείς υπόνοιες ότι έχει ηδη επιτευχθεί επαφή με εξωγήινους πολιτισμούς λαμβάνει η Ακαδημία Επιστημών της Βρετανίας και φαίνεται ότι στηρίζεται στις θέσεις της αυτές και από τη NASA! Στο τελευταίο τεύχος, αφιερωμένο αποκλειστικά στους εξωγήινους, της επιστημονικής επιθεώρησης Philosophical Transactions της Ακαδημίας Επιστημών της Βρετανίας, οι επιστήμονες προτείνουν, μεταξύ άλλων, μια υπηρεσία των Ηνωμένων Εθνών να αναλάβει την ευθύνη για τις εξωγήινες υποθέσεις και να καταλήξει σ’ ένα ενιαίο σχέδιο απάντησης σε περίπτωσης επαφής με έναν εξωγήινο πολιτισμό.

ImageΌπως αναφέρει η ... NASA, όλο και πιο πιθανή θεωρούν οι επιστήμοντες την ύπαρξη πολιτισμών σε άλλους πλανήτες, ωστόσο τίποτα δεν διασφαλίζει τις... αγαθές προθέσεις των εξωγήινων απέναντί μας! Γι’ αυτό το λόγο, έγκριτοι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι οι κυβερνήσεις του πλανήτη μας, κάτω από τον συντονισμό του ΟΗΕ, πρέπει να οργανωθούν για την αντιμετώπιση μιας μη φιλικής συνάντησης!
Όπως αναφέρουν ο καθηγητής Τζον Ζαρνέκι του Ανοιχτού Πανεπιστημίου και ο δρ Μάρτιν Ντόμινικ του πανεπιστημίου του Σεν Άντριους, στο εισαγωγικό σημείωμά τους στο ειδικό τεύχος, το ερώτημα είναι αν η απάντηση στους εξωγήινους θα δοθεί με υπεύθυνο τρόπο και με τις κατάλληλες συμβουλές από ειδικούς και επιστήμονες ή αν θα επικρατήσουν ειδικά συμφέροντα εξουσίας.
Οι επιστήμονες εισηγούνται να δημιουργηθεί έγκαιρα το αναγκαίο πλαίσιο συντονισμού μέσα από μια παγκόσμια συνεννόηση, υπό την ηγεσία ενός νόμιμου διεθνούς πολιτικού οργανισμού, όπως ο ΟΗΕ, σύμφωνα με τις εφημερίδες Guardian και DailyMail. Ήδη ο ΟΗΕ διαθέτει το πρόπλασμα ενός τέτοιου πλαισίου-φόρουμ.
Πρόκειται για την Επιτροπή Ειρηνικών Χρήσεων του Εξωτερικού Διαστήματος (Copuos), η οποία, κατά τους Βρετανούς επιστήμονες, θα πρέπει πλέον να συμπεριλάβει στην "ατζέντα" της τις εξωγήινες υποθέσεις και να δημιουργήσει δομές παρόμοιες με αυτές που ήδη υπάρχουν για την αντιμετώπιση ουράνιων απειλών, όπως οι αστεροειδείς, οι οποίοι μπορεί να προσκρούσουν στον πλανήτη μας.
Σύμφωνα με τον άκρως επιφυλακτικό καθηγητή εξελικτικής παλαιοβιολογίας του πανεπιστημίου Κέμπριτζ Σίμον Κόνγουεϊ Μόρις, όποιοι χαράξουν σχέδια για μια πιθανή επαφή με εξωγήινους θα έπρεπε να προετοιμαστούν για το χειρότερο δυνατό σενάριο. Είναι πιθανό, όπως γράφει, η ζωή στους εξωγήινους κόσμους να εξελίχτηκε με δαρβινικό τρόπο, πράγμα που -αν έχει συμβεί- θα σημαίνει ότι η εξωγήινη ζωή θα έχει πολλές ομοιότητες με τη γήινη, ειδικά αν προέρχεται από κόσμους που μοιάζουν με το δικό μας, όπου υπάρχουν παρόμοια βιολογικά μόρια.
Αυτό, όμως, επίσης σημαίνει ότι μπορεί οι νοήμονες εξωγήινοι να έχουν ανάλογες τάσεις για βία και εκμετάλλευση με εμάς. Πάντως -ευτυχώς- ο Μόρις εκτιμά ότι οι πιθανότητες εξωγήινης νοήμονος ζωής είναι μικρές. Αν η εξέλιξη είναι ίδια σε όλο το Σύμπαν, όπως γράφει, είναι αδιανόητο να μην έχουν ακόμα φτάσει στη Γη εκπρόσωποι πανάρχαιων πολιτισμών από άλλα μέρη του σύμπαντος.
Από την άλλη, επιστήμονες, όπως ο ψυχολόγος Άλμπερτ Χάρισον, εκτιμούν (ίσως κάπως υπεραισιόδοξα...) ότι η εμφάνιση ιπτάμενων δίσκων πάνω από τις μεγάλες πόλεις της Γης, κάτι που οι ταινίες επιστημονικής φαντασίας έχουν ήδη δείξει κατ' επανάληψη, δεν θα σκορπίσει πανικό στα πλήθη. Σύμφωνα με τον Χάρισον, οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν πια εξοικειωθεί με την ιδέα των εξωγήινων και δεν θα τρομοκρατούνταν, αν τους έβλεπαν με τα ίδια τους τα μάτια. Όπως είπε, είναι απίθανο να υπάρξει "εκτεταμένος ψυχολογικός αποσυντονισμός και κατάρρευση" της ανθρωπότητας.
Οι έρευνες της κοινής γνώμης δείχνουν ότι τουλάχιστον οι μισοί άνθρωποι στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ πιστεύουν στην ύπαρξη εξωγήινων, ενώ ένα σημαντικό ποσοστό είναι μάλιστα πεπεισμένο ότι εξωγήινα διαστημόπλοια έχουν ήδη επισκεφτεί τον πλανήτη μας.
Πριν δύο εβδομάδες η ηλεκτρονική έκδοση της ρωσικής εφημερίδας Pravda ανέφερε ότι αριθμός αστρόπλοιων πλησιάζουν τον πλανήτη με εχθρικές διαθέσεις και υπολογίζεται ως χρόνος άφιξής τους το τέλος του 2010.
defencenet.gr

http://alfeiospotamos.blogspot.com/2011/01/british-academy-of-sciences-un-is.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters