Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017

“Είναι πολύ καλό που ο λαός δεν καταλαβαίνει πώς λειτουργεί το τραπεζικό και το νομισματικό μας σύστημα, γιατί αν το καταλάβαινε, θα γινόταν επανάσταση αύριο το πρωί.”

Anna Asteris
Η ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ, Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΦΑΙΜΑΞΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΑΣΜΑΤΙΚΟ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ (Fractional Reserve Banking)

Είναι πολύ καλό που ο λαός δεν καταλαβαίνει πώς λειτουργεί το τραπεζικό και το νομισματικό μας σύστημα, γιατί αν το καταλάβαινε, θα γινόταν επανάσταση αύριο
το πρωί.
”  Henry Ford


Σχεδόν όλες οι οικονομίες του πλανήτη λειτουργούν σύμφωνα με το διεθνές σύστημα του «fractional reserve banking» (κλασματικό αποθεματικό τραπεζικό σύστημα). Όλα όσα κάνεις από την ώρα που σηκώνεσαι από το κρεβάτι μέχρι την ώρα που πας πάλι να κοιμηθείς είναι άμεσα ή έμμεσα συνδεδεμένα με το «fractional reserve banking».

Πόσο πλούσιοι είναι οι Ρότσιλντ, και όμως καμιά έκθεση «περί πλουσίων» δεν τους καταγράφει


Οι φιλάνθρωποι «δισεκατομμυριούχοι» είναι πια γνωστοί. Μπίλ Γκέιτς, Αμάνιο Ορτέγκα, Γουωρεν Μπάφετ , Κάρλος Σλιμ, Τζεφ Μπέζος, Μαρκ Ζούκερμπεργκ Λαρυ Ελλισον, Μωυσής Μπλουμπεργκ, και έχουν όλοι εβραϊκό αίμα. 
Αυτοί οι 8 έχουν όλοι μαζί . 426,2 δις δολάρια
Ο πλούτος τους ξεπερνάει τον πλούτο που κατέχουν 3,6 δισεκατομμύρια φτωχοί άνθρωποι. Ο μισός πλανήτης.
Όμως καμιά έκθεση «περί πλουσίων» δεν καταγράφει τον πλούτο της οικογένειας των Rothschild που υπολογίζεται σε πάνω από 2.000 δισεκατομμύρια δολάρια
 http://deltio11.blogspot.gr/2017/01/blog-post_1.html

«ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ» Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ.!!

Φωτογραφία του Ευάγγελος Ηρακλείδης.
https://www.facebook.com/angelo.irakleides/videos/1915158172041019/
_Vasilis Theodoropoulos :
«ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ» Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ…. Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΝΕΜΕΣΕΩΣ…………. ΜΙΚΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ.!!!!!!!!
.
Η διορισμένη σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου της Τράπεζας Ανατολής η οποία αποφάσισε την αμετάκλητη συγχώνευση ήταν:
.
Πρόεδρος: Ιωάννης Αθανασάκης
.
Εντεταλμένος Σύμβουλος: Στέφανος Δέλτα που ορίζεται Εντεταλμένος Σύμβουλος, με κύριο στόχο να διεκπεραιώσει τη συγχώνευση o oποίος αναπληρώνει τον Γενικό Διευθυντή Μ.Π. Καμάρα και Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου Ιωάννη Αθανασάκη.

ΜΕΤΑ ΑΠΟ 110 ΧΤΥΜΗΜΑΤΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ,ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ...

Viky Charalambous
ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ Ε.ΣΥ. ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ, ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΠΡΩΪΝΕΣ ΩΡΕΣ (5:00 Π.Μ.) ΔΕΧΘΗΚΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΥ ΔΡΑ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ.
ΕΧΟΥΝ ΚΑΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΤΖΑΜΑΡΙΕΣ, ΤΟΙΧΟΙ, ΤΑΒΑΝΙΑ, ΤΟΙΧΟΙ, ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ, ΕΠΙΠΛΑ.
ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ..


Artemis Sorras

Πιο ΚΕΕΡΦΑ πεθαίνεις.- AYTOI ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΚΑΙΓΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ? (photos)


Ο Ομπάμα έριξε 26171 βόμβες (ΜΟΝΟ 2016).
Επί Ομπάμα εγκρίθηκαν 10 φορές περισσότερες επιθέσεις με drone απ’ ότι επί Τζορτζ Μπους (ΜΟΝΟ 2016).

Ο Κλίντον διέλυσε την Γιουγκοσλαβία.
Οι Μπους ρήμαξαν το Ιράκ.
Η Χίλαρι οργάνωσε όλες τις πορτοκαλί επαναστάσεις.
Έτσι για να βλέπουν κάποιοι ότι όλα είναι υποκινούμενα.
Πιο ΚΕΕΡΦΑ πεθαίνεις.

ΓΟΥΕΣΤΕΡΝ… ΣΤΗΝ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ! Tραμπ εναντίον CIA



Paul Graig Roberts, 19-1-17

[Καίριο ερώτημα, που αποφεύχθηκε επιμελώς στα βραδινά διεθνή σχόλια, εγείρεται σήμερα εάν η χθεσινή ορκωμοσία και η ομιλία-έκπληξη του νέου προέδρου των ΗΠΑ θα τερματίσει μια συντονισμένη επιχείρηση εναντίον του, στην οποία αρκετοί εγκυρότατοι Αμερικανοί σχολιαστές είχαν δώσει το χαρακτηρισμό π ρ α ξ ι κ ό π η μ α , ορισμένοι προβλέποντας τραγικές προεκτάσεις. Ο συντάκτης του κατωτέρω άρθρου (ενός από τα έξη που διάβασε ο υπογραφόμενος μεταφραστής, με βαρύνουσες υπογραφές, να συμπίπτουν στην ίδια διάγνωση) έχει προειδοποιήσει σε προηγούμενο άρθρο του για το ενδεχόμενο και δολοφονίας. Επειδή γι’ αυτά τα βαρύνουσας παγκόσμιας σημασίας γεγονότα στις ΗΠΑ η ελληνική κοινή γνώμη κρατείται σε παχυλή άγνοια, το άρθρο του καθηγητού, συγγραφέα και πρώην υπουργού Ρόμπερτς, προσφέρει στοιχεία ενημέρωσης.]

Γιατί δεν προχώρησε η Διαλογή στην Πηγή και η ανακύκλωση στην Ελλάδα;



Πολλοί αναρωτιούνται γιατί δεν προχώρησε στην Ελλάδα η Διαλογή στην Πηγή και η ανακύκλωση και γιατί δεν έγιναν  αξιόλογες  προσπάθειες για την ορθολογικότερη διαχείριση των στερεών αποβλήτων∙  και γιατί να βρισκόμαστε στα σημερινά αδιέξοδα.

Πριν 25 – 30 χρόνια, είναι γεγονός, η ανακύκλωση έμπαινε δυνατά στις λογικές και τις πρακτικές της αυτοδιοίκησης και των δημοτών και άρχιζε να καλλιεργείται η ελπίδα της ολοκληρωμένης  εναλλακτικής διαχείρισης. 

Ο ΝΕΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΘΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΙΣ ΗΠΑ ΣΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΟΝ ΝΟΜΟ NESARA

Αυθεντικός Αμερικανός πατριώτης θεωρείται ο Donald Trump από τις Ένοπλες Δυνάμεις των ΗΠΑ και τους "Λευκούς Ιππότες"..
Ο ΝΕΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΘΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΙΣ ΗΠΑ ΣΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΟΝ ΝΟΜΟ NESARA
Οι πληροφορίες που δίδονται πιο κάτω καθώς και αυτές που δημοσιεύτηκαν από τα εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης, "πνίγηκαν" από τα κύρια ΜΜΕ

Η ανάλυση της ομιλίας του Τραμπ - Διαβάστε το οπωσδήποτε ΒΙΝΤΕΟ

Η ανάλυση της ομιλίας του Τραμπ - Διαβάστε το οπωσδήποτε ΒΙΝΤΕΟ
Ο Τραμπ, επιβεβαίωσε με την πρώτη του ομιλία, ότι θα καταργήσει κάθε τι που για δεκαετίες έστηνε η ελίτ της νέας τάξης. Πολύ καλό για να το πιστέψουμε, αλλά θέλουμε να ελπίζουμε. Είναι πολύ δύσκολο βλέπετε, να πιστέψουμε, ότι ακόμη ένας ηγέτης, μετά τον Πούτιν και μάλιστα των ΗΠΑ, θα διαλύσει τις υποδομές για την παγκόσμια αριστερή δικτατορία που ετοιμάζει η ελίτ του σκότους.
Κάθε του κουβέντα αντιστοιχούσε και στην κατάργηση ενός άρθρου της Ατζέντας 2030.
Η ομιλία του Τραμπ στο Καπιτώλιο αμέσως μετά την ορκωμοσία του, ήταν η παρακάτω:

Η ΑΝΙΕΡΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ Η ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΙΣ ΗΠΑ!

vatican_bank_meeting

Η αλλαγή φρουράς αύριο στις ΗΠΑ είναι ιστορική. Για πρώτη φορά, εξελέγη πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, ο οποίος δεν ανήκει στο εγκληματικό συνδικάτο που τις κυβερνά από το 1871!
Η Πράξη (Act) του 1871, παραβίασε το Σύνταγμα των ΗΠΑ και τις έθεσε υπό Βρετανική κυριαρχία, η οποία και αυτή, ευρίσκεται υπό την κυριαρχία και τον έλεγχο του Βατικανού.

ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΜΗ ΜΠΟΡΩΝΤΑΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΝΟΜΙΚΑ ΚΑΤΑΦΕΥΓΕΙ ΣΕ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ-ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ

ΣΥΓΓΕΛΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 
ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100.000 ΕΝΤΟΛΕΣ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 300 ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΄΄ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ-Ε.ΣΥ΄΄ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΙΣ ΧΩΡΑΣ. 
ΣΕ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1000 ΕΝΤΟΛΕΣ. 
ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΝΟΜΙΜΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΜΗ ΜΠΟΡΩΝΤΑΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΝΟΜΙΚΑ ΚΑΤΑΦΕΥΓΕΙ ΣΕ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ, ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΤΟΝ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. 

Το παραλήρημα του καθεστώτος των εντολοδόχων των Μ.Μ.Εξαπάτησης

Αποτέλεσμα εικόνας για ελληνων συνέλευσισΤο τελευταίο διάστημα διεξάγεται μια τεράστια επίθεση προς τον Οργανισμό της ‘’ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ’’ και ιδιαίτερα προς το πρόσωπο του Αρτέμη Σώρρα. Ολόκληρο το πολιτικό καθεστώς μαζί με τα ΜΜΕ, σκηνοθετούν καθημερινά σενάρια επιστημονικής φαντασίας, ρίχνοντας λάσπη στα μάτια των πολιτών θέλοντας να αποκρύψουν την αλήθεια. Η εγκληματική οργάνωση που έχει συσταθεί και δρά εναντίον των μελών και επιτίθεται και καταστρέφει τα γραφεία του οργανισμού δηλώνει περίτρανα τον φόβο και τον πανικό των κέντρων, που ενοχλούνται από την εμφάνιση της αλήθειας. Είναι αντιληπτό σε όλους ότι...

''ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ'' Ν.Π.Δ.Δ. ή Ν.Π.Ι.Δ. ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΚΡΑΤΟΣ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ????

Φωτογραφία της Αθανασία Γεωργοσοπούλου. Αθανασία Γεωργοσοπούλου
ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΥΓΚΡΟΤΕΙΤΑΙ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.
ΔΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΙ ΦΟΡΟΥΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΤΙΘΕΝΤΑΙ ΜΕ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΤΗΣ ΦΟΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ,ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟΙ ΥΠΗΚΟΟΙ, ΧΩΡΙΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΕΙΔΟΥΣ (ΑΡΘΡΟ 4 ΣΥΝΤ.).

Αναρωτηθήκατε ποτέ ποιο είναι το αρχαιότερο ελληνικό τραγούδι και ποιος ο δημιουργός του;


 

 Είναι γνωστός o σημαντικός ρόλος της μουσικής στην αρχαία ελληνική κοινωνία, καθώς και η παρουσία της σε οποιαδήποτε σημαντική πτυχή αυτής, είτε επρόκειτο για ευχάριστες ή δυσάρεστες συνευρέσεις και συνεστιάσεις.

Πλέον, είναι δυνατόν να ακούσουμε το αρχαιότερο γνωστό τραγούδι, παγκοσμίως μάλιστα. Αξίζει να σημειωθεί πως σώζονται τόσο οι στίχοι όσο και η μουσική του τραγουδιού, το οποίο αποδίδεται στον Σείκιλο που έζησε στις Τράλλεις της Μικράς Ασίας, περίπου κατά τον 2 αιώνα π.Χ.

Όπως σημειώνεται, ο Σείκιλος έγραψε το τραγούδι αυτό μετά το 200 π.Χ. Είχε γραφεί σε επιτύμβια κυλινδρική στήλη με ύψος 40 εκατοστών, περιέχοντας ένα επίγραμμα δώδεκα λέξεων και ένα ακόμη τραγούδι δεκαεφτά λέξεων, μαζί με τη μουσική. Αξίζει να σημειωθεί πως οι στίχοι βρίσκονται στην κοινή ελληνική της ελληνιστικής εποχής, ενώ η επιτύμβια στήλη ανακαλύφθηκε στην πόλη Αϊδίνιο (όπως λέγεται σήμερα η άλλοτε πόλη των Τραλλέων) το 1883.

ΤΟ KONTRA CHANNEL ΤΑΡΑΖΕΙ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛYΨΕΙΣ


"Στο Βατικανό είναι κρυμμένη όλη η Αρχαία Ελληνική γραμματεία και όλα τα βιβλία της Αλεξανδρινής βιβλιοθήκης;"

Τα τελευταία χρόνια έχει παρατηρηθεί στα πανεπιστήμια του εξωτερικού να υπάρχει μία αλλαγή στη στάση τους απέναντι στα ελληνικά συγγράμματα της Αρχαίας Εποχής.
Αφορμή ήταν ο υπολογιστής των Αντικυθήρων πράγμα που έβαλε πολλούς ερευνητές σε σκέψεις αφού η λειτουργία και οι υπολογισμοί του είναι ακριβείας σε σχέση με το πλανητικό σύστημα.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters