Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017

Η ανάλυση της ομιλίας του Τραμπ - Διαβάστε το οπωσδήποτε ΒΙΝΤΕΟ

Η ανάλυση της ομιλίας του Τραμπ - Διαβάστε το οπωσδήποτε ΒΙΝΤΕΟ
Ο Τραμπ, επιβεβαίωσε με την πρώτη του ομιλία, ότι θα καταργήσει κάθε τι που για δεκαετίες έστηνε η ελίτ της νέας τάξης. Πολύ καλό για να το πιστέψουμε, αλλά θέλουμε να ελπίζουμε. Είναι πολύ δύσκολο βλέπετε, να πιστέψουμε, ότι ακόμη ένας ηγέτης, μετά τον Πούτιν και μάλιστα των ΗΠΑ, θα διαλύσει τις υποδομές για την παγκόσμια αριστερή δικτατορία που ετοιμάζει η ελίτ του σκότους.
Κάθε του κουβέντα αντιστοιχούσε και στην κατάργηση ενός άρθρου της Ατζέντας 2030.
Η ομιλία του Τραμπ στο Καπιτώλιο αμέσως μετά την ορκωμοσία του, ήταν η παρακάτω:
Εμείς, οι πολίτες της Αμερικής, τώρα ενωνόμαστε σε μια μεγάλη εθνική προσπάθεια για την ανοικοδόμηση της χώρας μας και για να αποκαταστήσουμε την υπόσχεσή της για όλους πολίτες μας.
Μαζί, θα καθορίσουμε την πορεία της Αμερικής και του κόσμου για τα επόμενα χρόνια.
Θα αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις. Θα αντιμετωπίσουμε δυσκολίες. Αλλά θα τα καταφέρουμε.
Κάθε τέσσερα χρόνια, μαζευόμαστε σε αυτά τα σκαλιά για να πραγματοποιήσουμε  την ομαλή και ειρηνική μεταβίβαση της εξουσίας, και είμαστε ευγνώμονες προς τον Πρόεδρο Ομπάμα και η Πρώτη Κυρία Μισέλ Ομπάμα για την ευγενική βοήθειά τους σε όλη αυτή τη μετάβαση. Ήσασταν υπέροχοι.
Η σημερινή τελετή, όμως, έχει ιδιαίτερη σημασία. Επειδή σήμερα δεν έχουμε απλώς την μεταφορά ισχύος από την μια κυβέρνηση  στην άλλη ή από το ένα κόμμα στο άλλο - αλλά μεταφέρουμε την εξουσία από την Ουάσινγκτον και την δίνουμε πίσω σε σας, στον αμερικανικό λαό.
Για πάρα πολύ καιρό, μια μικρή ομάδα στην πρωτεύουσα του έθνους μας έχει αποκομίσει τα οφέλη της κυβέρνησης, ενώ οι άνθρωποι έχουν επιβαρύνει το κόστος.  Η Ουάσιγκτον άνθισε,  αλλά οι άνθρωποι δεν μοιράζονται τον πλούτο της.

Σχόλιο: Εδώ αναφέρεται στην αριστερή ολιγαρχία του Ομπάμα και των Illuminati, που περνούσανε καλά με τα λεφτά του αμερικανικού λαού, τον οποίο καταλήστεψαν με τους αριστερούς τεράστιους φόρους και τα δάνεια με τα τεράστια επιτόκια.
 Οι πολιτικοί ευημερούσαν, αλλά οι υπόλοιπες θέσεις εργασίας χανότανε και τα εργοστάσια κλείνανε.
Σχόλιο: Τα εργοστάσια κλείσανε με εντολή της αριστερής Ατζέντας 21, με την αιτιολογία δήθεν, ότι μόλυναν την ατμόσφαιρα και πήγανε άνοιξαν αλλού μολύνοντας ακόμη περισσότερο την ατμόσφαιρα, νομίζεις και η Σρι Λάνκα, είναι σε άλλο πλανήτη από τις ΗΠΑ. Ο σκοπός ήτανε να μαραζώσει η αστική τάξη στις ΗΠΑ και να μην έχει να ξεχρεώσει τα δάνειά της και να της κατάσχουν τα σπίτια και τα υπάρχοντά της.
Το κατεστημένο  προστάτευε τον εαυτό του, αλλά όχι τους πολίτες της χώρας μας. Οι  νίκες τους δεν ήτανε  νίκες σας. Οι θρίαμβοί τους, δεν ήταν θρίαμβοί  σας. Και ενώ αυτοί γιόρταζαν την πρωτεύουσα του έθνους μας, δεν υπήρχαν και πολλά για να γιορταστούν από τις δοκιμαζόμενες οικογένειες της χώρας μας.
Σχόλιο: Ο αριστερός και ειρηνιστής Ομπάμα, έφερε δυστυχία και φτώχια, στη χώρα που κάποτε όλοι κυνηγούσανε με επιτυχία το λεγόμενο αμερικάνικο όνειρο. Η ίδια μέθοδος χρησιμοποιήθηκε και στην Ελλάδα.
Όλο αυτό αλλάζει, ξεκινώντας εδώ και τώρα, γιατί αυτή η στιγμή είναι η στιγμή σας, ανήκει σε εσάς.
Ανήκει σε όλους όσους συγκεντρώθηκαν σήμερα εδώ και όλους που  παρακολουθούν σε όλη την Αμερική. Αυτή είναι η μέρα σας. Αυτή είναι γιορτή σας. Και οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, είναι η χώρα σας.
Αυτό που πραγματικά έχει σημασία δεν είναι ποιος ελέγχει την κυβέρνησή μας, αλλά το αν η κυβέρνησή μας ελέγχεται από το λαό. 20 Ιανουαρίου, 2017, θα μείνει στην ιστορία ως η ημέρα που οι πολίτες έγιναν οι κυρίαρχοι αυτού του έθνους και πάλι. Οι ξεχασμένοι άνδρες και γυναίκες της χώρας μας, δεν θα είναι πλέον ξεχασμένοι.
Όλοι ακούνε εσάς  τώρα.
Ήρθατε κατά δεκάδες εκατομμύρια για να γίνετε μέρος ενός ιστορικού κινήματος παρόμοιο με το οποίο  ο κόσμος δεν έχει δει ποτέ πριν. Στο κέντρο αυτού του κινήματος υπάρχει μία κρίσιμη πεποίθηση: ότι ένα έθνος υπάρχει για να υπηρετεί τους πολίτες του.
Οι Αμερικανοί θέλουν σπουδαία σχολεία για τα παιδιά τους, ασφαλείς γειτονιές για τις οικογένειές τους, καθώς και καλές θέσεις εργασίας για τον εαυτό τους. Αυτά είναι τα απλά και λογικά αιτήματα ενός δίκαιου λαού.
Σχόλιο: Η νέα τάξη, δεν θέλει να δουλεύει ο κόσμος. Τους θέλει όλους άνεργους, για να παρακαλάνε για το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα.
Αλλά για πάρα πολλούς από τους πολίτες μας, υπάρχει μια διαφορετική πραγματικότητα: Οι μητέρες και τα παιδιά παγιδεύονται στη φτώχεια στις πόλεις της ενδοχώρας μας. Σκουριασμένα  εργοστάσια διάσπαρτα όπως επιτύμβιες στήλες σε όλη την ύπαιθρο του έθνους μας. Ένα εκπαιδευτικό σύστημα πλημυρισμένο στο χρήμα, αλλά που αφήνει τους νεαρούς σπουδαστές μας στερημένους από την γνώση.
Σχόλιο: Η μεγαλύτερη βιομηχανική χώρα στον κόσμο, έμεινε χωρίς βιομηχανίες για να μην μπορεί η Μαύρη Αδελφότητα, αν ποτέ έπαιρνε την εξουσία, να την χρησιμοποιήσει προς όφελός της. Να δούμε τι θα μπορέσει να κάνει ο Τραμπ. Για να κάνει πολλά, θα πρέπει να υπακούει τυφλά τους συμβούλους της Μαύρης Αδελφότητας.
Και το έγκλημα και τις συμμορίες και τα ναρκωτικά που έχουν κλέψει τόσες πολλές ζωές και λήστεψαν από τη χώρα μας τόσο ανεκμετάλλευτο δυναμικό.
Σχόλιο: Θυμίζω την Χίλαρι, την πολιτική εκπρόσωπο της νέας τάξης, που έλεγε, ότι οι συμμορίες είναι κάτι πολύ καλό και είναι καλό να συμμετέχεις σε μία συμμορία.
Αυτό το μακελειό στην Αμερική, σταματά εδώ και σταματά τώρα.
Είμαστε ένα έθνος  και ο πόνος τους είναι ο πόνος μας. Τα όνειρά τους είναι τα όνειρά μας. Και η επιτυχία τους θα είναι η επιτυχία μας. Μοιραζόμαστε μια καρδιά, ένα σπίτι, και ένα ένδοξο πεπρωμένο.
Ο όρκος του αξιώματος που παίρνω σήμερα,  είναι ένα όρκος της υποταγής σε όλους τους Αμερικανούς.
Για πολλές δεκαετίες, έχουμε εμπλουτίσει τις  ξένες βιομηχανίες σε βάρος της αμερικανικής βιομηχανίας. Επιδοτούμε  τους στρατούς άλλων χωρών  και επιτρέπουμε την πολύ θλιβερή εξάντληση του στρατού μας.  Έχουμε υπερασπιστεί τα σύνορα άλλων εθνών,  ενώ αρνούμαστε να υπερασπιστούμε  τα δικά μας  και ξοδέψαμε τρισεκατομμύρια δολάρια στο εξωτερικό, ενώ οι υποδομές της Αμερικής έχουν  περιπέσει στην εγκατάλειψη και τη φθορά.
Σχόλιο: Θυμίζω ότι η Ατζέντα 2030, λέει ότι χρηματοδότες για τα σχέδιά της θα είναι τα πιο πλούσια κράτη με ειδικούς φόρους που θα βάλουν. Αυτό καταλαβαίνετε ότι ο Τραμπ το σταματάει, γιατί όλα τα λεφτά λέει πλέον θα πηγαίνουν στην Αμερική και όχι εκεί που θέλει η νέα τάξη.
Έχουμε κάνει άλλες χώρες πλούσιες, ενώ ο πλούτος, η δύναμη, και την εμπιστοσύνη στη χώρα μας έχει εξαφανιστεί από τον ορίζοντα.
Ένα-ένα, τα εργοστάσια έκλεισαν και έφυγαν από τη χώρα μας,   χωρίς ούτε μία σκέψη για τα εκατομμύρια των Αμερικανών εργαζομένων που άφηναν  πίσω.
Σχόλιο: Εδώ περιγράφει την προσχεδιασμένη φτωχοποίηση της Αμερικής αλλά και των Αμερικανών πολιτών.
Τον πλούτο της μεσαίας τάξης μας, τον άρπαξαν μέσα από τα σπίτια τους και στη συνέχεια τον ανακατένειμαν σε ολόκληρο τον πλανήτη.
Σχόλιο: Εδώ λέει ότι ανακατανομή του πλούτου τέλος. Αυτό είναι βασική θέση της νέας τάξης και την υπηρετούν όλα τα τσιράκια της.
Αλλά αυτό είναι το παρελθόν. Και τώρα ψάχνουμε μόνο για το μέλλον. Μαζευτήκαμε εδώ σήμερα  και εκδίδουμε ένα νέο διάταγμα που θα ακουστεί σε κάθε πόλη, σε κάθε ξένη πρωτεύουσα  και σε κάθε κέντρο εξουσίας.
Από αυτή τη στιγμή και μετά, ένα νέο όραμα θα διέπει τη χώρα μας.
Από αυτή τη στιγμή, αυτό πρόκειται να είναι Πρώτα η Αμερική.
Κάθε απόφαση σχετικά με το εμπόριο, για τους φόρους, για τη μετανάστευση, για τις εξωτερικές υποθέσεις, θα πρέπει να γίνει προς όφελος Αμερικανών εργατών και των αμερικανικών οικογενειών. Πρέπει να προστατεύσουμε τα σύνορά μας από τις καταστροφές που κάνουν οι άλλες χώρες στα προϊόντα μας, κλέβοντας τις επιχειρήσεις μας, και καταστρέφοντας τις θέσεις εργασίας μας. Η προστασία θα οδηγήσει σε μεγάλη ακμή και δύναμη.
Σχόλιο: Η λαθρομετανάστευση, που μετατράπηκε σε ελεύθερη μετανάστευση τα τελευταία χρόνια, τέλος.
Θα αγωνιστώ για σας με κάθε αναπνοή του σώματός μου - και ποτέ, μα ποτέ δεν θα σας απογοητεύσω.
Η Αμερική θα ξεκινήσει να κερδίζει  και πάλι, κερδίζοντας όπως ποτέ πριν.
Θα φέρουμε  πίσω τις δουλειές μας. Θα φέρουμε πίσω την προστασία των συνόρων μας. Θα φέρουμε πίσω τον πλούτο μας. Και θα φέρουμε πίσω τα όνειρά μας.
Θα κατασκευάσουμε νέους δρόμους και αυτοκινητόδρομους και γέφυρες, καθώς και αεροδρόμια και σήραγγες και σιδηροδρόμους σε όλη την υπέροχη χώρα μας.
Θα βγάλουμε τους πολίτες μας από το ταμείο ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος και θα τους δώσουμε πίσω τις δουλειές  τους, για να ανοικοδομήσουμε τη χώρα μας με αμερικάνικα χέρια και αμερικάνικη εργασία.
Σχόλιο: Θα δοθεί προτεραιότητα στο να δουλεύουν οι Αμερικανοί και όχι τα φτηνά χέρια των αλλοδαπών που η νέα τάξη εκμεταλλευόταν. Η προστυχιά του ταμείου ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος της νέας τάξης λέει ότι θα τελειώσει. Οι άνθρωποι θα δουλεύουν και δεν θα κάθονται περιμένοντας το κράτος να τους δώσει το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα.
Θα ακολουθήσουμε δύο απλούς κανόνες: Αγοράστε αμερικανικά προϊόντα και προσλάβετε Αμερικανούς.
Θα επιδιώξουμε φιλία και καλής διάθεση με τα έθνη του κόσμου,  αλλά θα το πράξουμε με την προϋπόθεση ότι είναι  δικαίωμα όλων των εθνών να θέσουν πρώτα τα δικά τους συμφέροντα.
Σχόλιο: Προωθεί την έννοια του έθνους σε όλα τα κράτη.
Εμείς δεν επιδιώκουμε να επιβάλουμε τον τρόπο ζωής μας σε κανέναν και αυτό να γίνει παράδειγμα για να το ακολουθήσουν και οι άλλοι.
Θα ενισχύσουμε τις παλιές συμμαχίες και να σχηματίσουμε νέες  και θα ενώσουμε τον πολιτισμένο κόσμο κατά της ριζοσπαστικής ισλαμικής τρομοκρατίας, την οποία θα εξαλείψουμε  εντελώς από το πρόσωπο της Γης.
Σχόλιο: Εδώ αναγγέλλει το τέλος του τζιχαντιστικού κομματιού της θρησκείας που δημιούργησε ο Γιαχβέ, του Ισλάμ. Να περιμένετε μεγάλο πόλεμο. Το τέλος του φανατικού Ισλάμ θα θέσει τέλος στην μετανάστευση.
Στο θεμέλιο της πολιτικής μας, θα είναι μια συνολική υποταγή στο συμφέρον των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής και μέσα από την πίστη μας στη χώρα μας, θα ξαναβρούμε την πίστη μας ο ένας στον άλλο.
Όταν ανοίξετε την καρδιά σας στον πατριωτισμό, δεν υπάρχει χώρος για την προκαταλήψεις. Η Βίβλος μας λέει, "Πόσο καλό και ευχάριστο είναι όταν οι άνθρωποι του Θεού ζουν μαζί ενωμένοι."
Σχόλιο: Η Μαύρη Αδελφότητα στήριζε πάντοτε τον έλεγχο μέσω των θρησκειών.
Πρέπει να λέμε την γνώμη μας ανοιχτά, να συζητούμε τις διαφωνίες μας με ειλικρίνεια, αλλά να επιδιώκουμε πάντα την αλληλεγγύη.
Όταν η Αμερική είναι ενωμένη, η Αμερική είναι απόλυτα  ασταμάτητη.
Δεν πρέπει να υπάρχει κανένας φόβος.  Είμαστε προστατευμένοι και θα είμαστε πάντα προστατευμένοι.
Προστατευόμαστε  από τους σπουδαίους άνδρες και τις γυναίκες των ενόπλων δυνάμεων και της επιβολής του νόμου και το σημαντικότερο, προστατευόμαστε από τον Θεό.
Τέλος, πρέπει να σκεφτόμαστε μεγαλόπνοα και ονειρεύονται ακόμη πιο μεγαλόπνοα.
Στην Αμερική, καταλαβαίνουμε ότι ένα έθνος ζει για όσο καιρό αγωνίζεται.
Δεν θα ανεχόμαστε πλέον τους πολιτικούς, οι οποίοι είναι όλοι μιλούν και τίποτε δεν κάνουν και  συνεχώς διαμαρτύρονται, αλλά ποτέ δεν κάνουν τίποτα γι 'αυτά που διαμαρτύρονται.
Ο χρόνος για τα κούφια λόγια τελείωσε. Τώρα έρχεται η ώρα της δράσης.
Μην αφήνετε κανέναν να σας πει ότι "δεν μπορεί να γίνει". Καμία πρόκληση δεν μπορεί να αντισταθεί στην καρδιά και την μαχητικότητα και το πνεύμα της Αμερικής.
Εμείς δεν θα αποτύχουμε. Η χώρα μας θα αναπτυχθεί και να ευημερήσει και πάλι.
Βρισκόμαστε στη αρχή μιας νέας χιλιετίας, έτοιμοι να ξεκλειδώσουμε τα μυστήρια του διαστήματος, να απελευθερώσει τη γη από την μιζέρια των νόσων, καθώς και να αξιοποιήσουμε  τις πηγές ενέργειας και τις  βιομηχανίες και τεχνολογίες του αύριο.
Μια νέα εθνική υπερηφάνεια θα οδηγεί από τις ψυχές μας, θα άρει τα οράματά μας και θα θεραπεύσει τα ελαττώματά  μας.
Σχόλιο: Μιλάει διαρκώς για την ανάγκη της ύπαρξης του έθνους, ενώ η νέα τάξη θέλει να καταργήσει τα έθνη.
Είναι καιρός να θυμηθούμε την παλιά σοφία των στρατιωτών μας που δεν θα ξεχαστεί ποτέ: ότι αν είμαστε μαύροι ή καφέ ή λευκοί, όλοι χύνουμε το ίδιο κόκκινο αίμα των πατριωτών, όλοι απολαμβάνουμε την ίδια ένδοξη ελευθερία, και όλοι χαιρετάμε την ίδια ένδοξη Αμερικανική Σημαία.
Και αν ένα παιδί γεννιέται στην ευρύτερη περιοχή της πόλης του Ντιτρόιτ, ή τις ανεμοδαρμένες πεδιάδες της Νεμπράσκα, κοιτάζουν προς τα επάνω στο ίδιο νυχτερινό ουρανό, γεμίζουν την καρδιά τους με τα ίδια όνειρα, και είναι εμποτισμένα με την πνοή της ζωής από τον ίδιο πανίσχυρο Δημιουργό.
Έτσι, λέω απευθυνόμενος προς όλους τους Αμερικανούς, σε κάθε πόλη κοντά ή μακριά, μικρή και μεγάλη, από βουνό σε βουνό, και από ωκεανό σε ωκεανό, ακούστε αυτά τα λόγια:
Ποτέ ξανά δεν θα σας αγνοήσει κανείς.
Η φωνή σας, οι ελπίδες σας και τα όνειρά σας θα καθορίσουν το αμερικανικό πεπρωμένο μας. Και το θάρρος και την καλοσύνη σας και την αγάπη θα μας καθοδηγήσουν για πάντα κατά την πορεία μας.
Μαζί, θα κάνουμε την Αμερική ισχυρή και πάλι.
Θα κάνουμε τους Αμερικανούς και πάλι πλούσιους.
Θα κάνουμε την Αμερική υπερήφανη και πάλι.
Θα κάνουμε την Αμερική ασφαλή και πάλι.
Και ναι, μαζί, θα κάνουμε την Αμερική μεγάλη και πάλι. Ευχαριστώ. Ο Θεός να σας ευλογεί. Και ο Θεός να ευλογεί την Αμερική.
Αυτά είπε ο πολιτικός εκπρόσωπος της Μαύρης Αδελφότητας που κατέλαβε τον Λευκό Οίκο με τα όπλα της Λευκής Αδελφότητας, που αυτή τη φορά δεν μπόρεσε να ελέγξει και τους δύο υποψηφίους στις αμερικανικές εκλογές.
Του Λιακόπουλου Δημοσθένη
 el
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters