Τρίτη 28 Ιουλίου 2020

ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΣΤΙ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ, ΑΠΟΡΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΘΕΣΤΑΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΕΒΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΚΛΗΡΟ ΙΣΛΑΜΙΣΤΗ (ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΞΟ ΝΕΟ ΧΑΛΙΦΗ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ) ΕΡΝΤΟΓΑΝ..


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ, ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ !!!

ΞΑΝΑΡΘΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ ΣΕ ΤΖΑΜΙ…
Απολύτως γνήσια η δήλωση του Βαρθολομαίου για τους «ξεβράκωτους» Έλληνες!..

ΣΟΒΑΡΕΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Σε μια μελέτη του 2014, οι ερευνητές ερεύνησαν 212 εργαζόμενους στην υγειονομική περίθαλψη (47 άνδρες και 165 γυναίκες) ρωτώντας για την παρουσία πονοκεφάλων με χρήση μάσκας N95, τη διάρκεια των πονοκεφάλων, τον τύπο πονοκεφάλων και εάν το άτομο είχε προϋπάρχοντες πονοκεφάλους (1).

Κλίντον και πρωθυπουργός Αιτής - εμπορία και σεξουαλική κακοποίηση παιδιών. Αλλά και εδώ τα ίδια γίνονται.

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗΣ
Elena Otapasidou
Άρχισαν να βγαίνουν στη φόρα... Σιγά σιγά ένα ένα... Θα αρχίσουμε επιτέλους να μαθαίνουμε την αλήθεια ή οποία είναι πολύ σκληρή και δυσκολοχωνευτη... Για κάποιους που ήταν υποψιασμένοι έρχεται η επιβεβαίωση...

Κράτησαν επί πεντέμισι ώρες στο αστυνομικό τμήμα της Αντίπαρου μέλος της Ένωσης Φωτορεπόρτερ με εντολή Μητσοτάκη


Το αυταρχικό του πρόσωπο έδειξε για μια ακόμη φορά ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης την Κυριακή που μας πέρασε στην Αντίπαρο όπου βρέθηκε για μια καλοκαιρινή ανάπαυλα όπως τουλάχιστον ισχυρίζεται ο ίδιος και τα φιλικά προς εκείνον ΜΜΕ.

Σύμφωνα με απολύτως επιβεβαιωμένες πληροφορίες του Documentonews.gr το μεσημέρι της ίδιας ημέρας με προσωπική εντολή του κ. Μητσοτάκη δύο φωτορεπόρτερ οδηγήθηκαν και κρατήθηκαν επί ένα πεντάωρο στο αστυνομικό τμήμα του νησιού επειδή τόλμησαν να πλησιάσουν το μέρος όπου βρισκόταν ο πρωθυπουργός.

Το Ενεργειακό Πλέγμα της Γης και ο Μυστικός πόλεμος για τον έλεγχό του. Γράφει ο Άγγελος Αριβάνης..

Στους κύκλους των πιο πρωτοποριακών ερευνητών συζητιέται τα τελευταία χρόνια η ανακάλυψη ότι ο πλανήτης μας περιβάλλεται από ένα ενεργειακό πλέγμα που συνδέει όλα τα ζωντανά πλάσματα μεταξύ τους και συντονίζει σε μια κοινή συχνότητα τους εγκεφάλους των ανθρώπων. 
Ένας από τους πρώτους ερευνητές-επιστήμονες που παρουσίασαν αυτό το θέμα στο κοινό, είναι ο πολυσυζητημένος (από τις παλαιότερες εμφανίσεις του στο Strange) συνταξιδιώτης μας –όσο και αινιγματικός– Ελληνοαμερικανός ωκεανολόγος και οικοβιολόγος Άγγελος Αριβάνης.

Το μέλος του κογκρέσου Gaetz υποβάλλει ποινική παραπομπή στον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Facebook Mark Zuckerberg

Ουάσιγκτον, DC - Σήμερα, ο Αμερικανός Κογκρέσος Matt Gaetz (FL-01) υπέβαλε ποινική παραπομπή κατά του Διευθύνοντος Συμβούλου του Facebook, Mark Zuckerberg, επειδή έκανε ουσιαστικά ψευδείς δηλώσεις στο Κογκρέσο, ενώ ορκίστηκε κατά τη διάρκεια δύο κοινών ακροάσεων στο Κογκρέσο στις 10 Απριλίου 2018 και στις 11 Απριλίου 2018 .
Κατά τη διάρκεια ακρόασης της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Ενέργειας και Εμπορίου και επίσης από κοινού ακρόασης της Επιτροπής Δικαστικών και Γερουσιαστικών Επιτροπών Εμπορίου, Επιστημών και Μεταφορών της Γερουσίας, ο κ. Zuckerberg αρνήθηκε επανειλημμένα και κατηγορηματικά την εταιρεία του να ασκεί προκατάληψη κατά συντηρητικού λόγου, προσώπων, πολιτικών , ή την πολιτική και αρνήθηκε επίσης ότι το Facebook λογοκρίνει και καταστέλλει περιεχόμενο που υποστηρίζει τον Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και άλλους συντηρητικούς.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters