Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019

Το Διπλό Έψιλον στην Υφήλιο. Το Σύμβολο των Ελλήνων Κοσμοκρατόρων (εικόνες)



Γράφει ο Σπύρος Μακρής
Το σύμβολο που καθιερώθηκε υπερβαίνοντας σε κάποιες περιπτώσεις ακόμα και την Ελληνική Σημαία, ως το απόλυτο και διαχρονικό σύμβολο των Ελληναράδων, των Ελλήνων Πατριωτών, των Ελλήνων που οι ίδιοι ή οι πρόγονοί τους έχουν επουράνια καταγωγή (και δη από τον Σείριο), των Ελ, των απόγονων των Ολύμπιων Θεών, της Ομάδας Έψιλον και, γενικότερα, των Ελλήνων που θεωρούν ότι είναι (ή που πραγματικά είναι) Γνήσιοι Έλληνες στην ψυχή, στο πνεύμα, στην καρδιά, στο DNA.

Ποιοι Είναι οι «Πειρατές του Διαστήματος» που Περιμένει Γερουσιαστής για τη Δημιουργία της Space Force;


Γράφει ο Σπύρος Μακρής
Στις 14 Μαΐου 2019, ο γερουσιαστής Ted Cruz (R-TX) έδωσε μια ομιλία υπέρ του Κογκρέσου σχετικά με τη δημιουργία της Διαστημικής Δύναμης (Space Force) ως νέο τμήμα του αμερικανικού στρατού.

Το απίστευτο είναι ότι ο Κρουζ έδωσε μια ενδιαφέρουσα προοπτική για τους λόγους που προτείνεται το νέο αυτό στρατιωτικό τμήμα που θα προστατεύει τη χώρα και ενδεχομένως ολόκληρο τον πλανήτη από… Πειρατές του Διαστήματος!

Γερουσιαστής: «Ο Λαός Δεν Έχει Ιδέα για την Μεγάλη Απειλή που Υπάρχει στο Διάστημα». Τι μας Κρύβουν;

Δύο τουλάχιστον Αμερικανοί γερουσιαστές «βλέπουν» και αποκαλύπτουν έμμεσα ή άμεσα πως υπάρχει κάποιο είδος απειλής στο διάστημα η οποία προφανώς είναι αρκετά τρομακτική για τους Αμερικανούς πολίτες και εν γένει για τον υπόλοιπο κόσμο.


Ένας ακόμα γερουσιαστής ο Richard Blumenthal παρουσιάζεται ανήσυχος και έχοντας χάσει σχεδόν το χρώμα του ομολόγησε ότι οι απειλές στο διάστημα είναι πρωτόγνωρες και ότι εάν ο αμερικανικός λαός γνώριζε τι γνωρίζουμε θα ήταν ιδιαίτερα ανήσυχος, όπως αναφέρει το europost.gr:

20.000 δορυφόροι θα σε βομβαρδίζουν με 5G σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Ούτε τετραγωνικό εκατοστό της γης χωρίς 5G

Δεν γλιτώνεις πουθενά. Μένεις σε βουνό; Ακόμα χειρότερα. Είσαι ακόμα πιο κοντά σε κάποιο δορυφόρο χαμηλής τροχιάς να σε τηγανίζει με 5G.
Στο προηγούμενο άρθρο ανέφερα τους 180 επιστήμονες από 36 χώρες του κόσμου προειδοποιούν την Ευρωπαϊκή Ένωση για τις σοβαρές επιπτώσεις του 5G στην υγεία.

Ομάδα 180 επιστημόνων προειδοποιεί για το 5G

Ομάδα 180 επιστημόνων και γιατρών από 36 χώρες, κάνει έκκληση στην Ευρωπαϊκή Ένωση, προτείνοντας την αναστολή της ανάπτυξης των δικτύων 5G μέχρι έως ότου οι πιθανοί κίνδυνοι για την ανθρώπινη υγεία και το περιβάλλον να έχουν διερευνηθεί πλήρως από επιστήμονες ανεξάρτητους από τη βιομηχανία.

4 Ιδιότητες Των Κρυστάλλων Που Λίγοι Γνωρίζουν. Ο Τέσλα Έλεγε Ότι Είναι Ζωντανά Όντα!

Όλοι έχουμε ακούσει για τις μαγικές κρυστάλλινες σφαίρες και για τις ξεχωριστές ενέργειες που εκπέμπουν οι κρύσταλλοι. Σήμερα, όλο και περισσότεροι άνθρωποι αρχίζουν να πιστεύουν ότι ο κόσμος μας είναι μαγικός και ότι προφέρει πολλά περισσότερα από όσα ξέρουμε ή αναγνωρίζουμε.
Γνωρίζοντας την δύναμη των κρυστάλλων

Πρόσφατα, άρχισα να αντιλαμβάνομαι τους κρυστάλλους με ένα διαφορετικό τρόπο. Ενώ πάντα ήξερα ότι είναι ισχυροί θεραπευτές και κουβαλούν καθαρή ενέργεια, φαίνεται πως οι κρύσταλλοι είναι κάτι περισσότερο από αυτά.

Βασικά, φαίνεται ότι κάθε κρυστάλλους έχει την δική του προσωπικότητα και ίσως την δική του γνώση.

Δίνη, Μια «Πηγή - Τέρας» Που Θα Έσωζε Την Αθήνα Από Τη Λειψυδρία


Η «Δίνη», όπως ονομάστηκε από τον Παυσανία, είναι ένας ξεχωριστός τόπος που βρίσκεται κοντά στο Κιβέρι Αργολίδας. Σήμερα, τον αποκαλούμε «Ανάβαλο».


Είναι μία πηγή - «τέρας» με μεγάλες ποσότητες νερού, οι οποίες παρά το γεγονός ότι αρδεύουν το μεγαλύτερο μέρος της Αργολίδας, περισσεύουν και χύνονται μέσα στη θάλασσα.

Μάλιστα, λόγω αυτών των τεράστιων ποσοτήτων γλυκού νερού, το 1990 υπήρξαν σκέψεις από την τότε κυβέρνηση Μητσοτάκη, ώστε αυτές οι πηγές να χρησιμοποιηθούν για να λυθεί το πρόβλημα λειψυδρίας που αντιμετώπιζε τότε η Αθήνα.

Ο Ίδιος Ο Παρθενώνας Ορίζει Την Ακριβή Θέση Του Στον Πλανήτη

Η γεωδεσία του Παρθενώνος
Σχέση πλάτους του Παρθενώνος με το γεωγραφικό πλάτος του!

Του Ιάκωβου Κολλάρου
Οι περισσότεροι γνωρίζουν την έννοια των μεσημβρινών: Νοητές γραμμές, που ξεκινούν από τους πόλους και τέμνουν τους παράλληλους. Έτσι ορίζεται η ώρα σε κάθε τόπο.

Οι μεσημβρινοί έχουν την μεγαλύτερη απόσταση μεταξύ τους στον Ισημερινό και όσο πλησιάζουμε τους πόλους αυτή η απόσταση μηδενίζεται.

Έτσι, σε κάθε γεωγραφικό πλάτος, το μήκος σε μέτρα της αποστάσεως μιας μοίρας αλλάζει.

Ας δούμε τώρα τις συντεταγμένες του Παρθενώνος:

Ο Εφιάλτης Του Ψεύτικου Κρέατος Ξεκίνησε Και Πλέον Δεν Κρύβονται, Τα Λένε Χύμα

Κάποτε τα παρακολουθούσαμε σε εκπομπές του Δημοσθένη Λιακόπουλου και κάποιοι μπορεί να έλεγαν «μα τι βλακείες είναι αυτά!» Όμως, να που έρχεται κάποια στιγμή που ο ίδιος, όπως και άλλοι που ασχολήθηκαν με το ίδιο θέμα, έρχονται να επιβεβαιωθούν.

Έκθεση ειδικών που είδε το φως της δημοσιότητας, επισημαίνει τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις (βλ.Ατζέντα 2030) που προκαλεί η συμβατική παραγωγή κρέατος. Μιλά μάλιστα για μια μεγάλη αλλαγή που έρχεται και θα ολοκληρωθεί τουλάχιστον ως το έτος 2040.

Τέλος οι δωρεάν εξετάσεις με τον ΕΟΠΥΥ – Ανοίγουν τα διαγνωστικά αλλά μόνο με μετρητά

Οι ασθενείς, αφού πληρώνουν με μετρητά τις εξετάσεις τους, θα διεκδικούν τα χρήματά τους από τον ΕΟΠΥΥ

Έπειτα από μια θυελλώδη συνεδρίαση όλων των φορέων της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας (εργαστήρια και διαγνωστικά κέντρα), όπου παραβρέθηκαν 40 φορείς, αποφασίστηκε ο κλάδος να προχωρήσει σε αναστολή πίστωσης προς τον ΕΟΠΥΥ. Γεγονός που σημαίνει ότι όλα τα διαγνωστικά κέντρα και εργαστήρια θα ανοίξουν κανονικά αύριο σε όλη τη χώρα, αλλά οι ασθενείς θα πρέπει να πληρώνουν με μετρητά τις εξετάσεις τους και στη συνέχεια να διεκδικούν τα χρήματά τους από τον ΕΟΠΥΥ.

Πολιτική «θύελλα» με τον νέο Ποινικό Κώδικα! Από κακούργημα σε πλημμέλημα το ξέπλυμα μαύρου χρήματος!…


Πολιτική θύελα έχει προκαλέσει η απόφαση της κυβέρνησης να περάσει τάχιστα μέχρι την Παρασκευή τέσσερα νομοσχέδια καθώς το ένα από αυτά θα είναι ο νέος Ποινικός Κώδικας και με βάση τον οποίο η χώρα θα μετατραπεί σε «άσυλο» για όσους ξεπλένουν χρήμα, από την άποψη της ποινικής μεταχείρισης.
Σύμφωνα με έγκριτους νομικούς, με τον «νόμο Καλόγηρου» – όπως ονομάζεται ήδη από αυτούς ο αμφιλεγόμενος νέος Ποινικός Κώδικας – η Ελλάδα θα καταστεί μια από τις ελάχιστες χώρες διεθνώς που η νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες δεν θα θεωρείται κακούργημα, αλλά πλημμέλημα.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters