Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019

Γερουσιαστής: «Ο Λαός Δεν Έχει Ιδέα για την Μεγάλη Απειλή που Υπάρχει στο Διάστημα». Τι μας Κρύβουν;

Δύο τουλάχιστον Αμερικανοί γερουσιαστές «βλέπουν» και αποκαλύπτουν έμμεσα ή άμεσα πως υπάρχει κάποιο είδος απειλής στο διάστημα η οποία προφανώς είναι αρκετά τρομακτική για τους Αμερικανούς πολίτες και εν γένει για τον υπόλοιπο κόσμο.


Ένας ακόμα γερουσιαστής ο Richard Blumenthal παρουσιάζεται ανήσυχος και έχοντας χάσει σχεδόν το χρώμα του ομολόγησε ότι οι απειλές στο διάστημα είναι πρωτόγνωρες και ότι εάν ο αμερικανικός λαός γνώριζε τι γνωρίζουμε θα ήταν ιδιαίτερα ανήσυχος, όπως αναφέρει το europost.gr:

Αυτά τα… ανησυχητικά είπε ο γερουσιαστής κατά τη διάρκεια ενημέρωσης της ειδικής επιτροπής του Κογκρέσου από τον Αμερικανό υπουργό Άμυνας Πάτρικ Σάναχαν για τη συγκρότηση με προεδρική εντολή του νέου κλάδου των ενόπλων δυνάμεων των ΗΠΑ αυτού των διαστημικών δυνάμεων.
Η ενημέρωση ήταν απόρρητη, όχι όμως οι παρατηρήσεις του γερουσιαστή οι οποίες την ακολούθησαν.

Πιο συγκεκριμένα ο Blumenthal είπε μεταξύ άλλων:
«Τα πιο σημαντικά στοιχεία είναι αυτά που δεν λέχθηκαν σήμερα δημόσια. Και δεν λέχθηκαν γιατί είναι απόρρητα.
Και ο λόγος γιατί αυτά είναι σημαντικά, είναι γιατί ο αμερικανικός λαός δεν έχει ιδέα γύρω από την μεγάλη απειλή που καιροφυλαχτεί στο διάστημα.
Θα ήθελα οι Αμερικανοί να ήταν γνωστές αυτών των απειλών γιατί οι αντίπαλοί μας ξέρουν τι κάνουν.

Εμείς ξέρουμε τι κάνουν και αυτοί ξέρουν ότι ξέρουμε τι κάνουν, αλλά ο αμερικανικός λαός δεν έχει ιδέα.
Εάν όμως ήξεραν θα ήταν ιδιαίτερα ανήσυχοι».
Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά
Senator Richard Blumenthal on Threats in Space



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters