Τρίτη 20 Μαρτίου 2018

Η Αρχαία Πόλη Nan Madol Βρίσκεται στην Μικρονησία ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΟΠΩΣ Η ΘΗΒΑ αλλά ΑΥΤΟ που Δεν Φαντάζεστε είναι ότι…



  Η Αρχαία Πόλη Nan Madol

αλλά ΑΥΤΟ που Δεν Φαντάζεστε είναι ότι…

η μυστηριώδης αρχαία πόλη της Μικρονησίας, «Η Βενετία του Ειρηνικού»,

που τειχίσθηκε μαγικά, όπως η Θήβα!

Εκτίσθη από Έλληνες το 300 π.Χ.;    Πήγε ο Οδυσσέας έως εκεί;   Οι Μινωίτες, οι Άτλαντες;

ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΑΡΑΣ Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ !!!!! ΕΓΩ Ο ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΧΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ


ΤΟ ΛΕΝΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ - Θέλουν να ζουν από τους φόρους που θα πληρώνουν οι γηγενείς για να τους συντηρούν

Οχι, δεν θέλουν δουλειά. Δεν θέλουν ούτε φυσικά να υιοθετήσουν την Ευρωπαική κουλτούρα, δηλαδή να αφομοιωθούν. Προτιμούν να πεθάνουν λένε.
 
ΤΟ ΛΕΝΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ.
Θέλουν να ζουν από τους φόρους που θα πληρώνουν οι γηγενείς για να τους συντηρούν.

Πρωτοφανές: Απαγορεύουν στους Εθνοφύλακες να παρελάσουν με την Ελληνική Σημαία στη στολή

Μόνο ντροπή προς τους ανθρώπους που φυλάττουν Θερμοπύλες στις ακριτικές περιοχές της χώρας, όπως είναι ο Έβρος και μάλιστα σε μία περίοδο που είναι τεταμένη με την Τουρκία λόγω της σύλληψης και κράτησης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, μπορεί να εκληφθεί η πρωτοφανής διαταγή του  Δ’ Σώματος προς τους Εθνοφύλακες του Έβρου να αφαιρέσουν από τις στολές τους τις ελληνικές σημαίες προκειμένου να παρελάσουν στη στρατιωτική παρέλαση της Αθήνας για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Αμα φάει καμιά φάπα θα του φύγουν τα ... λαμπάκια. ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. «Ρομπότ» στις τράπεζες αντί για υπαλλήλους και ταμεία

Τράπεζες χωρίς ταμεία, με δύο ή τρεις υπαλλήλους που θα βοηθούν τους πελάτες στην ολοκλήρωση των συναλλαγών τους ηλεκτρονικά, ρομπότ σε ρόλο συμβούλου επενδύσεων, που θα προτείνουν σε αποταμιευτές με μικρά πορτοφόλια χωρίς πρόσβαση στο...

Έλληνας ο "Top Gun" του ΝΑΤΟ

Στο Νατοϊκό «TOP GUN» γι’ ακόμη μια χρονιά η Ελληνική αποστολή ξεχώρισε και ο Σμηναγός Βασίλειος Καλογερίδης ονομάστηκε «Course Warrior», δηλαδή ο πιλότος που θα ήθελαν όλοι οι νατοϊκοί ιπτάμενοι να τον είχαν στο πλάι τους στο σχηματισμό σε μια πραγματική επιχείρηση.Η διάκριση αυτή ήρθε στην χώρα μας, στα Ελληνικά φτερά, από την 335 Μοίρα «Τίγρης» της 116 Πτέρυγας Μάχης του Αράξου.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters