Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2018

ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Μέρος 2ον

ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΠΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ Ε. ΣΥ. «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ». ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ. (ηχητικό μήνυμα 3/1/2902)


Αυτονομία μέσα από την μυθολογία

"Όταν στην Αμερική το 1929 ήρθε η «Μεγάλη Ύφεση»,  το λεγόμενο Κραχ,  με την κατάρρευση του χρηματιστηρίου, και έπειτα ακολούθησε ο Β΄ Παγκόσμιος πόλεμος, ήδη ο κόσμος ήταν εξαθλιωμένος από την πείνα και την ανέχεια.
Τότε ήταν που η κυβέρνηση παρότρυνε κάθε οικογένεια να έχει έναν κήπο -όσο μικρός και αν ήταν- να επιστρέψει δηλαδή με κάθε τρόπο στην γη.

Φρούτα: Οφέλη και Αντιθέσεις

Φρούτα: Οφέλη και Αντιθέσεις 
“Τους ανθρώπους διά τούτο απόλλυσθαι, ότι ου δύνανται την αρχήν τω τέλει προσάψαι” Αλκμαίων ο Κροτωνιάτης
Μην μπορώντας οι άνθρωποι να εξασφαλίσουν την αθανασία, μπορούν να εξασφαλίσουν την ΕΥ-δαιμονίαν τους. Μια κατάσταση συνδεδεμένη με την καλή υγεία, ψυχής και σώματος.

Ο Ιστορικά Ασήμαντος Ιησούς

 
«Ιστορικά είναι αμφίβολο ότι ο Ιησούς υπήρξε. Αλλά και να υπήρξε, το σίγουρο είναι ότι δεν ξέρουμε τίποτα γι’ αυτόν» Μπέρτραντ Ράσελ (Βρετανός φιλόσοφος)
«Το να δεχόμαστε άκριτα την ιστορικότητα του Ιησού είναι σα να διυλίζουμε κώνωπες και να καταπίνουμε καμήλους» Ηω Αναγνώστου (συγγραφέας)

Χριστούγεννα Προ Χριστού

 
«Τα τρία κακά της μοίρας μας Ιουδαϊσμός, Χριστιανισμός, Μουσουλμανισμός, δεν τα βλέπω να καταστρέφονται σύντομα, ειδικά τώρα που η άκρα επιθετικότητα του τελευταίου, επηρεάζει μοιραία και την επιθετικότητα των άλλων δύο» Δημήτριος Χοροσκελης
Ο Ιησούς Χριστός Είναι μια Αντιγραφή του Θεού -Ήλιου.
Τα Χριστούγεννα δεν είναι αυτά που ξέρετε.

Ευτελισμός της Γυναίκας στον Χριστιανισμό

Ευτελισμός της Γυναίκας στον Χριστιανισμό 
Έξαρση και ξαφνική «ευαισθησία» παρατηρείται στον τύπο σχετικά με τη θέση της γυναίκας στον ισλαμικό κόσμο. Μάλιστα αναδεικνύεται το ερώτημα πως ο ισλαμισμός μπορεί να φτάνει σε τέτοια σημεία εξευτελισμού την γυναικεία υπόσταση. Αριστοτεχνικά υφαίνεται το νήμα εξύψωσης του χριστιανισμού και μιας εύστοχης επισήμανσης της ανωτερότητάς του, αφού -λένε- ο χριστιανισμός «μιλάει για ισότητα και το δείχνει και στην πράξη».

Αλλάζουν όλα στην έκδοση φορολογικής ενημερότητας

Αλλάζουν όλα στην έκδοση φορολογικής ενημερότητας - Κεντρική Εικόνα/Video

Τέλος στις «γκρίζες» συναλλαγές ανάμεσα στους φορολογούμενους και τους εφοριακούς για τη έκδοση φορολογικής ενημερότητας βάζει η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων καθώς ξεκαθαρίζει τους όρους και προϋποθέσεις, τόσο για την έκδοσή της φορολογικής ενημερότητας όσο και για τα ποσοστά παρακράτησης επί του αποδεικτικού.

Τζόρτζ Νικολόπουλος: Ο Ελληνας γιατρός του Ελβις Πρίσλει αποκαλύπτει τα αίτια του θανάτου του (φωτό)


Ήταν 16 Αυγούστου του 1977, όταν ο Έλβις Πρίσλεϊ κατέρρευσε στο πάτωμα του δωματίου του. Λίγες ώρες αργότερα ο βασιλιάς πέθανε στο νοσοκομείο, με τα επίσημα στοιχεία να παρουσιάζουν ως αιτία θανάτου την καρδιακή αρρυθμία.

Καμία αναφορά δεν γινόταν στην τεράστια ποσότητα ναρκωτικών που βρέθηκε στο αίμα του, ναρκωτικά τα οποία ο Έλβις προμηθευόταν από

"Καλύπτονται" σαν τα ποντίκια οι άνθρωποι του Σόρος στην Ευρωβουλή

"Αποκαλυπτικό έγγραφο/ Ίδρυμα Σόρος: ο Κνουτ Φλεκενστάιν είναι δικός μας"
Ιανουάριος 1, 2018. 21:02

Τίρανα.
Με τίτλο «αποκαλυπτικό έγγραφο», η αλβανική ιστοσελίδα «hashtag» δημοσιεύει έγγραφα του ιδρύματος Σόρος που δείχνουν μέλη του Ευρωκοινοβουλίου που ανήκουν στον έλεγχο της λεγόμενης Ομάδας Τζορτζ Σόρος.

Αυτοί οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ στηρίζουν τον ΣΟΡΟΣ… ΕΓΓΡΑΦΑ

Αποκάλυψη Βόμβα έκανε το Ίδρυμα Open Society του Τζωρτζ Σόρος. Η αποκάλυψη αυτή αφορά ποιοι είναι οι Ευρωβουλευτές που υποστηρίζουν στο Ευρωκοινοβούλιο τα συμφέροντά του. Τα ονόματα μαθεύτηκαν στο κοινό από έγγραφο του ίδιου του Ιδρύματος, τονίζουμε Ιδρύματος του Τζωρτζ Σόρος.

Η Ρωσο-τουρκική συνθήκη που άλλαξε τη μοίρα των Ελλήνων


 

Η ρωσο-τουρκική συμφωνία, για την ένταξη της Τουρκίας
στον αντι-γαλλικό συνασπισμό,  
υπογράφηκε στην Κωνσταντινούπολη 
στις 23 Δεκεμβρίου του 1798 /3 Ιανουαρίου 1799.

Λίγες ημέρες μετά για επιβράβευση, ο Κωνσταντίνος Υψηλάντης τοποθετήθηκε ηγεμών της Μολδαβίας.

Τελεσίγραφο Βρυξελλών για πλειστηριασμούς ακινήτων. Το crash test αναμένεται την επόμενη Τετάρτη 10 Ιανουαρίου

Τελεσίγραφο Βρυξελλών για πλειστηριασμούς ακινήτων
Οι πλειστηριασμοί βρίσκονται στο επίκεντρο πριν το οριστικό κλείσιμο της τρίτης αξιολόγησης. Αξιωματούχος των Βρυξελλών φέρεται να έστειλε στην Αθήνα το μήνυμα ότι η τρίτη αξιολόγηση δεν πρόκειται να κλείσει αν δεν τρέξουν οι πλειστηριασμοί. 

Μετά το ατόπημα των Γερμανών να ζητήσουν άδεια από τους Τούρκους, Εμπλοκή με το γερμανικό πλοίο: Η Αθήνα ακύρωσε την άδεια για έρευνες στο Αιγαίο

Το πλήρωμα του γερμανικού Meteor ενημερώθηκε από το Λιμενικό ότι δεν έχει άδεια για επιστημονικές έρευνες - Λίγο νωρίτερα είχε εκδοθεί τουρκική Navtex για έρευνα μέχρι τα ΚύθηραΣτην απόφαση να ακυρώσει την άδεια που είχε παραχωρήσει στο γερμανικό ερευνητικό πλοίο «Meteor» για επιστημονικές έρευνες στο Αιγαίο προχώρησε πριν από λίγο η ελληνική κυβέρνηση, αφού διαπιστώθηκε ότι οι Γερμανοί απευθύνθηκαν και στις τουρκικές αρχές ζητώντας

ΟΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ……….


ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΜΜΕ ΠΟΥ ΣΤΡΟΓΓΥΛΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ……….ΚΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ !!!!

ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΤΗN ΤΩΡΙΝΗ ΑΛΛΑ EINAI Η ΠΑΓΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΚΑΘΕ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΑΛΛΑ ΛΕΝΕ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΡΑΤΟΥΝ ΜΕΤΑ…….

Σε ύψος- ρεκόρ το παγκόσμιο χρέος: Έφτασε τα 226 τρισ. δολάρια

 
Arrangement of various world currencies including Chinese Yuan, Japanese Yen, US Dollar, Euro, British Pound, Swiss Franc and Russian Rouble pictured in Warsaw January 26, 2011. REUTERS/Kacper Pempel (POLAND – Tags: BUSINESS)

Το παγκόσμιο χρέος ανήλθε στο ύψος ρεκόρ των 226 τρισ. δολαρίων- τρεις φορές το παγκόσμιο ΑΕΠ- και εταιρείες σε περισσότερες χώρες καταβάλλουν προσπάθειες να εξυπηρετήσουν τα δάνειά τους, σύμφωνα με νέα μελέτη, την ίδια στιγμή που οι κεντρικές τράπεζες ετοιμάζονται να δώσουν τέλος στις πολιτικές φθηνού δανεισμού.

Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ …….. ΠΙΟ ΡΟΜΠΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ

Ο   ΑΠΟΛΥΤΟΣ   ΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ  ……..

ΠΙΟ   ΡΟΜΠΑ   ΔΕΝ   ΓΙΝΕΤΑΙ
……    ΤΑ  ΨΕΜΑΤΑ ,  ΟΙ ΠΛΑΝΕΣ, ΟΙ  ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ  ΤΩΝ  ΑΝΙΚΑΝΩΝ- EΓΚΑΘΕΤΩΝ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΟΥ  ΕΘΝΟΥΣ  ΤΩΝ  ΕΛΛΗΝΩΝ……….

ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΩ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟΙ  ΤΟΥΣ  ΑΥΤΟΡΕΖΙΛΕΥΟΝΤΑΙ….

ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑΟΤΑΝ  ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΑ….

ΤΕΛΙΚΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΑΘΟΥΝ $9.000.000.000.000

ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΡΙΑ ΤΗΣ FEDERAL RESERVE ELISABETH COLEMAN ΝΑ ΑΙΦΝΙΔΙΑΖΕΤΑΙ AΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΗ ALAN GRAYSON.
Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ.
ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ 9 ΤΡΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ.

ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: MHXANΙΣΜΟΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ

 
….. ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΑΠΑΤΗ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΕΡΗΜΗΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ  ΤΟΥΣ  ΚΑΤΕΣΤΗΣΑΝ ΑΝΕΝΕΡΓΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΑΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΦΟΠΛΙΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ…….
“Το ευρώ δεν είναι ένα νόμισμα, αλλά μία μορφή διακυβέρνησης, με στόχο την κατάργηση της εθνικής κυριαρχίας των χωρών που το έχουν υιοθετήσει – καθώς επίσης την καταστροφή των κοινωνικών επιτευγμάτων.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΝΤΙΜΠΕΪΤ … ΤΑ ΚΡΟΡΚΟΔΕΙΛΙΑ ΔΑΚΡΥΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ


 

ΟΛΟΙ  ΟΙ  ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ  ΕΚΤΕΛΟΥΝ  ΤΟ  ΣΧΕΔΙΟ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΜΑΣ  ΧΩΡΑΣ,  ΜΕ  ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ  ΕΙΝΑΙ  ΟΛΟΙ  ΔΟΤΟΙ,  ΚΑΙ  ΘΑ  ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΩ.   ΒΛΕΠΕΙΣ   ΜΙΑ   ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ   ΝΑ  ΒΓΑΙΝΕΙ  ΚΑΙ  ΝΑ  ΟΡΥΕΤΑΙ, ΝΑ ΣΥΜΠΑΣΧΕΙ  ΔΗΘΕΝ   ΜΕ  ΑΥΤΟΥΣ  ΠΟΥΣ  ΤΟΥΣ  ΠΑΙΡΝΟΥΝ   ΤΑ  ΣΠΙΤΙΑ  ΤΟΥΣ  ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ  ΚΑΙ  ΤΟ  ΠΑΙΖΕΙ  ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ  ΤΟΥΣ.

«Επί Χίλια Χρόνια Η ΠΓΔΜ Ονομαζόταν…. «ΔΑΡΔΑΝΙΑ»


Επιστολή Έλληνα ιστορικού προς τον Ελληνα πρωθυπουργό που πρέπει να διαβαστεί

Μια επιστολή του 2010 για το Μακεδονικό προς τον Πρωθυπουργό της Ελλάδος, που πρέπει να
διαβαστεί ΚΥΡΙΩΣ σήμερα απ” όλους

Τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών» Δείτε τι γράφει το Εικοστό Πρωτόκολλο και θα καταλάβετε τι συμβαίνει γύρω μας


 

Πρωτόκολλο Εικοστό
Μια προοδευτική φορολογία θα δώσει πολύ μεγαλύτερο εισόδημα από τη σημερινή αναλογική φορολογία, η οποία μας είναι χρήσιμη μόνο για να διεγείρουμε αναταραχές και δυσαρέσκειες μεταξύ των Χριστιανών. Προκαλέσαμε στους Χριστιανούς οικονομικές κρίσεις με μοναδικό σκοπό ν’ αποσύρουμε το χρυσό από την κυκλοφορία.

Η Ελληνική καταγωγή των Δρυΐδων που δεν θα διδαχτείς ποτέ

Ποιοι ήταν οι Δρυίδες – Προέλευση της λέξης
Οι Δρυίδες δεν ήταν απλά ιερείς, βάρβαροι ιερείς (αν και οι αρχαίοι συνήθιζαν να τους αποκαλούν ΄΄φιλοσόφους΄΄) ενός απομακρυσμένου λαού, δεν ήταν απλά μια κλειστή ομάδα ανθρώπων που μοιράζονταν μυστικά και κρυφές γνώσεις μεταξύ τους, αλλά μια ομάδα ανθρώπων διαφόρων επαγγελματικών και κοινωνικών τάξεων που έχουν μια συγκεκριμένη πρακτική και στάση ζωής.

Οι αρνητικές επιπτώσεις του να κόβετε τα μαλλιά σας

Πίσω στις αρχαίες εποχές, οι άνθρωποι πολλών πολιτισμών είχαν μακριά μαλλιά επειδή πίστευαν πως ήταν σημάδι δύναμης και πνευματικής ωριμότητας.
Οι Ιθαγενείς της Αμερικής και οι Κινέζοι είναι λίγα παραδείγματα από τις κουλτούρες που εκτιμούσαν τα μακριά μαλλιά και γι αυτό οι άντρες και οι γυναίκες αυτών των πολιτισμών σπάνια έκοβαν τα μαλλιά τους.

ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ


trhskeies 

Απ’ όλες τις δυνάμεις που εργάστηκαν και εργάζονται για να πλάσουν τις τύχες του ανθρώπινου γένους, καμία δεν είναι πιο ισχυρή από την εκδήλωση εκείνη που ονομάζουμε «θρησκεία». Όλοι, σχεδόν, οι κοινωνικοί θεσμοί έχουν κάπου εκεί τη βάση τους με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Η θρησκεία φαίνεται να είναι ο πιο μεγάλος συνεκτικός συντελεστής που έδρασε ποτέ ανάμεσα στις ανθρώπινες ομάδες και, όπως είναι γνωστό, οι θρησκευτικοί δεσμοί αποδείχθηκαν σε πολλές περιπτώσεις
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters