Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ ΤΩΝ ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ. Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ ΤΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΗΣ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ, ΝΑ ΑΦΟΠΛΙΣΤΟΥΝ,. ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΕΣ, ΜΗΝ ΠΑΡΑΔΩΣΕΤΕ ΤΑ ΟΠΛΑ. ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙΤΕ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.

ΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ BLOGGERS ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ, ΝΑ ΔΙΑΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΑΥΤΗ ΕΙΔΗΣΗ.

Δεν μ' ενδιαφέρουν τα κλικς... κάντε την είδηση δική σας και διαδώστε την.

ΠΡΕΠΕΙ... ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.


Γράφει η Καλλιόπη Σουφλή
Η είδηση που έφτασε στα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, πριν από λίγο, προκαλεί ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ.

Άγριο ξύλο σε άνδρες των ΜΑΤ. ΦΩΝΗ ΛΑΟΥ ...... ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ...


Dimitris Kalogeropoulos ΦΩΝΗ ΛΑΟΥ ...... ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ...

Χίος: Εισβολή κατοίκων στο ξενοδοχείο όπου διαμένουν τα ΜΑΤ - Τραυματίες οκτώ αστυνομικοί (Βίντεο)

Μιχάλης Τεζάρης 26-02-2020 15:00 Τελευταία ενημέρωση: 26-02-2020 16:47

Μάχες σώμα με σώμα στους διαδρόμους του ξενοδοχείου
Εισβολή κατοίκων σημειώθηκε το μεσημέρι σε ξενοδοχείο της Χίου στην περιοχή Καρφά, όπου διαμένουν οι δυνάμεις των ΜΑΤ που έχουν αποσταλεί στο νησί.
Μάχες σώμα με σώμα έγιναν στους διαδρόμους του ξενοδοχείου, το οποίο «επισκέφθηκαν» κάτοικοι του νησιού μετά από τη μεγάλη συγκέντρωση στην πλατεία της Χίου.

Μνημόνιο Συνεργασίας Για Τη Φιλοξενία Ασυνόδευτων Παιδιών Από Την Εκκλησία Της Ελλάδας

Η Εκκλησία της Ελλάδας μέσω του «Κέντρου Συμπαράστασης Παλιννοστούντων και Μεταναστών- Οικουμενικό Πρόγραμμα Προσφύγων» αναλαμβάνει την πρωτοβουλία της στέγασης ασυνόδευτων παιδιών σε ξενώνες που θα νοικιάσει στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, με την υποστήριξη του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης.

Σε δηλώσεις του πριν από την υπογραφή του μνημονίου, ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος έστειλε το μήνυμα ότι «τα σύνορα της Ευρώπης δεν είναι στη Μακεδονία, τα σύνορα της Ευρώπης είναι στη θάλασσα και όλοι οι φίλοι, οι σύμμαχοί μας, οι εταίροι της Ευρώπης, όλοι μας έχουμε υποχρέωση αυτά τα σύνορα να τα φυλάμε μαζί».

ΠΕΡΙ ΦΥΛΕΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

Το πολιτικό σύστημα τού ψευτορωμέϊκου και οι νεοταξίτες εντολείς τους θέλουν ξεκάθαρα μια Ελλάδα δίχως Έλληνες. Επιχειρούν με την έγερση ψεύτικου ανθρωπισμού και την πλύση εγκεφάλου να σπείρουν στον ελληνικό λαό ένα ιδιόμορφο ενοχικό σύνδρομο για να αποδεχτεί τον μαρασμό του. Έχοντας υποστεί μια αισχρή προπαγάνδα ψεύδους σε σχολεία και μέσα ενημέρωσης τα παιδιά μας και μείς, ακούμε συχνά συμπολίτες μας να λένε ότι εμείς δεν είμαστε ρατσιστές, αλλά μάς αναγκάσανε να γίνουμε.

Πυροβολούν «στο ψαχνό» τους κατοίκους της Λέσβου: Τρεις τραυματίες - Παραδίδουν τα όπλα οι Εθνοφύλακες (βίντεο)

Σφοδρές συγκρούσεις με χρήση πυροβόλων όπλων από την πλευρά των αστυνομικών, όπως καταγγέλλουν οι κάτοικοι της Λέσβου, διεξάγονται αυτή τη στιγμή στη θέση Διαβολόρεμα του νησιού.
Υπάρχουν τρεις τραυματίες από πυροβολισμούς, όπως μετέδωσε το MEGA, οι δύο εκ των οποίων είναι αστυνομικοί οι οποίοι δέχθηκαν την επίθεση των πολιτών, τουλάχιστον αυτό ισχυρίζονται οι κάτοικοι της Λέσβου όταν τράβηξαν τα υπηρεσιακά τους πιστόλια και πυροβόλησαν.

Χίος: Βίντεο – σοκ από το «ντου» κατοίκων στο ξενοδοχείο που έμεναν αστυνομικοί

Εκτός ελέγχου οι κάτοικοι της Χίου, επιτέθηκαν κατά των αστυνομικών – Τραυματίστηκαν εννέα εξ αυτών
Σε λιντσάρισμα ανδρών των ΜΑΤ που βρίσκονταν στα δωμάτιά τους σε ξενοδοχείο της Χίου προχώρησαν μετά τις 2 το μεσημέρι πολίτες που κατευθύνθηκαν σε αυτό, μετά την κινητοποίηση που έγινε στο κέντρο της πόλης και της πορείας που ακολούθησε στην Αστυνομία.
Οι πολίτες ήταν εκτός ελέγχου, εισέβαλαν στο ξενοδοχείο και στα δωματία που κοιμούνταν οι αστυνομικοί και έβαλαν κατά αυτών.

ΕΚΤΑΚΤΟ Πυροβολούν τους κατοίκους στα νησιά με πλαστικές σφαίρες. ΒΙΝΤΕΟ

Έκκληση στους κατοίκους των νησιών να μετριαστούν οι αντιδράσεις και να πέσουν οι τόνοι απηύθυνε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στη συνέντευξη Tύπου που παραχώρησε στο πλαίσιο της συνεδρίασης του Ανώτατου Συμβουλίου Συνεργασίας Ελλάδας – Βουλγαρίας.
«Όλο αυτό που γίνεται στα νησιά είναι προς όφελος των νησιών και της χώρας», είπε χαρακτηριστικά ο Έλληνας πρωθυπουργός.

ΒΓΗΚΑΝ ΟΙ ΚΑΡΑΜΠΙΝΕΣ. «Πολεμικό» σκηνικό στα νησιά: Τραυματίες από σκάγια στη Λέσβο – Φωτιές στη Χίο. ΒΙΝΤΕΟ


Συνεχίζονται τα σοβαρά επεισόδια σε Λέσβο και Χίο για τις κλειστές δομές φιλοξενίας. 

Αστυνομικοί των ΜΑΤ τραυματίστηκαν στη Λέσβο.Πληροφορίες αναφέρουν πως από τις μάχες σώμα με σώμα στη Λέσβο τραυματίστηκαν αστυνομικοί από σκάγια. ...

Για κορωνοβαρεμένους… και εμβολιοκαμμένους επιχειρηματίες… της υγείας... ΒΙΝΤΕΟ

Για κορωνοβαρεμένους… και εμβολιοκαμμένους επιχειρηματίες… της υγείας...Η απάντηση στο βίντεο...

ΟΙ ΑΛΕΞΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ…ΕΝΤΑΦΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Είναι πραγματικά καταπληκτικό το πόσο μοιάζουν οι δυο τελευταίοι πρωθυπουργοί του προδοτικού πολιτικού καθεστώτος της χώρας.

Το να απαριθμήσει κανείς τις κοινές τους θέσεις σε πολλά ζητήματα εθνικού ενδιαφέροντος, είναι πλέον χάσιμο χρόνου εμπρός στα γεγονότα που συγκλονίζουν τα ελληνικά νησιά, με την επιβαλλόμενη ισλαμοποίηση που κλονίζουν την χώρα και θυμίζουν σκηνές ναζιστικής κατοχής και αντίστασης

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΧΑΘΗΚΕ Η ΠΑΤΡΙΔΑ.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΑ ΟΠΛΑ. ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΜΑΣ.
Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος

Ελληνίδες και Έλληνες πατριώτες.
Αν δεν το καταλάβατε στα νησιά μας έγινε κανονική ΑΠΟΒΑΣΗ εχθρικών δυνάμεων.

Τι σημαίνει εχθρικών δυνάμεων;; Σημαίνει πως οι δυνάμεις αυτές, σκοπό έχουν να ΠΛΗΞΟΥΝ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ και στην προκειμένη περίπτωση, θέλουν να πλήξουν τον ΠΛΗΘΥΣΜΟ και την εδαφική ακεραιότητα των ΝΗΣΙΩΝ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ.

Λέσβος: Δυο αστυνομικοί στο νοσοκομείο με τραύματα από σκάγια καραμπίνας


Τεταμένο είναι το κλίμα είναι στη Λέσβο με τις νέες πληροφορίες που βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας να αναφέρουν ότι επικρατεί πόλεμος ανάμεσα σε αστυνομικούς των ΜΑΤ και πολίτες στο νησί. Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, οι δυο από τους συνολικά 45 τραυματίες αστυνομικούς έχουν τραύματα στα πόδια τους από σκάγια καραμπίνας....

Θυσιάζουν τα νησιά μας για να ''προστατεύσουν'' Βρυξέλλες-γερμανική Ε.Ε !


Από Κ.Μ.

Επί χρόνια η χώρα βασανίζεται από το προσφυγικό-μεταναστευτικό πρόβλημα με κορυφώσεις τις τραγωδίες της Ειδομένης παλιότερα, της Μόριας τα προηγούμενα χρόνια και τώρα με την μακάβρια έμπνευση των κλειστών κέντρων στα νησιά.

Επί χρόνια οι κυβερνήσεις βίωναν το πρόβλημα του προσφυγικού-μεταναστευτικού και αντί να χαράξουν έγκαιρα ένα σχέδιο και μια στρατηγική για να το αντιμετωπίσουν, το κουκούλωναν, όπως-όπως και το παρέπεμπαν εγκληματικά η μία στην άλλη για να μην αναλάβουν ευθύνες και να μην σκάσει η “βόμβα” στα δικά τους χέρια.

ΑΡΤΕΜΗΣ - Λυκόσχημος Αμνός


Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΡΤΕΜΗΣ - Λυκόσχημος Αμνός
Στίχοι - Ερμηνεία : Αρτέμης
Σύνθεση : Christian Cambas & Junior SP. Ηχογράφηση - Μίξη - Mastering : Λάμπρος Κριτσιμάς Τό τραγούδι αὐτό, γιά τόν λυκόσχημο ἀμνό! Ὁ κόσμος, σίγουρο πώς δέν τόν βλέπει, κι ὅμως, δόξα καί τιμή τοῦ πρέπει! Λυκόσχημος ἀμνός, πράκτωρ τοῦ φωτός, ἐντός τοῦ κόσμου καί συγχρόνως ἐκτός, στήν περιοχή τῆς βοώσας σιωπῆς, ὁ ἀφανής, ἐργάτης τῆς ἀρετῆς. Ἡ πνευματική ἀναφορά, μές στή φθορά, ἡ εὐωδία τοῦ μύρου, στή δυσώδη ἀποφορά. Φορᾶ τοῦ λύκου τή δορά· αὐτή εἰν' ἡ στολή του! προσηλωμένος σταθερά στήν ἀποστολή του! Σέ στάσιμη κίνηση κι ἀεικίνητη στάση. Πίσ' ἀπ' τίς ἐχθρικές γραμμές καλεῖται νά δράσει. Ἐθελοντής στόν πόλεμο κατά τοῦ matrix, ἀπ' ὅταν πρωτοσήμανε χρυσόφωνη σάλπιγξ!

ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΣΤΗ ΖΩΗ


Στίχοι Ἑρμηνεία : Ἀρτέμης Φανουργιάκης
Διδάχτηκες ἀπὸ μικρὸς τὴν ἔχθρα μὲ τοὺς Οὐρανοὺς καὶ αὐτὰ μὲ τὰ ὁποῖα ἔρχεται σὲ σκοτασμὸ ὁ Νοῦς. Ἔλαβες ρηχὲς πληροφορίες θεωρώντας ὅτι εἶχες Γνώση, νόμιζες ὅτι προόδευες μὲ τὸ νὰ σύρεσαι ἀπὸ πτώση σὲ πτώση. Βασανίστηκες ἀπὸ νωρίς, ἀναζητώντας χαρὲς θνησιγενεῖς, χάθηκες μέσα στὶς ἀποπνικτικὲς ἀναθυμιάσεις τῆς παρακμῆς.

Οδυσσεύ άσχημα νέα από την πατρίδα γαία.

Στίχοι: Αρτέμης
Μουσική: Aλέξανδρος Φιλιππίδης

Οδυσσεύ καλλίτερα να έμενες στα ξένα
ή ακόμη να χανόσουν μέσα στον οίνοπα πόντο.
Οδυσσεύ, καλλίτερα θα ήταν για σένα,
από το να βιώσεις στην Ιθάκη τόσο πόνο.
Οδυσσεύ καλλίτερα από αντιπάλου έγχος
να έπιπτες νεκρός μέσα στου Ιλίου την πόλη.
Οδυσσεύ κάλυψε θανάτου μέλαν νέφος στην Ιθάκη
και σ’ έχουν λησμονήσει πλέον όλοι.
Οδυσσεύ αισθάνομαι την εσωτερική ανάγκη
να σε πληροφορήσω ότι έχει αλλάξει ή Ιθάκη.
Στάχτη το μόνο που υπάρχει απ’ άκρη σ’ άκρη.
Δε φύεται η άμπελος, το ρόδον και το στάχυ.
Κυριαρχήσαν οι Αντίνοες, όντες πλείονες.

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ. ΚΗΔΕΥΤΗΚΕ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΠΙΣΗΜΟ. ΟΧΙ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΑΠΑΝΗ. ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΟΜΩΣ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ. ΠΑΝΤΑ ΕΔΙΝΕ ΣΤΗ ΧΩΡΑ, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΠΑΙΡΝΕ. ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ ΣΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΕΛΛΗΝΑ. ΘΑ ΟΔΗΓΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ. ΙΣΤΟΡΙΚΟ


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ>>
ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ
Ο Σωτήρης Σοφιανόπουλος, ο μεγάλος Ελληνας, βιομήχανος, επιστήμονας ερευνητής, πολιτικός και οραματιστής, άφησε την τελευταία πνοή του και έτσι έκλεισε και «βιολογικά» το κεφάλαιο «ΧΡΩΠΕΙ», μία βιομηχανία η οποία σε μία οποιαδήποτε άλλη χώρα θα γινόταν η «μήτρα» χημικών, πολεμικών και ενεργειακών βιομηχανιών και βιομηχανιών τροφίμων, που θα άλλαζαν την μοίρα της ίδιας της χώρας.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters