Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΧΑΘΗΚΕ Η ΠΑΤΡΙΔΑ.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΑ ΟΠΛΑ. ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΜΑΣ.
Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος

Ελληνίδες και Έλληνες πατριώτες.
Αν δεν το καταλάβατε στα νησιά μας έγινε κανονική ΑΠΟΒΑΣΗ εχθρικών δυνάμεων.

Τι σημαίνει εχθρικών δυνάμεων;; Σημαίνει πως οι δυνάμεις αυτές, σκοπό έχουν να ΠΛΗΞΟΥΝ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ και στην προκειμένη περίπτωση, θέλουν να πλήξουν τον ΠΛΗΘΥΣΜΟ και την εδαφική ακεραιότητα των ΝΗΣΙΩΝ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ.

Αυτό, για όσους έχουν ΞΕΧΑΣΕΙ τι έχει συμβεί τα προηγούμενα χρόνια, είναι το ΣΧΕΔΙΟ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ, που ΦΩΝΑΖΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΒΟΥΛΗ Ο ΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ ΤΟ 2017, και έλεγε: «θα τα πάρουμε πίσω τα νησιά, ή με διπλωματία, ή με απόφαση της Χάγης, ή με Στρατό".



ΤΟ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ;;;;;; ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΞΕΧΝΑΤΕ ΑΥΤΑ...Εδώ ζωντανά οι "προφητικές" δηλώσεις του.
https://www.youtube.com/watch?v=ZISYQZhoDpY

Τό ίδιο έλεγε και ο πρόεδρος των Μουσουλμάνων το 2018 ΤΟ ΞΕΧΑΣΑΤΕ;;;;


Αυτά λοιπόν που βλέπετε να ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΤΩΡΑ δεν μπορείτε να καταλάβετε ΤΙ ΕΙΝΑΙ;;;;


Είναι η προσπάθεια ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ με τον «Διπλωματικό» τρόπο, δηλαδή με τον τρόπο της αλλοίωσης του πληθυσμού μέσω του λαθρο-ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΥ.

Και αν δεν μπορέσει να γίνει με τον εποικισμό , θα τα πάρουν με απόφαση της ΧΑΓΗΣ. Γι' αυτό και θα το ακούτε να "παίζει" και αυτό από την Τουρκο-κυβέρνησή μας. Και αν «ναυαγήσει» και η ΧΑΓΗ, θα πάνε στην Στρατιωτική Απόβαση.

Αλλά όπως λέω τόσα χρόνια και ελπίζω να το καταλαβαίνουν ΟΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ, τίποτα δεν μπορεί να γίνει από αυτά, αν δεν ΒΟΗΘΗΣΕΙ τους ΤΟΥΡΚΟΥΣ , αυτή η ΓΑΜΗΜΕΝΗ που την νομίζετε «Ελληνική Κυβέρνηση».

Δηλαδή ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ για να καταλάβουμε όλοι πως ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ. Όλα αυτά που βλέπουμε δεν φτάνουν;;;

Όταν γίνονται ΕΠΙΤΑΞΕΙΣ ιδιωτικής περιουσίας, γίνονται για το ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ του λαού, που σημαίνει πως είναι και προς το συμφέρον του ιδιοκτήτη της περιουσίας.
Εδώ τώρα η επίταξη που έκαναν αυτοί οι αλλαξοκολιάρηδες της Κυβέρνησης, υπέρ ποίου συμφέροντος είναι;;; Των Ελλήνων κατοίκων του νησιού, ή των Ισλαμιστών που εποικίζουν τα νησιά;;;;


Με όλα αυτά, δεν καταλαβαίνουμε όλοι, ότι αυτά που κάνει η Κυβέρνηση, ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ και των Ελλήνων;;;;
Και δεν βλέπουμε ότι τα στηρίζουν και οι λούγκρες της αντιπολίτευσης; Και δεν βλέπουμε ότι τα στηρίζουν και τα νούμερα που το παίζουν.... «Δικαιοσύνη»;

ΔΕΝ πρέπει να ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΛΟΙ, ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ που κανένας δεν θέλει το συμφέρον του Ελληνικού λαού;;;

Και στο τέλος είτε με τον εκβιασμό, είτε με την τρομοκρατία, είτε με την απειλή των Εισαγγελέων, είτε με το ξύλο, ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ;
ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΛΑΔΗ; ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ;;;;;;

Και ΠΡΟΣΕΞΤΕ εκεί οι ΑΚΡΊΤΕΣ μας, γιατί στην απόβαση που έκαναν, έφεραν και τους μυστικούς προβοκάτορες μαζί τους.

Είναι αυτοί οι κρανοφόροι με τα πολιτικά και τα σακίδια που φαίνονται στην φωτογραφία να πηγαίνουν μαζί με τα ΜΑΤ. Και η «δουλειά» τους είναι να μπλέκονται με τους αντιστεκόμενους κατοίκους και να πετάνε και πέτρες στα ΜΑΤ, αλλά να ΠΡΟΣΈΧΟΥΝ να μην ΞΕΦΥΓΟΥΝ οι αντιδράσεις και να παρακολουθούν και τους πολίτες, καταγράφοντας πρόσωπα.


ΌΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΙΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ... Τα ίδια ανθελληνικά σκουπίδια είναι και τις ίδιες μεθόδους χρησιμοποιούν.
Θέλουν να ρίξουν ξύλο στους Έλληνες όπως στο Πισσοδέρι και να γίνει τελικά και το δικό τους.
Αν βλέπετε κρανοφόρους μεταξύ των πολιτών, να τους βγάζετε τα κράνη και αν δεν τους αναγνωρίζετε εκεί οι ντόπιοι, ρίχτε τους και "ένα".


ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ
ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΦΘΑΣΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΣΕΣ ΛΥΣΕΙΣ.
Η ΘΑ ΦΑΕΙ ΞΥΛΟ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΟΤΑΧΘΕΙ ΣΤΟΝ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ
Η ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΤΑ ΜΑΤ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ και έτσι θα σώσει και την γή της πατρίδας του και τις ζωές των παιδιών του.

ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΥΣΤΗΔΩΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, που θα καταλάβουν ότι ο λαός τους πήρε χαμπάρι και δεν μπορούν να περάσουν ΟΙ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ.


Την ΙΣΧΥ και την ΔΥΝΑΜΗ την έχει ο λαός και από τον λαό εξαρτάται αν θα σκύψει το κεφάλι και θα υποταχθεί στον εποικισμό, ή αν θα υπερασπιστεί την ΠΑΤΡΙΔΑ του, την ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ του και την ΖΩΗ των παιδιών του.

ΤΕΛΟΣ.
Η υποτίθεται "Ελληνική" Κυβέρνηση βοηθάει τον Τουρκικό εποικισμό ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΑΥΤΟ. ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΦΑΝΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και έχουν ταχθεί υπέρ των ΛΑΘΡΟ-ΕΠΟΙΚΩΝ.



ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΧΑΘΗΚΕ Η ΠΑΤΡΙΔΑ.
Ο Εποικισμός γίνεται με τρελούς ρυθμούς και μετά τα νησιά θα τους φέρνουν σε «κλειστές δομές» στην ενδοχώρα.
Και αν διαμαρτύρεσαι ΘΑ ΤΡΩΣ ΞΥΛΟ και αν συνεχίζεις να διαμαρτύρεσαι θα πηγαίνεις στον Εισαγγελέα.

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ... «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ» που υπηρετεί το ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ;;;



ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ, γιατί έχουμε μπροστά μας τον ΕΠΟΙΚΙΣΜΟ που έλεγε ο Τσαβούσογλου και ο πρόεδρος των Μουσουλμάνων από το 2017,
και τον προχωρούν με την ΒΟΗΘΕΙΑ της βρωμερής "Ελληνικής" Κυβέρνησης, που επιτίθεται φανερά στους ΕΛΛΗΝΕΣ.
ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ και θα ΠΝΙΓΕΙ και η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ μαζί τους.



Ιωάννης Λαμπρόπουλος
συγγραφέας-ερευνητής-αρθρογράφος
giannis_lampropoulos@yahoo.com


Y.Γ. Πρέπει να ξεσηκωθούμε οι πατριώτες και από την υπόλοιπη Ελλάδα και να πάμε να συμπαρασταθούμε στους Ακρίτες μας. ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ. Δεν έχουμε Ελληνική Κυβέρνηση αλλά ΞΕΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ που επιτίθεται ανοιχτά κατά των Ελλήνων. Όχι αντίσταση πληκτρολογίου. Όσοι θέλουν να πάμε να συμπαρασταθούμε στους Ακρίτες μας και είναι από Αθήνα, επικοινωνήστε μαζί μου να το οργανώσουμε. Και απομονώστε τα τρολακια του διαδικτύου με τα ανθελληνικά και τα ηττοπαθή σχόλια.



https://armagedon2020.blogspot.com
https://thesecretrealtruth.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters