Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

Στρατηγική περικύκλωση: Αεροπορική βάση στη νότια Αλβανία αποκτά η Τουρκία


Η αλβανική κυβέρνηση ενέκρινε την Παρασκευή στρατιωτική-οικονομική συμφωνία συνεργασίας μεταξύ της Αλβανίας και της Τουρκίας στην οποία περιλαμβάνεται ο εκσυγχρονισμός από το τουρκικό υπουργείο Άμυνας του στρατιωτικού αεροδρομίου της Κούτσοβας, ενός από τα τρία στρατιωτικά αεροδρόμια που διαθέτει η Αλβανία στην κεντρική-νότια περιοχή της χώρας.

Το αεροδρόμιο βρίσκεται στην περιοχή του Μπεράτ, νοτιο-ανατολικά του Ελβασάν (40.7719°N 19.9019°E) με κωδικό κλήσης LAKV, Έχει μήκος διαδρόμου 2.853 μέτρα και η συμφωνία αφορά την επέκτασή του μέχρι τα 3.500 μέτρα και την αναβάθμιση του συνόλου των ραδιοβοηθημάτων, ραντάρ τροσέγγισης κλπ.

Το κρίσιμο στοιχείο είναι πως απόλυτα έγκυρες πληροφορίες των ελληνικών υπηρεσιών αναφέρουν ότι σε πρωτόκολλο που δεν κοινοποιήθηκε στην αλβανική Βουλή, προβλέπεται η χρήση του αεροδρομίου και από τις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις!

Πρακτικά και από την στιγμή που η τουρκική παρουσία θα είναι μόνιμη στο συγκεκριμένο αεροδρόμιο, ουσιαστικά έχουμε να κάνουμε με μια τουρκική αεροπορική βάση από την οποία στην καλύτερη για εμάς περίπτωση θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί π.χ. ως σημείο εξόρμησης ελικοπτέρων ομάδων ειδικών δυνάμεων για διενέργεια επιδρομών στα μετόπισθεν της κύριας ελληνικής αμυντικής γραμμής.

Δύο τουρκικά ελικόπτερα εφόδου UH-60 που θα έχουν φτάσει ημέρες πριν την διενέργεια της επίθεσης μπορούν μέσα σε 30' από την αεροπορική βάση της Κούτσοβα να φτάσουν στα ενεργειακά πεδία της Δυτικής Μακεδονίας σε Κοζάνη και Φλώρινα να αποβιβάσουν ομάδες κομμάντο και να αποχωρήσουν υπό την κάλυψη του σκότους με πλήρη σφάλεια, αφού πρώτα θα έχουν βυθίσει στο σκοτάδι ολόκληρη την Ελλάδα καταστρέφοντας τις μονάδες ηλεκτροπαραγωγής!

Να πούμε ότι στον πόλεμο των Φόκλαντς το 1982 οι Βρετανοί εκτέλεσαν ανάλογες επιχειρήσεις σε αεροπορικές βάσεις των Αργεντινών εξορμώντας από την Χιλή και αποστερώντας από πολύτιμα αεροσκάφη Super Etentard την αργεντινή Αεροπορία.

Αιφνιδιάζοντας τους πλήρως...

Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να υπάρξει προσαρμοσή στη νέα απειλή, όπως αντίστοιχη προσπάθεια προσαρμογής κάνει και το Πολεμικό Ναυτικό λόγω της υπαρκτής απειλής στα "μετόπισθεν" του ΠΝ στο Ιόνιο, από την βάση υποβρυχίων στο Δυρράχιο που έχουν κατασκευάσει οι Τούρκοι...

Επίσης η αλβανική Βουλή χθες ψήφισε την αποδοχή οικονομικής βοήθειας ποσού εκατομμυρίων ευρώ για την αγορά υλικού και στρατιωτικού εξοπλισμού από την Τουρκία, επισκέψεις για θέματα υγείας, καθώς και για την εκπαίδευση προσωπικού στην Τουρκία.

Πηγή: Briefing News 

http://kostasxan.blogspot.gr/2013/10/blog-post_3063.html

Ε.Ν.D. Λαμπράκης, Βαλσαμάκης, Γεωργαντζάς στις 25.10.2013 στο artFM Radio


Τα δίκτυα των ΗΠΑ και οι «αντισυνωμοσιολόγοι»

Γράφει ο Θύμιος Παπανικολάου
resaltomag
Όταν τολμήσεις να γράψεις στην Ελλάδα ότι οι αμερικάνικες μυστικές υπηρεσίες κάνουν πάρτι, ελέγχουν τα πάντα (κυρίως κράτος-παρακράτος-ΜΜΕ) και σκηνοθετούν ποικίλα πολιτικά παιχνίδια και τρομοκρατικές προβοκάτσιες, ξεπετάγονται τα πολύχρωμα «παπαγαλάκια» με πρωτοπόρους τις "εστίες" της αμερικάνικης πρεσβείας (ο νοών νοείτω) και κράζουν: Συνωμοσιολογίες!!!

Σε κάθε γεγονός που από μόνο του κραυγάζει, τα «παπαγαλάκια» πιπιλίζουν την ίδια αφοριστική καραμέλα εναντίον κάθε ανάλυσης του γεγονότος. Την καραμέλα της συνωμοσιολογίας: Μια καραμέλα που ξεπλένει την ΠΟΛΙΤΙΚΗ που ασκούν το κράτος και ο μυστικές υπηρεσίες.

Το κράτος και οι μυστικές υπηρεσίες του ασκούσαν πάντα πολιτική. Και η ΠΟΛΙΤΙΚΗ αυτή είναι: Οι συνωμοσίες!!!

Οι συνωμοσίες του καθεστώτος εναντίον των κοινωνιών και των λαών αποτελούν συστατικό, πολιτικό του στοιχείο. Και αυτό το «συστατικό πολιτικό στοιχείο» ασκείται μέσω του παρακράτους και των μυστικών υπηρεσιών. Διαφορετικά δεν θα υπήρχε κανένας λόγος ύπαρξής τους;

Και είναι οι ίδιοι αυτοί οι μηχανισμοί που συνωμοτούν (που ασκούν δηλαδή πολιτική) που έχουν λανσάρει το ταχυδακτυλουργικό τέχνασμα: Να στιγματίζεται κάθε αποκάλυψη και ανάλυση της πολιτικής τους, σαν συνωμοσιολογία…

Τα γεγονότα, βεβαίως, είναι τόσο καταλυτικά που κανένας σήμερα δεν πιστεύει ότι η χώρα μας δεν βρίσκεται στο έλεος των πλανητικών μυστικών υπηρεσιών…

ΟΙ αποκαλύψεις γύρω από τη γιγάντια επιχείρηση παρακολούθησης Γάλλων πολιτών από τις Μυστικές Υπηρεσίες των Η.Π.Α. αποτελούν ένα επιπρόσθετο αποδεικτικό στοιχείο.

Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ:
http://www.zougla.gr/kosmos/article/o-megalos-adelfos-dokimazi-tis-sxesis-ipa-galias

Ο καθένας μπορεί να αντιληφτεί το τι γίνεται στην Ελλάδα, αν συμβαίνουν τέτοιες γιγάντιες επιχειρήσεις μαζικής παρακολούθησης στη Γαλλία, μια ισχυρή ιμπεριαλιστική δύναμη και όχι ένα προτεκτοράτο σαν τη χώρα μας…

Αυτά για τους συνωμότες «αντισυνωμοσιολόγους»: Τα «βαποράκια» των δολοπλόκων δικτύων… 
 
http://klassikoperiptosi.blogspot.gr/2013/10/blog-post_22.html

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Ο ΣΟΪΜΠΛΕ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΠΩΣ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ Β΄ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ (Video)

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ Ε.Π.Ε.
 BUNDESREPUBLIK DEUTSCHLAND FINANZAGENTUR 
GmbH ΟΔΟΣ:LURGIALLEE 5 D – 60439 FRANKFURT/MAIN
 ΤΗΛ.: + 4969 – 25616 – 0 FAX : + 4969 – 25616 – 1476
 E-Mail: info@deutsche-finanzagentur.de Αρ.Εγκρίσεως: HRB 51411 AMTSGERICHT/FRANKFURT/MAIN = ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΣΤΗ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ/ΜΑΙΝ
 VERTRETUNGSBERECHTIGTE
 ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ: - Dr. Tammo Diemer - Προϊστάμενος - Dr. Carsten Lehr - Προϊστάμενος UMSATZSTEUER – IDENTIFIKATIONS- NR: [ = ΑΦΜ ] : DE 137223325

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΥΤΉ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΊΤΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΌ ΤΟΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ: ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΣΟΪΜΠΛΕ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΡΟΛΟ! 
 Με άλλα λόγια λοιπόν, η Γερμανία μετά τον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο, δέν επετράπει να γίνει ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΚΡΑΤΟΣ! 
Το παραδέχεται άλλωστε επίσημα και ο ΙΔΙΟΣ Ο ΣΟΪΜΠΛΕ, στο βιντεάκι που ακολουθεί.



Που σημαίνει ότι:

 - Δεν έχει ακόμα ΣΥΝΘΗΚΗ ΕΙΡΗΝΗΣ, αν και κατά το ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ, ΑΝΩΤΑΤΟ ΟΡΙΟ ΚΑΤΟΧΗΣ ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 60 ΧΡΟΝΙΑ, μετά πρέπει να της δοθεί το δικαίωμα της απελευθέρωσής της.

 - Βρίσκεται ακόμα σε ΕΜΠΟΛΕΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, με 50 τόσες χώρες σε Προσωρινή ΚΑΤΑΠΑΥΣΗ ΠΥΡΟΣ! 

- Βρίσκεται ακόμα ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ με ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ και ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ! 

- Δεν έχει γίνει πραγματική ΕΝΩ ΣΗ το 1989 με τη ΣΥΜΦΩΝΙΑ 2+4, που απλά, ήταν μια ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΟΡΩΝ! 

 - Βρίσκεται ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΑ, αλλά σε ΑΔΡΑΝΕΙΑ, στα όρια της Επικράτειας του 1937. 

- Νόμιμο, αλλά σε προσωρινή ΑΔΡΑΝΕΙΑ είναι το ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟΥ 1919 της Βαϊμάρης. 

- Αντί λοιπόν για έγκυρο ΣΥΝΤΑΓΜΑ, τους έχει επιβληθεί –λόγω κατοχής, κατά το ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ, ένας ΒΑΣΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ – για να λειτουργεί η γραφειοκρατία και η ασφάλεια του πολίτη, μέχρι την υπογραφή ΣΥΝΘΗΚΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ, τη διενέργεια ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ και την ψήφιση Καινούριου Συντάγματος, ή την επίσημη συνέχιση του Βασικού Νόμου, ή την επαναφορά του Συντάγματος του 1919 κλπ. κλπ., όπως ο Γερμανικός Λαός αποφασίσει.  

- Ο Γερμανός ΄΄Πολίτης΄΄, αντί για ταυτότητα ταυτοποίησης προσώπου, έχει απλά ένα ΄΄ΠΑΣΣΟ΄΄, δηλ. ένα PERSONAL AUSWEIS, για την ΕΤΑΙΡΕΙΑ στην οποία ανήκει, αφού δεν μπορεί να ανήκει σε χώρα που ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!

 Λογική απορία βέβαια, αν η ΕΤΑΙΡΕΙΑ αυτή έχει ΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ υπογραφής ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ Ή ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΜΕ ΚΥΡΙΑΡΧΑ ΚΡΑΤΗ…..Εκτός αν…. 

Αλλά τουλάχιστον στα μαθηματικά, το ΕΝΑ ΑΚΥΡΩΝΕΙ ΤΟ ΟΛΟΝ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΘΕΣΗ ΟΜΟΕΙΔΩΝ??? 

 Όμως ως ΧΩΡΑ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΉΝ, αναλαμβάνει προς χάριν του κατόχου και κατακτητή της – με την ΑΝΑΛΟΓΗ ΑΜΟΙΒΗ βέβαια – την κήρυξη ανελέητου, εξοντωτικού, εγκληματικού και βάρβαρου ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ, και ΕΜΕΙΣ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΠΙΣΗΜΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΦΙΛΗΣ [ΑΝΥΠΑΡΚΤΗΣ !] ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΝΑΛΟΓΑ, ΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΑΤ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΕΤΟΙΩΝ ΜΑΦΙΟΖΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ. ΚΑΙ ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΄΄ΣΥΓΚΙΝΟΥΜΕΘΑ΄΄ με το Ταμείο που θα φτιάξει για να μας βοηθήσει! Αιδώς, δεν υπάρχει πλέον?? 

 Υπάρχουν και άλλα πολλά – πολλά θέματα που έχουν σχέση με τη Γερμανία και που πρέπει ΑΜΕΣΑ να ανοίξουν και να συζητηθούν ΔΗΜΟΣΙΑ. 

Γιατί, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΡΩΤΩΜΕΘΑ μας διαλύουν κατ’ Εικόνα και καθ’ Ομοίωση με την ως άνω Εταιρεία, μας μοιράζουν αναμεταξύ τους έχοντας ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ τους ΕΡΓΟ. 

Μας μετατρέπουν σε Εταιρεία ή Εταιρείες, για να συγχωνευθούμε σύντομα στη μεγάλη μαφιόζικη οικογένεια τραπεζών και εμπορικών συγκροτημάτων, όπου θα κυριαρχεί η καταπίεση, η εκμετάλλευση, ο σκοταδισμός και το εμπορικό /αποικιοκρατικό δίκαιο, με τα ανθρώπινα δικαιώματα, έτσι απλά, να αποτελούν…ρομαντικό παρελθόν ….έτσι απλά, επειδή το θέλουν κάποιοι σαν τον κύριο που φιλοξενούμε.

 Ο κύριος Σόϊμπλε, με βεβαιότητα, έρχεται ως ΄΄υπουργός ΄΄ ανύπαρκτης χώρας, χαιρόμενος στο έπακρον τις τιμές που του αποδίδουμε ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΚΟΡΟΪΔΑ. Έρχεται καθαρά, ως εκπρόσωπος της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ Ο.Δ.Γ./ Ε.Π.Ε., να ερευνήσει και εκβιάσει την ΠΡΟΟΔΟ της ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ, του ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ , της ΔΙΑΛΥΣΗΣ, του ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ και της ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ της ΕΛΛΑΔΟΣ και ΟΛΩΝ των ΕΛΛΗΝΩΝ. Θέλει να εκβιάσει τις γρήγορες και χωρίς όρους, περιορισμούς και καθυστερήσεις υπογραφές, από τους ΕΝΤΟΣ των ΤΕΙΧΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ και ΑΘΛΙΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ. Επείγεται, λόγω των ΕΚΛΟΓΩΝ [της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ…] του Καραγκιόζη, δηλ., γιατί αμέσως μετά προχωράει στη διαμόρφωση του Πρωτοκόλλου 14, της Συνθήκης της Λισσαβόνας, ώστε να μπορεί να ολοκληρώσει το όνειρο, του ΄΄τόσο επί 40 χρόνια συνεχούς και πολύ επιτυχούς για την Εταιρεία πολιτικού και άθλιου βίου΄΄του.Της τόσο ΄΄δημιουργικής και μίζερης ζωής΄΄ του, που δεν έχει άλλο στόχο και σκοπό, από την εγκαθίδρυση και ολοκλήρωση της οικονομικής δικτατορικής διακυβέρνησης της Ε.Ε., απαραίτητη προϋπόθεση στους αγώνες του για την παγκόσμια διακυβέρνηση και εξαθλίωση ολόκληρων λαών, προς όφελος των πατρόνων του.  
Σε αυτή λοιπόν την περίπτωση, πιστεύω ότι ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ είναι ΕΝΩΜΕΝΟΣ και ΣΥΣΣΩΜΟΣ ΜΕ ΜΙΑ ΦΩΝΗ του λέει ένα ΠΟΛΥ ΒΡΟΝΤΕΡΟ Ο Χ Ι , άσχετα από ότι του λένε και του υπογράφουν οι εδώ καλοί του φίλοι και συνεργάτες στα φοβερά και εγκληματικά του σχέδια. 
ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΩΣΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΟΥΣ, ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ Της ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ ΜΑΣ! 
 Δεν έχουμε δώσει σε αυτόν τον κύριο Σόϊμπλε, ως εκπρόσωπο [παλιά λέγαμε …πλασιέ…]της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ Ο.Δ.Γ./Ε.Π.Ε. ΚΑΝΕΝΑ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ σε ΚΗΔΕΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ ΚΑΘΕΤΑ ΤΗΝ ΥΨΗΛΗ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ στην ΚΗΡΥΞΗ ΠΟΛΕΜΟΥ που μας έχει επιβάλλει, για την κατά αποκλειστικότητα εργολαβία κατεδάφισης και εξαφάνισής μας. ΕΜΕΙΣ, ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΕΛΟΣ στην ΚΙΤΡΙΝΗ – ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ του ΊΔΙΟΥ και των ΟΜΟΙΩΝ ΤΟΥ, που το μόνον που επιδιώκουν ΣΚΟΠΙΜΑ είναι να φέρνουν ΕΧΘΡΙΚΑ αντιμέτωπους τους λαούς μας, για να ..απολαμβάνουν αυτοί τους καρπούς των…σχετικών τους αγώνων…. Ο ΚΥΡΙΟΣ λοιπόν ΑΥΤΟΣ Ο Χ Ι μόνο είναι ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ στην ΠΑΤΡΙΔΑ μας, αλλά το πλήρωμα του χρόνου φθάνει, όπου θα απαγγελθούν ευθύνες και κατηγορίες ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΠΟΛΕΜΟΥ και στον ΙΔΙΟ, τον υπ’αρ.1 ΕΧΘΡΟ της ΕΛΛΑΔΟΣ, αλλά και ΟΛΩΝ των ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΛΑΩΝ συμπεριλαμβανομένου και του ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ. ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ, ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ Η ΚΑΘΑΡΣΗ ΚΑΙ Η ΝΕΜΕΣΗ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΡΓΟΥΝ ΝΑ ΕΛΘΟΥΝ. ΟΜΩΣ ΠΛΕΟΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΗΔΗ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΤΟ….. ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΠΛΗΞΗ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ …ΘΑ ΤΟ ΦΥΣΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΡΥΩΝΕΙ! ΘΑ ΑΡΚΕΣΕΙ ΕΝΑ ΟΜΟΡΦΟ ΠΟΛΥ- ΠΟΛΥ–ΝΟΜΟ-ΣΧΕΔΙΟ [ μας μαθαίνουν ήδη πως γίνεται!!] για να ακυρώσει με μια μονο-κοντυλιά όλα τα δικά τους άνομα . Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΉΔΗ ΚΥΡΙΕ ΣΟΪΜΠΛΕ! 

Και τώρα, λίγες ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ προς τον ΄΄υψηλόν΄΄ μας φιλοξενούμενο: 

 Απαντήστε Κύριε Σόϊμπλε: 
1. ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΧΩΡΑ που λέγεται ΄΄ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΄΄ ??? 
2. Γιατί δεν επιδιώκετε ΣΥΝΘΗΚΗ ΕΙΡΗΝΗΣ για τη χώρα σας, βασική προϋπόθεση Ειρήνης για την Ευρώπη και Όλο τον Κόσμο? Μήπως είσθε ΕΣΕΙΣ που την ΕΜΠΟΔΙΖΕΤΕ? ΠΡΟΣ ΧΑΡΙΝ ΤΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΟΡΑΜΑΤΙΖΕΣΘΕ??? 
3. Γιατί ΕΣΕΙΣ το 1989 ΕΜΠΟΔΙΣΑΤΕ - αν και είχατε πρωταγωνιστικό ρόλο ως υπουργός εσωτερικών στις τότε διαβουλεύσεις - την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ της ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ??? 4. ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΠΟΙΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ ΘΩΡΑΚΙΖΕΣΘΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΜΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΛΑΩΝ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ ΣΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΧΡΕΩΚΟΠΗΜΕΝΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΑΣ, ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΧΕΡΙ ΣΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ??? Την ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΤΕ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑ…. ΙΣΩΣ ΝΑ…. ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΕΣΑΣ…ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ …ΕΝΤΑΛΜΑ ΣΥΛΛΗΨΕΩΣ, ΩΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ! ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ…ΑΠΟ ΙΣΤΟΡΙΑ ΒΕΒΑΙΑ, ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ… Αυτά τα λίγα … για την ώρα, Αξιότιμε και Κύριε Σόϊμπλε, της πολύ αξιοσέβαστης ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ : ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ της ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ!!! 

Βενετία Κάντζια 

Αθήνα, 18.7.2013 
 
http://klassikoperiptosi.blogspot.gr/2013/07/video_4833.html

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ - Η ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΩΝ ΔΗΜΩΝ


Τελευταίες εξελίξεις

Τελευταίες Εξελίξεις

Η Χρηματοδότηση των Δήμων

Δείτε νεώτερες εκπληκτικές εξελίξεις, γεγονότα που θα συνταράξουν το πανελλήνιο
και θα σπάσουν επιτέλους το τείχος του αποκλεισμού της πρότασης Αρτέμης Σώρρα.
Επιτέλους αναλαμβάνουν οι Δήμοι!

Χρήστος Τσάπος και Ελένη Κίτσου @ Δημοτικό Ραδιόφωνο Ξάνθης – 30/09/2013

Ο Χρήστος και η Ελένη αποτελούν τρανό παράδειγμα και απάντηση στο ερώτημα τι μπορεί να κάνει ο απλός πολίτης. Continue reading 

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ - Η ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΩΝ ΔΗΜΩΝ


ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΑΚΥΡΑ ...   

ΑΚΥΡΩΣΕ ΤΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ ΣΟΥ   
ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΣΤΑ ΣΕ ΜΕΝΑ ...   

ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΖΕΙΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΔΙΚΑΙΟΥΣΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΞΟΥΣΙΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΥΒΕΡΝΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΣΕ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΔΕΝ ΕΞΟΥΣΙΑΖΕΙΣ ΟΥΤΕ ΚΥΒΕΡΝΑΣ ΕΣΥ   
ΣΕ ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΥΑΙΝΕΣ ΜΕ ΜΟΡΦΗ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΔΥΝΑΣΤΕΥΟΥΝ ...   
ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΓΙΑΤΙ;   
ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ...   
ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΖΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΟΥ ΣΟΥ ΤΙΣ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΑΘΜΙΔΩΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΝΕ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ   
ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΕΣΑΙ ΝΑ ΣΕ ΚΛΕΒΟΥΝ   
ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ ΤΗΝ ΛΕΝΕ ΦΟΡΟ ΤΗΝ ΛΕΝΕ ΤΟΚΟ ΤΗΝ ΛΕΝΕ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΤΗΝ ΛΕΝΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΑ ΤΗΝ ΛΕΝΕ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ   
ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΣΥ ΖΕΙΣ ΟΛΟ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ .... ΠΑΡΑΓΕΙΣ ΟΛΟ ΤΟ ΣΙΤΑΡΙ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΚΑΙ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΑΧΥΡΑ ...   
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ   
ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΑΚΥΡΑ ...   
ΑΚΥΡΩΣΕ ΤΑ ΤΩΡΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΣΤΑ ΣΕ ΜΕΝΑ!!!


ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ ΛΕΥΤΕΡΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΗΔΗ.....ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ, ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΝΝΑ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ! ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ, ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΣΟΥ!
524503_642768335755449_1361194740_n.jpg
1237636_1419022818317262_1701235243_n.jpg
 
http://alfeiospotamos.blogspot.gr/2013/10/blog-post_26.html

E.N.D. Χανιά 23.10.2013 - ακούστε την αναμετάδοση απο artFM Radio Cyprus





http://ei-end.blogspot.gr/2013/10/end-23102013-artfm-radio-cyprus.html

EI E.N.D. 26/10/2013 Ωρα:18.00 ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟΝ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟ. ΜΕΤΑΔΟΣΗ artfm

1383544_10201614575198458_1939188808_n.jpg

ΟΜΙΛΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ EI-END ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 18.00 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ "ΓΑΛΑΞΙΑΣ" ΜΙΑΟΥΛΗ 4-6 (ΟΠΙΣΘΕΝ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ) 
ΤΗΛ.ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6940506948, 6932447889 

ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 
 
ΜΠΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΞΙΖΕΙ !!!


 
http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2013/10/ei-e-n-d-26-10-2897-w-18-00-ekdhlwsh-enhmerwsh-ston-aspropyrgo-m.html

ΤΟ ΑΔΙΑΧΩΡΗΤΟ ΣΤΟ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ END 24/10/2013

ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ!!!

1376340_551113978292182_707950178_n.jpg

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΝΑ ΔΑΒΙΤΗ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ END ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ 24/10/'13

 

 


http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2013/10/to-adiahwrhto-sto-hatzhgianneio-larisas-sthn-ekdhlwsh-gia-thn-en.html

Ξεκινάει ψυχρός πόλεμος μεταξύ Ε.Ε και Η.Π.Α;

«Δεν υπάρχει απολύτως καμία ομοιότητα μεταξύ των υπηρεσιών πληροφοριών της πρώην Ανατολικής Γερμανίας και των αντίστοιχων υπηρεσιών στα δημοκρατικά κράτη».

angela merkel kanzlerin deutschland nsa spitzelstaat ueberwachung.pngΜέρκελστην έκδοση της εφημερίδας Die Zeit 11.07.2013

Πρόσθεσε μάλιστα ότι αυτή η σύγκριση επιτυγχάνει μόνο να υποβαθμίσει όσα έκανε η Στάζι στους πολίτες της πρώην ΛΔΓ.

Από χθες φαίνεται να ξεκίνησε νέος ψυχρός πόλεμος μεταξύ Ε.Ε και Η.Π.Α.

Σίγουρα και στον "θερμό" πόλεμο η Νίκη των Συμμάχων βασίστηκε σε μεγάλο βαθμό στην παρακολούθηση των πληροφοριών των Ναζί όταν οι Σύμμαχοι κατάφεραν να σπάσουν τον κώδικό της Enigma... (συσκευές Enigma βρίσκονται σήμερα 

  

στο μουσείο της NSA).

image-534717-galleryV9-yysz.jpgΔιαβάστε περισσότερα για την θρυλική Enigma ΕΔΩ.

NSA: Παρακολούθηση τηλεφωνημάτων 35 ξένων ηγετών

Σημείωση ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝΑΒΑΣΙΣ: Σύμφωνα με πληροφορίες* μας εμπλέκεται και η Αμερικανική Πρεσβεία στο Βερολίνο!

Διαβαθμισμένο έγγραφο της NSA που υπέκλεψε *ο Έντουαρντ Σνόουντεν αποκαλύπτει το εύρος των παρακολουθήσεων της αμερικανικής υπηρεσίας πληροφοριών. Σύμφωνα με υπόμνημα αμερικανού αξιωματούχου, η Υπηρεσία παρακολουθούσε τις τηλεφωνικές συνομιλίες 35 ηγετών από διάφορες χώρες του κόσμου.

Τα ονόματα των ηγετών αυτών δεν αναφέρονται στο έγγραφο.
Οι αποκαλύψεις έρχονται την ώρα που οι Ευρωπαίοι ασκούν έντονη κριτική στις ΗΠΑ για τις φήμες που θέλουν την NSA να παρακολουθούσε το τηλέφωνο της γερμανίδας καγκελαρίου.
Το υπόμνημα ενθαρρύνει αξιωματούχους σε Λευκό Οίκο, Στέιτ Ντιπάρτμεντ και Πεντάγωνο να μοιραστούν τις πληροφορίες των τηλεφωνικών τους καταλόγων, έτσι ώστε η Υπηρεσία να προσθέσει τους τηλεφωνικούς αριθμούς ξένων πολιτικών στα συστήματα παρακολούθησης, αναφέρει ο Guardian.
Όπως αναφέρει το έγγραφο που δημοσιεύει αποκλειστικά ο Guardian, η παρακολούθηση ξένων ηγετών είναι συνηθισμένη πρακτική της NSA και μάλιστα η Υπηρεσία ζητά τη συνδρομή αμερικανών αξιωματούχων για τις παρακολουθήσεις.
Μετά τις φήμες για παρακολούθηση του κινητού τηλεφώνου της γερμανίδας καγκελαρίου, ο Λευκός Οίκος δήλωσε ότι οι ΗΠΑ «δεν παρακολουθούν και δεν θα παρακολουθήσουν στο μέλλον» τις επικοινωνίες της Μέρκελ.
Αυτό δεν μετρίασε την οργή των Γερμανών, καθώς όπως ανέφερε η γερμανική κυβέρνηση, οι ΗΠΑ δεν αρνήθηκαν ότι οι τηλεφωνικές συνομιλίες της Μέρκελ είχαν υποκλαπεί στο παρελθόν.
Ολόκληρο το άρθρο ΕΔΩ
http://http---ellinon-anava.pblogs.gr/2013/10/xekinaei-psyhros-polemos-metaxy-e-e-kai-h-p-a.html

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ EI END ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ TELEKRHTH !!! ΔΕΙΤΕ !!!








http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2013/10/synentefxh-toy-organismoy-ei-end-sthn-thleorash-telekrhth-deite.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters