Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

Φαινόμενο Νοστράδαμος ~ Προφητικά Ιερογλυφικά -Βίντεο

Γιατί οι Αιγύπτιοι πίστευαν ότι ένας κομήτης που περνά από τη Γη κάθε 3000 χρόνια θα προκαλέσει ασύλληπτη καταστροφή το 2012; Μπορούμε άραγε να αποφύγουμε το τέλος λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη μας τις προειδοποιήσεις από το μακρινό παρελθόν;


Για χιλιάδες χρόνια διάφοροι προφήτες προέβλεπαν το τέλος του κόσμου. Περισσότεροι από ένας λένε ότι η Αποκάλυψη πλησιάζει... Η θεωρητική σύγκλιση των προφητειών της Δευτέρας Παρουσίας και των σημερινών γεγονότων ονομάζεται φαινόμενο Νοστράδαμου.

 

http://www.katohika.gr/2011/11/blog-post_386.html

Ο θησαυρός «πέταξε» με Ολυμπιακή

Επτακόσια κιλά πολύτιμων μετάλλων περίμεναν ματαίως στη
Φραγκφούρτη άνθρωποι αμερικανικής εταιρείας. Το αεροσκάφος της
 Ολυμπιακής έφτασε στη γερμανική πόλη, όχι όμως και το φορτίο.
Τα παραστατικά ότι φορτώθηκε αποδείχτηκαν πλαστά.
ΠΩΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΦΟΡΤΙΟ ΜΕ ΧΡΥΣΟ, ΑΞΙΑΣ 7 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ, ΜΕΤΑΞΥ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΦΡΑΓΚΦΟΥΡΤΗΣ
Την ώρα που απεγνωσμένοι πολίτες εκποιούν για να ζήσουν ακόμα και βαπτιστικά σταυρουδάκια κι όσοι έχουν ακόμα κομπόδεμα καταφεύγουν στην αγορά λιρών, τη στιγμή που ο εθνικός πλούτος της χώρας σε κοιτάσματα χρυσού έχει ήδη εκχωρηθεί πλήρως σε ιδιώτες, το πολύτιμο αυτό μέταλλο ζει εποχές δόξας ακόμη και στα δικαστήρια.

Καθώς είναι το κεντρικό θέμα μιας ποινικής δικογραφίας που θα μπορούσε να ήταν η ελληνική διασκευή του «The Italian job».

Μιας διεθνούς παραγωγής, με «καμβά» την διά μαγείας εξαφάνιση ράβδων χρυσού, θεαματικές στιγμές δράσης και πρωταγωνιστές λαμπερά ονόματα του Χόλιγουντ, όπως η Σαρλίζ Θερόν και ο Ντόναλντ Σάδερλαντ. Είναι όμως η πραγματική...
ιστορία μιας πρωτοφανούς κομπίνας με δεκάδες κιλά χρυσού και πλατίνας, που η σημερινή τους αξία αγγίζει συνολικά τα εφτά εκατομμύρια ευρώ. Η υπόθεση «παίχτηκε» σε ελληνικό έδαφος αλλά έχει διεθνείς προεκτάσεις, και θα προβληθεί προσεχώς, όχι στις οθόνες μας, αλλά σε δικαστική αίθουσα του Εφετείου Αθηνών. Κοινό σημείο αναφοράς ταινίας και ποινικής δικογραφίας η αναζήτηση του θησαυρού. Το περιεχόμενο του πολυσέλιδου παραπεμπτικού βουλεύματος στο μόνο που υστερεί από τη διεθνή παραγωγή είναι η απουσία της... Σαρλίζ Θερόν.

Εχει εφτά κατηγορούμενους, πέντε Ελληνες και δύο Αμερικανούς, άγνωστους συνεργούς, και κυρίως ένα καλοστημένο κόλπο εξαφάνισης πέντε κιβωτίων που περιείχαν 46 κιλά χρυσού, 142 κιλά πλατίνας και 515 κιλά άλλων μετάλλων! Στην υπόθεση ενεπλάκη η Ολυμπιακή Αεροπορία, στους υπεύθυνους της οποίας επιχείρησαν -κατά το βούλευμα- να πετάξουν το μπαλάκι οι πραγματικοί δράστες, καθώς το φορτίο εμφανίστηκε με πλαστογραφημένα χαρτιά ότι «ταξίδεψε» μέσω του εθνικού αερομεταφορέα. Εμπλέκονται ακόμη και δύο ασφαλιστικές εταιρείες-κολοσσοί της Αγγλίας και του Βελγίου, οι οποίες κλήθηκαν να πληρώσουν για την εξαφάνιση του χρυσού 3.000.000 δολάρια. Στο εδώλιο έχουν παραπεμφθεί:

Πέντε Ελληνες, εκ των οποίων ο ένας δεν έχει παρουσιαστεί στα δικαστήρια (φυγοδικεί), για κακουργηματική πλαστογραφία, ψευδείς βεβαιώσεις και ηθική αυτουργία ή συνεργία στις πράξεις. Τους αποδίδεται ότι μαζί με άλλα άγνωστα στην ανάκριση πρόσωπα βοήθησαν τους... αετονύχηδες στην εξαφάνιση των πολύτιμων μετάλλων. Πρόκειται για έναν υπάλληλο της Ολυμπιακής, έναν υπεύθυνο της εμπλεκόμενης μεταφορικής και τον οδηγό του αυτοκινήτου στο οποίο «φορτώθηκαν» τα κιβώτια, και δύο στελέχη της εταιρείας που είχε ενεργήσει ως μεσίτρια για την πώληση των πολύτιμων μετάλλων σε αμερικανική εταιρεία.

Στην απάτη (κατά της Ολυμπιακής Αεροπορίας) εμπλέκονται δύο υπεύθυνοι της αμερικανικής εταιρείας. Ο ένας εκπροσωπείται από δικηγόρο, ο άλλος είναι άφαντος. Σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα, το κόλπο στήθηκε πριν από περίπου... εννιά χρόνια.

Τον Μάρτιο του 2002, η ελληνική εταιρεία ανακύκλωσης μετάλλων ΕΛΒΑΝ, που εδρεύει στον Ασπρόπυργο, συμφώνησε με την εταιρεία Ferromet Ο.Ε. να ενεργήσει ως μεσίτης για να πωληθεί στο εξωτερικό μεγάλη ποσότητα μετάλλων που είχε στην κατοχή της. Η πώληση ευδοκίμησε με αγοράστρια την αμερικανική ΡΜ Recovery INC Alloys and Metals LLC έναντι τιμήματος 1.500.000 δολαρίων ΗΠΑ.

Η παράδοση συμφωνήθηκε να γίνει στις εγκαταστάσεις της εταιρείας OMG Α.G. and Co στο Hanau της Γερμανίας. Μεσολαβητής, ανάμεσα στην αγοράστρια εταιρεία και στην ελληνική Ferromet ορίστηκε ένας Σουηδός, κάτοικος Ηνωμένων Πολιτειών. Ως ημερομηνία εξαγωγής, ορίστηκε αρχικά η 27-3-2002 και στη συνέχεια η 4-4-2002. Δύο μέρες πριν, η αγοράστρια κατέβαλε, ως προκαταβολή, 900.000 δολάρια. Τα εμπορεύματα, με μέριμνα των μεσιτών, ασφαλίστηκαν, με δικαιούχο, την ΡΜ Recovery στις ασφαλιστικές:

*«Loyd's» του Λονδίνου, αντί 1.650.000 δολαρίων ΗΠΑ και

*Naviga Ν.V., Belmarine & Henri J. Moerke Rke and Co NV», με έδρα το Βέλγιο, επίσης για το ίδιο ποσόν.

Με μεταφορέα την Ο.Α., η παράδοση συμφωνήθηκε να γίνει στις εγκαταστάσεις που διαθέτει η αμερικανική εταιρεία στη Γερμανία. Το αεροπλάνο της Ολυμπιακής έφτασε στον προορισμό του, στη Φραγκφούρτη. Ωστόσο, οι εκπρόσωποι των αγοραστών μάταια περίμεναν να παραλάβουν τις πλάκες χρυσού και τα κομμάτια πλατίνας. Τα κιβώτια δεν αναβρέθηκαν σε κανέναν χώρο του αεροσκάφους. Την επόμενη ημέρα ειδοποιήθηκε με e-mail ο γενικός διευθυντής εμπορευματικών μεταφορών της Ολυμπιακής. Το μήνυμα στάλθηκε από τον σουηδό διαμεσολαβητή, ο οποίος του ανέφερε ότι το πολύτιμο εμπόρευμα δεν έφτασε ποτέ στη γερμανική πόλη. Οι διαδικασίες tracing για τον εντοπισμό του φορτίου απέβησαν άκαρπες.

Οι υπεύθυνοι του ελληνικού αερομεταφορέα σήμαναν συναγερμό. Ολοι έψαχναν τον χαμένο θησαυρό, καθώς ναι μεν οι κάμερες στον χώρο παραλαβής εμπορευμάτων της Ολυμπιακής δεν είχαν καταγράψει παραλαβή των επίμαχων κιβωτίων, πλην όμως είχαν συνταχθεί έγγραφα (φορτωτική και δήλωση αποστολέα SLI) που πιστοποιούσαν ότι όχι μόνον είχαν παραληφθεί αλλά και ότι πέρασαν από τον αυστηρό ακτινολογικό έλεγχο. Γι' αυτά τα έγγραφα κατηγορείται σήμερα υπάλληλος της Ολυμπιακής, τότε υπάλληλος υποδοχής εμπορευμάτων στην αποθήκη του εμπορευματικού σταθμού της Ολυμπιακής στο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Σύμφωνα με τη δικογραφία, τα έγγραφα ήταν πλαστά.

«Η όλη μεθόδευση δήθεν απώλειας των εμπορευμάτων ολοκληρώθηκε χωρίς ο αποστολέας (η μεσολαβήτρια εταιρεία δηλαδή) να δηλώσει ότι τα εμπορεύματα που θα ταξίδευαν ήταν αξίας ή είχαν ασφαλιστεί όπως υποχρεούτο, με σκοπό την εξαπάτηση της Ολυμπιακής Αεροπορίας, ότι δήθεν απωλέσθηκαν με την ευθύνη της, προκειμένου να εισπράξει την ασφάλεια αυτών» αναφέρεται.

Στην πραγματικότητα ο θησαυρός υπεξαιρέθηκε για την είσπραξη αποζημίωσης λόγω δήθεν απώλειας από τις ασφαλιστικές εταιρείες και από την Ολυμπιακή, η οποία τελικά έχει πληρώσει με συμβιβασμό 275.000 ευρώ στην αμερικανική εταιρεία. Οι ασφαλιστικές καλούνται να πληρώσουν ως αποζημίωση ποσό που ξεπερνά τα 3.000.000 δολάρια.

Αναφέρει το βούλευμα, για τον εμπλεκόμενο οδηγό:

«Στις 17.04.2002 νόθευσε το φύλλο ημερολογίου μεταφοράς του αυτοκινήτου ιδιοκτησίας του σβήνοντας την αναγραφείσα στην πρώτη σειρά του φύλλου μεταφορά με σκοπό να παραπλανήσει τους υπαλλήλους της Ολυμπιακής ότι κατά τον χρόνο που ψευδώς ανέγραψε είχε πραγματοποιήσει με το αυτοκίνητό του μεταφορά στο αεροδρόμιο Σπάτων πέντε κιβωτίων με μέταλλα για να μεταφερθούν με αεροπλάνο της εταιρείας με αποστολέα την "Φερομέτ" και παραλήπτρια την γερμανική "OMG AG &CO KG". Εκανε χρήση του παραπάνω εγγράφου παραδίδοντας φωτοτυπία σε συγκατηγορούμενό του σκοπεύοντας να παραπλανήσει τους αρμοδίους της Ο.Α. ότι τα κιβώτια είχαν δήθεν μεταφερθεί στην αποθήκη του νέου εμπορευματικού σταθμού, ώστε η παραλήπτρια εταιρεία ισχυριζόμενη ότι τα κιβώτια είχαν παραδοθεί και απωλεσθεί κατά τη μεταφορά και επειδή στη συνέχεια ουδέποτε θα ήταν δυνατόν να ανευρεθούν, να αξιώσει αποζημίωση από την Ο.Α. για τη δήθεν απώλειά τους».

Παράσταση πολιτικής αγωγής έχουν δηλώσει μόνο οι δικηγόροι Αθηνών Ανδρέας Αναγνωστάκης και Αλέξης Αναγνωστάκης, ως εκπρόσωποι της βελγικής ασφαλιστικής εταιρείας NATEUS NV (διαδόχου της τότε NAVIGA) διεκδικώντας τη χρηματική ικανοποίηση της εταιρείας λόγω της ηθικής, οικονομικής και άλλης βλάβης που υπέστη από τις πράξεις των κατηγορουμένων.

Η Ολυμπιακή Αεροπορία δεν έχει δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής, ενώ η εκδίκαση της υπόθεσης αναβλήθηκε για δεύτερη φορά -σε σύντομη δικάσιμο- την περασμένη Τρίτη.

Της ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΚΑΤΗ από enet
 
http://greki-gr.blogspot.com/2011/11/blog-post_6218.html

Η Γερμανία, η μόνη κερδισμένη από το Ευρώ

Η Γερμανία με το ευρώ αύξησε το εμπορικό πλεόνασμά της κατά 265%. Επειδή λοιπόν τώρα αρχίζουν οι μειώσεις και στην Κύπρο, ας δούμε τον ''υπεύθυνο'' λίγο καλύτερα...
Σύμφωνα με έκθεση της Berenberg Bank, πρόκειται για τη «σκληρότερη δημοσιονομική προσαρμογή» στην ιστορία των δυτικών χωρών. Με ένα... μολυβένιο σωσίβιο, ο Νότος (και η...
Κύπρος) απειλείται με καταποντισμό.

Πριν ξεσπάσει η κρίση, η Ελλάδα ήταν η χώρα με τη μεγαλύτερη μισθολογική ανισότητα στην Ευρώπη των 25. Γιατί το μισθολογικό επίπεδο της χώρας αντιστοιχούσε μόλις στο 73% του μέσου όρου της ευρωζώνης και το ένα τέταρτο των απασχολουμένων αμειβόταν με λιγότερα από 750 ευρώ το μήνα. Ο Ελληνας δάσκαλος με 15ετή υπηρεσία αμειβόταν 40% λιγότερο από τον Γερμανό συνάδελφό του και «οι μισθοί στο δημόσιο τομέα θα περισταλούν το 2011 κατά 800 εκατομμύρια ευρώ και κατά 660 εκατομμύρια το 2012. Ο μέσος μισθός θα μειωθεί κατά 17%».

Καθώς λοιπόν τα κερδοσκοπικά παιχνίδια εναντίον της Ισπανίας -εξόχως δε εναντίον της Ιταλίας- γίνονται όλο και πιο απειλητικά, η δράση είναι αναγκαία. Από το καλοκαίρι η ΕΚΤ έχει ήδη δαπανήσει 110 δισ. ευρώ για την αγορά ιταλικών κρατικών ομολόγων. Μόνο το 2012, η Ιταλία καλείται να αναχρηματοδοτήσει 260 δισ. ευρώ επί του συνολικού χρέους 1,9 τρισεκατομμυρίων.

Η κρίση του ευρώ οφείλεται στο γερμανικό μισθολογικό ντόμπινγκ, το οποίο καθιστά τα γερμανικά αγαθά φτηνότερα, αυξάνοντας τον τζίρο στο εξωτερικό. Ετσι η Γερμανία καταγράφει από το 2000 πλεονασματικό ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών που υπερβαίνει το ένα τρισεκατομμύριο ευρώ. Η Ισπανία, η Πορτογαλία, η Ιρλανδία και η Ελλάδα συσσώρευσαν στο ίδιο διάστημα ελλείμματα στο ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών που ανέρχονται συνολικά σε ένα τρισεκατομμύριο ευρώ.

Οι ανισορροπίες στην ευρωζώνη οφείλονται στον υπερβολικά βραδύ -συγκριτικά με την παραγωγικότητά της- ρυθμό ανάπτυξης των μισθών στη Γερμανία. Ο ρυθμός αυτός εκφράζεται από το κόστος εργασίας ανά μονάδα προϊόντος, το οποίο στη Γερμανία έχει αυξηθεί μόλις κατά 6% και στην υπόλοιπη Ευρώπη έκτοτε κατά 27%. Ετσι η σχετική ανταγωνιστικότητα της γερμανικής βιομηχανίας ως προς τις άλλες χώρες της ευρωζώνης αυξανόταν σταθερά, χωρίς οι τελευταίες να μπορούν να αντιδράσουν με υποτίμηση των νομισμάτων τους.

Γι' αυτό, η πραγματική λύση θα υπάρξει μόνο με τον τερματισμό του γερμανικού ντάμπινγκ στους μισθούς. Διαφορετικά, το ευρώ βαίνει προς τον όλεθρο. Χωρίς το ευρώ η Γερμανία θα ανατιμούσε το νέο της νόμισμα κατά 40% περίπου, εξανεμίζοντας την ανταγωνιστικότητα της γερμανικής εξαγωγικής οικονομίας.

Το γερμανικό ντάμπινγκ των μισθών επηρεάζει έμμεσα την ανταγωνιστικότητα των άλλων μελών της ευρωζώνης. Το γερμανικό πλεόνασμα εμπορικών συναλλαγών αυξάνει τη συναλλαγματική ισοτιμία του ευρώ έναντι των άλλων νομισμάτων και κυρίως έναντι του δολαρίου. Διά μέσου αυτής της οδού το γερμανικό ντάμπινγκ στους μισθούς επιδρά εμμέσως αρνητικά και επί της ανταγωνιστικότητας των άλλων κρατών.

Ενδεικτικά στο διάστημα 2000-2008, το γερμανικό πλεόνασμα από τις εξαγωγές προς τις χώρες εκτός ευρωζώνης αυξήθηκε μεγαλοπρεπώς κατά 265%. Το μεγαλύτερο τμήμα της εμπορίας αγαθών εκτός ευρωζώνης συνεχίζει να διεκπεραιώνεται σε δολάρια. Τα πλεονάσματα οδηγούν σε άνοδο της συναλλαγματικής ισοτιμίας ευρώ-δολαρίου διότι οι γερμανικές επιχειρήσεις μετατρέπουν τα δολαριακά έσοδα, προερχόμενα από τις εξαγωγές, σε ευρώ. Θέλουν δηλαδή να πουλήσουν δολάρια και ν' αγοράσουν ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι λίγο μετά την εισαγωγή του ευρώ, το 2000, το μεγαλύτερο ποσοστό του ελληνικού ελλείμματος στο ισοζύγιο εμπορικών συναλλαγών οφειλόταν ακόμη στο εμπόριο με την Ιταλία. Στα αμέσως επόμενα χρόνια, το ελληνικό έλλειμμα σημείωσε τόση αύξηση στις εμπορικές σχέσεις με τη Γερμανία όσο με καμιά άλλη χώρα. Στο διάστημα από το 2000 έως το 2008, αυξήθηκε κατά 2,1 δισ. ευρώ, με επακόλουθο το 2008, το εμπόριο με τη Γερμανία να ευθύνεται για το μεγαλύτερο ποσοστό του ελλείμματος εμπορικών συναλλαγών της Ελλάδας, όσο και των υπολοίπων κρατών όπως π.χ. η Κύπρος.

http://www.dailynews24.gr/
 
http://ksipnistere.blogspot.com/2011/11/blog-post_5956.html

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΤΡΑΓΩΔΙΕΣ ΓΕΝΝΑ Η ΚΡΙΣΗ Παραδίδουν τα παιδιά τους σε ορφανοτροφεία

Απελπισμένες οικογένειες προσέρχονται καθημερινά στους δικαστικούς λειτουργούς ζητώντας να εξασφαλίσουν στα παιδιά τους στέγη και ένα πιάτο φαγητό σε κάποιο ίδρυμα, μέχρι να ορθοποδήσουν

Τις περισσότερες φορές οι προσπάθειες της Εισαγγελίας πιάνουν τόπο, αφού τα παιδιά μένουν τελικά με τους γονείς τους, ωστόσο υπάρχουν και περιπτώσεις που καταλήγουν σε ορφανοτροφεία
Τις περισσότερες φορές οι προσπάθειες της Εισαγγελίας πιάνουν τόπο, αφού τα παιδιά μένουν τελικά με τους γονείς τους, ωστόσο υπάρχουν και περιπτώσεις που καταλήγουν σε ορφανοτροφεία


Κρατώντας σφιχτά στην αγκαλιά της ένα μικρό αγοράκι, η νεαρή μητέρα μπήκε δειλά δειλά στο γραφείο της Εισαγγελίας Ανηλίκων της Αθήνας, χαμήλωσε το βλέμμα της στο πάτωμα και με φωνή που μόλις ακουγόταν είπε:
- Kύριε εισαγγελέα, πάρτε το παιδί μου και βάλτε το σε ίδρυμα. Δεν έχω ούτε για το γάλα του!
Τέτοιες εικόνες απόλυτης εξαθλίωσης διαδραματίζονται συχνά τους τελευταίους μήνες στην Εισαγγελία Ανηλίκων της Αθήνας, όπου γονείς, έχοντας ξεπεράσει προ πολλού τα όρια της φτώχειας και της απόγνωσης, αναγκάζονται να καταφύγουν ακόμη και στον εισαγγελέα, με την ελπίδα να βρει στέγη και φαγητό για τα παιδιά τους, έστω σε ένα ορφανοτροφείο, αφού οι ίδιοι δεν μπορούν πια να τα θρέψουν.
Οι περισσότεροι που φτάνουν στο σημείο να αφήσουν τα παιδιά τους σε ιδρύματα ζητούν από τον εισαγγελέα να φιλοξενηθούν προσωρινά εκεί και να μη δοθούν για υιοθεσία, ώστε μόλις καταφέρουν οι ίδιοι να ξεπεράσουν τη φτώχεια και να σταθούν στα πόδια τους, να μπορέσουν να τα ξαναπάρουν πίσω...
Κάθε φορά που καταλήγει ένας τόσο απελπισμένος άνθρωπος με το ίδιο αίτημα στην Εισαγγελία Ανηλίκων ξεκινάει ένας αγώνας δρόμου από τους εισαγγελείς Ηλία Ζαγοραίο και Ευτυχία Σταθουλοπούλου, πάντα με τον ίδιο στόχο: να βοηθήσουν τους γονείς, για μην αποχωριστούν τα παιδιά τους.
Δάκρυσαν οι εισαγγελείς
Αυτό συνέβη και στην περίπτωση της 30χρονης μητέρας από την Πετρούπολη, η οποία έκανε ακόμη και τους εισαγγελείς να δακρύσουν, όταν κατέφυγε εκεί σε πραγματικά τραγική κατάσταση και ζήτησε να κρατήσουν στην Εισαγγελία το δυόμισι χρόνων αγοράκι της, γιατί η ίδια δεν μπορούσε να το συντηρήσει.
«Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε τους γονείς και να αποτρέψουμε τον αποχωρισμό του παιδιού» εξηγεί ο κ. Στέργιος Σιφνιός, διευθυντής κοινωνικής εργασίας και έρευνας στα «Χωριά SOS»
«Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε τους γονείς και να αποτρέψουμε τον αποχωρισμό του παιδιού» εξηγεί ο κ. Στέργιος Σιφνιός, διευθυντής κοινωνικής εργασίας και έρευνας στα «Χωριά SOS»
Η γυναίκα ζήτησε από τον εισαγγελέα να βάλει το μικρό σε ίδρυμα, για μην πεθάνει από την πείνα και το κρύο, όπως είπε, αφού δεν είχε να πληρώσει το ενοίκιο, ενώ της είχαν κόψει και το ηλεκτρικό ρεύμα.
Είπε ότι είχε καταφύγει και στον Αρχιεπίσκοπο, ο οποίος έβγαλε και της έδωσε χρήματα από την τσέπη του...
Το χαμόγελο του μικρού αγοριού που κρατούσε στην αγκαλιά της και η απελπιστική κατάσταση στην οποία βρίσκονταν μάνα και γιος ήταν ο λόγος που οι άνθρωποι της Εισαγγελίας πραγματοποίησαν έρανο μεταξύ τους και της έδωσαν χρήματα για να μπορέσει να πληρώσει το ενοίκιο.
Στη συνέχεια ο εισαγγελέας ενημέρωσε φορείς του Δήμου και της Ενορίας της, για να παρέχουν στην ίδια και στο παιδί της τρόφιμα και ρούχα και να τη στηρίξουν με κάθε τρόπο.
Σε αυτήν την περίπτωση οι προσπάθειες της Εισαγγελίας έπιασαν τόπο, αφού το παιδί έμεινε τελικά με τη μητέρα του.
Μαρτυρίες που σοκάρουν
"Φροντίστε τα παιδιά μας όσο θα είμαστε φυλακή για χρέη"
Ορισμένες περιπτώσεις, αυτές που ακολουθούν, είναι ξεχωριστές.
Τέσσερα στόματα είχε να θρέψει η κ. Μαρία, χήρα από περιοχή της Νότιας Αττικής που ήρθε στην Εισαγγελία Ανηλίκων ένα πρωί. Τη συνόδευε ο 19χρονος γιος της, ένα σοβαρό παιδί, αγέλαστο, πικραμένο.
Μητέρα και γιος κάθισαν ταπεινά στο εισαγγελικό γραφείο και χωρίς πολλά πολλά, παρακάλεσαν τον εισαγγελέα να βάλει σε ίδρυμα ανηλίκων τα δύο μικρότερα παιδιά της οικογένειας, ηλικίας ?όπως είπαν? 7 και 9 ετών.
"Είμαι άνεργη πολύ καιρό, είπε η γυναίκα. Ο μεγάλος μου γιος επίσης. Τα έξοδα δεν βγαίνουν, ούτε για φαγητό. Για λίγο διάστημα, μέχρι να βρω δουλειά, αν γίνεται, να βρεθεί ένα ίδρυμα να πάνε τα δύο μικρά. Σας παρακαλώ, κ. εισαγγελέα, να μην τα δώσουν για υιοθεσία. Φροντίστε να παραμείνουν στο ίδρυμα μέχρι να έχουμε τη δυνατότητα να τα ξαναπάρουμε πίσω στο σπίτι?".
Και σε αυτή την περίπτωση οι εισαγγελείς κατάφεραν να μην ανοίξει φάκελος για την οικογένεια, όπως γίνεται στις περιπτώσεις που η πολιτεία αφαιρεί τα παιδιά από την οικογένειά τους. Η οικογένεια βοηθήθηκε μέσω των κοινωνικών υπηρεσιών του δήμου, ενώ η ενορία τούς εξασφάλισε φαγητό.
Με αξιοπρέπεια
Ακόμη πιο συγκλονιστική ήταν η ιστορία που διαδραματίστηκε στα γραφεία της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας με πρωταγωνιστές ένα ζευγάρι που διατηρούσε μικρή εμπορική επιχείρηση σε μια γειτονιά της Αθήνας. Τα χρέη έπνιξαν την επιχείρησή τους και οι επιταγές χωρίς κάλυψη οδήγησαν τους ιδιοκτήτες σε καταδικαστικές αποφάσεις χωρίς επιστροφή. Δύο νέους ανθρώπους με αξιοπρεπή εμφάνιση είχε ένα μεσημέρι απέναντί του ο εισαγγελέας ανηλίκων.
"Πρόκειται να οδηγηθούμε στη φυλακή για χρέη" είπε η γυναίκα στον εισαγγελέα, ο οποίος στην αρχή σκέφτηκε ότι ίσως οι άνθρωποι απευθύνθηκαν σε λάθος γραφείο. Ομως το ζευγάρι ήταν θύμα της οικονομικής κρίσης που αναγκάστηκε να καταφύγει στην Εισαγγελία Ανηλίκων με αίτημα να μπουν σε ίδρυμα τα δύο ανήλικα παιδιά τους.
"Για να επιζήσουν όσο θα βρισκόμαστε στη φυλακή!" είπαν. Σε αυτή την περίπτωση η Δικαιοσύνη έδειξε πραγματικά ανθρωπιά, καθώς η λύση δόθηκε εκ των έσω και σε χρόνο ρεκόρ?
Την ίδια μέρα αναζητήθηκαν μέσω του αρμόδιου γραφείου της Εισαγγελίας Εκτελέσεως Ποινών οι καταδικαστικές αποφάσεις που είχαν εκδοθεί σε βάρος του ζεύγους. Οταν συγκεντρώθηκαν, διαπιστώθηκε ότι ορισμένες από αυτές είχαν παραγραφεί λόγω παρέλευσης χρόνου και δεν προκαλούσαν συνέπειες.
Αντίθετα, για τις άλλες αποφάσεις που επέσυραν φυλάκιση, η Εισαγγελία Ανηλίκων κατάφερε να δοθεί αναβολή στην εκτέλεσή τους, που ήταν ευνοϊκό αποτέλεσμα για τους γονείς, οι οποίοι κέρδισαν χρόνο μαζί με την ελπίδα να το παλέψουν για να σταθούν στα πόδια τους και να σώσουν την οικογένειά τους.
Σκληρό πρόσωπο
Βρήκαν στέγη σε ορφανοτροφεία
Δυστυχώς, δεν είχαν αίσιο τέλος δύο άλλες περιπτώσεις, με τρία ανήλικα παιδιά αλλοδαπών, που τελικά κατέληξαν σε ορφανοτροφεία. Στη μία μάλιστα από τις δύο ιστορίες, στην οποία ένας 40χρονος Αφρικανός, πατέρας δύο χαριτωμένων κοριτσιών, ζήτησε να βρεθεί στέγη σε ίδρυμα για τις ηλικίας 7 και 9 ετών κόρες του, τα παιδιά έχουν σχεδόν καθημερινή επικοινωνία μαζί του, ενώ τις επισκέπτεται συχνά.
Στη δεύτερη περίπτωση, 17χρονος Πακιστανός, που μεταφέρθηκε στην Εισαγγελία Ανηλίκων από ενήλικα ομοεθνή του, εξακολουθεί να φιλοξενείται στο Νοσοκομείο Παίδων, όπου του έγιναν οι απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις για λοιμώδη και μεταδοτικά νοσήματα, μέχρι να βρεθεί ίδρυμα ανηλίκων στο οποίο θα μεταφερθεί.
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΑΙΡΗ ΜΠΕΝΕΑ

"Βροχή" οι αιτήσεις
Ολο και περισσότεροι χτυπούν την πόρτα των παιδικών χωριών SOS
Καθημερινά αυξάνεται ο αριθμός των γονιών που δεν μπορούν να θρέψουν τα παιδιά τους. Η ανθρωπιστική κρίση σαρώνει τις κοινωνικές δομές και τα εφιαλτικά αποτελέσματα αποτυπώνονται στα παιδικά χωριά SOS, όπου απευθύνονται εκατοντάδες οικογένειες ζητώντας βοήθεια.
"Ερχονται και ζητούν να πάρουμε τα παιδιά τους λέγοντάς μας ότι οι ίδιοι αδυνατούν να τα συντηρήσουν. Η κατάσταση αυτή εμφανίστηκε το 2010 και αυξάνεται συνεχώς" λέει ο κ. Στέργιος Σιφνιός, διευθυντής κοινωνικής εργασίας και έρευνας στα "Χωριά SOS".
"Φέτος, το πρώτο εξάμηνο του 2011 η αύξηση των περιπτώσεων αυτών ανήλθε σε 65% σε σχέση με το ανάλογο διάστημα πέρυσι. Σε απόλυτους αριθμούς, από τα 1.000 περιστατικά που καλύπτουμε σε όλες τις δράσεις μας, τα 250 υπάγονται στις φροντίδες παραμονής στα παιδικά χωριά, ενώ πάνω από 800 περιπτώσεις χρειάζονται κάποια οικονομική στήριξη".
Από το 2010 άρχισαν να εμφανίζονται γονείς στα γραφεία των "Χωριών SOS" και υπό καθεστώς ανέχειας να ζητούν εάν υπάρχει η δυνατότητα να κρατήσουν εκεί τα παιδιά. Να φιλοξενηθούν μέχρι να βρουν οι γονείς εργασία. Πολλοί εξ αυτών έχασαν τη δουλειά τους και σε αρκετές περιπτώσεις πρόκειται για μονογονεϊκές οικογένειες.
Η συντριπτική πλειοψηφία αφορά Ελληνες (80%) και μόνο το 20% οικονομικούς μετανάστες.
"Προσπαθούμε να στηρίξουμε τις οικογένειες με συμβουλευτική, με υλική βοήθεια, τρόφιμα, ρούχα, κάποιες φορές με οικονομική ενίσχυση, όπως για την πληρωμή ενοικίου. Ομως έχουμε δεχθεί ελάχιστα παιδιά από τις περιπτώσεις με οικονομικά προβλήματα και με την προοπτική να γυρίσουν στην οικογένειά τους. Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε τους γονείς και να αποτρέψουμε τον αποχωρισμό του παιδιού" εξηγεί ο κ. Σιφνιός και σημειώνει ότι και τα "Χωριά SOS" αντιμετωπίζουν προβλήματα, καθώς οι δωρεές έχουν μειωθεί και η ανυπαρξία κοινωνικών δομών πολλαπλασιάζει τις ανάγκες των ανθρώπων.
Ως φορέας τα "Χωριά SOS", εκτός από τα "Χωριά" σε Βάρη, Θεσσαλονίκη και Αλεξανδρούπολη, λειτουργούν τρία Κέντρα Στήριξης της Οικογένειας, ενώ ένα νέο κέντρο ετοιμάζεται στο Ηράκλειο της Κρήτης.
Την ίδια στιγμή μεγάλες δυσκολίες αντιμετωπίζουν πολλά ορφανοτροφεία, τα οποία αδυνατούν να καλύψουν τα στοιχειώδη έξοδα λειτουργίας τους και απειλούνται με κλείσιμο. Σήμερα στον ιδιωτικό τομέα υπάρχουν 20 ορφανοτροφεία που φιλοξενούν εκατοντάδες παιδιά και σε αρκετά οι αρμόδιοι έχουν σηκώσει τα χέρια ψηλά, ενώ επιβιώνουν με τη βοήθεια άλλων ιδρυμάτων. Παράλληλα, στον κρατικό τομέα δραστηριοποιούνται 19 ιδρύματα με 950 παιδιά, ενώ άλλα 400 βρίσκονται σε ανάδοχες οικογένειες.
Η κρίση αυξάνει ραγδαία τις αιτήσεις στα ιδρύματα, ενώ την ίδια στιγμή έχουν ελαχιστοποιηθεί οι δωρεές. Μια άλλη όμως αιτία για τη δυσχερή θέση των φορέων αυτών είναι η αδυναμία του κράτους να ρυθμίσει θέματα για την αξιοποίηση της περιουσίας από κληροδοτήματα.
Γ. ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22768&subid=2&pubid=63553953

Παραίτηση «μαϊμού» του υπεύθυνου τύπου του Βενιζέλου;

Θυμάστε την υπόθεση με την γκάφα του Διευθυντή Επικοινωνίας  του υπουργείου Οικονομικών; (εδώ) .
Ο κ.Βεργίτσης τότε είχε υποβάλλει την παραίτησή του . Αυτό είχε γίνει στις 29/9/2011.
Έλα όμως που ο κ.Βενιζέλος δεν μπορεί να αντέξει μακριά από αγαπημένους του υπαλλήλους.
Γι’ αυτό μόλις 2 ημέρες αργότερα ο κ. Βεργίτσης ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ στο πολιτικό γραφείο του Ευ.Βενιζέλου.



Ο κ. Βεργίτσης είχε παραιτηθεί πάλι τον Μάιο του 2011...


...μετά από δημοσίευμα του Zougla.gr. Αξίζει να διαβάσετε το δημοσίευμα εδώ καθώς και την επιστολή απάντηση εδώ για να πάρετε μια ιδέα για την κατάσταση που επικρατεί σε διάφoρα υπουργεία και τα πρόσωπα που τα στελεχώνουν...

Το γεγονός ότι ο κ.Βενιζέλος θεωρεί απαραίτητη την παρουσία του υπαλλήλου του  στα ταξίδια του στα διάφορα Eurogroup, Ecofin κλπ φαίνεται και από το παρακάτω έγγραφο όπου ο κ. Βεργίτσης συνοδεύει τον υπουργό ως...ιδιώτης.


http://kolotoubes.blogspot.com/2011/11/blog-post_4552.html

Συνέντευξη κόλαφος Δ.Καζάκη στη ομάδα του anti-ntp. (Βίντεο)

Μετά από πολύ καιρό καταφέραμε να λύσουμε τα τεχνικά προβλήματα και σας παρουσιάζουμε την συνέντευξη που παραχώρησε ο Δ.Καζάκης στο ΑΝΤΙ-ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. Ο Δάσκαλος για πολλούς Καζάκης παραδίδει μαθήματα οικονομικής ιστορίας, οικονομίας, αναλύει το πως εδραιώθηκαν στην παγκόσμια οικονομία οι τραπεζίτες και οι ισχυρές οικογένειες που λεηλατούν τις οικονομίες των εθνών. Μεταξύ άλλων αποκαλύπτει τις παρασκηνιακές κινήσεις του χρηματιστηρίου, της Ένταξης της
Ελλάδος στην ζώνη του ευρώ, την κυβέρνηση Καραμανλή - Παπανδρέου, και τον ύποπτο ρόλο της αριστεράς. Στο τέλος σε ένα δυναμικό ξέσπασμα προτείνει λύσεις που μοιάζουν εφικτές (εθνικό νόμισμα, αποδέσμευση από ΕΕ) και υπενθυμίζει το μονοπάτι που οδηγεί στην ανατροπή εν ονόματι  ΕΠΑΜ. 



ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2011/11/anti-ntp.html#ixzz1eHYqvmm7

Τα βρώμικα κόλπα του Λάκη Λαζόπουλου με τον Άδωνι Γεωργιάδη

Όπως διαπιστώσαμε ως αυτόπτες και αυτήκοες μάρτυρες, χρησιμοποιεί τηλεοπτικά συνεργεία , που παριστάνουν τα ειδησιογραφικά, για να εξασφαλίσει αρνητικές δηλώσεις για τους Πολιτικούς του στόχους. Συγκεκριμένα χθες (Σαββατο) στην Ερμού , η κοπελίτσα κρατώντας το μικρόφωνο που έγραφε με μικρά γράμματα "τσαντίρι news" , σταματούσε κυρίως ηλικιωμένους . Χωρίς να "ενημερώνει" ποιο είναι το ΜΜΕ που εκπροσωπεί, ..

(που να διαβάσουν οι γέροι το τριγωνάκι), ρωτούσε τους περαστικούς "τι γνώμη είχαν για την ανάληψη υπουργείου από τον Άδωνι Γεωργιάδη". Όταν λοιπόν ακούσετε στην εκπομπή της Τρίτης να έχουν επιλεχθεί μόνο οι αρνητικές "δηλώσεις" για τον άσπονδο πελάτη-στόχο του Λαζόπουλου, μην εκπλαγείτε. Όμως το ΕΣΡ και η ΕΣΗΕΑ θεωρούν την αντιποίηση-γελοιοποίηση του δημοσιογραφικού λειτουργήματος , αποδεκτή από τον Λάκη? Μα φυσικά....
γράφει το εξαιρετικό adena-gr
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2011/11/blog-post_22.html

Βόμβα Ράϊχενμπαχ: "Από τον Μάϊο μας είχαν δώσει τα κλειδιά της χώρας"!

μοντάζ Γρέκι
Από τον Μάϊο του 2011 είχε συμφωνήσει η κυβέρνηση Παπανδρέου να εκχωρήσει εκτλεστικές εξουσίες στον επίτροπο Χορστ Ράϊχενμπαχ, αποκαλύπτει ο ίδιος ο Ράϊχενμπαχ, σε συνέντευξή του, όπως είχε αποκαλύψει και το Ντομινίκ Στρος Καν ότι από την άνοιξη του 2009 είχε συμφωνήσει με τον Γιώργο Παπανδρέου να βάλει την χώρα στο ΔΝΤ μόλις κέρδιζε στις εκλογές.

Ο Χορστ Ράϊχενμπαχ αποκαλύπτει λοιπόν σε συνέντευξή του στο ΕΘΝΟΣ ότι «το σχετικό σχέδιο δράσης υπάρχει και έχει συμφωνηθεί από τον Μάιο του 2011 με τις ελληνικές αρχές»! Και όχι μετά την αποδοχή του Μεσοπρόθεσμου τον Ιούλιο, όπως μας έλεγαν οι της κυβέρνησης Παπανδρέου προσπαθώντας να μας πείσουν ότι "έτσι έπρεπε για να πάρουμε την 5η δόση"

Δηλαδή η ανάληψη της διακυβέρνησης της χώρας από ονάδες υποεπιτρόπων με εκτελεστικές εξουσίες υπό τον επίτροπο της ελληνικής κυβέρνησης τον Χορστ Ράϊχενμπαχ. Οι υποεπίτροποι θα αναλάβουν τον έλεγχο σε κάθε υπουργείο και θα διορίσουν και ομάδες ξένων συμβούλων οι οποίοι θα συντονίζουν το έργο τους, το οποίο θα επικεντρωθεί κυρίως στην συγκέντρωση φόρων και στην περικοπή δαπανών.

Εξακολουθούν δηλαδή να πιστεύουν ότι υπάρχει φοροδιαφυγή και όσο το πιστεύουν τόσο θα βάζουν φόρους, για να κερδίζει η Γερμανία (γιατί περί αυτού πρόκειται) αυτά που θεωρεί ότι χάνει από την φοροδιαφυγή.

Μάλιστα τονίζει ότι "Εδώ θα έρθουν τα καλύτερα εργαλεία για να μαζέψουμε τους φόρους και θα εφαρμόσουμε τις καλύτερες μεθόδους για να συγκεντρώσουμε χρήματα".

Εμείς τι άλλο να προσθέσουμε από αυτά που λέει ο χερ Ράϊχενμπαχ. Απλα να πούμε ότι την πραγματική κυβέρνηση Ράϊχενμπαχ (όχι την ψεύτικη του Λ.Παπαδήμου) στην Ελλάδα αυτή την στιγμή την στηρίζουν τρία κόμματα (ΠΑΣΟΚ, ΛΑΟΣ, ΝΔ)...
 Πηγή

http://logioshermes.blogspot.com/2011/11/blog-post_6048.html

Λαθρομετανάστευση


Γράφει ο Παναγιώτης Γ. Γεωργόπουλος
Ταξίαρχος Πολεμικής Αεροπορίας ε.α.


Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα (μαζί με την οικονομική κρίση), που αντιμετωπίζει σήμερα η Ελλάδα, είναι η λαθρομετανάστευση. Ακούμε πολλά λόγια τον τελευταίο καιρό από υπουργικά χείλη, σχετικά με την αντιμετώπιση της. Μας λένε ότι θα ληφθούν μέτρα ανακοπής του κύματος των λαθρομεταναστών, θα φτιαχτεί φράχτης στον Έβρο ώστε να μη μπορούν να εισέρχονται, θα δημιουργηθούν κέντρα κράτησης, κλπ. Αλλά όλα αυτά είναι στο μυαλό τους, δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό.

Εν τω μεταξύ όποιος πολίτης ασχοληθεί με το θέμα, χαρακτηρίζεται από τους εγχώριους «προστάτες» τους, ως ρατσιστής, δεδομένου ότι δεν θέλουν να ακούν τη λέξη λαθρομετανάστης, γι’ αυτούς είναι πολιτικοί πρόσφυγες και οικονομικοί μετανάστες. Πως μπορούν να χρησιμοποιούν τους παραπάνω όρους, όταν υπάρχουν προϋποθέσεις για να χαρακτηρισθεί κάποιος πολιτικός πρόσφυγας (σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο), ή οικονομικός μετανάστης, όπου προβλέπονται με διακρατικές συμφωνίες μετακινήσεις πολιτών ενός κράτους σε άλλο, για εργασία;

Σε συμφωνίες προβλέπονται οι όροι και οι προϋποθέσεις (να υπάρχουν οπωσδήποτε κενές θέσεις εργασίας, προσόντα, υγειονομική εξέταση κλπ), καθώς και ο αριθμός των ατόμων που θα μετακινηθούν. Δεν νομίζω ότι η Ελλάδα έχει συνάψει συμφωνίες με όλα τα κράτη της Ασίας και της Αφρικής, για να έρχονται στη χώρα, όσοι δεν περνάνε καλά εκεί. Όμως καλώς ή κακώς, ο όρος λαθρομετανάστης, είναι η λέξη που προσδιορίζει τα άτομα που βρίσκονται στην Ελλάδα. Λαθρομετανάστης, είναι αυτός που μετακινείται και εισέρχεται σε ένα άλλο κράτος παράνομα (χωρίς τη νόμιμη διαδικασία).

Το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης έχει διογκωθεί τα τελευταία χρόνια, κανένας δεν γνωρίζει πόσοι ακριβώς βρίσκονται στην Ελλάδα (μήπως η απογραφή έβγαλε κάποιο αποτέλεσμα;) και οφείλεται διαχρονικά στην ανικανότητα; των κυβερνήσεων να ασχοληθούν και να αντιμετωπίσουν το θέμα. Πολλές περιοχές της Ελλάδος, αντιμετωπίζουν πρόβλημα, αλλά κυρίως το κέντρο της Αθήνας, όπου το πλήθος των λαθρομεταναστών έχει αυξήσει τα επίπεδα της εγκληματικότητας. Γι’ αυτό άλλωστε και ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη την 18η Μαΐου είχε ανακοινώσει, μέτρα για την καταπολέμηση της.

Ας πούμε λοιπόν ότι εφαρμόζονται τα ανακοινωθέντα μέτρα, οι συλλαμβανόμενοι λαθρομετανάστες που θα πηγαίνουν; Δεδομένου ότι δεν υπάρχει η δυνατότητα μετάβασής τους σε άλλες χώρες ή στην πατρίδα τους (μόνο εθελοντικά), σύμφωνα με τη συνθήκη Δουβλίνο ΙΙ, λόγω του ότι οι ελληνικές κυβερνήσεις δεν έχουν προβεί σε συμφωνίες επανεισδοχής με πολλά κράτη. Οι επιχειρήσεις «σκούπα», όπως λέγονται, τι σκοπό έχουν;

Δεν μας είπε όμως ο Υπουργός τι θα γίνει με την ανεξέλεγκτη είσοδο λαθρομεταναστών, ο περίφημος φράκτης την κατασκευή του οποίου έχει ανακοινώσει σε τι στάδιο βρίσκεται; Μέχρι να κατασκευασθεί ο φράχτης τι μέτρα προτίθεται να πάρει η κυβέρνηση ώστε να ανακοπεί η είσοδος; Με τα νησιά μας, που υποφέρουν; Μπορεί να έχει εναποτεθεί η προστασία της χώρας, σε διακόσιους συνοριοφύλακες και 200 στελέχη της FRONTEX; Που απλά καταγράφουν τους εισερχόμενους.

Βέβαια μένει αναπάντητο το ερώτημα, γιατί δε χρησιμοποιείται ο στρατός στην φύλαξη των χερσαίων συνόρων, το Πολεμικό Ναυτικό στα θαλάσσια σύνορα; Γιατί ένας τέτοιος αποτρεπτικός μηχανισμός δε χρησιμοποιείται; Τι μας εμποδίζει προκειμένου να προασπίσουμε τα συμφέροντά μας και να μην συνεχίσει να γίνεται η χώρα μας αποθήκη ανθρώπινων ζωών; Τη στιγμή που όλη η Ευρώπη σφυρίζει αδιάφορα; Είναι δουλειά της Αστυνομίας και του Λιμενικού η προστασία των συνόρων; Δεν πρέπει να υπάρχει συνεργασία των φορέων που μπορούν να βοηθήσουν; Εν κατακλείδι, για κάποιους λόγους (τους οποίους δε γνωρίζω), οι Ελληνικές κυβερνήσεις δεν θέλουν να επιλύσουν ή να περιορίσουν το πρόβλημα.

Σύμφωνα με δηλώσεις του αναπληρωτή εκτελεστικού διευθυντή της FRONTEX Gil Arias Fernandez, κάθε μέρα εισέρχονται κατά μέσο όρο στην Ελλάδα, 300 λαθρομετανάστες, το πρώτο 9μηνο του 2011 η τάση στα ελληνοτουρκικά σύνορα ήταν παρόμοια με την αντίστοιχη του 2010, είπε, αν και με μείωση της τάξης του 5%: πέρασαν 37.000 έναντι 39.000.

Η FRONTEX αποδίδει αυτή την εξέλιξη και στο ότι δεν υπάρχουν στην Ελλάδα επαρκείς εγκαταστάσεις κράτησης (αντί να κρατούνται μέχρι 1 μήνα και στη συνέχεια να απελαύνονται, αφήνονται ελεύθεροι μετά από λίγες ημέρες) και σύμφωνα με τη FRONTEX είναι κίνητρο και σε άλλους μετανάστες να κάνουν το ίδιο.

Ως πολίτες ερχόμαστε κάθε μέρα αντιμέτωποι με το πρόβλημα, τους βλέπουμε μπροστά μας, δεκάδες άτομα στα φανάρια να καθαρίσουν τζάμια να πουλήσουν πράγματα, κάθεσαι για καφέ άλλοι μικροπωλητές προσπαθούν να σου πουλήσουν οτιδήποτε, εισαγόμενοι ζητιάνοι σε ηλεκτρικό, λεωφορεία, δρόμους κλπ. Πηγαίνεις στο κέντρο της Αθήνας, είναι βυθισμένο στη θλίψη, εκατοντάδες λαθρομετανάστες, παντού απλωμένα σεντόνια με πράγματα προς πώληση, τα αποφεύγεις με ζιγκ- ζάγκ, εκτός του ότι φοβάσαι για την ασφάλειά σου. Οι ωραιότερες περιοχές της Αθήνας, πλατεία Βικτωρίας, Αγ. Παντελεήμονας κλπ, είναι υπό κατάληψη και στην εγκατάλειψη.

Το ίδιο συμβαίνει και σε άλλες πόλεις Πάτρα, Ηγουμενίτσα όπου προσπαθούν να μπουν σε καράβια για να φύγουν για την Ευρώπη. Υπάρχει η οικονομική κρίση βλέπεις και αυτή την κατάσταση και πέφτεις σε κατάθλιψη, από πουθενά μια νότα αισιοδοξίας.

Δεν συζητώ βέβαια, για τις "ξεχασμένες" αρρώστιες που φέρνουν μαζί τους οι λαθρομετανάστες και δημιουργούν σοβαρά προβλήματα στην κοινωνία μας, όπως η ελονοσία και η φυματίωση, σύμφωνα με έρευνες του Κέντρου Ελέγχου Λοιμώξεων και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ), συγκεκριμένα, ένας στους δύο λαθρομετανάστες (ποσοστό 47%) έχει φυματίωση, μια σοβαρή μεταδιδόμενη ασθένεια του αναπνευστικού που τείνει να εκλείψει στον ελληνικό πληθυσμό. Εξίσου υψηλό ποσοστό λαθρομεταναστών είναι φορείς ηπατίτιδας Β, λαθρομετανάστες στην περιοχή του Έβρου διαγνώστηκαν σε ποσοστό, 60%, με τυφοειδή πυρετό, μια σοβαρή μολυσματική νόσο που μεταδίδεται ταχύτατα μέσω της λήψης τροφής και νερού.
Να σημειώσω επίσης ότι, ο καθένας φέρνει τα ήθη, τα έθιμά του και τις συνήθειές του εδώ τα οποία εμείς πρέπει να σεβαστούμε, για να είμαστε όπως μας θέλουν «πολυπολιτισμική» χώρα και ενώ η πατρίδα μας βρίσκεται σε μια δεινή οικονομική κατάσταση πρέπει να σπαταλά τεράστια χρηματικά ποσά για τη διαβίωση και την περίθαλψή τους (σύμφωνα με εκτιμήσεις μόνο η περίθαλψή τους κοστίζει περίπου 250 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο) και δεν διατίθενται για την καλυτέρευση της ζωής των ταλαίπωρων ελλήνων.

Έχει μάλλον αποφασίσει η κυβέρνηση, να μην εμποδίζει την είσοδό τους, οι εξαγγελίες είναι απλά για εσωτερική κατανάλωση, η Ελλάδα έχει γίνει ξέφραγο αμπέλι, πρέπει να τους υποδεχόμαστε και να τους διευκολύνουμε να εισέρχονται στη χώρα μας. Τι πρέπει να γίνει ώστε να αποφασίσουν να πάρουν μέτρα; Δε μπορούν να μπουν κανόνες; Να μείνουν όσοι έχουν τις προϋποθέσεις να μείνουν εδώ, ή σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, οι υπόλοιποι να σταλούν πίσω στις πατρίδες τους και ταυτόχρονα να παρθούν μέτρα στα σύνορα με συνεργασία όλων των αποτρεπτικών μηχανισμών, (Ένοπλες Δυνάμεις, Αστυνομία, Λιμενικό).

Σκέφτεστε τι μπορεί να συμβεί αν αυτοί οι άνθρωποι κάποια στιγμή δεν θα έχουν δουλειά (έστω και την μαύρη εργασία), ειδικά τώρα στην περίοδο της οικονομικής κρίσης, πεινάσουν και ξεσηκωθούν, όταν μάλιστα δε ξέρουμε πόσοι βρίσκονται στην Ελλάδα; Τι σκηνές πρόκειται να δούμε στην Αθήνα και σε όλη την Ελλάδα; Θα μπορέσει κάποιος να προλάβει τις εξελίξεις; Θα προλάβει η κυβέρνηση να πάρει τις απαιτούμενες αποφάσεις και τα αναγκαία μέτρα;

Φοβάμαι ότι όταν ξυπνήσουμε από τον λήθαργο θα είναι αργά, το συμφέρον και η πρόοδος της χώρας μας δεν μας αφορούν; Πρέπει η Ελλάδα να προστατευθεί από την ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση, να οργανωθεί. Γιατί να γίνεται περίγελως όλης της Ευρώπης; Υπάρχει κράτος; Υπάρχουν υπεύθυνοι πολιτικοί για να αναλάβουν τις ευθύνες; Υπάρχουν πολιτικοί που θα βάλουν το συμφέρον της Ελλάδας πάνω από τα μικροκομματικά τους συμφέροντα και αντιλήψεις;

http://kostasxan.blogspot.com/2011/11/blog-post_4581.html

VERΙCHIP....ΤΙ ΕΙΝΑΙ;;;



Προτείνω να το διαβάσετε κι ας τρομάξετε με το μέλλον μας...

”Λίγο πριν τους Ολυμπιακούς αγώνες της Αθήνας ακούσαμε από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ότι είναι υποχρεωτικό σε όλους τους ιδιοκτήτες κατοικίδιων σκύλων να «εμφυτεύσουν» στα κατοικίδια ζώα τους ένα μικροτσίπ κάτω από το δέρμα του ζώου. Αυτή η είδηση πέρασε στα «ψιλά», όπως λέγεται. Για το τι είναι αυτό το μικροτσίπ, όμως, ελάχιστα φρόντισαν να πληροφορήσουν τους πολίτες.
Ποια είναι η χρησιμότητα και ποιος ο λόγος ύπαρξης του νέου επιτεύγματος της βιομετρικής τεχνολογίας όπως ονομάζετε η κατηγόρια που ανήκει το veri chip; Αυτή είναι και η ονομασία του εμφυτεύσιμου κάτω από το δέρμα μικροτσίπ. Ας μη φαντασθεί κανείς ότι το τσιπάκι αυτό κατασκευάσθηκε από την applied digital solutions για τα κατοικίδια ζώα.

Και υποχρέωσε όλους, μικρούς και μεγάλους, πλούσιους και πτωχούς, ελεύθερους και δούλους, να έχουν ένα χάραγμα εις το δεξί τους χέρι ή εις το μέτωπόν τους, ώστε να μην μπορεί κανείς να αγοράσει ή να πωλήσει παρά εκείνος που θα έχει το χάραγμα, το όνομα του θηρίου ή τον αριθμό του ονόματος του. (Αποκάλυψη 13:16,17)& Όποιος προσκυνεί το θηρίο και την εικόνα του και λαμβάνει χάραγμα εις το μέτωπό του ή εις το χέρι του, θα πιει και αυτός από το κρασί του θυμού του Θεού που, ανόθευτο, περιέχεται εις το ποτήρι της οργής Του, και θα βασανισθεί με φωτιά και θειάφι εμπρός εις τους άγιους αγγέλους και εμπρός εις το Αρνίον. Και ο καπνός του βασανισμού των θα ανεβαίνει εις αιώνας αιώνων και δεν θα έχουν ανάπαυσιν ημέρα και νύκτα όσοι προσκυνούν το θηρίον και την εικόνα του και όποιος λαμβάνει το χάραγμα του ονόματός του. Εδώ θα φανεί η υπομονή των αγίων οι οποίοι τηρούν τας εντολάς του Θεού και την πίστιν εις τον Ιησού. (Αποκάλυψη 14:9-12)

Το verichip κατασκευάστηκε από το παράρτημα της applied digital, με την επωνυμία digital angel. Από το πρόγραμμα αυτό γεννήθηκε το verichip. Είναι ένας μικροπομπός (μικροτσίπ), του οποίου η εφαρμογή γίνετε ΜΟΝΟ υποδόρια δηλαδή κάτω από το δέρμα. Μέχρι πριν λίγο καιρό χρησιμοποιούταν μόνο σε ζώα, αυτό όπως ήταν αναμενόμενο άλλαξε και πλέον η χρησιμότητα του εστιάζεται κυρίως στους ανθρώπους. Ήδη αρκετοί άνθρωποι είναι σφραγισμένοι με το τσιπ αυτό. Το ερώτημα είναι ΓΙΑΤΙ. Ποια η ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑ του μικροτσίπ. Το verichip έχει μέγεθος μόνο μερικών χιλιοστών είναι στο μέγεθος ενός κόκκου ρυζιού όπως λένε και οι κατασκευαστές του και εμφυτεύετε κάτω από το ανθρώπινο δέρμα με σύριγγα. Μέσα στο τσιπάκι υπάρχει μια κεραία. Αυτή η μικροκεραία καθιστά το verichip πομπό ο οποίος εντοπίζετε από δορυφόρο. Έτσι αυτός που το έχει κάτω από το δέρμα του παρακολουθείτε 24 ώρες το 24ωρο μέσω των δορυφόρων, και μπορεί να εντοπιστεί οποιαδήποτε στιγμή και σε οποιοδήποτε μέρος του πλανήτη και αν βρίσκετε. Επίσης το μικροτσίπ αυτό εσωτερικά διαθέτει μια μπαταρία λιθίου και όπως μας ενημερώνει ο κατασκευαστής του carl sanders αυτή η μπαταρία φορτίζει από την θερμότητα που εκπέμπει το ανθρώπινο δέρμα. «Ξοδέψαμε 1.5 εκατομμύρια δολάρια μελετώντας σε ποιο σημείο του ανθρωπίνου σώματος να τοποθετήσουμε το τσιπάκι. Βρήκαμε ότι μόνο δυο είναι τα σημεία που ταιριάζει αποτελεσματικά, το ΜΕΤΩΠΟ και το στο επάνω μέρος του χεριού ειδικά του ΔΕΞΙΟΥ ΧΕΡΙΟΥ. Και υποχρέωσε όλους, μικρούς και μεγάλους, πλούσιους και πτωχούς, ελεύθερους και δούλους, να έχουν ένα χάραγμα εις το δεξί τους χέρι ή εις το μέτωπόν τους, ώστε να μην μπορεί κανείς να αγοράσει ή να πωλήσει παρά εκείνος που θα έχει το χάραγμα, το όνομα του θηρίου ή τον αριθμό του ονόματος του. (Αποκάλυψη 13:16,17) Αυτή την ανατριχιαστική αποκάλυψη μας κάνει ο κατασκευαστής του μικροτσίπ carl sanders.

Το verichip εκτός από το ότι είναι μια τέλεια μηχανή 24ωρης παρακολούθησης έχει και άλλες λειτουργίες υποδούλωσης του κατόχου του. Μέσα σε αυτό το μικροσκοπικό μηχανισμό μπορούν να αποθηκευτούν πέντε «γκίγκαμπαιτ»(5 gigabytes), δηλαδή 5 δις σύμβολα περίπου, πιο απλά μέσα στο εμφυτεύσημο μικροτσίπ χωράνε κείμενα περίπου δυο χιλιάδων σελίδων! Όλες οι πληροφορίες που επεξεργάζονται οι δορυφόροι από ψηλά έρχονται σε επίγεια ραντάρ και ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Ένας από αυτούς είναι και αυτός που εδρεύει στις Βρυξέλλες και έχει το «ψευδώνυμο» Το Θηρίο. Οι εκεί πράκτορες εκτός ότι μπορούν να εντοπίσουν τον οποιωνδήποτε φέρει το verichip κάτω από το δέρμα του και να τον βλέπουν ζωντανά και απευθείας, έχουν και τη δυνατότητα να διαβάσουν όλες τις πληροφορίες που έχει αποθηκευμένο το μικροτσίπ μέσα του για τον κάτοχο του. Αυτά που μπορούν να διαβάσουν μπορούν να είναι πάρα πολλά γιατί όπως προαναφέραμε το verichip μπορεί να αποθήκευση μέσα του κείμενα ως και 2.000 σελίδων. Σημειωτέον ο κάτοχος δεν έχει πρόσβαση να μάθει τα ακριβή στοιχεία που είναι αποθηκευμένα για το πρόσωπο του στο μικροτσίπ που φέρει υποδόρια. Όμως αυτοί που έχουν πρόσβαση μπορούν κάθε φορά να προσθέτουν ή και αφαιρούν διάφορα για τον σφραγισμένο χωρίς αυτός ποτέ να ενημερώνετε για τίποτα. Οποιαδήποτε συκοφαντική πληροφορία μπορεί να περιέχεται μέσα του χωρίς ο υποδουλωμένος πλέων χρήστης να μπορεί να κάνει το οτιδήποτε.

Με το εμφυτεύσημο κάτω από το δέρμα μικροτσίπ ο κάτοχος γίνετε κυριολεκτικά δούλος του. Πέρα από τις παραπάνω λειτουργίες του, το verichip κατασκευάσθηκε για να αντικαταστήσει πολλά από τα δημόσια και μη έγραφα του σημερινού πολίτη. Θα περιέχει μέσα του όλα τα στοιχεία της ταυτότητας του κατόχου, όπως επίσης το δίπλωμα οδήγησης, αυτό που ξέρουμε σήμερα σαν βιβλιάριο υγείας, ταξιδιωτικό διαβατήριο και το βασικότερο τον τραπεζικό λογαριασμό του κατόχου κ.α. Αυτός είναι ο κύριος λόγος κατασκευής και το τελικό επιθυμητό αποτέλεσμα της δημιουργίας του verichip, να γίνει απολύτως απαραίτητο για τον άνθρωπο. Έτσι με αυτόν τον τρόπο θα γίνει πραγματικότητα αυτό που από καιρό σχεδιάζετε. Μια ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ή αλλιώς cashless society. Το πρόγραμμα cashless society (κοινωνία χωρίς χρήματα) είναι ένα σχέδιο που προωθείται από την εταιρεία mondex. Το όνομα mondex δεν έχει άλλο νόημα από το ΜΟΝ που είναι το ακρωνύμιο του money που μεταφράζεται ως «χρήματα» και το dex που με έκπληξη διαπιστώσαμε ότι προέρχεται από την ελληνική λέξη ΔΕΞΙ. Δηλαδή mondex=ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ. Πως ακριβώς θα λειτουργεί μια χωρίς χρήματα κοινωνία; Με την κατασκευή του verichip πλέον δεν υπάρχει κανένα τεχνικό εμπόδιο.

Όπως είδαμε στο υποδόριο αυτό μικροτσίπ θα περιέχεται μέσα του και ο τραπεζικός λογαριασμός του κατόχου του. Πλέον δεν θα χρειάζεται κάποιος να έχει μαζί του μετρητά, θα πηγαίνει στο σούπερ μάρκετ θα προμηθεύετε ότι θέλει φτάνοντας στο ταμείο θα βλέπει την ταμία να παίρνει το scanner της και με την ακτίνα λέιζερ να «χτυπάει» ένα-ένα τα προϊόντα στο bar code που πλέον όλα τα προϊόντα διαθέτουν και να βγάζει το άθροισμα της τιμής (όπως γίνετε και σήμερα). Αυτό που θα βλέπει μετά ο κάτοχος του verichip είναι την ταμία να παίρνει το ίδιο scanner και να το τοποθετεί στο χέρι ή το μέτωπο (ανάλογος που βρίσκετε το τσιπάκι) και αυτομάτως το κόστος των προϊόντων να αφαιρείται από τον τραπεζικό λογαριασμό του σφραγισμένου. Έτσι θα γίνετε κάθε συναλλαγή. Το αποτέλεσμα που γίνεται πλέον φανερό είναι ότι όποιος στο μέλλον και όταν καθιερωθεί το verichip δεν δεχτή να το τοποθετήσει κάτω από το δέρμα του δεν θα έχει την δυνατότητα να αγοράσει η να πωλήσει τίποτα. Και υποχρέωσε όλους, μικρούς και μεγάλους, πλούσιους και πτωχούς, ελεύθερους και δούλους, να έχουν ένα χάραγμα εις το δεξί τους χέρι ή εις το μέτωπόν τους, ώστε να μην μπορεί κανείς να αγοράσει ή να πωλήσει παρά εκείνος που θα έχει το χάραγμα, το όνομα του θηρίου ή τον αριθμό του ονόματος του. (Αποκάλυψη 13:16,17)
Όπως είδαμε τα scanner διαβάζουν τα bar codes στα προϊόντα με την ακτίνα λέιζερ που διαθέτουν. Το κάθε bar code που πλέον αναγράφετε σε όλα τα προϊόντα αποτελείτε από έναν ραβδωτό κωδικό. Ο κάθε ραβδωτός κωδικός αντιστοιχεί σε έναν αριθμό. Οι αριθμοί αυτοί είναι φανεροί επάνω στο bar code και είναι διαφορετικοί σε κάθε προϊόν. Όμως ΟΛΑ τα bar codes έχουν τρεις ράβδους που δεν είναι φανερά αριθμημένοι. Έναν στην αρχή έναν στη μέση και ένα στο τέλος του barcode. Τους βλέπουμε στην επάνω φωτογραφία. Αυτά τα τρία δίπλα ζεύγη ράβδων ονομάζονται «ράβδοι φύλακες» και «λένε» στο scanner: το πρώτο πότε να ξεκινήσει το μεσαίο πότε να γίνετε ο διαχωρισμός και το τελευταίο πότε να σταματήσει να «διαβάζει». Αυτές οι τρεις διπλές ράβδοι σε όλα τα barcodes είναι τα ίδια και αμετάβλητα έχουν πάντα τον ίδιο αριθμό σε αντίθεση με τους υπόλοιπους ράβδους. Ο αριθμός αυτός στον πρώτο μεσαίο και τελευταίο διπλό ράβδο είναι το 6. Επομένως αφού σε κάθε barcode υπάρχουν τρεις «ράβδοι φύλακες» κάθε barcode έχει κεκαλυμμένο επάνω του τον αριθμό 666. Κάθε φορά λοιπόν που το scanner θα «διαβάζει» το barcode και μετά το λέιζερ του θα το μεταδίδει στο μικροτσίπ που θα έχει ο κάτοχος του στο μέτωπο ή στο δεξί του χέρι, αυτόματα θα του χτυπάει και τον Αριθμό του Θηρίου 666 που έχει ήδη κάθε προϊόν μέσω του barcode επάνω του

Επίσης ο κάτοχος του verichip θα μπορεί να εντοπίζεται και από επίγεια μέσα. Στα κτίρια ήδη υπάρχουν, και στο μέλλον θα πολλαπλασιαστούν, συσκευές στις εισόδους τους έτσι ώστε αν κάποιος μπαίνει και διαθέτει το εμφυτευμένο μικροτσίπ με όλα τα στοιχεία και όλο το φάκελο μέσα του οι ανιχνευτές στην είσοδο τα διαβάζουν και η «ασφάλεια» του κτιρίου θα γνωρίζει όλα τα προσωπικά δεδομένα ονοματεπώνυμο διεύθυνση και ότι άλλο θα έχει γράψει ο εκάστοτε στην μνήμη του verichip για τον κάτοχο του.
Το τσιπάκι αυτό όπως μέχρι τώρα διαπιστώνουμε υλοποιεί την πλήρη υποδούλωση του ανθρώπου. Αυτή την στιγμή η εταιρία κατασκευής του η applied digital solutions η οποία πρόσφατα μετονομάστηκε σε applied digital το έχει προμηθεύσει σε χιλιάδες ανθρώπους και είναι ήδη κάτοχοι του verichip. Μόνο πριν από λίγες μέρες έγινε γνωστό ότι στις Η.Π.Α επιτράπηκε δια νόμου πλέον η ελεύθερη εμφύτευση του στους ανθρώπους. Για να γίνει πειστική η εταιρία και να το εμφυτεύσουν όλο και περισσότεροι άνθρωποι, έχει χρησιμοποίηση πολλά δολώματα για να το καταφέρει. Καταρχήν χρησιμοποιεί το ιατρικό άλλοθι. Ότι δήθεν με αυτόν τον τρόπο είναι ασφαλισμένη η υγεία του φορέα του verichip. Δηλαδή σε περίπτωση που θα ανέβει λόγου χάρη η πίεση ή θα έχει κάποια αρρυθμία στην καρδιά ο σφραγισμένος, θα χτυπήσει συναγερμός στα κεντρικά γραφεία με τους υπολογιστές μέσω του μικροτσίπ και θα ενημερώσουν τον σφραγισμένο για την κατάσταση της υγείας του. Ο κατασκευαστής του verichip όμως carl sanders δηλώνει πως σε περίπτωση που σπάσει η εξωτερική γυάλινη επιφάνεια του υποδόριου μικροτσίπ η μπαταρία λιθίου που διαθέτει εσωτερικά αν έρθει σε επαφή με τον ανθρώπινο οργανισμό μπορεί όπως αυτολεξεί δήλωσε να προκαλέσει σοβαρά έλκη και εξανθήματα&..έτσι έγινε και τώρα πληγή κακή και γεμάτη πόνους εις τους ανθρώπους, που έχουν το χάραγμα και την σφραγίδα του θηρίου και επροσκύνησαν την εικόνα του. (Αποκάλυψη 16:2-3)

Για τον λόγο αυτό η fda, ο αμερικάνικος ΕΟΦ (εθνικός οργανισμός φαρμάκων), ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ πως το τσιπ θα πρέπει να έχει χρήση «ασφάλειας» και «ταυτοποίησης» και ΟΧΙ ιατρικού βοηθήματος τινάζοντας το ιατρικό του άλλοθι και όλα περί ιατρικής κάλυψης στον αέρα. Ένα άλλο δόλωμα που χρησιμοποιεί η κατασκευάστρια εταιρία για να πείσει τους ανθρώπους να σφραγιστούν με το verichip,είναι το θέμα της ασφάλειας και την εξάλειψη του κίνδυνου από τις διάφορες απαγωγές παιδιών και όχι μόνο που κατά καιρούς λαμβάνουν χώρα ανά τον κόσμο. Όμως οι σκοπίμως απληροφόρητοι και παραπλανημένοι πολίτες δεν γνωρίζουν το οριστικό και διαρκές φακέλωμα και τους κίνδυνους υγείας που θα έχουν με το τσιπάκι αυτό κάτω από το δέρμα τους. Είναι επίσης γνωστό ότι το verichip συγκαταλεγμένο στους rfid μηχανισμούς δηλαδή σους μηχανισμούς «ταυτότητας με ράδιο συχνότητα» θα μπορεί να επηρεάζει την υγειά του φορέα την σωματική όπως και την ψυχολογική. Οι περισσότερες μελέτες έχουν γίνει για αυτόν το λόγο. Δηλαδή για να δουν κατά πόσο μπορούν με αυτό το μικροτσίπ να προκαλέσουν ασθένειες σωματικές αλλά και ψυχολογικές σε αυτόν που το έχει κάτω από το δέρμα του. Τα αποτελέσματα εξέπληξαν τους κατασκευαστές του.Βεβαίως ο μεγαλύτερος κίνδυνος και η μεγαλύτερη συμφορά για τον σφραγισμένο είναι η αιώνια καταδίκη Του Θεού στην αιώνια κόλαση & Όποιος προσκυνεί το θηρίο και την εικόνα του και λαμβάνει χάραγμα εις το μέτωπό του ή εις το χέρι του, θα πιει και αυτός από το κρασί του θυμού του Θεού που, ανόθευτο, περιέχεται εις το ποτήρι της οργής Του, και θα βασανισθεί με φωτιά και θειάφι εμπρός εις τους άγιους αγγέλους και εμπρός εις το Αρνίον. Και ο καπνός του βασανισμού των θα ανεβαίνει εις αιώνας αιώνων και δεν θα έχουν ανάπαυσιν ημέρα και νύκτα όσοι προσκυνούν το θηρίον και την εικόνα του και όποιος λαμβάνει το χάραγμα του ονόματός του. Εδώ θα φανεί η υπομονή των αγίων οι οποίοι τηρούν τας εντολάς του Θεού και την πίστιν εις τον Ιησού. (Αποκάλυψη 14:9-12)

Βέβαια το δόλιο σχέδιο για την επικράτηση του εμφυτεύσημου μικροτσίπ έχει μεγάλη έκταση ραδιουργίας διότι θα είναι κάτι σχεδόν υποχρεωτικό αφού αυτός που δεν θα το έχει δεν θα μπορεί να αγοράσει ή να πουλήσει τίποτα. Με αυτή την έννοια είναι σχεδόν υποχρεωτικό. Όμως αυτός που δεν θα θελήσει να σφραγιστεί θα είναι επίσης ελεύθερος να το κάνει αλλά θα υποστεί τις συνέπειες της φτώχιας και του κατατρεγμού. Είναι σίγουρα μια απόφαση που πρέπει με θάρρος να παρθεί. Τα προσεκτικά βήματα που γίνονται για αυτήν την υποδούλωση είναι αθόρυβα και σταθερά. Πολλά έχουμε ακούσει για τη συνθήκη που και η Ελλάδα υπέγραψε και είναι μέλος για να την εφαρμόσει, τη συνθήκη του Σέγκεν. Τη προβλέπει αυτή η συνθήκη; Όλα αυτά που περιγράψαμε παραπάνω. Όμως επειδή κατά τους «κυβερνώντες» είναι κάπως δύσκολο να επιβληθεί το υποδόριο μικροτσίπ, μέσω ραδιουργιών έχουν προβλέψει βήματα εξοικείωσης και προπαγάνδας. Σκέφτονται δηλαδή πριν την εγκαθίδρυση του μικροτσίπ κάτω από το δέρμα το σχέδιο τους να ξεκινήσει με την υποχρεωτική κατοχή μιας «Έξυπνης Κάρτας» (smart card). Μιας κάρτας/Ταυτότητας και αυτό πολύ σύντομα θα γίνει και στην Ελλάδα. Αυτή είναι η συνθήκη του Σέγκεν. Αυτή η κάρτα ταυτότητα που σύντομα θα είναι Πανευρωπαϊκά υποχρεωτική δεν θα είναι μια συνηθισμένη ταυτότητα όπως την ξέραμε. Για τον λόγο ότι θα έχει επάνω της και αυτή ένα μικροτσίπ με όλες τις ιδιότητες του υποδόριου μικροτσίπ verichip. Εκτός από τα προσωπικά στοιχεία ταυτότητας θα έχει και άλλες λειτουργίες όπως το verichip. Έτσι όταν θα χάνετε η θα γίνετε κλοπή της δεν θα είναι τόσο ανώδυνο όσο το να χάνει κανείς μια απλή ταυτότητα αφού επάνω της θα υπάρχει και ο τραπεζικός λογαριασμός το δίπλωμα οδήγησης και άλλα όπως ακριβός το verichip. Τότε θα πουν ότι από το να υπάρχουν όλα αυτά τα χρήσιμα δημόσια έγραφα σε μια κάρτα η οποία μπορεί να χαθεί ή να κλαπεί με αποτέλεσμα να χάνονται και όλα αυτά τα έγγραφα είναι προτιμότερο να χρησιμοποιηθεί η τεχνολογία του εμφυτεύσιμου κάτω από το δέρμα μικροτσίπ του verichip το οποίο έχει τις ίδιες λειτουργίες και ακόμα περισσότερες με την διαφορά ότι δεν μπορεί να χαθεί ή να κλαπεί. Με αυτόν τον τρόπο οι μάζες προθύμος θα σφραγιστούν.

Η Έξυπνη κάρτα θα είναι δηλαδή ο πρόδρομος του εμφυτεύσημου μικροτσίπ!!!
Με έκπληξη ο κόσμος είδε το περιοδικό standardization news, τον Φεβρουάριο του 1990 να δηλώνει ότι η Ευρωπαϊκή κοινότητα σκέφτεται να χρησιμοποιήσει ένα χάραγμα αναγνώρισης ταυτότητας. Στην σελίδα 30 το δημοσίευμα αναφέρει:…ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ Η ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ

Φήμες και ανησυχίες από μελέτες που δείχνουν να συνδέεται η εμφύτευση των VeriChip microchip με την πρόκληση καρκίνου σε εργαστηριακές έρευνες σε πειραματόζωα.
Η VeriChip αρνείται τα πάντα αλλά κατηγορείται για προσπάθειες συγκάλυψης.
Η εξέλιξη αυτή, εάν είναι πραγματική, θυμίζει πάρα πολύ την εικόνα που περιγράφει η Αποκάλυψη του Ιωάννη, σχετικά με τους ανθρώπους εκείνους που θα δεχθούν στο σώμα τους (δεξί χέρι ή μέτωπο) το «χάραγμα» του Αντιχρίστου!
«Και άκουσα μια μεγάλη φωνή από τον ναό, που έλεγε προς τους επτά αγγέλους: Πηγαίνετε και ξεχύστε στη γη τις φιάλες τού θυμού τού Θεού. Και πήγε ο πρώτος, και ξέχυσε τη φιάλη του επάνω στη γη· και έγινε κακό και οδυνηρό έλκος στους ανθρώπους, που είχαν το χάραγμα του θηρίου, και προσκυνούσαν την εικόνα του». (Αποκάλυψις 16:2)
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ VeriChip:
Το VeriChip είναι προϊόν της εταιρίας Applied Digital Solutions, που με την σειρά της είναι θυγατρική εταιρεία του κολοσσού που ονομάζεται IBM.
Το VeriChip είναι ένα μικροτσίπ το οποίο εμφυτεύεται κάτω από το ανθρώπινο δέρμα.
Σχεδόν διπλάσιο σε μέγεθος από έναν κόκκο ρυζιού εμφυτεύεται συνήθως στο χέρι, στην περιοχή μεταξύ του αντίχειρα και του δείκτη.
Ο όρος RFID(radio frequency identification) χρησιμοποιείται για να περιγράψει τα μικροτσίπ νέας γενιάς, όπως και το VeriChip, τα οποία εκπέμπουν τις πληροφορίες που εμπεριέχουν μέσω ραδιοσυχνοτήτων.
Ο δέκτης των πληροφοριών είναι συνήθως ένα scanner το οποίο αποκρυπτογραφεί αρχικά έναν 16ψήφιο κωδικό ο οποίος είναι μοναδικός για κάθε χρήστη.
Η βάση δεδομένων του VeriChip περιέχει την ταυτότητα, το διαβατήριο, το δίπλωμα, το ιατρικό ιστορικό και τα φορολογικά στοιχεία του χρήστη.
Πολύ σημαντικό επίσης είναι ότι η συσκευή χρησιμοποιείται και ως σύστημα εντοπισμού παγκόσμιας θέσης το πολύ γνωστό πλέον GPS(global positioning system).
Τα στοιχεία δείχνουν ότι η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής προωθούν τη συσκευή παρουσιάζοντάς την σαν την χρυσή λύση απέναντι στο πρόβλημα της γραφειοκρατίας, αφού αντικαθιστά σχεδόν όλα τα νόμιμα έγγραφα που χρησιμοποιούμε.
Επίσης σκεφτείτε την περίπτωση που εισάγεται κάποιος εκτάκτως στο νοσοκομείο και το VeriChip λειτουργεί ως το ιατρικό ιστορικό του ασθενή.
Οι Αμερικανοί δεν σταματούν εδώ και το παρουσιάζουν ως σωτήριο και για τους γονείς αφού μπορούν και γνωρίζουν ανά πάσα στιγμή που βρίσκονται τα παιδιά τους, μέσω του συστήματος GPS που διαθέτει η συσκευή.

Όμως…
Πρόσφατα, ο Jonathan Westhues, (φωτο) ερευνητής ασφάλειας, κατάφερε να σπάσει τους κώδικες ασφαλείας και εκπομπής σήματος του εν λόγο τσιπ, αχρηστεύοντας κάθε ουσιαστική κουβέντα για την ασφάλεια δεδομένων που υποτίθεται ότι διασφάλιζε.
Ο ερευνητής αυτός, είναι ήδη γνωστός από προηγούμενη ανάλογη έρευνά του, για κάρτες ”ασφαλείας” εισόδου.
Έχει κοινοποιήσει την έρευνά του για το πόσο εύκολο είναι να αναπαραχθεί ένα τέτοιο εμφυτεύσιμο τσίπ, σε μια ηλεκτρονική διεύθυνση, αλλά και στην ίδια την εταιρία, που ακόμα δεν έχει πάρει θέση για το θέμα μέσω της εκπροσώπου της Corinne Hirsch, αν και ρωτήθηκε και είπε ότι θα απαντήσει στις δικηγόρους της CASPIAN.

Η C.A.S.P.I.A.N. είναι τα αρχικά (Consumers Against Supermarket Privacy Invasion and Numbering), σε ελεύθερη μετάφραση Καταναλωτές Κατά Της Παραβίασης της Ιδιωτικής Ζωής των Super Markets και της Αριθμοποίησης.
Στο αγώνα για την κατάργηση της όποιας προώθησης των εμφυτεύσιμων τσίπ από κρατικούς οργανισμούς και ιδιωτικές επιχειρήσεις, πρώτη θέση έχουν δύο θαρραλέες γυναίκες, η αμερικανίδες Katherine Albrecht και Liz McIntyre.
Επίσης μέλη δικηγορικών γραφείων για την υπεράσπιση εργατικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων, με διεθνές κύρος καθώς και η CASPIAN, η οποία ιδρύθηκε το 1999 από την Katherine Albrecht.
Το VeriChip έχει εγκριθεί από την Αμερικανική διοίκηση τροφίμων και φαρμάκων, από 65 Αμερικανικά νοσοκομεία, από τον γενικό εισαγγελέα Μεξικού για το προσωπικό του, από εταιρία ασφάλειας στο Cincinnati των ΗΠΑ και άλλες εταιρίες. Έχει προσωπικά στοιχεία του φέροντος, όσων αναφορά τα ιατρικά, οικονομικά ή ποινικά του δεδομένα. Περνώντας από έναν ανιχνευτή με ειδική συχνότητα, περνάει τα δεδομένα στον ελεγκτή αυτόματα.
Υπολογίζεται ότι κάπου 2000 άνθρωποι μέχρι τώρα, πρόλαβαν και το φύτεψαν κάτω από το δέρμα τους.
Παρά το ότι αποδείχθηκε ότι δεν μπορεί να εξασφαλιστεί η ασφάλεια προσωπικών δεδομένων από το VeriChip (και προφανώς από κανένα τσίπ), οι φανατικοί υποστηρικτές του δεν το βάζουν κάτω.

Πρόσφατα λοιπόν, η αμερικανική ασφαλιστική εταιρία horizon Blue Cross, σε αγαστή συνεργασία με το Ιατρικό Κέντρο του Πανεπιστημίου του Χάκενσακ, ανακοίνωσε ότι θα το εμφυτεύσει το VeriChip σε 280 ασθενείς τους που νοσηλεύονται στο εν λόγο νοσοκομείο. Το πρόγραμμα θα είναι δωρεάν και εθελοντικό.
Ωστόσο τα ερωτήματα και σε σχέση μάλιστα με την ασφάλεια του τσίπ, παραμένουν.
πηγή

Τουρκικό ξεφτίλισμα της ΕΕ ενώπιον δύο Επιτρόπων εκπροσώπων της

Αρκούσε ένα επιχειρηματικό συνέδριο το οποίο διοργανώθηκε την περασμένη Παρασκευή στην Κωνσταντινούπολη για να επιτεθούν οι Τούρκοι ομιλητές με δριμύτητα εναντίον της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των πολιτικών που ασκεί, με άκρως υπεροπτικό ύφος και με τον Ευρωπαίο Επίτροπο αρμόδιο για θέματα διεύρυνσης Στέφαν Φούλε και τον Επίτροπο για το Εμπόριο, Καρλ ντε Γκουχτ, απλώς να παρακολουθούν. Είναι μετά να είναι κανείς αισιόδοξος για την πορεία της ευρωπαϊκής ενοποίησης;


Την πρώτη επίθεση εξαπέλυσε ο πρώην πρεσβευτής της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, Βολκάν Μποζκίρ (2005-2009) και σήμερα πρόεδρος της Επιτροπής Διεθνών Υποθέσεων του τουρκικού Κοινοβουλίου, ο οποίος αποκάλεσε ούτε λίγο ούτε πολύ την ΕΕ ως «τελειωμένη δύναμη» στις διεθνείς υποθέσεις! 


«Το ευρωπαϊκό όραμα έφτασε στο τέλος του», ανέφερε, «η ΕΕ δεν είναι πλέον η ίδια Ένωση που εξασφαλίζει άνεση, ευημερία και πλούτο στα μέλη της όπως στο παρελθόν… Δεν γεννά οραματικές ιδέες όπως η Συνθήκη του Σένγκεν και η Κοινή Αγροτική Πολιτική… Δεν μπορεί να υποστηρίξει τα μέλη της [ανέφερε χαρακτηριστικά την Ελλάδα, την Πορτογαλία και την Ισπανία] να ανακάμψουν από μια κρίση».


Για να κατευθύνει την ομιλία του στη συνέχεια εκεί που επεδίωκε από την αρχή, υποδεικνύοντας ότι το μεγάλο πρόβλημα για την Ένωση είναι ο κανόνας της ομοφωνίας και υπογραμμίζοντας ότι το μεγάλο πρόβλημα είναι η ίδια η «αρχιτεκτονική» της Ευρωπαϊκής Ένωσης: «Για να θεραπεύσεις την κρίση χρειάζεσαι την ψήφο χωρών που προκάλεσαν την κρίση, αλλά φυσικά, λένε ‘όχι’».
Αυτονόητο και απολύτως προβλέψιμο ήταν το ότι στη συνέχεια η αναφορά θα γινότανε για την Κύπρο, κατηγορώντας το σύστημα της ομοφωνίας ότι ήταν αυτό που επέτρεψε το μπλοκάρισμα από την πλευρά της Κυπριακής Δημοκρατίας του ανοίγματος διαπραγματευτικών «κεφαλαίων» ανάμεσα στην Ένωση και την Τουρκία, με αποτέλεσμα οι εξελίξεις να έχουν παγώσει από το 2009.

Για να πει στη συνέχεια ο Μποζκίρ και την εξυπνάδα του: Ανέφερε ότι η ένταξη της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση εξακολουθεί να αποτελεί στρατηγικό στόχο, μόνο όμως στη λογική της ανάγκης υιοθέτησης ευρωπαϊκών στάνταρ και αξιών…


Οι ομιλίες των Ευρωπαίων Επιτρόπων φάνηκαν κάπως… απολογητικές! Αναγνώρισαν τη στασιμότητα στις συνομιλίες – διαπραγματεύσεις καθώς επίσης και την απογοήτευση της επιχειρηματικής ελίτ της Τουρκίας που δεν της επιτρέπεται να αναπτυχθεί στους κόλπους της Ένωσης. Ανέφεραν ότι το 46% του τουρκικού εμπορίου διεξάγεται με την Ένωση και ότι το 80% των ξένων επενδύσεων στην Τουρκία γίνεται από ευρωπαϊκές εταιρίες και θύμισαν ότι το 2012 η Τουρκία θα λάβει ένα δισεκατομμύριο ευρώ ως προ-ενταξιακή βοήθεια από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Απορεί βέβαια κανείς για ποιο λόγο καταδέχεται η Άγκυρα να εισπράττει αυτά τα χρήματα από μια «τελειωμένη δύναμη» όπως χαρακτήριζε ο Μποζκίρ την Ευρωπαϊκή Ένωση…

Εντυπωσιακός, όπως άλλωστε το συνηθίζει ήταν και ο Εγκεμέν Μπαγκίς, ο Τούρκος υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων. Είπε ότι η Τουρκία ουδέποτε αντιμετώπισε την ΕΕ ως ένα οικονομικό εγχείρημα αλλά ως ένα εγχείρημα ειρήνης το οποίο η Τουρκία φιλοδοξεί και εργάζεται ώστε να το μετατρέψει σε παγκόσμιο! Τέτοιο «παπατζιλίκι» θα πρέπει να είχαν πολύ καιρό να ακούσουν οι Ευρωπαίοι Επίτροποι!!! Για να συμπληρώσει ο Μπαγκίς, ότι το ερώτημα δεν είναι τι μπορεί να κάνει η Ένωση για την Τουρκία, αλλά το αντίθετο!


Κλείνουμε την αναφορά μας στο συνέδριο με τα φοβερά και τρομερά λόγια του υπουργού Οικονομικών της Τουρκίας στο συνέδριο, του Μεχμέτ Τσαγκλιάν, ο οποίος ανέφερε ότι αν η Τουρκία έμπαινε στην Ευρωπαϊκή Ένωση, η Ελλάδα δεν θα έπρεπε να ψάχνει τόσο μακριά για βοήθεια!


Η τουρκική, ή μάλλον για να είμαστε πιο ακριβείς, η οθωμανική υπεροψία και αμετροέπεια σε όλο της το μεγαλείο…

 http://www.defence-point.gr/news/?p=27853
 
http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2011/11/blog-post_2720.html

Εδώ που έφερε την χώρα η κυβέρνηση των “αντεξουσιαστών” …

Με τον κάθε βόρειο Ευρωπαίο να βλέπει αφ΄ υψηλού την Ελλάδα και να δίνει εντολές η να απαιτεί έγγραφες δεσμεύσεις (αφού θεωρεί ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ τις προφορικές δεσμεύσεις), με την εσωτερική ψυχολογία στα τάρταρα , με την οικνομία να βρίσκεται και πάλι σε σχεδόν διψήφιο ποσοστό ύφεσης και αυτή την χρονιά αλλά και την επόμενη (ο θεός ξέρει πόσες ακόμα) μόνο ένας τρόπος υπάρχει για να ανακάμψει η χώρα…Να βρεθούν οι ΈΛΛΗΝΕΣ πολιτικοί που να εξηγήσουν στον λαό τα βήματα που θα κάνουν ΜΕΤΑ ΤΟ ΟΧΙ στους τοκογλύφους…

Οι Έλληνες πολιτικοί που θα πούν ΟΧΙ στην 6η δόση, ΟΧΙ στο κούρεμα 50% (με το ΤΟΚΟΛΥΦΙΚΟ επιτόκιο 8%) που ζητούν μέσω του κ. Νταλάρα (δεν μας %3Ζ31$ ρε Νταλάρα) και που θα πούν ΝΑΙ στο Ευρώ κάνοντας τους “μάγκες” του ΒΟΡΑ να χάσουν το χρώμα τους…

Γιατί ναι μεν η Ελλάδα ΘΑ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΕΙ αλλά θα πληρώσει ΜΟΝΟ ότι θέλει και ΟΣΟ θέλει ενώ το μεγαλύτερο μέρος του χρέους δεν είναι ΕΝΥΠΟΘΗΚΟ ακόμα…
Να δούμε πόσα απίδια βάζει ο σάκος…
Να δούμε πόσο θα δίνουν σε ανταλλαγή τα Ελληνικά χαρτιά οι “μάγκες”…
Ακόμα μεγαλύτερο θέμα για τους βόρειους θα είναι η ΕΜΜΟΝΗ της χώρας στο ΕΥΡΩ.
Θα ζεί μεν με ΟΤΙ έχει και ΟΤΙ ΠΑΡΑΓΕΙ αλλά …
Θα έχει ευρώ , θα ΤΥΠΩΝΕΙ ΕΥΡΩ , θα κόβει νομίσματα ΕΥΡΩ…
Θα κάνει το ΕΥΡΩ με αυτή της την απόφαση να είναι στο 50% της σημερινής του σχέσης απέναντι με τα κυριότερα νομίσματα και το σημαντικότερο : Θα έχει ΠΑΡΕΙ ΜΑΖΙ της στηνΧΡΕΩΚΟΠΙΑ και 5-6 ακόμα χώρες της Ευρωζώνης…

Αρκετά με τις υποχωρήσεις και το σκύψιμο της μέσης.
Ήρθε η ώρα της αλλαγής στάσης.
ΤΩΡΑ …
Αύριο θα είναι ΑΡΓΑ.

Υ.Γ: Θα μου πείτε ότι αυτά δεν είναι ούτε ΕΝΤΙΜΑ , ούτε μέσα στο πνεύμα της συνεργασίας των λαών…
Συμφωνώ απόλύτως.
Αλλά προσπαθήστε να με πείσετε ότι η αντιμετώπιση που έχει ο Έλληνας πολίτης (δεν σχολιάζω το πώς βλέπουν τους Έλληνες Πολιτικούς μετά από δύο χρόνια Γ.Α.Π…) από τους ΒΟΡΕΙΟΥΣ είναι σχέση συνεργασίας και αλληλεγγύης…

ΟΧΙ .
ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ θα μείνουμε στο ΕΥΡΩ και θα κάνουμε την Ευρωζώνη “Γή Του Πυρός”…
 Πηγή : Antilogos
 
http://greeknation.blogspot.com/2011/11/blog-post_1946.html

O αποτυχημένος θέλει να «σώσει», ξανά, τη χώρα

Βλέποντας το κίνημα που εξαπλώνεται εναντίον του μέσα στο ΠΑΣΟΚ, ο Παπανδρέου έδωσε εντολή στο γραφείο τύπου να βγάλουν ανακοίνωση για να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις.
«Η επιτυχία της κυβέρνησης, η σταθερή πορεία της χώρας, η σταθερή πορεία του ΠΑΣΟΚ αποτελούν προτεραιότητα για τον.....
Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Γιώργο Α. Παπανδρέου», αναφέρει η ανακοίνωση του κόμματος.
Η πορεία της χώρας είναι σε… δεύτερη μοίρα, ακόμη και στην ανακοίνωση του… εθνοσωτήρα!
Επίσης στην ανακοίνωση σημειώνεται πως «οτιδήποτε άλλο, όπως αναφορές ή σχόλια σε πάσης φύσεως ΜΜΕ, δεν απηχούν παρά διαθέσεις, προθέσεις και σχεδιασμούς άλλων».


http://www.kentrinews.gr/

http://ksipnistere.blogspot.com/2011/11/o_20.html

ΟΙ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ

Τα παρακάτω αποτελούν μετάφραση της ανάρτησης από investmentwatchblog
Το άρθρο γράφτηκε στις 29 Οκτ 2011 πριν γίνει ο Παπαδήμος πρωθυπουργός στην Ελλάδα

Σχεδόν κανείς στον πλανήτη δεν έχει κατανοήσει τι έχει συμβεί. Οι περισσότερες κεντρικές τράπεζες δεν είναι υπόλογες σε κανέναν. Η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ, για παράδειγμα, είναι μια ιδιωτική τράπεζα. Είναι ιδιοκτησία των μετόχων. Ναι, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ διορίζει τον Πρόεδρο της, και ο Πρόεδρος οφείλει να καταθέτει ενώπιον του Κογκρέσου, αλλά κανείς δεν τους δίνει διαταγές ή να τους λέει τι να κάνουν. Και πάλι, είναι μια ιδιωτική, μη κυβερνητική, ένα ίδρυμα ...
Και είναι το νεοσυσταθέν Συμβούλιο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (FinancialFinancial Stability Board-2009) που λειτουργεί ως βραχίονας της Τράπεζας Διεθνών Διακανονισμών (Bank of International Settlements), που τώρα δομεί και υπαγορεύει τους κανόνες και τους κανονισμούς που πρέπει να υπακούουν όλες οι Κεντρικές Τράπεζες του κόσμου.
Και με δεδομένο το γεγονός ότι οι κεντρικές τράπεζες ουσιαστικά λειτουργούν ανεξάρτητα από τα κοινοβούλιά τους, η FSB ελέγχει πλέον τη νομισματική πολιτική του πλανήτη.
Είναι για τώρα, για πολλούς πρακτικούς λόγους, το Πολιτικό Γραφείο της διεθνούς οικονομίας. Και ποιος είναι ο πρόεδρος αυτής της ελάχιστα γνωστής οντότητας με έδρα τη Βασιλεία της Ελβετίας; Ο Mario Draghi .Ο Draghi ήταν συνεργάτης της Goldman Sachs μέχρι, όπως ο Henry Paulson, έφυγε από την Goldman, το 2006. Ο Πόλσον ανέλαβε το υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ και ο Draghi έγινε ο Διοικητής της Τράπεζας της Ιταλίας (κεντρική τράπεζα της Ιταλίας) και τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους, ο πρόεδρος του Συμβουλίου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας.

Ο Draghi είναι επίσης μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Τράπεζας Διεθνών Διακανονισμών. Στην πραγματικότητα, το διοικητικό συμβούλιο της BIS μοιάζει επανενωμένη επιτροπή της Goldman.Ο Mark Carney είχε 13 χρόνια καριέρας με την Goldman Sachs, όπου έγινε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Επενδυτικής Τραπεζας πριν γίνει ο Διοικητής της Τράπεζας του Καναδά και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της BIS.

Ο William Dudley, πρόεδρος της New York Fed και πρώην σύνέταιρος της Goldman Sachs, είναι επίσης μέλος του διοικητικού συμβουλίου, μαζί με τον Draghi.

Και τώρα το καταλάβατε.

Πλήρης οικονομικός έλεγχος της πολιτικής των ΗΠΑ και των αγορών, από το Λευκό Οίκο και το Υπουργείο Οικονομικών, μεχρι την Fed της Νέας Υόρκης, το New York Stock Exchange και τη Commodity Futures Trading Επιτροπή. Έλεγχος της Παγκόσμιας Τράπεζας, μαζί με το πιο ισχυρό μέλος της του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, και στην κορυφή της δημοσιονομικής τροφικής αλυσίδας, η Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών και το Συμβούλιο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας του.

Το γεγονός είναι, ότι ο Mario Draghi ήταν ένας κομψός και αξιόπιστος "παίκτης" πριν μπεί στην Goldman. Κι εκεί κρατήθηκε αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα για να καταρτιστεί κατά Goldman που θα τον προετοίμαζε για τις εμπιστευτικές θέσεις κλειδιά που θάρχονταν.

Η αιμομικτική σχέση των μεγάλων τραπεζών,των πανεπιστημιακών οικονομολόγων που διαθέτουν διαβατήρια σε περισσότερες από μία χώρες, αρχηγων κυβερνήσεων, του ΔΝΤ και της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ είναι εντυπωσιακή και τρομακτική.

Εδώ είναι κατα την Wikipedia η βιογραφία του Draghi. Το βρίσκω πολύ ενδιαφέρον το γεγονός ότι από την αρχή αυτή η από ΕΕ-διορισμός του σαν επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας που είχε σύνδεση στις εμπιστευτικές πληροφοριες, αρχίζοντας από το μεταπτυχιακό του στο MIT υπό την επίβλεψη του Franco Modigliani .

Από Wikipedia:


506px-Draghi,_Mario_(IMF_2009) MARIO DRAGHI

Ο Draghi γεννήθηκε στη Ρώμη , αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο La Sapienza της Ρώμης, υπό την επίβλεψη του Federico Caffè , στη συνέχεια κέρδισε το διδακτορικό του δίπλωμα στα Οικονομικά από το Τεχνολογικό Ινστιτούτο της Μασαχουσέτης (MIT) το 1976 υπό την επίβλεψη των βραβευθέντων με Νόμπελ Franco Modigliani και Robert Solow . Διετέλεσε τακτικός καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Φλωρεντίας από το 1981 μέχρι το 1991. [2]
Από το 1984 έως το 1990 ήταν γενικός διευθυντής της
Παγκόσμιας Τράπεζας . Το 1991, έγινε γενικός διευθυντής του ιταλικού Γενικού Λογιστηρίου και κράτησε αυτό το γραφείο μέχρι το 2001. Κατά την παραμονή του στο Γενικό Λογιστήριο, προήδρευσε της επιτροπής για την αναθεωρημένη ιταλική εταιρική και οικονομική νομοθεσίας και συνέταξε το δίκαιο που διέπει τις ιταλικές χρηματοπιστωτικές αγορές. Είναι επίσης πρώην μέλος Διοικητικών Συμβουλίων σε διάφορες τράπεζες και επιχειρήσεις ( Eni , η IRI , [3] BNL και IMI).
Ο Draghi ήταν αργότερα αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της
Goldman Sachs International και μέλος της εταιρείας σε επίπεδο διαχειριστικής επιτροπής (2002-2005). Μια διαμάχη υπήρξε στα καθήκοντά του, ενώ απασχολείται στη Goldman Sachs , ο Pascal Canfin ( ευρωβουλευτής ) υποστήριξε ότι ο Draghi συμμετείχε σε συμφωνίες ανταλλαγής swaps για τις ευρωπαϊκές κυβερνήσεις, δηλαδή την Ελλάδα , προσπαθώντας να αποκρύψουν την οικονομική κατάσταση των χωρών τους. Ο Draghi απάντησε ότι οι οι δοσοληψίες είχαν «γίνει πριν από την ένταξή μου στη Goldman Sachs μου [και] δεν είχα καμία σχέση με" αυτους, στις ακροάσεις το 2011 του Ευρωπαϊκού Κοινοβούλιου. [4] [5]

Τα παρακάτω έγραψα το 2010 που δείχνει τη σύνδεση Modigliani: 

Το ελληνικό swap ήταν κατασκευασμένο από την Goldman Sachs , αμέσως μετά που η Ελλάδα έγινε δεκτή στην νομισματική ένωση της Ευρώπης,και για παράδειγμα, συμμετείχαν:
Ο Έλληνας Πρωθυπουργός Κων/νος Σημίτης, αρχηγός του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος,ο Λουκάς Παπαδήμος (αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας 2002 - 2010 και μέλος της Τριμερούς Επιτροπής από το 1998) τότε διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας,και ο Χριστόφορος Σαρδέλης, επικεφαλής του Οργανισμού Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους στην Ελλάδα εκείνη την εποχή, που είχε σουηδική υπηκοότητα για πολλά χρόνια και ήρθε για να καταλάβει τη δημόσια θέση του από την Τράπεζα της Αμερικής, και τώρα με την Banca IMI, τη μονάδα επενδυτικής τραπεζικής της Intesa San Paolo της Ιταλίας .
O Παπαδήμος, σπούδασε στο MIT, ήταν στο Πανεπιστήμιο Κολούμπια και το 1980 ήταν ανώτερος οικονομολόγος στην FED της Βοστώνης. Σχημάτισε τις Fed συνδέσεις του, όταν ήταν κορυφαίος βοηθός έρευνας του Νομπελίστα οικονομολόγου Franco Modigliani, ο οποίος γεννήθηκε στην Ιταλία, αλλά άφησε τη Ρώμη το 1938, όταν ο Μουσολίνι ανακοίνωσε τους νέους νόμους κατά της Ιταλών Εβραίων.Ο Modigliani είχε στενές επαφές με την Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ και του μαθητές της, και μαζί με τον Παπαδήμο, είχε συμπεριλάβει τον Charlie Bean, Υποδιοικητή της Τράπεζας της Αγγλίας, και τον Stanley Fischer, τον Διοικητή της Τράπεζας του Ισραήλ .
Ο Παπαδήμος υπηρετεί τώρα ως Ευρωπαϊκός Αντιπρόεδρος κάτω από τον Πρόεδρό του, Jean-Claude Trichet, πρώην Αναπληρωτή Διοικητή του ΔΝΤ, διοικητή της Παγκόσμιας Τράπεζας και μέλος του Group of Τhirty με έδρα την Ουάσιγκτον.Επίσης πρώην πρόεδρος της Λέσχης του Παρισιού, μια οικονομική ομάδα υπαλλήλων των 19 χωρών που μπορούν να παρέχουν ακύρωσh χρέους, για την αναδιάρθρωση για τις χρεωμένες επιχειρήσεις και τους πιστωτές που αναφέρονται από το ΔΝΤ.
Ο Fischer, πριν γίνει ένας ισραηλινός πολίτης για να διοικήσει την Κεντρική Τράπεζα του Ισραήλ, ήταν αντιπρόεδρος και επικεφαλής οικονομολόγος στην Παγκόσμια Τράπεζα, πρώτος αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος του ΔΝΤ, αντιπρόεδρος της Citigroup, πρόεδρος της Citigroup International, επικεφαλής της Public Sector Client Group, μέλος της Group of Τhirty που εδρεύει στην Ουάσιγκτον οικονομική Ομάδα των Τριάντα, και επιβλέπων του Ph.D. στο ΜΙΤ του πρόεδρου της Fed Ben Bernanke.
Στο MIT, ο Modigliani συνεργάστηκε στενά με τον νομπελίστα Paul Samuelson, θείος του Εθνικού Οικονομικού Συμβουλίου διευθυντή Lawrence Summers (το επώνυμο νωρίτερα το είχε αλλάξει από Samuelson σε Summers).
 
http://greeknation.blogspot.com/2011/11/blog-post_6749.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters