Κυριακή, 20 Νοεμβρίου 2011

Τα βρώμικα κόλπα του Λάκη Λαζόπουλου με τον Άδωνι Γεωργιάδη

Όπως διαπιστώσαμε ως αυτόπτες και αυτήκοες μάρτυρες, χρησιμοποιεί τηλεοπτικά συνεργεία , που παριστάνουν τα ειδησιογραφικά, για να εξασφαλίσει αρνητικές δηλώσεις για τους Πολιτικούς του στόχους. Συγκεκριμένα χθες (Σαββατο) στην Ερμού , η κοπελίτσα κρατώντας το μικρόφωνο που έγραφε με μικρά γράμματα "τσαντίρι news" , σταματούσε κυρίως ηλικιωμένους . Χωρίς να "ενημερώνει" ποιο είναι το ΜΜΕ που εκπροσωπεί, ..

(που να διαβάσουν οι γέροι το τριγωνάκι), ρωτούσε τους περαστικούς "τι γνώμη είχαν για την ανάληψη υπουργείου από τον Άδωνι Γεωργιάδη". Όταν λοιπόν ακούσετε στην εκπομπή της Τρίτης να έχουν επιλεχθεί μόνο οι αρνητικές "δηλώσεις" για τον άσπονδο πελάτη-στόχο του Λαζόπουλου, μην εκπλαγείτε. Όμως το ΕΣΡ και η ΕΣΗΕΑ θεωρούν την αντιποίηση-γελοιοποίηση του δημοσιογραφικού λειτουργήματος , αποδεκτή από τον Λάκη? Μα φυσικά....
γράφει το εξαιρετικό adena-gr
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2011/11/blog-post_22.html
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

50000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ. ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΠΥΡΗ ΓΝΩΣΗ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ!!!
ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ!!!
https://www.aitherikigrafi.gr/keimena

ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ : ΕΓΩ ΣΕ ΧΕΛΩΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΩ

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters