Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

ΕΡΧΕΤΑΙ το Σεπτ-ΕΜΒΡΥΟ... ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ να ΝΙΚΗΘΕΙ...


Ήδη κυοφορείται ένα έμβρυο...

Πρέπει να ανοίξουμε τα μάτια και τα αυτιά μας. Πρέπει να θέσουμε σε λειτουργία όλες τις αισθήσεις μας  Θα γεννηθεί τον Σεπτέμβριο, το Σεπτό Έμβρυο, το "σεβαστό μωρό" που θα καταβροχθήσει την ανθρωπότητα. Ίσως, είναι ο χειρότερος εφιάλτης που θα έχει ζήσει ο πλανήτης, ακόμα και μετά τον δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο.


Πολλοί το ονομάζουν Αντίχριστο. Άλλοι Παγκόσμια Κυβέρνηση. Άλλοι Νέα Τάξη Πραγμάτων. Άλλοι Agenta 21. Άλλοι το λένε διαφορετικά. Σημασία δεν έχει τι όνομα θα του δώσουμε. Σημασία έχει η ουσία.


Οι επιθέσεις είναι πολλές και πολύπλευρες. Ίσως πρόκειται για την μάχη των μαχών. Ο καθένας πρέπει και οφείλει να την δώσει. Θα αναγκαστεί να την δώσει.Όλοι θα αναγκαστούμε να την δώσουμε. Είμαστε, λοιπόν, υποχρεωμένοι να προετοιμαστούμε ψυχολογικά, πνευματικά και υλικά, να έχουμε όλα τα αποθέματα που χρειαζόμαστε για να μπορέσουμε να παλέψουμε.Ο καθένας ξεχωριστά, μα και όλοι μαζί δεν πρέπει να κάνουμε πίσω. Οφείλουμε να το κάνουμε πριν γεννηθεί το μωρό...

Οι επιθέσεις τους είναι κυκλωτικές και ασύμετρα κατανενημένες. Είναι όμως, φτιαγμένες έτσι ώστε να πιστέψουμε ότι όλα γίνονται για το καλό μας. Για το καλό των ανθρώπων και της ανθρωπότητας. Και γίνονται πράξεις μέσα στον Σεπτέμβριο. Ωστόσο πρέπει να αντιληφθούμε ότι όλα είναι τόσο καλά σχεδιασμένα και οργανωμένα ώστε -ακόμα κι αν αντιληφθούμε ότι δεν πρόκειται για το συμφέρον μας- να νομίζουμε ότι πρόκειται για πολλές μάχες σε διαφορετικά σημεία και επίπεδα.


Αυτό το σκεπτικό λειτουργεί χιλιάδες χρόνια, τώρα. Διαιρούν την ανθρωπότητα ώστε να μην είναι ενωμένη. Τώρα διαιρούν και την αντιληπτική μας ικανότητα. Αυτό το λίγο ποσοστό που λειτουργεί ακόμα (λένε 10%), θέλουν να το κατεβάσουν ακόμα πιο χαμηλά. Θέλουν παράλληλα να μειώσουν τις άμυνές μας και να αυξήσουν τις αδυναμίες μας. Μόνο έτσι μπορούν να μας νικήσουν και να μας υποδουλώσουν ολοκληρωτικά και τελειωτικά.

Είναι μία επίθεση στον νου, στην καρδιά και κυρίως στην ψυχή. Στις ψυχές όλων μας.

Αλλά το πεδίο της μάχης είναι ένα και μοναδικό. Δεν πρέπει να παραπλανούμαστε με τα σχέδιά τους που φαίνονται να είναι πολλά. Οι στόχοι που έχουμε να αντιμετωπίσουμε δεν είναι πολλοί. Ο στόχος είναι ένας και μοναδικός: Ο Πόλεμος είναι αυτός που πρέπει να νικηθεί.

Σκοπός δεν είναι να κερδίσουμε κάποιες ή όλες τις μάχες. Σκοπός δεν είναι να βγούμε κερδισμένοι. Οι νικημένοι κάποια στιγμή θα ανασυνταχθούν. Ίσως, περάσουν μέρες, μήνες, χρόνια... Αλλά κάποια στιγμή ο εχθρός θα ανακτήσει τις χαμένες δυνάμεις του. Σκοπός είναι να νικήσουμε τον ίδιο τον Πόλεμο. Στόχος είναι ο Πόλεμος.

Έχοντας ως στόχο τον Πόλεμο μπορούμε να κερδίσουμε όλες τις μάχες.

Κερδίζοντας ή, ακόμα χειρότερα, χάνοντας τις μάχες, ο Πόλεμος θα στέκει αγέρωχος.

Ο Πόλεμος πρέπει να νικηθεί.

Πρέπει να τον νικήσουμε.

Μπορούμε.



katohika.gr
...
- See more at: http://www.diadrastika.com/2015/08/erxetai-to-septemvrio-o-polemos-prepei-na-nikithei.html#sthash.NemqvpsR.dpuf

Χρονοταξιδιώτες…Άνθρωποι και οχήματα εμφανίζονται απο το πουθενά σε ένα τρομακτικό VIDEO


Είναι πολύ αληθινό για να είναι φωτομοντάζ…δεν θα σχολιάσουμε…δείτε το.



paraxeno.com
- See more at: http://www.diadrastika.com/2015/08/anthropoi-kai-oxhmata-emfanizontai-apo-to-pouthena.html#sthash.S6ERjTwX.dpuf

Λαθρομετανάστες ποδοπάτησαν και τραυμάτησαν αστυνομικό στη Μυτιλήνη

Την ώρα που εκτελούσε τη βάρδια της στο Κέντρο Ταυτοποίησης Μεταναστών στη Μόρια - Πάνω από 33.000 πρόσφυγες στη Λέσβο από την 1η Αυγούστου - Έκρυθμη η κατάσταση στην Κω - Τεταμένο το κλίμα σε Κάλυμνο και Λέρο Ενώ χιλιάδες μετανάστες και πρόσφυγες από τη Συρία καταφτάνουν καθημερινά στο λιμάνι του Πειραιά με το πλοίο «Ελευθέριος Βενιζέλος», ακόμη περισσότεροι παραμένουν σε πολλά ελληνικά νησιά με την κατάσταση σε Κω, Λέσβο και Λέρο να είναι πλέον «εκρηκτική» και τους κατοίκους και τις τοπικές αρχές να βρίσκονται σε απόγνωση, αδυνατώντας να αντιμετωπίσουν το μεταναστευτικό πρόβλημα.
 
Όλα αυτά, όμως, την ώρα που ένα ακόμα περιστατικό βίας με τον τραυματισμό μιας γυναίκας αστυνομικού προστίθεται στο σκηνικό διαρκούς έντασης που επικρατεί το τελευταίο χρονικό διάστημα εντός του πρώην στρατοπέδου Μόριας, όπου στεγάζεται το Κέντρο Ταυτοποίησης με την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Λέσβου να απευθύνει τώρα έκκληση για βοήθεια στην Πολιτεία. Πιο αναλυτικά, λίγο μετά τις 11 το βράδυ της Κυριακής ομάδα 150 μεταναστών μπήκε βίαια στο χώρο, όπου βρίσκονται οι λυόμενοι οικίσκοι, εγκλώβισε και ποδοπάτησε την αστυνομικό, η οποία εκείνη τη στιγμή εκτελούσε τη βάρδια της.
 
Η γυναίκα είχε επιφορτιστεί με την τακτοποίηση της συγκεκριμένης ομάδας μεταναστών στους οικιστικούς. Ωστόσο, κάποιοι μετανάστες άνοιξαν την πόρτα και το πλήθος έτρεξε προς τους οικίσκους ποδοπατώντας την αστυνομικό. Η αστυνομικός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Μυτιλήνης, όπου διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί θλάσεις στον αυχένα και στο δεξί της χέρι. «Καθημερινά στο Κέντρο Ταυτοποίησης Μεταναστών σημειώνονται περιστατικά που θέτουν σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα των αστυνομικών. Είναι αρκετές φορές που οι αστυνομικοί εγκλωβίζονται εντός των εγκαταστάσεων αδυνατώντας να ελέγξουν τους εκατοντάδες μετανάστες που βρίσκονται στο χώρο.
 
Υπάρχει πρόβλημα με τη σίτιση και τη στέγαση αυτών των ανθρώπων με αποτέλεσμα να δημιουργείται μια μόνιμη ένταση. Χρειαζόμαστε άμεσα προσωπικό για να ελεγχθεί η κατάσταση, πράγμα που έχουμε επισημάνει προς το υπουργείο επανειλημμένως το τελευταίο χρονικό διάστημα», δήλωσε ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Λέσβου Απόστολος Παπαδέλλης. Αυτή τη στιγμή στο χώρο εντός του πρώην στρατοπέδου διαμένουν κάτω από άθλιες συνθήκες περίπου 2.000 μετανάστες από Αφγανιστάν, Ιράν, Πακιστάν και χώρες τις Αφρικής.
 
Πρόχειρα παραπήγματα, ανεπαρκείς εγκαταστάσεις υγιεινής και προβληματική σίτιση συνθέτουν την εικόνα που επικρατεί εδώ και δύο μήνες. Οι εντάσεις είναι καθημερινές και οι συμπλοκές με αποτέλεσμα τον τραυματισμό μεταναστών καθημερινό φαινόμενο.
 
http://greeknation.blogspot.gr/2015/08/blog-post_687.html

Προεδρικό πραξικόπημα: Ο Π.Παυλόπουλος αρνείται να συγκαλέσει Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών όπως επιτάσσει το Σύνταγμα! "ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΣ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ";

 
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος μετά παράδοση της διερευνητικής εντολής από τον Π.Λαφαζάνη δεν θα πραγματοποιήσει σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών, όπως επιτάσσει το Σύνταγμα, σε μια πρωτοφανή καταστρατήγηση του ανώτατου νόμνου της χώρας που μόνο ως πολιτικό πραξικόπημα μπορεί να χαρακτηριστεί.
Πλην των κυβερνητικών εταίρων ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ όλοι οι άλλοι πολιτικοί που αποτελούν την πλειοψηφία στην παρούσα Βουλή ζητούν σύσκεψη πολιτικών αρχηγών για να οριστεί υπηρεσιακή κυβέρνηση.
Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας διαμηνύει πως δεν έχει νόημα μια τέτοια σύσκεψη, καθώς οι συσχετισμοί είναι απαγορευτικοί και επιδιώκει εκλογές-εξπρές στις 20 Σεπτεμβρίου.
Από την άλλη, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Ευάγγελος Μεϊμαράκης, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας Πάνος Λαφαζάνης, αλλά και ο γ.γ. του Λαϊκού Συνδέσμου Ν.ΜΙχαλολιάκος δηλώνουν ότι πρέπει να συγκαλέσει ο κ. Παυλόπουλος το συμβούλιο αρχηγών για να εξαντληθεί και η τελευταία πιθανότητα και – προφανώς – να χρεωθεί ο καθείς τις ευθύνες του. Στην λογική της τήρησης των συνταγματικών διατάξεων χωρίς όμως κωλυσιεργίες, είναι και ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης.
Η διερευνητική εντολή παραδίδεται το πρωί της Πέμπτης από τον κ. Π. Λαφαζάνη στον κ. Παυλόπουλο. «Ο πρόεδρος Θα αποφασίσει εκείνη στην στιγμή, σταθμίζοντας τα δεδομένα» λένε συνεργάτες του. Διατυπώνουν μάλιστα την εκτίμηση ότι «πιθανότατα βγαίνει για εκλογές 20 Σεπτεμβρίου».
  • Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, από την πορεία των διερευνητικών εντολών αλλά και των συσχετισμών, γνωρίζει ότι – με τα μέχρι στιγμής δεδομένα τουλάχιστον και εφόσον δεν αλλάξει κάτι δραματικά – δεν υπάρχει περιθώριο σχηματισμού οικουμενικής κυβέρνησης
  • Επιπλέον, εκκρεμούν μείζονα προαπαιτούμενα για τον Οκτώβρη-Νοέμβρη: Από το ασφαλιστικό μέχρι την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών. Αν υπάρξει περαιτέρω κωλυσιεργία, χωρίς αποχρώντα λόγο μάλιστα, όλα αυτά θα τεθούν εν κινδύνω.
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν υποχρεούται να συγκαλέσει συμβούλιο αρχηγών. Το Σύνταγμα αναφέρει ότι «καλεί» τους αρχηγούς των κομμάτων. Τούτο σημαίνει ότι μπορεί να τους καλέσει και τηλεφωνικά ή και κατ' ιδίαν, σε σύντομη χρονική αλληλουχία την ίδια ημέρα που θα επιστραφεί η τρίτη διερευνητική εντολή.
Ειδικότερα, σύμφωνα με το άρθρο 37 του Συντάγματος που αφορά στον διορισμό Πρωθυπουργού και Κυβέρνησης, στην παράγραφο 3 προβλέπεται:
«Aν οι διερευνητικές εντολές δεν τελεσφορήσουν, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας καλεί τους αρχηγούς των κομμάτων και, αν επιβεβαιωθεί η αδυναμία σχηματισμού Kυβέρνησης που να έχει την εμπιστοσύνη της Bουλής, επιδιώκει το σχηματισμό Kυβέρνησης από όλα τα κόμματα της Bουλής για τη διενέργεια εκλογών και σε περίπτωση αποτυχίας αναθέτει στον Πρόεδρο του Συμβουλίου της Eπικρατείας ή του Aρείου Πάγου ή του Eλεγκτικού Συνεδρίου το σχηματισμό Kυβέρνησης, όσο το δυνατόν ευρύτερης αποδοχής, για να διενεργήσει εκλογές, και διαλύει τη Bουλή».
Ως εκ τούτου είναι πολύ πιθανό ο κ. Παυλόπουλος να ενημερώσει χωριστά τους πολιτικούς αρχηγούς που το επιθυμούν ή και τηλεφωνικά, ότι δεν μπορεί να υπάρξει σχηματισμός κυβέρνησης. Πιθανότατα το πρωί της Παρασκευής θα ορκίσει υπηρεσιακή Πρωθυπουργό την πρόεδρο του Αρείου Πάγου Βασιλική Θάνου και την ίδια ημέρα θα θυροκολληθεί το διάταγμα διάλυσης της Βουλής και η προκήρυξή τους για τις 20/9.

Τμήμα ειδήσεων pronews.gr

ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: ΠΡΟΚΑΛΩ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΗ ΠΡΟΔΟΤΗ ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΟΜΟΛΟΓΟ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

oddix1
Γιάννης Καλογερόπουλος ΠΡΟΚΑΛΩ :
ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΗ ΠΡΟΔΟΤΗ ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ……
ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΟΜΟΛΟΓΟ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ …
..ΠΟΥ ΤΟ ΔΑΝΕΙΣΤΗΚΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ/ΟΥΣ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ/ΟΥΣ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ !!!!
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΟ ΤΟ η ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΑΥΤΑ ??
ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ????
ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΟ/ Α ΠΟΥ ΔΑΝΕΙΣΤΗΚΕ Η ΕΛΛΑΔΑ … ????
ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ …..ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΚΔΟΣΕ ??????

ΠΡΟΚΑΛΩ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ….
ΑΠΟΔΕΙΞΤΕ ΣΤΟ ΕΑΥΤΟΝ ΣΑΣ ΟΤΙ ΔΑΝΕΙΣΤΗΚΑΤΕ ΩΣ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΧΡΩΣΤΑΤΕ ….
ΒΡΕΙΤΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΟΜΟΛΟΓΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΑΝΕΙΣΤΗΚΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ …. ΤΟ 2ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ ./…. ΤΟ 3ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ …. ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ
ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ … ΠΩΣ … ΜΑΣ ΔΑΝΕΙΣΕ ….
ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΟΤΙ …….
ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΟΜΟΛΟΓΟ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΞΕΝΗΣ ΕΚΔΟΣΗΣ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ …. ΠΟΥ ΤΟ ΔΑΝΕΙΣΤΗΚΑΜΕ ΩΣ ΚΡΑΤΟΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
… Α Ρ Α …… ΤΙ …… ΜΑΣ …. ΔΑΝΕΙΣΑΝ ??????
……………………………………………………..
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: ΑΥΤΟΣ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΑΦΙΟΥ ΤΟΥΣ…!!! ΤΟΥΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ…!!!
69583_223698127838896_1164214471_n1 
Γιάννης Καλογερόπουλος ΑΥΤΟΣ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΑΦΙΟΥ ΤΟΥΣ……….!!!!!!!…………….  ΤΟΥΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ…….!!!!!!!!!………………..

[ International Bill of Exchange (IBOE) No 2012 – 1000 – SLW – 0010 -0524 / UCC DOCUMENT, Nos 2000422643063 ]
10351302_10203227942532956_2998106535133491221_n
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: ΤΙ ΜΑΣ ΔΑΝΕΙΣΕ Η ΝΤΟΙΤΣΕ ΜΠΑΝΚ ΚΑΙ Ο ΑΚΕΡΜΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΩΣΑΜΕ ΓΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ;

http://alfeiospotamos.gr/?p=17410

Αυτή θα είναι η σύνθεση της Υπηρεσιακής Κυβέρνησης

Αυτή θα είναι η σύνθεση της Υπηρεσιακής Κυβέρνησης
Την Παρασκευή αναμένεται να ορκιστεί η νέα κυβέρνηση με υπηρεσιακή πρωθυπουργό την Πρόεδρο του Αρείου Πάγου Βασιλική Θάνου. Σύμφωνα με καλά διασταυρωμένες πληροφορίες υπουργός Οικονομικών θα αναλάβει...
ο Γιώργος Χουλιαράκης, πρόεδρος του Συμβουλίου Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων και από τα πρόσωπα που μετείχαν στη διαπραγμάτευση με τους δανειστές. Υπουργός Εξωτερικών θα αναλάβει ο γκουρού της ελληνικής διπλωματίας και από τους πιο στενούς συνεργάτες του Κωνσταντίνου Καραμανλή, Πέτρος Μολυβιάτης. Την ευθύνη των εκλογών ως υπουργός Εσωτερικών θα αναλάβει ο συνταγματολόγος Αντώνης Μανιτάκης. Υπουργός Άμυνας θα οριστεί ο πρώην αρχηγός ΓΕΕΘΑ Ιωάννης Γιάγκος. Ο σημερινός υφυπουργός Δικαιοσύνης, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος θα προαχθεί σε υπουργό Δικαιοσύνης.
H απόφαση για την εντολή σχηματισμού κυβέρνησης στη Βασιλική Θάνου  φαίνεται να είναι ειλημμένη από τον Προκόπη Παυλόπουλο ο οποίος προσανατολίζεται στο να μην συγκαλέσει τη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών, μετά την εξάντληση της διερευνητικής εντολής από τον πρόεδρο του τρίτου σε δύναμη κοινοβουλευτικού κόμματος, Παναγιώτη Λαφαζάνη.
Πάντως, σύμφωνα το Αθηναϊκό Πρακτορείο ο κ. Παυλόπουλος θα κάνει κύκλο τηλεφωνικών επαφών με τους αρχηγούς ή και συναντήσεων, εάν κάποιος το ζητήσει, προκειμένου να καταγράψει τις προθέσεις τους.
Στο πλαίσιο αυτό, εκτιμάται ότι την Πέμπτη το βράδυ θα δοθεί η εντολή σχηματισμού υπηρεσιακής κυβέρνησης στην πρόεδρο του Αρείου Πάγου, Βασιλική Θάνου με παράλληλη προκήρυξη των εκλογών για την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου.
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2015/08/blog-post_988.html

LAFAZAN JEW Ή … ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ; … MARDAS JEW Ή … ΜΑΡΔΑΣ ; AXEL SIPRA JEW Ή … ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ; ΑΝ ΗΤΑΝ ΘΕΜΑ DNA ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΗΣΑΣΤΑΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ…

11892144_10206151510300323_1424072962102413887_n1 

Βασιλειάδης Δημήτριος ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ;;;
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ;;;;
ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ Η ΒΟΥΛΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΗΦΘΕΙ ΑΠΟ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ
ΘΑ ΤΟ ΑΝΕΧΕΣΤΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΗ ΑΥΤΟ ;;;;;;;;;;
……………………………………………
Αλφειός: ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ !!!!!!!!!!!! 

Ryan Lafazan’s Page – JBN | Jewish Business Network

………………………………………….

 jew lafazan1
………………………………………..
ΝΑ ΚΑΙ Ο ΜΑΡΔΑΣ !!!! ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ Ο ΑΞΕΛ ΣΙΠΡΑ… 

 
ΛΙΝΚ ΓΙΑ ΒΙΒΛΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ( ΜΑΡΔΑΣ )
http://www.creationism.org/victoria/VictoriaInst1883_pg132.htm

MARDAS

………………………………………

ΛΙΝΚ ΓΙΑ ΕΒΡΑΪΚΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΡΔΑΣ
https://books.google.gr/books?id=flcx04WwF2QC&pg=PA191&lpg=PA191&dq=JEWISH+NAME+MARDAS&source=bl&ots=tow78-PxCc&sig=EQqT47OEwBeNmCz77fvQur9nOA8
……………………………………….
ΛΙΝΚ ΓΙΑ ΕΒΡΑΪΚΑ ΡΩΣΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ
http://heraldry.sca.org/names/paul/ma.html
…………………………………………………
ΛΙΝΚ ΓΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΜΑΡΔΑ
http://www.algemeiner.com/2015/03/20/what-ordinary-palestinians-are-saying-about-the-israeli-election/
……………………………………………………………………
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΣΙΠΡΑ… ΣΚΑΠΑΝΕΑΣ-ΒΩΒΟΣ-ΛΑΛΙΩΤΗΣ-MOSSAD ΚΑΙ ΧΟΥΝΤΑ… Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ


……………………………………………………..
Artemis Sorras
ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΟΥ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΤΙ ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΣΕ ΚΛΕΒΕΙ ΣΕ ΔΥΝΑΣΤΕΥΕΙ ΣΕ ΕΧΕΙ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΟ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΥΠΟΝΟΜΕΥΕΙ ΣΕ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΑΦΑΝΙΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΜΜΕΝΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΣΟΥ ΣΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΣΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΜΗ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΜΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΧΑΖΑΡΟΜΟΓΓΟΛΟΣ Ο ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ
ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΑΙΩΝΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΣΟΥ ΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΘΕΩΝ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΕΛΛΗΝΑ ΤΟ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΘΕΝ ΙΕΡΑ ΤΟΥΣ ΒΙΒΛΙΑ ΤΑΛΜΟΥΔ ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΦΥΠΝΙΣΟΥ ΣΚΕΨΟΥ ΜΕ ΛΟΓΙΚΗ ΠΡΑΞΕ ΕΝΩΣΟΥ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ
ΟΤΑΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΒΙΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΔΟΓΜΑΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΚΑΘΟΛΙΚΟ ΙΑΧΩΒΑΔΕΣ ΠΕΝΤΗΚΟΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΙΡΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΩΝ ΣΤΟΩΝ ΛΕΣΧΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΣΜΟ ΣΙΩΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΣΟΥ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΔΟΓΜΑΤΙΚΑ ΕΤΣΙ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΤΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΟΤΙ ΣΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ Η ΚΙΝΗΤΗΡΙΟΣ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥΣ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΕΣΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΕΠΑΙΞΑΝ ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ [ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΑΝΟΝΙΣΑΝ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΚΑΘΟΛΙΚΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ [ ΟΧΙ ΟΛΟΥΣ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΚΑΣΤΑ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ] ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΑΝ ΘΑ ΣΑΣ ΛΕΙΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΣΤΕ ΜΙΑ ΠΗΓΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΒΡΩΜΟΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΑΣ
ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΤΕ ΜΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΞΙΩΣΕΤΕ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΕΙΤΕ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΟΧΙ ΩΣ ΤΣΟΥΡΜΟ ΚΑΠΟΙΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΟΤΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΟΝ ΠΟΥ ΖΕΙΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΣΤΙΑΖΕΣΑΙ ΜΟΝΟΜΕΡΩΣ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΘΕΤΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΖΩΝΤΩΝ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΟΝΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΖΟΥΓΚΛΑ ΤΟΠΟΣ ΖΩΩΝΝΝ ΠΟΥ ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΤΡΩΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΑΓΕΛΕΣ ΖΩΩΝΝ ΟΠΩΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΧΑΖΑΡΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΕΣ ΛΕΣΧΕΣ ΤΟΥΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΙΕΣ ΤΟΥΣ Κ.Α
ΣΗΜΕΡΑ Η ΚΡΙΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΝΤΙΝΟΗΣΗΣ ΝΑ ΚΑΘΙΕΡΩΘΕΙ ΤΟ ΨΕΥΔΟΣ ΩΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΗΘΙΝΟ ΠΟΥ ΑΝΤΙΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΑ ΔΟΛΙΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΦΑΝΑΤΙΣΟΥΝ ΟΣΟΥΣ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΕΝΟΣ Η ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ ΔΗΘΕΝ ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΑΝ ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΑΝΘΡΩΠΕ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΟΥ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΤΟΝ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΑ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΑΠΟΡΡΕΕΙ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΤΗΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΙΑΙΡΕΣΗΣ ΣΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ] ΤΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΖΩΩΝ ΖΟΥΓΚΛΑΣ ΚΑΛΥΜΜΕΝΗ ΜΕ ΔΗΘΕΝ ΤΡΟΠΟΥΣ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ [ ΕΝΩ Η ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΥΓΕΝΙΚΟ ΓΕΝΟΣ ΟΧΙ ΤΡΟΠΟ ΓΕΝΟΣ ]
ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΧΩΡΙΣ ΔΟΓΜΑ ΚΟΜΜΑ ΧΡΩΜΑ ΧΩΡΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΑΧΩΡΙΣΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΜΑΣ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΝΔΟΞΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΑΣ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΣΩΜΑ ΕΝΑΝ ΝΟΥ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ ΟΛΙΚΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ Ε.ΣΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΑΞΙΕΣ ΑΡΧΕΣ ΝΟΜΟΥΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ
ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ


http://alfeiospotamos.gr/?p=17402

H Ρώσικο κανάλι ΔΕΙΧΝΕΙ τον ΠΛΑΝΗΤΗ NIBIRU - video (αγγλικοί υπότιτλοι)



Ο Νιμπίρου είναι αλήθεια…πλησιάζει και κάτι μας λέει ότι κάποιοι βγάλαν ήδη προφητείες τις οποίες και θα σπεύσουν να τις εκμεταλλευτούν προς την δημιουργία ενός μαζικού ψυχωσικού επεισοδίου…..Το ρωσικό τηλεοπτικό δίκτυο, στο τέλος του Ιουλίου 2015 εντόπισε το θέμα,
δείτε το βίντεο με τον Νιμπίρου, τον πλανήτη των Ανουκάκι...

Επίσης, δείτε πότε υπολογίζεται ότι καταφτάνει ο Νιμπίρου ...

 
 
paraxeno.com
...
- See more at: http://www.diadrastika.com/2015/08/rosiki-tileorasi-deixnei-ton-nibiru-video.html#sthash.3LHC4tPu.dpuf

Σ Υ Γ Κ Λ Ο Ν Ι Σ Τ Ι Κ Ο ! Γιατί ο Λεωνίδας είπε «μολών λαβέ» και όχι απλώς… «ελθών λαβέ»;

Υπάρχουν τόσα πράγματα στην ελληνική γλώσσα που δεν τα μαθαίνουμε, δεν μας τα μαθαίνουν και ούτε πρόκειται να μας τα μάθουν ποτέ. Δεν είναι τυχαίο που τα σχολεία μας διδάσκουν μία στείρα γνώση.


Αξίζει τον κόπο και τον χρόνο σας να παρακολουθήσετε ολόκληρο το video και να μάθετε άλλα τόσα.
Για το επίμαχο θέμα δείτε και σκούστε στο παρακάτω video από το 27:40 μέχρι και το 29:30

 
 
Το είδαμε στο paraxeno.com
- See more at: http://www.diadrastika.com/2015/08/giati-o-leonidas-eipe-molon-lave-kai-oxi-elthon-lave.html#sthash.7LtCqxIu.dpuf

ΚΑΦΡΙΛΑ DEFENCENET (NYN PRO NEWS)! ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥ ΡΑΝΤΑΡ ΣΤΗΝ ΑΝ. ΚΡΗΤΗ ΜΕ ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΓΚΑΙΡΟΥ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗΣ!

http://isxys.blogspot.com/2015/08/over-rizon.html

ΣΧΟΛΙΟ "ΙΣΧΥΣ": ΕΑΝ ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΠΟΥ ΠΟΛΥ ΑΜΦΙΒΑΛΟΥΜΕ, (ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΑΠΑΡΙΑ, ΔΙΑΡΡΟΗ ΤΟΥ ΗΛΙΘΙΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ... ΕΡΓΟ) ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ, ΤΩΡΑ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΤΑΙ ΚΑΙ Η ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΑΡΑ ΥΛΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ, ΠΕΡΙ...
ΒΑΘΟΥΣ, ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥΣ. ΠΕΡΑΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΡΑΝΤΑΡ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΑΠΛΩΣ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΛΥΣΕΙΣ (ή ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΤΕΡΕΣ) ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΝΗΣΟΥΣ (ή/και ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ) ΕΑΝ ΟΝΤΩΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΤΑΝ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ defencenet.
- ΕΠΕΙΔΗ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ "ΚΑΜΜΕΝΟΥΣ", ΟΥΤΕ ΑΠΟ "ΤΣΟΥΡΟΥΦΛΙΣΜΕΝΟΥΣ",
- ΕΠΕΙΔΗ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΛΥ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΔΕΔΗΛΩΜΕΝΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΥ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΙΜΗΣΟΥΝ,
- ΕΠΕΙΔΗ Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΜΦΙΒΟΛΗ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΗΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΠΗΓΗ
- ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΛΛΟ "ΑΠΟΦΑΣΗ" (ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΕΛΘΩΝΤΟΣ ΚΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ) ΚΙ ΑΛΛΟ ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ, ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΤΟ ΘΕΜΑ.

Υ.Γ: ΑΛΛΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ ΡΑΝΤΑΡ ή ΑΛΛΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΣΕ ΜΟΝΙΜΗ ΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ, ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ, ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ, ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΕΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΑ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ, ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΓΙΑΧΒΕ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΜΑΣΣΩΝΟΙ ΣΚΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΠΟΔΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΣΟΝ ΤΟΥΣ. ΜΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΒΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΒΟΛΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΑΛΛΩΝ ΝΑΤΟΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ. ΗΔΗ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΟΥΝ ΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΛΥ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΚΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΙΚΙΑΣ ΤΟΥΣ ΣΙΝ ΜΠΕΤ.

Η ΕΙΔΗΣΗ:

ΚΑΘΕΤΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗΣ

Ισραηλινό mega-ραντάρ OTH εγκαθίσταται στην ανατολική Κρήτη και μαζί με UAV θα σαρώνουν την Τουρκία και την Α.Μεσόγειο!


Στην εγκατάσταση μεγάλου ραντάρ (Over The Ηοrizon) επιήρησης αέρος και επιφανείας στην ανατολική Κρήτη προχωρούν Ελλάδα και Ισραήλ. Το ραντάρ θα έχει ως αποστολή την επιτήρηση του θαλάσσιου και εναέριου χώρου της Ανατολικής Μεσογείο, βαθιά μέσα στην κυπριακή ΑΟΖ, με στόχο να ελέγχονται οι κινήσεις του τουρκικού Ναυτικού και της τουρκικής Αεροπορίας σε μια περιοχή η οποία σήμερα είναι "μαύρη τρύπα" για τις ελληνικές Ενοπλες Δυνάμεις.

Το ραντάρ θα είναι ισραηλινής κατασκευής και στην αρχή τουλάχιστον θα επιχειρείται από ισραηλινό προσωπικό. Εν συνεχεία θα αγοραστεί, όταν το επιτρέψουν οι δυνατοτητες της χώρας από την Ελλάδα.
Θα συνεργάζεται, δε, με ένα "σμήνος" UAV τα οποία επίσης θα σαρώνουν την Ανατολική Μεσόγειο, αριθμός από τα οποία θα αγοραστεί από την Ελλάδα, ενώ ένας άλλα θα επιχειρούν από την Α.Μεσόγειο.
Είναι η πρώτη φορά που στην Ελλάδα την ευθύνη της λειτουργίας μιας στρατιωτικής εγκατάστασης θα την έχει ξένο στρατιωτικό προσωπικο με εξαίρεση φυσικά τις ΗΠΑ που στο παρελθόν είχαν υπό τον έλεγχό τους αρκετές ελληνικές στρατιωτικές εγκαταστάσεις, όπως ραντάρ, πυρηνικών κλπ.
Η απόφαση "σφραγίστηκε" κατά το πρόσφατο ταξίδι του υπουργού Εθνικής Αμυνας Π.Καμμένου στο Ισραήλ.

Η απόφαση είναι ανορθόδοξη (γιατί συν τοις άλλοις δίνει τεράστιο στρατηγικό βάθος έγκαιρης προειδοποίησης σε μία ξένη χώρα, αλλά και επιτρέπει στο Ισραήλ να μπει στον σκληρό πυρήνα" του ελληνικού συστηματος έγκαιρης προειδοποίησης αφού θα είναι διασυνδεδεμένο με τα υπόλοιπα ραντάρ του ελληνικού χώρου), αλλά τα θετικά είναι πολλά:
Οι ελληνικές Ενοπλες Δυνάμεις δεν μπορούν σήμερα να εκτελέσουν σοβαρές αποστολές με υψηλή πιθανότητα επιβίωσης στην περιοχή γιατί  απλώς δεν υπάρχει ολοκληρωμένο σύστημα επιτήρησης, εντοπισμού και κατεύθυνσης των δυνάμεων σε μια επιχείρηση.

Υπολογίζεται ότι το ισραηλινό ραντάρ σε συνεργασία με τα UAV θα διπλασιάσει τις δυνατότητες σε εμβέλεια (λέγεται ότι θα φτάνει τα 600 χλμ. η εμβέλειά του) και θα τριπλασιάσει την ταχύτητα και το είδος της επεξεργασίας των πληροφοριών από το νυν σύστημα έγκαιρης προειδοποίησης της Ρόδου και της Κρήτης, διεισδύοντας βαθιά στον τουρκικό εναέριο χώρο και με την βοήθεια των ισραηλινών δορυφόρων θα έχει πραγματική εικόνα ακόμα και από την περιοχή του Εσκί Σεχίρ, όπως και από όλη την κεντρική και νότια Τουρκία.
Αρα θα είναι ένα κριιμης σημασίας αισθητήρας που ίσως λύσει σοβαρά προβλήματα για την ελληνική αεράμυννα...

Τμήμα ειδήσεων pronews.gr

kerberos-hellas

Διεθνείς ΜΚΟ: Όργανα μυστικών υπηρεσιών ή χορηγοί και επόπτες διακίνησης λαθρομεταναστών;

nikolo
Ερώτηση κατέθεσε στη Βουλή των Ελλήνων προς τον Πρωθυπουργό και τους Υπουργούς Εξωτερικών, Εθνικής Άμυνας, Μεταναστευτικής Πολιτικής, ο Βουλευτής Αχαΐας και Γραμματέας της ΚΟ των ΑΝΕΛ Νίκος Νικολόπουλος:

Mε αφορμή λοιπόν δημοσίευματα τα οποία ασχολήθηκαν  με την λαθρομετανάστευση και τον ύποπτο ρόλο της Τουρκίας σε αυτό το φλέγον για την Ελλάδα ζήτημα, διαπιστώνουμε πως ο ρόλος των ΜΚΟ με τις μυστικές υπηρεσίες, «αποστολές πολλαπλών ρόλων» ή την διακίνηση των λαθρομεταναστών είναι κάτι περισσότερο από αυταπόδεικτος, ενώ καταγράφεται –ίσως για πρώτη φορά- η σύνδεση της χρηματοδότησης μεταφοράς των λαθρομεταναστών από τις πατρίδες τους προς την Ευρώπη.

Θα έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον την απάντηση που θα δώσουν οι Υπουργοί της κυβέρνησης στα πολύ συγκεκριμένα ερωτήματα:

  • Η γερμανική ΜΚΟ πώς καταγράφει τηλεπικοινωνίες των λαθρομεταναστών αυτή (αλλά και οι άλλες) διαθέτουν άμεση πρόσβαση στο Κέντρο Ελέγχου Επιχειρήσεων του Ελληνικού Λιμενικού και καταγράφουν και τα τηλεφωνήματα που γίνονται σε αυτό;

  • Μήπως η γερμανική ΜΚΟ (αλλά και οι άλλες) με την βοήθεια μελών που δραστηριοποιούνται στα τουρκικά παράλια του Αιγαίου, εισήγαγαν ειδικό λογισμικό στα τηλέφωνα των λαθρομεταναστών, προκειμένου να παρακολουθούν άμεσα όλες τις τηλεπικοινωνίες των μετακινούμενων πληθυσμών;

  •  Μήπως οι ΜΚΟ είναι, τελικά, εκείνες οι χρηματοδότες (από τους πακτωλούς χρημάτων που έχουν στη διάθεσή τους) αλλά και επόπτες της μετακίνησης αυτών των τεράστιων αριθμητικά μουσουλμανικών (κυρίως) πληθυσμών προς την Ευρώπη και ιδιαίτερα προς την Ελλάδα;

  • Μήπως οι ΜΚΟ λειτουργούν υποκειμενικά όταν ισχυρίζονται ότι η Ελλάδα παραβιάζει το διεθνές δίκαιο όταν εκτελεί επιχειρήσεις θαλάσσιας αποτροπής, αλλά ξεχνούν να αναφερθούν στην ανυπαρξία οποιασδήποτε αποτροπής εντός του χερσαίου τουρκικού εδάφους;

  • Δεν προκύπτει αυτομάτως από όλα τα παραπάνω ότι οι ΜΚΟ έχουν τις διαδρομές των μετακινήσεων των λαθρομεταναστών, δηλαδή, έχουν πλήρη γνώση της παρανομίας εντός του τουρκικού εδάφους, την οποία και δεν καταγγέλλουν;

  • Τι προτίθεται να πράξει η  ελληνική πολιτεία απέναντι σε αυτές τις άθλιες και ύποπτες πρακτικές των διεθνών ΜΚΟ, οι οποίες λειτουργούν προς τις κατεύθυνση αποδόμησης του κοινωνικού και οικονομικού ιστού της Ελλάδας;

  • Γιατί δεν απομακρύνονται άμεσα αυτές οι οργανώσεις, που λειτουργούν με τεχνολογίες που μόνο ειδικές κρατικές υπηρεσίες οικονομικά εύπορων χωρών διαθέτουν;

     

    http://greeknation.blogspot.gr/2015/08/blog-post_557.html

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters