Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015

ΒΟΜΒΑ!!! ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΕΥΠ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΌ!!! Ντοκουμέντα Φωτιά!!! Όλες Οι Κυβερνήσεις Της Χώρας Ήταν Διεφθαρμένες Και Πουλημένες!!!!


Μυστικός Πράκτορας της Ε.Υ.Π ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ το διαχρονικά βρώμικο Κρατικό Σύστημα που εκμεταλλεύεται τους πάντες και τα πάντα μαζί και τις πληροφορίες για το “γνωστό – άγνωστο” ιδιοτελές όφελος από την διαχείριση τους με a ’ la carte ερμηνεία των Νόμων και σεβασμό των θεσμών της χώρας με πρώτο και καλύτερο τον θεσμό της Δικαιοσύνης.
 
Εύλογα ο Μυστικός Πράκτορας της ΕΥΠ από την σιχαμάρα που του προκάλεσαν οι ιθύνοντες των Κυβερνήσεων και διοικητών της ΕΥΠ που γνώρισε, την ψευτιά, απιστία, ατιμία και προδοσία που αντιμετώπισε κατά την διάρκεια της απρόσκοπτης δράσης του και υπηρεσίες που παρείχε στην ΕΥΠ με αυταπάρνηση, σήμερα αναρωτιέται – πριν να τους ξεσκεπάσει όλους για να απολογηθεί ο καθένας τους για όσα ευθύνεται – γιατί να εμπιστευτεί ψεύτες και άτιμους, σεβαστεί τους θεσμούς με την σειρά του;

Όταν όλοι αυτί αποδείχθηκαν περίτρανα άτιμοι, ψεύτες και επικίνδυνοι από τις ίδιες τους τις μεθοδεύσεις, αποφάσεις των δράσεων και τις πράξεις τους;

Από τις περιγραφικές εκμυστηρεύσεις και τα στοιχεία εις χείρας και τα οποία θα παρουσιάζουμε ανελλιπώς καθημερινά, εμφανίζονται ως άμεσα εμπλεκόμενοι οι ιθύνοντες των Κυβερνήσεων ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ – ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.
 
Μάλιστα ο Μυστικός Πράκτορας της ΕΥΠ, για να έχει την συνείδηση του καθαρή, αφού πρώτα εγγράφως απεκάλεσε τον ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΌ Αλέξη Τσίπρα εμμέσως πλην σαφώς ΠΡΟΔΟΤΗ, παραιτήθηκε με την ευχή να είναι ο τελευταίος Έλληνας που προδίδουν.
 
 Μέρος 1ο: Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ προς τον τ. Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα

Μέρος 2ο: Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΡΩΜΙΚΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ

Μέρος 3ο: ΚΩΔΙΚΟΣ «ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ» Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ. ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΒΡΩΜΙΚΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΥΡΙΖΑ –ΑΝΕΛ KAI ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ ΤΟΝ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΗΣ ΕΥΠ ΝΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ τ. ΥΦ. ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟ

Μερος 4ο: ΠΡΟΪΟΝ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ όλες οι πληροφορίες και τα έγγραφα για το πώς και που βρέθηκαν τα 750.000.000 ΕΥΡΩ και δήθεν… «πληρώθηκε» το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο τον Μάιο του 2015.

Μέρος 5ο: «ΔΥΣΤΥΧΩΣ» η πρόταση δεν «προέβλεπε» ΜΙΖΕΣ. Η ΆΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΜΕΓΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

 Ο ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ «ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΙ» ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟ ΜΕΓΑ ΕΘΝΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΚΑΙ Η ΑΤΑΚΤΗ ΕΙΣΟΔΟΣ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ – ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ.


ΠΗΓΗ
http://www.iokh.gr/2015/09/oles-oi-kubernhseis-ths-xoras-htan-dieftharmenes-kai-poulhmenes.html#.VfR-cGiH3B4.facebook

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Ο ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ

Pop Francis
Artemis Sorras Α ΠΑ ΠΑ Α ΠΑ ΠΑ Ο ΠΑΠΑΣ Ο ΠΑΠΑΡΑΣ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΕΙ ΜΕ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΠΑΠΑΡΙΖΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΡΕΣ ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΤΑ 52 Π ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ
Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ PLAY STATION ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ
ΚΟΝΤΕΥΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟ ΕΜΕΙΝΕ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΜΙΑΡΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ
ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
…………………………………………………..
Pope Francis Warns of “Hellfire From Above” Ahead of U.S. Visit http://realnewsrightnow.com/2015/09/08/pope-francis-warns-of-hellfire-from-above-ahead-of-u-s-visit/
Posted on 
VATICAN CITY – During a sermon at Saint Peter’s Square on Sunday, Pope Francis spoke of a “forthcoming event in which the earth will be consumed by hellfire from above” and asked Christians around the world to absolve themselves of sin in the days and weeks ahead.
In a statement released by the Vatican Tuesday morning, Pope Francis, who is scheduled to arrive in the United States on September 22nd, announced that he has been visited “on three occasions by heavenly beings” who, most recently, have warned of an “impending crisis” that could have dire consequences for life on earth.
The Pope is set to attend a meeting of the UN General Assembly on September 25th, at the United Nations building in New York where he will confer with world leaders, including President Barack Obama and Russian president Vladimir Putin, to discuss defensive options.
On Tuesday morning NATO Secretary-General Jens Stoltenberg confirmed that he has made arrangements to attend the General Assembly. “I spoke with the Holy See and [UN] Secretary-General Ban Ki-moon via video conference Sunday evening,” Stoltenberg told the Associated Press. “NATO is working closely with our counterparts around the globe to explore every viable recourse available.”
Details surrounding the Vatican’s extraterrestrial visitors are sparse but a British military intelligence official, speaking on condition of anonymity because he was not authorized to discuss the situation, told The Guardian that “the entities were described as peaceful by nature.” However, the official said, their stance on the matter was passive in that “they maintain a policy of neutrality” in regards to interplanetary action by “other-worldly” forces.
Pope Francis is scheduled to attend a private meeting with President Obama at the White House on the morning of September 23rd. The Pope will visit three cities, including Washington, D.C., during his six-day visit to the United States. He is expected to address a number of topics including same-sex marriage and immigration.


…………………………………

ΒΑΤΙΚΑΝΟ – Κατά τη διάρκεια κηρύγματος στην πλατεία του Αγίου Πέτρου, την Κυριακή, ο Πάπας Φραγκίσκος μίλησε για ένα «επικείμενο ΓΕΓΟΝΟΣ κατά το οποίο η γη θα πλημμυρίσει από <<κόλαση φωτιάς από ψηλά>> και ζήτησε από τους Χριστιανούς σε όλο τον κόσμο να απαλλάξουν τους εαυτούς τους από την αμαρτία τις επόμενες ημέρες και εβδομάδες .
Με μια δήλωση που δημοσιοποιήθηκε Τρίτη πρωί από το Βατικανό, ο Πάπας Φραγκίσκος , ο οποίος έχει προγραμματιστεί να φτάσει στις Ηνωμένες Πολιτείες στις 22 Σεπτεμβρίου, ανακοίνωσε ότι έχει δεχθεί, πρόσφατα, επισκέψεις «τρεις φορές από ουράνια όντα» που, τον έχουν προειδοποιήσει για μια » επικείμενη κρίση «που θα μπορούσε να έχει ολέθριες συνέπειες για τη ζωή στη γη.

Ο Πάπας έχει οριστεί να παραστεί σε μια συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών στις 25 Σεπτεμβρίου, στο κτίριο των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη, όπου θα συναντηθεί με παγκόσμιους ηγέτες, συμπεριλαμβανομένου του Προέδρου Μπαράκ Ομπάμα και του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν, για να συζητήσουν αμυντικές επιλογές.

Την Τρίτη το πρωί ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ Jens Stoltenberg επιβεβαίωσε ότι έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να παραστούν οι ηγέτες στη Γενική Συνέλευση.

«Μίλησα με την Αγία Έδρα και τον Γενικό Γραμματέα [του ΟΗΕ] Ban Ki-moon, μέσω τηλεδιάσκεψης το βράδυ της Κυριακής,» είπε ο Stoltenberg στο Associated Press. «Το ΝΑΤΟ συνεργάζεται στενά με τους ομολόγους μας σε όλο τον κόσμο για να εξερευνήσουμε κάθε βιώσιμη λύση που είναι διαθέσιμη.»

Λεπτομέρειες γύρω από τους εξωγήινους επισκέπτες του Βατικανού δεν υπάρχουν, αλλά ένας βρετανός στρατιωτικός αξιωματούχος, μιλώντας υπό τον όρο της ανωνυμίας, επειδή δεν ήταν εξουσιοδοτημένος να συζητήσει την κατάσταση, είπε στην εφημερίδα The Guardian ότι «οι οντότητες περιγράφηκαν ως ειρηνικές από τη φύση τους.» Ωστόσο, είπε ο αξιωματούχος , η στάση τους σχετικά με το θέμα ήταν παθητική επειδή «διατηρούν μια πολιτική ουδετερότητας» σε ό, τι αφορά τη διαπλανητική δράση με άλλες «υπερκόσμιες» δυνάμεις.

Ο Πάπας Φραγκίσκος έχει προγραμματιστεί να παραστεί σε κατ “ιδίαν συνάντηση με τον Πρόεδρο Ομπάμα στο Λευκό Οίκο το πρωί της 23ης Σεπτέμβρη. Ο Πάπας θα επισκεφθεί τρεις πόλεις, συμπεριλαμβανομένης της Washington DC, κατά τη διάρκεια των έξι ημερών της επίσκεψής του στις Ηνωμένες Πολιτείες. Αναμένεται να αντιμετωπίσει μια σειρά από θέματα, όπως τον γάμο ατόμων του ιδίου φύλου και της μετανάστευσης.

…………..
 
ΤΕΡΑΣ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΘΡΟΝΟΥ ΤΟΥ ΠΑΠΑ 


Artemis Sorras
ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΘΡΟΝΟΥ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ 1.000.000,ΛΕΞΕΙΣ

ΒΑΤΙΚΑΝΟ. ΓΛΥΠΤΟ ΜΕ ΤΕΡΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΘΡΟΝΟΥ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ! ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΔΕΣΕΙ ! ΒΓΑΛΤΕ ΤΟ ΓΡΑΣΣΟ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ !

………………………………………..

ΒΑΤΙΚΑΝΟ: JESUS NOT COMING BACK ! ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: «ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΙΝΑΞΑΝ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΑΝ… ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΦΟΥΣΚΩΤΗ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΑ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΑΝ ΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ»

………………………………………..

Vasilis Theodoropoulos ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΣΥΝΕΛΛHΝΕΣ….

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΥ ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ, ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΜΙΑΣΜΑΤΙΚΩΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΙΕΡΑΤΕΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΣΥΝΑΞΗ ΤΩΝ ΡΑΒΒΙΝΩΝ ΣΤΟΝ ΝΑΟ ΤΟΥ ΣΟΛΩΜΟΝΤΑ ΤΗΣ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΑΛΛΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΙΑΡΩΝ ΔΟΓΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΠΡΟ ΗΜΕΡΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ:

«κατόπιν ἀποφάσεως τῆς Ἁγίας καί Ἱερᾶς Συνόδου, συγκαλεῖται ἐν τῷ ἐνταῦθα Ἱερῷ ἡμῶν Κέντρῳ εἰς Σύναξιν ἅπασα ἡ σεβασμία Ἱεραρχία τοῦ πανσέπτου Οἰκουμενικοῦ Θρόνου «ἐκ τῶν τῆς οἰκουμένης περάτων», ἀπό 29ης Αὐγούστου μέχρι καί 2ας Σεπτεμβρίου ἐ. ἔ..» http://fanarion.blogspot.gr/2015/08/298-292015.html


ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ. ΟΛΗ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΓΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΤΩΤΟΙ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΙ ΦΥΓΑΔΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥΣ Ο ΓΙΑΧΒΕ . ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ. ΕΧΕΙ ΔΩΘΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΘΕΟΙ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΜΠΕΙ ΣΤΟ ΘΕΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ. ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ Η ΣΠΟΡΑ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΜΟΜΗΤΡΙΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΕΤΑΛΛΑΞΟΥΝ ΟΤΙ ΜΙΑΣΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΒΔΕΛΥΓΜΑΤΙΚΟ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΓΗ ΜΑΣ ΣΕ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΑΡΧΙΚΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ. Η ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΚΛΗΣΕΙΣ ΜΑΣ. ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΚΛΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΚΦΑΣΗΣ ΤΗΣ ΘΕΛΗΣΗΣ ΜΑΣ. Η ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΜΑΣ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ.

……………………………………….

http://alfeiospotamos.gr/?p=17696

Οι στύλοι του Ολυμπίου Διός. Ο μεγαλύτερος ναός της αρχαιότητας. Πώς γκρεμίστηκαν οι περισσότερες από τις 104 κολώνες που ζύγιζαν 364 τόνους...


Ήταν ο μεγαλύτερος ναός της Ελλάδας στα ελληνιστικά και τα ρωμαϊκά χρόνια. Όμως ο ναός του Ολύμπιου Δία είχε ήδη ξεκινήσει να χτίζεται το 515 π.Χ. από τον εγγονό του Πεισίστρατου, τον Πεισίστρατο τον νεότερο. Ο Αριστοτέλης αναφέρει ότι ο Πεισίστρατος ξεκίνησε την ανέγερση του ναού ακολουθώντας τη γνωστή τακτική πολλών άλλων τυράννων, οι οποίοι κρατούσαν τον πληθυσμό απασχολημένο, ώστε να μην εξεγείρεται ενάντια στη σκληρή διακυβέρνηση.Σύμφωνα με τον περιηγητή Παυσανία όμως, τον ναό είχε θεμελιώσει ο Δευκαλίωνας, ο γενάρχης των Ελλήνων, για να τιμήσει το Δία που τον έσωσε από τον κατακλυσμό.
Με την πτώση της τυραννίας του Πεισίστρατου, η ανέγερση του ναού διακόπηκε. Λέγεται μάλιστα, ότι κομμάτια του χρησιμοποιήθηκαν για να χτιστεί το τείχος του Θεμιστοκλή, γύρω στα 479 π.Χ.
Πολλοί προσπάθησαν να συνεχίσουν την ανοικοδόμηση του ναού, όπως ο Αντίοχος Δ’ βασιλιάς της Συρίας και ο Ρωμαίος αυτοκράτορας Αύγουστος. Τελικά όμως, ο ναός του Ολυμπίου Διός αποπερατώθηκε το 132 μ.Χ. από τον Αδριανό ο οποίος ήρθε στην Αθήνα το 124 μ.Χ., έγινε Αθηναίος Πολίτης και έκανε πολλά σημαντικά έργα για την πόλη. Σε ένα τείχος που χώριζε τη νέα από την παλιά Αθήνα της εποχής, εκεί κοντά, έχτισε και τη γνωστή Πύλη που πήρε το όνομά του.
Στην τελική του μορφή, ο ναός του Ολυμπίου Διός είναι φτιαγμένος από πεντελικό μάρμαρο. Ο ρυθμός του είναι Κορινθιακός. Το μήκος του ξεπερνά τα 100 μέτρα και το πλάτος του τα 40.
Όσο για τις περίφημες κολόνες του, συνολικά ήταν 104. Είχαν ύψος 17 μέτρα και διάμετρο 2,6 μέτρα ενώ καθεμιά ζύγιζε 364 τόνους!
stuyloi olympioy dios
Από το 500 μ.Χ. ο ναός σταδιακά ερειπώθηκε και οι κολόνες άρχισαν να πέφτουν. Μέχρι τις αρχές του 19ου αιώνα όρθιες στέκονταν μόλις 16. Όμως μια φοβερή καταιγίδα το 1852 έριξε άλλη μία, η οποία κείται στην ίδια θέση μέχρι σήμερα.
Εκείνη την εποχή, ο Αριστοτέλης Βαλαωρίτης, επηρεασμένος από το γεγονός, έγραψε το ποίημα: «Προς την υπό λαίλαπος δεινής κρημνισθείσαν στήλην του Oλυμπίου Διός».
Και έτσι ξεκίνησε ο καυγάς… αρκετά αργότερα, βέβαια. Δεν μπορούμε να αποφασίσουμε αν πρέπει να λέμε «οι στήλες του Ολυμπίου Διός» ή «οι στύλοι του Ολυμπίου Διός».
Ένα από τα μεγαλύτερα μνημεία των Αθηνών συζητιέται μέχρι σήμερα όχι για τη γλώσσα του, αλλά για τη γραμματική του.


http://www.mixanitouxronou.gr/

11η Σεπτεμβρίου: Ο Ήρωας που αποκάλυψε την συνωμοσία ισλαμιστών – ΗΠΑ και δολοφονήθηκε μαζί με τα παιδιά του

20131216-235219.jpg

Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ. Τον βάφτισαν «συνωμοσιολόγο» τήν ίδια στιγμή που οι ίδιοι διακινούσαν τερατώδεις θεωρίες συνωμοσίας για να κρύψουν την φρικτή αλήθεια. Ο Phillip Marshall όμως μόνον συνωμοσιολόγος δεν ήταν. Αντίθετα, ήταν ο μόνος που αποκάλυψε ονόματα, τοποθεσίες και όλο το παρασκήνιο πριν από το τρομοκρατικό χτύπημα. Του έκλεισαν το στόμα δολοφονώντας αυτόν, τα παιδιά του, ακόμα και τον σκύλο της οικογένειας. Ένας ρουφιάνος δημοσιογράφος…τοπικής εφημερίδας έγραψε ότι «αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα» και έτσι τα ΜΜ»Ε» μπόρεσαν να στήσουν την αποσιώπηση του εγκλήματος. «Δολοφόνησε τα δυο του παιδιά, τον σκύλο και αυτοκτόνησε»…

Έτσι, αντί για τους προφανείς ενόχους που θησαύρισαν από την πρέζα του Αφγανιστάν και τα πετρέλαια του Ιράκ, ο κόσμος κυνηγά τους νεφελίμ.

Η ηχηρή δικαίωση ενός μάρτυρα της Αλήθειας. Τον σκότωσαν μαζι με τα δυο του παιδιά, επειδη αποκάλυψε την εμπλοκή της Σαουδικής Αραβίας στην 9/11.

Μία μικρογραφία της «11ης Σεπτεμβρίου» είχε γίνει και με την τρομοκρατική ενέργεια στον Μαραθώνιο της Βοστώνης:

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Απέλασαν νύχτα τον σαουδάραβα που είχε συλληφθεί στην Βοστώνη για λόγους “Εθνικής ασφάλειας”!!

 

 

http://greeknation.blogspot.gr/2015/09/11_12.html

Πλάκα μας κάνουν!



του Γιάννη Λαζάρου
Το ότι η Ελλάδα διαθέτει επικοινωνιολόγους αλλά και διαφημιστές από τους καλύτερους στον κόσμο είναι γνωστό από τις δεκαετίες του '80 και του '90, από τον προηγούμενο αιώνα δηλαδή. Σε κάθε εκλογική αναμέτρηση καλούνται να πουλήσουν το προϊόν πολιτική και πραγματικά, όπως πάντα, έδιναν τον καλύτερο εαυτό τους με την ευρηματικότητα και την δύναμη της εικόνας, που όπως είναι φυσικό λίγους επηρέαζε, διότι ο Έλληνας δύσκολα απαρνιέται το μαντρί του.

Σε τούτες τις εκλογές διαπιστώνοντας και οι ίδιοι πως όλα είναι της πλάκας, πούλησαν το προϊόν τζερτζελές, μπαλαφάρα, πλάκα κατά κόρον. Πολιτικοί για πλάκα, πολιτική για πλάκα, υποτακτικοί της πλάκας, ανύπαρκτη ντροπή σε έργα και πράξεις, έτσι μετά βαΐων και κλάδων εγκρίθηκαν οι προτάσεις τους από τα κόμματα της πλάκας και άρχισε το πανηγύρι.
Ο Βαγγέλας να άδει το "άσπρα μούρα μαύρα μούρα είσαι μια παλιοχαμούρα", είδαμε τον σύντροφο Λαφαζάνη να λέει στον ταξιτζή "νομισματοκοπείο ΚΥΡΙΕ", με πονηρό υφάκι τρολιάρικο και να μην πληρώνει την κούρσα στο τέλος (μάλλον κρατικοποίησε τα ταξί).
Είδαμε τον Λαμπαδίτσα να κάνει πλάκα και τάξαμε λαμπάδα ίσα με το μπόι του Τσίπρα (για πιο ψηλή "δεν βγαίνουμε" γιατί έχουμε και πατριωτικούς φόρους).
Είδαμε τον πολέμαρχο Πάνο να βεβαιώνει τον μικρό Αλέξη πως θα του μάθει να γράφει και με το δεξί (παρακρατικά) ξεχνώντας ότι το πολύ το τάκα-τάκα όποιο χέρι και να χρησιμοποιείς έχει τα αποτελέσματα που βλέπουμε στα έδρανα της Βουλής.
Είδαμε τα του Σταύρου του Γιούγκερμαν για το πως μόνο αυτός μπορεί να μας πάει μπροστά.
Είδαμε και τι δεν είδαμε και τι έχουμε να δούμε ακόμη. 
Όλα βέβαια υπερπαραγωγές, που κάνουν τους δημιουργούς των βιντεοκλίπ της ΜΠάολας και του Παντελίδη να αυτοκτονούν ομαδικά. "Λεφτά υπάρχουν", "κάντε πλάκα",  θα ήταν η εντολή από τα κόμματα. 
Πραγματικά πάθανε πλάκα όλοι. Τα γέλια ακούγονται πέρα στην Συρία που βομβαρδίζει ο Ολάντ. Οι άνεργοι δεν μπορούν να συνέλθουν, οι ασθενείς πέταξαν τους ορούς ξεκαρδισμένοι, τα παιδιά που δεν θα έχουν μολύβι αύριο βροντοφώναξαν: "μα τι να το κάνουμε, έχουμε πλάκα".
Οι αρχηγοί καμαρωτοί έκαναν κόντρες στο debate για το ποιος κάνει την καλύτερη πλάκα στον λαό. Τα παλαμακιστήρια καμαρωτά στα καφενεία και στις πλατείες κάνουν πλάκα ο ένας στον άλλον βασισμένα στην πλάκα που κάνει σε μια πατρίδα το κόμμα τους. Όλα είναι πλάκα. Τελικά έχουμε πραγματικά πολύ πλάκα.
Με λυμένη την απορία που βρίσκουν τόσα λεφτά εδώ και χρόνια, αναρωτιέται κανείς μα σε ποιον απευθύνονται; Μα στον λαό φυσικά, θα πει κάποιος. Μέγα λάθος. Πουθενά δεν απευθύνονται γιατί όλα είναι τακτοποιημένα. Οι ψήφοι, τα κόμματα, οι κυβερνήσεις σωτηρίας, οι νέοι σωτήρες, όλα είναι διατεταγμένα και θα γίνουν ακριβώς όπως τα παρήγγειλαν οι χορηγοί και τα αφεντικά.
Θέλεις μια απόδειξη; Εύκολη απάντηση. Ας πάρουμε το ένα μεγάλο κόμμα τον Σύριζα. Λες να βασανίστηκε πολύ ο αρχηγός για να βάλει στην τιμητική θέση του ψηφοδελτίου επικρατείας το Τρίο Στούντζες; Καθόλου σου λέω. Διότι πέρα από την εντολή έχει μεγάλη πλάκα να ακούς την Θεανώ να σου λέει ότι θα κάνει μαρμελάδες για τους φτωχούς, την κυρά Τασία να μπεμπεκίζει (εκτός των άλλων) και τον τιτανοτεράστιο Κοτζιά να χορεύει αγκαλιά με τον Τούρκο χαζοαμερικάνικα τραγουδάκια. Βλέπεις κάτι σοβαρό πουθενά; Γιατί αν δεν το βλέπεις, σίγουρα δεν ανήκεις στη μάζα που απευθύνονται οι πλακαδόροι. Με λίγα λόγια δεν είσαι ο λαός, είσαι ο πραγματικός ΛΑΟΣ και πρέπει να σε σκοτώσουν. 
Πλάκα στην πλάκα φτάσαμε εδώ που φτάσαμε. Ίσως να ξέχασες από την εποχή του Καραμανλέα-θείου την πλάκα με το παχύ "σσσσσσσ" και τον Θόδωρο. Μπορεί να μην θυμάσαι τις πλάκες με τον σιδερένιο και τους μάγους της Δήμητρας. Σίγουρα έχεις ξεχάσει τις πλάκες με τον απέθαντο Μητσοτάκουλα και τις ελιές του Κινέζου και την βλακεία του Γιωργάκη όπως και με τα κοκορέτσια του Κωστάκη. Πλάκα δεν κάναμε με όλα αυτά; Βέβαια θα μου πεις πως όλοι αυτοί μας άφηναν να βάζουμε το δάχτυλο στο μέλι. Τι δάχτυλο; Όλο το βάζο βουτάγαμε. 
Καταντήσαμε από την πολύ πλάκα ένας λαός της πλάκας και τώρα που καλούμαστε να πληρώσουμε τον λογαριασμό των θεαμάτων της πλάκας μάς κακοφαίνεται γιατί νομίζαμε πως με την πλάκα παίρναμε δώρο και μια επιδότηση. 
Τελικά το μόνο δώρο που πήραμε είναι η πολιτική της πλάκας, οι πολιτικοί της μπαλαφάρας και ένας εκμαυλισμένος λαός της πλάκας.
Οι άλλοι οι απ' έξω, οι Ευρωπαίοι ντε, μας κάνουν ακριβώς την ίδια πλάκα που έκαναν στα Καλάβρυτα, στο Δίστομο, στο Κομμένο και σε ολόκληρη την χώρα, όπου ευδοκιμούσαν σε όλα τα επίπεδα της πολιτικής και κοινωνίας οι πρόγονοι των σημερινών πλακατζήδων.- 
 
 
 

Εντοπίστηκε αρχαιολογική τοποθεσία 300-600 χιλιάδων χρόνων

Οστά ελέφαντα εντόπισαν οι αρχαιολόγοι στη Μεγαλόπολη Αρκαδίας
Αρχαιολογική τοποθεσία 300-600 χιλιάδων χρόνων και σκελετό ελέφαντα της Κατώτερης Παλαιολιθικής περιόδου, εντοπίστηκε και ανασκάπτεται στο χώρο των λιγνιτωρυχείων της ΔΕΗ στη Μεγαλόπολη Αρκαδίας.
Πρόκειται για τη θέση Μαραθούσα 1, όπου βρέθηκαν λίθινα τέχνεργα, στρωματογραφημένα κατά χώρα και σε συνάφεια με οστά ελέφαντα (του είδους Elephas antiquus) και άλλων θηλαστικών, που χρονολογούνται προκαταρκτικά στα 300-600 χιλιάδες χρόνια πριν από σήμερα. Εκείνη την εποχή η θέση βρισκόταν στις παρυφές αβαθούς λίμνης, σε περιοχή με πλούσια δασική βλάστηση φυλλοβόλων. Η ταχεία κάλυψη των αρχαιολογικών καταλοίπων με λιμναία ιζήματα συνέβαλε στην εξαιρετική διατήρησή τους. Αποκαλύφθηκε σχεδόν ολόκληρος ο σκελετός του ελέφαντα, καθώς και πλούσια πανίδα (τρωκτικά, πτηνά, αμφίβια και ερπετά) και χλωρίδα (τεμάχια ξύλου, καρποί κλπ.).
Σύμφωνα με τα πρώτα ανασκαφικά δεδομένα, οι άνθρωποι της Παλαιολιθικής κατασκεύασαν επί τόπου λίθινα τέχνεργα, κατάλληλα για την εκδορά και τον τεμαχισμό του ελέφαντα. Ίχνη κοπής από τα λίθινα εργαλεία εντοπίστηκαν σε αρκετά από τα οστά του ελέφαντα, και δηλώνουν ότι η Μαραθούσα 1 αποτελεί μία «θέση σφαγής» («butchering site»).
Υπαίθριες στρωματογραφημένες θέσεις της Κατώτερης Παλαιολιθικής είναι εξαιρετικά σπάνιες και προσφέρουν ανεκτίμητες πληροφορίες για την εξέλιξη, τη συμπεριφορά και τον τρόπο ζωής των πρώιμων ανθρώπων. Η Μαραθούσα 1 είναι η μοναδική υπαίθρια «θέση σφαγής» ελέφαντα γνωστή μέχρι σήμερα στα Βαλκάνια, και μία από τις αρχαιότερες αρχαιολογικές θέσεις στην Ελλάδα. Ως εκ τούτου, είναι εξαιρετικά σημαντική για την κατανόηση της απώτατης προϊστορίας της Ευρώπης.
Η συστηματική ανασκαφή διενεργείται από την Εφορεία Παλαιοανθρωπολογίας - Σπηλαιολογίας, υπό την διεύθυνση της αρχαιολόγου Δρος Ελένης Παναγοπούλου, με τη συμμετοχή της παλαιοανθρωπολόγου Καθηγήτριας Κατερίνας Χαρβάτη (Πανεπιστήμιο Tübingen) και πλειάδας επιστημόνων συναφών ειδικοτήτων.
Λίθινα εργαλεία.
Οστό ελέφαντα σε στρωματογραφική συνάφεια με λίθινο εργαλείο (σε κύκλο).
Φωτογραφία μέσω μικροσκοπίου, στην οποία διακρίνονται ίχνη κοπής σε οστό ελέφαντα.
Μερική άποψη του χώρου της ανασκαφής με τμήμα του σκελετού του ελέφαντα. 
 
 
 
http://grafologoi.blogspot.gr/2015/09/300-600.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters