Δευτέρα 1 Ιανουαρίου 2018

Οέρα Λίντα: Το Βιβλίο που Αναιρεί Όσα Ξέραμε για την Παγκόσμια Ιστορία

Το βιβλίο Οέρα Λίντα (ERG book Linda)
Το 1876 εμφανίστηκε στο Λονδίνο ένα πολύ παράξενο βιβλίο που χρονολογείτο από τον 13ο αιώνα, συγκεκριμένα το 1256.

2018 = 11 | 2

Έναρξη ενός νέου χρονικού κύκλου εξέλιξης, προώθησης νέων ιδεών 
και εφαρμογής διαφορετικών τρόπων δράσης.

Η Ανθρωπότητα καλείται να ωριμάσει και να περάσει συνειδητά από την εποχή της αντιπαράθεσης, του ανταγωνισμού και του εγωισμού, στο επόμενο στάδιο της συνεργασίας, της αποδοχής της Μοναδικότητας και της ορθής κατανόησης του Κοσμικού Νόμου της Αβλάβειας που θα ενσωματώσει και θα εκδηλώσει με απώτερο σκοπό την εγκαθίδρυση της Παγκόσμιας Ειρήνης κι Αδερφοσύνης.

ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΕΣ ΨΕΥΔΕΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ….

ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΕΣ ΨΕΥΔΕΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ….
…..ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ  ΕΥΧΟΛΟΓΙΟ  ΤΟΥ  ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ…….
ΜΕ    ΨΕΥΔΟΣ   ΚΑΙ  ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ   ΓΙΑ ΝΑ  ΚΑΝΕΙ  ΤΑ  ΜΑΥΡΟ  ΑΣΠΡΟ  ΚΑΙ  ΜΠΟΛΙΚΗ   ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ,   ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ Ο  ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ  ΝΑ  ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΕΙ  ΤΟΥΣ  ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ …….

Δείτε το πρώτο ελληνικό αυτοκίνητο – Κατασκευάστηκε το 1918

Το ξέρατε ότι το 1918, ο Νίκος Θεολόγος συναρμολόγησε το πρώτο ελληνικό αυτοκίνητο χρησιμοποιώντας μηχανή μοτοσυκλέτας; 


Ο Θεολόγος εργάστηκε στην αμερικανική βιομηχανία αυτοκινήτων και επέστρεψε στην Ελλάδα το 1914. Μέχρι τα τέλη της δεκαετίας του ’20 ασχολήθηκε επιτυχώς με αμάξια κι αμαξώματα.

Τέλος από σήμερα τα I.X. παλιάς τεχνολογίας

Η αύξηση των επιβατικών αυτοκινήτων στην Ευρωπαϊκή Ένωση κατά 4,5% το 2017 οδήγησε σε επίσπευση λήψης αυστηρών μέτρων από τις ευρωπαϊκές κυβερνήσεις ως προς την εκπομπή ρύπων.

Από τα 241 εκατομμύρια οχήματα που κυκλοφορούσαν το 2016 στους ευρωπαϊκούς δρόμους, πλέον καταγράφονται 252 εκατομμύρια επιβατικά, με τα παλαιότερα εξ αυτών να συμμετέχουν 10 ως 15 φορές περισσότερο σε εκπεμπόμενους ρύπους.

ΣΕΡΟΤΟΝΙΝΗ: Η ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΟΡΜΟΝΗ ΤΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ! ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ..!


 Η σεροτονίνη είναι μία φυσική ορμόνη, που παίζει σημαντικό ρόλο στις λειτουργίες του εγκεφάλου, αφού συμπεριφέρεται ως νευροδιαβιβαστής και μεταφέρει πληροφορίες μεταξύ των νευρικών κυττάρων.


Η σεροτονίνη μας φέρνει ευτυχία, θετικό τρόπο σκέψης, οραματισμό  και μας κάνει γενικώς να βιώνουμε μία όμορφη ζωή γεμάτη επιτυχία σε ότι επιδιώκουμε.

Οι ονομασίες των 12 μηνών και ημερών στην Αρχαία Ελλάδα

Το Αττικό Ημερολόγιο
Στην αρχαία Ελλάδα δεν υπήρχε ή δεν έχει βρεθεί κάποιο επίσημο θρησκευτικό ημερολόγιο που να προσδιορίζει τις ημέρες των εορτών του έτους. Μόνο στα τέλη του 5ου αι. π.Χ. ο Αθηναίος Νικόμαχος συνέταξε έναν κώδικα θρησκείας για την πόλη των Αθηνών. Τον κώδικα τον έγραψε βουστροφηδόν επάνω σε τοίχους που είχαν στηθεί γι' αυτό το σκοπό. Το ημερολόγιό του κατέγραφε τις ετήσιες θυσίες, τις θυσίες που γίνονταν κάθε δυο χρόνια κτλ.
Από τον κώδικα έχουν σωθεί μόνο μερικά αποσπάσματα κι από τις μοναδικές πληροφορίες που παίρνουμε απο αυτόν γίνεται φανερό το πλήθος των δεδομένων που μας λείπουν προκειμένου να έχουμε πλήρη εικόνα για τις λατρευτικές συνήθειες των αρχαίων Ελλήνων.

ΤΟ 2018 ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΜΕ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΑΠΟ ΤΟΝ «ΚΑΣΠΕΡ»


 

ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ 2018 Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ (ΑΑΔΕ), ΒΑΖΕΙ ΣΤΟ «ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ» ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2013-2017 ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΠΤΕΣ ΓΙΑ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΕΣΟΔΩΝ ΣΕ «ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ».
ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΛΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ.

Μια Γενοκτονία... περιμένει ν' αναγνωριστεί

Έτσι τιμωρούνται όσοι αγνόησαν τη διαταγή του Αυτοκράτορα για τη μοναδική θρησκεία της Αυτοκρατορίας. Η μεγαλύτερη σφαγή των Ελλήνων από τους χριστιανούς.

Ο λόγος για τη μεγάλη σφαγή ήταν να τιμωρηθούν οι Έλληνες διότι αγνόησαν τη διαταγή του Μ. Θεοδοσίου ότι μοναδική θρησκεία της Αυτοκρατορίας θα είναι ο Χριστιανισμός.

Βάση «γεωγραφικού προσδιορισμού», η μισή Ασία είναι ελληνική.

Μετά την ΔΗΜΑΡ που με τον πρόεδρο της θέλει συνθετική ονομασία με τον όρο Μακεδονία, έρχεται τώρα και το ΚΚΕ εμμέσως πλην σαφώς, να χαρίσει κι αυτή το όνομα της Μακεδονίας...

Μέσω επίσημου σχολίου από το γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ, ο Περισσός τοποθετήθηκε σχετικά με την αντιπαράθεση για την ονομασία της ΠΓΔΜ.

CDRSEE ( Κέντρο για τη Συμφιλίωση και τη Δημοκρατία στη Νοτιανατολική Ευρώπη )

Συγγραφέας: Λαμπρινή Θωμά
Το CDRSEE (Κέντρο για τη Συμφιλίωση και τη Δημοκρατία στη Νοτιανατολική Ευρώπη) είναι μη κυβερνητικός οργανισμός που δημιουργήθηκε το 1998 με στόχο, όπως διακηρύττει, να ενθαρρύνει τις επαφές, την κατανόηση και τη συμφιλίωση μεταξύ των λαών της Ν.Α. Ευρώπης.

Bitcoin, ένα νέο αμερικανικό όπλο;

Φαίνεται πως η Ρωσία και η Κίνα υποψιάζονται ότι, οι Η.Π.Α. έχουν ανακαλύψει έναν άλλο τρόπο επίλυσης των οικονομικών προβλημάτων τους, έχοντας ήδη συγκεντρώσει πάνω από 300 δις $ – κρίνοντας από τον κερδοσκοπικό πυρετό των ψηφιακών νομισμάτων.

Πώς η Γερμανία κλέβει 84 δις κάθε χρόνο από όλους μας, με το ευρώ !

Κωνσταντίνος Βέργος

Αν υπάρχει μία χώρα η οποία έχει κυριολεκτικά κατακλέψει την Ευρωπαϊκή Ένωση στο σύνολό της, και το κάθε κράτος χωριστά, αυτή έχει όνομα. Λέγεται Γερμανία! Στο Δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο έκλεβε τις χώρες με υποχρεωτική κατάσχεση της παραγωγής τους και παραγωγικών μονάδων, από αγροτικά προϊόντα ως επίταξη βιομηχανιών στην υπηρεσία του Χίτλερ. Όμως στην σύγχρονη Ευρώπη, η δουλειά γίνεται με τον πιο αθόρυβο, τον πιο ύπουλο τρόπο.

Λαθρομεταναστευτικό παραλήρημα του Πάπα για τα Χριστούγεννα: Συνέκρινε τους «πρόσφυγες» με την Παναγία!

«Έπιασαν τόπο», όπως φαίνεται, τα κονδύλια που διέθεσε ο Τζορτζ Σόρος σε παραθρησκευτικές οργανώσεις, προκειμένου να αλώσουν το Βατικανό. 

Θυμίζουμε ότι σύμφωνα με τα απόρρητα έγγραφα Σόρος, οι οργανώσεις PICO and Faith in Public Life (FPL) πήραν 650.000€ πριν την επίσκεψη του Πάπα στις ΗΠΑ.

Το Φοινικικό Αλφάβητο προήλθε από τους Ηπειρώτες Φοίνικες!!! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ


Το μαντείο και ο ναός του Άμμωνος στην όαση του Σιβάχ της Λιβυκής ερήμου, λεγόταν και Αμμωνία, Αμμωνιακή χώρα, (Πτολεμαίος IV, 5, 23) ή και απλώς Άμμων ή Άμμωνος και «μαντείο των Αμμωνίων» και «το εν Λιβυκή μαντείο».
Η όαση, της Σιβάχ, κατά την αρχαιότητα ήταν πλούσια σε φοίνικες και πηγές. Περίφημη από αυτές ήταν η ονομαζόμενη «Κρήνη του Ηλίου» το νερό της οποίας, ήταν χλιαρό κατά την αυγή, ψυχρότερο κατά το μεσημέρι και μετά της μεσημβρινές ώρες άρχιζε να θερμαίνεται ούτως ώστε το βράδυ εξακολουθούσε να είναι χλιαρό, αλλά περί το μεσονύκτιο σχεδόν έβραζε, για να αρχίσει βαθμηδόν να χάνει τη θερμότητά του μέχρι ότου και πάλι την αυγή ήταν χλιαρό.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters