Τρίτη 7 Απριλίου 2020

Αποκάλυψη από τον Μελ Γκίμπσον για τους σατανιστές του Hollywood που σκοτώνουν και κακοποιούν παιδιά


σχόλιο Γ.Θ : Δεν δημοσιεύω τις λεπτομέρειες γιατί θα κάνετε πολλά βράδια να κοιμηθείτε.
Ενδεχομένως να νιώσετε οργή, όπως ένιωσα και εγώ για αυτά τα ανθρώπινα τέρατα που ξεπέρασαν κατά πολύ του δαίμονες αλλά από την άλλη θα πρέπει να θυμόμαστε τον Παράδεισο και την Κόλαση. Τον παντοτινό Παράδεισο για το κάθε αδικημένο πλάσμα που έπεσε στα σατανικά τους χέρια και την Κόλαση, που δεν πρέπει να ευχόμαστε για τα τέρατα, αλλά που είναι πολύ πολύ λίγη για τα εγκλήματά τους...

Η Ε.Ε ενέκρινε τα έντομα για ανθρώπινη τροφή


Η Αρχή για την Ασφάλεια των Τροφίμων της Ευρωπαϊκής Ένωσης ενέκρινε την πώληση των εντόμων ως «νέα τρόφιμα», που σημαίνει ότι είναι πιθανό να παραχθούν μαζικά για ανθρώπινη κατανάλωση σε όλη την ήπειρο έως το τέλος του έτους.
"Γι αυτό υπάρχουν πολλές πιθανότητες να δοθεί το πράσινο φως τις ερχόμενες εβδομάδες", δήλωσε στο The Guardian ο γενικός γραμματέας της Διεθνούς επιτροπής για τα έντομα για τα τρόφιμα και τις ζωοτροφές Christophe Derrien. 

Υπάρχει ένας ιός στον κόσμο που σκοτώνει 8500 παιδιά την ημέρα, λέγεται "Λιμός".


Υπάρχει μια θεραπεία που λέγεται " Φαγητό.

Αλλά πού μιλάνε γι ' αυτό;
Το ένα τέταρτο των παιδιών του κόσμου υποφέρουν από την πείνα.

Ο πλανήτης έχει αρκετή τροφή για όλους, αλλά εκατομμύρια παιδιά αντιμετωπίζουν ισόβια ποινή σε πείνα και υποσιτισμό. 
Κάθε χρόνο, 2,6 εκατομμύρια παιδιά πεθαίνουν από υποσιτισμό,
"Η UNICEF εκτιμά ότι περίπου 10.000 παιδιά κάτω των 5 θα πέθαναν μόνο τον τελευταίο χρόνο στην Υεμένη, λόγω προληπτικών ασθενειών",

Ο θείος του Donald Trump εξέτασε την άκρως απόρρητη έρευνα του Nikola Tesla

Ο θείος του Donald Trump είναι ο επιστήμονας που εξέτασε τη μυστική έρευνα του Νικολέ Τέσλα μετά την κατάσχεσή του από την αμερικανική κυβέρνηση.
Όταν ο Tesla πέθανε το 1943, η έρευνα του κατασχέθηκε από το Υπουργείο Δικαιοσύνης Alien Property Custodian Office, παρόλο που ήταν Αμερικανός πολίτης.

ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ...ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ...


Panos Dalakas
ΕΙΔΗΣΗ ...ΤΟ ΠΑΡΑΚΆΤΩ ΜΟΥ ΤΟ ΣΤΕΊΛΑΝ ΜΌΛΙΣ ΤΏΡΑ....

"Αγαπητοί φίλοι...! Κάνουμε εκκληση για βοηθεια απο την Πετρα Λεσβου και γενικοτερα απο τη δυτικη Λεσβο.Δεχομαστε εκβιασμο απο την κυβερνηση για να υποδειξουμε σημειο για να χτιστει νεα κλειστη δομη στο δημο μας. Με προσχημα τον κορωνοιο, εχουν εγκαταλειψει σε δυο παραλιες μας τυχαια κ χωρις αποφαση επισημη γυρω στους εκατο μεταναστες οι οποιοι κοιμουνται στο υπαιθρο σε παρεκκλησι και σε βαρκες κατοικων.

ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΤΑΡΡΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΖΙΚΕΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ· Η ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΗ

BENJAMIN FULFORD 6/4/2020

Η χρήση της πανδημίας ή «πληροφοριοδημίας» ως μέσο για την κατάρρευση της παρούσας δομής παγκόσμιας δύναμης προχωράει ομαλά, συμφωνούν πολλές πηγές. Υπάρχουν πολλαπλές αναφορές μαζικών συλλήψεων της ελίτ. Κάποιες από αυτές μπορούν να επιβεβαιωθούν ειδήσεις σχετικά με ηγέτες όπως οι περιορισμοί της Γερμανίδας Καγκελαρίου Άνκελας Μέρκελ και του Πρωθυπουργού της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον «λόγω μόλυνσης από τον κορονοϊό».

Επιτέλους ΜΠΡΑΒΟΟΟΟ - Αστυνομικός “Πέταξε” Έξω Την Πρόξενο Τουρκίας Από Ξενοδοχείο Καραντίνας

Μόνο θετικά σχόλια ξεσηκώνει στους κόλπους της ηγεσίας (και μακριά από εθνικιστικά παραληρήματα) η ενέργεια αστυνομικού σκοπού στο ξενοδοχείο “Coral” της  Γλυφάδας, να απαγορεύσει την είσοδο της προξένου της Τουρκίας στο εσωτερικό, ώστε να ενημερωθεί από τους 90 συμπατριώτες της που φιλοξενούνται εκεί, για τις συνθήκες της διαμονής τους.

ΞΑΝΘΗ | Κραυγή Αγωνίας Από Το Στρατόπεδο Πετροχωρίου

Στο στρατόπεδο Πετροχωρίου στην Ξάνθη η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου. 
Είμαστε πάνω από 400 έφεδροι στρατιώτες κλεισμένοι μέσα στο στρατόπεδο για αρκετές εβδομάδες, ενώ την ίδια στιγμή υπάρχουν επιβεβαιωμένα κρούσματα και στρατιώτες με ξεκάθαρα συμπτώματα COVID 19. 
Τα στελέχη και οι υψηλόβαθμοι μας αντιμετωπίζουν σαν ανθρώπους δεύτερης κατηγορίας. Κράτος και ΓΕΣ δεν έχουν κάνει τίποτα και συνεχίζουν να αδιαφορούν. 

Πλησιάζει Γιγαντιαίος Γαλαξιακός Υπερπαλμός την Γη

Ίσως αυτό το Φθινόπωρο να φέρει το τέλος της τυραννίας του πλανήτη από την “κλίκα” και τους ερπετοειδείς πάτρωνες της..

ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟ ΓΑΛΑΞΙΑΚΟ ΥΠΕΡΚΥΜΑ ΘΑ ΚΤΥΠΗΣΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ!

Το Γαλαξιακό Υπερκύμα θα απελευθερώσει την αλήθεια φέρνοντας το Χάος! Ωστόσο αυτό θα είναι καλό, γιατί θα σηματοδοτήσει το τέλος της ψευδούς πραγματικότητας που βιώνουμε. Θα είναι η αρχή της νέας πραγματικότητας της Γης, στο ενοποιημένο ανώτερο πεδίο συνείδησης.

Μπερδευτήκαμε από τα Φίδια! Αποδράστε από τη Νέα Υόρκη (666) Βαβυλώνα! Εβραϊκό Πάσχα. "Εβδομάδες του θανάτου του V! Rus".

Τρόμος στην Νέα Υόρκη Στο Central Park η διάσωση συνεχίζεται !


Θα μου πείτε τώρα για πιο λόγο, τι άραγε συμβαίνει ?
(προσοχή σκληρές εικόνες)
Εδώ και πολύ καιρό, η επίλεκτη στρατιωτική ομάδα του Ντόναλντ Τράμπ, όπως γράψαμε και σε προηγούμενα άρθρα, προσπαθεί να εξουδετερώσει όλες τις υπόγειες κρυφές στρατιωτικές βάσεις, σε όλον τον κόσμο.
Να συλλάβει όλους τους κακούς και να ελευθερώσει όλα τα παιδάκια και τα «πλάσματα», που υπάρχουν φυλακισμένα χρόνια, στα σκοτάδια, χωρίς το φως του ήλιου.

ΤΟΜ ΧΑΝΚΣ Ο ΧΑΜΈΝΟΣ ΕΓΓΟΝΌΣ ΤΟΥ ΡΟΚΦΈΛΕΡ!



Johnny Williams
ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΜΟΙΌΤΗΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ???
ΑΣ ΔΙΑΒΆΣΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΧΕΙ Η ΙΣΤΟΡΊΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΆΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ!

ΣΤΙΣ 19 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 1961, Ο ΓΙΟΣ ΚΑΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΩΝ ΝΕΟΫΟΡΚΕΖΩΝ ΡΟΚΦΕΛΕΡ, ΜΑΙΚΛ, ΚΡΕΜΟΤΑΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΝΑΠΟΔΟΓΥΡΙΣΜΕΝΟ ΚΑΤΑΜΑΡΑΝ ΣΤΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΓΟΥΙΝΕΑΣ. ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΟΛΛΑΝΔΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΟΣ, ΡΕΝΕ ΓΟΥΑΣΝΙΚ. ΟΙ ΔΥΟ ΑΝΤΡΕΣ ΕΙΧΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΜΕΣΟΠΕΛΑΓΑ, ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΒΟΗΘΕΙΑ.

Η ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΡΟΚΦΕΛΕΡ
ΤΟ ΠΡΩΙ, Ο ΜΑΙΚΛ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΚΟΛΥΜΠΗΣΕΙ ΤΑ 8 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΧΩΡΙΖΑΝ ΑΠ’ ΤΗΝ ΑΚΤΗ. ΕΒΓΑΛΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΣΕΙ ΔΥΟ ΑΔΕΙΑ ΜΠΙΤΟΝΙΑ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΓΥΡΩ ΑΠ’ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ, ΣΑΝ ΣΩΣΙΒΙΟ.

Αγνοείται ο David Icke. Live London Real πριν δύο ώρες που περιγράφει την ανησυχία του που δεν εμφανίστηκε στο studio o David Icke.


O David Icke έγινε super viral με τα ζητήματα του κοροναϊού και του 5G.


Τα βίντεο της τελευταίας συνέντευξης στο κανάλi London Real ξεπέρασε τα 8 κατομμύρια προβολές.






https://scripta---manent.blogspot.com



DAVID ICKE YOUTUBE VIDEO BAN UPDATE - We Are Working Now To Get A New Version on www.LondonReal.tv



Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ https://www.youtube.com/user/LondonRealTV/videos
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters