Τρίτη 30 Ιουλίου 2019

Δείτε Ποια Τράπεζα Και Με Ποιον Τρόπο Χρηματοδότησε Τη Γενοκτονία Των Ελλήνων Στη Μικρά Ασία!


Οποιαδήποτε ομοιότητα με το σήμερα είναι απολύτως αληθινή.

Μια ιστορική αλήθεια για τους «φίλους» κι «εταίρους» Γερμανούς που κατέστρεψαν τον Ελληνισμό στην Τουρκία εκμεταλλευόμενοι την ικανότητα για εμπόριο και πολιτισμό, των Ελλήνων. Το 1914 ξεκίνησε ο πρώτος διωγμός των Ρωμιών στα παράλια της Μικρασίας, με τη σφαγή της Φώκαιας.

Πώς «ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΕΙ» Ένα ΣΠΙΤΙ Και ΤΙ ΗΞΕΡΑΝ Οι Αρχαίοι Μινωίτες


Δυσοίωνα μαγνητικά πεδία, ραδιενεργά αέρα εκλυόμενα από τα έγκατα της Γης, σωματίδια που δραπετεύουν από τοξικά υλικά επιπλοποιίας και μια ομοβροντία ακτινοβολίας που δεχόμαστε από τις αγαπημένες μας συσκευές μετατρέπουν σε «ναρκοπέδιο» τον χώρο ζωής μας

Υπουλα υλικά
«Το να φτιάχνεις ένα σπίτι είναι σαν να φυτεύεις ένα δέντρο» πιστεύουν στον Σύλλογο Ολιστικής Αρχιτεκτονικής (ΣΟΛΑΡ), μέλη του οποίου προσπαθούν αφιλοκερδώς το διάστημα αυτό να μυήσουν αρκετούς εθελοντές στο πώς ανιχνεύουμε επιβλαβή μαγνητικά πεδία και ραδόνιο σε μια ανεγειρόμενη οικοδομή και πώς κρατάμε μακριά από βλαβερές εξωτερικές επιδράσεις ανθρώπους αλλά και κατοικίδια που θα μείνουν εκεί ίσως και για ολόκληρη τη ζωή τους.

"Πλουσιότερη" κατά 113 τόνους χρυσού η Αθήνα

Του Γ. Αγγέλη

Η ευχάριστη -σε πρώτη ανάγνωση- απόφαση για τη μη ανανέωση της Συμφωνίας που δρομολογήθηκε το 1999 (και η τελευταία επέκτασή της λήγει τον Σεπτέμβρη του 2019), για την ουσιαστική "δέσμευση" της χρήσης των εθνικών αποθεματικών χρυσού σε ένα ειδικό καθεστώς μεταξύ των κεντρικών τραπεζών της Ευρωζώνης, αφήνει την Ελλάδα με ένα αποθεματικό 113 τόνων χρυσού.

SOS: Σε Λίγα Χρόνια Στην Ελλάδα Δεν Θα Έχουμε Ελιές - Γιατί Οι Παραγωγοί Εγκαταλείπουν Την Καλλιέργειά Τους

Tην εγκατάλειψη της ελαιοκαλλιέργειας στην Ελλάδα – παρά τη μικρή αύξηση της ελαιοκαλλιέργειας στην Κρήτη – καταδεικνύουν οι αναλύσεις που περιλαμβάνονται σε μελέτη του οικονομολόγου Γιώργου Καβρού, ο οποίος και θέλησε μέσω της εφημερίδας «Νέα Κρήτη» να τη δημοσιοποιήσει, κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου για το μέλλον του προϊόντος.

Καθηγητής Φώσκολος: Μεγάλο παραμύθι η Κλιματική Αλλαγή!.. ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕ Η ΘΑΤΣΕΡ ΤΟ 1978

Ως γνωστόν, ο άνθρωπος που έπεισε τους ξεφτιλισμένους πολιτικάντηδες να ξεκινήσουν έρευνες για πετρέλαιο και φυσικό αέριο πέριξ της Κρήτης είναι ο ομότιμος καθηγητής του Πολυτεχνείου Κρήτης και ομότιμος ερευνητής της Γεωλογικής Υπηρεσίας του Καναδά, Αντώνης Φώσκολος.
Τον καθηγητή Φώσκολο επί χρόνια λοιδορούσαν οι μπολσεβίκοι και οι κάθε λογής «περιβαλλοντολόγοι», επειδή τολμούσε να μιλάει δημοσίως για τον τεράστιο ορυκτό πλούτο που κρύβει η θάλασσα της Κρήτης. Πρίν λίγες ημέρες, στις 12 Ιουλίου 2019, ο καθηγητής Αντώνης Φώσκολος έδωσε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη 100 λεπτών στο κρητικό κανάλι «CreteTV»,
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters