Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Το νέο γερμανικό Στάλινγκραντ, η αρχή του τέλους για την γερμανική αλαζονεία

To μεγάλο χαστούκι, η ελληνική Κύπρος δεν το έριξε στη Μέρκελ και στο Εurogroup. To έριξε στον νεοραγιάδικο, αθηναικό γερμανοτσολιαδισμό. Έκθετοι από το ΟΧΙ της Λευκωσίας είναι ο Σαμαράς, ο Βενιζέλος και οι εξαρτημένες πολιτικές ελίτ (;) της ελλαδικής παρακμής. Δείχνει το δρόμο η Κύπρος, και για άλλη μια φορά σώζει την τιμή ολόκληρου του Ελληνισμού. Kαι το ΟΧΙ ήταν μονόδρομος, καθώς το σχέδιο για κούρεμα οδηγούσε τη Μεγαλόνησο στον αφανισμό, οπότε η επιλογή ήταν μία: ΟΧΙ, χωρίς να υπάρχει εκείνη τη στιγμή καν Plan B.

Μιλάμε για το πρώτο ξεκάθαρο ΟΧΙ στον γερμανικό οικονομικό ιμπεριαλισμό. Καταλυτικό ρόλο φαίνεται πως έπαιξε η Ρωσία, που σε πολιτικό επίπεδο στήριζε έως σήμερα τη Λευκωσία, ιδίως στο Συμβούλιο Ασφαλείας. Το ερώτημα είναι, τι γίνεται τώρα; Η Γερμανία θα επιμείνει στη σκληρή γραμμή, στους εκβιασμούς, στο νταβατζιλίκι που έχει συνηθίσει; Θα οδηγηθεί η Κύπρος στη χρεοκοπία; Και αν ανοίξουν οι ασκοί του Αιόλου και ακολουθήσουν Ελλάδα, Ισπανία, Πορτογαλία;

Μετά την καταψήφιση του σχεδίου για το κούρεμα των καταθέσεων πάντως, η Λευκωσία προσπαθεί να δει κατάματα την επόμενη μέρα, και όλα θα κριθούν σε δύο ταμπλώ: Τις αντιδράσεις των Ευρωπαίων αλλά και αυτές των Ρώσων. Και φαίνεται πως παίζουν δύο σενάρια: Το ένα θέλει από κοινού συμμετοχή τρόικας και Μόσχας. Εδώ συζητείται ένα ειδικό τέλος ενίσχυσης με συμμετοχή μόνο των Κύπριων πολιτών, καθώς και ένα σχέδιο εσωτερικού δανεισμού, με δάνειο από τα ταμεία πρόνοιας. Θα επιδιωχθεί από τη Λευκωσία ρωσική στήριξη, μέσω οκταετούς παράτασης αποπληρωμής του ρωσικού δανείου αλλά και μεταφοράς νέων κεφαλαίων στη Μεγαλόνησο.

Υπάρχει και το εναλλακτικό σενάριο, αν οι Γερμανοί αντιδράσουν ασύμμετρα: Συμμετοχή μόνο της Ρωσίας στην κυπριακή διάσωση. Εδώ θα παίξει ενδεχομένως αγορά της Λαϊκής Τράπεζας της Κύπρου και θα προκύψει κεφαλαιοποίηση 2,5 δισ. ευρώ. Η Μόσχα θα απαιτήσει ενισχυμένη παρουσία στο θέμα του τερματικού φυσικού αερίου και της κατασκευής του, καθώς και στα υπόλοιπα βυθοτεμάχια της κυπριακής ΑΟΖ.

Νομίζουμε πως η γερμανική Handelsblatt τα λέει όλα, επί των χθεσινών ιστορικών εξελίξεων: ''Εάν η Γερμανία επιθυμεί η Ευρώπη να πράξει κάτι καλό, ας αφήσει ΤΩΡΑ την Κύπρο να χρεωκοπήσει. Ακόμα καλύτερα θα ήταν η Γερμανία να εγκαταλείψει το ευρώ. Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο είναι η κατάλληλη στιγμή.

 Αν οι παλαβοί των διασώσεων συνεχίσουν τα έργα τους, έρχεται καταστροφή. Το Στάλινγκραντ του ευρώ βρίσκεται ήδη πίσω μας. Μέρκελ και Σόιμπλε διεξάγουν έναν πόλεμο που είναι ήδη χαμένος''.

 
http://kostasxan.blogspot.gr/2013/03/blog-post_5189.html

Ποινικές διώξεις για το σχέδιο δολοφονίας Καραμανλή

Από την έρευνα του Εισαγγελέα προέκυψε όχι μόνο ότι υπήρξε σχέδιο   αποσταθεροποίησης της χώρας και σχέδιο δολοφονίας του Κ. Καραμανλή, αλλά τέθηκαν και σε εφαρμογή!
Ποινική δίωξη για πράξεις εσχάτης προδοσίαςάσκησε ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Νικόλαος Ορνεράκης με αφορμή την αποκάλυψη των «Επικαίρων» για την ύπαρξη σχεδίου δολοφονίας του Κώστα Καραμανλή κατά τη διάρκεια της…πρωθυπουργικής θητείας του, στο πλαίσιο ευρύτερου σχεδίου αποσταθεροποίησης της χώρας, με την κωδική ονομασία «Πυθία 1». Η εισαγγελική παρέμβαση επιβεβαιώνει πλήρως και δικαιώνει το περιοδικό, το οποίο πρωτοστάτησε στην αποκάλυψη των σκοτεινών σχεδίων εκείνης της περιόδου, τα αποτελέσματα των οποίων είναι εμφανή σήμερα.

Στο τεύχος 87 (16-22/6/2011) τα «Επίκαιρα» δημοσίευσαν άκρως απόρρητα έγγραφα μυστικών υπηρεσιών, σύμφωνα με τα οποία κάποια «συμμαχικά» κράτη ήθελαν νεκρό τον πρώην πρωθυπουργό, συγκλονίζοντας το πανελλήνιο.
Το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του περιοδικού ενεργοποίησε άμεσα τα αντανακλαστικά της Δικαιοσύνης. Ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Γεώργιος Κολιοκώστας, γνωστός για τη νομική του κατάρτιση, το σθένος και την μεγάλη εμπειρία του, παρήγγειλε τον περασμένο Αύγουστο τη διενέργεια Προκαταρκτικής Εξέτασης προκειμένου να ερευνηθούν οι αποκαλύψεις του περιοδικού. Η διενέργεια της Προκαταρκτικής Εξέτασης ανατέθηκε από την προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Ελένη Ράικου στον Αντιεισαγγελέα Πρωτοδικών Νικόλαο Ορνεράκη.
Ο κ. Ορνεράκης ερεύνησε την υπόθεση με επιμονή και εργατικότητα όλο το καλοκαίρι, επιστρατεύοντας τις ευρύτατες νομικές γνώσεις του. Κατά τη διάρκεια της Προκαταρκτικής Έρευνας εξετάσθηκε πληθώρα μαρτύρων (πολιτικοί, δημοσιογράφοι, ανώτατα στελέχη της ΕΥΠ κ.λ.π.), μεταξύ των οποίων ο τότε υπουργός Δημόσιας Τάξης Προκόπης Παυλόπουλος, ο τότε Διοικητής της ΕΥΠ κ. Ιωάννης Κοραντής, καθώς και ο σύμβουλος του Γιώργου Παπανδρέου Άλεξ Ρόντος.
Από τις καταθέσεις των μαρτύρων και από τα έγγραφα που συνέλεξη η δικαστική έρευνα, επι9βεβαιώθηκαν πλήρως οι αποκαλύψεις των «Επικαίρων». Επιπλέον, από την έρευνα του Εισαγγελέα προέκυψε ότι όχι μόνο υπήρξε σχέδιο αποσταθεροποίησης της χώρας και σχέδιο δολοφονίας του Κώστα Καραμανλή, αλλά τα σχέδια αυτά τέθηκαν και σε εφαρμογή.
Μάλιστα, εις βάρος του τότε πρωθυπουργού υπήρξε και απόπειρα δολοφονίας με την τοποθέτηση βόμβας σε σημείο της διαδρομής που ακολουθούσε όταν επέστρεφε από το σπίτι του στην Ραφήνα.
Η δολοφονία του απετράπη επειδή για λόγους ασφάλειας, μετά τις πληροφορίες της ΕΥΠ, ο τότε πρωθυπουργός άλλαζε συχνά δρομολόγια και την ημέρα τοποθέτησης της βόμβας δεν πέρασε από το συγκεκριμένο σημείο.
Τα αδιάσειστα ευρήματα της ενδελεχούς δικαστικής έρευνας οδήγησαν τον εισαγγελέα Ορνεράκη να ασκήσει ποινική δίωξη για προπαρασκευαστικές πράξεις εσχάτης προδοσίας, ήτοι συνωμοσία σε διατάραξη της ομαλής λειτουργίας του πολιτεύματος και σε αποστέρηση του πρωθυπουργού από την ενάσκηση της εξουσίας που του παρέχει το Σύνταγμα –άρθρο 135 παρ. 2-4 σε συνδυασμό με το άρθρο 134 παρ. 2 εδ. Β’ Π.Κ.- και να παραγγείλει τη διενέργεια κύριας ανακρίσεως.
Η κύρια ανάκριση που θα ακολουθήσει αναμένεται να ρίξει άπλετο φως στη σκοτεινή αυτή υπόθεση και να ερευνήσει το ρόλο αλλοδαπών και ημεδαπών, οι οποίοι, προκειμένου να προωθήσουν τα άνομα συμφέροντά τους εις βάρος του ελληνικού λαού, εμπνεύστηκαν, οργάνωσαν και έθεσαν σε εφαρμογή σχέδια αποσταθεροποίησης της χώρας, με βασικό σκοπό να εξαναγκάσουν την αλλαγή σχεδιασμών της κυβέρνησης σε θέματα εξωτερικής ενεργειακής και οικονομικής πολιτικής.
Το εγκληματικό σχέδιο εις βάρος των συμφερόντων της Ελλάδας, όπως έχει ήδη αποκαλυφθεί από τα «Επίκαιρα», ήταν πολυεπίπεδο και περιελάμβανε άκρατη σκανδαλολογία, υποβάθμιση της Ελληνικής οικονομίας, απαγωγή επιχειρηματιών, κοινωνική αναταραχή, τρομοκρατικές ενέργειες και πρόκληση προβλημάτων στην εξωτερική πολιτική της χώρας.
Τραγικά γεγονότα του πρόσφατου παρελθόντος, όπως οι φονικές πυρκαγιές του καλοκαιριού του 2007, ο Δεκέμβρης του 2008, ακόμα και ο τρόπος που οδηγήθηκε η χώρα στο ΔΝΤ, απαιτούν διαφορετική πλέον προσέγγιση από την αρχική και αποκτούν άλλη σημασία.
Και είναι πλέον προφανές ακόμα και στους πιο δύσπιστους, ότι ο στρατηγικός σχεδιασμός του Κώστα Καραμανλή σε θέματα εξωτερικής ενεργειακής και οικονομικής πολιτικής, που θα ωφελούσε πολλαπλάσια την Ελλάδα και θα την θωράκιζε απέναντι σε διεθνή οικονομική κρίση, έπρεπε να ματαιωθεί με κάθε τρόπο.
Πηγή περιοδικό «Επίκαιρα»
 
http://greeknation.blogspot.gr/2013/03/blog-post_129.html

Λαϊκή Τράπεζα: Κλείνει... δια της «αναδιαρθρώσεως»

Θα εφαρμοστούν μέτρα εξυγίανσης στη Λαϊκή Τράπεζα ανακοίνωσε ο διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας της Κύπρου, Π. Δημητριάδης  
Κλείνει η Λαϊκή Τράπεζα και προκρίνεται σχέδιο δημιουργίας «καλής» και «κακής» τράπεζας με απόλυση 500 υπαλλήλων μετέδιδε νωρίτερα το ΡΙΚ στηριγμένο σε πληροφορίες των συνδικάτων των τραπεζοϋπαλλήλων.

Την πληροφορία διέψευσε η Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου λέγοντας πως «αναδιάρθρωση δεν σημαίνει κλείσιμο».

Έμειναν τα ΑΤΜ από μετρητά. Συγκέντρωση...
υπαλλήλων της Λαϊκής έξω από τη Βουλή.
Η Λαϊκή Τράπεζα της Κύπρου, η οποία πλήττεται από σοβαρή κρίση, ανακοίνωσε απόψε ότι επιβάλει όριο 260 ευρώ ημερησίως στις αναλήψεις από τα αυτόματα τραπεζικά μηχανήματά της (ATM) ανά πελάτη, για να μπορέσει να αντεπεξέλθει στην ζήτηση.
Χιλιάδες πελάτες της τράπεζας σχημάτισαν ουρές στα ATM της σήμερα για να αποσύρουν χρήματα από τους λογαριασμούς τους λόγω της εκτεταμένης φημολογίας περί του ότι το πιστωτικό αυτό ίδρυμα επρόκειτο να κλείσει—κάτι το οποίο διέψευσε η κεντρική τράπεζα της Κύπρου.
"Καλή" και "κακή" τράπεζα
Το σχέδιο που κουβεντιάζεται στα κλειστά γραφεία της Κεντρικής Τράπεζας της Κύπρου είναι να επιδιωχθεί η συντεταγμένη μετεξέλιξη της Λαϊκής Τράπεζας.
Θα υπάρξει μια "good bank" (καλή  τράπεζα) με μεταφορά λογαριασμών της Λαϊκής Τράπεζας κάτω των 100.000 ευρώ και κανονικώς εξυπηρετούμενων δανείων στη Τράπεζα Κύπρου.
Οι υπόλοιποι πελάτες και τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια θα παραμείνουν στη Λαϊκή Τράπεζα, ως bad bank (καλή τράπεζα).
Το τελεσίγραφο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας για παραχώρηση ρευστότητας μέχρι την Δευτέρα στις κυπριακές τράπεζες δεν αφήνει πολλά περιθώρια για άλλες σκέψεις. Το ενδεχόμενο πώλησης της Λαϊκής Τράπεζας σε Ρώσους επιχειρηματίες είναι πολύ απομακρυσμένο καθώς δεν έχει διευθετηθεί η εκκρεμότητα με το δίκτυο στην Ελλάδα και ουδείς είναι διατεθειμένος να αναλάβει ένα τέτοιο βάρος.
Διαμαρτυρία έξω από τη Βουλή πραγματοποίησαν υπάλληλοι της Λαϊκής Τράπεζας και σημειώθηκαν επεισόδια μικρής κλίμακας, όταν 3-4 άτομα έσπασαν τον κλοιό της Αστυνομίας και προσπάθησαν να εισέλθουν από την κύρια είσοδο της Βουλής. Επενέβη η Αστυνομία και αποτράπηκε η είσοδος.
Οι υπάλληλοι της Λαϊκής Τράπεζας διαμαρτύρονται, γιατί όπως λένε, θα θυσιαστούν αντί του «κουρέματος» των καταθέσεων.
Ο πρόεδρος της Ένωσης Τραπεζικών Υπαλλήλων Κύπρου (ΕΤΥΚ), Λοΐζος Χατζηκωστής, ο οποίος είναι επικεφαλής της εκδήλωσης διαμαρτυρίας των εργαζομένων στη Λαϊκή, επέκρινε την κυβέρνηση και τη Βουλή για το ότι μέχρι σήμερα οι εργαζόμενοι δεν είχαν τύχει οποιασδήποτε ενημέρωσης, παρά τις έντονες φήμες και πληροφορίες για το μέλλον της τράπεζας.
Παράλληλα, η Τράπεζα Κύπρου απευθύνει έκκληση προς την κυβέρνηση και τις πολιτικές δυνάμεις να υιοθετήσουν άμεσα ένα σχέδιο που θα οδηγήσει σε μια συμφωνία με το Eurogroup, το οποίο θα σώζει την κυπριακή οικονομία, προειδοποιώντας ότι η διάλυση κυπριακών τραπεζών θα έχει ολέθρια αποτελέσματα για την οικονομία του τόπου.
Από enet
 
http://greki-gr.blogspot.gr/2013/03/blog-post_8157.html

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ Προς ΑΓΓΕΛΑ ΜΕΡΚΕΛ

Θέμα: Δραματικά οικονομικά γεγονότα στην Ε.Ε.

Με αφορμή τα δραματικά οικονομικά γεγονότα στη Κύπρο, κατόπιν αποφάσεων

του Σιωνιστικού EUROGROUP, καθίσταται φανερόν ότι εσείς σαν.....
Ευρωπαίοι Σιωνιστές ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, δεν είστε ικανοί ούτε ένα μικρό νησάκι να διασώσετε.

Δεδομένου ότι η οικονομία της Κύπρου αντιπροσωπεύει μόνο το 0.2% του ολικού προϋπολογισμού της Ε.Ε. Αυτό το κάνατε για να ληστέψετε τις Ρωσικές επενδύσεις στη ΚΥΠΡΟ, και να αναγκάσετε τη Ρωσία να αποχωρήσει από τη Κύπρο, για να αρπάξετε χωρίς ενόχληση, τα ενεργειακά κοιτάσματα της Κύπρου. Έτσι όμως σπείρατε ψυχολογικό τρόμο και φόβο σε όλες τις χώρες διεθνώς όσον αφορά τις καταθέσεις των πολιτών, με άμεσο κίνδυνο τη διάλυση της Ε.Ε. και τη καταστροφή του Ευρώ, και φυσικά τη κατάρρευση της Ευρωζώνης.

Δημιουργήσατε ψυχολογικό οικονομικό πόλεμο εναντίον της Ευρωζώνης.

Με το «κούρεμα» των καταθέσεων που ζητήσατε, σπείρατε πανικό στους πολίτες, με κίνδυνο τη κατάρρευση του τραπεζικού ΄συστήματος στην ευρωζώνη, και όχι μόνο.

Μετά την αναγκαστική μείωση των καταθέσεων, ακολουθούσαν Μνημόνια, Τρόϊκα,

μείωση μισθών & συντάξεων, και άλλα ληστρικά, που κάνατε στην Ελλάδα.

Η πολιτική των υπουργών της Κυβερνήσεώς σας, έναντι κρατών-μελών,μόνο σε ψυχοπαθείς ταιριάζει.

Γιαυτό οι Κύπριοι βουλευτές ψήφισαν ΟΧΙ, και διέσωσαν την εθνική αξιοπρέπεια.

Κατόπιν αυτού δεν σας χρειαζόμαστε άλλο, είσθε άχρηστοι για τους Ευρωπαϊκούς

Λαούς. Όχι μόνο άχρηστοι αλλά και επικίνδυνοι για την ασφάλεια των λαών της Ε.Ε.

Σαν αποτέλεσμα των πράξεών σας, δεν μας είναι χρήσιμη άλλο η Ευρωπαϊκή Ένωση.

Διαλύστε αυτό το Σιωνιστικό μαγαζί. Οι λαοί της Ευρώπης σας πήραμε χαμπάρι.

Η Σιωνιστική παγκόσμια Δικτατορία σας καπέλωσε.

Είσθε επικίνδυνοι για την ασφάλεια της Ευρώπης.

Σαν πολιτικοί ηγέτες της Ε.Ε. αποδειχθήκατε μηδενικά!!!

Είσθε πιόνια και μαριονέτες των παγκόσμιων δικτατόρων Ρότσιλντ & Ροκφέλερ, των οποίων είσθε πράκτορες & υπάλληλοι. Όλα αυτά τα κάνατε για να αρπάξει ο Ρότσιλντ και η παρέα του τα ενεργειακά κοιτάσματα της Κύπρου, και Ελλάδος, χωρίς να σκεφθείτε το μέλλον της Ε.Ε.

Κατόπιν όλων αυτών των ενεργειών σας, το μέλλον διαγράφεται λαμπρόν για τη Ρωσία.

Οι πράξεις σας γύρισαν Μπούμερανγκ!!!

Πάντοτε εσείς οι Γερμανοί, κατά τη διαδρομή των αιώνων της ιστορίας, ήσασταν

λάθος στην εξωτερική πολιτική και στις διεθνείς σας σχέσεις, γιαυτό χάσατε όλους τους πολέμους. Δεν βρισκόμαστε στο έτος 1940……………….

Λυπάμαι για τα σκληρά λόγια, αλλά μόνο αυτά ταιριάζουν σε εσάς.

Αυτό αποδεικνύει η ιστορία. Είναι ίδιον των Ούννων να φέρονται έτσι διεθνώς.

Μόνοι σας δημιουργείται εχθρούς ανά την υφήλιον.

Το Σιωνιστικό αυτό μαγαζί που λέγεται Ε.Ε. πρέπει να διαλυθεί, μόνο κακό προκαλεί στους λαούς της Ευρώπης.

Μετά τιμής



Αντώνης Γρυπαίος

Διεθνολόγος.

http://ksipnistere.blogspot.gr/2013/03/blog-post_3754.html

Χριστοφόρου: Ο Προβόπουλος αρνήθηκε να δώσει 2 δισ. στην Κύπρο


Την άρνηση του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιώργου Προβόπουλου, εισέπραξε η Κύπρος στο αίτημά της για επιστροφή περίπου 2 δισ. ευρώ, όπως καταγγέλλει ο αντιπρόεδρος του ΔΗΣΥ, Λευτέρης Χριστοφόρου.

Μιλώντας σε εκπομπή του ΡΙΚ, ο κ. Λευτέρης Χριστοφόρου ανέφερε πως μία από τις λύσεις που επεδίωξε η κυπριακή πλευρά το τελευταίο διάστημα για βοήθεια ήταν η επιστροφή ποσού περίπου 2 δισ. ευρώ, ως αποπληρωμή ομολόγων του ελληνικού Δημοσίου, τα οποία η Κύπρος είχε αγοράσει για να στηρίξει την Ελλάδα.
Ωστόσο, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο κ. Χριστοφόρου, ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιώργος Προβόπουλος αρνήθηκε κάθετα να δώσει το ποσό αυτό για τη στήριξη της Κύπρου...

 
http://www.triklopodia.com/2013/03/2_21.html

Πιές μια Green Cola Η ελληνική απάντηση στην Coca Cola.

Πιές μια Green Cola
Με το σλόγκαν «ξε-cola και διάλεξε ελληνικά», η Ένωση Παρασκευαστών Αεριούχων Ποτών από την ακριτική Ορεστιάδα επιχειρεί να υψώσει το ανάστημα της στην «πρωταγωνίστρια» Coca Cola, παρασκευάζοντάς την πανομοιότυπη γευστικά, ελληνική Green Cola.

Η οικονομική κρίση έχει επιφέρει σημαντικές ανατροπές στην αγορά αναψυκτικών, ευνοώντας τις ελληνικές εταιρείες να διεκδικήσουν μεγαλύτερο μερίδιο, έναντι των ξένων πολυεθνικών. Χαρακτηριστικό παράδειγμα της ελληνικής καινοτόμου επιχειρηματικότητας αποτελεί η πρόσφατη απόφαση της Ένωσης Παρασκευαστών Αεριούχων Ποτών (ΕΠΑΠ) να διαθέσει στην αγορά το brand Green Cola.

Η Green Cola είναι μια αμιγώς ελληνική cola που εμπλουτίζει τη γνωστή cola με καινοτόμες ιδιότητες όπως η παρουσία φυσικής πηγής καφεΐνης από πράσινους κόκκους καφέ και φυσικών αρωματικών υλών, και η απουσία ζάχαρης, ασπαρτάμης, φωσφορικού οξέος και συντηρητικών.

Εκτός από την πρωτοποριακή Green Cola, που έχει ήδη κερδίσει θέση σε πολλές αλυσίδες super market και σε πολύ περισσότερες καρδιές καταναλωτών, η ΕΠΑΠ διαθέτει μια πλήρη σειρά αναψυκτικών (πορτοκαλάδα, λεμονάδα, γκαζόζα, βυσσινάδα) και mixers (σόδα, τόνικ) με το όνομα Sparky.


 egnomi.gr
http://chalkisbomb.blogspot.gr/2013/03/green-cola.html

Αρκεί το αλογάκι μου να είναι Υφαντής...

Κρέας αλόγου σε προϊόντα των εταιρειών Υφαντής και Νίκας, βρήκε ο ΕΦΕΤ, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωσή του. Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά:
«Σε συνέχεια της ενημέρωσης του καταναλωτικού κοινού, μετά από τη λήψη Εργαστηριακών Αποτελεσμάτων και των σχετικών ελέγχων των Περιφερειακών Διευθύνσεων του ΕΦΕΤ Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, Βορείου Αιγαίου και Αττικής, ο ΕΦΕΤ ενημερώνει ότι ...
ανιχνεύθηκε DNA αλόγου στα παρακάτω προϊόντα:
Κατεψυγμένο σουτζουκάκι Μ.Κ., 80g, ημ/νία λήξης 12/2/20/14, χαρτοκιβώτια των 4kg (ανιχνεύτηκε DNA αλόγου σε ποσοστό > 25%)
Κατεψυγμένες κοτομπουκίτσες 25g, ημ/νία λήξης 7/1/2014, χαρτοκιβώτια των 3 kg (ανιχνεύτηκε DNA αλόγου σε ποσοστό >10% & <25 span="">
Κατεψυγμένο σνιτσελάκι Μ.Κ., 130 g, ημ/νία λήξης 7/12/2013, χαρτοκιβώτια των 3 kg (ανιχνεύτηκε DNA αλόγου σε ποσοστό <>50%) που παρασκευάζονται από την εταιρεία “ΥΦΑΝΤΗΣ Α.Ε.” (Σενέκα 4, Κηφισιά)
 Λουκάνικα τύπου Φρανκφούρτης με εμπορική ονομασία «NIKAS ΜΟΣΧΑΡΙ λουκάνικα.
Φρανκφούρτης», 280 g, ημ/νία λήξης 5/5/2013, (ανιχνεύτηκε DNA αλόγου σε ποσοστό >10% & <25 br="" nbsp="">
Ο ΕΦΕΤ ζήτησε την άμεση ανάκληση / απόσυρση των ανωτέρω προϊόντων από την ελληνική αγορά και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη σχετικοί έλεγχοι. Σημειώνεται ότι η ανάκληση/απόσυρση αναφέρεται στις συγκεκριμένες παρτίδες προϊόντων και μόνο.
Σε ότι αφορά στα θετικά σε DNA αλόγου δείγματα, τα οποία με πρωτοβουλία του
ΕΦΕΤ - παρ' όλο που δεν προβλέπεται από τη Σύσταση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής - υποβάλλονται και σε εργαστηριακό έλεγχο για τον προσδιορισμό της ουσίας φαινυλοβουταζόνη (phenylbutazone), εκδόθηκαν τα πρώτα οκτώ (8) αποτελέσματα από το Γενικό Χημείο του Κράτους που ήταν στο σύνολό τους αρνητικά.
Ενημερώνουμε το καταναλωτικό κοινό ότι περαιτέρω αναλυτική πληροφόρηση σχετικά με το θέμα της παρουσίας κρέατος αλόγου σε τρόφιμα με βοδινό κρέας, βρίσκεται στον ιστότοπο του ΕΦΕΤ

(http://portal.efet.gr/portal/page/portal/efetnew/horse_meat_alertgr)
http://ksipnistere.blogspot.gr/2013/03/blog-post_4283.html

Γίνετε εθελοντές στο Rally Acropolis

Οι εθελοντές θα υποδεχτούν τους θεατές του Ράλλυ Ακρόπολις στις ειδικές διαδρομές της Πελοποννήσου.

Εμπειρία ζωής υπόσχονται οι διοργανωτές στους συμμετέχοντες ως ....
εθελοντές στο φετινό Rally Acropolis. Οι εθελοντές θα υποδεχτούν τους θεατές του Ράλλυ Ακρόπολις στις ειδικές διαδρομές της Πελοποννήσου. Ο ρόλος τους θα είναι επιπλέον η ανάδειξη του τόπου που θα το πετύχουν ως μέλη της ομάδας του Αγώνα και εκπρόσωποι ακόμα μιας καλής πλευράς της χώρας μας στο εξωτερικό.
Όπως τονίζει η Υπεύθυνη του τμήματος Εθελοντισμού Χριστίνα Νικολοπούλου .....

http://www.moriasnow.gr/ 
http://ksipnistere.blogspot.gr/2013/03/rally-acropolis.html

Μπαράζ πυρκαγιών σε όλη τη Κρήτη - Κάηκε μεγάλο κομμάτι του δυτικού νησιού

Του Γιώργου Παπαδάκη

Φαίνεται πως το έργο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στη Κρήτη θα έχει και φέτος την τιμητική του αφού διανύουμε τον μήνα Μάρτιο και οι πυρκαγιές που έχουν ξεσπάσει σε όλο το νησί θυμίζουν μήνα Αύγουστο όπου η θερμοκρασία αγγίζει και τους 40 βαθμούς. Η τελευταία φωτιά που ...
ξέσπασε σήμερα ήταν στο χωρίο Καλαμίτση Αλεξάνδρου πάνω από τις Βρύσες Χανίων. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 20.00 το βράδυ με την πυροσβεστική υπηρεσία να ρίχνεται ξανά στη μάχη με τις φλόγες.

Στο σημείο έσπευσαν 5 πυροσβεστικά οχήματα με 12 άνδρες όπου μετά από τιτάνια προσπάθεια λόγω των ισχυρών ανέμων, κατάφεραν να την θέσουν υπό μερικό ελέγχο. Η φωτιά ξεκίνησε απειλώντας κατοικίες όμως οι άνδρες της πυροσβεστικής γρήγορα την απομάκρυνα καθησυχάζοντας έτσι τους κατοίκους του χωριού.

Ο συναγερμός όμως στις πυροσβεστικές δυνάμεις έχει σημάνει από χθες το βράδυ καθώς πυρκαγιές εκδηλώθηκαν σε διάφορες αγροτικές και δασικές εκτάσεις. Συγκεκριμένα, το πρώτο χτύπημα του πύρινου εφιάλτη ήρθε λίγο μετά τα μεσάνυχτα στο Νέο Χωριό του Δήμου Πλατανιά. Μετά από την επέμβαση των 4 ανδρών της πυροσβεστικής που έσπευσαν στο σημείο, η φωτιά έσβησε νωρίς το πρωί έχοντας κάνει στάχτη 5 στρέμματα γεωργικής έκτασης.

Σήμερα, η πύρινη λαίλαπα ξεκίνησε από τα δυτικά της Κρήτης αφού λίγα λεπτά πριν τις 12 το μεσημέρι, φωτιά εκδηλώθηκε στο Κάστελλο του δήμου Αποκόρωνα στα Χανιά. Οι άνδρες της πυροσβεστικής, έθεσαν τη φωτιά υπό μερικό έλεγχο λίγες ώρες αργότερα.

Να σημειωθεί ότι σήμερα στη Κρήτη τα μέτωπα πυρκαγιών που έχουν σημάνει συναγερμό στη Πυροσβεστική ξεπερνούν τα 10. Αυτή την ώρα, σε όλο το νησί υπάρχουν 10 πυρκαγιές οι οποίες είναι υπό πλήρη κατάσβεση και άλλες τρεις υπό πλήρη έλεγχο. Ο αγώνας των ανδρών της πυροσβεστικής συνεχίζεται ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, τα κέντρα της Κρήτης αναμένεται να είναι σε συνεχή συνομιλία καθώς τίποτα δεν αποκλείει το ξέσπασμα νέων πυρκαγιών.


http://prismanews.gr/ 
http://ksipnistere.blogspot.gr/2013/03/blog-post_8661.html

Το σχέδιο των Εβραίων να ελέγξουν την Κύπρο!


Το δημοσίευμα δημοσιεύτηκε την Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου 2011!!!

Παρακολουθούμε με ιδιαίτερο προβληματισμό τα όσα τεκταίνονται στο ζήτημα της έλευσης φυσικού αερίου στην Κύπρο, σε σχέση και με το έντονο «ενδιαφέρον» των Εβραίων στο θέμα αυτό. Η
κατάσταση είναι «μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα»! Με δεδομένα:

α) Το σχέδιο των Εβραίων να ελέγξουν την Κύπρο, μια και η Μεγαλόνησος αποτελεί ασφαλιστική δικλείδα για το κράτος του Ισραήλ, ενόσω δεν έχει εκλείψει ο κίνδυνος από κάποια αραβικά κράτη. (Στην πραγματικότητα, μόνο το Ιράν εκφράζει δημόσια την καταστροφή του Ισραήλ. Κάποιες ισλαμικές οργανώσεις (το Ισλαμικό Κίνημα Αντίστασης ή Χαμάς, όπως είναι ευρύτερα γνωστή και η Χεζμπολάχ) δεν αποτελούν τον μεγάλο πονοκέφαλο του Ισραήλ. Το άλλο αντισιωνιστικό προπύργιο, το Ιράκ, έπεσε!). Η Κύπρος, λοιπόν, για το Ισραήλ αποτελεί τη μόνη διέξοδο στην περιοχή μας και το ενδιαφέρον του για το νησί χρονολογείται από πολύ παλιά.

β) Η νέα γεω-πολιτική κατάσταση που δημιουργήθηκε με την κρίση στις σχέσεις Τουρκίας – Ισραήλ (δύο χώρες που συνεργάζοντο για περισσότερο από μισόν αιώνα σε βάρος των εθνικών συμφερόντων, Ελλάδας και Κύπρου). Μετά την κρίση, βλέπουμε το κράτος του Ισραήλ να βρίσκει διέξοδο στη μεγαλύτερη ανάπτυξη των διμερών σχέσεων με την Ελλάδα και την Κύπρο.

γ) Ένα τρίτο δεδομένο και αυτό είναι νέο, είναι η σχέση που δημιουργείται μεταξύ Κύπρου – Ισραήλ στον ενεργειακό τομέα, με την ανακάλυψη στις ΑΟΖ των δύο χωρών μεγάλων ποσοτήτων φυσικού αερίου. Και σε αυτόν τον τομέα διαπιστώνεται ξεκάθαρα, ότι η Κύπρος αποτελεί ασφαλιστική δικλείδα για το Ισραήλ.

Από πολιτικής πλευράς, το ενδιαφέρον των Εβραίων για την Κύπρο άρχισε να μεγιστοποιείται και να εκφράζεται στην πράξη μετά το Δημοψήφισμα του 2004 και την απόρριψη του Σχεδίου Ανάν. (Το σχέδιο αυτό, όπως έχουμε ξαναγράψει, ήταν εβραϊκής εμπνεύσεως: ανήκει στον Δαβίδ Χάνεϊ και στην υπόλοιπη παρέα του, των Αμερικανοεβραίων της κυβέρνησης Μπους. Ακόμη και ο συντάκτης του σχεδίου ήταν Εβραίος της Αυστρίας.). Μετά την απόρριψη του Σχεδίου Ανάν είδαμε όλοι έναν οικοδομικό οργασμό στα κατεχόμενα με επενδύσεις Εβραίων του Ισραήλ και του εξωτερικού (στη Βοκολίδα, Γιαλούσα, Κερύνεια, Έγκωμη, Άγιον Αμβρόσιο κ.αλ.), με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί οργανωμένη εβραϊκή κοινότητα στο ψευδοκράτος και να ιδρυθεί εβραϊκή συναγωγή στην κατεχόμενη Κερύνεια.

Εβραϊκή κοινότητα αναπτύσσεται και στις ελεύθερες περιοχές, με κέντρο αναφοράς την Συναγωγή που ιδρύθηκε στη Λάρνακα.Από οικονομικής πλευράς, το ενδιαφέρον των Εβραίων για την Κύπρο χρονολογείται από πολύ παλιά, με ιδιαίτερο χρονικό σταθμό την περίοδο της αγγλικής αποικιοκρατίας, οπότε Εβραίοι αγόρασαν εκτάσεις γης στο νησί, τις οποίες κατέχουν μέχρι σήμερα. Πρόσφατα, εκτός από τις επιχειρηματικές δραστηριότητες των Εβραίων που αναπτύχθηκαν στην Κύπρο σε συνεργασία με Ελληνοκύπριους επιχειρηματίες, οι Ισραηλινοί κατόρθωσαν να μας … λύσουν και το (δεύτερο) εθνικό μας θέμα, το υδατικό, αφού οι αφαλατώσεις βρίσκονται στα χέρια τους.

Μετά την ανακάλυψη υποθαλάσσιων κοιτασμάτων φυσικού αερίου σε μεγάλες ποσότητες έξω από τις ακτές του και το ενδιαφέρον που επέδειξε να συνεργαστεί με την Κύπρο στον τομέα της ενέργειας, το Ισραήλ κάνει ακόμη ένα βήμα μπροστά για να θέσει τις ελεύθερες περιοχές της Δημοκρατίας –προς το παρόν- σε οικονομικό έλεγχο.
Το ενδιαφέρον της ισραηλινής εταιρείας Delek Group για την κατασκευή τερματικού υγροποίησης φυσικού αερίου στην Κύπρο, έρχεται μετά που το υπουργείο Εμπορίου, το 2008, παραχώρησε τα δικαιώματα έρευνας και εκμετάλλευσης για το «οικόπεδο 12» στην αμερικανοεβραϊκή εταιρεία Noble Energy.

Δηλαδή, στην ίδια εταιρεία, η οποία –μαζί με άλλες ισραηλινές εταιρείες- ανέλαβε την ανάπτυξη του πεδίου φυσικού αερίου «Tamar» στα ανοιχτά των ακτών του Ισραήλ στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Ισραήλ και Κύπρου. Η αμερικανοεβραϊκή εταιρεία που έχει ποσοστό 36% στο πεδίο «Ταμάρ», διαθέτει επίσης ποσοστό 47% στο μοναδικό υφιστάμενο παραγωγικό κοίτασμα του Ισραήλ, στο πεδίο Mari-B νοτιότερα. «Συμπτωματικά», συνεταίρος της Noble Energy, είναι η Ισραηλινή Delek Group, που ενδιαφέρεται να κατασκευάσει τερματικό σταθμό στο Βασιλικό!

Αυτό είναι το νέο σκηνικό που διαμορφώνεται στις σχέσεις Κύπρου-Ισραήλ και η κυβέρνηση καλείται με πολλή προσοχή να αξιοποιήσει αυτή τη σχέση, οικονομικά και πολιτικά, με φόντο μάλιστα την κρίση στις σχέσεις Τουρκίας-Ισραήλ.

Η κυβέρνηση καλείται να βρει τη «χρυσή τομή» στην οικονομική συνεργασία Κύπρου-Ισραήλ. Μια συνεργασία, που το «πάνω χέρι» θα το έχει η Κύπρος και όχι το Ισραήλ. Διότι, ναι μεν εμπλέκονται ιδιωτικές εβραϊκές εταιρείες, αλλά πίσω από αυτές είναι το κράτος του Ισραήλ. Αυτό, δεν θα πρέπει να διαφεύγει της δικής μας κυβέρνησης. Και αν οι Εβραίοι πετύχουν να ελέγξουν οικονομικά την Κύπρο, θα μπορέσουν να την ελέγξουν και πολιτικά.

Να μην ξεχνούμε, ότι ένα μέρος των παράνομων «χρηστών» των ελληνοκυπριακών περιουσιών στα κατεχόμενα είναι μέλη της εβραϊκής κοινότητας που δραστηριοποιούνται στο ψευδοκράτος. Γι΄ αυτούς τους παράνομους «χρήστες» ο Έρογλου, στις διαπραγματεύσεις για το Περιουσιακό, θέλει να έχουν τον πρώτο λόγο!

Οι Εβραίοι ελέγχοντας και πολιτικά την Κύπρο θα θέλουν να αξιοποιήσουν μια μελλοντική λύση του Κυπριακού και προς τα δικά τους συμφέροντα.

Γι΄ αυτό, η κυβέρνηση καλείται να βρει, όπως είπαμε, τη «χρυσή τομή» σε μία ενδεχόμενη –αλλά διαγραφόμενη εκ των πραγμάτων- συνεργασία Κύπρου-Ισραήλ. Από μια τέτοια συνεργασία, θα διαφανούν και οι ενδόμυχες προθέσεις του κράτους του Ισραήλ για την Κύπρο. Και εάν είναι «αγαθές» οι προθέσεις των Εβραίων σε μία συνεργασία στον ενεργειακό τομέα, ίσως, αυτή η συνεργασία βάλει φραγμό στο νέο-οθωμανικό «όραμα» της Τουρκίας για κατάκτηση ολόκληρης της Μεγαλονήσου.

Χρειάζονται, λοιπόν, λεπτοί και έξυπνοι χειρισμοί από πλευράς κυβέρνησης, για το πώς θα συνεργαστεί με το Ισραήλ.
http://www.triklopodia.gr/2013/03/blog-post_7336.html

Η ΜΑΡΙΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΙ ΤΟΝ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΟ ΕΜΠΑΙΓΜΟ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ


Και θέτει το πρόβλημα στις πραγματικές του διαστάσεις. Η Κύπρος κουρσεύεται. Ο Ελληνισμός διαμελίζεται, και η αξιοπρέπεια των λαών δεν πρέπει να εγκλωβίζεται στις αυταπάτες για την ταυτότητα του νταβατζή και τη φυσιογνωμία του δυνάστη...

Αγαπητέ μου Μιχάλη, ονομάζομαι Μαρία και είμαι κ εγώ μια εκ των αγανακτισμένων διαδηλωτών που συγκεντρώθηκαν εψες στη βουλή...

Παρακολουθώ το έργο σου κ σου εκφράζω τα ειλικρινή μου συγχαρητήρια γιατί δημοσιογράφοι σαν εσένα δεν υπάρχουν πολλοί σήμερα! Εφόσον δεν το κάνουν οι πολιτικοί Μιχάλη, ίσως είναι καιρός να το κάνουν οι δημοσιογράφοι κ να ενημερώσουν τους πολίτες για το πολίτικο παρασκήνιο που παίζεται αυτές τις κρίσιμες ώρες!

Να εξηγήσουν τις γερμανοΤΟΥΡΚΙΚΕΣ σκοπιμοτητες που κρύβονται πίσω από την πολιτική της Γερμανίας απέναντι στην Κύπρο κ την Ελλάδα, τη στοχευόμενη καταβαραθρωση της ελληνικής κ κυπριακής οικονομίας από τους γερμανούς οι όποιοι αύριο αφού περάσουν στα χεριά τους τον ορυκτό πλούτο Ελλάδας κ Κύπρου θα σπεύσουν να δώσουν στους τούρκους μερίδιο με ανταλλάγματα σε γεωτρήσεις στο Ιράκ! Ας ξεσκεπάσουμε κ τον ξεδιάντροπο εμπαιγμό της Ρωσίας αυτές τις δύσκολες ώρες, η όποια...


Δεν διακυβεύει κοινά συμφέροντα με αμερικανούς κ γερμανούς στην αρκτική για την Κύπρο έτσι για να μην ελπίζει κ άδικα ο λαός μας! Το θέμα τώρα είναι ότι θέλουμε ηγέτες που να έχουν τα κότσια να κάνουν πράξη τη μοναδική μας εναλλακτική!

Ελλάδα κ Κύπρος να εξέλθουν από την Ευρώπη κ την ευρωζώνη, να πεινάσουμε αλλά να είμαστε κύριοι του εαυτού μας!

Μόνο έτσι δε θα έχει κάνεις δικαίωμα να επεμβαίνει στις πολιτικές των χώρων μας κ θα ξεφύγουμε από τον έλεγχο των γερμανών! Να δούμε τότε αν μια μικρή Κύπρος κ μια φτωχή Ελλάδα μπορούν να επηρεάσουν την Ευρώπη!

Όλα αυτά πρέπει να τύχουν διερεύνησης ΑΜΕΣΑ γιατί δυστυχώς με την ηγεσία που έχουμε είμαστε πολύ κοντά να εξακολουθήσουμε κατά πόδας την Ελλάδα! Σας ευχαριστώ κ συγγνώμη αν σας κούρασα!

Σχόλιο αναγνώστριας σε άρθρο του Μιχάλη Ιγνατίου

ellinikoforoum
http://www.triklopodia.gr/2013/03/blog-post_82.html

Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ - ΒΙΝΤΕΟ


Ίσως η ώρα είναι πιο κοντά απ΄ότι πιστεύουμε…
Για προσαρμογή Ελληνικών υποτίτλων πατήστε

Ιnfowars και Pravda Η παρακάτω είδηση προέρχεται σύμφωνα με δημοσίευμα του συντάκτη του Infowars, Paul Joseph Watson.

Πριν από έναν ακριβώς χρόνο, τον Μάρτιο του 2012, ανακοινώθηκε από το αμερικανικό Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας ότι δεν πρόκειται να προβεί σε αγορά που να υπερβαίνει τα 450 εκατομμύρια σφαίρες μέσα σε 4 χρόνια. Ωστόσο, εν τω μεταξύ, η ποσότητα των πυρομαχικών πουέχει ήδη αγοραστεί σε δέκα μήνες υπερβαίνει σημαντικά το ποσό στο οποίο αναφέρθηκε το υπουργείο.

Το αμερικανικόΥπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας έχει αγοράσει πυρομαχικά αξίας 21,6 εκατ. δολαρίων, χώρια από τα 1,6 δισεκατομμύρια σφαίρες που απέκτησε κατά τη διάρκεια των τελευταίων 10 μηνών.

Μόνο τον Σεπτέμβριο του 2012, το υπουργείο αγόρασε 7.000 όπλα, τα οποία χαρακτηρίστηκαν ως “όπλα αυτοάμυνας”.

Οι ποσότητες αυτές επαρκούν για πόλεμο 30 χρόνων!

Τι έκανε την αμερικάνικη κυβέρνηση και άλλαξε την προμήθεια των σφαιρών;;;
Οι πληροφορίες αυτές δημοσιεύθηκαν για πρώτη φορά στην ιστοσελίδα FedBid, η οποία ασχολείται με θέματα παροχής διαφόρων προϊόντων σε κυβερνητικές υπηρεσίες. Τα όπλα και πυρομαχικά φέρεται ότι θα χρησιμοποιηθούν σε κέντρο κατάρτισης αστυνομικών στην πόλη Artesia της πολιτείας τουΝέου Μεξικού.

Οι αρχές των ΗΠΑ καταβάλλουν προσπάθειες να τροποποιήσουν προς το αυστηρότερο τη νομοθεσία που αφορά την οπλοχρησία από απλούς πολίτες. Ωστόσο, παράλληλα, σύμφωνα με στοιχεία που δημοσίευσε το Infowars, το αμερικανικό κράτος προχώρησε σε αγορά απίστευτης ποσότητας πυρομαχικών για κυβερνητικές υπηρεσίες.

Εικάζεται από ορισμένους αναλυτές ότι δεν πρέπει να αποκλείεται η πιθανότητα ότι οι αρχές προετοιμάζονται για το ενδεχόμενο εσωτερικών κοινωνικών ταραχών.

worldjudge.
http://www.triklopodia.gr/2013/03/blog-post_7941.html

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ ;


Μέχρι αργά χθες είχα μια πολύ ωραία συζήτηση με τον SAMAN LYCAN για πολλά και διάφορα θέματα. Αυτό όμως που μου κάνει φοβερή εντύπωση από αυτόν είναι τα αποδεικτικά στοιχεία τα οποία έχει για το κάθε τι παράξενο πάνω στον πλανήτη μας, μέσα σε αυτόν αλλά και έξω από αυτόν!


Χθες λοιπόν η συζήτηση μας είχε κορυφωθεί για την Σελήνη και το τι μπορεί να υπάρχει εκεί πάνω. Θυμάμαι η συζήτηση είχε πάρει αυτήν την τροπή:
DAYLIGHT
Άραγε η Σελήνη τελικά έχει ζωή πάνω της μόνο που δεν το παραδέχονται επίσημα έτσι δεν είναι:
SAMAN LYCAN
Πόσα χρόνια σε ξέρω; Πολλά! Μου κάνεις συνεχώς την ίδια ερώτηση, δεν έχεις πειστεί τελικά για το αν υπάρχει ζωή στην Σελήνη;
DAYLIGHT
Oχι εγώ έχω πειστεί, αλλά όχι 100% ότι μπορεί να είχε κάποτε αυτό το πιστεύω με σιγουριά, ότι ήταν και είναι ένα αστρόπλοιο των Δρακονιανών και αυτό το πιστεύω. Αλλά αυτό το οποιο πιστεύω τώρα είναι ότι δεν υπάρχει ζωή τώρα εκεί.
SAMAN LYCAN
Αν σου έδειχνα κάποια στοιχεία όπου αποδεικνύει ότι μέχρι και σήμερα έχει ζωή η Σελήνη τι θα έλεγες;
DAYLIGHT
Ανάλογα το τι θα έβλεπα….
Σηκώθηκε χαμογελαστός και πήγε στην τεράστια βιβλιοθήκη του που θα ζήλευαν πολλοί συλλέκτες αλλά και πανεπιστήμια από τα σπάνια βιβλία που διαθέτει. Μετά από λίγο γύρισε πίσω με έναν φάκελο κόκκινο όπου έγραφε στα Αγγλικά από έξω:
<< NASA FOTOGRAPHS OF MOON – SECRET SECTOR >>
Κάθισε και πάλι στην πολυθρόνα του και μου είπε:
SAMAN LYCAN
Λοιπόν φιλαράκι, αυτόν τον φάκελο τον έχουν δει πολλοί λίγοι εδώ στην Ελλάδα, αλλά αυτά τα οποία έχει μέσα δυο τρεις! Θα σου δώσω κάποιες φωτογραφίες όπου πολλοί λίγοι έχουν δει στην Ελλάδα και αν τις έχουν θα τις έχουν δει από κάποια ιστοσελίδα και όχι γνήσιες όπως αυτές εδώ. Θα στις δώσω και κάνε ένα άρθρο για αυτές….. μόνο δεν θέλω να φανούν τα στοιχεία τους διότι θα κάψουμε πολύ κόσμο και δεν θέλω.
Πράγματι μέσα από εκατοντάδες παράξενες φωτογραφίες της Σελήνης που δεν είχα ξαναδεί μου έδωσε αυτές τις οποίες και θα δείτε παρακάτω.

Από ότι μου είπε ο SAMAN LYCAN αυτές οι φωτογραφίες αναστάτωσαν τότε την NASA πάρα πολύ όταν τραβήχτηκαν και λέγεται ότι και είναι ο λόγος που δεν ξανά γύρισαν ποτές εκεί!
Κάποιοι μέσα από την NASA είχαν πει ότι πρόκειται για κτήρια όμως είναι πολύ ξεκάθαρο ότι πρόκειται για κάτι άλλο. Κάτι το οποιο είναι πράγματι πολύ ανησυχητικό….. Κάποιοι κάνουν λόγο ότι πρόκειται για ολόκληρο στόλο από ΑΤΙΑ όπου βρίσκονται στο εσωτερικό της Σελήνης όπου πιστοποιεί ότι η Σελήνη είναι ένα είδος αστρόπλοιου! Οι φωτογραφίες αυτές τραβήχτηκαν από την τελευταία αποστολή προσεδάφισης της Σελήνης, είναι από την αποχώρηση της ατράκτου από τον άσπρο πλανήτη.

Φωτογραφία Ν1 κατά εκατοντάδες τα αντικείμενα στην επιφάνεια θέλοντας να δείξουν δύναμη πυγμής χωρίς να τους ενδιαφέρει αν τα φωτογραφήσουν ή όχι….

2
Φωτογραφία Ν2 πιο κοντινή φωτογραφία των αντικειμένων….

3
Φωτογραφία Ν3 σε δευτερόλεπτα είχαν διασπαστεί τα αντικείμενα αυτά σε πολλές πλευρές…..

4
Φωτογραφία Ν4 μια κοντινή πόζα από τα αντικείμενα….

5
Φωτογραφία Ν5 άλλη μια κοντινή φωτογραφία από τα αντικείμενα…..

Πραγματικά ο SAMAN LYCAN είναι ενας άνθρωπος όπου εκπλήσσει συνέχεα μέχρι και τους ανθρώπους που τον ξέρουν χρόνια, μου είπε κάτι το οποιο δεν είχα παρατηρήσει:
<< Όλα τα αντικείμενα αυτά έχουν την σκιά τους, πράγμα που τα κάνει να είναι αληθινά και όχι ψεύτικα >>!
Όταν τον ρώτησα τι άλλο μπορεί να είναι μου είπε:
<< Κανείς δεν ξέρει το τι μπορεί να είναι αλλά η πιο ευσταθής θεωρία από ανθρώπους της NASA είναι ότι πρόκειται για ΑΤΙΑ >>.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον SAMAN LYCAN για τις φωτογραφίες που μου έδωσε για να φτιάξω αυτό το άρθρο και από ότι είδα από κάποιες άλλες φωτογραφίες έχουν πολλά να δουν τα μάτια σας ακόμη από εκεί αν θελήσει να τις δείξει κάποια στιγμή! Ελπίζω να το κάνει και να μας εξηγήσει η κάθε μια τι είναι.
Μέχρι την επόμενη φορά να είστε καλά!!!
INVISIBLE LYCANS TEAM

http://www.triklopodia.gr/2013/03/blog-post_2092.html

Προσοχή! Η Τουρκία είναι έτοιμη να "επιτεθεί",θεωρώντας ευκαιρία την "αδυναμία" μας

Η υπόθεση των κοιτασμάτων φυσικού αερίου και πετρελαίου στην Κύπρο είναι πια γεγονός αδιαμφισβήτητο ότι συνδέεται άμεσα με την εν ψυχρώ εκτέλεση της οικονομίας της. Και ότι γίνεται στην Κύπρο θα πρέπει να το παρακολουθήσουμε στενά ,γιατί είναι αυτό που έρχεται και
στην Ελλάδα.

Επιπλέον η Ελλάδα θα πρέπει αυτή τη περίοδο να βρίσκεται διαρκώς σε κατάσταση ύψιστου συναγερμού. Γιατί όπως θα διαπιστώσετε με στοιχεία και ντοκουμέντα στο κείμενο που ακολουθεί η Τουρκία δεν άφησε ούτε μία στιγμή αδυναμίας της Ελλάδας ανεκμετάλλευτη. Και τώρα η Άγκυρα πιστεύει ότι έχει ακόμη μια ευκαιρία.

Το κείμενο του δημοσιογράφου Δημήτρη Μηλάκα ,είναι απόσπασμα από το εξαιρετικά ενδιαφέρον βιβλίο του "Η απόρρητη ιστορία του Αιγαίου". Και σ΄ αυτό αποδεικνύεται ότι η Τουρκία καιροφυλακτούσε πάντα για να μας βρει "μπόσικους". Ελπίζουμε να μην το ξανακαταφέρει.

Ποια είναι λοιπόν τα μηνύματα που ο Δημήτρης Μηλάκας "αποκρυπτογράφησε" από την έρευνά του. Γράφει:

Μήνυμα πρώτο: Το διατύπωσε στις αρχές Απριλίου του 2012 η αμερικανική δεξαμενή σκέψης (think tank) International Crisis Group με τη μορφή προτάσεων για την υιοθέτηση σειράς μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης, ώστε η ανακάλυψη πλούσιων ενεργει ακών πόρων να δώσει ώθηση στις διαπραγματεύσεις για επίλυση του Κυπριακού Πριν ρίξουμε μια ματιά σ' αυτές τις προτάσεις, θα πρέπει να έχουμε κατά νου ότι πρώτος επικεφαλής του International Crisis Group διετέλεσε ο Morton Abramowitz, τον οποίο συναντήσαμε στις προηγούμενες σελίδες αυτού του βιβλίου ως πρεσβευτή των ΗΠΑ στην Αγκυρα το 1991 να εργάζεται για τη διανομή του Αιγαίου και των ενεργειακών του πόρων. Αξιοσημείωτο είναι επίσης το γεγονός ότι οι προτάσεις του International Crisis Group για τη διανομή στην περιοχή της Κύπρου κινούνται ακριβώς στη λογική που υπηρέτησε 1991 στο πλαίσιο της αμερικανικής προσπάθειας συνεκμετάλλευσης του Αιγαίου. Απ' ό,τι φαίνεται λοιπόν, οι «μεγάλες στρατηγικές» παραμένουν αναλλοίωτες... Σύμφωνα, λοιπόν με τις προτάσεις του International Crisis Group:

1. Οι Ελληνοκύπριοι θα πρέπει να δεσμευτούν να μοιραστούν το 20% των καθαρών κερδών ή του φυσικού αερίου που θα βρεθεί με τους Τουρκοκυπρίους. Το μοίρασμα θα μπορούσε να γίνει μέσω ενός μηχανισμού υπό την επίβλεψη των Ηνωμένων Εθνών, καθώς και οι δύο πλευρές εμφανίζονται δημοσίως να δεσμεύονται για την επανένωση της νήσου .Ανάλογη δέσμευση να δώσουν το 20% στους Ελληνοκυπρίους θα πρέπει να κάνουν και οι Τουρκοκύπριοι σε περίπτωση που οι γεωτρήσεις στη θαλάσσια περιοχή βορείως της Κύπρου (κατόπιν συνεργασίας του ψευδοκράτους με την Τουρκία) ευδοκιμήσουν.

2. Οι Ελληνοκύπριοι θα πρέπει να συμφωνήσουν με τους Τουρκοκυπρίους στη σύσταση μίας διακοινοτικής συμβουλευτικής επιτρο πής (με ad hoc μορφή) για να συζητηθούν θέματα ενέργειας και για να σχεδιαστεί η εγχώρια και βιομηχανική χρήση φυσικού αερίου σε όλο το νησί.

3. Η Τουρκία και οι Τουρκοκύπριοι θα πρέπει να σταματήσουν να χρησιμοποιούν ρητορική απειλών και κινήσεις πολεμικών πλοίων εντός της ΑΟΖ της Κύπρου, ακόμη και αν αμφισβητούν τα όρια της. Επιπλέον, θα πρέπει να δεσμευτούν επισήμως να μην αναμειγνύονται (interfere) ή να κάνουν γεωτρήσεις για υδρογονάνθρακες σε θαλάσ σια οικόπεδα που βρίσκονται σε αυτά τα ύδατα, συμπεριλαμβανομέ νου του οικοπέδου «Αφροδίτη» και περιοχών δυτικά της Κύπρου, ενώ εκκρεμεί μία ρύθμιση.

4. Οι αναλυτές του ΙCG αναφέρουν ότι, εφόσον τα παραπάνω μέτρα υλοποιηθούν, τότε η Τουρκία και η Κυπριακή Δημοκρατία θα μπορούσαν, πιθανότατα με τη διαμεσολάβηση ενός τρίτου μέρους, να συζητήσουν ενεργειακά θέματα της Ανατολικής Μεσογείου, χωρίς αυτό να επηρεάζει τις συνομιλίες για το Κυπριακό υπό τον ΟΗΕ ή οποιαδήποτε επίσημη αναγνώριση που θα ακολουθήσει μία επίλυση του πολιτικού προβλήματος. Μάλιστα, οι δύο πλευρές θα μπορούσαν να εξετάσουν τη βιωσιμότητα της συνεργασίας για την εξαγωγή κυπριακού φυσικού αερίου στην Ευρώπη μέσω αγωγού που θα συνδέει γο νησί με την Τουρκία. Το ICG εκφράζει άλλωστε την εκτίμηση ότι τα σχέδια για εξαγωγή του αερίου με LNG μπορεί να αποδειχθούν ιδιαί τερα κοστοβόρα.

5. Τέλος, το ICG επισημαίνει ότι η Τουρκία, η Ελλάδα και η Κυπριακή Δημοκρατία θα μπορούσαν, κατόπιν όλων αυτών, να συμφωνήσουν για την παραπομπή των διαφορών τους περί της οριοθέτησης ΑΟΖ στην Ανατολική Μεσόγειο στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης ή σε άλλο διαιτητικό δικαστήριο

Μήνυμα δεύτερο: Την Παρασκευή 28 Απριλίου του 2012 και ενώ στην Ελλάδα εν μέσω προεκλογικής περιόδου γίνεται σαφής η έναρξη μιας περιόδου πολιτικής αστάθειας (και δεδομένης της οικονομικής κα ταστροφής και κοινωνικής διάλυσης της χώρας), στην τουρκική Εφημερίδα της Κυβερνήσεως δημοσιεύονται χάρτες με θαλάσσιες περιοχές εντός της ελληνικής ΑΟΖ νότια της Ρόδου και του Καστελόριζου, οι οποίες παραχωρούνται προς έρευνα και εκμετάλλευση στην Τουρκική Εται ρεία Πετρελαίου (ΤΡΑΟ). Το καταρρέον ελληνικό πολιτικό σύστημα δεν έδωσε τη δέουσα προσοχή στην εν λόγω μελετημένη τουρκική κίνηση. Αξίζει να υπογραμμιστεί ότι το συγκεκριμένο περιστατικό δεν κέρδισε ούτε ένα δευτερόλεπτο από την προεκλογική συζήτηση. Πρόκειται για ένα χαρακτηριστικό δείγμα επικίνδυνης ιστορικής αμνησίας...

Δεν θα έπρεπε η πολιτική ηγεσία (και η κοινωνία) να έχει λησμονήσει ότι η ελληνική αντιπαράθεση στο Αιγαίο ξεκίνησε την 1η Νοεμβρίου του 1973 όταν στην τουρκική Εφημερίδα της Κυβερνήσεως δημοσιεύτηκαν χάρτες θαλάσσιων περιοχών στα βορειοδυτικά της Μυτιλήνης στις οποίες η Αγκυρα παραχωρούσε προς έρευνα και εκ μετάλλευση στην Τουρκική Εταιρεία Πετρελαίου (ΤΡΑΟ). Αυτή ήταν η πρώτη έμπρακτη αμφισβήτηση της ελληνικής υφαλοκρηπίδας / κυριαρχίας στο Αιγαίο από την Τουρκία. Καθώς όλοι γνωρίζουμε τι ακολούθησε από τότε στο Αιγαίο και τα ελληνοτουρκικά, μάλλον θα έπρεπε να σταθούμε με μεγαλύτερη προσοχή στη νέα τουρκική προ σπάθεια να διαμορφώσει τον χάρτη καταγράφοντας τις διεκδικήσεις της επί της ελληνικής ΑΟΖ νότια της Ρόδου και του Καστελόριζου.
Με αυτές τις ανακοινώσεις της και τη δημοσίευση των χαρτών στην τουρκική Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, η Αγκυρα διέλυσε τις όποιες ψευδαισθήσεις για την πολιτική της ελληνοτουρκικής προσέγγισης και επανέφερε στο προσκήνιο το πακέτο των τουρκικών αμφισβητή σεων επί της ελληνικής υφαλοκρηπίδας, οι οποίες ξεκίνησαν από το Βόρειο Αιγαίο (1973), συνέχισαν στα Δωδεκάνησα (κρίση των Ιμίων, 1996) και επεκτείνονται σήμερα -σε μια περίοδο καταφανούς ελληνι κής αδυναμίας- εις βάρος της ελληνικής Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης (ΑΟΖ) στην Ανατολική Μεσόγειο.

Κάπως έτσι επανερχόμαστε στην οδυνηρή πραγματικότητα των ελληνοτουρκικών σχέσεων, οι οποίες, όπως υποστηρίξαμε στις προηγούμενες σελίδες, χαρακτηρίζονται από τις αμφισβητήσεις επί της ελληνικής κυριαρχίας και όχι από την άσκοπη -όπως αποδεικνύεται- επικοινωνιακή διαχείριση της με τη δημιουργία μιας τεχνητής ατμόσφαιρας προσέγγισης και φιλίας Θα πρέπει να υπογραμμίσου με ότι οι εν λόγω αποφάσεις ελήφθησαν στις 16 Μαρτίου 2012 από το τουρκικό Υπουργικό Συμβούλιο και με τη δημοσίευση τους στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως έλαβαν τη μορφή νόμου του τουρκι κού κράτους. Καλό θα είναι λοιπόν να επαναλάβουμε και να έχουμε κατά νου ότι:

1. Αυτές οι τουρκικές αποφάσεις που διατυπώνονται με κάθε επισημότητα στην τουρκική Εφημερίδα της Κυβερνήσεως λήφθηκαν σε μια στιγμή κατά την οποία στην Ελλάδα κορυφωνόταν η κρίση με τη διάλυση - αναδιάταξη στο πολιτικό σκηνικό της χώρας, την οικονομία κατεστραμμένη και την κοινωνία σε κατάσταση σοκ.

2. Τον Νοέμβρη του 1973, δυο βδομάδες πριν από την εξέγερση του Πολυτεχνείου, σε μια επίσης ασταθή περίοδο για την ελληνική πολιτική -οικονομική - κοινωνική πραγματικότητα, στην τουρκική Εφημερίδα της Κυβερνήσεως δημοσιεύτηκαν θαλάσσια οικόπεδα στα βορειοδυτικά της Μυτιλήνης, τα οποία παραχωρήθηκαν (όπως και αυτά που σήμερα ορίζονται νότια της Ρόδου και του Καστελόριζου) για έρευνες στην τουρ κική ανώνυμη εταιρεία πετρελαίου ΤΡΑΟ Αυτή η δημοσίευση (1973) θεωρείται η απαρχή των ελληνοτουρκικών «τριβών», οι οποίες οδήγησαν τις δυο χώρες στο χείλος του πολέμου τρεις φορές (1974,1987,1996), σε μια κούρσα εξοπλισμών με βαρύτατες οικονομικές συνέπειες και το Αιγαίο υπό αυστηρή αμερικανική στρατιωτική (ΝΑΤΟ) εποπτεία.

3. Τον Δεκέμβρη του 1995, όταν το τουρκικό εμπορικό πλοίο προσάραξε... τυχαία στις βραχονησίδες των Ιμίων, στην Ελλάδα τα μάτια όλων ήταν στραμμένα στον ασθενή πρωθυπουργό Ανδρέα Παπανδρέου και στη μάχη της διαδοχής που εξελισσόταν στο παρασκήνιο. Η κρίση των Ιμίων «έσκασε» ακριβώς κατά την ευαίσθητη στιγμή της εξέλιξης της εσωκομματικής μάχης στο κυβερνών κόμμα και της με τάβασης ενός νέου συστήματος (Σημίτη) στην εξουσία.

Με άλλα λόγια, το συμπέρασμα που προκύπτει είναι προφανές: Σε περιόδους αδυναμίας και αστάθειας, η τουρκική διπλωματία προχωρά ένα ακόμη βήμα στον χάρτη των διεκδικήσεων της...

Κοιτώντας τις περιοχές στις οποίες προτίθεται η Αγκυρα να προχω ρήσει σε έρευνες, είναι φανερό ότι η Τουρκία έχει αποφασίσει: • Να υπογραμμίσει - υπενθυμίσει τα δικαιώματα που θεωρεί ότι έλκει μέσα από τον έλεγχο που ασκεί στην κατεχόμενη Βόρεια Κύπρο. Θα πρέπει επίσης να σημειώσουμε ότι η Αγκυρα, στο πλαίσιο της αναγνώρισης της κρατικής υπόστασης της κατεχόμενης Κύπρου, στις 23.11.2011 προχώρησε στη σύναψη συμφωνίας Ερευνών Πετρελαί ου και Κοινής Παράγωγης ανάμεσα στηνΤΡΑΟ και το ψευδοκράτος. • Να επαναλάβει με ένταση τις αμφισβητήσεις της ελληνικής ΑΟΖ στη Μεσόγειο μη λαμβάνοντας υπόψη την ύπαρξη της Ρόδου και του Καστελόριζου.

Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι αυτή η κίνηση της Τουρκίας συνδέεται απολύτως με τη συστηματική διπλωματική της προσπάθεια να οριοθετήσει την ΑΟΖ στην περιοχή διαβουλευόμενη με τη Λιβύη, την Αίγυπτο και τον Λίβανο και εκμεταλλευόμενη τη σιωπή, αμηχανία και αδράνεια των ελληνικών κυβερνήσεων.

Με την εμφάνιση των νέων τουρκικών ανακοινώσεων και των χαρτών, επιβεβαιώνεται ακόμη μια φορά η σταθερότητα και η συνέπεια της τουρκικής εξωτερικής πολιτικής, η οποία εξελίσσεται αδιατάρακτη, έστω κι αν η εμφάνιση των «ισλαμιστών» του Ερντογάν και ο παραμερισμός του στρατιωτικού κατεστημένου δημιούργησαν (σε αφελείς.) την προσδοκία περί ριζικής αλλαγής πλεύσης.

Επιπλέον, αυτές οι τουρκικές ανακοινώσεις περιγράφουν την επιλογή της έντασης στην οποία προχωρά η κυβέρνηση Ερντογάν προ κειμένου να υποστηρίξει πολιτικά (και όχι αναζητώντας επιχειρήματα στο Διεθνές Δίκαιο) τις διεκδικήσεις και τα συμφέροντα της.
Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί ο τρόπος με τον οποίο ο τουρκικός Τύπος πρόβαλε τα νεο-οθωμανικά οράματα με χαρακτηριστικούς τίτλους, όπως της «Σαμπάχ», που κάνει λόγο για «Έφοδο στη Μεσόγειο».

Με αυτήν την «έφοδο», η Αγκυρα φιλοδοξεί να υπενθυμίσει στη Λευκωσία, αλλά κυρίως στην Αθήνα, ότι δεν μπορούν να αγνοήσουν τα συμφέροντα και τη στρατιωτική ισχύ της Τουρκίας στις διευθετή σεις για τη διανομή των ενεργειακών πόρων στην Ανατολική Μεσόγειο-και όχι μόνο.

Το ελληνικό κενό στρατηγικής απέναντι σε όλα αυτά είναι προφα νές, από το γεγονός ότι η διασφάλιση των συμφερόντων της χώρας έχει αφεθεί στην «τύχη» του οξύτατου τουρκο-ισραηλινού ανταγωνι σμού. Κάπως έτσι διαμορφώνεται η (αφελής) άποψη ότι το παιχνίδι που επιχειρεί η Αγκυρα στην Ανατολική Μεσόγειο είναι δύσκολο και επισφαλές για την Τουρκία. Κυρίως διότι η επίδειξη της στρατιωτικής ισχύος κάποιες φορές οδηγεί στη χρήση της. Και στην προκειμένη περίπτωση, στην Ανατολική Μεσόγειο δεν είναι μόνο η Ελλάδα ο αντί παλος τηςΤουρκίας...

Βέβαια, αυτή η επισήμανση ουδόλως θα μπορούσε να ανακουφίσει όποιον έχει συναίσθηση του τι συμβαίνει στον βάτραχο που έχει την ατυχία να βρεθεί εκεί ακριβώς που παλεύουν οι ελέφαντες...

Ως εκ τούτου, έχοντας κατά νου τα διδάγματα της Ιστορίας και λαμ βάνοντας υπόψη τα μηνύματα του παρόντος, τα οποία περιγράφουν ξεκάθαρα τους στόχους γειτόνων, «συμμάχων» και «φίλων», είμαστε υποχρεωμένοι να απαλλαγούμε από τα ευφυολογήματα της ψευδεπί γραφης ευδαιμονίας μας και να κατανοήσουμε ότι «Το Αιγαίο δεν ανή κει στα ψάρια του», αλλά σε αυτόν που μπορεί να το υπερασπιστεί. Και αφού το κατανοήσουμε, θα πρέπει να αποφασίσουμε αν είμαστε διατεθειμένοι να προασπίσουμε το «εθνικό - ιστορικό δικαίωμα και συμφέρον», με ποιον τρόπο και με τι κόστος; Δηλαδή με ποια στρατηγική ...
 
http://www.triklopodia.gr/2013/03/blog-post_8971.html

Η Ελλάδα εκτός ευρωζώνης τον επόμενο μήνα και το τέλος του ευρώ...!

Του Πολ Κρούγκμαν

Αποχώρηση της Ελλάδας από την ευρωζώνη προβλέπει ο νομπελίστας οικονομολόγος Πολ Κρούγκμαν, ενώ παράλληλα παρουσιάζει τις επιπτώσεις της εξόδου που ενδεχομένως να οδηγήσουν στο τέλος του ευρώ.
Κείμενο του Πολ Κρούγκμαν στους New York Times με τίτλο «Eurodämmerung». Κάποιοι από εμάς το συζητούσαμε και να πως πιστεύουμε ότι θα τελειώσει το παιχνίδι:

1. Η Ελλάδα θα αποχωρήσει από το ευρώ, πιθανότατα μέσα στον επόμενο μήνα.

2. Οι μεγάλοι καταθέτες σε Ισπανία και Ιταλία αποσύρουν τα κεφάλαιά τους από τις τράπεζες των δύο χωρών, μεταφέροντάς τα χρήματα στη Γερμανία

3α. Το πρώτο ενδεχόμενο είναι οι τράπεζες να θέσουν όριο αναλήψεων και μεταφοράς χρημάτων
3β. Εναλλακτικά ή ακόμα και σε συνδυασμό με το «3α» αντλούνται μεγάλα ποσά από την ΕΚΤ με σκοπό να κρατηθούν εν ζωή οι υπό κατάρρευση τράπεζες.

4. Η Γερμανία θα πρέπει να επιλέξει. Ή θα πρέπει να δώσει τεράστιες εγγυήσεις για το ιταλικό και ισπανικό χρέος, αναθεωρώντας ριζικά την στρατηγική της, ώστε να κρατήσει χαμηλά το κόστος δανεισμού, αλλά ταυτόχρονα να αποδεχθεί υψηλότερο πληθωρισμό στην ευρωζώνη ή…

5. Το τέλος του ευρώ.

Για την πληρεστερη ενημέρωση των αναγνωστών, παραθέτουμε επίκαιρο ρεπορτάζ από διάφορες ιστοσελίδες.

ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΞΟΔΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΝΕΙ Ο ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Συνεχίζονται οι εκτεταμένες αναφορές των γερμανικών ΜΜΕ στην ελληνική κρίση, στο διαφαινόμενο πολιτικό αδιέξοδο και κυρίως στην απειλή για έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη.

Η Frankfurter Allgemeine Zeitung, με τίτλο Τα βάρη της προσαρμογής. Οι Έλληνες στενάζουν κάτω από ένα ανισόρροπο πρόγραμμα, κάνει λόγο για τα περιθώρια βελτίωσης των όρων των συμφωνιών, καθώς, όπως επισημαίνεται, «το μνημόνιο προβλέπει ότι, σε περίπτωση ύφεσης πολύ σημαντικότερης από την αναμενόμενη, η ελληνική κυβέρνηση θα μπορεί, σε διαπραγμάτευση με την τρόικα, να προσαρμόσει το πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων και να παρατείνει τις υποχρεώσεις της χώρας πέρα από το 2014, για έναν χρόνο».
Διευκρινίζεται, πάντως, ότι με τον όρο «επαναδιαπραγμάτευση» οι Έλληνες έχουν στο μυαλό τους κάτι διαφορετικό από αυτό που αντιλαμβάνονται οι πιστωτές της χώρας.

Στη «Sueddeutsche Zeitung δημοσιεύεται άρθρο με τίτλο Παραμονή της Ελλάδας μόνο με ριζική ανασυγκρότηση στο οποίο εκτιμάται ότι «δεν είναι σοβαρή στάση το να χρησιμοποιούνται οι αρνητικοί ελληνικοί οικονομικοί δείκτες ως απόδειξη για το ότι το μοντέλο βοήθειας της Ευρωζώνης έχει αποτύχει», καθώς η Ελλάδα «δεν διαθέτει λειτουργούσα δημόσια διοίκηση, πάσχει από γραφειοκρατία, νοοτροπία ατιμωρησίας και φοροδιαφυγή, ενώ της λείπουν τα ανταγωνιστικά προϊόντα» και επομένως, θα χρειαστεί περισσότερα από 10- 15 χρόνια για να ανασυγκροτηθεί, ένα διάστημα το οποίο θα χαρακτηρίζεται από απώλεια της εργασίας για πολλούς Έλληνες, οικονομικά προβλήματα και φόβο για το μέλλον.

Στη Die Welt αναφέρεται ότι «η έξοδος της Ελλάδας από την ευρωζώνη θα στοίχιζε 86 δισ. ευρώ» στους Γερμανούς φορολογούμενους, ενώ μπορεί να υπερβεί και τα 100 δισ. ευρώ.

Ο οικονομολόγος της Dekabank Ούλριχ Κάτερ, δηλώνει στην εφημερίδα, ότι το κόστος από την αποχώρηση της Ελλάδας δεν θα είναι μικρό, αλλά δεν είναι αλήθεια ούτε και ο ισχυρισμός ότι η ευρωζώνη δεν μπορεί να το αντέξει, ενώ αυτή η εξέλιξη θα έχει και «πειθαρχική» επίδραση στα υπόλοιπα κράτη- μέλη.

Η Ηandelsblatt σε ανταπόκριση από την Αθήνα κάνει λόγο για έθνος υπό παράλυση, τονίζει ότι «το κράτος δεν πληρώνει τους λογαριασμούς του, γιατί λείπουν τα χρήματα» και ότι «τα χρήματα στα ταμεία επαρκούν μόνο για δύο μήνες», ενώ σημειώνει ότι εάν σχηματιστεί μεταβατική κυβέρνηση υπό κάποιον δικαστικό, δεν θα έχει πολιτική δύναμη και «θα είναι αβέβαιο εάν και από ποιον θα εκπροσωπηθεί η Ελλάδα στις συνόδους του ΝΑΤΟ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης».

Στη Stuttgarter Nachrichten επισημαίνεται ότι «ο πραγματικός εφιάλτης θα ξεκινήσει για τους Έλληνες τη στιγμή που θα βγουν από την ευρωζώνη» ενώ αναφέρεται χαρακτηριστικά ότι «η Ελλάδα κατευθύνεται εδώ και μήνες προς τον γκρεμό και, τώρα, μένουν μόνο μερικά εκατοστά από την καταστροφή και τη χρεοκοπία».
Ο αρθρογράφος καταλογίζει ευθύνες στην ελληνική πολιτική τάξη, η οποία, όπως λέει, «κάνει επίδειξη ανικανότητας και απροθυμίας να σχηματίσει κυβέρνηση συνεργασίας, που θα οδηγήσει την Ελλάδα σε αυτούς τους απειλητικούς για την ύπαρξή της καιρούς».

Στο περιοδικό Focus δημοσιεύεται άρθρο στο οποίο υποστηρίζεται η άποψη ότι «η Ελλάδα μπορεί πια να βγει από την ευρωζώνη χωρίς να απειλήσει το κοινό νόμισμα» και τονίζεται ότι «μετά τις εκλογές, οι Ευρωπαίοι εταίροι της Ελλάδας υποψιάστηκαν ότι η χώρα αυτή συνεχίζει την πορεία της στην ευρωζώνη ως οδηγός- φάντασμα, ενώ στη Γερμανία, η οποία πρέπει να πληρώσει τη μερίδα του λέοντος για τις ελληνικές περιπετειούλες, εδραιώνεται η άποψη “Ε, άντε, βγείτε από την Ευρωζώνη!”».

Τέλος, στο περιοδικό Wirtschaftswoche επισημαίνεται ότι «ετοιμάζεται η έξοδος, καθώς οι εκλογές βύθισαν τη χώρα εντελώς στο χάος» και υπολογίζεται ότι η έξοδος της Ελλάδας από την ευρωζώνη θα στοιχίσει στη Γερμανία περί τα 76,6 δισ. ευρώ, στο ΔΝΤ 21,7 δισ. ευρώ και συνολικά στις χώρες του ευρώ 275,9 δισ. ευρώ. 

http://kostasxan.blogspot.gr/2013/03/blog-post_6338.html

Η ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΝ‏


Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ…
Η “Χούντα” το 74 παραδίδει στον “Εθνάρχη” υγιές χρέος 330 εκατ. (υγιές διότι λόγω μεγάλης βιομηχανικής και αγροτικής ανάπτυξης το χρέος αυτο-εξοφλείτο).


-Ο “Εθνάρχης” μετατρέπει το χρέος μετά από 7 χρόνια σε 8 ΔΙΣ (σημειώστε πετρελαϊκή κρίση του 1977)….

-Ο Ανδρέας κλείνει με δυο τρόπους (υπερ-πολλαπλασιασμός μισθών και εισφορών μέσα σε μια νύχτα & των απεργιών) όλες τις τεράστιες βιομηχανίες (ΙΖΟΛΑ, ΠΙΤΣΟΣ, ΕΛΙΝΤΑ, ΠΕΙΡΑΙΚΗ ΠΑΤΡΑΙΚΗ, ΧΡΩΠΕΙ κτλ κτλ κτλ), και εφαρμόζει το οικονομικό τερτίπι που λέγεται “EASY MONEY SYSTEM” σε επίπεδο κράτους, δηλαδή παίρνει δάνεια (από τις Εβραϊκές Τράπεζες του Ροκφέλερ που πρωτύτερα είχαν σχεδιάσει οργανώσει και χρηματοδοτήσει την δημιουργία του ΠΑΣΟΚ) και μοιράζει τα χρήματα στους πολίτες, δηλαδή γεμίζει την αγορά με χρήμα (όχι όμως υγιή αλλά δανεικά με ασύλληπτους τόκους).

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα για πρώτη φορά η Ελλάδα να καταναλώνει περισσότερα από αυτά που παράγει, βυθίζοντας την πολύ περισσότερο στο DEBT BASE BANKING SYSTEM.

Σκοπός του “Τσοβόλα δώστα όλα” δεν είναι η φιλανθρωπία όπως πιστεύει ο πολύ μ@λ@κ@ς λαός, αλλά στο ότι:

1ον. Πρέπει να αρχίσει ο λαός τα μεγάλα έξοδα και να συνηθίσει στα μεγάλα έξοδα

2ον. Πρέπει να “δέσει” την Ελλάδα με τα δάνεια στις ομόφυλες του Εβραϊκές Τράπεζες

3ον. Και όλα αυτά γιατί; για να ενεργοποιηθεί εν καιρώ το “EASY MONEY SYSTEM” σε επίπεδο φυσικών προσώπων και πολύ αργότερα το “TIGHT MONEY SYSTEM” σε επίπεδο πρώτα φυσικών προσώπων και αργότερα σε επίπεδο Κράτους.

- Ο Μητσοτάκης βασιζόμενος στην κατάντια των ΔΕΚΟ που είχε φέρει ο Παπανδρέας θέλησε να αρπάξει την ευκαιρία και να τις “χαρίσει” σε ιδιώτες με το αζημίωτο φυσικά.

- Ο Σημίτης (Ααρόν Αβουρί) φέρνει την ομόφυλη του Εβραϊκή Goldman Sachs για να φτιάξει ένα SWAP (Δημιουργική Λογιστική) για να καλύψει το χρέος στα χαρτιά και να μπούμε στο Ευρώ. Η Goldman Sachs για αυτό το SWAP πήρε πάνω από 1 ΔΙΣ ευρώ από την Ελλάδα.

Ο Σημίτης λοιπόν κάνει την συμφωνία με την Goldman Sachs μέσω του Πέτρου Χριστοδούλου. (Ο Πέτρος Χριστοδούλου εκτός από την Goldman Sachs ήταν σύμβουλος και στην JP Morgan, γίνεται διευθυντής στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος.)

Αυτό το SWAP ήταν και η βάση της δικαιολογίας της σημερινής κατάρρευσης διότι η Goldman Sachs γνώριζε τα βαθύτερα κατατόπια της Ελληνικής οικονομίας.

Το ερώτημα είναι όμως, γιατί οι Ευρωπαίοι εταίροι μας ενώ ξέρανε το κόλπο κάνανε τα στραβά μάτια;
Όπως μας ενημερώνει ένας Γερμανός οικονομολόγος, κάνανε τα στραβά μάτια διότι η Ελλάδα δεν είναι βιομηχανική χώρα άρα δεν είναι ανταγωνιστής της Γερμανίας ή της Γαλλίας, ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ είναι μια καλή αγορά και ευκαιρία να κερδοσκοπήσουν επάνω μας, διότι θα μας δανείζανε με τόκο και τα δανεικά πριν φτάσουνε εδώ θα τα ξαναπαίρνανε πίσω λόγω VW, BMW, Mercedes, Opel, Audi, Bosch, Siemens, Miele, AEG, Lidl, Renault, Peugeot, Citroen, Carrefur, αγορά οπλικών συστημάτων κλπ..

Κοντεύοντας στο 2000 και όταν πια το “EASY MONEY SYSTEM” σε επίπεδο κράτους είχε φτάσει στο ζενιθ ( Η Ελλάς χρωστάει πάρα πάρα πολλά στις Εβραϊκές Τράπεζες) έπρεπε να εφευρεθεί ένας τρόπος να πάψει πια το “EASY MONEY SYSTEM” σε επίπεδο κράτους εφόσον πια τα πράγματα όδευαν καλά “δεμένα” και να περάσουμε στο άλλο επίπεδο δηλαδή το “EASY MONEY SYSTEM” σε επίπεδο φυσικών προσώπων.

Έτσι εφευρέθηκε το κόλπο το οποίο δεν ήταν άλλο από την μεγάλη απάτη του Χρηματιστηρίου που όλοι ήδη έχουμε ξεχάσει.

Σκηνοθέτησαν λοιπόν εικονικά κέρδη και μέσω πάντα των υποχείριων ΜΜΕ κατόρθωσαν να κάνουν ακόμα και τους βοσκούς επάνω στα ψηλότερα βουνά να κατεβαίνουν στην τηλεόραση του καφενείου για να δουν τις μετοχές τους…

Όταν το 99% του Ελληνικού προβατικού λαού είχε παίξει στο χρηματιστήριο και ή όλη κατάσταση είχε φτάσει στο ζενιθ, ήρθε η ώρα του Σόρρος. Σκάει μύτη ο Σόρρος και ξεκινάει το κατρακύλισμα. Με αποτέλεσμα να πάρουν όλα τα λεφτά του προβατικού λαού που νωρίτερα τους τα είχαν δώσει με “EASY MONEY SYSTEM” σε επίπεδο κράτους μέσω του Ανδρέα. Ο σκοπός όμως δεν είχε ολοκληρωθεί, ίσα ίσα μόλις ξεκινούσε.

Ανακεφαλαίωση

Ο Ανδρέας Μινέικο Παπανδρέου είχε ενεργοποιήσει το “EASY MONEY SYSTEM” σε επίπεδο κράτους (δηλαδή έπαιρνε δάνεια και τα μοίραζε στην αγορά (με το αζημίωτο βέβαια) καταχρεώνοντας-δεσμεύοντας το Ελληνικό κράτος στις Εβραϊκές Τράπεζες).

Το 2000, Σημίτης και Σόρρος, τραβάνε όλο το χρήμα που είχε διοχετεύσει ο Παπανδρέας μέσω του χρηματιστηρίου, με αποτέλεσμα να μένει η Ελλάδα-αγορά χωρίς ρευστό αλλά με τεράστιους τόκους δάνειων του Ανδρέα να μας βαραίνουν.

Ήταν καιρός για το “EASY MONEY SYSTEM” σε επίπεδο φυσικών προσώπων. Δεδομένου λοιπόν ότι ρευστό στην αγορά από τα κρατικά δάνεια πια δεν υπάρχει, (αφού τα πήραν πίσω αφήνοντας βέβαια τα χρέη από τους τόκους) οι ανάγκες των μιικρομάγαζων για ρευστό και των ανθρώπων να αγοράσουν μια κατοικία ήταν πάντα δεδομένη, εμφανίζονται ως από μηχανής θεός (Ιεχωβάς) οι Τράπεζες, οι οποίες ανοίγουν τις κάνουλες ενεργοποιώντας έτσι το “EASY MONEY SYSTEM” σε επίπεδο φυσικών προσώπων. Δηλαδή οι Τράπεζες αρχίζουν και ρίχνουν ρευστό στην αγορά, αυτήν την φορά μέσω των φυσικών προσώπων. Ήταν λύση αυτή για να ορθοποδήσουμε; φυσικά και όχι.

Σκοπός ήταν να φτάσει η κατάσταση σε κάποιο σημείο, να κλείσει ένας Χ χρονικός κύκλος για να προχωρήσουν στο επόμενο στάδιο το οποίο λέγεται “TIGHT MONEY SYSTEM” σε επίπεδο φυσικών προσώπων. Έχουμε 3 δεδομένα:

1. Μας βαραίνουν κρατικά χρέη από τα δάνεια του Ανδρέα, ΑΡΑ μπαίνουν τρελοί φόροι σε όλες τις συναλλαγές, υποτίθεται για να ξεχρεώσουμε, αυτό σημαίνει ακρίβεια

2. Υγιές ρευστό στην αγορά δεν υπάρχει παρά μόνο τα χρήματα των Τραπεζών τα οποία είναι με τοκογλυφικούς όρους, στην ήδη κατεστραμμένη αγορά

3. Οι τιμές των κατοικιών από το 1993 έχουν 10πλασιαστεί λόγω φορολογίας και μόνο, οπότε τα βάρη στους πολίτες-πρόβατα αβάσταχτα. ήταν καιρός για το τελικό “TIGHT MONEY SYSTEM” σε επίπεδο κράτους πρώτο βήμα: Πριν ένα χρόνο 2009, οι τράπεζες ξαφνικά κλείσανε τις κάνουλες των δανείων… ντόμινο η οικονομική δυσχέρεια.

ΤΕΛΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ

Ο Καραμανλής το μόνο σωστό πράγμα που έκανε στην ζωή του ήταν να κλείσει την συμφωνία με την Ρωσία για τον Αγωγό Μπουργκας – Αλεξανδρούπολης. Αυτό στους Εβραίους της Αμερικής έκανε ασύλληπτο κακό (άρα καλό για εμάς) διότι:

1. Θα κερδίζαμε χρήματα υγιή ξανά, μετά από 30 χρόνια.

2. Ποιος θα τολμούσε να πειράξει τα συμφέροντα του Πούτιν;

3. Αν το παραμύθι “μπαμπούλας Τουρκία” κατέρρεε, τα κέρδη και η επιρροή των Εβραίων εξ Αμερικής θα εξανεμιζόταν, διότι αφενός δεν θα μας δάνειζαν πλέον αυτοί, θα σταματούσαμε να αγοράζουμε οπλικά συστήματα από αυτούς ( στην Ε.Ε. αγοράζουμε οπλικά συστήματα από Αμερική τόσα όσα οι υπόλοιπες χώρες της Ε.Ε. μαζί), και ότι σε καιρό πολέμου οι Αμερικάνοι δεν θα μπορούσαν να μας επηρεάσουν εφόσον τα οπλικά συστήματα δεν ήταν δικά τους. Αυτοί και πολλοί άλλοι λόγοι ήταν που έπρεπε να πέσει ο αποτυχημένος Καραμανλής, και στην θέση του να έρθει ο Εβραίος Τζέφρυ Γεώργιος Μινέικο Τζαντ Παπανδρέας.

Στον προεκλογικό αγώνα ο Καραμανλής ουσιαστικά με τις δηλώσεις του δείχνει στον λαό να ψηφίσει Τζέφρυ, ο Τζέφρυ υπόσχεται χρήμα στον λαό (Τσοβόλα ξαναδώστα όλα) και ο λαός παραβλέπει τις προεκλογικές θέσεις του Πασοκ στα εθνικά θέματα (πράγμα που φανερώνει τα πάντα) γιατί το σκατένιο του μυαλό μένει στις απατηλές υποσχέσεις για χρήματα.

Ο λαός ψηφίζει Τζέφρυ και εκεί ξεκινάει το μεγάλο πανηγύρι…………………… Και ενώ προεκλογικά υπόσχεται χρήματα στον λαό με το που βγαίνει λέει το αντίθετο ισχυριζόμενος ότι δεν γνώριζε, αλλά τον διαψεύδουν άμεσα πρόσωπα που τον είχαν ενημερώσει προεκλογικά όπως ο Προβόπουλος και ο Αιβαλιώτης. Δεν νομίζεται ότι θα έπρεπε να τα γνώριζε, για πρωθυπουργός πάει όχι για περιπτεράς. Στην καλύτερη είναι ανόητος και ανεύθυνος στην χειρότερη ήξερε καλά τι έκανε . Ο Τζέφρυ, 30 ημέρες πριν τις εκλογές, και ενώ είμαστε στην προεκλογική περίοδο, πηγαίνει στην Αμερική, στον Κλίντον. Κανένα μέσο των media δεν το αναφέρει (!) τι πήγε να κάνει στην Αμερική; τι είπε με τον Κλίντον; με ποιους συναντήθηκε και τι σχεδίασε; διότι για καφέ στην Αμερική σε καιρό προεκλογικής εκστρατείας δεν νομίζω να πήγε… Κατ αρχήν προσλαμβάνει την ίδια Εβραϊκή Εταιρεία που ανέλαβε την καμπάνια του Ομπάμια για να κάνει την καμπάνια του Πασόκ .

Με το που γίνεται πρωθυπουργός ΞΑΦΝΙΚΑ ξεχνάει το “λεφτά υπάρχουν”, ΞΑΦΝΙΚΑ θυμάται ότι “λεφτά δεν υπάρχουν”, ΞΑΦΝΙΚΑ όλοι θυμούνται ότι η Ελλάδα δεν τα πάει καλά με τα δημοσιονομικά, ΞΑΦΝΙΚΑ οι τράπεζες και τα markets θυμούνται ότι δεν τα πάμε καλά.

Όπως μας ενημερώνει ο οικονομικός δημοσιογράφος των Financial times του Λονδίνου, Μάρτιν Σαντμπου, ότι στο τέλος του 2009 το Ντουμπάι ανακοίνωσε μια αναδιάρθρωση της οικονομίας του που τρόμαξε τους επενδυτές και δημιούργησε πολλές αμφιβολίες όλων των κρατικών τίτλων, και την ίδια στιγμή η Ελληνική Κυβέρνηση ομολόγησε από μόνη της ότι τα στοιχεία για το έλλειμμα της Ελλάδας είχαν παραποιηθεί, που ήταν η αιτία να ανοίξουν οι ασκοί του Αιόλου.

Παράλληλα Το περιοδικό FOCUS βγάζει εξώφυλλο την Αφροδίτη να κάνει την χειρονομία λέγοντας λίγο πολύ ότι δουλεύουν οι Γερμανοί για να ταΐζουν τους τεμπέληδες Έλληνες. Την ίδια στιγμή ο Γερμανός οικονομολόγος Ότμαρ Ίσιγκ υποστηρίζει ότι δεν πρέπει να δοθεί από την Ε.Ε. υποστήριξη στην Ελλάδα γιατί έχουμε φάει πολλά (εν μέρη έχει δίκιο, τα πολλά όμως τα έχουν φάει οι ΠΑΣΟΚΟ-ΝΔ-ΚΚΕ-ΣΥΡΙΖΙΤΕΣ και κάποιοι μεγαλοκαρχαρίες και όχι ο λαός). Ας δούμε το παρασκήνιο όμως, ο ιδιοκτήτης του περιοδικού FOCUS, Hubert Burda ιδιοκτήτης του Hubert Burda media με 250 περιοδικά, τηλεόραση κτλ, είναι μεταξύ πολλών άλλων, μέλος οικονομικών funds. Μέσω των ΜΜΕ και της παραπληροφόρησης πιέζει να ΜΗΝ πάρει η Ελλάδα οικονομική βοήθεια από την Ε.Ε. ότι δηλαδή κάνει και ο Γερμανός οικονομολόγος Ότμαρ Ίσιγκ.

Αυτό που ξεχάσαν να μας πουν οι δυο κύριοι, είναι ότι διατελούν σύμβουλοι της Goldman Sachss, της JP Morgan και της Deutsche Bank.

Αν καταφέρνανε να πείσουνε οι δυο κύριοι αυτοί, να μην πάρουμε χαμηλότοκα δάνεια από την Ε.Ε. αναγκαστικά θα έπρεπε να πάρουμε δάνεια με μεγαλύτερο τόκο από τις Goldman Sachs, JP Morgan, Deutsche Bank με τον τρόπο που θα εξηγήσουμε παρακάτω.

Εδώ ξανασυναντάμε την Goldman Sachs που είχε φέρει ο Σημίτης για εκείνο το SWAP που προείπαμε. Οι κύριοι (Burda & Issing) ουσιαστικά μας στέλνουν στα δόντια τους, είναι αυτοί όμως οι κύριοι υπαίτιοι ή απλά παίζουν ως κομπάρσοι στο ίδιο θέατρο;

Ο Παπανδρέας ένα μήνα μετά την εκλογή του, έχει γεύμα στο ξενοδοχείο “Πεντελικόν” στην Κηφισιά με τον Εβραίο πρόεδρο της Goldman Sachs Γκαρυ Κοεν, τον επικεφαλή των οικονομικών ερευνών της εταιρείας, τον εν Ελλάδι αντιπρόσωπο τους, την Κατσέλη, τον Δρούτσα (εκ των μαγείρων του σχεδίου Αναν) και τον Παπακωνσταντίνου. Ένας πρωθυπουργός δέχεται στο μέγαρο Μαξίμου, τι δουλειά έχει στο Πεντελικόν; μα διότι εκεί μπορούν να μην δώσουν αναφορά σε κανέναν το τι είπαν και συμφώνησαν, διότι δεν επιβάλλεται να καταγραφεί πουθενά επίσημα το γεγονός αυτό, σε αντίθεση με το αν η συνάντηση γινόταν στο Μαξίμου.

Η Γαλλική εφημερίδα LE MONDE σε άρθρο της λέει: ¨Στην Ευρώπη η Goldman Sachs στρατολογεί ισχυρά πρόσωπα για να εγκαθιδρύσει την δική της ισχύ” και μέσα στο άρθρο λέει ότι “τοποθετήσανε” τον Πέτρο Χριστοδούλου σε σημείο κλειδί για να φέρουν εις πέρας τα σχέδια τους.

Μετά την συνάντηση λοιπόν ο γνωστός από τα παλιά Πέτρος Χριστοδούλου που αναφέραμε στην αρχή, διορίστηκε ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ (ΟΔΔΗΧ), δηλαδή ο Παπανδρέας μετά το γεύμα στο Πεντελικόν με την Goldman Sachs διόρισε το στέλεχος της (τον Χριστοδούλου) να διαχειριστεί τα χρέη μας…

Νωρίτερα από όλα αυτά η Goldman Sachs η JP Morgan και η Deutsche Bank έβγαλαν στην αγορά ένα “προϊόν” ζητώντας επενδυτές ζητώντας τους να τζογάρουν στην κατάρρευση και χρεωκοπία της Ελλάδας.

Μετά η Deutsche Bank έβγαλε μια έκθεση ότι η Ελλάδα δεν θα μπορέσει να αποπληρώσει τα χρέη της. Την ίδια στιγμή κινητοποιείται το τμήμα των CDS (Credit Default Swaps- ασφάλιση χρεών σε περίπτωση μη αποπληρωμής) της ίδιας τράπεζας και ζητάει μεγαλύτερα ασφάλιστρα από την Ελλάδα. Ξεκινάνε τα ΜΜΕ να παίζουν τον ρόλο “παπαγαλάκια” και η κοινή γνώμη χάφτει ότι η Ελλάδα πάει για πτώχευση. Έτσι τα CDS μεγαλώνουν και οι έξυπνοι με έναν ταχυδακτυλουργικό τρόπο κερδοσκοπούν με τον εξής απλό τρόπο: δανείζονται (το έκανε η Μέρκελ, ναι είναι αυτοί που δουλεύουν για να καθόμαστε εμείς…)με 3% και αυτά τα χρήματα τα δανείζουν σε εμάς με 7% η διαφορά αυτή (4%) είναι τα SPREADS.

(Σημείωση: Goldman Sachs, JP Morgan και η Deutsche Bank ελέγχουν το 95% των CDS παγκοσμίως) Περιέργως τα funds του Σόρρος “προέβλεψαν” ότι το δολάριο θα έρθει 1/1 με το ευρώ… (εμ από προφήτες ξέρουν οι Εβραίοι)

ΔΝΤ
Το υποτιθέμενο κρατικό χρέος μας ήταν 320 ΔΙΣ (χώρια αυτά που χρωστάνε οι Έλληνες ως φυσικά πρόσωπα στις τράπεζες μέσω καταναλωτικών, στεγαστικών, επιχειρηματικών και πιστωτικών καρτών – που είναι 280 ΔΙΣ) από αυτά τα 320 ΔΙΣ το 60% είναι σε κρατικά ομόλογα. Κρατικά ομόλογα σημαίνει ότι το κράτος βγάζει ομόλογα, και μέσω κάποιας τράπεζας ο επενδυτής τα αγοράζει με σκοπό κάποιο κέρδος, ΑΡΑ ενώ φαίνεται ως χρέος ΔΕΝ είναι χρέος αφού ο επενδυτής έχει πληρώσει την τράπεζα γι αυτά.

Αυτό σημαίνει ότι εφόσον δεν τα χρωστάμε, κανείς δεν έχει αξίωση να μας ζητήσει κάτι ως αντάλλαγμα.

Με τις υπογραφές στο ΔΝΤ όμως, ο Γεώργιος Τζέφρυ Τσαντ Μινέικο Παπανδρέου με δεκανίκι τον Καρατζαφέρη ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕ αυτά τα 200 ΔΙΣ (60%) του χρέους- ομολόγων από ανύπαρκτα σε υπαρκτά, και εφόσον τώρα είναι υπαρκτά ζητάνε αξιώσεις αυτοί στους οποίους χρωστάμε…

Πόσο τυχαίο είναι το γεγονός ότι ο Παπανδρέας το πρώτο πράγμα που έκανε ως πρωθυπουργός ήταν να καταμετρήσει και να κοστολογήσει την κρατική περιουσία που ω, τι ειρωνεία ήταν όσο και το έλλειμμα μας;;;;;;;

ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΘΕΣΗ;;;;;;;

ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ όπως μας ενημερώνει ο Δελαστίκ στην Ε.Ε. είμαστε οι 7 σε χρέος, στην Ευρώπη πάρα πολύ πίσω, και δεν χρωστάμε περισσότερα από τις ΗΠΑ ή την Ιαπωνία.

Ενδεικτικά αναφέρω ότι η Ιταλία χρωστάει 1,4 ΤΡΙΣ, η Ισπανία 1,1 ΤΡΙΣ η Ιρλανδία 870 ΔΙΣ κτλ κτλ… Οι Βέλγοι και οι Ολλανδοί που ήρθαν εδώ για επίβλεψη, οι χώρες τους χρωστάνε περισσότερο από ότι εμείς…

ΤΕΛΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ

Κάπου ανέφερα ότι ο Παπανδρέου προεκλογικά είχε πει τις προθέσεις του στα εθνικά θέματα, είπε ψέματα μόνον όσον αφορά τα οικονομικά, ο λαός δεν έδωσε καμία σημασία στα εθνικά και περίμενε να τους δώσει χρήματα που φυσικά δεν έδωσε.

Το ένα θέμα με το άλλο (εθνικά θέματα και οικονομικά) έχει άμεση σχέση και ας μην το αντιλαμβάνεται το σκατένιο μυαλό του ψεύτη κλέφτη απατεώνα νεοέλληνα Ρωμιού.

Ο Στόχος είναι να έρθουν στην Ελλάδα αλλοδαποί τους οποίους τους στέλνουν οι Τούρκοι σε συνεργασία με τις κυβερνήσεις, ιθαγένεια, γεννάνε, υπογεννητικότητα εμείς σε 2 γενεές εξαφανιζόμαστε σύμφωνα με την εθνική στατιστική υπηρεσία, θα ψηφίζουν και ενώ θα είναι πλειοψηφία θα βγάζουν τους δικούς τους δημάρχους νομάρχες εμείς θα εξαφανιζόμαστε. Σκεφτείτε λοιπόν Σκοπιανούς να ψηφίζουν τους δικούς τους στην Φλώρινα, τους Αλβανούς να ψηφίζουν τους δικούς τους στα Ιωάννινα, στην Θράκη, θα γίνει σε απόλυτους αριθμούς, τι έχει ΝΑ γίνει.

Μέχρι τότε θα παίξει “συνεκμετάλλευση” στο Αιγαίο, δηλαδή παραδίνουμε το Αιγαίο στους Τούρκους, ήδη η Θράκη είναι στα χέρια τους (έχουν βγάλει και σημαία) και απλά περιμένουν να κυλήσει ο χρόνος για να σβήσουμε.

Το τελικό “TIGHT MONEY SYSTEM” σε επίπεδο κράτους και φυσικών προσώπων έχει σαν αποτέλεσμα να μας πάρουν τον τεράστιο ορυκτό πλούτο και να τους χρωστάμε και από πάνω και όλα αυτά για να μην βγάλουμε άχνα.

Φοβούνται την άχνα…!!!!!!!!!!!

ΠΗΓΗ
http://www.triklopodia.gr/2013/03/blog-post_1811.html

Η ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ...!!! ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ...!!!


Το πρόβλημα που μας δημιούργησαν μπορεί να έχει την δική μας λύση

Η Ευρώπη απομακρύνεται από τα ευρωπαϊκά ιδεώδη. Όχι, δεν είναι είδηση, αλλά αποτέλεσμα της υποταγής των πολιτικών στους σχεδιασμούς εκείνων που μετράνε την ισχύ τους με το αίμα
ανθρώπων. Ήταν αποτέλεσμα της χαλαρότητας των λαών που επέτρεψαν σε πολιτικούς νάνους να διαχειριστούν το αύριο με κέντρο τους αριθμούς και όχι τους ανθρώπους. Ήταν αποτέλεσμα της κατά το δοκούν δημιουργίας κανόνων από κάποιους των οποίων η ιστορία έθετε πλήθος θεμάτων επικίνδυνης ιδιοτέλειας…

Μαθαίνουμε (όχι έκπληκτοι) πως δύο ημέρες πριν την ανακοίνωση του Eurogroup προς την Κύπρο, είχαν συναντηθεί –με κάλεσμα του Σόιμπλε- οι υπουργοί οικονομικών των χωρών της βόρειας Ευρώπης.
Μαθαίνουμε πως το άνοιγμα της Γερμανίας στην Κύπρο είναι 5,9 δισ., όσα δηλαδή θέτει και ως πρόβλημα η ισχυρή Γερμανία του 4ου Ράιχ της Μέρκελ και του Σόιμπλε. Μαθαίνουμε πως δεν υπάρχει διάθεση συμβιβασμού από την Γερμανία και πως ο εκβιασμός για την εφαρμογή μίας απόφασης (η οποία έχει καταδικαστεί από το σύνολο των οικονομολόγων πλην εκείνων του ευρωπαϊκού βορρά) εντός 72 ωρών, ειδάλλως οι Κύπριοι θα καταδικαστούν στην απόλυτη εξαθλίωση και στην βέβαιη πείνα, αφού η παύση λειτουργίας – συναλλαγής των τραπεζών δεν θα επιτρέπει τις οικονομικές συναλλαγές για την αγορά ακόμη και τροφίμων.

Μαθαίνουμε πως, πριν την τραγική ανακοίνωση του Eurogroup προς την Κύπρο, γερμανικά e-mail στάλθηκαν σε εταιρείες προτρέποντές τες να μεταφέρουν τα χρήματά τους εκτός Κύπρου...!

Αυτές τις ημέρες διαπιστώνουμε πως μετέχουμε σε έναν όμιλο κρατών, ο οποίος άγεται και φέρεται από τις οικονομικές, πολιτικές και γεωπολιτικές σκοπιμότητες της Γερμανίας, η οποία επαναλαμβάνοντας τον κάκιστο ιστορικό εαυτό της επιτίθεται κατόπιν σχεδίου κατά λαών, με ιδιαίτερη έμφαση -σε αυτή της την επίθεση- κατά του Ελληνισμού, με πασιφανή και πανθομολογούμενο απώτερο στόχο την υφαρπαγή του ορυκτού πλούτου τόσο της Κύπρου όσο και της Ελλάδας.

Οι Βορειο-ευρωπαίοι γνωρίζοντας πάρα πολύ καλά τι κάνουν, γνωρίζοντας πως διχοτομούν την Ευρώπη και σπέρνουν μίσος μεταξύ των λαών, οδηγούν σε μία σύγκρουση η οποία μέχρις στιγμής είναι άγνωστο πως θα εκδηλωθεί. Γνωρίζουν, τόσο καλά το ηθικό (και λογικό) έλλειμμα των αποφάσεων και ενεργειών τους, που έχουν ζητήσει την επιπλέον προστασία των πρεσβειών τους στις χώρες που έγιναν θύματά τους.
Την ίδια στιγμή, βορειο-ευρωπαϊκές χώρες – σύμμαχοι της Γερμανίας, εκτεθειμένες σε αδικαιολόγητα τραπεζικά ποσά, απολαμβάνουν την πολιτική των δύο μέτρων και των δύο σταθμών της ισχυρής Μέρκελ και αυτή ακριβώς η συμπεριφορά αποδεικνύει πως ο ευρωπαϊκός βορράς επιτίθεται στις χώρες του Ευρωπαϊκού νότου, με προφανή την διάθεση της οικονομικής τους καταστροφής και της καθ’ όλα υποταγής τους στην ανώτερη βόρεια Ευρώπη.

Γιατί, όμως, η Γερμανία γνωρίζοντας πως διακινδυνεύει ακόμη και την διάλυση της Ευρωζώνης και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχει περάσει σε τόσο ακραίες και ξεκάθαρα επιθετικές κινήσεις κατά χωρών;
Η ερώτηση απαντάται ουσιαστικά με τα κέρδη που αποφέρει η κρίση (που στηρίζεται και τροφοδοτείται από την Γερμανία) στην οικονομία της Γερμανίας, αφού οι πτωτικές τάσεις του Ευρώ αυξάνουν τις εξαγωγές των γερμανικών προϊόντων και γεμίζει με ρευστό τις γερμανικές τράπεζες.
Οι οικονομικές επιθέσεις σε χώρες του ευρωπαϊκού νότου έχουν ακριβώς το ίδιο αποτέλεσμα, αφού έτσι εξαναγκάζονται οι μετακινήσεις κεφαλαίων σε ασφαλέστερες (βορειο-ευρωπαϊκές) τράπεζες προς διάσωση. Η Γερμανία ακολουθεί πιστά ένα συγκεκριμένο δόγμα: Σου δημιουργώ ένα πρόβλημα, για να σου προσφέρω ή να απαιτήσω μετά την λύση που με βολεύει… Τόσο απλά, τόσο κυνικά και όμως καθόλου αιφνίδια, αφού αυτή είναι η γερμανική ιδιοσυγκρασία.

Εξετάζοντας την περίπτωση διάλυσης της Ευρωζώνης, τότε διαπιστώνουμε πως τα κέρδη που αποκόμισε ο ευρωπαϊκός βορράς θα μείνουν στα χέρια των βορειο-ευρωπαίων, οι οποίοι θα αφήσουν τον χρόνο να επιφέρει την απόλυτη εξαθλίωση στις χώρες του νότου, τις οποίες τελικά και θα καθυποτάξουν αφού αυτές θα οδηγηθούν αναγκαστικά στα χέρια και στις επιθυμίες εκείνων που σχεδίασαν την υποταγή τους.
Για να γίνει όμως αυτό, είναι απαραίτητο να δημιουργηθούν κωλύματα (οικονομικά και πολιτικά) μέσω των κατάλληλων χειρισμών (τοποθέτηση γερμανόφιλων ή υποταγμένων – διεφθαρμένων πολιτικών), που θα στερήσουν από τις χώρες του ευρωπαϊκού νότου την δυνατότητα μιάς γρήγορης εκμετάλλευσης του ενεργειακού τους πλούτου, δηλαδή του στοιχείου εκείνου από το οποίο είναι απόλυτα εξαρτώμενες οι χώρες της βόρειας Ευρώπης. Επίσης, η αύξηση της πίεσης ιδιαίτερα προς την Κύπρο και την Ελλάδα αποσκοπεί στην απόπειρα που γίνεται για υφαρπαγή του ιδιαίτερα αυξημένου ενεργειακού πλούτου αυτών των χωρών.
Τα βεβαιωμένα αποθέματα φυσικού αερίου της Κύπρου είναι 600 δις. ευρώ! Και όμως, οδηγείται στην εξαθλίωση για 15 δις. ευρώ! Και αυτή είναι η απόδειξη της επιχειρούμενης κλοπής της Κύπρου από την Γερμανία.
Τα ενεργειακά αποθέματα της Ελλάδας σε φυσικό αέριο και πετρέλαιο είναι πολλά περισσότερα και σύμφωνα με δηλώσεις κατατάσσονται σε ύψος που ξεπερνάει τα 2 τρισ. Ευρώ.

Λογικά, λοιπόν και αφού έχει εξασφαλισθεί πως είτε η Ευρωζώνη διασωθεί είτε καταστραφεί, η κερδισμένη θα είναι η Γερμανία και οι χώρες «δυροφόροι» της, η Γερμανία επιτίθεται για να αρπάξει από εκείνους που θα είναι αυριανοί ιδιοκτήτες και πωλητές -της πολυπόθητης για την Γερμανία- ενέργειας και που σήμερα υποφέρουν λόγω (αναγνωρισμένων και από την ίδια την Ευρώπη αλλά και από το ΔΝΤ) λαθών, τα οποία συνεχίζουν χωρίς καμία απολύτως λογική να επιβάλλονται (από την τρόικα) οδηγώντας έτσι σε ακόμη μεγαλύτερη οικονομική καταστροφή, χωρίς ούτε η ίδια η τρόικα να μπορεί να εξηγήσει την εμμονή της στην συνέχιση της «λάθος συνταγής» που η ίδια επέβαλε.
Τα αποτελέσματα του ήδη υπάρχοντα πολέμου (όπως υποστήριξαν και Έλληνες πολιτικοί εντός του Ελληνικού Κοινοβουλίου) τα ζούμε ήδη. Αυτός ο πόλεμος κατά λαών δεν γίνεται με συμβατικούς τρόπους. Δεν χρησιμοποιούνται στρατιωτικά όπλα (ακόμη), αλλά υπάρχει εξαθλίωση, υπάρχουν και νεκροί, όσο και αν προσπαθούν οι γερμανόφιλοι μηχανισμοί της προπαγάνδας να αποκρύψουν ή να εξωραΐσουν. Είναι συνεχείς οι αναφορές στο ότι βιώνουμε καταστάσεις που μόνο ως πολεμικές ή μεταπολεμικές μπορούν να συγκριθούν. Και αυτές οι διαπιστώσεις επιτείνουν το πρόβλημα εκείνων που δέχονται την επίθεση και που απειλούνται με ακόμη χειρότερα αν τολμήσουν να αντισταθούν στην ανηθικότητα και την απανθρωπιά.

Υπάρχει, όμως, λύση σε όλο αυτό το πρόβλημα; Μπορούν η Ελλάδα και η Κύπρος να αντιπαλέψουν με το θηρίο που λέγεται Γερμανία (η οποία τονίζουμε πως έχει «γυάλινα πόδια» αφού είναι εξαρτώμενη ενεργειακά) και να το νικήσουν;
Η απάντηση είναι πως, ναι, λύση υπάρχει. Και είναι δυνατόν να υπάρξει απαγκίστρωση από τη θανάσιμη γερμανική αγκαλιά. Και για να γίνει αυτό θα πρέπει να υπάρξει

Η άμεση απομάκρυνση από την φυλακή της Ευρωζώνης,
Η ταυτόχρονη δημιουργία συμμαχιών (οικονομικών, πολιτικών και στρατιωτικών) με κάποια ή κάποιες χώρες που θα μπορέσουν να εγγυηθούν την τροφοδοσία υλικών άμεσης ανάγκης – διαβίωσης (τροφή, πετρέλαιο, πρώτες ύλες για την βιομηχανία),
Η άμεση τιτλοποίηση των ενεργειακών οικοπέδων σε ενδιαφερόμενες χώρες – εταιρείες (εξαιρουμένων με άμεσο ή έμμεσο τρόπο των βορειο-ευρωπαίων)
Η άμεση στρατιωτική θωράκιση των συνόρων Ελλάδας και Κύπρου
Η άμεση επιβολή ειδικών μέτρων εσωτερικής ασφάλειας (συλλήψεις και αποπομπές προσώπων που αποτελούν κίνδυνο για την εσωτερική ασφάλεια)
Η άμεση έκκληση προς τους πολίτες για αγορά χρέους μέσω ενεργειακών ομολόγων

Για να γίνουν, όμως, όλα αυτά, απαιτούνται εθνικά υπερήφανες και ανεξάρτητες πολιτικές ηγεσίες, ικανές να σταθούν απέναντι στο 4ο Ράιχ και να παλέψουν, να εργαστούν χωρίς καμία ιδιοτέλεια και να αποσκοπούν μόνο στο συμφέρον της πατρίδας. Δυστυχώς, αυτές οι πολιτικές ηγεσίες δεν φαίνεται να υπάρχουν σε όλες τις χώρες του Ευρωπαϊκού νότου (φυσικά ούτε και στην Ελλάδα), αφού οι ήδη υφιστάμενες λειτουργούν σύμφωνα με τις υποδείξεις της "κραταιάς" Μέρκελ και του εγκεφαλικά ανάπηρου Σόιμπλε.
Ο στόχος των πολιτών, όλων μας δηλαδή, πρέπει να γίνει η αποπομπή των ολίγιστων πολιτικών από την εξουσία, από τις θέσεις που κατέχουν σήμερα και που παραδίδουν αργά και βασανιστικά όλους εμάς στην κρεατομηχανή της βόρειας Ευρώπης.
Για να μπορέσουμε, λοιπόν, να απαλλαχθούμε από τους δεσμοφύλακές μας και στη συνέχεια να πολεμήσουμε κατά των αφεντικών τους, θα πρέπει να περάσουμε σε δράσεις οι οποίες δεν θα είναι αναμενόμενες. Είναι κοινά αντιληπτό πως αυτό το γερμανόφιλο σύστημα εξουσίας έχει προετοιμαστεί για την περίπτωση που ξεχυθούμε στους δρόμους. Για την ακρίβεια, έχει προετοιμαστεί τόσο καλά (βλ. Eurogerndfor και Blackwater), που μέρος της φιλοκυβερνητικής προπαγάνδας μας, αλλά και ο βομβαρδισμός των παράνομων κυβερνητικών αποφάσεων και μέτρων, μας ωθούν σε μία "εξέγερση", για να εξασφαλίσουν έτσι την μεθοδευμένη ισοπέδωσή μας, την μετέπειτα "αναγκαία" επιβολή πρόσθετων μέτρων ασφάλειας (φυσικά για το "καλό" μας) και την μεταφορά στους πολίτες της σχεδιασμένης αποτυχημένης οικονομικής τους πολιτικής.

Εμείς, λοιπόν, δεν πρέπει να κινηθούμε έτσι όπως οι "άρχοντες" επιθυμούν, αλλά πρέπει να επιλέξουμε μεθόδους που θα τους εκθέσουν διεθνώς και που θα τους εξαναγκάσουν να εγκαταλείψουν την εξουσία την οποία κατέλαβαν ασυστόλως ψευδόμενοι.
Απαιτείται να "επαναστατήσουμε" καθήμενοι στους καναπέδες μας, χωρίς να εργαζόμαστε και μειώνοντας την προσωπική μας κατανάλωση στα άκρως αναγκαία για την επιβίωσή μας, ενώ ταυτόχρονα θα πάψουμε να χρηματοδοτούμε τους δυνάστες μας μέσω της μη πληρωμής οιασδήποτε επιπρόσθετης υποχρέωσης μας επέβαλλαν οι πολιτικές μαριονέτες και τα πρεζόνια της εξουσίας που εξακολουθούν μέχρι και σήμερα να διαβιούν πλουσιοπάροχα, στερώντας από τους πολίτες τα πάντα. Η αντίσταση του Γκάντι θα πρέπει να μας γίνει μάθημα, αφού μπόρεσε και έδιωξε από την Ινδία μία ολόκληρη αυτοκρατορία χωρίς να κάνει απολύτως τίποτε ή -μάλλον- αφού αποφάσισε να κλείσει τις "κάνουλες" τροφοδοσίας των δημίων του ινδικού λαού. Αυτός θα είναι και ο αγώνας που θα αναδείξει και τις προσωπικότητες που απαιτούνται για να μας εκπροσωπήσουν απέναντι στην μετατροπή μας σε αποικία χρέους και παραγωγής πλούτου για τους βορειο-ευρωπαίους επικυρίαρχους...

Στη συνέχεια, θα μπορούμε να στείλουμε τα χαιρετίσματά μας στην κυρία Μέρκελ και την παρέα της, ευχόμενοι πως δεν θα έχουν προβλήματα στους πυρηνικούς τους αντιδραστήρες…
Αφού οι Ευρωπαίοι θέλουν να παίξουν με τις ζωές μας, εμείς ας κινηθούμε έτσι ώστε να πάρουμε τις ζωές μας στα χέρια μας. Γιατί αν αφεθούμε στα δικά τους χέρια, βλέπουμε τι θα συμβεί και πως θα μας αντιμετωπίζουν… Εκτός και αν αποδεχθούμε τον ρόλο του υπάνθρωπου και υπηρέτη εκείνων που διέπραξαν αμετανόητοι και κατ’ επανάληψη εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας…

Κωνσταντίνος

ΥΓ: Από χθες έχουν ξεμυτίσει και οι "συνεργάτες" της Μέρκελ, γνωστοί "διαμορφωτές της κοινής γνώμης". Σαν γερμανοτσολιάδες άλλων εποχών, έχουν πάρει αμπάριζα τα Μέσα, μία σειρά από "ειδικούς αναλυτές" που προεξοφλούν ότι η Κύπρος θα φάει το κεφάλι της με αυτά που κάνει. Δυστυχώς για τους υπόλοιπους, αυτοί ήταν Έλληνες και ήταν οι γνωστές φυσιογνωμίες που υπερασπίζονταν την έλευση του ΔΝΤ στην Ελλάδα και μάλλον και παλαιότερα οι ίδιοι που εξαπέλυαν μύδρους εναντίον του ΌΧΙ στο σχέδιο Ανάν που είπε ο Τάσσος Παπαδόπουλος. Λίγη αιδώς όμως Αργείοι...


Πηγή: Ας Μιλήσουμε Επιτέλους

http://www.triklopodia.gr/2013/03/blog-post_1833.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters