Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Η ΜΑΡΙΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΙ ΤΟΝ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΟ ΕΜΠΑΙΓΜΟ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ


Και θέτει το πρόβλημα στις πραγματικές του διαστάσεις. Η Κύπρος κουρσεύεται. Ο Ελληνισμός διαμελίζεται, και η αξιοπρέπεια των λαών δεν πρέπει να εγκλωβίζεται στις αυταπάτες για την ταυτότητα του νταβατζή και τη φυσιογνωμία του δυνάστη...

Αγαπητέ μου Μιχάλη, ονομάζομαι Μαρία και είμαι κ εγώ μια εκ των αγανακτισμένων διαδηλωτών που συγκεντρώθηκαν εψες στη βουλή...

Παρακολουθώ το έργο σου κ σου εκφράζω τα ειλικρινή μου συγχαρητήρια γιατί δημοσιογράφοι σαν εσένα δεν υπάρχουν πολλοί σήμερα! Εφόσον δεν το κάνουν οι πολιτικοί Μιχάλη, ίσως είναι καιρός να το κάνουν οι δημοσιογράφοι κ να ενημερώσουν τους πολίτες για το πολίτικο παρασκήνιο που παίζεται αυτές τις κρίσιμες ώρες!

Να εξηγήσουν τις γερμανοΤΟΥΡΚΙΚΕΣ σκοπιμοτητες που κρύβονται πίσω από την πολιτική της Γερμανίας απέναντι στην Κύπρο κ την Ελλάδα, τη στοχευόμενη καταβαραθρωση της ελληνικής κ κυπριακής οικονομίας από τους γερμανούς οι όποιοι αύριο αφού περάσουν στα χεριά τους τον ορυκτό πλούτο Ελλάδας κ Κύπρου θα σπεύσουν να δώσουν στους τούρκους μερίδιο με ανταλλάγματα σε γεωτρήσεις στο Ιράκ! Ας ξεσκεπάσουμε κ τον ξεδιάντροπο εμπαιγμό της Ρωσίας αυτές τις δύσκολες ώρες, η όποια...


Δεν διακυβεύει κοινά συμφέροντα με αμερικανούς κ γερμανούς στην αρκτική για την Κύπρο έτσι για να μην ελπίζει κ άδικα ο λαός μας! Το θέμα τώρα είναι ότι θέλουμε ηγέτες που να έχουν τα κότσια να κάνουν πράξη τη μοναδική μας εναλλακτική!

Ελλάδα κ Κύπρος να εξέλθουν από την Ευρώπη κ την ευρωζώνη, να πεινάσουμε αλλά να είμαστε κύριοι του εαυτού μας!

Μόνο έτσι δε θα έχει κάνεις δικαίωμα να επεμβαίνει στις πολιτικές των χώρων μας κ θα ξεφύγουμε από τον έλεγχο των γερμανών! Να δούμε τότε αν μια μικρή Κύπρος κ μια φτωχή Ελλάδα μπορούν να επηρεάσουν την Ευρώπη!

Όλα αυτά πρέπει να τύχουν διερεύνησης ΑΜΕΣΑ γιατί δυστυχώς με την ηγεσία που έχουμε είμαστε πολύ κοντά να εξακολουθήσουμε κατά πόδας την Ελλάδα! Σας ευχαριστώ κ συγγνώμη αν σας κούρασα!

Σχόλιο αναγνώστριας σε άρθρο του Μιχάλη Ιγνατίου

ellinikoforoum
http://www.triklopodia.gr/2013/03/blog-post_82.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters