Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

Δείτε και καταλάβετε πόσο προδότες κι ανθέλληνες είναι οι κρατούντες το τιμόνι της χώρας που θα την εξαφανίσουν αν τους αφήσουμε…

Οποτε θέλουν μπαίνουν, όποτε θέλουν βγαίνουν ΟΙ ΜΗ ΝΟΜΙΜΟΙ.
Οι νομιμοποιηθέντες σας , σας πείραξαν τώρα;
Και μετά τον ένα χρόνο “ελευθερίας” που δώσατε τι θα κάνετε; Θα τους ξαναμαντρώσετε; Η δε θα τους επιτρέψετε να φύγουν ή να έρθουν; Εχουμε γίνει η χώρα του ο,τι να ΄ναι…

16-11-2010:

Δελτίο Τύπου του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας για την έξοδο και επανείσοδο αλλοδαπών στη χώρα κατά το διάστημα από 01-01-2011 μέχρι 31-12-2011





ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ
ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Αθήνα, 16 Νοεμβρίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με την από 12-11-2010 απόφαση του κ. Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, με σκοπό τη διευκόλυνση των αλλοδαπών που υπάγονται στις ρυθμίσεις του άρθρου 11 παρ. 4 του Ν. 3386 (Φ.Ε.Κ. 212 Α/23-08-2005) και διαμένουν νόμιμα στην Ελλάδα, επιτρέπεται κατά το από 01-01-2011 μέχρι 31-12-2011 χρονικό διάστημα, η έξοδος και επανείσοδος τους στην Ελλάδα, προκειμένου να επισκεφθούν τη χώρα τους.

Κατά τη χρονική διάρκεια ισχύος της απόφασης αυτής, παρέχεται η δυνατότητα σε όλους τους αλλοδαπούς, ανεξαρτήτως υπηκοότητας, να επισκεφθούν τη χώρα τους και να επανέλθουν περισσότερες από μία φορές την περίοδο από 01-01-2011 έως και 31/12/2011.

Οι προαναφερόμενοι αλλοδαποί που αιτούνται την επανείσοδό τους στη χώρα μας θα πρέπει να είναι κάτοχοι:

α) Διαβατηρίου ή άλλου ταξιδιωτικού εγγράφου, αναγνωρισμένου από τη χώρα μας, σε ισχύ,

β) Βεβαίωσης τύπου Α΄ (μπλε χρώματος) ότι έχουν καταθέσει όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για αρχική χορήγηση ή ανανέωση άδειας διαμονής, βάσει των σχετικών διατάξεων του ν. 3386/2005 και ν. 3536/2007 (άρθρο 18 παρ. 4), καθώς και της υπ’ αρίθμ. 11702/2006 Κ.Υ. Απόφασης (Φ.Ε.Κ. 892 Β΄), ή ειδικής βεβαίωσης νόμιμης διαμονής, βάσει των διατάξεων της υπ’ αρίθμ. 22037/01-10-2010 Κ.Υ. Απόφασης (Φ.Ε.Κ. 1629).

Σημειώνεται ότι η δυνατότητα εξόδου και επανεισόδου δεν παρέχεται στους κατόχους ειδικής βεβαίωσης νόμιμης διαμονής, η οποία τους χορηγήθηκε σύμφωνα με την παρ. 5 της υπ’ αρίθμ. 22037/01-10-2010 Κ.Υ.Α., ήτοι αυτούς που αποφυλακίσθηκαν με περιοριστικούς όρους μεταξύ των οποίων περιλαμβάνεται και η απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.

πηγή



Στο κέντρο της Αθήνας βασιλεύει και ο νόμος του Ισλάμ με την ανοχή των ελλήνων δωσίλογων πολιτικών


«Στην Ομόνοια, όπου λειτουργούν αυτοδιαχειριζόμενα τζαμιά, συγκεντρώνονται αναλφάβητοι πρόσφυγες που παρασύρονται εύκολα από εξτρεμιστές προσκείμενους θρησκευτικά στους Ταλιμπάν. Στο πολιτιστικό κέντρο (τζαμί) των Αφγανών, επιχειρούν διαρκώς να παρέμβουν, για να ανατρέψουν το υπάρχον καθεστώς».  

Η καταγγελία είναι του προέδρου της αφγανικής κοινότητας, Μοχάμεντ Γιουνούς, και δεν σταματάει εκεί. Αυτό συμβαίνει, παρατηρεί, γιατί το ελληνικό κράτος δεν φρόντισε να ενημερωθούν οι μετανάστες για τους νόμους που ισχύουν. Αυτό πιστεύει ότι μπορεί να εξελιχθεί πολύ επικίνδυνα και επικαλείται την εγκληματικότητα στο κέντρο της Αθήνας, την οποία αποδίδει σε υπερσυγκέντρωση κυρίως παράνομων μεταναστών, οι οποίοι ληστεύουν και  …….   αρκετούς μετανάστες, δηλαδή την πιο ευάλωτη ομάδα.
Ο νόμος του Ισλάμ (σαρία) έχει επιβληθεί στους μουσουλμάνους που κινούνται γύρω από την Ομόνοια. Με εγκλήματα «τιμής» που βασίζονται στο εθιμικό δίκαιο και αυτό (το δίκαιο) στην ερμηνεία που δίνει ο καθένας στο λόγο του Μωάμεθ. Οι ίδιοι οι μουσουλμάνοι, όμως, ζητούν να μην εφαρμόζεται σαρία στη χώρα μας, γιατί ακόμη και το οργανωμένο έγκλημα καλύπτεται με ισλαμικό μανδύα.
Στην περιοχή είναι συνηθισμένο φαινόμενο τα μαχαιρώματα, οι συγκρούσεις οπλισμένων εθνοτικών ομάδων, ειδικά ύστερα από κλοπές στην πραμάτεια που στήνουν στα πεζοδρόμια οι μετανάστες. Πράξεις εκδίκησης χαρακτηρίζονται από αστυνομικές πηγές τα περιστατικά βίας όταν νυχτώνει στα στενά γύρω από την πλατεία, τα οποία μερικοί από τους συλληφθέντες χαρακτηρίζουν «τιμωρία που επιβάλλει η παράδοση των χωρών τους».
Δύο νεαροί είχαν έλθει πριν από δύο χρόνια από το Βόρειο Ιράκ για να βρουν την αδελφή τους και την έπνιξαν στον Κορινθιακό. Είχε κατηγορηθεί για μοιχεία και τα αδέλφια της την έψαχναν για να επιβάλουν την ποινή.
Βραδυφλεγής βόμβα
Ο Ναΐμ Ελγαντούρ, πρόεδρος της Μουσουλμανικής Ενωσης Ελλάδας, κρούει τον κώδωνα του κινδύνου και προειδοποιεί:
«Οι μουσουλμάνοι μετανάστες είναι άνεργοι, πεινασμένοι και δεν μπορούν να ανανεώσουν τις άδειες παραμονής, γιατί δεν έχουν να πληρώσουν τόσα ένσημα. Δέχονται πολλών μορφών πιέσεις. Αποτελούν βραδυφλεγή βόμβα. Εντοπίσαμε τα προβλήματα και ενημερώσαμε τις αρχές. Αν συμβεί οτιδήποτε, θα ευθύνεται η κυβέρνηση».
Σύμφωνα με τον ίδιο, οι μουσουλμάνοι μετανάστες στη χώρα μας υπολογίζονται σε 750.000 και δεν μπορούν να ελέγξουν τα τζαμιά, που υπερβαίνουν τα 100. Επίσημος ιμάμης δεν υπάρχει και τα χρέη του εκτελεί ο κάθε μπογιατζής ή σερβιτόρος. Η Μουσουλμανική Ενωση, επισημαίνει, «προσπαθεί από χρόνια να ανακόψει το δρόμο φανατικών στοιχείων που σκοπεύουν να διαταράξουν την ειρηνική συνύπαρξή μας. Σε όλες τις μουσουλμανικές κοινότητες ακούγονται ακραίες φωνές να μην έχουμε καμία επαφή με τους χριστιανούς». Αποκαλύπτει ότι στη χώρα μας, όπως και σε όλες τις χώρες, έχουν μεταφερθεί ουαχαμπίτες. Ανθρωποι φανατικοί, που δεν εργάζονται και ζουν από τα τζαμιά. Αρκετοί πληρώνονται με μισθούς από την Ευρωπαϊκή Ενωση Ισλαμιστικών Οργανώσεων. Εχουν ιδρύσει ισλαμιστικό κέντρο στην Αθήνα. «Μιλούν σε όλα τα τζαμιά και προσπαθούμε να τους απομονώσουμε», τονίζει ο κ. Ελγαντούρ.
Η Ενωση Μουσουλμάνων ζητεί να κλείσουν τα παράνομα τζαμιά και να μετατραπεί κάποιο εγκαταλειμμένο κτήριο της νομαρχίας σε τζαμί που να λειτουργεί υπό κρατική ομπρέλα, ώστε να υπάρχει έλεγχος.
Εκφράζει μεγάλη ανησυχία, γιατί φοβάται ότι από τη μία μεριά ακραίες ομάδες, φανατικοί ακροδεξιοί, και ισλαμιστές από την άλλη μπορούν να ταράξουν την κοινωνική ειρήνη. Κι αν οι μουσουλμάνοι ξεσηκωθούν, δεν μπορούν να τους συγκρατήσουν, γιατί είναι απελπισμένοι, άνεργοι και πιστεύουν πως αν σκοτωθείς υπερασπιζόμενος το δίκιο σου, θα πας στον παράδεισο. Γι’ αυτό όσοι ζητούν την εφαρμογή της σαρίας πρέπει να μεταναστεύσουν σε χώρες όπου εφαρμόζεται».
«Σαν μαφία»
«Γκανγκστερισμούς» χαρακτηρίζει τα εγκλήματα για λόγους εκδίκησης, που σημειώνονται στην Αθήνα, η Αιγύπτια Αμάνι Μπαρακάτ, που σπούδασε στο παλαιότερο θρησκευτικό Πανεπιστήμιο «Αζάρ». Υποστηρίζει πως «η σαρία δεν μπορεί να εφαρμόζεται από ανθρώπους του δρόμου» και διευκρινίζει ότι «όλα αυτά θυμίζουν αμερικανική μαφία και πρέπει να επιβληθεί θανατική ποινή».
Θυμάται ότι στην Αίγυπτο, όταν μια παρέα νεαρών καταδικάστηκαν σε θάνατο γιατί βίασαν μια κοπέλα, αισθάνθηκε ότι το άξιζαν.
Δέχεται τη θανατική ποινή για αποδεδειγμένα εγκληματικές πράξεις, όχι όμως και για γυναίκες που διέπραξαν μοιχεία. Σήμερα, πιστεύει, δεν μπορεί να εφαρμόζεται σαρία σε καμία κοινωνία, γιατί δεν υπάρχει κοινωνική προστασία και δικαιοσύνη. Ορισμένοι, λέει χαρακτηριστικά, αναγκάζονται να κλέψουν επειδή πεινούν. Δεν είναι δυνατό να τους κόψεις το χέρι. *
Η σαρία
Ο λόγος του Μωάμεθ καθορίζει τη συμπεριφορά των μουσουλμάνων. Στο περιεχόμενο του Κορανίου είναι καταγεγραμμένη η σαρία, που προβλέπει σκληρή τιμωρία για κάθε αδίκημα. Ομως, πράξεις βίας και εκδίκησης που αποκαλύπτονται καθημερινά από το αστυνομικό δελτίο φανερώνουν τη στρεβλή εφαρμογή του ισλαμικού νόμου στην Ελλάδα.
Y.Γ Οτάν αυτά τα λένε Εθνικιστές είναι κινδυνολόγοι,ξενοφωβικοι,ρατσιστες,αραιοι και ολα τα συναφή.Οτάν τα λεει ο προεδρος της Αφγανικης κοινοτητας τη ειναι?

πηγή

Ραγδαία ισλαμοποίηση της Ελλάδας



Ανεξέλεγκτα δρουν τα ισλαμικά στοιχεία στην Ελλάδα, έχοντας αναπτύξει πλέον ένα επίκινδυνο δίκτυο οργανωμένων Ισλαμιστών, διαφόρων εθνικοτήτων, ενώ λειτουργούν ήδη τουλάχιστον 100 παράνομα τζαμιά στην Αττική. Όπως κατήγγειλε η Μουσουλμανική Ένωση Ελλάδας, στη χώρα μας έχουν μεταφερθεί Ουαχαμπίτες με σκοπό τη στρατολόγηση φανατισμένων μουσουλμάνων και έχουν προχωρήσει στην ίδρυση ισλαμιστικού κέντρου στην Αθήνα. «Μιλούν σε όλα τα τζαμιά και προσπαθούμε να τους απομονώσουμε», τονίζει ο Ναΐμ Ελγαντούρκ, πρόεδρος της Μουσουλμανικής Ένωσης Ελλάδος, νίπτωντας παράλληλα τας χείρας του λέγοντας ότι “αποτελούν βραδυφλεγή βόμβα. Εντοπίσαμε τα προβλήματα και ενημερώσαμε τις αρχές. Αν συμβεί οτιδήποτε, θα ευθύνεται η κυβέρνηση“. Ενδεικτική της ραγδαίας ισλαμοποίησης της Ελλάδας είναι οι ολοένα συχνότερες δημόσιες προσευχές που σημειολογικά ισοδυναμούν με μετατροπή της χώρας σε “γη του Ισλάμ” (Dar Al-Islam).
Η (ελλιπής) λίστα με τα παράνομα τζαμιά που λειτουργούσαν στην Αθήνα το 2008, όπως δημοσιεύθηκε από την εφημερίδα Ελεύθερη Ώρα.

πηγή

Γέμισε η Ελλάδα απο απατεώνες πολιτικάντηδες με …αριστερές βαθιές τσέπες

Δυναστεία Κουβέλη…

Γράφει η Γκόλφω η Κολωνακιώτισσα


Ανέκαθεν, οι ΚΚΕδες αλλά και μερίδα του Τύπου και των πολιτών, χαρακτήριζαν τους κάθε λογής αριστερού τύπου Κουβέληδες,στενούς συνεργάτες της αστικής και πολιτικής τάξης. Είναι γνωστό επ

ίσης, ότι οι προοδευτικοί κατά τ’άλλα πολιτικοί της ”ροζ” αριστεράς, χρησιμοποιούν όλα τα συστήματα του παλαιοκομματισμού. Είναι βέβαια πάντα οι πρώτοι κριτές του δικομματικού πολιτικού συστήματος στην Ελλάδα .
Μην αμφιβάλλετε ότι ο Φώτης Κουβέλης βαδίζει σωστά ως δεκανίκι του ΠΑΣΟΚ, με δεδομένο ότι,ο κατά τ’άλλα πολιτικός της κάποτε Αριστεράς και Προόδου,με το που του δόθηκε μικρή εξουσία, πρόλαβε και έχωσε τη κόρη του Μαρία, στο δημοτικό συμβούλιο του προτεινόμενου φυσικά από τον ίδιο, κ. Καμίνη. Η οποία φυσικά, εξελέγη με την πρώτη.
Μην τον ακούσουμε να ξαναμιλήσει για τις κακές συνήθειες ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, της οικογενειοκρατίας και των γόνων τύπου…
Μπακογιάννη, Μητσοτάκη. Καραμανλή, Παπανδρέου.
Μια Δυναστεία, ένα νέο πολιτικό τζάκι γεννήθηκε. Αυτό της οικογένειας Κουβέλη.

http://networkedblogs.com/aBFg3

“Η ελληνική οικονομία δεν πρόκειται να σωθεί…” Ποιοί το λένε ???

JOHN PERKINS CONFESSIONS OF AN ECONOMIC HITMAN  «Η ελληνική οικονομία δεν πρόκειται να σωθεί, αλλά έντεχνα θα χρεωθεί ακόμη περισσότερο μέχρις ότου οι πόροι της χώρας να περάσουν σε χέρια συγκεκριμένων εταιρειών. Αυτό θα γίνεται μέχρις ότου οι πολίτες καταλάβουν πως τους ………   επιβάλουν μία σύγχρονη δουλεία και ξεσηκωθούν…»
Τάδε έφη ο John Perkins, πρώην στέλεχος της CIA, οικονομικός εκτελεστής και συγγραφέας του βιβλίου: «Καταθέσεις ενός οικονομικού εκτελεστή». Η αποστολή του ήταν να σχεδιάζει κυβερνητικά συμβόλαια, που θα φαίνονταν ιδανικά, αλλά ο πραγματικός στόχος θα ήταν να «υποδουλώσει» μια χώρα σε χρέος και να την κρατήσει υποδουλωμένη για πάντα.
Επειδή, ως γνωστόν, όποιος χρωστάει, μόνο «ΝΑΙ», μπορεί να λέει σ αυτόν που του έχει δανείσει χρήματα. Αποκαλύπτονται έτσι τα πραγματικά σχέδια του απεσταλμένου ΓΑΠ του μικρού και οι πολυδιαφημισμένες «επενδύσεις», όχι μόνο του ίδιου, αλλά και των προηγούμενων.
Απομαγνητοφωνήσαμε από το U-tube:
John Perkins: « Ο πιο κοινός τρόπος να δράσουμε, είναι να εντοπίσουμε μία χώρα που διαθέτει πόρους, όπως πετρέλαιο και μετά θα κανονίσουμε ένα τεράστιο δάνειο για τη χώρα αυτή, από την παγκόσμια τράπεζα ή έναν από τους αδερφούς οργανισμούς (ΔΝΤ). Αλλά τα χρήματα ποτέ δεν πάνε στην πραγματικότητα στη χώρα αυτή . Πηγαίνουν σε μεγάλες εταιρείες για να χτίσουν έργα υποδομής σ αυτήν τη χώρα. Εγκαταστάσεις παραγωγής ενέργειας, βιομηχανικά πάρκα, λιμάνια.
Πραγματικό κέρδος έχουν οι λίγοι και πλούσιοι. Και φυσικά οι εταιρείες μας.
Στην πραγματικότητα δεν βοηθούν την πλειοψηφία των ανθρώπων. Εντούτοις, αυτοί οι άνθρωποι σε όλη τη χώρα υπομένουν και κρατάνε το τεράστιο χρέος.
Το χρέος είναι τόσο μεγάλο που είναι αδύνατο να εξοφληθεί. Και αυτό είναι μέρος του σχεδίου. Δεν μπορούν να το ξεπληρώσουν. Και εμείς οι οικονομικοί εκτελεστές πάμε πίσω και τους λέμε: Μας οφείλετε πολλά λεφτά και δεν μπορείτε να πληρώσετε το χρέος σας. Οπότε, πουλήστε το πετρέλαιό σας πολύ φθηνά στις δικές μας εταιρείες. Επιτρέψτε μας να χτίσουμε στρατιωτική βάση στη χώρα σας ή στείλτε στρατεύματα για να υποστηρίξουν τα δικά μας. Όπως στο Ιράκ, ή ψηφίστε υπέρ μας στη σύνοδο των Ηνωμένων Εθνών ή ιδιωτικοποιήστε την εταιρεία ύδρευσης και ηλεκτρισμού και πουλήστε σε δικές μας εταιρείες.
Είναι τυπικός ο τρόπος που λειτουργεί το ΔΝΤ και η παγκόσμια Τράπεζα. Χρεώνουν μία χώρα και το χρέος είναι τόσο μεγάλο που δεν μπορούν να το αποπληρώσουν. Και μετά προσφέρονται να αναχρηματοδοτήσουν αυτό το χρέος και να πληρωθούν με περισσότερο τόκο. Και εσύ απαιτείς αυτό το αντάλλαγμα που αποκαλείς «εξάρτηση» ή «καλή διακυβέρνηση», το οποίο βασικά σημαίνει ότι πρέπει να ξεπουλήσουν τους πόρους τους, συμπεριλαμβάνοντας πολλές από τις κοινωνικές υπηρεσίες, τις εταιρείες κοινής ωφέλειας, τα εκπαιδευτικά συστήματα μερικές φορές τα ποινικά τους συστήματα, τα ασφαλιστικά τους συστήματα σε ξένες εταιρείες».
«Τίποτα δεν είναι τσάμπα» σ αυτή τη ζωή και μάλιστα όταν έχεις να κάνεις με δοσατζήδες και τοκογλύφους. Η μείωση μισθών και η ελαχιστοποίηση των υπαλλήλων των Δημόσιων φορέων, είναι μια «εύλογη» εξέλιξη, όταν θα έρθουν οι αμερικανικές και ευρωπαϊκές εταιρείες να αγοράσουν τους καταχρεωμένους οργανισμούς.
Το κόστος όλων αυτών των κινήσεων: Απολύσεων, αποζημιώσεων, ανεργίας, υποτίμηση της ζωής και της δράσης μας, διάχυση φόβου σε έναν ολόκληρο λαό, θα το επωμιστούμε εμείς τώρα, για να…«απολαύσουν» τα δεδομένα που τώρα συμφωνούν στις διαπραγματεύσεις για την ενεργοποίηση του μηχανισμού διάσωσης των πιστωτών μας, οι «μεγάλοι».
Διότι, ας μην γελιόμαστε, ο μηχανισμός δεν σώζει την ελληνική οικονομία. Κατοχυρώνει του πιστωτές μας, στο ότι θα πάρουν και μάλιστα έγκαιρα τα χρήματά τους.
Η ελληνική οικονομία θα παραμείνει έρμαιο των διαθέσεων αυτών που μας δανείζουν. ούτε που μπορούμε να υπολογίσουμε πόσα χρόνια.
Οι αριθμοί δεν βγαίνουν. Όσα χρειαζόμαστε ετησίως, για αποπληρώσουμε τους τόκους και τα δάνειά μας, αλλά και για επιβιώσουμε, δεν φτάνουν. Η συνέχιση του δανεισμού, είναι αυτονόητη.


ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ … ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΑΠ’ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ















 

 

ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ  ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ  ΜΕ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΞΙΦΟΛΟΓΧΕΣ  …..  ΚΙ ΑΜΑ ΕΧΕΤΕ ΑΡΧΙΔΙ@  ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ  ΚΛΕΙΣΕΤΕ  ΤΑ  BLOGS  -  ΕΛΑΤΕ  ΝΑ ΜΑΣ ΦΙΜΩΣΕΤΕ  – ΦΑΣΙΣΤΕΣ  – ΧΟΥΝΤΟΠΟΛΙΤΙΚΟΙ  ΑΝΙΚΑΝΟΙ  ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ  – ΕΘΝΟΚΤΟΝΟΙ ….

ΘΑΝΑΤΟΣ  ΣΤΟΥΣ  ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ  & ΠΡΟΔΟΤΕΣ  ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ !

... φατε τους  ρε μ@λάκες,  εσεις που  επιμείνατε στην αποχή προχτές, με αποτέλεσμα οι μουσουλμάνοι που πήραν παράνομα ιθαγένεια  απ’ τους  δωσίλογους του προδωτικού  Πασόκ, να πάνε ομαδικώς στις κάλπες και να εκλέξουν τους αγαπητούς τους, τους μισέλληνες (Καμίνηδες, Μπουτάρηδες και τ’ άλλα τα μαύρα σκυλιά)!!! Τώρα θα σφίξει ο κώλος σας απο τ’ αγγούρια τα μουσουλμανικά που θα τρώτε για χρόνια, αν δεν ξυπνήσετε- έστω και την τελευταία  ώρα …. αν βέβαια προλάβετε και  να είστε ζωντανοί !!!

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΦΙΛΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ - 2010


ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΦΙΛΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ 2010. Είναι αστική μή κερδοσκοπική Εταιρία
ανοιχτή σ' όλους. Σας καλούμε να γίνετε εταίροι. Αν θέλετε ζητείστε μας το Καταστατικό.
Για διευκρινίσεις τηλ. 6979 87 78 78 και 6906 97 49 97.

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΦΙΛΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ - 2010
Η Φιλική Εταιρία είναι γέννημα ελεύθερα σκεπτόμενων πολιτών που διεπίστωσαν ότι το ισχύον πολιτικό-διοικητικό σύστημα από την ίδρυση του ελληνικού κράτους, ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ποτέ λειτουργικό και κοινωνικά ωφέλιμο. Αυτό οφείλεται στον αυθαίρετο αποκλεισμό των πολιτών από την διοίκηση της Χώρας, από μία δήθεν επίλεκτη «παρέα» με συνέπεια την ανυπαρξία (α) πληροφόρησης των Πολιτών και (β) αποτελεσματικού ελέγχου της πολιτικής και των πολιτικών. Βαθμιαία το κρατούν σύστημα, διαμορφώθηκε από μία ολιγαρχική ομάδα «επαγγελματιών» πολιτικών, οι οποίοι είχαν στόχο την διαιώνιση της «παρέας» τους στην Εξουσία, άσχετα με το συμφέρον, την χρηστή διοίκηση και την ευημερία του Εθνους.
Η δημιουργία φατριών, των γνωστών κομμάτων και ο τρόπος δικτατορικής και οικογενειοκρατκής λειτουργίας τους, αποθάρρυναν / απώθησαν την ανάμειξη στα «κοινά» των αξιοκρατικά καλυτέρων πολιτών, με αποτέλεσμα οι κατώτεροι, δουλικότεροι με ηθικές αξίες μικρού έως ανύπαρκτου βαθμού, να κυβερνούν όλα τα ΜΕΤΑΠΟΛΕΜΙΚΑ χρόνια τη Χώρα. Τελικά η κομματοκρατία, σαν το σαράκι, εισχώρησε σ’ όλες τις κοινωνικές εκδηλώσεις, κρατώντας σκόπιμα τους πολίτες απληροφόρητους ή παραπληροφορημένους, ώστε τελικά τίποτα να μην λειτουργεί με στόχο την ανάπτυξη πίστης και αγάπης των πολιτών για την πατρίδα τους και ευπειθούς συμπεριφοράς προς τους νόμους της.
Η σημερινή άθλια κατάσταση είναι ακριβώς η νομοτελειακά αναμενόμενη, μη υπάρχουσας μόνιμης, οργανωμένης και θεσμικά κατοχυρωμένης δύναμης Πολιτών, ελέγχου των κυβερνώντων / διοικούντων ! Παραδείγματα σαν την άμμο της θάλασσας.
Η υπογραφή του Μνημονίου – ρωτήθηκαν οι Πολίτες ; ΟΧΙ ! ψηφίστηκε απ’ τη Βουλή ; ΟΧΙ !
Η χορήγηση Ελληνικής ιθαγένειας στους μετανάστες, νόμιμους και λαθραίους και δικαιώματος εκλέγειν / εκλέγεσθαι – ρωτήθηκαν οι Πολίτες ; ΟΧΙ !
Η αφαίρεση της Ελληνικής Ιστορίας απ’ τα βιβλία της Μέσης εκπαίδευσης, που αποφεύχθηκε μετά την καθολική αντίδραση -- ρωτήθηκαν οι Πολίτες ; ΟΧΙ !
Για τα ψέματα που μας έπνιξαν διαχρονικά οι κυβερνώντες όλων των χρωμάτων, λογοδότησε ή τιμωρήθηκε κανείς από τους περιούσιους εξουσιαστές ; ΟΧΙ !
Τόλμησε πολίτης ή ομάδα Πολιτών να τους ελέγξει για τις χαριστικές διατάξεις που ψήφισαν για τους εαυτούς τους ; ΟΧΙ !
Οταν συντελέστηκε η είσοδός μας στην ΟΝΕ και ΕΥΡΩ, ενημερώθηκαν οι Πολίτες για τους όρους, λεπτομέρειες και συνέπειες της μονομερούς «κυβερνητικής» ενέργειας ; ΟΧΙ !
Οταν εξερράγη το θέμα «Βατοπέδι», ενημερώθηκαν οι Πολίτες τι ακριβώς συνέβη και ποιοι είναι υπεύθυνοι γι αυτό ; ΟΧΙ !
ΜΑΚΡΟΤΑΤΟΣ ο κατάλογος των παρανομιών γεμίζει άπειρους χοντρούς τόμους !
Και το χειρότερο, η χαλάρωση / αποδυνάμωση των ηθών, η διόγκωση του ατομισμού σε βάρος του κοινωνικά ωφέλιμου και η συστηματική αποδόμηση του εθνικού μας παραγωγικού ιστού και της εθνικής μας ταυτότητας έχει μετατρέψει έναν υπερήφανο λαό όπως οι Ελληνες σε οικονομικούς σκλάβους–καταναλωτές εισαγόμενων προϊόντων και εξανδραποδισμένους ψηφοφόρους.
Ωρίμασε πλέον ο καιρός που οι Πολίτες πρέπει να μάθουν πως υπάρχουν λύσεις διαφορετικές από το δρόμο της καταστροφής που ακολουθούμε σήμερα. Να ενημερωθούν για τα δικαιώ-ματά τους. Να μάθουν τι σημαίνει χρέος, πώς δημιουργείται, τι σημαίνει ΜΗ υποκείμενη σε κατάσχεση δημόσια περιουσία, τι σημαίνει ανάπτυξη, πληθωρισμός και ύφεση, τι σημαίνει φοροδιαφυγή, και πώς το κλειδί επιτυχούς αντιμετώπισης κατάργησης του λαού, είναι οι ΙΔΙΟΙ ενεργοί Πολίτες.
ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΕΛΟΣ :
Τι σημαίνει δύναμη πίεσης και αντίστασης των Πολιτών όταν αποφασίσουν να συσπειρωθούν.
Αυτό που είναι λοιπόν σημαντικό, είναι όλοι εμείς οι Πολίτες ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΜΕ και να πάρουμε τις τύχες της χώρας μας, στα χέρια μας. Να ενωθούμε ανεξαρτήτως πολιτικών, θρησκευτικών ή άλλων πεποιθήσεων και να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για μάς και τα παιδιά μας. Να γίνουμε ενεργοί πολίτες με μόνη ταμπέλα την ΕΛΛΗΝΙΚΗ, και να βροντοφωνάξουμε προς πάσα κετεύθυνση :
ΕΜΕΙΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ! ΕΜΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ Σ’ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΙΝΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ, ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ !
Η Φιλική Εταιρεία 2010 δεν πρόκειται ποτέ να εξελιχθεί σε κόμμα και παραμένει ο άγρυπνος φρουρός της χρηστής διοίκησης και προστασίας των πολιτών από κάθε είδους παρανομία σε βάρος του Εθνους, υιοθετώντας, όπου πρακτικά εφικτό, αρχές άμεσης δημοκρατίας που κατά τον Αριστοτέλη :
«ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΝ ΜΕΝ ΤΟ ΚΛΗΡΩΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑΣ ΑΡΧΑΣ, ΤΟ ΔΕ ΑΙΡΕΤΑΣ, ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΟΝ»
Με τον εξοβελισμό του εργαλείου «εκλογών» από τις διαδικασίες ανάδειξης των «ηγεσιών» οιασδήποτε συλλογικής δράσης, πιστεύεται ότι η ΔΙΑΦΘΟΡΑ ελαχιστοποιείται μέχρι μηδενισμού !
Η εποχή της αντιπροσωπευτικής δημοκρατίας ετελεύτησεν. Η τεχνολογία κατέστησε δυνατή την έκφραση της γνώμης των Πολιτών και το ταχύτατο άθροισμά της.
Στόχος της Φιλικής Εταιρείας 2010 είναι η απελευθέρωση της πατρίδας μας από το σημερινό ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ του κομματοκρατούμενου καθεστώτος και της συνοδεύουσας αυτό στεγνής, ανέμπνευστης γραφειοκρατίας που συνθλίβει κάθε προσπάθεια προόδου και η αποκατά-σταση των Πολιτών στη θέση που φύσει και θέσει τους ανήκει και κουτοπόνηρα, δόλια κι εκβιαστικά τους αφαιρέθηκε, δηλαδή:
ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

http://koukfamily.blogspot.com/

Δείτε τις χώρες που αναγνώρισαν την Βαρδάσκα ως "Μακεδονία" και την σχέση τους με τους λαθρομετανάστες.....

Κατά το bulgarmak.org, oι παρακάτω χώρες αναγνώρισαν τα Σκόπια, με το όνομα ‘ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ’. Σε αυτές προστέθηκαν η Μποτσουάνα και πρόσφατα, η Συρία. Οι λαθρομετανάστες στην χώρα μας είναι, κατά συντριπτική πλειοψηφία πολίτες των χωρών αυτών, οι οποίες επίσης υποστηρίζουν ΚΑΙ το ψευδοκράτος των Κατεχομένων της μαρτυρικής Κύπρου μας, ως ‘ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ’. Και οι ντόπιοι αριστερο – προοδευτικάριοι θολοκουλτουριαρέοι έχουν φαγωθεί να τους κάνουν ‘Ελληνες πολίτες’!!
Θωμαϊς Παριανού
(Τα κόκκινα στις παρενθέσεις είναι δικές μου σκέψεις)

Αζερμπαϊτζάν
Αίγυπτος
Αιθιοπία
Αϊτή
Αγγλία (Ενωμένο Βασίλειο) (Εταίρος μας σε Ε.Ε. και ΝΑΤΟ)
Ακτή Ελεφαντοστού
Αλβανία (μας εχει φορτώσει με 1.000.000 μετανάστες-ουσιαστικα στηριζουμε την οικονομία της)
Αλγερία
Αγκόλα
Αργεντινή
Αρμενία (υποτίθεται φιλική προς την Ελλάδα χώρα!!!!!)
Αυστρία (εταίρος μας σε Ε.Ε.)
Αφγανιστάν
Βολιβία
Βενεζουέλα
Βιετνάμ
Βοσνία-Ερζεγοβίνη
Βουλγαρία (εταίρος μας σε Ε.Ε.)
Βραζιλία
Γερμανία (εταίρος μας στην Ε.Ε. και στο ΝΑΤΟ)
Γκάμπια
Γκαμπόν
Γκάνα
Γουατεμάλα
Γουιάνα
Γουϊνέα
Γουϊνέα Ισημερινού
Γουϊνέα Μπισσάου
Δανία (εταίρος μας σε Ε.Ε. και ΝΑΤΟ)
Δομινικανή Δημοκρατία
Ελβετία
Ενωμένα Αραβικά Εμιράτα
Ερυθραία
Εσθονία
Ζάμπια
Ιαπωνία
Ινδονησία
Ιορδανία
Ιράκ
Ιράν
Ιρλανδία (εταίρος μας σε Ε.Ε. και ΝΑΤΟ)
Ισημερινός
Ισλανδία
Καζακστάν
Καμερούν
Καμπότζη
Κατάρ (θέλει να κάνει μπίζνες και επενδύσεις στην χώρα μας!!!!!)
Κεντροαφρικανική Δημοκρατία
Κένυα
Κίνα (εξαγοράζει λιμάνια κλπ στην χώρα μας κι ούτε κουβέντα από τις κυβερνήσεις)
Κιργιστάν
Κολομβία
Κονγκό
Κονγκό Δημοκρατία
Κορέα (βόρεια)
Κόστα Ρίκα
Κούβα (η αγαπημένη των αριστεροκουλτουριαρέων κι όχι μόνο)
Κουβέιτ
Κροατία
Κύπρος, Τουρκική Δημοκρατία (μην απορείτε για την ονομασία μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για το bulgarmak)
Λάος
Λετονία (Λατβία)
Λευκορωσία
Λιβύη
Λιθουανία
Λιχνεστάϊν
Λουξεμβούργο (εταίρος μας σε E.E.)
Μαδαγασκάρη
Μαλαισία
Μαλάουι
Μαρόκο
Μάρσαλ Νήσοι
Μαυρίκιος
Μαυριτανία
Μαυροβούνιο
Μεξικό
Μογγολία
Μοζαμβίκη
Μπανγκλαντές
Μπαχρέιν
Μπενίν
Μπουρκίνα Φάζο
Μπουρούντι
Μυαμάρ (πρώην Βιρμανία)
Νεπάλ
Νίγηρας
Νιγηρία
Νικαράγουα
Νορβηγία (εταίρος μας στο ΝΑΤΟ)
Ομάν
Ονδούρα
Ουγγαρία (εταίρος μας σε Ε.Ε.)
Ουγκάντα
Ουζμπεκιστάν
Ουκρανία
Ουρουγουάη
Πακιστάν
Παναμάς
Παραγουάη
Περού
Πορτογαλία (εταίρος μας σε Ε.Ε. και ΝΑΤΟ)
Ρουάντα
Ρουμανία (εταίρος μας σε Ε.Ε.)
Ρωσική Ομοσπονδία (για τους φίλους της Ρωσίας!!!!!-μην έχουμε ψευδαισθήσεις)
Σαλβαντόρ
Σαουδική Αραβία
Σενεγάλη
Σερβία (ελληνοσερβική φιλία κλπ)
Σεϋχέλλες
Σιέρα Λεόνε
Σιγκαπούρη
Σλοβακία (εταίρος μας σε Ε.Ε.)
Σλοβενία (εταίρος μας σε Ε.Ε.)
Σομαλία
Σουδάν
Σριλάνκα (Κεϋλάνη)
Τανζανία
Τατζικιστάν
Ταϊλάνδη
Τζαμάικα
Τόγκο
Τουρκία (πρώτη ...πρωτη εννοείται)
Τουρκμενιστάν
Τσαντ
Υεμένη
Φινλανδία (εταίρος μας σε Ε.Ε. και ΝΑΤΟ)

Οι Η.Π.Α και η Τουρκία απαίτησαν την απομάκρυνση του στρατηγού Γράψα από το ΥΠ.ΕΞ το καλοκαίρι του 2009 !!!

Αποκαλύψεις του καθηγητή κ. Βασιλείου Μαρκεζίνη

Την ξαφνική αποστράτευση τον Ιούλιο του 2009 του τότε αρχηγού των Ενόπλων Δυνάμεων, στρατηγού Γράψα φωτίζει στο βιβλίο του για "Μια νέα εξωτερική πολιτική" που πρόσφατα κυκλοφόρησε ο καθηγητής Βασίλης Μαρκεζίνης.

Αναφέρεται σε πληροφορίες και περιστατικά που δείχνουν ότι κάθε άλλο παρά για... υπηρεσιακούς λόγους απομακρύνθηκε ο στρατηγός. Αντίθετα, φέρεται να είχε απαιτήσει την αποστράτευσή του η τότε υπουργός Εξωτερικών κ. Μπακογιάννη.


Γράφει συγκεκριμένα στη σελ. 370 ο κ. Μαρκεζίνης για την "αιφνίδια και ακόμη ανεξήγητη απομάκρυνση" του πρώην ΑΓΕΕΘΑ στρατηγού Γράψα, διακεκριμένου αξιωματικού των καταδρομών και φίλου του τότε πρωθυπουργού κ. Καραμανλή.


Ενοχλούσε τους Τούρκους
"Ο κ. Γράψας αντικαταστάθηκε άνευ αιτιολογίας 8 μήνες πριν λήξει η θητεία του (τέλος Ιουλίου 2009), αντί κατά την εποχή των προγραμματισμένων κρίσεων, δηλαδή τον Μάρτιο - Απρίλιο του 2010, οπότε και θα μπορούσε, θεωρητικά, να είχε παραταθεί η θητεία του για ένα ακόμη έτος.

Σχεδόν τίποτα δεν είναι επισήμως γνωστό για το επεισόδιο, όπως και το γιατί ο στρατηγός παραιτήθηκε "τοις κείνων ρήμασι πειθόμενος" με άκρα αξιοπρέπεια και άνευ σχολίου, αλλά και γιατί ο Τύπος δεν έκρινε σκόπιμο να σχολιάσει τις εξής φημολογούμενες, μη επιβεβαιωθείσες, αλλά αληθοφανείς πληροφορίες που φέρνουν τους Τούρκους αλλά, ιδίως, τους Αμερικανούς ως εκφράσαντες διαμαρτυρίες εναντίον του στο δικό μας υπουργείο εξωτερικών.


Οι διαμαρτυρίες αφορούσαν το ότι ο στρατηγός δημιουργούσε (με τις αμφίβιες μονάδες κατάλληλα οπλισμένων καταδρομέων που έβγαιναν αιφνιδιαστικά σε διάφορα ξερονήσια) "προϋποθέσεις θερμού επεισοδίου". Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η υπουργός Εξωτερικών απαίτησε την άμεση απομάκρυνση του στρατηγού. Μετά από ένα στάδιο αμφιβολιών -τα παράπονα εναντίον του στρατηγού φαίνεται πως άρχισαν να διατυπώνονται την άνοιξη του 2009- ο πρωθυπουργός υπέκυψε και ο στρατηγός Γράψας πλήρωσε έτσι την αναίρεση της προβλεψιμότητας που μέχρι τότε προσέφερε (όπως και σήμερα προσφέρει) η στατική φρούρηση ορισμένων μόνο, γνωστών στον επιτιθέμενο, βραχονησίδων.
Επαναλαμβάνω, τίποτε από τα ανωτέρω ουδέποτε επιβεβαιώθηκε, αλλά μαζί με την αιφνίδια απομάκρυνση του στρατηγού παραμένει εξίσου μυστηριώδες το ότι οι ανωτέρω φήμες ούτε καν διερευνήθηκαν από τα λαγωνικά του Τύπου. Αν όμως τα πραγματικά γεγονότα επί των οποίων στηρίζονται οι ανωτέρω παρατηρήσεις και σκέψεις είναι, έστω και κατά 50%, ορθά, τότε ο μεν στρατηγός αναδεικνύεται "σωστός στρατιώτης" και "πιστός φίλος", ο δε πρώην πρωθυπουργός πιθανώς να εμφανίζεται στα μάτια πολλών πολιτών ως άβουλος, άφιλος και ίσως υπερβολικά πρόθυμος να ικανοποιήσει τις επιθυμίες των Αμερικανών!"
Ξεκάθαρα από τις παραπάνω επισημάνσεις του κ. Μαρκεζίνη -που ασφαλώς βασίζονται σε πληροφορίες που έχει και όσα κυκλοφόρησαν εκείνες τις ημέρες- αυτό που βγαίνει είναι ότι ο κ. Γράψας "πλήρωσε" γιατί ενοχλούσε με τα στρατηγικά του σχέδια και την επάνδρωση των βραχονησίδων τους Τούρκους και τους Αμερικανούς.

Αν για τα όσα γράφει ο έγκυρος και με διεθνείς περγαμηνές καθηγητής έχει αντίθετη άποψη η κ. Μπακογιάννη, θα ήταν ευπρόσδεκτη και φυσικά πάρα πολύ χρήσιμη από πλευράς προσφοράς σε γεγονότα που έχουν σχέση με την εθνική κυριαρχία μας.

Από την εφημερίδα "ΤΟ ΠΑΡΟΝ"
από το Λάλει καίρια

Ποιος θα μας φυλάει από τους φύλακες;

Του Νίκου Χιδίρογλου

Λίγοι έχουν αντιληφθεί το διακύβευμα σχετικά με την κάρτα του πολίτη. Λίγοι έχουν αντιληφθεί ότι το πεδίο της σύγκρουσης δύο διαφορετικών κόσμων και δύο διαφορετικών νοοτροπιών, θα είναι οι κοινωνικές σχέσεις. Λίγοι έχουν αντιληφθεί ότι κινδυνεύει η ελευθερία μας, ότι τα φληναφήματα του Γιώργου Παπανδρέου περί παγκόσμιας διακυβέρνησης όχι μόνο αθώα δεν είναι, αλλά αντίθετα, είναι τα προεόρτια της απόπειρας επιβολής ενός απάνθρωπου ολοκληρωτισμού, ο οποίος θα είναι πολύ δύσκολο εφόσον επιβληθεί, να καταπολεμηθεί. Γιατί θα είναι τεχνολογικά θεμελιωμένος...


Η κάρτα του πολίτη αποτελεί την απαρχή της συγκέντρωσης των λεπτομερειών που αφορούν στην προσωπική μας ζωή, στο «σύστημα». Όταν θα ξέρουν τα πάντα για εμάς, από το τι τρώμε και τι πίνουμε, τι αγοράζουμε, τι φοράμε, πού πάμε, με ποιον μιλάμε, τι διαβάζουμε, το γενετικό μας κώδικα, θα είναι πολύ εύκολο να μας χειραγωγούν και να μας εκβιάζουν.


Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Και τα περί ασφαλιστικών δικλείδων, εμείς εδώ στην «ΕΩ» τα ακούμε βερεσέ. Ποιος θα μας φυλάει από τους φύλακες;


Όπως όλα δείχνουν, αν ανεχθούμε τη μεθόδευση και δεν αντιδράσουμε και μάλιστα σκληρά, θα καταντήσουμε άβουλα όντα, μαριονέτες, στα χέρια υπερεθνικών συμφερόντων. Ρομποτάκια θέλουν, βιολογικές υπάρξεις... Δεν θα τα έχουν!

Είναι καιρός λοιπόν να στήσουμε τις άμυνές μας. Να βγούμε στο δρόμο, να προβούμε σε ομολογία πίστης, ενάντια στην επέλαση των αντίχριστων.


Να πούμε στο σύστημα των άθεων διεθνιστών του ΠΑΣΟΚ, ότι δεν θα κάτσουμε να υποδουλωθούμε στα συστήματα πληροφορικής και στους διαχειριστές τους, στους γραφειοκράτες των διεθνών οργανισμών.


Στους ανθρώπους χωρίς ζωή, που επιθυμούν να έχουν κάτοψη στη δική μας. Όχι λοιπόν. Καμία κάτοψη στους ματάκηδες και στους ηδονοβλεψίες της πολιτικής. Καμία γρίλια ανοικτή. Θα φάνε πόρτα και παράθυρο που θα πάει σύννεφο. Θα βλέπουν τον πανύψηλο τοίχο της άρνησής μας.


Όσο για τους δε και νυν «υποψηφίους», οι οποίοι κάποτε κόπτονταν για τα «δικαιώματα» της κάθε μειοψηφίας μικρής ή μεγάλης, σοβαρής ή παρδαλής, τι θα πουν τώρα που πλήττεται το δικό μας δικαίωμα να αρνηθούμε την κάρτα, επικαλούμενοι τα θρησκευτικά μας πιστεύω; 
  πηγή Πενταπόσταγμα

ΕΜΒΟΛΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΝ… ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η ιστορία θα αποτυπώσει πιο καθαρά αν πρόκειται για κοντόφθαλμη πολιτική συλλογιστική που αδυνατεί να δει τι συμβαίνει πέρα από τη μύτη της, ή για αδίστακτη μεθοδολογία πολιτικής μαφίας, που καπηλεύεται σύμβολα και αξίες για την προώθηση των πλέον ανίερων και δόλιων επιδιώξεων σε βάρος ενός λαού. 

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Το σίγουρο πάντως είναι πως το αμφιλεγόμενο μόρφωμα που αυτοαποκαλείται «Ενωμένοι ενάντια στο ρατσισμό και τη φασιστική απειλή», επιχειρεί μια ακόμη απροκάλυπτη πρόκληση, σε βάρος των Ελλήνων πολιτών και των εργαζομένων, καπηλευόμενο το περιεχόμενο των Πρωτομαγιάτικων κινητοποιήσεων, για να εμβολίσει με το δηλητήριο του παρασιτικού ξενισμού την ουσία και το περιεχόμενο των αγώνων της εργατικής τάξης.

Η είδηση που προβάλλεται, είναι πως το ανωτέρω μόρφωμα μαζί με την «Ενωση μεταναστών εργατών», καλεί σε μαζική παρουσία τους μετανάστες κατά τη διάρκεια των κινητοποιήσεων της Πρωτομαγιάς.

Το αίτημα που επίσης προβάλλεται, είναι η νομιμοποίηση όλων των μεταναστών χωρίς προϋποθέσεις, η απόδοση άσυλου και στέγης στους εισβολείς, και η ανάγκη «άλωσης» των συνδικάτων με τη μαζική συμμετοχή των μεταναστών στις γραμμές τους.


Η στήλη φυσικά δε διαφωνεί με την ανάγκη της κοινωνικοποιημένης παρουσίας των έντιμων μεταναστών εργαζομένων στην αδυσώπητη καθημερινότητα. 

Αλλά δε θα συνηγορήσει και στη δόλια απόπειρα εμβολισμού και άλωσης της συνείδησης της Ελληνικής κοινωνίας που επιχειρείται, με τρόπο ύπουλο, επικίνδυνο και αποπροσανατολιστικό.

Πολύ δε περισσότερο δε θα αποσιωπήσει όλα όσα σκόπιμα προσπερνούν οι γιαλατζή αντιρατσιστές και οι χειραγωγούμενοι δήθεν αντιφασίστες.

1. Το αυτονόητο δικαίωμα του συνόλου των εργαζομένων για αξιοπρεπέστατο μεροκάματο και ασφαλισμένη εργασία, με κανέναν τρόπο δεν αποτελεί κατ εξαίρεση δικαίωμα μόνο των απρόσκλητων και παράνομων εισβολέων, για να προωθείται με τρόπο ιδιαίτερο και ξεχωριστό. Ως εργαζόμενοι με εντιμότητα και συνέπεια, δικαιούνται ότι και ο Έλληνας εργαζόμενος με την προϋπόθεση ότι ανταποκρίνονται και στις ίδιες με αυτός υποχρεώσεις. Μήπως έχουμε άδικο???
Και αν δεν έχουμε τότε γιατί έχετε απαλείψει εντελώς τη λέξη «υποχρεώσεις» από το λεξιλόγιό σας???

2. Το «δικαίωμα» της νομιμοποίησης όλων και χωρίς προϋποθέσεις ωστόσο από πού προκύπτει πως είναι αυτονόητο ή – πολύ περισσότερο - δεδομένο???
Ποια γωνιά της γης σ αυτόν τον πλανήτη ή έστω ποια κοινωνία ζώων θα μπορούσε να αποδεχθεί χωρίς όρους και προϋποθέσεις τον οποιονδήποτε απρόσκλητο εισβολέα ισότιμα στις τάξεις της???

3. Το τιμητικό δικαίωμα του ασύλου σε αντιφασίστες αγωνιστές, στη βάση ποιάς λογικής αναγορεύεται σε «αυτονόητο δικαίωμα» όλων, δηλαδή και του βιαστή, του ναρκέμπορου, του φονιά και του μαφιόζου???

4. Το δικαίωμα στη στέγη που με θλίψη και απογοήτευση το στερούνται τα δεκάδες χιλιάδες θύματα των τραπεζικών πλειστηριασμών τα οποία είναι Έλληνες πολίτες, αδέλφια, παιδιά ή πατεράδες μας, από πού κι ως πού θεωρείται αυτονόητο «δικαίωμα» των εισβολέων εγκληματιών που κατακλύζουν ασύδοτα και ανεξέλεγκτα τις γειτονιές, την καθημερινότητα και τη ζωή μας???
Το τίμημα αυτού του ψευδεπίγραφου ανθρωπισμού ποιος κερατάς θα το πληρώσει???

5. Ποιο είναι το αντιφασιστικό παρελθόν σας επαγγελματίες τσαρλατάνοι του δήθεν αντιφασισμού??? Ποιες οι ασυμβίβαστες αντιφασιστικές αγωνιστικές σας παρακαταθήκες???
Η αντιφασιστική ταυτότητα την οποία θέλετε να επικαλείσθε τσαρλατάνοι, είναι στάση και δράση ζωής απέναντι στον πραγματικό φασισμό και δεν αποκτάται αυθαίρετα με το να βαφτίζεις «φασισμό» το αυτονόητο δικαίωμα ενός λαού να υπερασπίζεται την αξιοπρέπειά του.
Τραβάτε στα κατεχόμενα που ματώνουν ακόμα υπό καθεστώς φασιστικής κατοχής να υποστείλετε τουρκικές σημαίες και τότε θα βρούμε τη δύναμη να σας υποδεχτούμε ως ήρωες. Γιατί όσο η δήθεν αντιφασιστική σας μαγκιά εξαντλείται στην ενοχοποίηση της ελληνικής κοινωνίας, τότε δεν είστε κομμάτι από τη σάρκα της, αλλά ύπουλος εχθρός και καλοπληρωμένος ή κατευθυνόμενος υπονομευτής της.

6. Ποια είναι η μάχη που δίνετε απέναντι στη κορυφαία φασιστική επίθεση των ισχυρών και των αγορών που ματώνει σήμερα την Ελληνική κοινωνία???

7. Ποια είναι η στάση σας απέναντι στον Πρωθυπουργό – Ντελιβερά των ανθελληνικών προαποφασισμένων???

8. Ποια είναι τέλος η στάση σας απέναντι στο φασισμό του κατευθυνόμενου και οργανωμένου δουλεμπορίου που καθιστά τη χώρα καθημερινά εναποθετήριο εισβολέων, μέχρι να κρίνει πως ήρθε η κατάλληλη στιγμή να τους χρησιμοποιήσει σε βάρος της πατρίδας που σας γέννησε???
Η άθλια συμμετοχή σας στη νομιμοποίηση του ανθελληνικού εγκλήματος και στην υλοποίηση του πιο ύπουλου ανθελληνικού σχεδιασμού, δεν είναι δυνατόν να κρυφτεί πίσω από μεγαλόστομες δήθεν ανθρωπιστικές κορώνες.

Τα αιτήματα έχουν τίμημα. Και αυτό το τίμημα οι Έλληνες πολίτες το πληρώνουν καθημερινά με το χυμένο αίμα τους ακόμα και μέσα στο ίδιο τους το σπίτι. Κι αυτό το αίμα δεν αλλοτριώνεται για να το μετατρέψει κανείς στη χαμένη του «αντιφασιστική» παρακαταθήκη. 
 

Τεχνητή παραλία στην Ιαπωνία με ελληνικό όνομα!


Τεχνητή παραλία στην Ιαπωνία με ελληνικό όνομα!
Φανταστείτε μία παραλία όπου ο ουρανός θα είναι πάντα γαλάζιος, δεν θα κάνει ποτέ πολύ κρύο ή πολλή ζέστη, το νερό δεν θα είναι πολύ αλμυρό ή βρώμικο και το κύμα δεν θα είναι ποτέ ενοχλητικά πολύ μεγάλο. Καλώς ήλθατε στο Ocean Dome, τη μοναδική τεχνητή παραλία στον κόσμο η οποία μάλιστα είναι άκρως ελληνική! Πρόκειται ουσιαστικά για ένα υδάτινο πάρκο με ανακλινόμενη οροφή. Η θερμοκρασία είναι πάντα κάπου στους 30 βαθμούς Κελσίου ενώ αυτή του νερού δεν ξεπερνά τους 28ο C. Το όνομα της τεχνητής αυτής παραλίας, το Seagaia είναι άκρως ελληνικό, αφού η δεύτερη συνθετική λέξη, το gaia είναι γαία στα ελληνικά. Η τεχνητή παραλία βρίσκεται πολύ κοντά στον Ειρηνικό Ωκεανό στο νησί Kyushu. Η είσοδος κοστίζει 50 δολάρια (ποσό πολύ υψηλό αν σκεφτεί κανείς ότι μόλις 300 μέτρα μακριά βρίσκεται μία φυσικά παραλία.
http://totefteri.blogspot.com/2010/05/blog-post_1526.html#ixzz0nfHcBiEs


http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2010/05/blog-post_5.html#ixzz15TqV8jQt

Δύο νομίσματα ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛAΔA

Το ευρώ και η δραχμή.. Α. Ευρώ (Ε) για όλες τις εξωτερικές χρήσεις και δραχμή (δ / δ) για όλες τις εσωτερικές χρήσεις. Β. 1. Η Παγκόσμια Κρίση θα διαρκέσει πολύ. Το πιο πιθανό αποτέλεσμα θα είναι οι συνεχείς παγκόσμιοι πόλεμοι. 2. Τα μέτρα που θα λαμβάνονται υποστηρίζονται μόνο.....
απο τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και θα άφησουν τις οικονομίες να στερεψουν. 3.Η Κίνα, η Ινδία και άλλες αναπτυσσόμενες χώρες, που συνέβαλαν σημαντικά στο πρόβλημα, θα αντισταθούν, αλλά δεν θα είναι σε θέση να υποστηρίξουν την ανάρρωση όλων των οικονομιών. Γ. προσωπικές απόψεις

1. Από τον Οκτώβριο του 2008, εχω ολοκληρώσει μελέτες για την οικονομική κατάσταση από την αρχή του 20ου αιώνα μέχρι σήμερα. Τώρα, είναι σαφές ότι η διάγνωσή μου και τα προτεινόμενα μέτρα ήταν 95% σωστα. Από τότε, έχω στείλει δεκάδες μελέτες σε υπαλλήλους, σε πολιτικους των κυβερνήσεων, και οικονομολόγους. [Scripta manent]. 2. Είχα προβλέψει ότι οι τράπεζες δεν θα επεκταθουν σε αλλες πιστώσεις προς τις επιχειρήσεις και τα νοικοκυριά γνωρίζοντας ότι, λόγω της περιορισμένης κατανάλωσης, οι αποδόσεις στα επενδυόμενα κεφάλαια θα ήταν ολο και χαμηλότερα. Εισηγήθηκα ότι οι κυβερνητικές ενισχύσεις θα πρέπει να δοθουν στις τράπεζες σε μερίδες, έτσι ώστε η επόμενη δόση να δοθεί μόνο αφού η προηγούμενη θα απορροφηθει από τις οικονομίες. Οι τράπεζες θα κάλυπταν και θα ενισχύαν τις θέσεις τους αντί να επενδύουν σε χρηματοοικονομικά περιουσιακά στοιχεία. Αυτός είναι ο λόγος που οι τράπεζες στέκονται όρθιες και τα αποθέματα αυξήθηκαν, ενώ οι οικονομίες και τα νοικοκυρια πνιγηκαν.

3. Εισηγήθηκα προς τις κυβερνήσεις παγκοσμίως να εκτυπώσουν αρκετό νέο χρήμα και να το παραδώσουν στην πραγματική οικονομία. Αυτα τα νέα μετρητά από τις επιχειρήσεις και τα νοικοκυριά θα πάνε στις τράπεζες. Η διψασμένη οικονομία θα μπορούσε να τα απορροφήσει γρήγορα, με την MPC(οριακη ροπή προς κατανάλωση = το ποσό που η κατανάλωση μεταβάλλεται,οταν το διαθέσιμο εισόδημα αυξηθεί κατα μια μονάδα) να φτάνει το 90% και τους πολλαπλασιαστές το 4,5 ,θα αυξήσουν αρκετά την προσφορά χρήματος για να βοηθήσουν τις οικονομίες να ανακάμψουν. Το πολύ χαμηλό ποσοστό των μετρητών για τη συνολική προσφορά χρήματος (ρευστότητα) δεν θα επηρεάσει πολύ τον πληθωρισμό. Σχεδόν όλες οι χώρες τυπωσαν περισσοτερα απο τα μετρητά που προτεινα αλλά, επειδή τα ποσά αυτά είχαν παραδοθεί στις τράπεζες και σε μικρές δόσεις, η αγωγή δεν ειχε τα σωστά αποτελέσματα. 4. Εισηγήθηκα ότι οι οικονομίες θα πρέπει να μετατρέψουν τις βιομηχανίες τους και να παράγουν προϊόντα νέων τεχνολογιών και των πραγματικών αναγκών και όχι το τι θελουν και να αποφευγουν την υποστήριξη στην νεκρά βιομηχανια με τα μεγάλα συμφεροντα. 1. Μετά την αποστολή αρκετών μελετών στις γερμανικές αρχές και τον Τύπο, σύντομα, η γερμανική κυβέρνηση δέχθηκε να υποστηρίξει το έργο για την Ελλάδα. 2. Μετά αφού αποδειξα οτι η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα με τις πολιτικές της, ήταν υπεύθυνη για το υψηλό χρέος στις χώρες της Νότιας Ευρώπης, αποδέχθηκε τα ομόλογα των τραπεζών της ΕΕ ως εγγύηση για δάνεια από την ΕΚΤ. Μερικές συμπτώσεις:

3. Μετά την αποστολή αρκετών μελετών στις αρχές σε ολο τον κόσμο ότι όλες οι οικονομίες θα πρέπει να μειώσουν τα χρέη τους, πολύ σύντομα μετά, όλοι ανταγωνίζονταν ποιος θα κάνει τις μεγαλύτερες περικοπές, σε σημείο να πνίξει κάθε αύξηση της κατανάλωσης και στις οικονομίες. 4. 22/2/2009, "... γελοία, τα στοιχεία του 3,7% για το έλλειμμα του 2009." / Χωρίς τα σωστά μέτρα, η ελληνική κρίση θα εμφανιστεί το 2010, 2011 και 2012, με άγνωστη έξοδο. / Βουλευτικές Εκλογές θα ειναι καταστροφικες για την οικονομία και το κράτος. Ακόμα και τα καλύτερα αποτελέσματα θα είναι χειρότερα από τα σημερινά. Ο νικητής θα έχει καταδικαστεί εκ των προτέρων / απαιτούνται:. Πλήρης συνεργασία, συναίνεση, λήθη για τις πρόσφατες υποθέσεις, και πλήρη απασχόληση των πόρων και των ανθρώπων. Δράσεις: εντελώς αντίθετες, με τα παρόντα καταστροφικά αποτελέσματα. 5. 5/2/2010, τα προτεινόμενα μέτρα, κυρίως για να εξασφαλιστεί η πληρωμή του χρέους, να καταστρέφει όλες τις οικονομικές βάσεις για κάθε εξέλιξη. Βασίζονται στην ανύπαρκτη αριθμητική του -1, -2, -3 = 1, 2, 3. Δ. Η αδυναμία να πληρώσει το χρέος 1.Η Ελλάδα, έστω και εάν πληροί τους όρους του ΔΝΤ, Ε.Ε. και της ΕΚΤ τον πρώτο χρόνο, με τα πολύ σκληρά μέτρα - μείωση της κατανάλωσης, της παραγωγής και της απασχόλησης - τα επόμενα χρόνια δεν θα είναι σε θέση να τα εκπληρώσει. 2. Χρειάζεται δεκάδες δισεκατομμύρια ευρώ σε σύντομο χρονικό διάστημα. Οποιεσδήποτε μεγάλες επενδύσεις, θα χρειαστούν πολλά χρόνια για να βοηθήσουν. Η κατανάλωση θα φτάσει σε πολύ χαμηλά επίπεδα. Με την μεγάλη υπερτίμηση του ευρώ σε σύγκριση με το δολάριο των ΗΠΑ, του κινεζικού Yuan, καθώς και άλλων νομισμάτων, οι εξαγωγές της θα τείνουν στο μηδέν. Η ανεργία της, επισήμως 12%, αλλά πραγματικά πάνω από 20%, θα φτάσει σε υψηλότερες βαθμολογίες.

Όλα τα στοιχεία του ΔΝΤ είναι αρνητικά και οι προβλέψεις δείχνουν ότι το χρέος για τα επόμενα χρόνια και τις δεκαετίες θα είναι στα ύψη. 3.Η Ελλάδα, ακριβώς για να επιβιώσει, χρειάζεται πολλά ελληνικά θαύματα! Αυτά που μόνο οι Έλληνες μπορουν να πραγματοποιήσουν. Αλλά, με τις πολιτικες αρχές, τα συνδικάτα, και τους άνθρωπους να μην συνειδητοποιούν ή να μην είναι διατεθειμένοι να κάνουν τίποτα ,πρόκειται για απραγματοποίητα όνειρα. Οι άνθρωποι μπορουν να κανουν το σωστο. Υπάρχουν ομως μεγάλες αδικίες κατά την εκτέλεση των οικονομικών επιβαρύνσεων. 4. Οι Έλληνες, στη μακρά και ένδοξη ιστορία τους, έχουν υποστεί πάρα πολλές δυσκολίες και βασανίζονται για να κρατήσουν τους ανθρώπους τους, την ελευθερία τους, το όνομά τους, και κυρίως να κρατήσουν την Ελλάδα ελεύθερη. «Το όνομα Ελληνας είναι ο υψηλότερος τίτλος τιμής, αν χρησιμοποιηθεί σωστά". 5. Σήμερα, ο βασικός κίνδυνος δεν είναι μόνο η φτώχεια του λαού. Ο πραγματικός κίνδυνος είναι η ύπαρξη της Ελλάδας . Υπάρχουν πολλοί καρχαρίες έξω και μέσα στην Ελλάδα που έχουν στοιχηματίσει στην κατάρρευση της. Προτιμούν μια Ελλάδα της Πελοποννήσου, Ρούμελης, και με μερικά νησιά. Δεν τους νοιάζει για την Ελλάδα! Θέλουν τα χρήματά τους πίσω και μια μικρότερη Ελλάδα.

6. Όλες οι τράπεζες είναι στην ευχάριστη θέση να δανείσουν στους ανθρώπους χρήματα,να αυξήσουν τα κέρδη και να συλλέγουν το βαρύ τόκο. Αλλά, εάν δεν μπορεις να πληρώσεις τα χρήματα τους πίσω, οι τράπεζες εφαρμόζουν τους πολύ σκληρούς όρους τους. Αν οι Έλληνες δεν μπορούν να πληρώσουν τα χρέη τους, και δυστυχώς δεν θα μπορέσουν, οι τράπεζες του μνημονίου θα εφαρμόσουν απλώς τους όρους τους. Θα πάρουν οτι μπορούν : κτίρια , νησιά, ιερά,αρχαιότητες, μουσεία, με μια λέξη: την Ελλάδα. 7. Το πραγματικό ερώτημα είναι: Προτιμούν οι σημερινοί Έλληνες, αυτοι μπορούν, να γεμίζουν τις κοιλιές τους και να οδηγούν τα πολυτελή αυτοκίνητά τους, και ας πνιγει η Ελλάδα; Στην Κωνσταντινούπολη, πριν από την πτώση, οι άνθρωποι ήταν πλούσιοι, σε χρήματα, κοσμήματα και άλλα αντικείμενα. Αλλά βρήκαν το βαρύ κανόνι, που πωλήθηκε από έναν Ρουμάνο, πολύ ακριβά. Ο Mohament II το αγόρασε. Ήταν το μονο που θα μπορούσε να καταστρέψει τα τείχη. Οι Τούρκοι, αν δεν πέτυχεναν, θα μπορούσαν να διαλύθουν, να πάψουν να αποτελούν απειλή. 8. Βλέποντας τα πράγματα από έξω, στην δεύτερη χώρα μου τις ΗΠΑ, η Ελλάδα δίνει το φως στον κόσμο. Η πτώχευση της Ελλάδας για τους Έλληνες μπορεί να σημαίνει φτώχεια και μιζέρια, αλλά και για τους Έλληνες του εξωτερικού θα κόψει τα φτερά τους. Αυτός είναι ο λόγος που οι Ελλήνες του εξωτερικού πρέπει να βοηθήσουν περισσότερο απο τους πληγέντες Έλληνες.

9. Κοινωνικές αναταραχές θα επιδεινώσουν τα πράγματα. 10. Ο μόνος τρόπος για την Ελλάδα και τους Έλληνες για να επιβιώσουν και να πραγματοποιήσουν ένα άλλο θαύμα, είναι να πάρουν την τύχη στα χέρια τους. Να χρησιμοποιούν την δραχμή ως εσωτερικό νόμισμα. ΣΤ. δραχμή ως νόμισμα της Εσωτερικής Η Δραχμή θα είναι μόνο για εσωτερικές χρήσεις, ενώ η Ελλάδα θα συνεχίσει να είναι μέλος της Ευρωζώνης και της Ευρωπαϊκής Ένωσης. 1. Η ΕΕ θα είναι μάλλον ευτυχής για την Ελλάδα ,αν γίνει αυτό. 2. Η Ελλάδα θα κρατήσει όλους τους κανόνες της Ευρωζώνης και τις αποφάσεις, και αυτή θα αναγνωρίζει και θα σέβεται όλες τις προηγούμενες και επόμενες υποχρεώσεις της, οι οποίες όλες θα είναι σε ευρώ.

3. Για την εφαρμογή της Δραχμής, η Ελλάδα πρέπει να έχει αρκετό απόθεμα συναλλάγματος της δραχμής , σε λογαριασμούς και στα νομίσματα. 4. Το πρώτο βήμα είναι να περάσει ένα νόμο, με την αποδοχή της μεγάλης πλειοψηφίας της Βουλής και με αυξημένη ισχύ. Σε μια μελλοντική τροποποίηση του Συντάγματος, η ρήτρα αυτή πρέπει να συμπεριληφθεί. 5. Η απόφαση πρέπει να ισχύει τουλάχιστον για δέκα χρόνια. Έτσι ότι δεν θα πρέπει να ληφθούν ως προσωρινά μέτρα και να αγνοούνται. 6.Η Δραχμή θα έχει τα ίδια ποσά στους λογαριασμούς του ευρώ, ούτως ώστε τα υπάρχοντα μέσα και εισόδους της λογιστικής δεν θα αλλάξει, προκειμένου να αποφευχθεί το μεγάλο κόστος της προσαρμογής. 7. Η ονομαστική αξία της δραχμής θα είναι σχεδόν το ίδιο με το ευρώ, που είναι: Χαρτονομίσματα: 100,00, 50,00, 20,00, 10,00, 5,00 και 1,00. Κέρματα: 1,00, 0,50, 0,20, 0,10, 0,05, 0,02, 0,01.

Οι πλάκες για τα νομίσματα μπορεί να είναι του ίδιου μεγέθους του Ευρώ. Ώστε τα ίδια μηχανήματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν. [Υπάρχει ένα σύστημα μεταφοράς σε όλες τις μορφές του χρήματος, με ένα ασφαλές, εύκολο και οικονομικό τρόπο, για το οποίο ,το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας εκκρεμεί με τις Ηνωμένες Πολιτείες Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας Επίτροπο.] 8. Οταν η δραχμή και τα χρήματα θα είναι διαθέσιμα, η κυβέρνηση μπορεί να επιλέξει το χρόνο και να τα βγάλει σε κυκλοφορία,σε μια εποχή που δεν αναμένεται από τους κατοίκους της. 9. Ένα χρονοδιάγραμμα μπορεί να είναι: 10/1/2011, Απόφαση 10/5/2011 Παραγωγή των χρημάτων, 10/9/2011 Εφαρμογή . 10. Η αρχική ισοτιμία θα είναι: Ε = 1,00 δ 1,00. Με τις νέες αποφάσεις των ισοτιμιών θα πρέπει να πάει στο 1,00 = δ1.20, 1,30 ή 1,35 Ε. 11. Όλα τα ευρώ στην Ελλάδα θα ανταλλάσσονται με την τρέχουσα αξία της δραχμής, E1.00 = Δ1.00, υποτίμηση ως Δραχμή. Τα Ευρώ μπορούν να κυκλοφορούν ελεύθερα στην Ελλάδα, αλλά με την αξία της δραχμής. 12. Όλα τα Ευρώ που εισάγονται στην Ελλάδα θα έχουν καταγραφεί από τις υπηρεσίες Χρηματικού Ελέγχου, στα σημεία των εισόδων, και να ανταλλάσσονται σε δραχμές. Τυχόν αδιάθετες δραχμές μπορούν να ανταλλάσσονται με ευρώ, στα σημεία αναχώρησης, στην ισοτιμία Δ / Ε. Οι Εξαγωγες των Ευρώ θα οφείλονται σε ελέγχους του νομίσματος. Οταν εξάγονται τα Ευρώ θα καταχωρηθουν με τα χρήματα Ελέγχου, έτσι ώστε αν το ίδιο ποσό ή μέρη αυτού, επανεισάγονται να ανταλλάσσονται σε δραχμές, σε αξία δραχμης.

13. Φυσικά, σε όλες τις μεγάλες αλλαγές που γίνονται μερικα θα ειναι καλύτερα και κάποια χειρότερα. Γ. Αύξηση του Ανταγωνισμού Ο μόνος τρόπος για να αυξηθεί η "Ανταγωνιστικότητα" στην Ελλάδα είναι η μείωση των τιμών παραγωγής. Αυτό μπορεί να γίνει εύκολα με τις προσαρμογές των ισοτιμιών δραχμής, έτσι ώστε θα έχουν τις καλύτερες τιμές του κόσμου. 1. Η υποτίμηση του νομίσματος είναι ο μονος τρόπος σε σχέση με τις επιβαλλόμενες άδικιες των επιλεκτικών μέτρων. 2. Αυτό θα μειώσει προσωρινά το επίπεδο διαβίωσης των Ελλήνων κατοίκων. Αλλά, σύντομα, θα την αυξήσει. 3. Μειώνοντας τις τιμές της παραγωγής, η Ελλάδα θα εξοικονομήσει περισσότερα από 20 δισ. ευρώ από την πλευρά των εισαγωγών. Δεν θα πρέπει να εισάγει προϊόντα για τα οποία έχει το συγκριτικό, ακόμη και το απόλυτο πλεονέκτημα. Με τις χαμηλότερες τιμές μπορεί να προσθέσει στην τακτική των εξαγωγών της, ύψους 15 δις περίπου, ένα άλλο 15 έως 20.000.000.000, και, τέλος, εκτός από τα 50 δισ. περίπου, τουλάχιστον, σε κεφάλαια, σε ετήσια βάση. 4. Αυτά τα 50 δισεκατομμύρια θα αυξήσουν την παραγωγή, θα οδηγήσουν σε μηδενική ανεργία, θα αύξησουν την κατανάλωση και θα επαναφέρει την οικονομία.

5. Οι τιμές των μετοχών θα αυξηθούν σε μεγάλο βαθμό, φέρνοντας κεφάλαια , καθώς και ξένες επενδύσεις θα πρέπει να προσελκύονται από τη χώρα. 6. Αυτές μπορεί να επενδύθούν και να επικεντρωθούν στη Γεωργία, Κτηνοτροφία, Ορυκτά, Τουρισμό, Ενέργεια, και σε νέες τεχνολογίες. 7. Αυτό σημαίνει ότι η Ελλάδα δεν θα έχει την ανεργία.Η Κατανάλωση και η παραγωγή θα αυξηθεί. Και θα είναι σε θέση να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του χρέους της, περίπου 50 δις ευρώ, ετησίως. 8. Σε πέντε χρόνια, η Ελλάδα θα έχει μειωθεί το δημόσιο χρέος, από 400 δισ. ευρώ., περίπου, και ότι χωρις νέες οφειλές, σε 150 δισ. ευρώ. Ευρώ.Το ΑΕΠ από 115% σε 43%? ,0,00 Ετήσιο χρέος προς το ΑΕΠ και θα είναι σε θέση να δανειστεί με το ελάχιστο συνολικό επιτόκιο. 9. Στην περίπτωση αυτή, η τρόικα θα είναι ένας καλός φίλος και δεν θα αποτελεί απειλή για την Ελλάδα. Η. Αναδιάρθρωση του χρέους Μετά τη εγκατάσταση του νέου νομισματικού συστήματος, η Ελλάδα θα μπορεί να αναδιαρθρώσει τα χρέη της.

Μπορεί να έρθουν σε συμφωνία με τους κατόχους του χρέους της, έτσι ώστε οι δύο μπορεί να αντιμετωπίσει τα πραγματικά γεγονότα και τις δυνατότητες. Μπορεί να υπάρχουν τρία σενάρια: 1. Μείωση κατά 20% ή 30% του χρέους 2. Επιμήκυνση της πληρωμής του χρέους 3. Αύξηση στην εξαγωγή αγαθών και υπηρεσιών για την εξόφληση των χρεών. Ι. Η ανοικοδόμηση της Κυβερνητικής μηχανής Η Ελλάδα, αναγκαστηκε από τα οικονομικά προβλήματα και την τρόικα, να συνειδητοποι'ησει ότι δεν μπορούν να συνεχίσει με τα παρόντα εμπόδια.

Ήδη, έχει λάβει μέτρα για να απαλλαγεί από αυτά. Με τον αέρα της νέας αισιοδοξίας, μπορεί να ξαναχτίστεί το κράτος, και χρησιμοποιώντας τα νέα επιτεύγματα, η Ελλάδα μπορεί να γίνει η καλύτερη οργανωμένη πολιτεία. Αυτόματα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης θα εκτελούν τις περισσότερες υπηρεσίες, έτσι ώστε οι ακριβείς φόροι θα πληρωθούν και θα αποφευχθούν οι δωροδοκίες και οι εγκληματικές πράξεις . Κ. Απαραίτητες απαιτήσεις Οι πολιτικοί και οι αρχές πρέπει να επιλέγονται από τα εθνικά κριτήρια και τις προσωπικές αξίες, και όχι από ξένους και τοπικούς «παράγοντες» που ενδιαφέρονται μόνο για τα δικά τους συμφέροντα, φωνάζοντας μεγάλα λόγια και διακηρύσοντας μεγάλα σχέδια, αλλά κάνουν ακριβώς το αντίθετο. Το πέρασμα των σωστών νόμων και η ακριβή εφαρμογή τους θα είναι ένας απαραβίατος όρος.

Εκλογές τώρα, ως του 1920? Αποτελέσματα: τα ίδια. Λ. Η τροπολογία Συνθήκη της Λισαβόνας Με ή χωρίς τη νέα τροποποίηση της Συνθήκης της Λισαβόνας, η Ελλάδα και πολλά άλλα μέλη της ΕΕ θα αντιμετωπίσουν τεράστια, ακόμη και άλυτα προβλήματα. Τυχερός θα είναι αυτός που θα ξεφύγει πρώτα. Έχω καταλήξει στην απόφαση αυτή για περισσότερο από ένα χρόνο. Με αυτό τείνουν να συμφωνήσουν οι περισσότεροι των ανεξάρτητων οικονομολόγων. Αυτό δεν είναι μια πλήρης μελέτη. Θα ολοκληρωθεί και θα παρουσιαστει στα Ελληνικά, αν κάποιο επίσημο ενδιαφέρον εμφανιστεί. Η μελέτη αυτή θα πάει (για πρώτη φορά), προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Πρωθυπουργό, υπουργούς, αρχές, πολιτικά κόμματα, καθώς και στα μέσα ενημέρωσης Τύπου.
Ιωάννης Αντωνόπουλος
Οικονομολόγος
.filoumenos.com

Τι αγοράζουν και τι πουλάνε σήμερα οι John Paulson, George Soros και Warren Buffett

Ο John Paulson, ο διαχειριστής που πλούτισε σορτάροντας τις τράπεζες ξεπουλά τώρα τις συμμετοχές που είχε σε τραπεζικές μετοχές και ο George Soros, που έχει χαρακτηρίσει το χρυσό ως την απόλυτη φούσκα, μείωσε τις θέσεις του σε ETFs που ποντάρουν στο πολύτιμο μέταλλο.
Τέσσερις φορές το χρόνο, οι μεγαλύτεροι επαγγελματίες επενδυτές καλούνται να γνωστοποιήσουν στις αμερικανικές χρηματιστηριακές αρχές τις τοποθετήσεις τους και από τα στοιχεία αυτά προέκυψαν αυτή τη φορά αρκετές εκπλήξεις.
Ο John Paulson μείωσε εμφανώς τις θέσεις του στον αμερικανικό τραπεζικό κλάδο, καθώς δεν είχε πια τις 1,1 εκατ. μετοχές της Goldman Sachs που είχε δηλώσει το προηγούμενο τρίμηνο, ενώ ρευστοποίησε και μέρος της συμμετοχής του στις Citigroup, Bank of America και JP Morgan Chase.
Ο Paulson ήταν ένας από τους πρώτους μεγάλους διαχειριστές hedge funds που βγήκαν αγοραστές στις τράπεζες πέρυσι. Προφανώς, τώρα κρίνει ότι έχει λόγους να είναι πιο επιφυλακτικός απέναντι στον κλάδο.
Ο Warren Buffett, που για πολλούς θεωρείται ο πιο σοφός επενδυτής της γενιάς του, επένδυσε το τελευταίο τρίμηνο 52 εκατ. δολάρια στην Bank of New York Mellon, ενώ πούλησε το σύνολο των συμμετοχών του στις Home Depot, CarMax, Iron Mountain, NRG Energy και Republic Services. Όσοι γνωρίζουν ισχυρίζονται ότι αυτές οι μετοχές είχαν επιλεγεί από τον προηγούμενο επικεφαλής επενδύσεων της Berkshire Hathaway, ο οποίος θα αποσυρθεί στα τέλη του έτους. Έτσι, το επενδυτικό όχημα του Buffett προετοιμάζεται για την αλλαγή της σκυτάλης και την έλευση του νέου «εκλεκτού» του μεγαλοεπενδυτή, Todd Combs.
Ο George Soros αγόρασε μετοχές των AT&T και Monsanto, ενώ μείωσε τις θέσεις του στο διαπραγματεύσιμο αμοιβαίο κεφάλαιο χρυσού SPDR Gold Trust.
Όσο για τον David Einhorn, το διαχειριστή του hedge fund Greenlight Capital που επίσης πρωτοστάτησε στο trade κατά των τραπεζών και του ευρώ το διάστημα 2008-2010, σήμερα φαίνεται να ποντάρει στην τεχνολογία. Ο διαχειριστής αγόρασε μετοχές της Apple και ενίσχυσε τις συμμετοχές του στις Broadridge Financial Solutions, Ingram Micro και Verigy.


post from: SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR: Τι αγοράζουν και τι πουλάνε σήμερα οι John Paulson, George Soros και Warren Buffett http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2010/11/john-paulson-george-soros-warren.html#ixzz15ToRXnyv
Under Creative Commons License: Attribution

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ....


Προσθήκη λεζάντας


Σύμφωνα με τα στοιχεία του Υπουργείου Εσωτερικών, (μετά την επεξεργασία του 98 % αυτών) τα αποτελέσματα των χθεσινών εκλογών των Περιφερειών, είναι τα εξής:


1. Το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΩΜΑ αποτελείται από 9.800.000 εγγεγραμμένους πολίτες.


2. Από αυτούς, ΠΡΟΣΗΛΘΑΝ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ και ΨΗΦΙΣΑΝ οι 5.980.000


3. Δηλαδή, δεν προσήλθαν να ψηφίσουν 3.820.000 πολίτες, αριθμός που ισούται με το 39 % του εκλογικού σώματος. Άρα, προσήλθε στις κάλπες το 61% του εκλογικού σώματος.


4. Τα ΑΚΥΡΑ και τα ΛΕΥΚΑ, μετρήθηκαν σε 540.000, αριθμός που ισούται με τον 9 % αυτών που ψήφισαν.


5. Το σύνολο των μη προσελθόντων πολιτών, μαζί με .... τα άκυρα και λευκά ψηφοδέλτια, ήταν 4.360.000 αριθμός που ισούται με το 44 % του εκλογικού σώματος.


6. Τα δύο «κόμματα εξουσίας», απέσπασαν χθές :
Το ΠΑΣΟΚ 1.850.000 ψήφους
Η ΝΔ 1.750.000 «
ΣΥΝΟΛΟ 3.600.000 ψήφοι
7. Τα 3.600.000 ψήφοι που συγκεντρώνουν τα δύο κόμματα μαζί, αποτελούν το 37,5 % του εκλογικού σώματος, ενώ
Το 1.850.000 ψήφοι του ΠΑΣΟΚ, αποτελούν το 19,2 % του εκλογικού σώματος
Το 1.750.000 ψήφοι της ΝΔ, αποτελούν το 18,3 % του εκλογικού σώματος


8. Στις περυσινές εκλογές του Οκτωβρίου,
Το ΠΑΣΟΚ είχε αποσπάσει 3.094.000 ψήφους
Η ΝΔ είχε αποσπάσει 2.358.000 ψήφους
Τα δύο κόμματα μαζί, είχαν συγκεντρώσει το 77% του συνόλου των ψηφισάντων.


Τα παραπάνω επίσημα και αδιαμφισβήτητα στοιχεία, λένε τα εξής:
4.287.000 πολίτες, (το 44 % του εκλογικού σώματος), ο ένας στους δύο Έλληνες και Ελληνίδες, αποδοκίμασε το σύνολο του πολιτικού συστήματος. Με την πράξη του αυτή, έδειξε ότι υπάρχει κενό εκπροσώπησής του.


Το μήνυμα είναι πολύ ηχηρό και απευθύνεται με τον πλέον επίσημο και αγωνιώδη τρόπο στις πολιτικές εφεδρείες που βρίσκονται αδρανείς μέσα στην κοινωνία. Ήρθε η ώρα τους. Πρέπει «να βγούνε μπροστά» και να οργανώσουν τη συσπείρωση αυτού του λαού, που χθές διαχώρισε τη θέση του από τα ανδράποδα και τους εξώνητους που το σύστημα εξέθρεψε όλα αυτά τα χρόνια, πτωχεύοντας την Ελληνική κοινωνία.
Το ΠΑΣΟΚ, από τα 3.094.000 ψήφους (που πήρε πέρυσι), έχασε μέσα σε ένα χρόνο, 1.244.000 υποστηρικτές του, δηλαδή το 40 % της δύναμής του !!!
Η ΝΔ, από τα 2.358.000 ψήφους (που πήρε πέρυσι), έχασε μέσα σε ένα χρόνο, 608.000 υποστηρικτές της, δηλαδή το 26 % τής , ήδη, τσεκουρεμένης πέρυσι, δύναμής της, χωρίς να έχει καμία απώλεια από κυβερνητική εξουσία!!!
Αλήθεια, ο κ. Σαμαράς, αντί να κλαίει και να οδύρεται, θριαμβολογεί; Επειδή έχασε λιγότερους υποστηρικτές και πλησίασε το βυθιζόμενο ΠΑΣΟΚ;
Δηλαδή, αν αύριο μείνουν στην Ελλάδα όλο κι όλο 1500 οπαδοί του δικομματισμού και η ΝΔ έχει τους 1000, ο κ. Σαμαράς θα κάνει πάρτυ ,γιατί θα περνάει το ΠΑΣΟΚ κατά 50 %;
Η χώρα κυβερνάται από ένα κόμμα που σήμερα, κατά την πλέον επίσημη καταγραφή της λαϊκής ετυμηγορίας, το εμπιστεύεται μόνο το 19,2 % του Ελληνικού λαού. (Πήρε 1.850.000 ψήφους, από τους 9.620.000 του συνόλου των εκλογέων).


Αλήθεια, τι περίμενε να «συναθροίσει» ο ΓΑΠ για να «πάει σε εκλογές»;; Το 40 % των περυσινών εκλογέων του, απέσυρε την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό του και στο κόμμα του. Η χυδαία μπλόφα του, ότι θα πάει σε εκλογές αν η κοινωνία αποδοκιμάσει την πρακτική του, αποκαλύφθηκε χθές το βράδυ, όταν άνοιξαν όλα τα χαρτιά στο τραπέζι. Αντί άσσους, που έδειχνε ότι έχει, κρατούσε άχρηστα «λιμά».


Το «ωραίο» είναι ότι, παρ’ όλ’ αυτά, δεν θέλει να χάσει τη θέση του στο τραπέζι και κάνει το κορόϊδο, σφυρίζοντας αδιάφορος. Το «πιστόλι» όμως που έβγαλε επάνω στο τραπέζι, το πήρε η κοινωνία, που δεν έχει και τη διπλωματική παιδεία της Μέρκελ και, ενίοτε, συμπεριφέρεται πολύ «μπρουτάλ».


Τα νέα δεδομένα που δημιούργησαν χθές οι κάλπες, έχουν διαμορφώσει ένα πολύ ενδιαφέρον πολιτικό περιβάλλον.


Ο βρασμός στο καζάνι, δυναμώνει.


Η «στιγμή της αλήθειας» για το καθεστώς πολιτικό σύστημα, δείχνει ότι πλησιάζει πολύ γοργά.


radioparanoid519


ΠΗΓΗ

ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2010/11/blog-post_3370.html#ixzz15ToGhtDc

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ



Α’ ΚΥΡΙΑΚΗ
Β’ ΚΥΡΙΑΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ
Β’ – Α’
Εγγεγραμμένοι  9.819.026         8.980.208                                -838.818
Ψήφισαν 5.988.678    4.199.073 -1.789.605
Αποχή 39,01% 53,24% 14,23%
Άκυρα 323.217 220.889 -102.328
Λευκά 227.717 269.025 41.308
Έγκυρα 5.437.744 3.709.159 -1.728.585




ΝΔ ψηφοι 1.773.582 1.823.514 49.932
ΠΑΣΟΚ ψηφοι 1.882.902 1.885.164 2.262
Διαφορά ΝΔ – ΠΑΣΟΚ -109.320 -61.650 47.670




ΝΔ % 32,62% 49,17% 16,55%
ΠΑΣΟΚ % 34,63% 50,83% 16,20%
Διαφορά ΝΔ – ΠΑΣΟΚ -2,01% -1,66% 0,35%
Σημ. απομένουν περίπου 33 τμήματα (Αττικής όλα) να ενσωματωθούν στη Β’ Κυριακή
Νομαρχίες
Περιφέρεια Νομός Α’ ΚΥΡΙΑΚΗ Β’  ΚΥΡΙΑΚΗ
Αττικής Νήσων

Αττικής Ανατολικής Αττικής ΝΔ ΝΔ
Αττικής Πειραιώς ΠΑΣΟΚ ΠΑΣΟΚ
Αττικής Αθηνών ΠΑΣΟΚ ΠΑΣΟΚ
Αττικής Νοτίου Τομέα Αθηνών

Αττικής Κεντρικού Τομέα Αθηνών

Αττικής Δυτικού Τομέα Αθηνών

Αττικής Βορείου Τομέα Αθηνών

Αττικής Δυτικής Αττικής ΝΔ ΝΔ
Πελοποννήσου Αργολίδος ΠΑΣΟΚ ΠΑΣΟΚ
Πελοποννήσου Αρκαδίας ΠΑΣΟΚ ΠΑΣΟΚ
Πελοποννήσου Κορινθίας ΝΔ ΠΑΣΟΚ
Πελοποννήσου Λακωνίας ΝΔ ΝΔ
Πελοποννήσου Μεσσηνίας ΝΔ ΝΔ
Βορείου Αιγαίου Λήμνου

Βορείου Αιγαίου Σάμου ΠΑΣΟΚ ΠΑΣΟΚ
Βορείου Αιγαίου Λέσβου ΝΔ ΝΔ
Βορείου Αιγαίου Ικαρίας

Βορείου Αιγαίου Χίου ΠΑΣΟΚ ΠΑΣΟΚ
Νοτίου Αιγαίου Κυκλάδων ΠΑΣΟΚ ΠΑΣΟΚ
Νοτίου Αιγαίου Δωδεκανήσων ΠΑΣΟΚ ΠΑΣΟΚ
Νοτίου Αιγαίου Μήλου

Νοτίου Αιγαίου Τήνου

Νοτίου Αιγαίου Σύρου

Νοτίου Αιγαίου Ρόδου

Νοτίου Αιγαίου Πάρου

Νοτίου Αιγαίου Μυκόνου

Νοτίου Αιγαίου Κώ

Νοτίου Αιγαίου Κέας-Κύθνου

Νοτίου Αιγαίου Καρπάθου

Νοτίου Αιγαίου Καλύμνου

Νοτίου Αιγαίου Θήρας

Νοτίου Αιγαίου Ανδρου

Νοτίου Αιγαίου Νάξου

Κρήτης Χανίων ΠΑΣΟΚ ΠΑΣΟΚ
Κρήτης Ηρακλείου ΠΑΣΟΚ ΠΑΣΟΚ
Κρήτης Λασιθίου ΠΑΣΟΚ ΠΑΣΟΚ
Κρήτης Ρεθύμνης ΠΑΣΟΚ ΠΑΣΟΚ
Αν, Μακεδονίας & Θράκης Εβρου ΝΔ ΝΔ
Αν, Μακεδονίας & Θράκης Θάσου

Αν, Μακεδονίας & Θράκης Καβάλας ΝΔ ΝΔ
Αν, Μακεδονίας & Θράκης Ξάνθης ΝΔ ΠΑΣΟΚ
Αν, Μακεδονίας & Θράκης Ροδόπης ΠΑΣΟΚ ΠΑΣΟΚ
Αν, Μακεδονίας & Θράκης Δράμας ΝΔ ΝΔ
Κεντρικής Μακεδονίας Κιλκίς ΝΔ ΝΔ
Κεντρικής Μακεδονίας Χαλκιδικής ΝΔ ΝΔ
Κεντρικής Μακεδονίας Σερρών ΝΔ ΝΔ
Κεντρικής Μακεδονίας Πέλλας ΝΔ ΝΔ
Κεντρικής Μακεδονίας Θεσσαλονίκης ΝΔ ΝΔ
Κεντρικής Μακεδονίας Ημαθίας ΝΔ ΝΔ
Κεντρικής Μακεδονίας Πιερίας ΝΔ ΝΔ
Δυτικής Μακεδονίας Γρεβενών ΠΑΣΟΚ ΠΑΣΟΚ
Δυτικής Μακεδονίας Καστοριάς ΝΔ ΝΔ
Δυτικής Μακεδονίας Κοζάνης ΝΔ ΠΑΣΟΚ
Δυτικής Μακεδονίας Φλώρινας ΝΔ ΝΔ
Ηπείρου Πρέβεζας ΝΔ ΝΔ
Ηπείρου Αρτας ΝΔ ΝΔ
Ηπείρου Θεσπρωτίας ΠΑΣΟΚ ΠΑΣΟΚ
Ηπείρου Ιωαννίνων ΝΔ ΝΔ
Θεσσαλίας Καρδίτσας ΠΑΣΟΚ ΝΔ
Θεσσαλίας Λάρισας ΝΔ ΝΔ
Θεσσαλίας Μαγνησίας ΠΑΣΟΚ ΠΑΣΟΚ
Θεσσαλίας Σποράδων

Θεσσαλίας Τρικάλων ΝΔ ΝΔ
Ιονίων Νήσων Ιθάκης

Ιονίων Νήσων Λευκάδας ΝΔ ΝΔ
Ιονίων Νήσων Κερκύρας ΝΔ ΝΔ
Ιονίων Νήσων Ζακύνθου ΝΔ ΠΑΣΟΚ
Ιονίων Νήσων Κεφαλληνίας ΝΔ ΠΑΣΟΚ
Δυτικής Ελλάδας Αιτωλοακαρνανίας ΠΑΣΟΚ ΠΑΣΟΚ
Δυτικής Ελλάδας Αχαίας ΠΑΣΟΚ ΠΑΣΟΚ
Δυτικής Ελλάδας Ηλείας ΠΑΣΟΚ ΠΑΣΟΚ
Στερεάς Ελλάδας Ευρυτανίας ΝΔ ΝΔ
Στερεάς Ελλάδας Βοιωτίας ΠΑΣΟΚ ΠΑΣΟΚ
Στερεάς Ελλάδας Φθιώτιδας ΝΔ ΠΑΣΟΚ
Στερεάς Ελλάδας Φωκίδας ΝΔ ΝΔ
Στερεάς Ελλάδας Ευβοίας ΠΑΣΟΚ ΠΑΣΟΚ




ΣΥΝΟΛΟ ΝΔ 32 27
ΣΥΝΟΛΟ ΠΑΣΟΚ 22 27
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters