Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

Γέμισε η Ελλάδα απο απατεώνες πολιτικάντηδες με …αριστερές βαθιές τσέπες

Δυναστεία Κουβέλη…

Γράφει η Γκόλφω η Κολωνακιώτισσα


Ανέκαθεν, οι ΚΚΕδες αλλά και μερίδα του Τύπου και των πολιτών, χαρακτήριζαν τους κάθε λογής αριστερού τύπου Κουβέληδες,στενούς συνεργάτες της αστικής και πολιτικής τάξης. Είναι γνωστό επ

ίσης, ότι οι προοδευτικοί κατά τ’άλλα πολιτικοί της ”ροζ” αριστεράς, χρησιμοποιούν όλα τα συστήματα του παλαιοκομματισμού. Είναι βέβαια πάντα οι πρώτοι κριτές του δικομματικού πολιτικού συστήματος στην Ελλάδα .
Μην αμφιβάλλετε ότι ο Φώτης Κουβέλης βαδίζει σωστά ως δεκανίκι του ΠΑΣΟΚ, με δεδομένο ότι,ο κατά τ’άλλα πολιτικός της κάποτε Αριστεράς και Προόδου,με το που του δόθηκε μικρή εξουσία, πρόλαβε και έχωσε τη κόρη του Μαρία, στο δημοτικό συμβούλιο του προτεινόμενου φυσικά από τον ίδιο, κ. Καμίνη. Η οποία φυσικά, εξελέγη με την πρώτη.
Μην τον ακούσουμε να ξαναμιλήσει για τις κακές συνήθειες ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, της οικογενειοκρατίας και των γόνων τύπου…
Μπακογιάννη, Μητσοτάκη. Καραμανλή, Παπανδρέου.
Μια Δυναστεία, ένα νέο πολιτικό τζάκι γεννήθηκε. Αυτό της οικογένειας Κουβέλη.

http://networkedblogs.com/aBFg3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters