Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΣΤΙΣ ΕΒΡΑΙΕΣ ΝΑ ΣΥΝΕΥΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΕ ΜΗ ΕΒΡΑΙΟΥΣ


 Στο βίντεο που ακολουθεί βλέπουμε το ρεπορτάζ του "RUSSIA TODAY" στο Ισραήλ, για την πρόσφατη καταδίκη που επιβλήθηκε σε Αραβα που είπε σε μια Εβραιοπούλα ότι ήταν Εβραίος και έκανε σέξ μαζί της. Η καταδίκη για τον Αραβα είναι 18 μήνες φυλάκιση.

Σε άλλο σημείο του βίντεο βλέπουμε τα ειδικά γραφεία καταγγελιών που έχουν οι Εβραίοι στο Ισραήλ, στα οποία οι συγγενείς των γυναικών που βγαίνουν ραντεβού με Αραβες και γενικά μη Εβραίους, μπορούν να κάνουν καταγγελίες 24 ώρες το 24ωρο για να τιμωρούνται απο το κρράτος οι μη Εβραίοι σύντροφοι της Εβραίας γυναίκας.
Η κατηγορία για τον Αραβα είναι "βιασμός με απάτη".


Βέβαια οι Εβραίες δεν συμφωνούν με τα μέτρα των σοφών Ραββίνων όπως βλέπουμε στο τέλος του βίντεο και τα θεωρούν υπερβολικά. 


Με την ίδια λογική θα μπορούσαμε και στην Ελλάδα να φυλακίζουμε όποιον Αλβανό ή αλλοδαπό το "παίζει" Ελληνας για να "ρίξει" τις τουρίστριες. Αλλά αν το κάναμε αυτό τότε ο Δημητράς και οι λοιποί "αντιρατσιστές" θα μας κατείγγειλαν σε όλα τα δικαστήρια του πλανήτη για ρατσισμό.

Βέβαια δεν είδαμε ποτέ και κανέναν επίδοξο αντιρατσιστή να καταγγέλει το Ισραήλ για ρατσισμό.

Τυχαίο; Δεν νομίζουμε...

Πυγή

Να χαιρόμαστε τον ΕΒΡΑΙΟ πρωθυπουργό μας

Ο παπαΕβραίου στο μουσείο ολοκαυτώματος                         Θα τον δούμε και στην βουλή των Ελλήνων με την ΕΒΡΑΪΚΉ κιπά;

Ολοκληρώνοντας την επίσκεψη στο Μουσείο του Ολοκαυτώματος ο παπαΕβραίου , αποδίδοντας τιμές, άναψε τη φλόγα στο Μαυσωλείο του Ολοκαυτώματος και κατέθεσε στεφάνι.

Μιλώντας αμέσως μετά στα μέσα ενημέρωσης, δήλωσε ότι «είναι δύσκολο να περιγράψεις τα συναισθήματα από την εμπειρία της επίσκεψης στο Μουσείο του Ολοκαυτώματος. Ποτέ ξανά ρατσισμός, ξενοφοβία, αντισιμιτισμός. Ετσι βλέπουμε τη δημοκρατία. Σε αυτές τις αρχές η δημοκρατία στην Ελλάδα βασίζεται».

Τελειώνοντας, ο κ. παπαΕβραίου επεσήμανε, ότι η σημερινή του επίσκεψη στον εν λόγω χώρο, έχει το χαρακτήρα της απόδοσης τιμής στα θύματα μιας μελανής σελίδας της παγκόσμιας ιστορίας και της απόδοσης τιμής στην προσφορά της ελληνικής εβραϊκής κοινότητας και για τα όσα υπέφεραν. 

Σχόλια:




Ανώνυμος είπε...
Στεφάνι στα τόσα θύματα του ολοκαυτώματος του Ελληνικού Έθνους κατεθεσε ? Κατέθεσε κάπου στεφανι για τις τόσες γενοκτονιες ? Για τις 90.000 ψυχές της σφαγης της Χίου ? Καλάβρυτα ? Κύπρος ?? Φωτια και τσεκουρι στους προσκυνημένους
Ανώνυμος είπε...
Ο Τζέφρυ κάνει τη δουλειά του, δεν είναι κάτι που με ξενίζει, ο άνθρωπος ήρθε να εκτελέσει μία αποστολή και αυτό κάνει. Το ζώο λαός το οποίο όλοι χαιδεύουν λες και είναι κάτι το ιερό που δεν το αγγίζει ούτε ο θεός (γιατί έτσι λέει η δημοκρατία !!!) βλέπει αυτές τις εικόνες και...κενό. Είναι σα να βλέπει ένα σήριαλ στην τηλεόραση δεν υπάρχει καμία διαφορά. Ένας άνεργος 14 μήνες στο Πέραμα ξέρετε τι θα κάνει; Θα ψάξει να βρει ένα ευρώ δανεικό για να αγοράσει τον "Γαύρο" για να διαβάσει για τον Ριέρα. Και ενώ εμείς μιλάμε για τα ύπουλα σχέδια του Τζέφρυ και των τραπεζιτών και για το αβέβαιο μέλλον του τόπου αυτός το μόνο που σκέπτεται είναι πως θα βρει εισητήριο για την πρεμιέρα στο "Καραισκάκη". Συγνώμη αλλά μήπως όλη αυτή η αριστεροποίηση δεκαετιών μας έχει κάνει Ινδούς; Ο λαός δεν είναι αγελάδα στην Ινδία για να μην τον αγγίζουμε, ο λαός θέλει ποιμένα, ο λαός είναι ανώριμος, είναι πρόβατα και εάν δεν το καταλάβουμε βαδίζουμε σε λάθος δρόμο. Το ότι ο λαός είναι πρόβατα δεν σημαίνει ότι θα τον οδηγήσουμε στο σφαγείο, αντιθέτως επειδή είμαστε ηθικοί και δημοκρατικοί και δίκαιοι θα του φερθούμε όπως ο καλός πατέρας στο παιδί του. Με αγάπη, φροντίδα και αυστηρότητα. Είναι λάθος να περιμένουμε να ξυπνήσει ο λαός και να τιμωρήσει τους φαύλους, δεν πρόκειται να το κάνει και αν το κάνει θα είναι σπασμωδικό και χωρίς συνέχεια. Ο λαός δεν πρόκειται να ψηφίσει κανένα πατριωτικό κόμμα για να τιμωρήσει το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ για τα δεινά που του προκάλεσαν, θα προτιμήσει να μην πάει να ψηφίσει. Στόχος λοιπόν πρέπει να είναι να διώξουμε τους κακούς τσοπαναραίους με κάθε τρόπο και να έρθουν ποιμένες που αγαπούν αυτό το λαό και αυτόν τον τόπο και θέλουν να προσφέρουν. Χρήστος Παναγιωτόπουλος Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας 
 
Πυγή
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters