Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΣΤΙΣ ΕΒΡΑΙΕΣ ΝΑ ΣΥΝΕΥΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΕ ΜΗ ΕΒΡΑΙΟΥΣ


 Στο βίντεο που ακολουθεί βλέπουμε το ρεπορτάζ του "RUSSIA TODAY" στο Ισραήλ, για την πρόσφατη καταδίκη που επιβλήθηκε σε Αραβα που είπε σε μια Εβραιοπούλα ότι ήταν Εβραίος και έκανε σέξ μαζί της. Η καταδίκη για τον Αραβα είναι 18 μήνες φυλάκιση.

Σε άλλο σημείο του βίντεο βλέπουμε τα ειδικά γραφεία καταγγελιών που έχουν οι Εβραίοι στο Ισραήλ, στα οποία οι συγγενείς των γυναικών που βγαίνουν ραντεβού με Αραβες και γενικά μη Εβραίους, μπορούν να κάνουν καταγγελίες 24 ώρες το 24ωρο για να τιμωρούνται απο το κρράτος οι μη Εβραίοι σύντροφοι της Εβραίας γυναίκας.
Η κατηγορία για τον Αραβα είναι "βιασμός με απάτη".


Βέβαια οι Εβραίες δεν συμφωνούν με τα μέτρα των σοφών Ραββίνων όπως βλέπουμε στο τέλος του βίντεο και τα θεωρούν υπερβολικά. 


Με την ίδια λογική θα μπορούσαμε και στην Ελλάδα να φυλακίζουμε όποιον Αλβανό ή αλλοδαπό το "παίζει" Ελληνας για να "ρίξει" τις τουρίστριες. Αλλά αν το κάναμε αυτό τότε ο Δημητράς και οι λοιποί "αντιρατσιστές" θα μας κατείγγειλαν σε όλα τα δικαστήρια του πλανήτη για ρατσισμό.

Βέβαια δεν είδαμε ποτέ και κανέναν επίδοξο αντιρατσιστή να καταγγέλει το Ισραήλ για ρατσισμό.

Τυχαίο; Δεν νομίζουμε...

Πυγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters