Τρίτη, 15 Μαΐου 2018

Η τελική αναμέτρηση ...

Η μαζική και όπως όλα δείχνουν τελική αναμέτρηση με το απάνθρωπο σύστημα της εξαπάτησης, βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Η Ανθρωπότητα βρίσκεται αντιμέτωπη με την καθοριστική επιλογή αξιών, κάτι που σημαίνει ανάλογη επιλογή χρονογραμμής του μέλλοντος που ο καθένας θα βιώσει.

Τα ψέματα έχουν τελειώσει για όλες τις αντιμαχόμενες πλευρές και τώρα παίζονται όλα για όλα.

Ο ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΒΡΑΪΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ!!! ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ ΤΩΝ ΡΩΜΑΙΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ!!

Αποτέλεσμα εικόνας για Χριστιανισμός είναι ένα πολιτικό κατασκεύασμα των Ρωμαίων Î±Ï…Ï„Î¿ÎºÏÎ±Ï„ÏŒÏÏ‰Î½Ο ΕΒΡΑΙΟΧριστιανισμός είναι ένα πολιτικό κατασκεύασμα των Ρωμαίων αυτοκρατόρων για τον έλεγχο της "μάζας"!!Ο λαός πεινούσε και οι Ρωμαίοι Αυτοκράτορες επινόησαν τον μύθο του Εβραίου Μεσσία για να έχουν τα πρόβατα στο μαντρί να περιμένουν την μεταθανάτια πλούσια ζωή δηλαδή τον παράδεισο!!Το ίδιο κάνουν και οι σημερινοί προδότες πολιτικοί!!!Αν ήθελαν οι Ρωμαίοι αυτοκράτορες θα είχαν συντρίψει τον χριστιανισμό πριν καν εμφανιστεί!!Αλλά ποιοι να τον συντρίψουν αυτοί που τον δημιούργησαν??

ΚΕΝΤΡΙΚΗ «Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ». ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ PRONEWS ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ «Η ΣΥΖΥΓΟΣ Α. ΣΩΡΡΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΕΞΑΓΟΡΑΣΕ ΤΙΣ ΠΟΙΝΕΣ ΤΗΣ»

Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

50000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ. ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΠΥΡΗ ΓΝΩΣΗ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ!!!
ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ!!!
https://www.aitherikigrafi.gr/keimena

ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ : ΕΓΩ ΣΕ ΧΕΛΩΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΩ

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters