Τρίτη 15 Μαΐου 2018

Η τελική αναμέτρηση ...

Η μαζική και όπως όλα δείχνουν τελική αναμέτρηση με το απάνθρωπο σύστημα της εξαπάτησης, βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Η Ανθρωπότητα βρίσκεται αντιμέτωπη με την καθοριστική επιλογή αξιών, κάτι που σημαίνει ανάλογη επιλογή χρονογραμμής του μέλλοντος που ο καθένας θα βιώσει.

Τα ψέματα έχουν τελειώσει για όλες τις αντιμαχόμενες πλευρές και τώρα παίζονται όλα για όλα.

Ο ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΒΡΑΪΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ!!! ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ ΤΩΝ ΡΩΜΑΙΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ!!

Αποτέλεσμα εικόνας για Χριστιανισμός είναι ένα πολιτικό κατασκεύασμα των Ρωμαίων Î±Ï…Ï„Î¿ÎºÏÎ±Ï„ÏŒÏÏ‰Î½Ο ΕΒΡΑΙΟΧριστιανισμός είναι ένα πολιτικό κατασκεύασμα των Ρωμαίων αυτοκρατόρων για τον έλεγχο της "μάζας"!!Ο λαός πεινούσε και οι Ρωμαίοι Αυτοκράτορες επινόησαν τον μύθο του Εβραίου Μεσσία για να έχουν τα πρόβατα στο μαντρί να περιμένουν την μεταθανάτια πλούσια ζωή δηλαδή τον παράδεισο!!Το ίδιο κάνουν και οι σημερινοί προδότες πολιτικοί!!!Αν ήθελαν οι Ρωμαίοι αυτοκράτορες θα είχαν συντρίψει τον χριστιανισμό πριν καν εμφανιστεί!!Αλλά ποιοι να τον συντρίψουν αυτοί που τον δημιούργησαν??

ΚΕΝΤΡΙΚΗ «Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ». ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ PRONEWS ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ «Η ΣΥΖΥΓΟΣ Α. ΣΩΡΡΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΕΞΑΓΟΡΑΣΕ ΤΙΣ ΠΟΙΝΕΣ ΤΗΣ»

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters