Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

ΕΚΤΑΚΤΟ> Κλιμάκιο Γερμανών Εισαγγελέων εγκαθίσταται μόνιμα στην Αθήνα! ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΗ ΓΝΩΜΗ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ

ξυπνήτεεεεεεεεεε σας έχουν θαμμένους ηδη 2 μέτρα κάτω απ τη γη , σηκωθείτε και βγείτε απο τον τάφο.. ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ




H πληροφορία που διέρρευσε από Γερμανούς δημοσιογράφους έρχεται να δέσει με όλα όσα συμβαίνουν στον χώρο της Δικαιοσύνης τους τελευταίους μήνες.

Γερμανοί εισαγγελείς ειδικευμένοι στο οικονομικό έγκλημα και στη φοροδιαφυγή, ξέπλυμα μαύρου χρήματος, κλπ, πρόκειται να εγκατασταθούν μόνιμα στην Αθήνα!

Το συγκεριμένο κλιμάκιο θα εργάζεται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο σε πάροδο της λεωφ. Αλεξάνδρας-το κτίριο έχει ενοικιασθεί ήδη-και μοναδική του αποστολή θα είναι ο έλεγχος της ελληνικής Δικαιοσύνης. Κι αυτό γιατί οι δανειστές έχουν την αίσθηση ότι η μη απόδοση Δικαιοσύνης στην Ελλάδα και η ασυλία συγκεκριμένων βαρόνων της διαπλοκής έχει μετατρέψει την περίπτωση της χώρας μας σε πηγάδι δίχως πάτο για τα δικά τους χρήματα.

Η συγκεκριμένη κίνηση της Μέρκελ έγινε και με την σύμφωνη γνώμη του Λευκού Οίκου-μια και οι Αμερικανοί σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελαν να αντιμετωπίσουν μια τοξική βόμβα στον ευρωπαικό νότο την οποία θα κληθούν να απασφαλίσουν οι ίδιοι με πακτωλό εκατομμυρίων δολλαρίων σε περίπτωση που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ επιλέξει να βγάλει τη χώρα από το ευρώ και να την βάλει σε τροχιά δολαρίου-βλέπε Αργεντινή.

Αμερικανοί και Γερμανοί λοιπόν έχουν αναλάβει να αντιμετωπίσουν το θηρίο χτυπώντας το στην ευαίσθητη κοιλιακή του χώρα, όπως αποκαλούν τις σχέσεις διαπλοκής τμήματος της ελληνικής δικαιοσύνης με ντόπιους βαρόνους και ολιγάρχες!


http://kourdistoportocali.com
http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2014/07/2.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters