Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΕ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΣΟΥ ….ΜΗΝ ΓΕΡΝΑΣ

ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΕ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΣΟΥ ….ΜΗΝ ΓΕΡΝΑΣ

Αναζωογόνηση του εγκεφάλου

Παράλληλα με τους παράγοντες που επηρεάζουν τον τρόπο ζωής μας, όπως είναι η καλή διατροφή, η άσκηση και ο σωστός ύπνος, υπάρχουν ορισμένοι άλλοι που είναι  επί σεις πολύ σημαντικοί για την αναζωογόνηση τους εγκεφάλου.
(ένας από τους σημαντικούς λόγους που πρέπει να φροντίζουμε για την αναζωογόνηση του εγκεφάλου μας είναι γιατί ως γνωστό τα κύτταρα που τον αποτελούν δεν ανανεώνονται. Έτσι οι τυχών βλάβες του δεν μπορούν  να αποκατασταθουν).

Διατροφή  Χαμηλή Περιεκτικότητα σε Λίπος

Το υπερβολικό λίπος που λαμβάνεται με τη διατροφή, ειδικά το κορεσμένο λίπος, κρέας και γαλακτοκομικά προϊόντα, φράζει τις αρτηρίες του εγκεφάλου. Αυτό μειώνει τη ροή του αίματος προς τον εγκέφαλο και προκαλεί την πρόωρη γήρανση του. αντίθετα, αν μειώσετε σε σημαντικό βαθμό τα επίπεδα του κορεσμένου λίπους στη διατροφή σας, το σώμα σταδιακά θα απορρίψει το λίπος από τοιχώματα των αρτηριών σας. Συνεπώς, θα επανέλθει η φυσιολογική παροχή αίματος προς τον εγκέφαλο, έχοντας ως αποτέλεσμα την αναζωογόνηση του εγκεφάλου.

Λεκιθίνη. Έχει αποδειχθεί ύστερα από μελέτες ότι η λεκιθίνη μπορεί να βελτιώσει τη νοημοσύνη καθώς και τη μνήμη.
Ψευδάργυρος. Ο ψευδάργυρος είναι σημαντικός για τη φυσιολογική λειτουργία του εγκεφάλου.
Αντιοξειδωτικά. Ο εγκέφαλος έχει πολλά κύτταρα τα οποία περιέχουν λίπος και είναι ιδιαίτερα επιρρεπή στην οξείδωση που προκαλούν οι ελεύθερες ρίζες. Τα αντιοξειδωτικά όπως η βήτα καροτίνη, η βιταμίνη C και , το σελήνιο και ο ψευδάργυρος καταστρέφουν τις βλαβερές ελεύθερες ρίζες και ανανεώνουν τον εγκέφαλό σας.
Σύμπλεγμα βιταμινών Β
Οι B3, B5, B6, B12 και η θειαμίνη είναι ζωτικής σημασίας για τη φυσιολογική λειτουργία του εγκεφάλου. Έχει αποδειχθεί ότι ανεπάρκεια των βιταμινών Β προκαλεί επιβράδυνση των εγκεφαλικών λειτουργιών, ανεπαρκή μνήμη και διαταραχές της διάθεσης.

 ΒΟΤΑΝΑ

Τα βότανα και τα μπαχαρικά είναι γεμάτα με αντιοξειδωτικά που βοηθούν στην προστασία των κυττάρων του εγκεφάλου σας από τη γήρανση και την προστασία από τις ζημίες που προκαλούνται από τις  τοξίνες
ΣΥΝΤΑΓΗ ΜΑΚΡΟΖΩΙΑΣ
Απλά ανακατέψτε σε ίσες ποσότητες:
δενδρολίβανο
αποξηραμένα φασκόμηλο
δυόσμο
κουρκούμη
κανέλα
γαρύφαλλα
σκόρδο σε σκόνη
Δεν υπάρχει καμία ανάγκη να μετρηθούν με ακρίβεια αυτά τα μπαχαρικά και τα βότανα, αλλά να συστήσω χρησιμοποιώντας ίσες ποσότητες κάθε μπαχαρικό στον τομέα των αποξηραμένων.Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα γουδί και γουδοχέρι ή μύλο του καφέ (που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο για βότανα και καρυκεύματα) για να  τα αλέσει αυτά. Η συνοχή των τελικών μπαχαρικών θα πρέπει να είναι ένα σκοτεινό σκόνη. Φυλάξτε τα μπαχαρικά αναμειγνύονται σε ένα αεροστεγές, γυάλινο βάζο για να προστατεύσει τα πτητικά έλαια για έξι μήνες .
Προσθέστε αυτό το μίγμα με τα γεύματα σας.

Μια προειδοποίηση: αν είστε σε φαρμακευτική αγωγή, μιλήστε με το γιατρό σας για να βεβαιωθείτε ότι αυτά τα βότανα δεν παρεμβαίνει με τη θεραπεία σας.
Τα Γαρίφαλα περιέχουν αντιοξειδωτικές ενώσεις. ο γαρίφαλο είναι μια καταπληκτική πηγή αντιοξειδωτικών με  άφθονες φαινολικές ενώσεις, οι οποίες βοηθούν στην καταπολέμηση τοξινών και τις σταδιακές καταστροφικές διεργασίες που οδηγούν σε γήρανση των κυττάρων. Επίσης, η έρευνα δείχνει ότι μια ένωση που βρίσκεται σε σκελίδες ονομάζεται ευγενόλη λειτουργεί ως αναστολέας των αιμοπεταλίων, η οποία μπορεί να βοηθήσει στην προστασία σας από εγκεφαλικό επεισόδιο που σχετίζεται με θρόμβους στο αίμα.
ΤΟ δενδρολίβανο  προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες. είναι επίσης εξαιρετικά πλούσια σε αντι-φλεγμονώδεις ουσίες και αντιοξειδωτικές ενώσεις που προστατεύουν τους ιστούς του σώματος σας από τις ελεύθερες ρίζες. Ένα αντιοξειδωτικό, με  καρνοσικό οξύ, έχει επιλεγεί για την ικανότητά του να προάγει την υγεία των ματιών και να προστατεύουν τους ιστούς του εγκεφάλου. Περισσότερα διεξάγεται έρευνα για να διερευνήσει πολλά υποσχόμενο ρόλο αυτού του αντιοξειδωτικού στην πρόληψη εκφυλιστικών ζητήματα του εγκεφάλου όπως η σχετιζόμενη με την ηλικία απώλεια μνήμης και η νόσος Αλτσχάιμερ. Από μόνη του το  δεντρολίβανο μπορεί να είναι  χρήσιμο για την  ενίσχυση του πεπτικού συστήματος για την επίλυση του στομάχου σας.
Φασκόμηλο συμβουλές για τον εγκέφαλο και την υγεία της όρασης. το φασκόμηλο ήταν κάποτε από τους Ρωμαίους για το πλύσιμο των ματιών για να καθαρίσετε την όραση.Οι Ιθαγενείς Αμερικάνοι τοποθετούσαν  σπόρους φασκόμηλου στα μάτια τους και  κάτω από τα βλέφαρα για να καθαρίσουν τα μάτια. Η έρευνα έδειξε ότι το φασκόμηλο περιέχει ακετυλοχολινεστεράσης-ενώσεις αναστολής που φαίνεται να μειώνει κάποια από τα συμπτώματα της νόσου του Alzheimer. Με αντιφλεγμονώδεις και αντιοξειδωτικές του ιδιότητες, το φασκόμηλο καταπολεμά την φλεγμονή που συνδέεται συχνά με γνωστική εξασθένηση, και έχει προταθεί ότι το φασκόμηλο  οτι μπορεί επίσης να βελτιώσει τη μνήμη. Πίνετε τσάι φασκόμηλο για μια εγκεφάλου και της όρασης  ή πασπαλίζουμε αυτό το μείγμα καρυκευμάτων σε πιάτα σας.
Κουρκουμίνη Turmeric καταπολεμά την πλάκα. Αυτό το  η νόστιμο, πορτοκαλί μπαχαρικό εμφανίζεται συχνά σε πιάτα με κάρυ, και διαθέτει αντιφλεγμονώδεις, αντιοξειδωτικές και αντικαρκινικές ιδιότητες. Μια χημική ουσία που ονομάζεται κουρκουμίνη μελετάται για τη θετική επίδραση της στον εγκέφαλο. Πρόσφατη έρευνα δείχνει οτι η  κουρκουμίνη είναι αναστολέας των τοξικών βήτα-αμυλοειδούς πλάκας? Στην πραγματικότητα, η ουσία αυτή μπορεί ακόμη και να βοήθησε ​​για όσους παθαίνουν Αλτσχάιμερ. Τα αντι-φλεγμονώδη αποτελέσματα της κουρκουμίνης βοήθεια μειώνουν τα επίπεδα χοληστερόλης και τη βελτιστοποίηση της λειτουργίας της ινσουλίνης, τα οποία αμφότερα προωθούν την υγιή λειτουργία των κυττάρων του εγκεφάλου.
απο τον
Δρ Maoshing Ni
-Δρ. Μάο


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters