Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

Η προφητεία του Καντάφι επιβεβαιώνεται: Εάν πέσω, η Ευρώπη θα πέσει στα νύχια του Ισλάμ!!! ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΚΛΙΝΤΟΝ;;;;

χιλαρικανταφι
Εκπρόσωπος του Καντάφι είχε σημάνει τον κώδωνα του κινδύνου στην Ευρώπη, λέγοντας ότι «η εκρηκτική αύξηση της παράνομης μετανάστευσης θα ήταν το τίμημα που θα πλήρωναν τα ευρωπαϊκά έθνη για τη στρατιωτική και πολιτική υποστήριξη που παρείχαν οι σύμμαχοι προς τους αντάρτες που προσπαθούσαν να ανατρέψουν τον ισχυρό άνδρα της Λιβύης».

Η εξάρτησης της Ευρώπης από το λιβυκό «μπλοκάρισμα» στους χιλιάδες λαθρομετανάστες έγινε ιδιαίτερα προφανής τις τελευταίες ημέρες του καθεστώτος του Καντάφι.

Τότε ο απειλούμενος δικτάτορας είχε προειδοποιήσει ότι αν καθαιρεθεί, «χιλιάδες άνθρωποι από τη Λιβύη θα εισβάλλουν στην Ευρώπη και δεν θα υπάρχει κανείς να τους σταματήσει.

Η προειδοποίηση αυτή έπεσε στο κενό όπως αποδείχθηκε και τον Μάιο του 2011 οι αρχές της Λιβύης άρχισαν να στοιβάζουν χιλιάδες Αφρικ

ανούς και όχι μόνο σε πλοία και να τους στέλνουν βόρεια προς την Ευρώπη.

Από την Ιταλία, προς την Ισπανία, το Ηνωμένο Βασίλειο και την υπόλοιπη Ευρώπη, το συνεχώς αυξανόμενο κύμα, νεαρών κυρίως λαθρομεταναστών από την Αφρική δείχνει πως η προφητεία του Καντάφι επιβεβαιώνεται…

Όταν ο Μπαράκ Ομπάμα άρχισε να βομβαρδίζει τη Λιβύη, ο Καντάφι είχε προειδοποιήσει τους Συμμάχους των ΗΠΑ: «Αν πέσω, τότε η Ευρώπη θα γίνει “μαύρη”.

Τώρα, χωρίς τον Καντάφι να εμποδίζει τη ροή των λαθρομεταναστών, ένα τεράστιο παλιρροϊκό κύμα παράνομων μεταναστών κατευθύνεται καθημερινά στην πόρτα της Ευρώπης.

Παράλληλα, οι ενέργειες του Ομπάμα στην Αίγυπτο και τη Συρία αποδυνάμωσαν την ισχύ των συνόρων και σε άλλα μέρη, με αποτέλεσμα ορδές λαθρομεταναστών να εισβάλουν στο Ισραήλ, τη Βουλγαρία και την Ελλάδα.

Αυτό που συμβαίνει αποκαλείται «βιβλική έξοδος» και έχει άμεση σχέση με την ανατροπή του Καντάφι.

Τόσο ο Μπαράκ Ομπάμα όσο και η Χίλαρι Κλίντον εμπλέκονται άμεσα στη δημιουργία αυτής της κατάστασης. Απόδειξη η αλησμόνητη αντίδραση της πρώην υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ όταν ενημερώθηκε για το θάνατο του Καντάφι…

hellasforce.com

http://greeknation.blogspot.gr/2014/07/blog-post_48.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters