Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

Ο νυν υπουργός οικονομικών ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗΣ, ήταν το Νο 1 παπαγαλάκι του Σημίτη στην απάτη του Χρηματιστηρίου.


ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗΣ ΓΚΙΚΑΣ -ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ


  — Γκίκας Χαρδούβελης, 2000:  «Το ΧΑΑ ….είναι υγιές και πολύ πιο διαφανές από άλλα» !
  — (Η «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΉ» 23  Ιουλ. 2000, σαν σήμερα!)
  — Δηλώσεις του κ. Γκίκα Χαρδούβελη, στον κ. Χ. Α. Παπαδημητρίου.

  — «Χρειάζεται ακόμα ε ν τ ο ν ό τ ε ρ η προβολή των πλεονεκτημάτων που διαθέτει το ελληνικό Χρηματιστήριο, το οποίο είναι υγιές και πολύ πιο διαφανές από άλλα»  υπογραμμίζει  τον Ιούλιο του 2000 ….ο κ. Γκίκας Χαρδούβελης!!!!
«Το πέρασμα της Ελλάδος στην νέα τεχνολογία είναι αναπόδραστο, πιστεύει ο συνομιλητής μας. Θα γίνει μέσω του Χρηματιστηρίου….» !!!!
  — ….και έγινε ….  Η τεχνολογία στην Ελλάδα πήγε στο Ζενίθ απ” την… ανάποδη….  Το TAXIS π.χ του ΥΠ. ΟΙΚ. είναι ότι πιο απαρχαιωμένο και δυσλειτουργικό «διαθέτει» η χώρα ….από πλευράς νέας τεχνολογίας.
  — ΧΟΡΤΆΣΑΜΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙΆ ΚΑΙ ΠΡΆΣΙΝΑ ΑΛΌΓΑ!
  — Το πυροτέχνημα του ΧΑΑ.
   — Αξία έχει για τον επιστήμονα ….όχι το ότι απέκτησε «ισχυρές»  επιστημονικές και επαγγελματικές γνώσεις, αλλά που και πως τις «διαθέτει-πουλά» στην κοινωνία!
Υπάρχουν δεκάδες επιστήμονες της ίδιας ειδικότητας και του ίδιου βεληνεκούς -ίσως και ανώτερου- που ποτέ δεν θα έκαναν τέτοιου είδους χρηματοοικονομικές δηλώσεις για το ΧΑΑ ….όχι τότε αλλά ούτε και τώρα ….γιατί ο κίνδυνος να «παρεξηγηθούν» ….για χειραγώγηση των επενδυτών, είναι απολύτως υπαρκτός.
Υπάρχουν επιστήμονες που δεν θα παρείχαν τις υπηρεσίες τους, με όποια -πολιτικά ή οικονομικά- ανταλλάγματα ή οφέλη σε πολιτικούς όπως ο λαοπλάνος Σημίτης.
….κι εσύ Ελληνάκο μου  που -έξυπνα σκεπτόμενος- δεν έπαιξες στο ΧΑΑ ….φρόντισαν άλλοι γι” αυτό…. φόρτωσαν το ασφαλιστικό σου ταμείο με «κωλόχαρτα» και τώρα παίρνεις σύνταξη πείνας και έχεις περίθαλψη «θανάτου» ….για 500 ευρώ.
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
ΣΧΕΤΙΚΟ:  Παρέδωσε την Διαχείριση της χώρας στους «κλακαδόρους και τα παπαγαλάκια» του ΧΑΑ ….της εποχής Σημίτη!
Share this:
tsoutsouneros.arvanitis.eu
http://lithosfotos.blogspot.gr/2014/07/1.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters