Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

Αυτή τη δήλωση ποτέ δεν την περιμέναμε. Ότι δηλαδή ο κ. Παπούλιας, ο εγγυητής της τήρησης του, παραβίασε επανειλημμένα το Σύνταγμα για να το «τηρήσει»!


«Προσωπικά, δέχθηκα αρκετές φορές κριτική για τις υπογραφές που έβαλα. Το Σύνταγμα οριοθετεί σαφώς τις αρμοδιότητες του Προέδρου της Δημοκρατίας και ήταν συνειδητή η απόφασή μου να σεβαστώ το Σύνταγμα, που έχει πολύ ταλαιπωρηθεί τα τελευταία χρόνια και να μην παραβιάσω τη θεσμική τάξη, προκαλώντας πολιτικές εντυπώσεις ή και πολιτική κρίση, μόνο και μόνο για να αποφύγω το πολιτικό κόστος».

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑ:http://www.enikos.gr/politics/252682,Paremvash_Papoylia.html

Κύριοι Βουλευτές,

Ομολογώ ότι αυτή τη δήλωση ποτέ δεν την περιμέναμε.

Ότι δηλαδή ο κ. Παπούλιας, ο εγγυητής της τήρησης του, παραβίασε επανειλημμένα το Σύνταγμα για να το «τηρήσει»!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Θυμηθείτε τα κατωτέρω για τα οποία θα τον κρίνει η ιστορία, και αν ισχύουν, ελπίζω όχι μόνον η ιστορία.


Ευριπίδης Μπίλλης

Τ. Επίκουρος Καθηγητής ΕΜΠ


1. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, πριν αναλάβει την άσκηση των καθηκόντων του, δίνει ενώπιον της Βουλής τον ακόλουθο όρκο:


«Ορκίζομαι στο όνομα της Αγίας και Ομοούσιας και Αδιαίρετης Τριάδας να φυλάσσω το Σύνταγμα και τους νόμους, να μεριμνώ για την πιστή τους τήρηση, να υπερασπίζω την εθνική ανεξαρτησία και την ακεραιότητα της Χώρας, να προστατεύω τα δικαιώματα και τις ελευθερίες των Ελλήνων και να υπηρετώ το γενικότερο συμφέρον και την πρόοδο του Ελληνικού λαού».


Που υπέγραψε την κατάλυση και της Εθνικής Ανεξαρτησίας και των ελευθεριών των Ελλήνων, παραβαίνων τον όρκο του, αποδεχόμενος (και όχι μόνον, τρόικες, υπογραφή αντισυνταγματικών πράξεων νομοθετικού περιεχομένου, γκαουλάιτερ κτλ) το άρθρο 14.5 της πρώτης δανειακής σύμβασης που υποδούλωνε τους Έλληνες και που έλεγε:


«Με την παρούσα ο Δανειολήπτης αμετάκλητα και άνευ όρων παραιτείται από κάθε ασυλία που έχει ή πρόκειται να αποκτήσει, όσον αφορά τον ίδιο ή τα περιουσιακά του στοιχεία, από νομικές διαδικασίες σε σχέση με την παρούσα Σύμβαση, περιλαμβανομένων, χωρίς περιορισμούς, της ασυλίας όσον αφορά την άσκηση αγωγής, δικαστική απόφαση ή άλλη διαταγή, κατάσχεση, αναστολή εκτέλεσης δικαστικής απόφασης ή προσωρινή διαταγή, και όσον αφορά την εκτέλεση και επιβολή κατά των περιουσιακών στοιχείων του στο βαθμό που δεν το απαγορεύει αναγκαστικός νόμος.»


«The Borrower hereby irrevocably and unconditionally waives all immunity to which it is or may become entitled, in respect of itself or its assets, from legal proceedings in relation to this Agreement, including, without limitation, immunity from suit, judgement or other order, from attachment, arrest or injunction prior to judgement, and from execution and enforcement against its assets to the extent not prohibited by mandatory law».


2. Υπενθυμίζω ότι ο ίδιος Πρόεδρος ανέχθηκε και αποδέχθηκε κατά την πρώτη ανάληψη των καθηκόντων του, αυτός που έπρεπε να είναι ο εγγυητής της συνταγματικής τάξης και της ακεραιότητας της Ελλάδας, την τέως πρόεδρο της βουλής κ. Ψαρούδα-Μπενάκη να του λέει, εν γνώσει του από πριν προφανώς (είναι εκτός λογικής να μην γνώριζε τι θα του έλεγε εν ονόματι του πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, αλλά και αν δεν το γνώριζε, πράγμα τελείως απίθανο δεν αντέδρασε) ότι


«κατά τη διάρκεια της προεδρίας ..... τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιορισθούν χάριν της ειρήνης (!!!), ...... , τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές καθώς θα μπορούν να προστατεύονται, αλλά και να παραβιάζονται από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων (!!!) και πάντως η Δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις και θα δοκιμασθεί από ενδεχόμενες νέες μορφές διακυβέρνησης." (!!!)»


3. Μέσω των υπηρεσιών της προεδρίας του αποκλείεται να μην γνώριζε ότι το πραγματικό έλλειμμα της χώρας, το Σεπτέμβριο του 2009 ήταν 7% (όπως και άλλων χωρών της ευρωζώνης) για το οποίο υπήρχαν πληθώρα δημοσιευμάτων τότε:


- «http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_politics_2_15/09/2009_329338, Το μήνυμα που έστειλε χθες στην Αθήνα ο επίτροπος για τις Οικονομικές Υποθέσεις Χοακίν Αλμούνια ... Η δημοσιονομική κατάσταση είναι ζοφερή. Σύμφωνα με πηγές της Τραπέζης της Ελλάδος και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, το έλλειμμα θα εκτιναχθεί φέτος πάνω από το 7% του ΑΕΠ και θα προσεγγίσει στο 8%.»


- Παρ όλα αυτά ανέχθηκε την πλασματική και ψευδή αύξηση του στο 15% μέσω του διευθυντή της ΕΛΣΤΑΤ και του γερμανού καθηγητή γενικού δ/ντή της Eurostat Walter Rademacher.


- Η αύξηση αυτή που προφανώς ήταν εν γνώσει του μέσω των υπηρεσιών του, γνώριζε ότι αποσκοπούσε στην ερήμην του Ελληνικού λαού, έναρξη της συνωμοσίας εναντίον της Ελλάδας που του προανήγγειλε το 2005 η κ. Μπενάκη και το αποδέχθηκε τότε.


4. Ανέχθηκε τότε να χαρακτηρίζονται όλοι οι Έλληνες απατεώνες, να παρομοιάζεται η Ελλάδα με Τιτανικό κτλ, προκειμένου να μηδενιστεί η πιστοληπτική ικανότητα της Ελλάδας και να οδηγηθεί στην τρόϊκα.


5. Ενώ ακόμα και ο Στρος Καν μετά την υπαγωγή της χώρας μας στο ΔΝΤ έλεγε ότι απαιτείται άμεση αναδιάρθρωση του χρέους (http://www.epikaira.gr/epikairo.php?id=41095&category_id=88) ανέχθηκε να εφαρμοστούν τα σχέδια του Ρέσλερ για «Ελεγχόμενη χρεωκοπία» της Ελλάδας δηλαδή για προγραμματισμένη χρεωκοπία της Ελλάδας ως επιχείρησης, προς εκποίηση τον Εθνικού και ιδιωτικού της πλούτου.


Έτσι, με την ανοχή του και αποδοχή του, φτάσαμε σήμερα να έχουμε, τρία εκατομμύρια πραγματικούς, ανέργους, εκατοντάδες χιλιάδες επιχειρήσεις κλειστές, 8 χιλιάδες ως λέγεται μέχρι σήμερα αυτοκτονίες, διάλυση των πάντων (νοσοκομεία, υπάλληλοι επιχειρήσεων και δήμων απλήρωτοι πολλούς μήνες κτλ), κάθε μέρα να προστίθενται 1000 νέοι άνεργοι κτλ.


6. Ακολούθησε εν γνώσει του και υπό τα απαθή βλέμματά του, η δολοφονική για τον Ελληνικό λαό εσωτερική υποτίμηση, που αλυσιδωτά και εσκεμμένα κατέστρεψε την Ελληνική οικονομία και τους Έλληνες.


7. Ανέχθηκε την διάλυση του κράτους με ανάλγητες χωρίς λόγο απολύσεις και μάλιστα συγχαίρων τον Κυριάκο για το «έργο» του

8. Ανέχθηκε ως αποτέλεσμα των ανωτέρω τη κατάλυση ουσιαστικά της Ελληνικής δημοκρατίας με,

- το διορισμό από τις αγορές του Γκάυλάϊτερ Ράιχενμπαχ,

- γερμανού υπουργού στη θεσσαλονίκη,

- την υποδούλωση της Ελλάδας σε μία τρόϊκα,

- την έλευση στρατιάς ξένων κατακτητών «ειδικών» ως η Ελλάδα να ήταν η Ρουάντα,

- ανέχθηκε το διορισμό από τις αγορές ως πρωθυπουργού του Παπαδήμιου, μέλους της Τριμελούς, γνωρίζοντας ότι τότε η ψήφος της Βουλής δεν εκπροσωπούσε πλέον το δημόσιο αίσθημα (Κάννες, μη δημοψήφισμα, Μπαρόζο, Αντώνης και Βαγγέλης)

- και έφτασε να μας ζητά να μην ενοχλούμε το δοτό του πρωθυπουργό της κατοχής που με το PSI του κατέστρεψε ότι είχε μείνει όρθιο


Εν γνώσει του περιεχομένου του ανέχθηκε την επιβολή στον Ελληνικό λαό του μνημονίου-2 με τα ψεύδη που το συνόδευαν, που οδήγησε και οδηγεί σε τελική εξόντωση τους Έλληνες και σε ξεπούλημα όλου του Εθνικού και ιδιωτικού πλούτου από το διαβόητο γραφείο όπου έχουν εκχωρηθεί τα έσοδα του κράτους. Με παράλληλη φορολογική, εξόντωση-ληστεία των Ελλήνων.


10. Ανέχθηκε την συνεχή παραβίαση του Συντάγματος με υπογραφή των αντισυνταγματικών πράξεων νομοθετικού περιεχομένου αλλά και πλείστων άλλων όπως τον χαρακτηρισμό νομίμου κόμματος ως τρομοκρατικής οργάνωσης (ο γράφων δεν έχει καμία σχέση με τη Χρυσή Αυγή) και την επί μήνες φυλάκιση χωρίς δίκη του Προέδρου της και βουλευτών της.


Εν ολίγοις παραβαίνων ως ανωτέρω τον όρκο του, αποδέχθηκε την καταστροφή της Ελλάδας και των Ελλήνων




Ε. Μ.
 
http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2014/07/blog-post_24.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters