Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

ΔΟΚΤΩΡ Ε. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ: Η ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΟΥ ΜΟΝΑΚΟ & ΟΙ ΝΑΖΙ


ΔΟΚΤΩΡ Ε. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ: Η ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΟΥ ΜΟΝΑΚΟ & ΟΙ ΝΑΖΙ
Πρέπει να σας πω ότι μετά από αυτό που ακούσατε σήμερα για την Συνθήκη του Μονακό, γίνεται μία μεγάλη μάχη ακόμα και στα υψηλόβαθμα στελέχη των Ηνωμένων Πολιτειών, των ενόπλων δυνάμεων, υπάρχουν δύο μερίδες, η μία μερίδα η οποία δεν θέλει να γίνεται αυτό και η άλλη μερίδα που το προτείνει. Γίνεται θανάσιμη μάχη, δεν καταλαβαίνετε εσείς σε αυτό το επίπεδο, αλλά γίνεται μια θανάσιμη μάχη κορυφής αυτή τη στιγμή. Βλέπετε ότι αυτό που για τέσσερα πέντε χρόνια ονομάζανε το G7, ΤΟ G5, ΤΟ G20 έχει πλέον ατονήσει, δεν τους παρακολουθεί κανένας, δεν τους ακούει κανένας. Οι Ροθτσάιλντ έχουν χρεοκοπήσει την BIS γιατί τους κλείσανε τη Federal Reserve εδώ αλλά τυπώνουν δολάρια στον πλανήτη. Έχουνε μηχανές σε 5 σημεία στην Ευρώπη και τυπώνουν δολάρια. Λοιπόν αυτό το πράγμα στην Αμερική έχει σταματήσει τώρα πλέον, δηλαδή από τον Δεκέμβριο του 2013 μέσα στην Αμερική δολάριο δεν τυπώνεται πλέον, και αυτό που γίνεται τώρα είναι μία σταδιακή θα έλεγα προσαρμογή. Ό,τι δολάριο διακινείται μέσα στην Αμερική πρέπει να έχει ένα υπόβαθρο σε χρυσό, επειδή όμως έχουν κλέψει τον χρυσό- το συνδέω με τα γεγονότα που σας είπα πριν- οι Παραγουανοί και όλες οι χώρες της Νοτίου Αμερικής θέλουν να πάρουν πίσω, να κατασχέσουν τις περιουσίες της ΕΛΙΤ, οι οποίες είναι στη Νότιο Αμερική, και οι οποίες είναι η προέκτασις των ναζιστών της Γερμανίας. Όλοι οι ναζιστές, 6000, τα υψηλότερα στελέχη του ναζισμού τα παρέλαβε ο πατέρας του γέρο Μπους, ο Πρέσκοτ Μπους, σε μία ειδική αποστολή που ονομαζόταν Paperclip. Με αυτή λοιπόν την αποστολή παρέλαβε όλους τους ναζί και τους έφερε στην Αμερική και σήμερα που σας λέω οι Εσκενάζι Καζάροι που εκείνη την εποχή τους λέγανε Γερμανούς Ναζί είναι οι ίδιοι που κάνανε κουμάντο τότε κάνουνε κουμάντο και σήμερα. Το γεγονός ότι τσακώνονται μεταξύ τους τώρα είναι επειδή βλέπουν τον υπόλοιπο κόσμο, 147 έθνη από τα 192 με πέντε από τις μεγαλύτερες οικονομίες του κόσμου, Ρωσία, Κίνα, Ινδία, Ιράν, Βραζιλία, Νότιος Αμερική, Αργεντινή, μαζί με τις περισσότερες χώρες της Νοτίου Αμερικής, όλες πλέον βρίσκονται σε αυτή τη μεγάλη σύνοδο, οι οποίες έχουν βάλει αμέτι μουχαμέτι να κάνουν το εξής: πρώτον να επαναφέρουν τη βάση χρυσού και αργύρου, δεύτερον να δημιουργήσουν ένα δικαστικό σώμα στο οποίο θα υπακούν όλοι οι λαοί της Γης. Τώρα δηλαδή αν πας στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης και μια υπόθεσις τελεσιδικήσει εκεί τι συμβαίνει; Εάν η υπόθεσις είναι εναντίον μια χώρας από τις πέντε που έχουν βέτο στα Ηνωμένα Έθνη, δεν εκτελεί η χώρα την απόφαση. Με τη νέα νομοθεσία όμως, με την νέα τάξη πραγμάτων, την πραγματική δηλαδή συμφωνία των λαών δημιουργήθηκε ένα δικαστήριο στο οποίο θα υπακούν όλοι οι λαοί. Εάν δηλαδή δεν βρίσκεις το δίκιο σου μέσα στην Ελλάδα, μπορείς να πας στο Διεθνές Δικαστήριο αλλά σε κρατικό επίπεδο πάντα και να βρεις το δίκιο σου εκεί και η απόφαση θα είναι άμεσα εκτελεστή.
Φανταστείτε τώρα αυτοί ιδιαίτερα οι πέντε έξι λαοί, δηλαδή Αμερική, Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία και Ιταλία οι οποίοι έχουν τη μεγάλη μερίδα στην καταδίκη από την ανθρωπότητα στο ότι έχουν κατακλέψει όλους τους λαούς, αυτοί δεν θα παραδώσουν την αρχή τόσο εύκολα, κρατούν τους μηχανισμούς με χέρια και με δόντια για να μην επιβληθεί η νέα τάξις, να μην επιβληθεί π.χ. ξέρετε όλα τα εμβόλια τα οποία κάνετε στα παιδιά σας είναι θανατηφόρα; Ξέρετε ότι δημιουργούν όλες τιε ασθένειες στην ενήλικη ζωή; Ξέρετε ότι το 70% των φαρμάκων που παίρνετε κάνουν ακριβώς το αντίθετο αποτέλεσμα από ότι σας τα πουλούν; Θα υπάρξει λοιπόν μία πραγματικά Αρχή, ιατρική Αρχή παγκόσμια, η οποία θα επιβλέπει την αρετή τη δικαιοσύνη, την ισότητα και την ελευθερία όλων των λαών. Αυτό προσπαθούν οι Καζάροι να σταματήσουν τώρα. Ευτυχώς όμως τα ¾ των λαών της γης έχουν προσυπογράψει την αλλαγή.
ΟΜΙΛΙΑ ΤΩΝ ΔΟΚΤΩΡ Ε. ΛΑΜΠΡΑΚΗ & ΑΝΤΩΝΗ ΒΑΛΣΑΜΑΚΗ ΣΤΙΣ 14-7-2014 ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ



ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ΜΑΡΙΑ ΓΚΟΝΤΖΗ, ΒΙΚΥ ΔΡΟΣΟΥ, ΓΕΩΡΓΙΑ ΒΑΓΕΝΑ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ & ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΔΡΙΑΝΟΣ ΜΠΕΖΟΥΓΛΩΦ

ΜΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΕΙ-ΕΝD ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ



Ei-End Μνημοσυνη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters