Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

ΔΟΚΤΩΡ Ε. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ: ΠΕΡΙ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΩΝ


END ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ: Είχατε πει πριν από καιρό ότι χοντρικά οι αεροψεκασμοί έχουν σταματήσει. 
Λαμπράκης: Όχι αυτό δεν το είπα ποτέ. Είπα σταμάτησαν για 40 ημέρες. Σταμάτησαν για 40 ημέρες και θα σταματούν και κάθε φορά που είναι καλοκαίρι σταματούν για τον εξής λόγο. Για να είναι αποτελεσματικοί οι αεροψεκασμοί πρέπει να επακολουθεί πάντοτε βροχή. Όταν δείτε είναι στις μεταβατικές εποχές Άνοιξη και Φθινόπωρο. Όταν δείτε καθαρό ουρανό κάποια μέρα και δείτε γραμμές ψεκασμών, θα περιμένετε βροχή τις επόμενες 48 ώρες, διότι η βροχή είναι αυτή που κατεβάζει τα βαρέα μέταλλα και όλα αυτά που ρίχνουν. Βασικά τώρα το κάνουν για την νανοτεχνολογία. Δημιουργούν δίκτυα ηλεκτρικής αγωγιμότητος στο σώμα του ανθρώπου, μαζί με τους ψεκασμούς μπαίνουν στο σώμα μας και με την νανοτεχνολογία αυτά που ονομάζονται Morgellons. Τα Morgellons είναι μικρά νανοτεμαχίδια, τα οποία δημιουργούν ένα δίκτυο στον συνδετικό ιστό των κυττάρων. Τα κύτταρα μας συνδέονται μεταξύ τους με ένα δίκτυο ινώδους ιστού και πάνε τα Morgellons και καθίζουν επάνω σε αυτό το δίκτυο δημιουργώντας λοιπόν ένα καλώδιο πολλαπλών χρήσεων μέσα στο σώμα μας. Με αυτόν τον τρόπο κατόπιν το HΑΑRP, από τα τηλέφωνα τα κινητά από όλα τα ασύρματα, η ασύρματη μετάδοση ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων εκατονταπλασιάζει την ισχύ της μέσα στο ανθρώπινο σώμα. Αυτός είναι ο λόγος των ψεκασμών.
ΟΜΙΛΙΑ ΤΩΝ ΔΟΚΤΩΡ Ε. ΛΑΜΠΡΑΚΗ & ΑΝΤΩΝΗ ΒΑΛΣΑΜΑΚΗ ΣΤΙΣ 14-7-2014 ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ



ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ΜΑΡΙΑ ΓΚΟΝΤΖΗ, ΒΙΚΥ ΔΡΟΣΟΥ, ΓΕΩΡΓΙΑ ΒΑΓΕΝΑ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ & ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΔΡΙΑΝΟΣ ΜΠΕΖΟΥΓΛΩΦ

ΜΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΕΙ-ΕΝD ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ



Ei-End Μνημοσυνη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters