Τετάρτη, 25 Μαΐου 2011

Γυρίζουν τον κόσμο οι φωτογραφίες από το Σύνταγμα «Ξύπνησαν οι Έλληνες»

Γυρίζουν τον κόσμο οι φωτογραφίες από το Σύνταγμα
Μέσω του διεθνούς ειδησεογραφικού πρακτορείου Reuters, το γύρο του κόσμου κάνουν οι φωτογραφίες των Ελλήνων που έχουν γεμίσει αυτή την ώρα το Σύνταγμα στην Αθήνα.

Μάλιστα, στην κορυφή βρίσκεται η φωτογραφία με  ....
το πανό, «Ξυπνήσαμε».
 
http://greki-gr.blogspot.com/2011/05/blog-post_7168.html

Γενική επιστράτευση κινδυνολογίας και ψευτιάς

ΟΛΑ τα λαρύγγια του καθεστώτος ξερνούν τρομοκρατική κινδυνολογία και ασύστολο ψεύδος: Από τις διεθνείς μαφίες του χρήματος, τον πρόεδρο του ΣΕΒ και τους ποικίλους «νταβάδες», μέχρι τα πολύχρωμα πολιτικά και δημοσιογραφικά παράσιτα.
Θα περιοριστούμε σε τέσσερες «σημαδιακές» περιπτώσεις.

α). Παπακωνσταντίνου: το ψεύδος σε.....
παράκρουση

«Χωρίς την εκταμίευση της 5ης δόσης τον Ιούνιο, η χώρα θα πάει σε στάση πληρωμών…» «Τα ταμειακά διαθέσιμα της χώρας φθάνουν έως τα μέσα Ιουλίου, μετά δεν θα μπορούν να πληρωθούν μισθοί, συντάξεις και η χώρα ''κατεβάζει ρολά"…».


Εδώ θα μείνουμε στο θηριώδες ψεύδος του υπουργού ανδρείκελου, γιατί η κινδυνολογική αυθάδεια αποτελεί το καθημερινό «άθλημα» της κυβέρνησης.

Άθλιος και ασύστολο ψεύδος: Ούτε ένα ευρώ από τα δάνεια δεν πηγαίνει στους μισθούς και στις συντάξεις.

ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ: Από την κλοπή των μισθών και των συντάξεων πληρώνονται τα δάνεια.

Ο,τι - υποτίθεται - έρχεται στην Ελλάδα με τη μορφή δανείων, ξαναφεύγει για τις τσέπες των εγχώριων και ξένων δανειστών με τη μορφή τόκων!

Αντιγράφουμε από το Νίκο Μπογιόπουλο:

http://www1.rizospastis.gr/story.do?id=6263699&publDate=25/5/2011«Από την εισηγητική έκθεση του προϋπολογισμού προκύπτει ότι:

Από την περικοπή επιδομάτων και 13ου και 14ου μισθού στο δημόσιο τομέα, η καλή μας η κυβέρνηση «εξοικονόμησε» 1,1 δισ. ευρώ.

Προσέξτε τώρα:

Οπως απάντησε χτες στη Βουλή ο υφυπουργός Οικονομικών Φίλιππος Σαχινίδης, οι συνολικές δαπάνες τόκων για τα μέχρι σήμερα ποσά που προέρχονται από το δάνειο της ΕΕ και του ΔΝΤ έχουν διαμορφωθεί στα 1,032 δισ. ευρώ!»ΟΧΙ μόνο λοιπόν δεν πληρώνουν με τα δάνεια τους μισθούς, αλλά με τη ληστεία των μισθών και συντάξεων πληρώνουν τους τόκους των δανείων!!!Και τα δάνεια τραβάνε την ανηφόρα και πολλαπλασιάζονται δραματικά…Ακόμα: Καμία δόση δεν δίνεται σε ρευστό χρήμα.


Οι δόσεις αυτές είναι απλές λογιστικές πράξεις μέσω των υπολογιστών οι οποίες αφαιρούνται από το «χρέος» που παρόλα αυτά αυξάνει με ραγδαίους ρυθμούς…


Το μόνο ζωντανό χρήμα (αυτό των δανείων) πηγαίνει στις τσέπες των επιχειρηματιών, των τραπεζιτών, των επενδυτών και λοιπών κερδοσκόπων…

Αυτή είναι η μεγάλη κερδοσκοπική ΑΠΑΤΗ: Δανείζεται η Ελλάδα για να λεηλατηθεί και τα λάφυρα της λεηλασίας να πάνε στις τσέπες των αρπακτικών, των ποικίλων κερδοσκόπων.

Χίλιες φορές, λοιπόν, καλύτερα να μην πάρουμε κανένα δάνειο και να μην ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ κανένα: ΟΣΟ παίρνουμε και πληρώνουμε τόσο και περισσότερο γιγαντώνεται η λεηλασία μας, η ΠΤΩΧΕΥΣΗ του ελληνικού λαού και η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ μας…

β). Ντόρα: Η παράκρουση της εθνικής υποτέλειας.


Καταρχάς προκαλεί κατάπληξη το γιατί δεν ασχολήθηκε κανένα ιστολόγιομε τις δηλώσεις της Ντόρας. Κάποια ιδίως που κάνουν την τρίχα τριχιά, αλλά για τη Ντόρα τσιμουδιά…

Η Ντόρα, δήλωσε καθαρά ότι ο πολιτικός κόσμος της χώρας πρέπει να ΑΠΟΔΕΧΤΕΙ την ΚΑΤΟΧΗ της τρόικας και από ΚΟΙΝΟΥ να διαπραγματευτεί μαζί της:

«Να υπάρξει μία κοινή διαπραγμάτευση όλων των πολιτικών δυνάμεων της χώρας με την τρόικα…»!!!

Αλήθεια γιατί πέρασε απαρατήρητη αυτή η δήλωση της «παμπόνηρης» Ντόρας;

Είναι μια δήλωση που σηματοδοτεί καθαρά το πολιτικό πραξικόπημα που ετοιμάζεται: Την «εθνική κυβέρνηση» («πανεθνική συστράτευση») η οποία θα νομιμοποιήσει ΣΥΝΟΛΙΚΑ την τρόικα και θα ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΕΙ μαζί της για κάποιες φορολογικές ελεημοσύνες, ιδιαίτερα προς τους επιχειρηματίες.

Η παροιμία με το Χότζα είναι γνωστή. Αυτή πάει να εφαρμοστεί και εδώ: Μια «εθνική κυβέρνηση» της τρόικας η οποία θα ξεγελάσει τον ελληνικό λαό με κάποιες ασπιρίνες και με ζαχαρωμένα χάπια…

Η δήλωση της Ντόρας έχει αξία, ακριβώς γιατί η ίδια αποτελεί τον πλέον έξυπνο διπλωμάτη-«λαγό» των μαφιόζων του χρήματος…

γ). Καρατζαφέρης: ο «λαγός» κλόουν»

Στο ίδιο μήκος κύματος με τη Ντόρα, αλλά σε γελοιογραφικό κακέκτυπο κινήθηκε και ο Καρατζαφέρης: Η Ηχώ της Ντόρας ή ο «υπολαγός»…

δ). Δαμανάκη: Σκαρίσανε και άλλες «αριστερές» εφεδρείες

Μπήκε στο χορό και ο «αριστερός ήρωας» της «εκσυγχρονιστικής» αχρειότητας για να μας πει για τη μεγάλη κατάκτηση του Ευρώ: το «εργαλείο» της λεηλασίας μας, των συμφορών μας και της ΚΑΤΟΧΗΣ μας:

«Η μεγαλύτερη κατάκτηση της μεταπολεμικής Ελλάδας, το ευρώ και η ευρωπαϊκή πορεία της χώρας είναι σε κίνδυνο. Το σενάριο της απομάκρυνσης της Ελλάδας από το ευρώ βρίσκεται πλέον στο τραπέζι καθώς και η μεθόδευσή του. Είμαι υποχρεωμένη να μιλήσω ανοικτά. Έχουμε ιστορική ευθύνη να δούμε το δίλημμα καθαρά:
Ή συμφωνούμε με τους δανειστές μας σε ένα πρόγραμμα σκληρών θυσιών με αποτελέσματα, αναλαμβάνοντας τις ευθύνες για το παρελθόν μας ή επιστρέφουμε πίσω στη δραχμή. Όλα τα υπόλοιπα είναι δευτερεύοντα στις σημερινές συνθήκες.»!!!

Η Δαμανάκη φιλοδοξεί να ξεπεράσει σε φρενοβλάβεια κινδυνολογίας και την ίδια την κυβέρνηση.

Το σημαντικό, ωστόσο, είναι άλλο: Λέει τα ίδια πράγματα με τη Ντόρα και τον Καρατζαφέρη. Να και άλλος «λαγός»…

Αν αφαιρέσεις τις διπλωματικές λεκτικές περικοκλάδες (άφθαστη και η Δαμανάκη σε αυτές), ΤΟΤΕ αυτό που μένει, ως ΟΥΣΙΑ είναι τούτο: Κυβέρνηση «Εθνικής Σωτηρίας» (προσωπικοτήτων) η οποία θα διαπραγματευτεί με την τρόικα…

Θα βγούνε πολλοί ακόμα αρουραίοι από τα τρύπες τους…

http://www.resaltomag.gr/

Η Δαμανάκη ξέχασε... προς τα που πέφτει το Πολυτεχνείο

Η Γενιά του Πολυτεχνείου έχει… τον τρόπο της να μην μας αφήνει να την ξεχάσουμε. Και να μας θυμίζει, συχνά και έντονα, ότι η κρίση την οποία βιώνουμε σήμερα, και θα κληρονομήσουν οι γενιές που έρχονται, είναι μια κρίση στο πιστοποιητικό γέννησης της οποίας, η… χιλιοτραγουδισμένη Γενιά φέρει φαρδιά-πλατιά την υπογραφή της.
Η Μαρία Δαμανάκη υπήρξε η «φωνή του Πολυτεχνείου». Και σήμερα, 37 χρόνια μετά την....
αποκατάσταση της Δημοκρατίας, μιας Δημοκρατίας για την οποία η Γενιά του Πολυτεχνείου είχε οράματα και προσδοκίες, μοιάζει να μην θυμάται καν… προς τα πού πέφτει το Πολυτεχνείο.

Όχι φυσικά χωροταξικά, αλλά πολιτικά, ιδεολογικά και κοινωνικά. Επίτροπος πλέον της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η Μαρία Δαμανάκη μας πληροφόρησε σήμερα ότι το ευρώ συνιστά τη μεγαλύτερη κατάκτηση της μεταπολιτευτικής Ελλάδας. Η ένταξή μας στην ΟΝΕ, το 2002, και όχι στην Ευρώπη, το 1981. Και τροφοδότησε σενάρια συνωμοσίας και ασκήσεις πανικού στην Αθήνα, προειδοποιώντας ότι αν δεν συμφωνήσουμε με τους δανειστές μας σε ένα πρόγραμμα σκληρών θυσιών, που ωστόσο θα φέρει αποτελέσματα, αναλαμβάνοντας τις ευθύνες για το παρελθόν μας, θα επιστρέψουμε στη δραχμή.

Η αφήγηση της Μαρίας Δαμανάκη, μοιάζει με αυτοεκπληρούμενη προφητεία. Και έρχεται την κατάλληλη στιγμή, για να μην μας αφήσει κανένα περιθώριο απορίας, ως προς το τι συνέβη στην Ελλάδα όλα αυτά τα 37 χρόνια, και φτάσαμε στο σημερινό πρωτοφανές αδιέξοδο. Η εθνική διαδρομή προς τον… τοίχο, μοιάζει πολύ με εκείνη της Μαρίας Δαμανάκη στην πολιτική.

Από «φωνή των αγωνιζόμενων Ελλήνων», πέρασε στην ενεργό πολιτική, και μάλιστα στην κεντρική σκηνή. Βρέθηκε σε τρία κόμματα, το ΚΚΕ, τον Συνασπισμό και το ΠΑΣΟΚ, ενώ διεκδίκησε και τη δημαρχία της Αθήνας. Από το ΚΚΕ έφυγε όταν… δεν την εμπιστεύονταν για πρόεδρο, και από τον Συνασπισμό επειδή την είχαν… απομακρύνει από πρόεδρο. Ήταν η εποχή του πολιτικού φλερτ με τον «εκσυγχρονισμό» του Κώστα Σημίτη, που εξηγεί εν πολλοίς και το γιατί η Μαρία Δαμανάκη θεωρεί την ΟΝΕ μεγαλύτερο επίτευγμα από την ένταξη της Ελλάδας στην τότε ΕΟΚ.

Από το δε ΠΑΣΟΚ… δεν έφυγε, επειδή ο Γιώργος Παπανδρέου της χρύσωσε το χάπι για τη μη υπουργοποίησή της το 2009, και την έστειλε στις Βρυξέλλες. Για να είναι οι δυο τους «μακριά και αγαπημένοι».

Δεν μπορεί πάντως κανείς παρά να συμφωνήσει με μια αποστροφή της δήλωσης Δαμανάκη: «Αναλαμβάνοντας τις ευθύνες για το παρελθόν μας», είπε η Ελληνίδα Επίτροπος στην Κομισιόν. Και επειδή η ίδια έχει, τόσο παρελθόν όσο και ευθύνες, ως προβεβλημένη φυσιογνωμία ενός πολιτικού δυναμικού που καλλιέργησε την εθνική αυτοχειρία στην οποία φτάσαμε στις μέρες μας, θα μπορούσε να ξεκινήσει την ανάληψη των ευθυνών για τις οποίες μιλάει, υπογράφοντας μια παραίτηση. Συμβολική αλλά και συνάμα καθαρτήρια, ως χρέος απέναντι σε εκείνους που θυσιάστηκαν για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας, ακούγοντας μεταξύ άλλων και τη φωνή της από το Πολυτεχνείο.

http://www.statesmen.gr

Ένα σχέδιο Μάρσαλ για την Ελλάδα.. αν καταργήσουμε τα σύνορα!

Εντύπωση προκαλούν οι δηλώσεις του Ματίας Κόλατς Άνεν,
αντιπροέδρου της Τράπεζας Ευρωπαϊκών Επενδύσεων,
ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ,αναγγέλει ένα νέο σχέδιο διάσωσης της Ελληνικής οικονομίας, και που ωστόσο φαίνεται να το συνδέει με την πολιτική των ανοικτών συνόρων,
προτείνοντας μάλλιστα στην Ελλάδα «να ανοίξει τα σύνορά της»
προς την Αλβανία!, τη Βουλγαρία! και την.....
Τουρκία!.
που έμεναν επί πολλά χρόνια κλειστά για πολιτικούς λόγους που τώρα έχουν εκλείψει."

Έτοιμη να διαθέσει κονδύλια στην Ελλάδα που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε αύξηση του ΑΕΠ κατά τρεις ποσοστιαίες μονάδες είναι η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων, σύμφωνα με τον αντιπρόεδρό της.
«Είμαστε διατεθειμένοι να βοηθήσουμε σε ένα πρόγραμμα ανασυγκρότησης της Ελλάδας, που μπορεί να κρατήσει έως και 15 χρόνια», λέει χαρακτηριστικά ο Ματίας Κόλατς-Άνεν στη Süddeutsche Zeitung.

«Η Ελλάδα δεν μπορεί να ζήσει μόνο από τον τουρισμό και θα χρειαστεί αρκετά χρόνα για να αναπτύξει νέα, ανταγωνιστικά προϊόντα που θα μπορέσει στη συνέχεια να εξάγει», επισημαίνει στη γερμανική εφημερίδα ο αντιπρόεδρος της Τράπεζας.

«Τρία χρόνια δεν επαρκούν γι αυτό», λέει ο Κόλατς-Άνεν αναφερόμενος στο πρόγραμμα σταθεροποίησης που έχει συμφωνήσει η Ελλάδα με την τρόικα, και επικαλείται την εμπειρία του παρελθόντος.

Η ανοικοδόμηση της Γερμανίας μετά τον πόλεμο καθώς και μετά την ενοποίηση των δύο Γερμανιών «δεν πέτυχε από τη μία ημέρα στην άλλη», επισημαίνει.

Η ανάπτυξη νέων, υγιών οικονομικών δομών διήρκεσε πολύ περισσότερο. Ένα σχέδιο Μάρσαλ για την υπερχρεωμένη Ελλάδα που –όπως επισημαίνεται στο δημοσίευμα- βρίσκεται σε βαθιά ύφεση και ταλανίζεται από την ανεργία, θα είχε το πλεονέκτημα ότι δεν θα βοηθούσε μόνο το Δημόσιο, αλλά και τους ιδιώτες.

«Προπαντός πρέπει κανείς να ενισχύσει τις μικρές και τις μεσαίες επιχειρήσεις», λέει ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων.
Γι αυτό η Τράπεζα «προτίθεται να στηρίξει τέτοιες επιχειρήσεις καθώς και προγράμματα για την ενίσχυση των υποδομών».
Εκτιμά μάλιστα ότι οι ενισχύσεις της Τράπεζας θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε αύξηση του ελληνικού ΑΕΠ κατά τρεις ποσοστιαίες μονάδες, «αρκεί τα κονδύλια να απορροφηθούν, γιατί μέχρι σήμερα η Αθήνα δεν τα έχει αξιοποιήσει», αναφέρει ο Κόλατς – Άνεν.

Επισημαίνει μάλιστα ότι η Ελλάδα έχει υποβάλει τις λιγότερες αιτήσεις για επιδοτήσεις σε σχέση με τα 27 κράτη μέλη της Ε.Ε. Λέει μάλιστα ότι έχει στείλει συνεργάτες του στην Ελλάδα προκειμένου να βοηθήσουν τις υπηρεσίες να ξεπεράσουν τα γραφειοκρατικά εμπόδια που μπλοκάρουν τη ροή των ευρωπαϊκών ενισχύσεων.

http://wwwtrito-mati.blogspot.com

Το ΔΝΤ ζητά επιπλέον δάνειο για την Ελλάδα και απειλεί με την 5η δόση

Του Γιάννη Αγγέλη

Η "φήμη" υπήρχε εδώ και μία περίπου εβδομάδα, αλλά κανείς δεν την επιβεβαίωνε μέχρι που μίλησε χθες ο κ. Juncker και την παραδέχθηκε: το ΔΝΤ διατυπώνει επιφυλάξεις ως προς την εκταμίευση της 5ης δόσης του δανείου προς την Ελλάδα αν δεν πάρει διαβεβαιώσεις από την Ε.Ε. ότι θα διασφαλίσει την αποπληρωμή των υποχρεώσεων της Ελλάδας προς τους ομολογιούχους για το 2012.

Με άλλα λόγια, το ΔΝΤ ασκεί άμεση πίεση
στις Βρυξέλλες και κυρίως το Βερολίνο και το Παρίσι (ορισμένοι αποκαλούν αυτή την στάση εκβιασμό) για νέο δάνειο προς την Ελλάδα για να καλυφθεί η περίοδος από το 2011 μέχρι και τα μέσα του 2013 όταν θα αρχίσει να λειτουργεί ο μόνιμος Μηχανισμός του ESM που προβλέπει και διαδικασίες "ελεγχόμενης πτώχευσης".

Οι πληροφορίες του Capital.gr αναφέρουν ότι το θέμα αυτό ήταν στην ατζέντα της συζήτησης, που ποτέ δεν έγινε, μεταξύ της Μέρκελ και του Στρος Καν στο Βερολίνο την ημέρα που ο τελευταίος συνελήφθη για την "περιπέτεια" στο ξενοδοχείο Sofitel της Νέας Υόρκης και έτσι δεν ταξίδεψε ποτέ στο Βερολίνο!

Ο κ. Juncker χθες αφού μίλησε για την ανάγκη της Ελλάδας να επαυξήσει τα μέτρα που έχει ανακοινώσει για να είναι συνεπής με το Μνημόνιο πρόσθεσε ότι το ΔΝΤ για να προχωρήσει στην εκταμίευση ζητάει διαβεβαιώσεις από την Ε.Ε. ότι θα επεκταθεί η βοήθεια προς την Ελλάδα και για το 2012.

Με τον τρόπο αυτό επιβεβαίωσε τις φήμες που κυκλοφορούσαν από τα μέσα Μαΐου ότι η "γραμμή" που προωθούσε ο Στρος Καν και η οποία κατά τα φαινόμενα δεν έχει αλλάξει μέχρι σήμερα, ήταν να εξαναγκάσει το ΔΝΤ την Ε.Ε. σε δέσμευση για την επέκταση του δανείου στο 2012 υπό την απειλή της μη εκταμίευσης της συμμετοχής του ΔΝΤ στην 5η δόση, γεγονός για το ποίο η Ε.Ε. δεν είναι σε καμία περίπτωση προετοιμασμένη να αντιμετωπίσει τις συνέπειές του στις ευρωπαϊκές αγορές.

Ορισμένοι αναλυτές μάλιστα προχωρούν ακόμα παραπέρα τον σχετικό προβληματισμό και ισχυρίζονται ότι η πρόσφατη σκλήρυνση της στάσης της ΕΚΤ απέναντι σε "λύσεις" τύπου ήπιας και οικειοθελούς αναδιάρθρωσης, που προωθούν "οι πολιτικοί" της Ε.Ε. και το Βερολίνο, είναι σε απόλυτο συντονισμό με την "κίνηση" αυτή του ΔΝΤ, με στόχο να υποχρεωθούν οι ισχυροί της Ευρωζώνης να αποδεχθούν μια "καθαρή δημοσιονομική" αντιμετώπιση του προβλήματος του χρέους με νέο δάνειο στην Ελλάδα και επιπλέον δημοσιονομική πειθαρχία και μέτρα...

Οι εξελίξεις τα επόμενα 24ωρα αναμένεται να ρίξουν περισσότερο φως στην πλευρά αυτή της κρίσης, αλλά στο μεταξύ επιβεβαιώνεται από τον ολλανδικό τύπο ότι η Κομισιόν έχει ήδη κάνει σενάρια για εναλλακτικές μορφές ήπιας και οικειοθελούς αναδιάρθρωσης του χρέους για το 2012 και 2013 στην Ελλάδα.

Πηγή

Η εξομολόγηση ενός αξιωματικού που υπηρέτησε στο Αφγανιστάν για πάνω από 2 χρόνια. Τι λέει για τους λαθρομετανάστες και τις ΜΚΟ!

Πριν δείτε τις φωτογραφίες, και τις πληροφορίες για τους λαθρομετανάστες και τις ΜΚΟ θα ήθελα να κάνω μια εισαγωγή σχετικά με το Αφγανιστάν,όπως μου το διηγήθηκε ένας αξιωματικός που υπηρέτησε εκεί για πάνω από 2 χρόνια.

Θα τα γράψω όπως ακριβώς μου τα είπε.

Θα ήθελα ακόμα να  επισημάνω ότι ο συγκεκριμένος αξιωματικός ( μου ζήτησε να κρατήσω μυστική την εθνικότητα του και το όνομα του) αν και έχει δει πολλούς συναδέλφους του στρατιώτες νεκρούς,από τις σφαίρες και τις επιθέσεις από καμικάζι ζωσμένους με c4 εκρηκτικά,ποτέ δεν μου μίλησε απαξιωτικά και προσβλητικά για τους Αφγανούς.

Ίσα ίσα που όπως κατάλαβα τρέφει μια περίεργη συμπάθεια για τους Αφγανούς.Αφγανιστάν

Μιλάμε για ένα κράτος που οι Ταλιμπάν και ο ιερός νόμος το σταμάτησαν χρονολογικά και τεχνολογικά κάπου μεταξύ του μεσαίωνα και του 18 αιώνα.

Οι άνθρωποι είναι πάμφτωχοι και πολύ χαμηλού μορφωτικού επιπέδου.

Οι γυναίκες ακόμα και τώρα πολύ δύσκολα κυκλοφορούν στην πόλη ή στα χωριά.
Είναι πάντα στο σπίτι ή στις δουλείες των συζύγων τους για να κάνουν χαμαλοδουλειές Αν βγουν έξω από το σπίτι χωρίς λόγο θα έχουν μεγάλα προβλήματα από τους συζύγους τους,που έχουν και άλλες 2-3 γυναίκες.

Είναι πιό εύκολο για ένα Αφγανό να βρει και να παντρευτεί γυναίκα,παρά να αγοράσει μια κατσίκα. Εκεί η γυναίκα θεωρείται αντικείμενο,και δεν έχει καμία αξία για την ανδροκρατούμενη κοινωνία των Αφγανών που οι περισσότεροι διατηρούν ακόμα μια περίεργη σχέση μεταξύ αγάπης και μίσους για τους αντάρτες Ταλιμπάν.

Πάρτε και  μια γεύση από τα καταστήματα της Καμπούλ..

Σε αυτή την κατάσταση βρίσκετε το 78% με 85% του πληθυσμού της Καμπούλ.
Υπάρχουν όμως και χειρότερα,μόλις βγεις από την Καμπούλ και πας προς τα περίχωρα και τις μικρότερες κοινότητες του Αφγανιστάν,οι άνθρωποι ζουν στις πιο άθλιες συνθήκες που θα μπορούσε να ζήσει ανθρώπινο ον.

Σε σπίτι φτιαγμένα από λάσπη άμμου χωρίς τσιμέντο.Για σκεπές έχουν τσίγκους κρατημένους με πέτρες για να μην τους παίρνει ο αέρας.Με τις πρώτες δυνατές βροχές τα αμμόσπιτα λιώνουν και τα ξαναφτιάχνουν πάλι με τον ίδιο τρόπο.

Είναι χαζό,αλλά οικονομικό..(εδώ γελάει) 


Αυτό που βλέπετε στην φώτο από κάτω είναι 2 περιβολάκια με χασίς που είναι σε εμφανή σημείο στον δρόμο..Στο Αφγανιστάν το εμπόριο η πώληση και η χρήση ναρκωτικών είναι νόμιμη.Χασίς,ηρωίνη και όλα τα υποκατάστατα τους τα βρίσκεις πάρα πολύ εύκολα. 

Η εύρεση οποιουδήποτε όπλου είναι εξίσου πάρα πολύ εύκολη.Με περίπου 50 ή και 70 δολάρια αγοράζεις καλάσνικοφ.Εκεί ακόμα και μικρά παιδιά ξέρουν να χειρίζονται όπλα.

Αλλά όμως χρησιμοποιούνται και για όλες τις δουλειές,σαν σκλάβοι.

Ακόμα και για ασπίδες σε τρομοκρατικά χτυπήματα.

Από κάτω βλέπετε ένα χωριό που κατέστρεψαν οι Ταλιμπάν,αφού πρώτα σκότωσαν τους γονείς,έπειτα απήγαγαν τα μικρά παιδιά για να τα χρησιμοποιήσουν για διάφορους λόγους.Ανάλογα με το τι προσόντα έχει το καθένα απ' αυτά.

Οι τρύπες στο τοίχο είναι από σφαίρες αυτόματου όπλου,καθώς έγινε έφοδος μέσα στα σπίτια των αμάχων.

Στην πόλη της Καμπούλ πηγαίνουν συχνά πολλοί πλούσιοι Σαουδάραβες,εκεί γίνονται και τα μεγάλα ντιλ για αγορές ανθρώπων.

Λένε πολύ συχνά κάποιοι από τις ΜΚΟ ότι αυτοί οι άνθρωποι που φεύγουν από την χώρα τους πουλήσαν τα πάντα για να μαζέψουν λεφτά και να έρθουν στην Ελλάδα ή και σε κάποιο άλλο κράτος.

Ψέματα.

Ή ίσως δεν γνωρίζουν την πραγματικότητα.

Διαβάστε πως ακριβώς γίνετε...

Η αγορά ανθρώπων σύγχρονων σκλάβων είναι πολύ επικερδής επιχείρηση στην ανατολή. Πακιστάν και Αφγανιστάν είναι χώρες που η πείνα και η δυστυχία αναγκάζει κάποιους να πουληθούν οι ίδιοι ή να πουλήσουν τα παιδιά τους για λίγα δολάρια. Μόνο και μόνο για να επιβιώσει η υπόλοιπη οικογένεια.

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΝΑΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΕ ΔΙΑΚΙΝΗΤΗ  ΑΝΘΡΩΠΩΝ...
HUMAN TRAFFICKING

Ο στρατιώτης έχει συλλάβει και ανακρίνει μαζί με Αφγανούς στρατιώτες,πάνω από 10 φορές άτομα που μετέφεραν σε φορτηγά νέους και παιδιά(Αφγανούς και Πακιστανούς των συνόρων),που τα είχαν πρώτα αγοράσει από τις οικογένειες τους με 1500,2000 δολάρια σαουδάραβες ή ταλιμπάν,και τα μαζεύαν σε μικρά στρατόπεδα συγκέντρωσης. 

Από εκεί όταν μαζέψουν ένα συγκεκριμένο αριθμό ατόμων,τους προωθούν σε συνεργασία με Tούρκους της ίδιας "μαφιόζικης οργάνωσης" human trafficking για να τους περάσουν στο τουρκικό έδαφος.

Με το που θα φτάσουν στην Ευρώπη θα πρέπει να αρχίσουν αμέσως με οποιοδήποτε τρόπο αν δεν είναι σε μεγάλη οργάνωση (παρεμπόριο,καθαριστές τζαμιών,ναρκωτικά) η επιστροφή του κεφαλαίου αγοράς συν τους τόκους,αλλιώς κάποιος από την οικογένεια του ή και ολόκληρη θα πεθάνει.

Εδώ όμως υπάρχει και κάτι που διαφεύγει από όλους μας.

Ότι αυτό το χρήμα κάνει κύκλους και καταλήγει πάλι στα ίδια χέρια.ΠΩΣ?

Πολύ απλά.

Μια σοβαρή οργάνωση δεν αφήνει τίποτα στην τύχη.

Αυτά τα 1500 ή 2000 ευρώ αν υπήρχε μια σωστή πολιτική από τα κράτη που δέχονται όλους αυτούς τους λαθρομετανάστες από την ανατολή,θα ήταν χαμένα λεφτά.

Και έτσι αποφάσισαν να ενισχύσουν οι ίδιοι οι σαουδάραβες τις ΜΚΟ (τράπεζες,εταιρείες Αραβικών συμφερόντων κλπ) που πριν από λίγα χρόνια δεν είχαν καμία ισχύ,αν εξαιρέσουμε μόνο την Green Peace,οι υπόλοιπες ήταν απλά πολύ μικρές αναφορές σε εφημερίδες,ενώ το ίδιο πρόβλήμα υπήρχε και με λαθρομετανάστες από το πρώην σοβιετικό μπλοκ (Αλβανία,Ρουμανία,Ρωσία,Ουκρανία κλπ).

Ενισχύοντας όμως τις ΜΚΟ,και μερικές άλλες οργανώσεις που δρουν με πιο σκληροπυρηνικό τρόπο,δημιούργησαν ένα τείχος μη επαναπατρισμού των λαθρομεταναστών.

Επιπλέον ανάμεσα στους λαθρομετανάστες έχουν εισέλθει και οι κατά τόπους παρατηρητές των human trafficking οργανώσεων που δεν εργάζονται ποτέ,απλά σχεδιάζουν τις δουλειές και τακτοποιούν τις ανά λαθρομετανάστη εκκρεμότητες (π.χ φόνοι,χρέη κλπ) ακόμα και σε περίπτωση που κάποιοι πρέπει να προωθηθούν σε άλλη Ευρωπαϊκή χώρα,για να πάρουν την θέση τους οι "καινούργιοι" που έρχονται.ΑΘΗΝΑ

Από τις βόλτες που έκανα στο κέντρο της Αθήνας διαπίστωσα πως υπάρχουν αρκετοί Αφγανοί. Τις πληροφορίες τις έχω μάθει στην Καμπούλ από Αφγανούς..

Σε όλη την Ευρώπη αλλά και στην Ελλάδα  υπάρχουν πάρα πολλοί αξιωματικοί Ταλιμπάν που δραστηριοποιούνται στο εμπόριο ναρκωτικών,όπλων,διακίνηση ανθρώπων και την πορνεία. Ειδικά εδώ στην Αθήνα έχουν φτιάξει και ιδιωτικούς στρατούς από φανατικούς ισλαμιστές,που είναι έτοιμοι να πεθάνουν για να μην τους ακουμπήσει κανένας.

Ζουν σε πολύ φτωχικά σπίτια για να μην προκαλούν,αλλά και γιατί τα χρήματα που βγαίνουν από τις βρομοδουλειές που κάνει ο ιδιωτικός στρατός τους,πηγαίνουν πίσω στην οργάνωση. Ας ευχηθώ να μην συμβεί κάτι και ξεσηκωθούν εδώ στην Ελλάδα.

Έχετε βάλει μια ωρολογιακή βόμβα μέσα στην χώρα σας.Αν συμβεί κάτι και ενοχληθούν,σε 3 με 5 ώρες η Αθήνα θα γίνει κόλαση.Είναι εκπαιδευμένοι και χρησιμοποιούν τα C4 εκρηκτικά εκεί που δεν το περιμένει κανείς.

Εδώ βλέπετε την καταστροφή εκρηκτικών που κατασχέθηκαν από φορτηγό Πακιστανού που είχε περάσει τα σύνορα.Προορισμός Καμπούλ.Τα είχε καλύψει ανάμεσα σε τρόφιμα..και κουτιά οικιακών συσκευών.


Πόσες μέρες είσαι εδώ στην Αθήνα,και τι σου άρεσε πιο πολύ..

Είμαι 12 μέρες,έχω δει τα καλύτερα μνημεία.Το όνειρο μου ήταν πάντα να δω από κοντά την Ακρόπολη.

Όταν πήγαινα σχολείο,είχαμε ένα καθηγητή που ήταν λάτρης της Αρχαίας Ελληνικής Ιστορίας και μεγάλος φιλέλληνας.Αυτός μου έμαθε εμένα και σε πολλά άλλα παιδιά,να αγαπάμε και να σεβόμαστε την Ελλάδα και την προσφορά της στον πολιτισμό και την Δημοκρατία.Άλλωστε αν δεν υπήρχε η Δημοκρατία,ακόμα θα ζούσαμε στον μεσαίωνα.


Μου άρεσε λοιπόν  η Πλάκα και το Θησείο.Τουριστικά μέρη,αλλά μου άρεσαν επειδή έχουν την επιρροή και την αύρα της Ακρόπολης.Ακόμα μου άρεσαν οι παραλίες σας.

Το κέντρο της Αθήνας δεν μου άρεσε καθόλου.Είναι ένα χάος.Και δεν αναφέρομαι μόνο για τους μετανάστες,αυτοί συμπληρώνουν το πολεοδομικό και το κυκλοφοριακό χάος στο κέντρο σας.

Η αστυνομία σας όμως θα έπρεπε να εξηγήσει στον κόσμο,για ποιο λόγο αφήνει άγνωστους ανθρώπους χωρίς χαρτιά να γκετοποιούν περιοχές,και το χειρότερο να γκετοποιούν την καρδιά μιας πρωτεύουσας.

Στην χώρα μου είναι χρέος του κάθε πολίτη να καταγγείλει την όποια παρανομία διαπιστώνει,ακόμα και την αυθαιρεσία του κράτους εις βάρος πολιτών.Εδώ βλέπω ότι πολλοί άνθρωποι είναι αδιάφοροι για το τι συμβαίνει δίπλα τους.Γενικώς βλέπω ότι αυτό συμβαίνει εδώ με εσάς τους νέους Έλληνες,λειτουργείται σαν άτομα και όχι σαν οργανωμένη κοινωνία.Στην χώρα μου οι Έλληνες που γνωρίζω είναι πιο οργανωμένοι,στηρίζουν και βοηθούν πολύ ο ένας τον άλλον.

Εδώ όμως δεν το βλέπω να συμβαίνει.

Πιστεύεις ότι οι ισλαμιστές λαθρομετανάστες,θα μας δημιουργήσουν έξτρα πρόβλημα στην Ελλάδα.

Αυτό είναι σίγουρο.Ενώ σαν άνθρωποι είναι ευγενικοί και φιλόξενοι,όταν όμως  πιστέψουν ότι θίγονται ή όταν πάρουν την καθοδήγηση από τα δικά τους θρησκευτικά κέντρα γίνονται αγνώριστοι.

Σκοτώνουν,βιάζουν,βιαιοπραγούν στο όνομα του Αλάχ.Δεν τους νοιάζει η ζωή τους,μόνο να φέρουν εις πέρας τις οδηγίες που έχουν.Πιστεύουν ότι τους πει ο κάθε ιερέας τους.ότι δηλαδή θα πάνε στον παράδεισο και θα έχουν 4-5 γυναίκες,και όλα τα καλά που δεν είχαν στην ζωή τους.

Δεν έχουν και τόσο καλή σχέση με τους ανθρώπινους νόμους,η θρησκεία είναι ο νόμος τους.

Όπως είναι τα πράγματα αυτή την στιγμή δεν υπάρχει περίπτωση να τους εντάξει καμία σύγχρονη κοινωνία μέσα της.Δεν τους ενδιαφέρει άλλωστε.

Στο Αφγανιστάν τιμωρούνται βάση των θρησκευτικών νόμων.Αν κλέψεις κάτι σου κόβουν το χέρι. Τις γυναίκες τις λιθοβολούν για την συμπεριφορά τους.Ακόμα και σπορ αν κάνει κάποιος θεωρείται προσβολή.

Ίσως σε 20 με 30 χρόνια,που θα αλλάξει η γενιά αυτή,μπορεί να γίνει.Τώρα όμως όχι.Θα έχετε σοβαρό πρόβλημα μόλις φτιάξουν τις δικές τους οργανωμένες κοινότητες.

Επειδή όμως έχετε σοβαρό πρόβλημα (από τα λίγα που είδα αλλά κατάλαβα πολλά) δεν θα μπορέσετε να τους στείλετε πίσω.Εδώ θα μείνουν οι περισσότεροι.Για να τους εντάξετε στην κοινωνία σας, το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να βρείτε τους καθοδηγητές τους,αυτοί είναι η ρίζα του κακού.

Διώξτε τους. 

Τους υπόλοιπους που θα μείνουν να προσπαθήσετε να τους ενημερώσετε για τις διαφορές του πολιτισμού σας με τον δικό τους,και να τους πει το κράτος ότι αν δεν είναι νομότυποι και φιλήσυχοι,θα φεύγουν πίσω για τις πατρίδες τους.

Μου είπες πως σε είχαν χτυπήσει σοβαρά,μπορείς να μου πεις το περιστατικό..

Ναι ήταν στους πρώτους μήνες της θητείας μου στο Αφγανιστάν..
Η ομάδα μου ήταν περιπολία λίγο έξω από την Καμπούλ,μας μετέφεραν με σινούκ σε χωριό φάντασμα(δεν είχε καθόλου κατοίκους) για να ψάξουμε για κρυμμένα όπλα και εκρηκτικά των Ταλιμπάν.
Όλα έδειχναν ήσυχα,από τις θερμοκάμερες δεν υπήρχε δείγμα από άνθρωπο ή ζώο.
Κατεβήκαμε από το σινούκ και προχωρήσαμε προς τα ερειπωμένα σπίτια.

Ξαφνικά ακούστηκαν ριπές από όπλο.Ξαφνικά βλέπω αίμα να βγαίνει από τα πλευρά μου.Έπεσα κάτω.Δεν πονούσα στην αρχή,αλλά άρχισα να κρυώνω..Έτρεμα.

Με τραβήξανε οι δικοί μου πιο πέρα να καλυφτώ.Πήγαμε πίσω από ένα πηγάδι. 
Άρχισαν να ρίχνουν όλοι προς τα ερειπωμένα σπίτια να χτυπήσουν τον ελεύθερο σκοπευτή.

Ο γιατρός της ομάδας είναι από πάνω μου.Μου λέει να μην κουνιέμαι και να μείνω ήρεμος.

Αρχίζουν όλα να γυρνούν στο μυαλό μου.

Τι διάλο θέλω εγώ εδώ? Γιατί να διαλέξω να γίνω στρατιωτικός?

Η κόρη μου θα μείνει χωρίς πατέρα..

Χτυπήθηκα από σφαίρα M4. Σίγουρα το είχαν πάρει από νεκρό αμερικανό στρατιώτη..

Τότε το μόνο που ήθελα ήταν να μιλήσω με κάποιον δικό μου,νόμιζα ότι θα πεθάνω,δεν μπορούσα κουνήσω τα πόδια μου,έκλαιγα,θυμήθηκα την μάνα μου.....

Μόνο στην μάνα μου θέλω να μιλήσω,αυτή μόνο θα καταλάβει.

Πιάνω το κινητό μου τηλέφωνο.

Από την άκρη της γραμμής ακούγεται μια γνωστή γλυκιά φωνή...μαμά εγώ είμαι,μην κλάψεις, πεθαίνω, έχω χτυπηθεί άσχημα, θέλω να με στηρίξεις όση ώρα ακόμα ζήσω, ήθελα να σε ακούσω..
Έχασα τις αισθήσεις μου,βρέθηκα να ξυπνάω σε θάλαμο νοσοκομείου,δίπλα μου ένας χωρίς πόδι,έκλαιγε.Eγώ πως είμαι τα έχω τα πόδια μου?....Φιου δόξα το Θεό ευτυχώς είμαι αρτιμελής.

Εικόνες από άγημα νεκρής ακουλουθίας Καναδού στρατιώτη.Σε αυτά τα αγήματα πρέπει να πηγαίνουν όλοι,από όλα τα στρατεύματα που βρίσκονται στην Καμπούλ,για φόρο τιμής στον νεκρό στρατιώτη.

Τα βιβλία που βλέπετε είναι οι βιογραφίες του κάθε νεκρού στρατιώτη. Αυτό ως ελάχιστος φόρος τιμής από την κεντρική διοίκηση του Καναδέζικου στρατού.
 
Έμεινα 2 μήνες στο νοσοκομείο μέχρι να αισθανθώ πάλι έτοιμος να γυρίσω στο στρατόπεδο μας. 

Γύρισα και βγήκα πάλι έξω,να ξεπεράσω τον φόβο του τραυματισμού.

Στην νέα αποστολή ήρθανε και δύο"νέοι",ξανά σφαίρες από σκοπευτές,αυτή την φορά από πολλά σημεία.Οι νέοι κλαίγανε,φωνάζανε να τους σώσει ο Θεός.Δεν έγινε όμως.Ο Θεός είναι πολύ απασχολημένος τελευταία.Και οι 2 νεκροί,ο ένας πέθανε στα χέρια μου.

Σιχάθηκα τους Αμερικάνους στρατιώτες οδηγούς των βαρέων οχημάτων,χτυπάνε κόσμο για πλάκα,αν μπεις μπροστά στο όχημα,ακόμα και στρατιώτης να είσαι θα σε πατήσουν.Δεν σταματάνε για τίποτα.

Σκότωσε ένα παππού που δεν πρόλαβε να περάσει τον δρόμο. Δεν ενδιαφέρθηκε καθόλου. Είπε μόνο ένα ουοου extra points και γέλαγε.

Τα έβλεπα από την θέση του συνοδηγού.Ντρέπομαι που δεν μπόρεσα να κάνω κάτι. 
Είπα θα αντέξω,χρειάζομαι αυτά τα χρήματα για την οικογένεια μου. 
Αλλά τελικά δεν έγινε έτσι.
Έχασα και την οικογένεια μου,αλλά και την ψυχή μου,για λίγα περισσότερα δολάρια.

Το τελειωτικό χτύπημα ήρθε όταν είδα τον καλύτερο μου φίλο να πεθαίνει.

Ξεκίνησε ένα ελικόπτερο να πάει τους αδειούχους στο αεροδρόμιο.Με το που σηκώθηκε λίγα πόδια χτυπήθηκε από ρουκέτα και εξερράγη στον αέρα.Μέσα ήταν 5 στρατιώτες ( 2 γυναίκες) και 2 πιλότοι του ελικοπτέρου.Ο φίλος θα πήγαινε να δει την έγκυο γυναίκα του.

Όλη την μέρα δεν μπορούσα να ηρεμήσω,Έπινα συνέχεια,έκλαιγα,έβριζα..

Ήρθε ο ιερέας της μονάδας.Μου μίλησε..με ηρέμησε.Φοβήθηκαν όλοι ότι κάτι κακό θα έκανα.Με συμβούλεψε και με έβαλε σε σκέψεις. Όταν γύρισα στον θάλαμο,πολλά είχαν αλλάξει μέσα μου,δεν αισθάνομαι πια μίσος,μόνο θλίψη.Βλέπω εφιάλτες σχεδόν κάθε βράδυ.Πήρα ένα μήνα άδεια να δω την οικογένεια μου.Δεν μου βγήκε σε καλό.Χώρισα με την γυναίκα μου,δεν άντεχε να με βλέπει έτσι.Φοβάται.Την καταλαβαίνω.Δεν αισθάνομαι το ίδιο άνετα στο σπίτι,όσο στην Καμπούλ.Άρχισα να κάνω ψυχοθεραπεία,να σταματήσουν οι εφιάλτες.

Κάποτε θα το ξεπεράσω.Αγαπώ ακόμα την γυναίκα μου και την θέλω κοντά μου.Ελπίζω κάποια μέρα η κόρη μου να καταλάβει τι έγινε.Τα κρατάω όλα σε αρχείο.Φώτος,βίντεο,ηλεκτρονικό ημερολόγιο.


Ελπίζω εσείς στην Ελλάδα να μην χρειαστεί να πολεμήσετε.Ο πόλεμος δεν πια δίκαιος,όπως παλιά.

Τώρα πια δεν υπάρχουν ήρωες,ούτε Λεωνίδας.Δεν υπάρχει ανθρωπιά,και "τιμή" (Honor) έχουν χαθεί μέσα στον χρόνο και σε παλιά λογοτεχνικά βιβλία.

Θα γυρίσω πάλι σε λίγους μήνες στην Ελλάδα,θέλω να γυρίσω τα νησιά σας.Χρειάζομαι ηρεμία και να ξεχάσω..

Σας εύχομαι τα καλύτερα.
Αθανασιάδης Κων/νος   

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ > Την KFW την ξέρετε? Οχι φαντάζομαι...είναι αυτή που υπογράφει αντί της Γερμανικής κυβέρνησης στο μνημόνιο! ΠΡΟΔΟΤΕΣ...ΒΟΥΛΙΑΞΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!

Την KFW την ξέρετε? Οχι φαντάζομαι...http://www.kfw.de/kfw/en/index.jsp είναι μια επενδυτική εταιρεία που ανήκει στο Γερμανικό δημόσιο. Σα να λέμε ΕΤΒΑ. Στο site τους βλέπετε: 'We promote Germany" γραμμένο περήφανα.
'In the year 2010, KfW Bankengruppe provided EUR 81.4 billion for industry, the environment, housing and education in Germany and around the world (previous year: EUR 63.9 billion, +27%). These promotional business activities contributed significantly to mitigating the impact of the economic and financial crisis on enterprises and provided a tailwind for Germany's economic recovery.' Και γιατί να την ξέρετε θα μου πείτε? Γιατί αυτή υπογράφει και όχι η Γερμανική κυβέρνηση την μνημονιακή σύμβαση. Τον ισολογισμό του 2010 της KFW τον έχετε δεί? Οχι ε?http://www.kfw.de/kfw/en/I/II/Download_Center/Financial_Publications/Financial_publications/2_Jahresberichte_E/Lagebericht_englisch.pdf

Εκεί στην σελίδα 10 εμφανίζεται και το δάνειο της Ελλάδος. Πως αναφέρεται αυτό?
'special business related to the loan granted to the Republic of Greece in 2010' και 'International business increased to EUR 92.3 billion and accounts for 22 % of the total lending volume, including the loans to the Republic of Greece (EUR 22.3 billion).'
Special Business ήμαστε λοιπόν! Για δείτε με τι ασχολείται κυρίως η KFW? Με επενδύσεις στους τομείς της Ενέργειας.
http://www.kfw.de/kfw/en/KfW_Group/index.jsp

Σας λέει τίποτα η λέξη ΔΕΗ?
 
http://greeknation.blogspot.com/2011/05/kfw.html

Παραμένουν συγκεντρωμένοι οι «Αγανακτισμένοι»

Με sleeping bag στην πλατεία Συντάγματος

Πλήθος πολιτών όλων των ηλικιών και κυρίως νέοι ανταποκρίθηκαν στο διαδικτυακό κάλεσμα, που έγινε μέσω του facebook, να συγκεντρωθούν στις κεντρικές πλατείες των ελληνικών πόλεων, σε ένδειξη αγανάκτησης στα μέτρα λιτότητας. Ανταποκρίθηκαν και για να «απαντήσουν» στα συνθήματα των άλλων «αγανακτισμένων» της Ισπανίας, που πρόσφατα διαδήλωσαν με κεντρικό σύνθημα «Σιγά, να μη ξυπνήσουμε τους Έλληνες».


Στην Αθήνα, κατά τους υπολογισμούς των διοργανωτών ακτιβιστών, στην πλατεία Συντάγματος βρίσκονται από τις 6 το απόγευμα περισσότεροι από 20.000 άνθρωποι και διαδηλώνουν ειρηνικά για την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης.
Κυρίαρχα συνθήματα των «αγανακτισμένων πολιτών» είναι «ψωμί, παιδεία, ελευθερία», «κλέφτες-κλέφτες» και «η Ελλάδα δεν είναι δικιά μας, τη δανειστήκαμε από τα παιδιά μας». Στα λιγοστά πανό, που αναρτήθηκαν στην πλατεία, αναγράφονταν συνθήματα - απάντηση στους Ισπανούς διαδηλωτές, όπως «είμαστε ξύπνιοι», αλλά και άλλα υπέρ της διενέργειας δημοψηφίσματος.

Οι διαδηλωτές τραγούδησαν τον εθνικό ύμνο, ενώ κάποιοι από τους συγκεντρωμένους έφτασαν μπροστά στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη και «έστησαν» την ελληνική σημαία.

Στη συγκέντρωση των «αγανακτισμένων» ενσωματώθηκαν και μέλη της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, που είχαν πορευτεί νωρίτερα από τα γραφεία της Χαλκοκονδύλη προς το υπουργείο Οικονομικών, όπου, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την επικείμενη αποκρατικοποίηση της εταιρείας, έριξαν σάκους με λιγνίτη.
πηγη
 
http://anti-ntp.blogspot.com/2011/05/blog-post_5154.html

Γέμισαν αγανάκτηση οι πλατείες πόλεων σ’ όλη την Ελλάδα


Δεκάδες χιλιάδες πολίτες κυριευμένοι από αγανάκτηση για τα νέα μέτρα και το Μνημόνιο πλημμύρισαν τις πλατείες πολλών ελληνικών πόλεων. Ακολουθώντας το παράδειγμα των Ισπανών «Ιndignados», νέοι, οικογενειάρχες και ηλικιωμένοι, χωρίς κομματικές ταμπέλες, πραγματοποιούν από το απόγευμα ειρηνικές συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας, υψώνοντας τη δική τους φωνή απέναντι στη λεηλασία που επιχειρείται σε βάρος τους.
Στην πλατεία Συντάγματος εκτιμάται ότι έχουν συγκεντρωθεί περισσότεροι από 15.000 πολίτες, ενώ η προσέλευση του κόσμου συνεχίζεται. Οι συγκεντρωμένοι φωνάζουν συνθήματα κατά των πολιτικών και των αποκρατικοποιήσεων («Πουλάτε, πουλάτε. Ξύλο που θα φάτε»), ενώ έχουν υψώσει δύο πανό, ένα στα ισπανικά κι ένα στα ελληνικά. Ορισμένοι κρατούν πλακάτ που αναγράφουν: «Ξυπνήσαμε».
Ενδεικτικό του κλίματος που επικρατεί στη συγκέντρωση είναι ότι όλα τα καταστήματα γύρω από το Σύνταγμα παραμένουν ανοιχτά με τους καταστηματάρχες να δηλώνουν ότι είναι η πρώτη φορά που πραγματοποιείται διαδήλωση και δεν αποφάσισαν να κατεβάσουν ρολά. Το μετρό του Συντάγματος λειτουργεί κανονικά και η κυκλοφορία διεξάγεται κανονικά στην οδό Φιλελλήνων.
Αντίστοιχη κινητοποίηση βρίσκεται σε εξέλιξη στη Θεσσαλονίκη, όπου περισσότεροι από 5.000 έχουν συγκεντρωθεί έξω από το Λευκό Πύργο. Η προσέλευση του κόσμου συνεχίζεται, ενώ δεν υπάρχουν πανό και ακούγονται ευρηματικά συνθήματα.
Στην Πλατεία Γεωργίου της Πάτρας έχουν συρρεύσει περίπου 2.000 πολίτες, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα διαμαρτυρίας μέσω του Ιντερνετ.
Στην κεντρική πλατεία της Λάρισας, περίπου 300 άτομα, κυρίως νέοι, ντυμένοι με μαύρα ρούχα πραγματοποιούν σιωπηλή διαμαρτυρία, ενώ στην παραλία του Βόλου, μπροστά στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας έχουν συγκεντρωθεί ως τώρα 2.000, ενώ πολίτες εξακολουθούν να συρρέουν στο σημείο.
Μεγάλη είναι και η συγκέντρωση στο Ηράκλειο, με ανθρώπους κάθε ηλικίας να διαδηλώνουν κατά του Μνημονίου και της οικονομικής πολιτικής.
Πάνω από 1.000 άτομα είναι συγκεντρωμένα στην Πλατεία Αγοράς των Χανίων, ενώ η προσέλευση συνεχίζεται. «Είμαστε άνθρωποι, όχι προϊόντα σε μια αγορά», τόνισαν.
Στην πλατεία του Αγνώστου Στρατιώτη συγκεντρώθηκαν οι «αγανακτισμένοι» του Ρεθύμνου. Νέοι άνθρωποι, μαθητές, οικογενειάρχες, περίπου χωρίς σημαίες και πανό, διαμαρτύρονται για τα μέτρα της κυβέρνησης.
Οι διαδηλώσεις οργανώθηκαν μέσω σελίδων κοινωνικής δικτύωσης, όπως το Facebook  και το Twitter και αποτελούν κινήσεις πολιτών, χωρίς κομματικές ταυτότητες.
enet.gr
http://alldaynews4you.gr/?p=440

Chemtrails: Αεροπλάνο που φέρεται να συμμετείχε σε χημικούς ψεκασμούς συνετρίβει


Boeing 707 στο Point Mugu στην Santa Monica
Προσέξτε το “Ω” στην ουρά.
Στην επόμενη φωτογραφία φαίνεται το αεροπλάνο σε μία λίμνη που θυμίζει λιωμένο αλουμίνιο.Συζήτηση στο εξωτερικό για το θέμα, εδώ.
http://greeknation.blogspot.com/2011/05/chemtrails.html

Μυστικά της Αττικής γης

Μυστικά της Αττικής γης
 


Μια σύμπτωση επαναλαμβανόμενη η οποία παύει να είναι σύμπτωση είναι ότι και στους τρεις νόμιμους και επίσημους χώρους υγειονομικής ταφής απορριμμάτων Χ.Υ.Τ.Α. (Φυλής, Γραμματικού, Κερατέας) υπάρχουν κοντά ιερά και τοπωνύμια σχετικά με τον Θεό Πάνα. Στην φυλή πλησίον της ιεράς μονής κλειστών υπάρχει το σπήλαιο του Πανός η αλλιώς λυχνοσπληλιά.


Στην Κερατέα υπάρχει το Πάνειον Όρος το βουνό του Πανός δηλαδή.
Τέλος στο γραμματικό υπάρχει το σπήλαιο του Πανός.

Εάν στα παραπάνω προσθέσουμε και την κατασκαφή του Αιπολίου του Πανός στην Πεντέλη, παρατηρούμε μια εμμονή του κράτους στην κατασκαφή χώρων που σχετίζονται με τον Θεό Πάνα και ειδικότερα σε ότι έχει να κάνει με την λατρεία του στην Αττική, μετά την βοήθεια που παρείχε στους Αθηναίους στην μάχη του Μαραθώνος το 490 μείον.

Μήπως όλες αυτές οι συμπτώσεις σχετίζονται με πειράματα πάνω στην δημιουργία πανικού πάνω στα πλήθη και στην χειραγώγηση τους μέσω της παραπάνω ενέργειας που εκπορεύεται από τον Πάνα;

Στους δυο εκ των τριών χώρων Χ.Υ.Τ.Α. δηλαδή σε Γραμματικό και Κερατέα έχουν συμβεί πολύνεκρα αεροπορικά ατυχήματα(;)

Αμφότερα προκάλεσαν αίσθηση φόβου και λύπης στην Ελληνική κοινή γνώμη.

Το ατύχημα βέβαια του Γραμματικού (εταιρία HELIOS ) έχει την αποκλειστικότητα να αποτελεί το μοναδικό ανεξιχνίαστο αεροπορικό ατύχημα τα τελευταία τριάντα χρόνια.
Στην εξιχνίαση του θα μπορούσε ίσως να μας βοηθήσει ο ιατροδικαστής Φίλιππος Κουτσάφτης με το να μας αναφέρει σε τι κατάσταση βρήκε τα σώματα των Ελληνόπουλων κάτω των δεκαπέντε ετών που βρέθηκαν στο σημείο της πρόσκρουσης.

Στην μνήμη του Έλληνα έχει εντυπωθεί βαθιά η εικόνα του κομμένου κάθετου ουραίου του αεροσκάφους πάνω στο οποίο ήταν σχεδιασμένη η μορφή του Θεού Ήλιου - Απόλλωνος.

Ίσως οι ποιο ευαίσθητοι νόες να διέκριναν μια έκφραση πίκρας και τραγικότητας πάνω στο πρόσωπο του Θεού. Ίσως όμως αυτή η ψευδής εντύπωση ν'αντανακλούσε το βαρύτατο πένθος που κυριαρχούσε στην Ελλάδα εκείνες τις στιγμές καθώς και τα μεγάλα ερωτηματικά που γεννούσε αυτό το ανεξήγητο (;) ατύχημα.


ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΕΡΑΤΕΑΣ

Αυτήν την στιγμή η δύναμη της Ελληνικής αστυνομίας αριθμεί περί τα 55.000 μέλη.

Η αστυνομία για πρώτη φορά στην ιστορία της έχει τόσο πολυάριθμο προσωπικό, τόσα υλικοτεχνικά μέσα και τόση ποιοτική εκπαίδευση όσο ποτέ στο παρελθόν.

Το έργο βέβαια στο οποίο καλείτε να ανταπεξέλθει είναι ιδιαιτέρως δύσκολο λόγω της συνεχούς ποιοτικής και ποσοτικής αναβάθμισης του εγκλήματος, το οποίο τροφοδοτείτε από την διαρκώς αυξανόμενη δεξαμενή των λαθρομεταναστών.

Είναι σίγουρο ότι η αστυνομία πάντα επιθυμούσε την συνδρομή τον νομοταγών πολιτών στο έργο της.

Όση συμπάθεια όμως κέρδισε η αστυνομία από τον θάνατο εν ώρα καθήκοντος των ανδρών της ομάδος ΔΙΑΣ, σε αντιστρόφως ανάλογα και σε αρνητικά πολλαπλάσιο βαθμό έχασε την συμπάθεια του κόσμου από την ανεξήγητα παρατεταμένη παρουσία της και την αλόγιστη χρήση βιαιότητας στην φιλήσυχη κωμόπολη της Κερατέας.

Ποιοι άραγε έδωσαν τις εντολές για την ωμή και αδικαιολόγητη χρήση βίας στην Κερατέα; Οι αρχηγοί της; Δεν το πιστεύουμε. Μάλλον οι πολιτικοί ταγοί της οι οποίοι πιθανώς επιθυμούν να διαρραγεί η όποια ελάχιστη συμπάθεια έχει απομείνει στον Ελληνικό λαό για την αστυνομία.

Και γιατί αυτό;

Διότι η αστυνομία κατόπιν εντολών εισαγγελέως είναι η μόνη έτοιμη δύναμη να συλλάβει ( τέτοια ομάδα ήταν η ομάς προληπτικής εξουδετερώσεως προσωπικοτήτων που στελεχωνόταν από άνδρες της Ε.Σ.Α. και αξιωματικούς των καταδρομών. Η ομάδα αυτή στο στρατιωτικό κίνημα της 21ης Απριλίου 1967 έδεσε χειροπόδαρα τους διεφθαρμέ
νους πολιτικάντηδες ) επιόρκους πολιτικάντηδες και να τους οδηγήσει ενώπιων της δικαιοσύνης.

Δεν καθαγιάζουμε την αστυνομία, αλλά προς το παρόν έτσι έχουν τα πράγματα.

Επιπροσθέτως η ανεξήγητη επιμονή για την έναρξη των έργων στην περιοχή, μας βάζει και σε υποψίες περί υπάρξεως πολύτιμων μετάλλων η σπουδαίων αρχαιολογικών ευρημάτων η υπάρξεως κάποιου είδους Πύλης προς τα άνω η προς τα κάτω η εν τέλει.

Ένα είδος πειράματος για την προσπάθεια μέτρησης των αντοχών και αντιδράσεων μιας συμπαγούς και ομοιογενούς τοπικής παραδοσιακής κοινωνίας Ελλήνων.

"ΩΡΟΜΕΔΟΝ"

http://forkeratea.blogspot.com/2011/05/blog-post_7202.html#ixzz1NBtgP45j

Ελληνες ξεσηκωθείτε ολοι εδώ και τώρα!Αδεία παραμονής πάει να δώσει η κυβέρνηση σε όλους του λαθροκαμικάζι

Εκσυγχρονίζονται οι υπηρεσίες που προσφέρουν οι Διευθύνσεις Αλλοδαπών και Μετανάστευσης ώστε να γίνουν «μίας στάσης» για τους πολίτες χωρών εκτός ΕΕ που επιδιώκουν να πάρουν άδεια παραμονής στη χώρα μας.

Ο Γιάννης Ραγκούσης προχωρά στη συγκρότηση σχετικής επιτροπής προκειμένου να.....
συνταχθούν οι σχετικές προτάσεις για το συντονισμό των συναρμόδιων υπηρεσιών, αλλά και τη ρύθμιση των λεπτομερειών για την καθιέρωση των αδειών διαμονής ενιαίου τύπου στους υπηκόους τρίτων χωρών.
Το νέο έγγραφο θα έχει αυτοτελή μορφή, σε εφαρμογή του Κανονισμού 380/2008/ΕΚ

http://epanastasi-gr.blogspot.com

ΧΙΛΙΑΔΕΣ 'ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ' ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK


Anti-ntp:Δυστυχως οποιαδηποτε αντιδραση του λαου ειναι ηδη καπαρωμενη απο τους παγκοσμιοποιητες οποτε τι να κανουμε να κατσουμε σπιτι μας;
Δεκάδες νέα μέλη το δευτερόλεπτο συγκεντρώνει το απόγευμα της Τρίτης η ομάδα των «Αγανακτισμένων»που εμφανίστηκε πρόσφατα στο Facebook, ως αντίδραση στην οικονομική κρίση. Αν όλα τα μέλη δώσουν το «παρών» στις διαδηλώσεις που προγραμματίζονται, το Σύνταγμα, o Λευκός Πύργος και η Πλατεία Γεωργίου στην Πάτρα θα...
γίνουν σαν την Puerta del Sol της Μαδρίτης, όπου συγκεντρώνονται οι Ισπανοί.
«Η λέξη Αγανακτισμένοι δεν θέλει με τίποτα να υποκινήσει ή να υποδείξει τον τρόπο. Απεναντίας, δηλώσαμε από την αρχή ότι θέλουμε να βρεθούμε ειρηνικά και αυθόρμητα. Χωρίς σχέδιο και πλάνο. Μόνο να δηλώσουμε την ειρηνική διαμαρτυρία μας» γράφουν οι διαχειριστές της ομάδας Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα.
«Δηλώνουμε ειρηνικά την αγανάκτησή μας κατά της κρίσης. Κατά όλων αυτών που μας οδήγησαν σε αυτό το σημείο. Αυθόρμητα, χωρίς κόμματα, ομάδες και ιδεολογίες» τονίζουν.
Το πρωί της Τρίτης, η αθηναϊκή ομάδα είχε συγκεντρώσει περίπου 2.500 μέλη. Λίγο μετά τις 18.00, ο αριθμός τους ξεπερνά τις 7.500 και συνεχίζει να αυξάνεται.
Ολοένα και περισσότερα μέλη αποκτούν οι αντίστοιχες ομάδες στη Θεσσαλονίκη, από όπου ξεκίνησε η πρωτοβουλία, καθώς και στην Πάτρα.
Στο ισπανικό παράδειγμα διαμαρτυρίας για την οικονομική κρίση αναφέρθηκαν εξάλλου την Τρίτη ο Αλέξης Τσίπρας και ο Αλέκος Αλαβάνος.
Ο πρόεδρος του Συνασπισμού κάλεσε τη νεολαία να ακολουθήσει το παράδειγμα της Ισπανίας, ενώ ο επικεφαλής του Μετώπου Αλληλεγγύης και Ανατροπής εκτίμησε ότι «σύντομα έρχεται η ώρα της πλατείας Συντάγματος.

Τιμή και δόξα στο Λοβέρδο. Τσόντα καθώς μιλάει. ΝΕΤ. Τέλος.

H NET τίμησε τον Ανδρέα Λοβέρδο, προσφέροντάς του, ερωτικές στιγμές ως φόντο. Έτσι για να τονίσει την κατάσταση στη χώρα. Ανεπανάληπτη συγκυρία.
Από news.youropia, βίντεο από planetgreeceblog
http://greki-gr.blogspot.com/2011/05/blog-post_25.html

Α. ΣΑΜΑΡΑΣ : "ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΘΕΛΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ"!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
ΕΝΤΟΛΗ ΣΑΜΑΡΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΓΑΛΑΖΙΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ
 
Ρητή εντολή να καταρτιστούν μέχρι την Παρασκευή όλα τα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας χωρίς να διαρρεύσουν στα ΜΜΕ, έδωσε, σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες, σήμερα ο Αντώνης Σαμαράς. Ο πρόεδρος της...

Νέας Δημοκρατίας ζήτησε από τους στενούς συνεργάτες του, οι γαλάζιες λίστες να παραδοθούν στον ίδιο, ώστε να τις επεξεργαστεί το Σαββατοκύριακο και από Δευτέρα να είναι σχεδόν έτοιμες προς δημοσιοποίηση σε περίπτωση που προκηρυχθούν πρόωρες εκλογές. Παράλληλα, έδωσε εντολή στην Γραμματεία Οργανωτικού να ετοιμάσουν πρόγραμμα περιοδειών σε Αττική και Περιφέρεια ώστε να ξεκινήσει εν μέσω θέρους την προεκλογική εκστρατεία του, εάν και εφόσον ο πρωθυπουργός πάει σε εκλογές...

fimotro 
http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2011/05/blog-post_8004.html

Δεν γλίτωσε το γιουχάισμα η «incognito» Φώφη στον Πύργο (vid)

Οι φορείς του ΠΑΣΟΚ στον Πύργο σημερα στις 7.30 το απόγευμα ειχαν προγραματίσει εκδήλωση στο χώρο του Δημαρχείου με καλεσμένη τη Φώφη Γεννηματά, υφυπουργό Παιδείας. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός οτι τα τοπικά ΜΜΕ δεν ανέφεραν σχεδον τίποτα για την εκδήλωση, ενώ σε άλλες εποχές θα ήταν πρωτοσέλιδο.

«Νόμιζαν οτι με αυτό το τρόπο, θα πέρναγε απαρατήρητη απο το κόσμο που ήθελε να διαμαρτυρηθεί και θα έκαναν μια καλή γιορτή-φιέστα. Γύρω στα είκοσι άτομα του κινήματος μας κάναμε δυναμική παρέμβαση.


Τοποθετήσαμε ηχεία στην είσοδο του Δημαρχείου και της δώσαμε την πρέπουσα υποδοχή, μοιράζοντας κείμενα και φωνάζοντας συνθήματα, όπως 'Δεν πληρώνω την Φώφη' . Όταν την ακολουθήσαμε και μέσα στο χώρο της εκδήλωσης οι γνωστοί τραμπούκοι του ΠΑΣΟΚ δεν μας επέτρεψαν την είσοδο, μάλιστα έγινε και επεισόδιο απωθώντας βίαια γυναίκα μέλος του κινήματος» δηλώνει σε ανακοίνωσή του το Κίνημα Ηλείας.


http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2011/05/incognito-vid.html

Θέλω να γίνω …..Πακιστανός!

Δεν το πιστεύω αυτό που διαπίστωσα! Τις προάλλες ευρισκόμενος σε κατάστημα ψιλικών, άκουσα τον καταστηματάρχη να συζητά για έναν Πακιστανό που μόλις...

είχε αποχωρήσει, και ο οποίος καθάριζε τζάμια στα φανάρια, ότι σχεδόν καθημερινά του προσκόμιζε ΄΄ψιλά΄΄-κέρματα για να αλλάξει με χαρτονομίσματα. Γύρω στα 80 Ευρώ κάθε φορά! Δεν έδωσα σημασία και αποχώρησα! Έχω και εγώ τη συνήθεια, να μη δίνω τίποτα σε αυτούς τους ανθρώπους ενώ χθες στην συνήθη διαδρομή προς την δουλειά μου, σταμάτησα σε ένα από τα φανάρια(όχι από τα καλύτερα πόστα) και πιάνοντας κουβέντα με ένα ΄΄γνωστό΄΄ Πακιστανό, που αποπειράται κάθε φορά να μου πλύνει τα τζάμια, μου εκμυστηρεύτηκε ότι από αυτή τη δουλειά ΄΄βγάζει΄΄ γύρω στα 2000 €υρώ τον μήνα!! Εγώ ο υπάλληλος των 800 €υρώ ένοιωσα τόσο ηλίθιος που αφενός μεν ζήλεψα που ο Πακιστανός κερδίζει πολύ περισσότερα από εμένα και μάλιστα μαύρα, αφετέρου αποφάσισα να μην ξαναδώσω ελεημοσύνη σε κανέναν! Σκέφτηκα και τα λεγόμενα του ψιλικατζή ο οποίος τελικά είχε δίκιο και συμπίπτουν περίπου τα ποσά αν υπολογίσει κανείς το αποτέλεσμα που βγαίνει από τα 80 €υρώ επί τις 30 ημέρες του μήνα. Και απορώ το κράτος που βρίσκεται, δεν τους βλέπει να τους μαζέψει; Άνθρωποι του νόμου και της δικαιοσύνης δεν κυκλοφορούν στους δρόμους; Δεν τους βλέπουν για να μας απαλλάξουν από αυτή τη θλιβερή εικόνα; Δεν είναι αδίκημα όταν ό άλλος επαιτεί με αυτό τον τρόπο και ακόμα χειρότερα όταν προκαλεί διάφορα συναισθήματα με επίδειξη των ακρωτηριασμένων μελών του; Έχει υπολογίσει το κράτος που πάει αυτό το τεράστιο χρηματικό ποσό που εισπράττουν αυτοί οι άνθρωποι; Και τελικά εάν δεν μπορεί να τους διώξει, ας τους μαζέψει και να τους βάλει να δουλέψουν σε ελεγχόμενη εργασία όπου θα έχει και όφελος. Γιατί ανάπηροι δεν είναι! Απλά την έχουν ΄΄βρει΄΄ και οικονομάνε με αυτόν τον τρόπο! Κάντε επιτέλους κάτι, διότι στο τέλος εμείς θα γίνουμε ζητιάνοι αυτών!!


ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
http://anti-ntp.blogspot.com/2011/05/blog-post_2337.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters