Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2018

Aρθρο της Τουρκάλας δημοσιογράφου, Uzay Bulut....Aποκαλύπτει σχέδιο εισβολής στην Ελλάδα!.

Tο άρθρο της Uzay Bulut στο αμερικάνικο 'Gatestone Institute'«Η Τουρκία απειλεί να εισβάλει στην Ελλάδα» είναι ο τίτλος του άρθρου της Τουρκάλας δημοσιογράφου, Uzay Bulut, που δημοσιεύεται στο αμερικάνικο «Gatestone Institute». 

Στο άρθρο της επικεντρώνεται μεταξύ άλλων, στο πρόσφατο επεισόδιο που σημειώθηκε στα νερά του Αιγαίου με τον εμβολισμό του ελληνικού περιπολικού λιμενικού «090 Γαύδος» από την τουρκική ακταιωρό «UMUT» της Ακτοφυλακής. Αναφέρεται επίσης δηκτικά στην απώτατη και νεότερη τουρκική επιθετικότητα, ενώ συνιστά στη Δύση να θέσει την Άγκυρα προ των ευθυνών της...

Διαβάστε το άρθρο της Uzay Bulut: 

«Η Τουρκία απειλεί να εισβάλει στην Ελλάδα» 

Η Κομισιόν θα χρηματοδοτήσει διαμερίσματα για πρόσφυγες και το 2019 στην Ελλάδα

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg1frDPZvBX1QbHz3FAyyChEBEnYm0gUpWkai0BBxPUEiP5z2TxoOkDupPKgUUsheZ7Xi-6nhn2Zr9tP1VzRnfV4648Y7La8OMDwNv8eshQ1nCBesATCPXewKfXYtofx8HEdOP8WJsO_9g/s640/625_6BFA82AD-4017-8E0B-C26E-34AEDF3FB8FA.jpeg 
Τη διαβεβαίωση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για συνέχιση της χρηματοδότησης του προγράμματος στέγασης αιτούντων άσυλο σε διαμερίσματα ESTIA και κατά το 2019 αποκαλύπτει σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο επικεφαλής της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες στην Ελλάδα, Philippe Leclerc.

ΗΠΑ: Έχασαν την επιμέλεια του παιδιού τους επειδή δεν δέχτηκαν να αλλάξει φύλο (σύντομα και στην πατρίδα μας)

Του Γιώργου Φαρμάκη

Γονείς από το Οχάιο των ΗΠΑ, έχασαν την επιμέλεια του παιδιού τους επειδή δεν δέχτηκαν η ανήλικη κόρη τους να αλλάξει φύλο και να γίνει αγόρι. Οι κυβερνητικές αρχές του Οχάιο ανάγκασαν τους γονείς να δώσουν την επιμέλεια του παιδιού τους (στις αρχές).

Το ανήλικο 17χρονο κορίτσι δεν θα έχει καμία επαφή με τους γονείς του.

Oι Αρχαίοι Έλληνες καταδρομείς

Η ένδοξη ιστορία των Ελλήνων Καταδρομέων χάνεται στα βάθη της αρχαίας μας ιστορίας. 

Οι Έλληνες ως κατ’ εξοχήν πολεμική φυλή ήσαν οι πρώτοι οι οποίοι αντελήφθησαν την αναγκαιότητα των καταδρομικών επιχειρήσεων, που συνδυάζουν τον αιφνιδιασμό, την κεραυνοβόλο αντίδραση, το άμεσο χτύπημα κατά του εχθρού, και επιτυγχάνουν την πλήρη εξουδετέρωση του μέσα σε ελάχιστο χρόνο. 

Τα τείχη της Θεσσαλονίκης

Οι εποχές αλλάζουν, η Θεσσαλονίκη αλλάζει πρόσωπο, μα τα τείχη και τα κάστρα της πόλης είναι το σταθερό σκηνικό της. Δημιουργήματα του παρελθόντος, που γύρω τους διαδραματίζονται γεγονότα καθώς ο χρόνος κυλά. 

Τα τείχη και τα υπόλοιπα μνημεία μέσα απο την ακινησία και τη στατικότητά τους, μπορούν να φανερώσουν όλη το μεγαλείο ή τη βία, όλη τη διαδρομή της Ιστορίας….

Εντυπωσιακά ευρήματα από τις ανασκαφές στην Κύθνο

Η αρχαία πόλη της Κύθνου, των Κυκλάδων, κατοικήθηκε από τον 10o αι. π. Χ. έως και τον 6o-7o αι. μ. Χ. Τώρα όμως, λόγω των ανασκαφών στη θέση «Βρυόκαστρο», έρχονται στο φως τα εντυπωσιακά αντικείμενα που χρησιμοποιούσαν, οι αρχαίοι. 
Τα ευρήματα στα δυο οικοδομήματα που ερευνώνται τα τελευταία χρόνια στην περιοχή (μια πανέμορφη τοποθεσία πάνω σε έναν λόφο με θέα στο Αιγαίο) οδηγούν τους ανασκαφείς

Η λίστα και ο χάρτης με το τι παράγει η Ελλάδα. (κατά τα άλλα αν φύγουμε από το ευρώ θα καταστραφούμε...)

Το ακόλουθο ζήτημα έχει εξεταστεί επανειλημμένα, είναι, ωστόσο, χρήσιμο να επαναλάβουμε εν τάχει κάποια βασικά σημεία: 

1) Μαγνήσιο: 
Ο μαγνησίτης που εξάγει η χώρα μας, καλύπτει το 46% της συνολικής παραγωγής της Δυτικής Ευρώπης. 

2) Αλουμίνιο: 
Εδώ και μερικά χρόνια η Γαλλία ελάττωσε την παραγωγή της σε αλουμίνιο και η Ελλάδα πλέον είναι πρώτη στην Ευρώπη σε παραγωγή του αλουμινίου, για χιλιάδες εφαρμογές. 

Ήταν μια φορά κι έναν καιρό στη χώρα του ότι να ‘ναι… κάτι χαβαλέδες

Απορούν και εξίστανται οι πολιτικοί μας. «Μα εμείς δεν διεκδικούμε», διατείνονται, «μα υπάρχει η Συνθήκη της Λωζάννης που δεν αλλάζει», κραυγάζουν, κάνοντας διαρκώς, όπου γάμος και χαρά κι αυτοί, δηλώσεις. Αλήθεια, όλα αυτά οι απέναντι τα ξέρουν; Φυσικά. Κι επειδή ακριβώς εμείς δεν διεκδικούμε τίποτα, τι πιο φυσικό να διεκδικούν αυτοί, όπως συνέβαινε από αρχαιοτάτων, πολύ αρχαιοτάτων όμως, χρόνων.

Via Egnatia Hiking: Μια εφαρμογή για τους πεζοπόρους της Αρχαίας Εγνατίας Οδού

Για πρώτη φορά έμπειροι πεζοπόροι, περπάτησαν στα χνάρια της Αρχαίας Εγνατίας Οδού, αποτύπωσαν τη μεγαλύτερη συνεχόμενη πεζοπορική διαδρομή στην Ελλάδα συνολικού μήκους 437,75 χλμ και την καταχώρησαν σε εφαρμογή για κινητά και tablet, ώστε να είναι διαθέσιμη σε κάθε ενδιαφερόμενο.

Η διαδρομή ξεκινάει από το Οφρύνιο Καβάλας και καταλήγει στις Φέρες του Έβρου, ενώ αποτελείται από 13 επιμέρους περιπατητικές διαδρομές, οι οποίες καλύπτουν όλες τις κατηγορίες των πεζοπόρων, από αρχάριους όσο και πολύ έμπειρους. 

Οι Έλληνες πολίτες πρέπει να αφυπνιστούν και να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους.

Η αλήθεια είναι πικρή και πρέπει να λέγεται.

Οι Έλληνες πολίτες πρέπει να αφυπνιστούν και να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους.

Έκαναν την αρχή με τα συλλαλητήρια, που ήταν τα πιο έντιμα, ηθικά, ειρηνικά και δημοκρατικά στην ιστορία του ελληνικού κράτους.

Αυτά που ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας χαρακτήρισε με αναιδέστατο τρόπο ως "ετερόκλητο όχλο".

Σας διαβιβάζω κατά τις απόλυτα έγκυρες πληροφορίες του, επίκειται διαμελισμός της Ελλάδας.

Κύριοι Βουλευτές,
Κατά καθήκον σας διαβιβάζω τις κατωτέρω πληροφορίες, από τον γνωστό μου από χρόνια Έλληνα της Αμερικής (ΗΠΑ) κ. Στυλιανούδη (με email,
  groupvector@verizon.net).

Σχετικά με τα «θερμά» επεισόδια

Νίκος Καρατουλιώτης Υποστράτηγος Ε.Α.

Επειδή τελευταία υπάρχει σωρεία παραπληροφόρησης και οι διάφοροι «αναλυτές» αντί να ενημερώσουν τον κόσμο, τον παραπληροφορούν. Κρίνω σκόπιμο να γράψω δυο αράδες απευθυνόμενος στον μέσο έλληνα, ο οποίος μπορεί να μην έχει γνώσεις υψηλής στρατηγικής, αλλά έχει τον κοινό νου. 

Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΦΡΑΣΗΣ «ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ»
Από στρατιωτικής άποψης δεν υπάρχει συγκεκριμένος ορισμός της παραπάνω φράσης, σε κανένα στρατιωτικό εγχειρίδιο. Αλλά στην πράξη και στην καθομιλουμένη όταν λέμε θερμό επεισόδιο, εννοούμε μια στρατιωτική εμπλοκή μικρής σχετικά έντασης και όχι πόλεμο.

Ουσιαστικά λειτουργεί σαν βαλβίδα ασφαλείας εκτόνωσης σε μια περιοχή όπου έχουμε υπερσυσσώρευση στρατιωτικών δυνάμεων. Σε πολλές δε περιπτώσεις, επέρχεται η νηνεμία και λειτουργεί λυτρωτικά προς αποφυγή περαιτέρω κλιμάκωσης. 

ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ….Έχουμε το γονίδιο Έψιλον που δεν υπάρχει σε άλλο λαό.



Το D.N.A μας που από ότι αποφάνθηκαν στις 19/11/2012 Γάλλοι βιολόγοι ότι στο D.N.A των Ελλήνων υπάρχουν κάποια χρωματοσώματα που μας καθιστούν διαφορετικούς. Θα μπορούσε να ήταν το ΙΧΩΡ.
Επίσης σύμφωνα με έρευνα του πανεπιστημίου του Stanford των Ηνωμένων Πολιτειών και της Παβίας της Ιταλίας το D.N.A των Ελλήνων καταδεικνύει πως σε ποσοστό 99,5% πρόκειται για καθαρή φυλή που δεν έχει επηρεαστεί από Σλάβους, Τούρκους ή οποιουσδήποτε άλλους. Αυτό είναι που τους ενοχλεί.

Το μοναδικό σπήλαιο στην Ελλάδα με σκαλισμένα αγάλματα στο εσωτερικό του βρίσκεται στον Υμηττό


Στον Υμηττό, μόλις 50 λεπτά από την Ομόνοια, φιλοξενείται ένα από τα πιο ενδιαφέροντα σπήλαια του ελλαδικού χώρου. Πρόκειται για το σπήλαιο του Νυμφολήπτου γνωστό και ως Σπήλαιο Πανός αλλά και Σπήλαιο Αρχέδημου
 
 
 
 
  

Δυο νεαρά αγόρια, θαμμένα πριν 34.000 χρόνια στην Ρωσία, με 300 δόντια αλεπούς, 10.000 χάντρες και όπλα από οστά μαμούθ!

Δυο νεαρά αγόρια, θαμμένα πριν 34.000 χρόνια
στην Ρωσία, με 300 δόντια αλεπούς,
10.000 χάντρες και όπλα από οστά μαμούθ!
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters