Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Global Government και βενιζελική συμμορία… η απόλυτη Χούντα !! Ενα αρθρο που θα σας συνταραξει,διαβαστε το ολο.


Οι δωσίλογοι του ’44 έγιναν οι φανατικοί της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης.
Ποιοι μας απειλούν με έναν νέο Εμφύλιο;
Ποιοι κρύβονται πίσω από τη Χρυσή Αυγή;
Το τέλος της ιστορίας πλησιάζει.
Το 1944 ήταν η χρονιά που οι Γερμανοί κατακτητές “εγκατέλειπαν” την Ελλάδα. Πίσω τους δεν άφηναν μόνον “συντρίμμια” και πτώματα, αλλά και τρομοκρατημένους συνεργάτες. Οι δωσίλογοι φοβούνταν την ώρα της τιμωρίας και ήταν απελπισμένοι. Είχαν φτάσει στο σημείο μάλιστα να βρίζουν τους Γερμανούς και να τους αποκαλούν προδότες, επειδή ακριβώς εγκατέλειπαν την Ελλάδα. Ήταν βέβαιοι για την τιμωρία τους. Ήταν γνωστοί από τους πολίτες για τα έργα τους και όλοι τούς ήθελαν κρεμασμένους. Έλεγχαν το κράτος και τους μηχανισμούς του, αλλά αυτό δεν τους εξασφάλιζε και πολλά πράγματα, εφόσον δεν έλεγχαν τον λαό. Ο λαός είχε αρχίσει να αναθαρρεύει και όλο και πιο συχνά έδειχνε τις άγριες διαθέσεις του απέναντι σ’ αυτούς. Ο Μελιγαλάς είχε αποκαλύψει εκείνες τις διαθέσεις και οι δωσίλογοι είχαν πάρει το “μήνυμα”.
Ποιοι όμως ήταν οι συνεργάτες των Ναζί; Ποιος πολιτικός σχηματισμός ήταν αυτός, ο οποίος συνεργάστηκε μαζί τους μαζικά και απόλυτα οργανωμένα; …Αυτοί, οι οποίοι είχαν τα κεντρικά πολιτικά τους γραφεία στη Λαδά και συστεγάζονταν με τους Ναζί …Οι λεγόμενοι “προοδευτικοί” …Οι φιλελεύθεροι …Οι βενιζελικοί …Τα “παιδιά” του Βενιζέλου και του Μπενάκη …Αυτοί, οι οποίοι δεν έβλεπαν τη γερμανική κατοχή ως εθνική καταστροφή αλλά σαν ευκαιρία …Τη μεγάλη τους ευκαιρία να μονοπωλήσουν έστω και “εργολαβικά” την εξουσία εις βάρος της αγγλόφιλης Δεξιάς και ταυτόχρονα να γίνουν πλούσιοι …Πολύ πλούσιοι, εφόσον μπορούσαν —ως μαυραγορίτες— να ληστεύουν έναν λαό, τον οποίο οι ξένοι κατακτητές είχαν στήσει στον “τοίχο”.
Γνωστοί και μη εξαιρετέοι ήταν όλοι οι δωσίλογοι: …Ο γέρος Λαμπράκης, ο οποίος ήταν επικεφαλής του κόμματος των βενιζελικών και συνέταιρος του Γκαίμπελς …Ο γέρος Παπανδρέου, ο οποίος ήταν σύμβουλος του Τσολάκογλου …Ο γέρος Ράλλης, ο οποίος ήταν “έμπιστος” των Γερμανών …Ο γέρος Πάγκαλος, ο οποίος ήταν “ορκισμένος” φιλοναζί …Ο γέρος Πικραμένος, ο οποίος έκανε μπίζνες με τους Γκεσταπίτες …Ο γέρος Μερκούρης, ως φανατικός ομοϊδεάτης των Ναζί …και γύρω από όλους αυτούς ο “διαπλεκόμενος” επιχειρηματικός κόσμος της “παράταξής” τους: Ο γέρος Λάτσης, ο γέρος Αγγελόπουλος, ο γέρος Κωστόπουλος, ο γέρος Παπακωνσταντίνου, ο γέρος Χριστοφοράκος κλπ..
Στα μέσα του 1944 όλοι αυτοί ήταν τρομοκρατημένοι, εφόσον έβλεπαν τους Ναζί κατακτητές να εγκαταλείπουν τη χώρα και να τους αφήνουν στο έλεος της τύχης τους. Μερικοί από αυτούς, όπως ο εκδότης του Βήματος, πήγαν να την κοπανήσουν, αλλά τους συνέλαβαν οι συμμαχικές δυνάμεις. Οι περισσότεροι ήταν καθηλωμένοι στην Αθήνα και περίμεναν το τέλος τους. Εξακολουθούσαν να διατηρούν τον έλεγχο του κράτους, αλλά αυτό —όπως είπαμε— δεν είχε μεγάλη σημασία, εφόσον ο λαός είχε αρχίσει ήδη να “ακονίζει” τα “νύχια” του, για να τους αρπάξει.
Όλοι αυτοί αναζητούσαν τρόπο να εκμεταλλευτούν αυτό τους το “όπλο”, αλλά η λύση δεν φαινόταν εύκολη. Έβλεπαν τους μόνιμους ανταγωνιστές τους, που ήταν η βασιλική Δεξιά, να επανέρχεται στην εξουσία και έτρεμαν. Έτρεμαν, γιατί γνώριζαν ότι η Δεξιά, προκειμένου να ικανοποιήσει τον λαό και να του κάνει ένα μεγάλο “δώρο” για την απελευθέρωσή του, δεν θα δίσταζε να τους εκτελέσει όλους …Να εκτελέσει πολλούς από αυτούς, όπως έκαναν σε όλα τα δημοκρατικά κράτη οι ηγεσίες εναντίον των προδοτών, οι οποίοι συνεργάστηκαν με τους Ναζί.
Τι έκαναν οι δωσίλογοι για να γλιτώσουν; …Ό,τι κάνουν πάντα οι προδότες, όταν χάνουν τα αφεντικά τους …Αναζητούν απεγνωσμένα και άνευ όρων τα επόμενα αφεντικά …Τα νέα αφεντικά, που θα τους σώσουν από την οργή των θυμάτων τους. Αυτό έκαναν οι δωσίλογοι. Οι γερμανόφιλοι, πάνω στην αγωνία τους για επιβίωση, “επένδυσαν” στους Αμερικανούς. Βλέποντας την αγγλόφιλη Δεξιά να είναι έτοιμη να τους θυσιάσει, προκειμένου να κατευνάσει τον λαό, επένδυσαν στους ανταγωνιστές των Άγγλων. Επένδυσαν στους Αμερικανούς. Αν καταλάβει ο αναγνώστης αυτήν την “επένδυση” των δωσίλογων, θα “ανοίξουν” μπροστά του ως δια μαγείας όλα τα “μυστήρια” του ελληνικού Εμφυλίου …Του κατά τη γνώμη μας πιο “μυστήριου” Εμφυλίου στη σύγχρονη παγκόσμια ιστορία.
Γιατί το λέμε αυτό; Γιατί, σε αυτόν τον Εμφύλιο τίποτε δεν είναι όπως φαίνεται ή τουλάχιστον όπως μας τα έδειξαν. Σε αυτόν τον Εμφύλιο άλλοι είναι οι πρωταγωνιστές και άλλοι είναι αυτοί οι οποίοι πραγματικά πρωταγωνιστούν. Σε αυτόν τον Εμφύλιο οι “κομπάρσοι” παίρνουν τους μεγάλους “ρόλους” και οι πρωταγωνιστές μερικά βοηθητικά “ρολάκια”, απλά και μόνον για να διευκολύνουν τη “ροή” του “έργου”. Εξαιτίας όλων αυτών των περίεργων δεδομένων, που τον αφορούν ακόμα και σήμερα —και μετά από πάνω από μισό αιώνα από την εκδήλωση του Εμφυλίου— οι Έλληνες πραγματικά αγνοούν την “ουσία” του …Δεν γνωρίζουν καν τους πραγματικούς πρωταγωνιστές.
Ο καθένας δίνει τη δική του “εξήγηση” και —όπως συμβαίνει πάντα, όταν φτάνουμε σε αυτές τις καταστάσεις— κανένας δεν έχει τη σωστή “εξήγηση”. Αν ρωτήσεις κάποιον Δεξιό, θα σου πει ότι τον Εμφύλιο τον ξεκίνησαν οι ΚΚΕδες, γιατί ήθελαν να καταλάβουν την εξουσία και το κράτος . Αν ρωτήσεις κάποιον ΚΚΕ, θα σου πει ότι τον Εμφύλιο τον προκάλεσαν με τις πράξεις τους οι Δεξιοί, γιατί ήθελαν να επιβάλουν στον λαό το Παλάτι. Κάποιος πιο “προχωρημένος” και πιο “μέσα” στα πράγματα θα τα “συνδυάσει” όλα αυτά και θα σου πει ότι τον Εμφύλιο τον έκαναν αναπόφευκτο οι Εγγλέζοι, γιατί ήθελαν να επιβάλουν το Παλάτι και ταυτόχρονα να εμποδίσουν το ΚΚΕ να εντάξει την πολύτιμη Ελλάδα στο “άρμα” του Στάλιν και άρα στο Ανατολικό Μπλοκ.
Όλα αυτά είναι λάθος. Ένα λάθος όμως πολύ περίπλοκο, γιατί καταφέρνει και συντίθεται από “ψήγματα” αλήθειας …Πράγματι οι ΚΚΕδες πήραν τα όπλα με επίσημο στόχο την κατάληψη της εξουσίας …Πράγματι κάποιοι δεξιοί πίεσαν τα πράγματα σε βαθμό τέτοιον, ώστε να δώσουν τη δικαιολογία στους ΚΚΕδες να αντιδράσουν βίαια …Πράγματι οι Βρετανοί κρατούσαν στα χέρια τους τόσο τη Δεξιά όσο και το ΚΚΕ και άρα έλεγχαν τις δράσεις τους, ώστε να προκαλούν τις επιθυμητές αντιδράσεις. Έλεγχαν οι Βρετανοί αυτές τις δυνάμεις όπως ένας καραγκιοζοπαίχτης παίζει στα χέρια του τις φιγούρες του θεάτρου σκιών.
Όμως, η κατάσταση στην Ελλάδα ήταν πολύ πιο περίπλοκη. Γιατί; Γιατί σε αυτό το φαινομενικά απλό θέατρο σκιών δεν φαίνονται δύο από τους βασικότερους πρωταγωνιστές τής εποχής …Οι Δωσίλογοι και οι Αμερικανοί …Οι δωσίλογοι, οι οποίοι είχαν σηκώσει σημαία “ευκαιρίας”, προκειμένου να σωθούν και οι Αμερικανοί, οι οποίοι, ως οι νέοι κυρίαρχοι του τότε νέου κόσμου, αναμφίβολα έπαιζαν ρόλο παντού, είτε φαίνονταν είτε όχι.
Πώς είναι δυνατόν στον ελληνικό Εμφύλιο να μην υπάρχουν δικά τους συμφέροντα; Πώς είναι δυνατόν να άφησαν τους Βρετανούς να εξυπηρετήσουν τα δικά τους συμφέροντα, όταν είναι γνωστό ότι εκείνη την εποχή “ξήλωναν” τα βρετανικά ερείσματα από όλα τα στρατηγικά σημεία του Πλανήτη;
Αυτά τα δεδομένα και μόνον να τα βάλεις στην “εξίσωση” του Εμφυλίου, είναι σε θέση ν’ αλλάξουν όλα τα αποτελέσματα. Τι σημαίνει αυτό; Ότι, μόνον αν δεις το σύνολο των “παικτών”, μπορείς να καταλάβεις τι έγινε στον ελληνικό Εμφύλιο …Μπορείς να καταλάβεις ότι δεν ήταν μόνον οι Έλληνες “παγιδευμένοι” …Ήταν παγιδευμένοι και οι ίδιοι οι Βρετανοί, οι οποίοι τους “παγίδευσαν” και απλά δεν το γνώριζαν. Αυτοί, οι οποίοι υποτίθεται κινούσαν τις “φιγούρες” του ελληνικού θεάτρου σκιών, δεν γνώριζαν ότι και οι ίδιοι είχαν γίνει “μαριονέτες” κάποιων πιο υψηλά ιστάμενων. Οι Βρετανοί “έπαιζαν” με τους Έλληνες, αλλά οι Αμερικανοί “έπαιζαν” μ’ αυτούς.
Θα ήταν αδύνατον να μην συμβεί κάτι τέτοιο, εφόσον οι Αμερικανοί, για να εδραιώσουν την παγκόσμια παρουσία τους, θα έπρεπε να κυριαρχήσουν σε όλα τα στρατηγικά σημεία του Πλανήτη και άρα και στην ανατολική Μεσόγειο. Η Ελλάδα, λόγω της πολυτιμότητάς της και των πολλών παραγόντων, οι οποίοι αγωνιούσαν για την επιβίωσή τους, ήταν το πιο πολύπλοκο “θέατρο” διπλωματίας που γνώρισε ποτέ ο σύγχρονος κόσμος. Οι ανταγωνιζόμενοι ιμπεριαλιστές ήθελαν να την συμπεριλάβουν ο καθένας στο “οπλοστάσιό” του, χωρίς να έρθουν σε απευθείας ρήξη μεταξύ τους …Επιδίωξαν να αποφύγουν την μεταξύ τους σύγκρουση και να “ρίξουν” την ευθύνη στους Έλληνες.
Από την άλλη πλευρά συνέβαινε κάτι περίπου ανάλογο. Ανάλογος ανταγωνισμός υπήρχε και στο εσωτερικό της Ελλάδας. Οι ανταγωνιζόμενοι Έλληνες εξουσιαστές ήθελαν κι αυτοί να επιτύχουν τους δικούς τους στόχους, χωρίς να συγκρουστούν κι αυτοί μεταξύ τους. Ο καθένας από την πλευρά του ήθελε να “επικρατήσει” το δικό του “αφεντικό” έναντι του αφεντικού των άλλων, αλλά δεν ρίσκαρε τη σύγκρουση …Επέλεξαν κι αυτοί να αποφύγουν τη μεταξύ τους σύγκρουση και να “ρίξουν” την ευθύνη στους ΚΚΕδες. Όλοι ήθελαν την “ομελέτα” τους, αλλά κανένας δεν ήθελε να φαίνεται ότι σπάει το “αυγό”, που και ο απέναντι νόμιζε ότι ήταν δικό του.
Αν ήθελε λοιπόν κάποιος να περιγράψει την απόλυτη αλήθεια για τον ελληνικό Εμφύλιο, αυτή θα μπορούσε να χωρέσει σε μια φράση: Το ελληνικό Εμφύλιο τον προκάλεσαν οι Άγγλοι μέσω του ΚΚΕ και σε συνεργασία με τους σταλινικούς της Μόσχας, γιατί αυτό βόλευε τους Αμερικανούς. Οι Αμερικανοί και οι δωσίλογοι —και όχι οι Άγγλοι ή οι κομμουνιστές— βρίσκονται πίσω από το μεγαλύτερο έγκλημα εις βάρος του ελληνικού λαού στη σύγχρονη ιστορία. ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, προκειμένου να “αποσπάσουν” την Ελλάδα από τη βρετανική “σφαίρα” επιρροής.
Πώς παγιδεύτηκαν οι Άγγλοι από τους ανταγωνιστές και δήθεν συνεταίρους τους; Κατ’ αρχήν οι Άγγλοι δεν κατάλαβαν ότι οι Αμερικανοί και οι Ρώσοι τα είχαν “βρει” μεταξύ τους στο μοίρασμα του μεταπολεμικού κόσμου και ότι δεν προέβλεπαν και για τους ίδιους μερίδιο στη μοιρασιά. Οι Άγγλοι δεν κατάλαβαν ότι στη Γιάλτα ίσχυε το γνωστό …”ο ρίξας, του ρίξαντος”. Δεν κατάλαβαν ότι στη Γιάλτα δεν ήταν οι δήθεν “The big three” αυτοί, οι οποίοι καλούνταν να συμφωνήσουν, αλλά ότι ήταν οι “The big two”. Δεν κατάλαβε ο μεθύστακας ο Τσόρτσιλ ότι Αμερικανοί και Ρώσοι μιλάνε κρυφά μεταξύ τους, για να διευθετήσουν τα πράγματα υπέρ των συμφερόντων τους. Άρα; Άρα οι Αμερικανοί δεν έλεγχαν μόνον τους δωσίλογους “ικέτες” της Ελλάδας, αλλά και τα δουλικά του Στάλιν στην Ελλάδα. Εξαιτίας δηλαδή της Γιάλτας δωσίλογοι και ΚΚΕδες πήγαιναν “πακέτο”, εφόσον αποτελούσαν “ιδιοκτησίες” των νέων αφεντικών του κόσμου. Αυτό το αγνοούσαν οι Βρετανοί και από αυτήν την άγνοια την “πάτησαν”.
Από αυτό το σημείο αρχίζει το διπλό παιχνίδι του ΚΚΕ. Το ΚΚΕ εξακολουθούσε να “μιλάει” με τους Εγγλέζους —όπως έκανε πάντα—, αλλά είχε κρυφή “ατζέντα”, που του επέβαλε η Μόσχα. Αυτό ήταν που δεν κατάλαβαν οι Άγγλοι. Τι έλεγε αυτή η ατζέντα; …Να κάνουν οι ΚΚΕδες ό,τι συνέφερε τους Άγγλους, αλλά αφού διαμόρφωναν το περιβάλλον με τρόπο τέτοιον, που να οδηγούνται οι Άγγλοι αναγκαστικά σε λάθη. Τι σημαίνει πρακτικά αυτό; Οι Αμερικανορώσοι, για να προστατεύσουν τους δωσίλογους και να “φάνε” την Ελλάδα από τους Άγγλους, ΗΘΕΛΑΝ υποχρεωτικά να γίνει Εμφύλιος.
Με τον Εμφύλιο θα γλίτωναν οι συνεργάτες των Ναζί και η αγγλόφιλη βασιλική Δεξιά θα τον χρεωνόταν στα μάτια του λαού. Γι’ αυτόν τον λόγο θα γινόταν εύκολος “στόχος” αρνητικής προπαγάνδας. Όταν ο καιρός θα ήταν ο κατάλληλος και τα πράγματα θα “ωρίμαζαν”, οι Αμερικανοί θα ανέτρεπαν το “φασιστικό” Παλάτι. Θα αφαιρούσαν την εξουσία από τους αγγλόφιλους και θα την ξανάδιναν στους παλιούς δωσίλογους. Αυτό ήταν το σχέδιό τους και για να το δρομολογήσουν είχαν ανάγκη τους δωσίλογους. Χωρίς αυτούς δεν θα είχαν ανθρώπινο δυναμικό να το δρομολογήσουν. Οι Αμερικανοί, “χτίζοντας” τη μεταπολεμική “αυτοκρατορία” τους, αναζητούσαν εναγωνίως συνεργάτες στην Ελλάδα και οι δωσίλογοι ήταν οι ιδανικοί. Αυτοί οι “ιδανικοί” συνεργάτες όμως, για να είναι χρήσιμοι, θα έπρεπε να επιβιώσουν από την μήνη των θυμάτων τους και αυτό ήταν δυνατόν να γίνει μόνον με τον Εμφύλιο.
Όμως, επειδή η Ελλάδα ήταν “χωράφι” των Εγγλέζων, δεν μπορούσαν να το κάνουν αυτό απευθείας. Δεν μπορούσαν οι Αμερικανοί να στηρίξουν φανερά τους δωσίλογους και να δρομολογήσουν Εμφύλιο. Ούτε οι ίδιοι είχαν αυτήν τη δυνατότητα ούτε οι δωσίλογοι είχαν τις απαιτούμενες δυνάμεις. Τι έκαναν; Έβαλαν τους Άγγλους με δική τους ευθύνη να δρομολογήσουν τον Εμφύλιο αυτόν, εφόσον μόνον αυτοί μπορούσαν. Αυτό ήταν το κόλπο. Με εντολές της Μόσχας το ΚΚΕ και οι δωσίλογοι “οδηγούσαν” τους Άγγλους στο να πραγματοποιήσουν τον Εμφύλιο. Αν ο Εμφύλιος ήταν για τους Έλληνες η απόλυτη καταστροφή, για τους Άγγλους ήταν η απόλυτη διπλωματική ήττα.
Μιλάμε καθαρά για δική τους ήττα, γιατί ο Εμφύλιος αυτός δεν ήταν αναπόφευκτος. Μέχρι την τελευταία στιγμή μπορούσε να ματαιωθεί. Τα πάντα εξαρτώνταν από το πώς αντιλαμβάνονταν οι Άγγλοι τις αντιδράσεις των Ελλήνων. Τα πάντα εξαρτώνταν από το πόσο επιτυχώς οι Αμερικανοί “περνούσαν” —μέσω του ΚΚΕ— την άποψη που τους βόλευε …Από το πόσο οι ΚΚΕδες θα ήταν πειστικοί “ηθοποιοί”, για να παραπλανήσουν τους Εγγλέζους σ’ αυτά που αφορούσαν τις διαθέσεις των Ελλήνων. Αν, για παράδειγμα, δεν τους “έπειθαν” για τα αντιβασιλικά αισθήματα του ελληνικού λαού και ο λαός υποδεχόταν τους Άγγλους και το Παλάτι σαν “απελευθερωτές”, δεν θα γινόταν Εμφύλιος. Πιθανότατα να έπαιρνε η Ελλάδα και κάποιο “δωράκι”, εξαιτίας της ταύτισής της με τους νικητές. Όμως, σε αυτήν την περίπτωση τα πράγματα για κάποιους θα ήταν τραγικά. Οι δωσίλογοι θα εκτελούνταν και η Ελλάδα θα παρέμενε στα “χέρια” των Εγγλέζων. Οι Αμερικανοί θα παρέμεναν “θεατές”, εφόσον δεν θα υπήρχε ανθρώπινο δυναμικό να συνεργαστεί μαζί τους.
Η μεταπολεμική Ελλάδα θα έμπαινε γρήγορα στους προπολεμικούς ρυθμούς της. Με αρκετές διαφορές όμως. Δεν θα είχε καταστραφεί ολοκληρωτικά ως κράτος και επιπλέον θα εξαφανίζονταν οι βενιζελικοί ανταγωνιστές της θριαμβεύτριας βασιλικής Δεξιάς. Η άπληστη και αδίστακτη συμμορία του Βενιζέλου και του Μπενάκη θα είχε “τελειώσει” οριστικά. Της “αμύνης τα παιδιά” θα έπαιρναν τα αχαμνά του βασιλιά. Όλα τα άλλα θα παρέμεναν ίδια. Οι ΚΚΕδες θα ξαναγύριζαν στην “επαναστατική” ρουτίνα τους …Λίγο φυλακή, λίγο κρατητήρια και πάντα σταυροπόδι, εφόσον η βασική τους ιδεολογική “αλλεργία” είχε να κάνει με την απέχθειά τους προς την εργασία …Ως χαφιεδοπράκτορες θα πηγαινοέρχονταν και πάλι στην Ασφάλεια, όπως έκαναν πάντα …Τίποτε δεν θα άλλαζε …Πάλι ο Ζαχαριάδης θα παρέμενε “ασύλληπτος” μέχρι να τον έπιανε πονόδοντος, που θα τον οδηγούσε στα ιατρεία της Ασφάλειας.
Τι έκαναν οι Αμερικανορώσοι, για να πραγματοποιηθεί ο Εμφύλιος και οι “καταδικασμένοι” δωσίλογοι να γίνουν οι μελλοντικοί κυρίαρχοι της πολιτικής σκηνής; Συνωμότησαν εναντίον του ΕΑΜ …Συνωμότησαν εναντίον της πιο μεγαλειώδους αντιστασιακής ομάδας της Ευρώπης. Με ποιους συνωμότησαν; Με τους πιο μεγάλους χαφιέδες, που υπήρξαν ποτέ στην Ελλάδα …Με τους ανθέλληνες χαφιέδες της Μόσχας. Έβαλαν το ΚΚΕ να μιλάει σαν ΕΑΜ εναντίον του Θρόνου και ταυτόχρονα έβαλαν το ίδιο το ΚΚΕ να κάνει τον κρυφό συνομιλητή των Άγγλων, που τους υποσχόταν ότι θα “παγιδεύσει” το ΕΑΜ υπέρ των συμφερόντων του Θρόνου. Στόχος τους ήταν να φαίνεται στους Άγγλους ότι το ΕΑΜ —και άρα ο λαός— δεν θέλει τον βασιλιά, αλλά το “κόμμα” να εμφανίζεται ότι μπορεί να τους εξυπηρετήσει, προδίδοντας τόσο το ΕΑΜ όσο και τον λαό.
Αυτό ήταν ψέμα, γιατί το πολυπληθές και πολυσυλλεκτικό ΕΑΜ με τους πάμπολλους βασιλόφρονες στις τάξεις του ποτέ δεν στράφηκε εναντίον του Παλατιού …Ποτέ δεν στράφηκε εναντίον κανενός πέραν των Γερμανών, όπως προέβλεπε το καταστατικό του …Ένα καταστατικό, το οποίο προστατευόταν ως ιερό, εφόσον χάρη σ’ αυτό συνυπήρχαν στην ίδια οργάνωση οι πάντες …Από άθεους σταλινικούς μέχρι θρησκόληπτους παπάδες και από βασιλόφρονες μέχρι δημοκράτες. Για την ανάγκη διεξαγωγής δημοψηφίσματος στο θέμα του πολιτεύματος είχε πάρει θέση —αν και εφόσον κάποτε θα απελευθερωνόταν η πατρίδα— …Απλό δημοψήφισμα για το πολίτευμα, χωρίς το ίδιο να επιτρέπει στον εαυτό του να πάρει επίσημη θέση. Στον λαό θα έδινε τον λόγο ν’ αποφασίσει και αυτό ως οργάνωση θα αναλάμβανε μόνον να εξασφαλίσει το δικαίωμα αυτό. Δεν είχε κανέναν λόγο το ΕΑΜ να στραφεί εναντίον του Θρόνου και να δυσαρεστήσει πολλά από τα μέλη του για κάτι το οποίο εκείνη την εποχή δεν ήταν επείγον.
Την αντιβασιλική ρητορεία, η οποία ενεργοποιούσε τα βρετανικά ένστικτα, την ανέπτυσσε μόνον το ΚΚΕ με τους χαφιεδοπράκτορές του και την εμφάνιζε σαν άποψη του ΕΑΜ, για να την “πασάρει” σ’ εκείνους, οι οποίοι θίγονταν από αυτήν και ήταν οι Άγγλοι. Αυτό ήταν το κόλπο και αυτό έκανε τον Εμφύλιο αναπόφευκτο. Από τη στιγμή που ο Στάλιν τα είχε “βρει” με τους Αμερικανούς, οι ΚΚΕδες θα φώναζαν εναντίον του Θρόνου, επειδή αυτό θα οδηγούσε τους Άγγλους στην απόφαση για Εμφύλιο, πράγμα που βόλευε τους Αμερικανούς. Αναπόφευκτα, εφόσον ο Θρόνος για τους Εγγλέζους ήταν αδιαπραγμάτευτος …Στην κυριολεξία ήταν Casus Belli εναντίον όποιου το επεδίωκε. Η ΚΚΕδικη αντιβασιλική ρητορεία, η οποία αποδιδόταν στο ΕΑΜ, ήταν αυτή, η οποία έκανε τον Εμφύλιο αναπόφευκτο και άρα και την παγίδευση των Άγγλων.
Εχθρός λοιπόν των Άγγλων έγινε το ΕΑΜ και μυστικός “φίλος” και “σύμμαχος” το ΚΚΕ, που θα το “πρόδιδε”. Οι Άγγλοι ήταν πλέον παγιδευμένοι και οι Έλληνες καταδικασμένοι. Θα μεθόδευαν μόνοι τους τον Εμφύλιο, που βόλευε τους Αμερικανούς, επειδή έπεσαν θύματα της συνομωσία των χαφιέδων του “πατερούλη”. Θα άνοιγαν μόνοι τους τον “τάφο” τους, εφόσον θα έδιναν “δώρο” στους Αμερικανούς την Ελλάδα. Θα τους επέτρεπαν να σώσουν και να “υιοθετήσουν” τους αδίστακτους δωσίλογους και άρα ν’ αποκτήσουν στη χώρα μόνιμη πρόσβαση στην εξουσία. Από εκεί και πέρα τα πράγματα ήταν εύκολα στην παγίδευση των Άγγλων.
Έχοντας οι Άγγλοι ανάγκη συμμάχων, για να επιβάλουν το Παλάτι στον λαό, άρχισαν να βλέπουν με “συμπάθεια” τους πρώην εχθρούς τους, που ήταν οι δωσίλογοι. Τότε τη “γλίτωσε” και ο πατέρας του Λαμπράκη και ιδρυτής του ΔΟΛ, ο οποίος είχε συλληφθεί στο εξωτερικό από τους Άγγλους ως δωσίλογος. Είναι βέβαιον ότι, για να σωθεί, τους υποσχέθηκε υποστήριξη του Παλατιού. Οι Άγγλοι, αντιλαμβανόμενοι —εξαιτίας του ΚΚΕ— την αναπόφευκτη σύγκρουση με τον λαό, άρχισαν να “μετράνε” στις δυνάμεις των συμμάχων τους και τα τάγματα ασφαλείας
…Τους διαβόητους και λαομίσητους γερμανοτσολιάδες των Ταγμάτων Ασφαλείας, οι οποίοι μέχρι τότε ήταν εχθροί τους, εφόσον ήταν συνεργάτες των Ναζί και ως “σώματα” ανήκαν στη Βέρμαχτ …Τους ένοπλους και ένστολους δωσίλογους, οι οποίοι στη συντριπτική τους πλειοψηφία ήταν βενιζελικοί, που είχαν αποστρατευτεί από το καθεστώς Μεταξά. Όμως, δεν ήταν μόνον αυτό το λάθος των Βρετανών. Οι Βρετανοί, εξαιτίας της άγνοιάς τους και κινούμενοι από την ανάγκη της “γνώσης” των συμβαινόντων στην κατακτημένη Αθήνα ―και βέβαια θέλοντας να “φορτώσουν” τον Εμφύλιο στους “άλλους”―, έβαλαν ένα πραγματικό σκουπίδι να παριστάνει τον Πρωθυπουργό …Έναν Πρωθυπουργό, ο οποίος είχε ως αποστολή του να οδηγεί τα πράγματα προς τον Εμφύλιο.
Γιατί ο Παπανδρέου ήταν αποφασισμένος να μας οδηγήσει στον Εμφύλιο; Γιατί ήταν κολλητός του συλληφθέντα από τους Βρετανούς δωσίλογου Λαμπράκη. Γιατί ήταν βενιζελικός και ολόκληρο το κύκλωμα των δωσίλογων, που ήταν προς εκτέλεση, ήταν βενιζελικοί. Όλοι οι φίλοι και ομοϊδεάτες του Παπανδρέου ήταν συνεργάτες των Ναζί. Τα παλιά γραφεία του ΔΟΛ στη Λαδά όχι απλά δεν έπρεπε να υπάρχουν σήμερα και να λειτουργούν ως δημοσιογραφικά γραφεία, αλλά στην κυριολεξία θα έπρεπε να είναι “μουσείο δωσιλογισμού”. Κουκούλες δωσίλογων, λίρες Αγγλίας, τενεκέδες με λάδι και σφαίρες εκτελέσεων έπρεπε να το “κοσμούν” ως μουσείο. Όλοι εκείνοι οι βενιζελικοί δωσίλογοι ήταν στο “κόλπο” του Εμφυλίου.  Μόνον ο Εμφύλιος θα τους έσωζε από το εκτελεστικό απόσπασμα.
…Όλοι οι “διορισμένοι” δωσίλογοι από τους Γερμανούς στον κρατικό μηχανισμό “ευθυγραμμισμένοι”, για να μας βάλουν στον Εμφύλιο. Γνώριζε ο δωσίλογος Βαυαρός Έβερτ ότι έπρεπε να πιέσει τις καταστάσεις και τον λαό στα άκρα, για να οδηγήσουν τα πράγματα εκεί όπου βόλευε τους Αμερικανούς και θα “κλείδωναν” τις αποφάσεις των Άγγλων. Ο ελεεινός γέρος Παπανδρέου ήταν το κλειδί αυτής της μεθόδευσης. Οι Άγγλοι “τσίμπησαν” εύκολα, γιατί νόμιζαν ότι τους συνέφερε ως πρόσωπο. Νόμιζαν πως ήταν “πονηροί” και ότι, εξαιτίας της παρουσίας ενός βενιζελικού στην πρωθυπουργία, στη χειρότερη των περιπτώσεων θα “φόρτωναν” τον Εμφύλιο στους δωσίλογους και όχι στους δικούς τους αγαπημένους, που ήταν οι φιλοβασιλικοί.
Ο Παπανδρέου “έχτιζε” τον Εμφύλιο με εντολές των Αμερικανών και οι Εγγλέζοι νόμιζαν ότι αυτοί ήταν που δρομολογούσαν τα πράγματα και τον “έσπρωχναν” στον Εμφύλιο. Οι Άγγλοι εκεί ήταν που την “πάτησαν” με τον Παπανδρέου. Νόμιζαν ότι τον είχαν του χεριού τους, γιατί ήταν εκβιάσιμος …Εύκολα εκβιάσιμος, εφόσον δεν ήταν τίποτε περισσότερο από ένα θλιβερό ανθρωποειδές της πρωτεύουσας …Ένας άχρηστος άνθρωπος, ο οποίος λαθροβιούσε ως παράσιτο και “θεσηθήρας” του δημοσίου …Ένας γλείφτης, ο οποίος προσπαθούσε να “πουλήσει” συμβουλές και υπηρεσίες σε κάθε εξουσιαστή της εποχής …Ένας ανήθικος άνθρωπος με φάκελο στην ασφάλεια, που είχε κατηγορίες ακόμα και για παιδεραστία. Μιλάμε για πραγματικό καραγκιόζη. Μιλάμε για DNA φοβερό, που σε διαφορετική περίπτωση θα μας έκανε συμπαθή τον Γιωργάκη ως θύμα μιας ατυχούς “κληρονομιάς”. Μιλάμε για ύπαρξη, που “κόσμησε” τον “πάτο” της κοινωνίας. Αυτόν τον γελοίο άνθρωπο έβαλαν οι Εγγλέζοι επικεφαλής του κράτους και την “πάτησαν”.
Αυτό το κράτος των δωσίλογων —σε απόλυτη συνεργασία με το “δίγλωσσο” και πολυπροδοτικό ΚΚΕ— μεθόδευσε τα πράγματα με τέτοιον τρόπο, ώστε να ενεργοποιήσει τα ένστικτα επιβίωσης της κοινωνίας και να προκαλέσει εσωτερική σύγκρουση. Να “χρεώσει” τη σύγκρουση σε τρίτους, ώστε να μπορέσουν οι δωσίλογοι να κάνουν μια επιλογή και να “κρυφτούν” πίσω από τους φανερούς πρωταγωνιστές. Η απόδειξη ότι ο ελληνικός Εμφύλιος ήταν ένα έγκλημα, το οποίο πραγματοποιήθηκε για λόγους ιμπεριαλισμού, είναι ό,τι πιο εύκολο. Δεν είναι δυνατόν οι ΚΚΕδες να πήραν τα όπλα, για να κατακτήσουν την εξουσία το ’46, όταν ο Στάλιν ήταν ευτυχής με την παγκόσμια μοιρασιά του ’45.
Στον Στάλιν οι Αμερικανοί χάρισαν μια ολόκληρη αυτοκρατορία. Στον “ποντικό” της Μόσχας, ο οποίος λίγους μήνες πριν δεν γνώριζε αν θα επιβιώσει, οι Αμερικανοί χάρισαν τα κράτη και τους λαούς της μισής Ευρώπης. Γιατί του τα χάρισαν; Επειδή ήταν “γενναιόδωροι”; Όχι βέβαια. Του χάρισαν τη μισή Ευρώπη, γιατί αυτός ήταν ο μοναδικός τρόπος να πάρουν για τους εαυτούς τους την άλλη μισή. Δημιούργησαν μόνοι τους ένα “φόβητρο” της Δημοκρατίας, για να “εγκατασταθούν” στην Ευρώπη σαν “προστάτες” της Δημοκρατίας …Είναι δυνατόν ο ευτυχής Στάλιν να γιορτάζει μια τζάμπα αυτοκρατορία και οι ΚΚΕδες να του χαλούσαν τη “γιορτή”; …Είναι δυνατόν να έδινε αυτός “αντιπαροχή” την Ελλάδα στους Αμερικανούς και οι ΚΚΕδες να την έπαιρναν πίσω; …Να γίνονταν οι ίδιοι ο σοβαρός λόγος να του αφαιρέσουν οι Αμερικανοί την αυτοκρατορία του Ανατολικού Μπλοκ; …Ούτε μία στο τρισεκατομμύριο.
Ό,τι έκαναν οι ΚΚΕδες, το έκαναν για να εξυπηρετήσουν τον Στάλιν …και άρα και τους Αμερικανούς. Εφόσον οι Αμερικανοί “καίγονταν” να σώσουν τους δωσίλογους από τον ελληνικό λαό και να πάρουν την Ελλάδα από τους Άγγλους, οι ΚΚΕδες θα τους εξυπηρετούσαν πάση θυσία. Με αυτόν τον στόχο συνεργάστηκε με τη δοτή κυβέρνηση-Παπανδρέου. Διευκόλυνε τον Παπανδρέου να κάνει το “καθήκον” του υπέρ των δωσίλογων και ομοϊδεατών του …Να τους σώσει …και αυτό γινόταν μόνον αν κατάφερνε ν’ αλλάξει το “κάδρο” των πρωταγωνιστών.
Αυτό ήταν που κατάφερε ο Παπανδρέου. Σε μια περίοδο, όπου τα αντίπαλα μέρη στην απελευθερωμένη Ελλάδα ήταν συγκεκριμένα  και γνωστά, ξαφνικά “θόλωσε” το τοπίο. Ενώ μέχρι τότε φαίνονταν ότι αντίπαλοι μεταξύ τους είναι μια μικρή μειοψηφία προδοτών, δωσίλογων και μαυραγοριτών, οι οποίοι είχαν απέναντί τους έναν εξοργισμένο λαό, έτοιμο να πάρει τα τσεκούρια και τα δικράνια και να τους κάνει κομμάτια για τον θάνατο που τον “πότισαν”, εξαιτίας του Παπανδρέου και του αμερικανικού σχεδιασμού, αυτό το “κάδρο” άλλαξε. “Θόλωσε” το τοπίο και αυτά, τα οποία μέχρι τότε ήταν προφανή και “ορατά”, έπαψαν να είναι τέτοια.
Ξαφνικά αντίπαλοι έγιναν οι βασιλικοί με τους δήθεν αντιβασιλικούς ΚΚΕδες …Οι δημοκράτες με τους κομουνιστές …Οι Δεξιοί με τους Αριστερούς …Οι “νοικοκύρηδες” με τους “σφετεριστές” περιουσιών. Με αυτόν τον τρόπο “χάθηκε” το αντικείμενο της λαϊκής “οργής” και το οποίο ήταν οι δωσίλογοι. Οι δωσίλογοι θα κρύβονταν πίσω από τους βασιλικούς και τους “νοικοκύρηδες” και στο όνομα της Δημοκρατίας θα “πολεμούσαν” τους κομμουνιστές. Θα δίχαζαν τον λαό και η σφαγή θα ξεκινούσε, χωρίς να γνωρίζει κανένας ποιος κάνει τι και ποιος βρίσκεται απέναντί του …Το απόλυτο χάος. Η ψευδοαντιπαλότητα των λίγων χαφιέδων και των προβοκατόρων έγινε διχασμός και μίσους για τους πολλούς.
Όμως, για να συμβεί αυτό, έπρεπε να υπάρξει μεθόδευση. Εκεί έπαιζε ρόλο ο Παπανδρέου. Δουλειά τού Παπανδρέου ήταν να “πιέζει” δήθεν το ΚΚΕ, προκειμένου να του εξασφαλίζει το “άλλοθι” να κάνει τα “λάθη” εκείνα, τα οποία ωθούσαν τους Άγγλους σε λανθασμένα συμπεράσματα και άρα σε λανθασμένες αποφάσεις …Τα “λάθη” εκείνα, τα οποία είχαν προσυμφωνηθεί με τους Αμερικανούς και τους δωσίλογους. Το ενθάρρυνε να σκορπά την αναρχία, την ανομία και την αυτοδικία, ώστε να “τροφοδοτείται” η προπαγάνδα, η οποία θα οδηγούσε στον Εμφύλιο …Θυσίασαν και μερικούς δωσίλογους, προκειμένου η αυτοδικία να σκορπίσει τον φόβο στην κοινωνία …Εκμεταλλεύτηκαν και όλη την παραπληροφόρηση για τον Μελιγαλά και έβαλαν τα θεμέλια για το Εμφύλιο.
Όλα αυτά τα χρέωναν στο ΕΑΜ, εφόσον αυτό ήταν εξ’ αρχής το ζητούμενο …Το ΕΑΜ έπρεπε να στοχοποιηθεί, γιατί αυτό ήταν εχθρός των δωσίλογων και εμμέσως και των Αμερικανών, οι οποίοι είχαν “επενδύσει” σ’ αυτούς. Το ΕΑΜ ήταν απειλή γι’ αυτούς, γιατί εκ του καταστατικού του είχε στο “στόχαστρό” του τους Γερμανούς και άρα και τους δωσίλογους. Το ΕΑΜ κατόρθωσαν και το έκαναν μισητό στους Άγγλους, ενώ φυσιολογικά βρισκόταν στο ίδιο “στρατόπεδο” και άρα θα έπρεπε από κοινού να γιορτάζουν την απελευθέρωση. Το ΕΑΜ μίσησαν αφελώς οι παγιδευμένοι Άγγλοι, γιατί υποτίθεται ήταν αντιβασιλικό. Παγιδεύτηκαν από τους δωσίλογους, οι οποίοι γνώριζαν ότι, αν επιβίωνε το ΕΑΜ, θα τους εκτελούσε.
Όπως εύκολα πλέον αντιλαμβάνεται ο αναγνώστης, το μυστικό αυτού του σχεδιασμού είναι το ΚΚΕ. Τίποτε από όλα αυτά τα “έξυπνα” δεν θα είχε γίνει, αν δεν υπήρχε το ΚΚΕ των χαφιέδων. Κανένας σχεδιασμός των Αμερικανών και των δωσίλογων δεν θα “έβγαινε”, αν δεν κατάφερνε το ΚΚΕ να “δουλέψει” τους Άγγλους. Αυτό ήταν το επίτευγμα του ΚΚΕ και έγινε κατ’ εντολήν της Μόσχας. Το ΚΚΕ, φορώντας την “προβιά” του ΕΑΜ, ενεργούσε με τέτοιον τρόπο, ώστε να “ταΐζει” τον φόβο των Άγγλων και να δυσφημεί την ελληνική αντίσταση. Το αποτέλεσμα ήταν αυτό, το οποίο εξ’ αρχής βόλευε τους δωσίλογους. Οι δωσίλογοι είχαν καταφέρει να κάνουν τους δικούς τους εχθρούς κοινούς εχθρούς. Οι δωσίλογοι, οι οποίοι μισούσαν το ΕΑΜ, κατάφεραν και το έκαναν μισητό στους Άγγλους.
Όλοι λοιπόν εναντίον του ΕΑΜ, χρεώνοντάς του πράγματα, με τα οποία δεν είχε την παραμικρή σχέση. Η βία, που εκδήλωσε στην Αθήνα το υποτιθέμενο αστικό ΕΑΜ, για παράδειγμα, ήταν βία του ΚΚΕ, την οποία εκδήλωσε κατά “παραγγελία” των Αμερικανών και υπό την καθοδήγηση των δωσίλογων. Εύκολο ήταν αυτό, εφόσον το αστικό ΕΑΜ της Αθήνας δεν είχε καμία σχέση με το ΕΑΜ του βουνού. Ήταν οργάνωση, η οποία ελεγχόταν και στελεχωνόταν καθαρά από ΚΚΕδες και ο ρόλος του ήταν κατευθυνόμενος από τη Μόσχα …Ένα “ψευδο-” και “παρα-”ΕΑΜ, το οποίο καθ’ όλη τη διάρκεια της Κατοχής δεν πολέμησε καθόλου και αναλώθηκε σε κομματικές “καμαρίλες”, σε χαφιεδισμούς και πρακτοριλίκια, τα οποία εξυπηρετούσαν τα “αφεντικά” της Μόσχας …Ένας μηχανισμός, ο οποίος “παρήγαγε” κομματικά στελέχη και ούτε έναν πολεμιστή …Ένας μηχανισμός, ο οποίος μπορεί να μην είχε τη γενναιότητα να πολεμήσει εναντίον των Γερμανών, αλλά σκορπούσε τον θάνατο με τις δολοφονίες Ελλήνων από την πλευρά της ΟΠΛΑ.
Στόχος αυτού του ψευδοΕΑΜ ήταν να διαπραγματευτεί υπέρ των συμφερόντων τού ΚΚΕ και των ξένων αφεντικών του την επόμενη ημέρα του πολέμου. Επιδίωξή του ήταν στο τέλος του πολέμου να ρυθμίσει τα πράγματα με τέτοιον τρόπο, που να βολεύει τόσο τον “πατερούλη” της Μόσχας όσο και το ίδιο το κόμμα. Αυτό έκανε στην αρχή και αυτό έκανε και στο τέλος του πολέμου. Γι’ αυτόν τον λόγο και η φυσική ηγεσία του πραγματικού ΕΑΜ ξεκίνησε από την Αθήνα και όχι από την επαρχία. Στην αρχή τον βόλευε τον πανικοβλημένο και πολιορκημένο από τους Ναζί “πατερούλη” να βάλει τον ελληνικό λαό ν’ αντισταθεί στους Ναζί, για να τους “καθυστερήσει” …και όταν είχε κριθεί ο πόλεμος, τον βόλευε η προδοσία, ώστε να πάρει καλό “μερίδιο” στο μοίρασμα του κόσμου.
Στόχος του μηχανισμού αυτού ήταν στο κρίσιμο διάστημα να “λερώσει” το όνομα και τη φήμη τού ΕΑΜ με πληρωμένα “λάθη” του ΚΚΕ …”Λάθη”, όπως αυτά που έκανε με τη δολοφονική οργάνωση ΟΠΛΑ, η οποία —υπό την προστασία του κράτους των δωσίλογων και υπό τις κατευθύνσεις της Μόσχας— δολοφονούσε πολίτες, “τροφοδοτώντας” την αντιεαμική προπαγάνδα. Οι απαγωγές και οι εκτελέσεις πολιτών, την ώρα που “βόλευε” τους δωσίλογους στην προπαγάνδα τους, ήταν κατά “παραγγελία”. Η απευθείας σύγκρουσή του ψευδοΕΑΜ της πρωτεύουσας με τους Άγγλους ήταν επίσης “παραγγελία”. Η πρόκληση αναρχίας —στην Πρωτεύουσα και μόνον—, οι πράξεις αντεκδίκησης και η “επαναστατική” ρητορεία, ήταν όλα κατά παραγγελία.
Όσα εγκληματικά προηγήθηκαν εξαιτίας του ΚΚΕ και “χρεώθηκαν” στο ΕΑΜ, ήταν για να ερεθιστεί ο πληθυσμός …Έγιναν με εντολές του Στάλιν, εξαιτίας των αναγκών των Αμερικανών. Έγιναν, για να πάψουν οι Άγγλοι και οι αγγλόφιλοι Δεξιοί να επιδιώκουν τη δίκη και την εκτέλεση των δωσίλογων …Να ταυτιστούν οι Άγγλοι με τους δωσίλογους και να αγωνιστούν ο καθένας για τους λόγους του και από κοινού υπέρ του Θρόνου και εναντίον του κοινού “εχθρού”.
Έτσι παγιδεύτηκαν οι Άγγλοι από τους Αμερικανούς. Οι Άγγλοι νόμιζαν ότι οι ίδιοι είναι οι ρυθμιστές του παιχνιδιού, αλλά δεν κατάλαβαν ότι οι Αμερικανοί τούς κινούσαν σαν “μαριονένες”. Δεν κατάλαβαν ότι οι ΚΚΕδες έπαιζαν “διπλό” παιχνίδι. Δεν κατάλαβαν τον λόγο που οι Αμερικανοί με δικό τους αεροπλάνο κατέβασαν άρον-άρον τον Ζαχαριάδη στην Ελλάδα. Το ΚΚΕ του δειλού αρχιχαφιέ Ζαχαριάδη “λέρωσε” και “κατέστρεψε” το ΕΑΜ των ηρώων και των πολεμιστών. Το ΚΚΕ του Ζαχαριάδη εξυπηρέτησε τους μοσχοβίτες “συνεταίρους” των Αμερικανών και δρομολόγησε τον εξ’ αρχής “στημένο” και “χαμένο” για τους “κομμουνιστές” Εμφύλιο.
Αυτό ήταν το κατόρθωμα των γερμανόφιλων δωσίλογων, που, αφού προκάλεσαν τον Εμφύλιο, γλίτωσαν τα τομάρια τους και “επανεμφανίστηκαν” μεταπολεμικά σαν αμερικανόφιλοι δημοκράτες …Τόσο δημοκράτες, που, όταν άρχισαν να ανακτούν την αυτοπεποίθησή τους, άρχισαν το γνωστό παλιό βενιζελικό “ρεπερτόριο” …Δήθεν ήταν αυτοί οι δημοκράτες, που κάποτε αγωνίστηκαν με τα όπλα εναντίον του κομμουνισμού και εν καιρώ ειρήνης “τολμούσαν” ν’ αμφισβητήσουν και τον βασιλιά …Τον βασιλιά, που με τη βλακεία του τους έσωσε. Αυτοί οι βενιζελικοί λάτρεψαν τον Τρούμαν, ο οποίος πήρε όλες τις ευνοϊκές γι’ αυτούς αποφάσεις. Τόσο πολύ τον λάτρεψαν, που ο Μητσοτάκης έβαλε το άγαλμά του μπροστά στο σπίτι του, για να το βλέπει κάθε μέρα …Να το φυλάγει ο ίδιος από τους βανδαλισμούς των “αχάριστων” Ελλήνων. Κανένας δεν έπρεπε ν’ αγγίζει τον ”σωτήρα” τους.
…Τον εγκληματία Τρούμαν …Τον Τρούμαν, ο οποίος εκτός από το έγκλημα εις βάρος των Ελλήνων μπορεί να κατηγορηθεί και για άλλα ανάλογα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας …Στην κυριολεξία κατά της ανθρωπότητας σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του Πλανήτη …Ο Τρούμαν ήταν αυτός, ο οποίος “έριξε” την ατομική βόμβα στους Ιάπωνες …Ο Τρούμαν ήταν αυτός, ο οποίος “στήριξε” τον Στάλιν, όταν εκείνος έκανε τις μεγάλες “εκκαθαρίσεις”, που βόλευαν τον αμερικανικό σχεδιασμό …Ο Τρούμαν ήταν αυτός, ο οποίος πρωτοστάτησε στην ίδρυση του κράτους του Ισραήλ, βυθίζοντας στο αίμα τη Μέση Ανατολή. Όταν αυτός ο Τρούμαν είναι ο “σωτήρας” σου, ευνόητο είναι ότι θα συμπλέεις μ’ αυτόν απόλυτα. Γι’ αυτόν τον λόγο το κύκλωμα των δωσίλογων είναι μονίμως φιλοσιωνιστικό και φιλοϊσραηλινό …άσχετα με το τι “δείχνει” στην Ελλάδα για λόγους εσωτερικής πολιτικής. Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι μεγαλύτεροι “αντιαμερικανοί” στην Ελλάδα από την αμερικανική πρεσβεία “παρήχθησαν”.
Αυτοί οι “δημοκράτες” —με τη συνενοχή του ρωσόδουλου ΚΚΕ και λειτουργώντας ως ενιαία συμμορία— ποτέ δεν έπαψαν να ελέγχουν τα πάντα στην Ελλάδα και να απειλούν όποιους στέκονταν εμπόδιο στα συμφέροντά τους …Να απειλούν ακόμα και τον ίδιο τον λαό με νέο Εμφύλιο αν χρειαζόταν. Ό,τι εξυπηρετούσε τα ξένα αφεντικά και απαιτούσε βία απέναντι στον λαό, αυτοί το εφάρμοσαν και φυσικά στη συνέχεια το “φόρτωναν” στα δεξιά χαϊβάνια. Οι ίδιοι συνεργάστηκαν προπολεμικά με τους Γερμανούς “απέναντι” στους Άγγλους και οι ίδιοι συνεργάστηκαν μεταπολεμικά με τους Αμερικανούς, φέρνοντας τη Χούντα, η οποία γκρέμισε το αγγλόφιλο Παλάτι.
Από τη στιγμή που οι βενιζελικοί δωσίλογοι επιβίωσαν χάρη στην αφέλεια των Δεξιών και το λάθος της Βρετανίας, ήταν θέμα χρόνου να “επιστρέψουν” στην κορυφή της εξουσίας. “Της αμύνης τα παιδιά” τα κονόμισαν στην Κατοχή και την “γλίτωσαν” με τις ελάχιστες απώλειες. Από τη στιγμή που τη γλίτωσαν, έπαιξαν με υπομονή το παιχνίδι της “φθοράς”. Για μερικές δεκαετίες —και για ν’ αποφύγουν την πρόκληση απέναντι στον λαό— παρίσταναν τους ταπεινούς και μετά ανέκτησαν την αυτοπεποίθηση και τις δυνάμεις τους.
Σε όλο αυτό το διάστημα εκτελούσαν τις εντολές των Αμερικανών. Η δουλειά τους ήταν η “φθορά” της Δεξιάς. Με τις “πλάτες” των Αμερικανών διαρκώς επιβάρυναν τη θέση της αγγλόφιλης Δεξιάς και του Παλατιού. Οι πάσης φύσεως “Ανένδοτοι”, που “στρίμωχναν” το Παλάτι, προκειμένου να το εμφανίζουν ως φασιστικό, κατ’ εντολή των Αμερικανών ήταν. Το αποκορύφωμα της δράσης τους ήταν η ανατροπή του Θρόνου με το πραξικόπημα του ’67. Το σύνολο των πρωταγωνιστών της “αποστασίας” ήταν παλιοί βενιζελικοί και δωσίλογοι. Από τον στημένο “Ανένδοτο”, που οδηγούσε τον άσχετο Κωνσταντίνο σε λάθη, μέχρι την “αποστασία”, που οδήγησε στη Χούντα και την Ανατροπή του, όλοι ήταν βενιζελικοί …Παπανδρέου πατέρας και υιός, Μητσοτάκης, Κωστόπουλος, Λαμπράκης κλπ..
Το ΚΚΕ όλα αυτά τα χρόνια συμμετείχε ως ακριβοπληρωμένος “ρολίστας”. Πάντα συνεργάτης και αρωγός σε όλες τις προσπάθειές τους …Ο χαφιές της κοινωνίας …Τα “μάτια” τους και τα “αυτιά” τους στις γειτονιές, στις φυλακές, στα εργοστάσια και στα πεζοδρόμια. Ο “συντονισμός” Ουάσιγκτον και Μόσχας υποχρέωνε μόνιμα το ΚΚΕ να στηρίζει όλες τις προσπάθειες των Αμερικανών να βάλουν στο “χέρι” την Ελλάδα. Αυτό το “δίδυμο” των “προοδευτικών” βενιζελικών και των ΚΚΕδων μπορούσε να κάνει τα πάντα, όχι μόνον για να εξυπηρετήσει τα αφεντικά του, αλλά και για να πλουτίσει σε προσωπικό επίπεδο.
…Αυτοί οι “συνέταιροι” σκότωσαν τον Βελουχιώτη …αλλά και τον Μπελογιάννη …και τον Παναγούλη …Αυτοί στήριξαν τη Χούντα, πρόδωσαν την Κύπρο και αυτοί “κατασκεύασαν” το Πολυτεχνείο, για να βάλουν την Ελλάδα στην καθαρά αμερικανική “εποχή”. Γνωρίζοντας το μίσος του κόσμου απέναντί τους και υπό τον φόβο πράξεων εκδίκησης, “θωράκισαν” και το Κολέγιο Αθηνών, προκειμένου να είναι ασφαλή τα παιδιά τους …Προκειμένου να κοινωνικοποιηθούν μέσα στα πλαίσια των συμφερόντων της φατριάς τους.
Η “σημερινή” Κολεγιοποίηση της πολιτικής σκηνής δεν έγινε τυχαία. Δεν είναι τυχαίο που όλοι οι πρωταγωνιστές τής σημερινής προδοσίας του ΔΝΤ είναι Κολεγιόπαιδες …Κωστάκηδες, Γιωργάκηδες, Ντορούλες, Αντωνάκηδες, αλλά και Παπαδήμοι και Πικραμένοι, οι πάντες αποτελούν παραγωγή των ίδιων “εκκολαπτηρίων”. Όσοι δεν είναι από το Αμερικανικό Κολέγιο, είναι από το λίγο “αποκαλυπτικό” για τους δωσίλογους Γερμανικό Κολέγιο. Αυτός είναι κι ο λόγος που στο ίδιο Κολέγιο Αθηνών πηγαίνουν τόσο οι φυσικοί απόγονοι του διαπλεκόμενου Μπενάκη όσο και η κόρη της “συντρόφισσας” Παπαρήγα.
Το μόνο τους πρόβλημα ήταν πως ο λαός τούς γνώριζε και δεν τους περιέβαλε με την απόλυτη εμπιστοσύνη που θα τους βόλευε για την “κυριαρχία” τους. Μπορεί να τον παραπλανούσαν με την προπαγάνδα τους ή να τον τρομοκρατούσαν με τις απειλές τους, αλλά αυτός συνέχιζε να “βλέπει” μερικά πράγματα. Δεν ξεχνούσε τον καραγκιόζη τον Παπανδρέου. Από ένστικτο καταλάβαινε ότι κάπου υπήρχε “πρόβλημα” με τους Αμερικανούς.
Δεν είναι τυχαίος ο αντιαμερικανισμός των Ελλήνων τη στιγμή που η επίσημη μεταπολεμική προπαγάνδα των “προοδευτικών” ήθελε τους Άγγλους υπεύθυνους για όλα τα δεινά και τους Αμερικανούς τους παρουσίαζε σαν τους αγαθούς σωτήρες με τη μεγάλη “τσέπη”. Αυτή η διαφορά μεταξύ της επίσημης φιλοαμερικανικής προπαγάνδας και της λαϊκής αντιαμερικανικής άποψης ήταν που έπρεπε να “γεφυρωθεί” και αυτό δεν ήταν εύκολο. Το πρόβλημά τους ήταν το πώς αυτήν την τεράστια πολιτική στήριξη των ιμπεριαλιστών θα μπορούσαν να την “ντύσουν” με μια μόνιμη μαζική λαϊκή υποστήριξη.
Το πρόβλημά τους αυτό το έλυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου …Ο γιος του παπατζή …Άλλος μεγάλος κληρονόμος τού τρομερού DNA του γέρου …Ένα πρόσωπο καθαρά “χτισμένο” από τις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ για την κατάλληλη ώρα. Τον Ανδρέα οι Αμερικανοί τον προστάτευαν από τότε που παρίστανε τον τροτσκιστή στην “αγγλοκρατούμενη” Ελλάδα …Από τότε που “κάρφωνε” τους συντρόφους του και εξασφάλιζε “πράσινη” κάρτα για τις καπιταλιστικές ΗΠΑ. Ο Ανδρέας ήταν η μεγάλη τους “επένδυση”. Γι’ αυτόν τον λόγο τον άφηναν να παριστάνει τον αντιαμερικανό και τον επαναστάτη …Εκ του ασφαλούς όλα …Δειλός και άχρηστος ήταν πάντα …Τρόμαζε ακόμα κι όταν γνώριζε πως όλα ήταν “στημένα”, όπως με τη σύλληψή του από την αμερικανόφιλη Χούντα.
Αυτόν προετοίμαζαν να “βασιλέψει” στην περίοδο που η Ελλάδα θα έμπαινε στην αμερικανική “εποχή”. Ακόμα και η “μεγαλειώδης” κηδεία του Γέρου επί Χούντας ήταν “κατάθεση” στο “βιβλιάριο” του Ανδρέα.Διοργανώθηκε από το βενιζελικό παρακράτος, την CIA και το ΚΚΕ υπό την ευγενική “επίβλεψη” της αμερικανικής πρεσβείας και την άψογη “διοργάνωση” της αμερικανόδουλης Χούντας. Όλοι έδωσαν το παρών σε εκείνη την κωμική κηδεία, για να φαίνονται πολλοί …και ο νεκρός “δημοφιλής”. Μιλάμε για κωμωδία αντάξια της ποιότητας του νεκρού …Του ογδοντάχρονου κατάκοιτου “αντιστασιακού”, που η Χούντα τον είχε σε “κατ’ οίκον περιορισμό”.
Προφανώς η Χούντα φοβόταν μήπως ο κατάκοιτος σηκωθεί και παίξει καμία “ανένδοτη” παρτίδα τένις. Δεν εξηγείται διαφορετικά ο περιορισμός του άχρηστου υπέργηρου. Μιλάμε για εκκωφαντικές “λεπτομέρειες”, τις οποίες η εξοργιστική προπαγάνδα απλά “αγνοεί”, εφόσον ακόμα και σήμερα κάποιοι επιμένουν να λένε το πόσο “σκληρά” τον φρουρούσε η Χούντα τον “δημοκράτη”. Κατά τα άλλα η Χούντα οργάνωσε τη “μεγαλειώδη” κηδεία και αυτοί, οι οποίοι πήγαν εκεί, ένιωθαν “αντιστασιακοί”, που έστελναν “μήνυμα” στη Χούντα. Η Χούντα με απειλές τους μάζευε για να φαίνονται πολλοί και αυτοί κατόπιν διαλαλούσαν τη “γενναιότητά” τους, που “τόλμησαν” να πάνε στην κηδεία.
Τόσοι μαζεμένοι χαφιέδες και πράκτορες δεν πρέπει να έχουν συνυπάρξει σε άλλη εκδήλωση. Τόσοι μαζεμένοι δωσίλογοι στο κέντρο της Αθήνας είχαν να βρεθούν από την ημέρα που έφευγαν οι Γερμανοί και μαζεύονταν για να σωθούν. Τέτοια μάζωξη μελλοντικών μεγιστάνων δεν έχει γίνει ούτε στην Silikon Valley τη δεκαετία του ’80. Τόσοι φτωχοί αφελείς, που να είχαν “φιλική” συμμετοχή βαδίζοντος “προβάτου”, δεν πρέπει να μαζεύτηκαν άλλη φορά, για να πλαισιώσουν τους μεγιστάνες της Μεταπολίτευσης …Η μοναδική εκδήλωση όπου οι σημερινοί μεγιστάνες Λαμπράκηδες, Λάτσηδες, Μπόμπολες, Βαρδινογιάννηδες, Αγγελοπουλαίοι ήταν φτωχοί και δίπλα-δίπλα μ’ αυτούς που σήμερα κλαίνε για τις συντάξεις τους στο Σύνταγμα …Πρέπει να έβλεπαν το φέρετρο και να είχαν βγάλει τα κομπιουτεράκια, για να μετράνε τις μελλοντικές εισπράξεις. Μιλάμε για το υπέρτατο “δούλεμα” της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας.
Εκείνη η κηδεία ήταν μια πραγματική “επένδυση”, η οποία θα “έθαβε” την Ελλάδα του μέλλοντος. Την καταδίκαζε στην “αμερικανοδουλεία”, που, μέσω των χρεών, οδηγούσε στο ΔΝΤ. Ήταν η κηδεία-”υποθήκη”, που έβαλαν οι Αμερικανοί για την επόμενη “ημέρα” μετά τη Χούντα. Οι νεκροί στην Ελλάδα δεν “αγγίζονται” και με τον θάνατό του ο “γέρος” σφράγισε τον φάκελό του. Κανένας πια δεν θα ασχολούνταν με την αθλιότητά του. Κανένας δεν θα έψαχνε να βρει την αλήθεια των φημών για τη ζωή του στην Λέσβο. Κανένας δεν θα έψαχνε να βρει τη σχέση του με τον Εμφύλιο. Πέθανε σαν “γέρος της Δημοκρατίας” και τέτοιος θα έμενε. Γιατί; Για να “βασιλεύσει” ο “γιος της Δημοκρατίας”.
Από εκεί και πέρα άνοιγε ο δρόμος του Ανδρέα. Ο Ανδρέας ήταν ο μεγαλύτερος ψεύτης της νεότερης ελληνικής ιστορίας …Μιλάμε για την απόλυτη εξειδίκευση. Ο γιος τού μεγαλύτερου καραγκιόζη της ελληνικής ιστορίας ήταν ο μεγαλύτερος ψεύτης αυτής της ιστορίας …Το “κολλητήρι”-ψεύτης. Αυτός, ο οποίος έλεγε ό,τι ήθελε ν’ ακούσει ο ελληνικός λαός και έκανε ό,τι ήθελαν να κάνει τα αφεντικά του …Ο απόλυτος ηγέτης της συμμορίας. Μιλάμε για μοναδικό φαινόμενο “δουλέματος” στο σύνολο της υπερχιλιετούς ελληνικής ιστορίας. Ο άνθρωπος, ο οποίος έκανε τη συμμορία του “παράταξή” και καθεστώς με το σύνθημα …”ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει Δεξιά”, αναφερόταν καθαρά σε ό,τι η δική του παράταξη έκανε στην Ελλάδα. Μεγαλύτερη ανακρίβεια σε βαθμό ειρωνείας από αυτό το σύνθημα δεν πρέπει να έχει υπάρξει πουθενά αλλού στον κόσμο. Για ό,τι κατηγορούσε τη Δεξιά, στην πραγματικότητα ευθυνόταν η δική του βενιζελική συμμορία.
Αυτός ο άνθρωπος ίδρυσε το “σοσιαλιστικό” ΠΑΣΟΚ και με την άδεια της αμερικανικής πρεσβείας το ισχυροποίησε. Πώς; Με τον τρόπο αυτόν, που πάντα το έκαναν τα εθνικοσοσιαλιστικά κόμματα …Με τον άκρατο λαϊκισμό …Με τη χρήση του κράτους και των δημοσίων πόρων …Με τη χειραγώγηση του “προλεταριάτου”, το οποίο αστυνόμευε το “μαντρόσκυλο” του ΚΚΕ …Με τη “γοητεία” της πλέμπας …Ό,τι έκανε κι ο Χίτλερ, ο οποίος σε μια θεόφτωχη και άνεργη Γερμανία έκανε κρατικές “επενδύσεις”, για να λύσει το πρόβλημα της ανεργίας. Το ίδιο έκανε και ο Ανδρέας. “Ψάρευε” οπαδούς στα θολά “νερά” του κοινωνικού “πάτου”. Εκεί όπου υπάρχουν οι αφελείς και οι καιροσκόποι. Αυτή έγινε η “πελατεία” του και με αυτούς απέκτησε μονοπωλιακή σχέση με την εξουσία.
Για να τους διατηρεί μόνιμους αυτούς τους οπαδούς, “άνοιξε” το κράτος στα “βολέματα”. Κρατικοποίησε ιδιωτικές εταιρείες και γιγάντωσε τις κρατικές, προκειμένου —μέσω του βολέματος— να αποκτήσει μόνιμους και φανατικούς “οπαδούς”. Με όρους αθέμιτου συναγωνισμού έγινε “ακαταμάχητος”. Γιατί αθέμιτου; Γιατί οποιοσδήποτε άλλος πολιτικός να έλεγε αυτά, τα οποία έλεγε ο Παπανδρέου, θα τον σκότωναν οι Αμερικανοί. Γιατί οποιοσδήποτε άλλος πολιτικός να έκανε στην οικονομία τις “σοβιετικού” τύπου παρεμβάσεις, που έκανε ο Παπανδρέου, θα τον ανέτρεπαν.
Μόνον ο Ανδρέας είχε αυτήν την “προίκα” και αυτήν τη διασφάλιζε η αμερικανική πρεσβεία. Αυτή η “προίκα” τον έκανε κυρίαρχο. Σ’ αυτήν την “προίκα” βρίσκονται τα “θεμέλια” της σημερινής εξαθλίωσης. Ο Ανδρέας, με τον γνωστό τρόπο των εθνικοσοσιαλιστών, μετέτρεψε την ελληνική κοινωνία σε μια εύκολα χειραγωγήσημη μάζα. Με μια ακατάσχετη εθνικού τύπου παπαρολογία και ψίχουλα σοβιετικού τύπου “βολέματος” μετέτρεψε τη συνήθως ανυπάκουη ελληνική κοινωνία σε μια εύκολα ελεγχόμενη μάζα …Μια μάζα, όπου “βασίλευαν” οι καιροσκόποι, οι τεμπέληδες και κυρίαρχη ιδεολογία έγινε ο εγωιστικός “ωχαδερφισμός” …”Ζήσε και άσε τους άλλους να πεθάνουν”.
Τότε άρχισε το χρέος να παίρνει την ανοδική “δυναμική”. Όσο αυξανόταν το χρέος μας, τόσο πιο ισχυρός γινόταν ο Ανδρέας. Την ίδια ώρα εκπαιδεύονταν οι κοινωνικές τάξεις όπως βόλευε τον Ανδρέα και τα αφεντικά του. Οι επιχειρηματίες μάθαιναν να “επενδύουν” τα δημόσια χρήματα, για να πολλαπλασιάζουν τα ιδιωτικά τους κέρδη. Οι μέχρι τότε σκληρά εργαζόμενοι Έλληνες εργάτες “μυούνταν” στο “δικαίωμα” της τεμπελιάς. Οι μέχρι τότε σκληρά εργαζόμενοι Έλληνες αγρότες μάθαιναν την εύκολη ζωή των επιδοτήσεων και του παρασιτισμού …Συνταξιούχοι ετών σαράντα …”Θεός” ο Ανδρέας με το δημόσιο χρήμα.
Αυτός ήταν ο τρόπος με τον οποίο κυριάρχησε η βενιζελική συμμορία στη Μεταπολίτευση. Πήρε τα “παιδιά” της και αφού —μέσω της δικής της Χούντας— μπορούσε να τα “ηρωοποιήσει”, τα έκανε κυρίαρχους της περιόδου αυτής …Απόλυτους κυρίαρχους της περιόδου της απόλυτης αμερικανικής κυριαρχίας …Απόλυτους κυρίαρχους στη Μεταπολίτευση του ψεύτη. Οι βενιζελικοί ήταν ευτυχείς. Ό,τι επιθυμούσαν και δεν κατάφεραν επί ναζιστικής κατοχής, το κατάφεραν στη Μεταπολίτευση. Είχαν κυριαρχήσει σε σημείο να μονοπωλούν την εξουσία στον βαθμό που μέχρι τότε το έκανε το Παλάτι …”Βασιλείς” χωρίς “στέμμα” είχαν γίνει οι κυρίαρχες βενιζελικές οικογένειες.
Ο Λαμπράκης έγινε στην κυριολεξία ένας “βασιλιάς” χωρίς στέμμα. Δεν καταδεχόταν καν να τον προτείνουν για Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας. Προτιμούσε να διασκεδάζει με τα “ανδρείκελα” που ο ίδιος τοποθετούσε ως Προέδρους της Δημοκρατίας. Του άρεζε να “κυβερνάει” την Ελλάδα από το Μέγαρο, ανεβάζοντας και κατεβάζοντας τους Πρωθυπουργούς της. Του άρεσε να “φτιάχνει” πολιτικούς “άνδρες” και να τους απειλεί μέρα και νύχτα με καταστροφή. Όποιος διαφωνούσε με τον γιο του αρχιδωσίλογου, τον έτρωγε το μαύρο το σκοτάδι. Δεν μπορούσες να κάνεις τίποτε και σε κανέναν “χώρο”, αν δεν σε συμπαθούσε ο Λαμπράκης.
Όποιος ξεπερνούσε τα όρια, απλά “πέθαινε”, είτε μεταφορικά είτε κυριολεκτικά. Όπως για παράδειγμα ο μοναδικός άνθρωπος, ο οποίος πραγματικά αντιστάθηκε σε μια πραγματική Χούντα. Ο Παναγούλης, ο οποίος “γλίτωσε” από τη Χούντα, δεν γλίτωσε από τη Μεταπολίτευση. Είχε την ατυχή έμπνευση να καταγγείλει τον “πατέρα” των συνταγματολόγων της Μεταπολίτευσης για συνεργασία με τη Χούντα και όχι μόνον …και την “πάτησε”. Ο Τσάτσος ήταν “κεφάλαιο” των βενιζελικών και δεν θα τον άφηναν απροστάτευτο. Χάθηκε ο Παναγούλης και μαζί του χάθηκαν και τα στοιχεία που είχε, για να τον καταγγείλει.
…Γνωστές βενιζελικές πρακτικές …Εξοικειωμένοι με τη βία από τότε που σκότωσαν εν ψυχρώ και στη μέση του δρόμου τον Ίωνα Δραγούμη. Τα ίδια έκαναν και καθ’ όλη τη διάρκεια της Μεταπολίτευσης. Κανένας ακόμα δεν γνωρίζει ποιος βρισκόταν πίσω από τη “17 Νοέμβρη”. Μια οργάνωση, η οποία κατά “τύχη” έκανε πάντα ό,τι συνέφερε τους βενιζελικούς …Η οργάνωση αυτή, που έκανε τον Μητσοτάκη Πρωθυπουργό …Η οργάνωση του απόλυτου σχεδιασμού και της απόλυτης “επιτυχίας”, η οποία αποτύγχανε μόνον όταν στόχευε βενιζελικούς στόχους …Με τους δεξιούς ποτέ δεν αποτύγχανε, ενώ με τους βενιζελικούς ποτέ δεν πέτυχε. …Προφανώς δεν γνώριζε την “τύχη” τους. Όλα τα είχαν σχεδιάσει τέλεια. Οι πρώην “αμαρτωλοί” της Κατοχής είχαν κατασκευάσει τη χουντική “κολυμπήθρα” του Σιλωάμ …Εκεί μπήκαν όλοι τους και βγήκαν “καθαροί”.
Μιλάμε για “πλύσιμο”, όχι αστεία. Τέτοιο “πλύσιμο”, που έκανε “πεντακάθαρη” ακόμα και τη Μελίνα …Άλλη μεγάλη μορφή της “Μεταπολίτευσης”. Η Μεσσαλίνα της Κατοχής. Την έχουν κάνει και άγαλμα στην Πρωτεύουσα της Ελλάδας, όπου απουσιάζει για παράδειγμα το άγαλμα του Μεγάλου Αλέξανδρου. Έκαναν άγαλμα την πιο γνωστή “νυμφομανή” της κατοχικής Αθήνας …Έναν αστοιχείωτο τενεκέ ξεγάνωτο, η οποία έγινε διάσημη στον κόσμο με τον ρόλο που της ταίριαζε …Τον ρόλο της αρχαιότερης “εργαζόμενης” άνευ άλλων προσόντων …Η αγράμματη υπουργός, η οποία με μέσον τελείωσε το γυμνάσιο. Πάλι καλά που οι βενιζελικοί βρήκαν λίγο άδειο χώρο για την προτομή της, γιατί, αν ήταν μεγαλύτερος, θα “φύτευαν” ακόμα ένα άγαλμα του Βενιζέλου.
…Η Μελίνα, που, όταν επί Κατοχής ο λαός πέθαινε από την πείνα, αυτήν διασκέδαζε, “κερατώνοντας” τον γηραιό και βεβαίως βενιζελικό μεγιστάνα σύζυγό της …Η Μελίνα, που, όταν ο λαός πεινούσε και πήγαινε τοίχο-τοίχο, για να μην τον σκοτώσουν, αυτή έκανε μεθυσμένη βόλτες με τα γερμανικά καμπριολέ …Η Μελίνα, η οποία ήταν ανιψιά και προστατευόμενη του ιδρυτή του χιτλερικού εθνοσοσιαλιστικού κόμματος της Ελλάδας …Ανιψιά του τοποθετημένου από τους Ναζί διοικητή της Εθνικής Τράπεζας …Ανιψιά του δωσίλογου θείου, τον οποίο όταν πέθανε τον έθαψε μέσα σε θρήνο με λιγοστούς συγγενείς και πάμπολλους Ναζί αξιωματικούς.
…Η Μελίνα, που, όταν η Ελλάδα υπέφερε, ζούσε το “όνειρό” της …Το “όνειρο” της κινηματογραφικής “Μαλένας”. Ένα “όνειρο”, το οποίο περιελάμβανε πολλούς “θαυμαστές” …Έλληνες και Ναζί. Πού το “ζούσε”; …Στην Ακαδημίας 4 …λίγα μέτρα απέναντι από το κολαστήριο της Γκεστάπο στην Μέρλιν …Στην κυριολεξία ένας τοίχος τούς χώριζε. Από τη μια μεριά του τοίχου ούρλιαζαν όσοι πατριώτες συλλαμβάνονταν από την Γκεστάπο για να βασανιστούν και από την άλλη μεριά “ούρλιαζε” η Μελίνα από όσους “συλλάμβανε” στα μπαρ για να την “βασανίσουν” …Δωσίλογους κυρίως, γιατί σ’ εκείνες τις γειτονιές δεν πλησίαζε κανένας άλλος. Όσες φορές πλησίαζαν, τους κατέδιδαν —για να κάνουν την “πλάκα” τους— κάτι τύποι σαν τη Μελίνα …Τη Μελίνα, η οποία πηδιόταν στο μπαλκόνι της, βλέποντας τις προσαγωγές της Γκεστάπο …”Μαλένα” και όχι Μελίνα θα έπρεπε να την λένε.
Αυτή η Μελίνα, αφού “διέπρεψε” επί Κατοχής, κάνοντας παρέα με Ναζί και μαυραγορίτες, μετά την απελευθέρωση έφυγε από την Αθήνα και πήγε στο Παρίσι. Η Αθήνα ήταν πολύ μικρή και πολύ “ηλεκτρισμένη” από τις προκλήσεις της “Μαλένας” της Κατοχής. Η μεταπολεμική αστική τάξη της Αθήνας μπορεί να φοβόταν τους δωσίλογους ή να έκανε δουλειές μαζί τους, αλλά τις πουτάνες των δωσίλογων ούτε τις φοβόταν ούτε τις ήθελε γύρω της. Θέμα χρόνου ήταν ένας προπηλακισμός του άθλιου γύναιου, ο οποίος μπορεί να οδηγούσε σε λιντσάρισμα …Πραγματικό λιντσάρισμα.
Η εγγονή του πρώην δήμαρχου ήταν πολύ γνωστή, για να “ξεχαστεί” ή να περάσει “απαρατήρητη”. Σε μια εποχή πολύ πιο συντηρητική από τη σημερινή, για τη Μελίνα δεν υπήρχε “θέμα” μόνον με την προδοσία, αλλά και με την ηθική της, εφόσον είχε ξεπεράσει όλα τα όρια μαζί. Η υπόθεσή της ήταν πολύ χειρότερη από την κινηματογραφική “Μαλένα”, η οποία έπεσε θύμα της ανάγκης. Η Μελίνα ήταν πραγματικά διεστραμμένη και ακόλαστη. Η Αθήνα δεν την “σήκωνε” και προφανώς υπό τις προτροπές της οικογένειάς της “μετανάστευσε” στο Παρίσι. Εκεί δεν είχε πρόβλημα να εγκλιματισθεί. Μπήκε κατ’ ευθείαν στο “κύκλωμα” των ομοίων της, εφόσον όλοι οι “κολλητοί” της στο Παρίσι είχαν κατηγορηθεί για συνεργασία με τους Ναζί …Άνθρωποι σαν τον Ζαν Κοκτώ, τον Σερζ Λιφάρ και τον Σασά Γκιτρύ.
…”Ναι, αλλά όλα αυτά μέχρι Χούντας”… όπως θα έλεγε ο ανυποψίαστος αναγνώστης. Τότε αντιστάθηκε. Ως εκ θαύματος “αφυπνίστηκε” και “αντιστάθηκε” μπροστά στο δράμα του ελληνικού λαού. Γιατί “αντιστάθηκε”; Γιατί οι εποχές έκαναν την “αντίσταση” πιασάρικη. Το έκανε εκ του ασφαλούς στο εξωτερικό και για να κλέψει λίγο κι απ’ τον “Τσε” …Γιατί εκείνη την εποχή η “αντίσταση” στην ελληνική Χούντα έφερνε παγκόσμια δημοσιότητα και η ατάλαντη Μελίνα ήθελε να γίνει διάσημη ηθοποιός, χωρίς να κρίνεται από το ελεεινό “ταλέντο” της …Η πανάσχετη με κάθε μορφή τέχνης Μελίνα. Με σύγχρονους όρους η Χούντα ήταν μια καλή ευκαιρία για ~promotion~. Όσο η Αντζελίνα Τζολί ενδιαφέρεται για την πείνα στην Αφρική, άλλο τόσο ενδιαφερόταν και η Μελίνα για τη Δημοκρατία στην Ελλάδα …Ενδιαφερόταν όσο ήταν μαζεμένες οι κάμερες.
Όπως και όλοι οι “συνοδοιπόροι” της εκμεταλλεύτηκε κι αυτή τη Χούντα. Με τον γνωστό δικό της τρόπο —τον “οριζόντιο”— διακρίθηκε και σαν “αντιστασιακή” και σαν “ηθοποιός” …Καί τα δύο σε εισαγωγικά. Μόλις τελείωσε η “αντίσταση” και “δικαιώθηκε” ως “σοσιαλίστρια” υπουργός, “διεκδίκησε” και τα “μάρμαρα” του Παρθενώνα. Βρήκε άλλη “ευαισθησία” των Ελλήνων, για να τους “δουλεύει” …Η αδίστακτη Μελίνα, που, για να επιτύχει τον στόχο της, μπορούσε να κάνει τα πάντα εις βάρος των πάντων …Η καιροσκόπος Μελίνα, που, μόλις είδε το “κλίμα” ν’ αλλάζει, έγινε “κολλητή” των Εβραίων …Η Μελίνα, που μας φόρτωσε ως πρώτο διευθυντή του μεγαλύτερου μουσείου των Ελλήνων τον Εβραίο “τίποτα” που παντρεύτηκε, για να κάνει καριέρα.
…Η γυναίκα. που, κάθε φορά που παντρευόταν, έδινε στον όρο “Ιψενικό Τρίγωνο” τουλάχιστον δεκαπέντε νέες πλευρές και τριάντα τόσες νέες γωνίες …Η γυναίκα, που, όποιον νέο εραστή ερωτευόταν, ήθελε να τον απολαμβάνει με την ασφάλεια και υπό τη “χορηγία” του πλούσιου συζύγου. Πολλές φορές μάλιστα αναρωτιόταν τον λόγο για τον οποίο θα έπρεπε να χωρίσει τον πλούσιο πρώην σύζυγο, προκειμένου ν’ απολαύσει τον φτωχό νέο εραστή …Παράξενο της φαινόταν …Τι “άδικος” κόσμος για ένα τόσο “άβγαλτο” κορίτσι; …Ένας ανθρώπινος “βόθρος” στην κυριολεξία. Ακόμα και για τον ακόλαστο Ανδρέα ήταν “too match”. Ούτε ο ηδυπαθής και γνωστός “μύλος”-Ανδρέας μπορούσε να “σηκώσει” τη διαστροφή της. Στην κυριολεξία την σιχαινόταν και το είχε δηλώσει δημοσίως.
…Και όμως, αυτό το προδοτικό πουταναριό χάρη στα ΔΟΛια ΜΜΕ των βενιζελικών γύρισε στην Ελλάδα σαν “ηρωίδα” …και μάλιστα “σοσιαλίστρια”. Υπήρξαν άνθρωποι φτωχοί και βασανισμένοι, οι οποίοι ταυτίστηκαν μ’ αυτήν και την “λάτρεψαν”, αποδεικνύοντας ότι ήταν πιο φτωχοί στο πνεύμα απ’ ό,τι στην τσέπη και λιγότερο βασανισμένοι απ’ όσο αποδείχθηκε ότι “άντεχαν”. Το “πορνείο” της Μεταπολίτευσης βρήκε στο πρόσωπό της την “ηρωίδα” που του άρμοζε. Το “κολαστήριο”, στο οποίο διακρίθηκε στην Κατοχή, έπρεπε να αξιοποιηθεί από τη “σοσιαλιστική” Μεταπολίτευση και έτσι κι έγινε. Τι βρίσκεται στα δωμάτια, όπου “βασανίστηκε” τότε η Μελίνα; …στα δωμάτια εκείνα, όπου “κυνηγιόταν” με τους εραστές της υπό το βλέμμα του άντρα της; …Τα γραφεία του ΙΣΤΑΜΕ του Ανδρέα Παπανδρέου …Ο “τέντζερης” της Μελίνας βρήκε το “καπάκι” του Ανδρέα.
Αυτό το “κύκλωμα” των δωσίλογων, το οποίο “ξεπλύθηκε” από τις “αμαρτίες” της Κατοχής, ήταν αυτό το οποίο ανέλαβε να “κατασκευάσει” το σύνολο της ηγεσίας τής Μεταπολίτευσης. Αυτή η “κατασκευή” έγινε δυνατή με την ομαδική “βάπτιση” του Πολυτεχνείου …Το Πολυτεχνείο, το οποίο αποτέλεσε τη “μήτρα” όλων των εξουσιών της Μεταπολίτευσης. Κάστιγκ και σ’ αυτήν τη μεγαλειώδη “παράσταση” έκαναν οι γνωστοί “παραγωγοί”. Οι ίδιοι άνθρωποι, οι οποίοι “σκηνοθέτησαν” τον Εμφύλιο, ήταν αυτοί, οι οποίοι “σκηνοθέτησαν” και το Πολυτεχνείο …Οι Αμερικανοί και το βενιζελικό κύκλωμα των παλιών δωσίλογων, που ήθελε να “σπρώξει” και τα παιδιά του στην “επιτυχία” …Το “έργο” ήταν το ίδιο, απλά σε μικρότερη κλίμακα. Θα θυσίαζαν άσχετους και αφελείς, για να “παράγουν” τους “ήρωες” της αρεσκείας τους …”Τυχεροί”, και πάλι οι ίδιοι.
Άτυχοι και πάλι οι απλοί Έλληνες πολίτες και “τυχεροί” οι βενιζελικοί. Σκοτώθηκε ένα σωρό κόσμος “γύρω” από το Πολυτεχνείο —οι οποίοι ήταν οι άσχετοι με το συμβάν— και σχεδόν κανένας μέσα στο “δικό” τους Πολυτεχνείο. Λέμε “σχεδόν κανένας”, γιατί σε τέτοια “μάζωξη” ακόμα κι απλή συναυλία να γινόταν, ένας νεκρός είναι κανένας. Όσο περισσότεροι σκοτώνονταν “εκτός” Πολυτεχνείου, τόσο πιο “ήρωες” γίνονταν οι “εντός” του Πολυτεχνείου. Όσο μεγαλύτερη ανάγκη για αίμα είχε η παράσταση, τόσο πιο αυστηρές ήταν οι εντολές για τους ελεύθερους σκοπευτές των ταρατσών. Θα πυροβολούσαν τον κόσμο μέχρι αυτός να “πειστεί” για την “αξία” του Πολυτεχνείου …Του Πολυτεχνείου των “λίγων” κι “εκλεκτών”.
Μιλάμε για πολύ αυστηρό casting …Το είχε αναλάβει ο ίδιος ο Λαμπράκης. Όσοι φοιτητές ήταν περίεργοι κι απαιτητικοί και ήθελαν να μπουν στο “πάρτι”, αλλά δεν περιλαμβάνονταν στους “εκλεκτούς”, έφαγαν ξύλο στη Λαδά …Στην ίδια Λαδά όπου κάποτε μπαινόβγαιναν οι Ναζί …Από τους ίδιους Λαμπράκηδες, οι οποίοι κάποτε ήταν συνέταιροι των Ναζί …Μιλάμε για το “έπος” του Πολυτεχνείου …Μιλάμε για λιμουζίνες της αμερικανικής πρεσβείας, οι οποίες πηγαινοέφερναν τους “ήρωες” στο “μέτωπο” …Μιλάμε για ελεύθερους σκοπευτές, οι οποίοι χώριζαν τους “εκλεκτούς” από τους “μη-εκλεκτούς” …Μιλάμε για “πόρτα” πιο σκληρή από το Μέγαρο του Λαμπράκη …Μιλάμε για τηλεοπτικά συνεργεία, τα οποία είχαν “στηθεί” έξω από το Πολυτεχνείο πολύ πριν ξεκινήσει το “γύρισμα” … Μιλάμε για “υπερπαραγωγή”.
Γι’ αυτόν τον λόγο ακόμα και σήμερα οι Έλληνες δεν μπορούν να καταλάβουν τι συμβαίνει. Απορούν κάποιοι για το πώς το ΠΑΣΟΚ ξεκίνησε από το “μηδέν” και έγινε σε χρόνο ρεκόρ κυβέρνηση. Απορούν κάποιοι για το πώς αυτό το “νεογέννητο” κόμμα έγινε τόσο γρήγορα “καθεστώς” στη Μεταπολίτευση. Απορούν κάποιοι άλλοι για το πώς το “χαλαρό” αυτό ΠΑΣΟΚ μπορεί και συσπειρώνεται τόσο γρήγορα και τόσο έντονα, όταν απειλούνται τα συμφέροντά του. Για όσο διάστημα δεν ανοίγουν τα “μάτια” τους, θα συνεχίσουν να απορούν …Απλά να τα ανοίξουν …Δεν χρειάζεται καν γνώση ιστορίας. Απλός φυσιογνωμιστής να είναι κάποιος, του αρκεί να καταλάβει ότι υπάρχει πρόβλημα. Είναι δυνατόν “μούρες” σαν του Βενιζέλου, του Πάγκαλου ή του Σηφουνάκη να τις “φόρεσε” ο Θεός σε δημοκράτες; Παρακάτω βλέπουμε το Face Book της “δημοκρατίας” της Μεταπολίτευσης …Η χαρά του Χούλιγουντ για κάστιγκ προδοτών.
Το ΠΑΣΟΚ ήταν η τελευταία “μετάλλαξη” αυτού του ίδιου παρακράτους, το οποίο, με το “άλλοθι” του ανταγωνισμού με την πάλαι ποτέ αγγλόφιλη Δεξιά, προσπαθούσε να πλουτίσει…
Του παρακράτους, που, προκειμένου ν’ αγγίξει την εξουσία και βέβαια τον δημόσιο πλούτο, πρόδιδε την πατρίδα, σηκώνοντας πάντα “σημαία” ευκαιρίας …Το παρακράτος, το οποίο το είδαμε στην Κατοχή γερμανόφιλο και μεταπολεμικά μετεξελίχθηκε σε ακραιφνώς αμερικανόφιλο …Το παρακράτος του Εμφυλίου, το οποίο πήγαινε “πακέτο” με το ΚΚΕ …Το ΚΚΕ, που, εξαιτίας της συμμετοχής του σε όλα τα εθνικά εγκλήματα του τελευταίου αιώνα, απολάμβανε στα χρόνια της αμερικανόφιλης Μεταπολίτευσης δικαιώματα “ιερής αγελάδας” …Το ΚΚΕ, που, εξαιτίας αυτών των δικαιωμάτων, ακόμα και σήμερα δεν ελέγχεται από τις κρατικές οικονομικές υπηρεσίες …Το κρατικοδίαιτο ΚΚΕ, που λαθροβιεί πολυτελώς στον γυάλινο πύργο του Περισσού.
Αυτό το ΚΚΕ είναι το “μυστικό” της επιτυχίας των βενιζελικών. Ένα ΚΚΕ, το οποίο ελέγχεται από αυτούς από την εποχή εκείνη, που ο Βενιζέλος —για να το ελέγξει— νομοθέτησε περί “ιδιώνυμου”. Από εκείνη την εποχή κι έπειτα οι βενιζελικοί τού έβαλαν “χέρι” και δεν το τράβηξαν ποτέ. Ενθαρρύνοντας και προστατεύοντας το χαφιεδαριό, “έβλεπαν” μέσα στο ΚΚΕ και το έλεγχαν απόλυτα. Μόνοι τους καταδίκαζαν όποιους δεν τους βόλευε και “ηρωοποιούσαν” όποιους τους εξυπηρετούσαν. Χωρίς το ΚΚΕ δεν θα έκαναν τίποτε. Το ΚΚΕ τούς πρόσφερε τον Εμφύλιο, που τους έσωσε …Το ΚΚΕ τούς πρόσφερε τη “δαιμονοποίηση” της Χούντας, που τους ανέδειξε …Το ΚΚΕ τους πρόσφερε την περιφρούρηση του Πολυτεχνείου, προκειμένου να τους διαδεχθούν τα δικά τους παιδιά.
Αυτό το ΚΚΕ τούς επέτρεψε να στήσουν το μονοπώλιο της εξουσίας στη Μεταπολίτευση. Με της “πλάτες” των Αμερικανών οι βενιζελικοί —κι αφού η Χούντα είχε εξουδετερώσει την αγγλόφιλη Δεξιά— έπιασαν ολόκληρο το πολιτικό “φάσμα”. Έβαλαν την “ευνουχισμένη” Δεξιά να παριστάνει τον “σάκο” του μποξ, που δεν διαμαρτύρεται όταν τον χτυπάνε, για ν’ αποδείξουν τη “δημοκρατικότητά” τους και έκαναν ό,τι ήθελαν. Έτσι ο Καραμανλής “έκαψε” όλους τους φακέλους των δωσίλογων, που τους ενοχοποιούσαν. Στη συνέχεια οι “καθαροί” πλέον βενιζελικοί “καθάρισαν” και για τους ΚΚΕδες. Χάρη στους βενιζελικούς του Παπανδρέου, κανένας δεν έμαθε ποιοι ήταν οι χαφιέδες του ΚΚΕ και ποιους χαφιέδιζαν.
Από εκεί και πέρα τα πράγματα ήταν απόλυτα εύκολα γι’ αυτούς. Στην εποχή της “δημοκρατίας” αυτοί ήταν οι μόνοι “δημοκράτες” …Οι μόνοι “νόμιμοι” δημοκράτες. Οι υπόλοιποι ήταν είτε “ύποπτοι” είτε “παρακατιανοί” χωρίς “περγαμηνές”. “Ακροβολίστηκαν” στον “αριστερό” χώρο και μόνοι τους “βαπτίζονταν” αριστεροί και προοδευτικοί “ηγέτες”. Όλα τα στελέχη της υποτιθέμενης Αριστεράς είναι είτε βενιζελικοί είτε ΚΚΕδες. Όσοι δεν ήταν του “σιναφιού” τους —του αμερικανικού Κολεγίου ή της KGB—, απλά αποκλείονταν με συνοπτικές διαδικασίες …Μιλάμε για απίστευτα πράγματα.
…Πιο απίστευτα, όταν συνδυάζονται με τον πιο παράδοξο τρόπο …”Ογκόλιθος” της Αριστεράς είναι ο Θεοδωράκης. Ο πατέρας του ήταν ανώτατος κρατικός υπάλληλος επί γερμανικής Κατοχής και ο “Μίκης” το έπαιζε “αντιστασιακός” …Μονίμως και μυστηριωδώς “αντιστασιακός” …”Αντιστασιακός”, που επί Κατοχής ήταν χορτάτος από τα “καλά” της Βέρμαχτ …”Αντιστασιακός”, που επί Χούντας πλούτιζε και μεγαλουργούσε χάρη στα κρατικά μέσα …”Αντιστασιακός”, που μαζί με τους Αμερικανούς στην Ουάσιγκτον είχε “εμπνευστεί” τη “λύση”-Καραμανλή …”Αντιστασιακός”, που επί Μεταπολίτευσης έγινε Υπουργός του Μητσοτάκη και βασικός πρωταγωνιστής του “βρόμικου” ’89 …”Αντιστασιακός” και σήμερα επί Μνημονίου …”Αντιστασιακός” απέναντι σε ένα σύστημα, το οποίο τις περισσότερες ημέρες του χρόνου τον “τιμά” …για τελευταία φορά.
Από το παράδειγμα του “Μίκη” και μόνον μπορεί να καταλάβει κάποιος τι σημαίνει μονοπώλιο, όχι μόνον της εξουσίας, αλλά και της “διαμαρτυρίας”. Ακόμα και τον χώρο της “αναρχίας” και της “αντίδρασης” οι ίδιοι τον έλεγχαν. Από την εποχή των Εξαρχείων του Αρκουδέα μέχρι τις σημερινές “γιάφκες” με τις “κατσαρόλες” και τα καλάσνικοφ, τα ίδια γίνονται. Τα παιδιά των εξουσιαστών παριστάνουν τους αντιεξουσιαστές. Γι’ αυτόν τον λόγο τις περισσότερες φορές, που γίνονται συλλήψεις, όλοι “εκπλήσσονται” με τα παιδιά των “καλών”  οικογενειών και των βορείων προαστίων …Το “αγροτικό” τους κάνουν τα Κολεγιόπαιδα στα Εξάρχεια.
…Όλα “στημένα” και εκ του ασφαλούς. Κάτι σαν το “αγγούρι”, που όλοι οι Έλληνες το “τρώνε” και ζορίζονται και οι βενιζελικοί απλά “δροσίζονται”. Γι’ αυτούς η ΓΑΔΑ είναι ένα “διαμπερές” κτίριο, όπου από τη μία μπαίνουν κι από την άλλη βγαίνουν. Μπαίνουν από μπροστά και τις “λαϊκές” γειτονιές των Αμπελοκήπων και βγαίνουν από πίσω στις γειτονιές τους στο Παλαιό Ψυχικό. Οι υπόλοιποι “φτωχοί” και “ταπεινοί” μπλέκουν μέχρι να γίνουν κι αυτοί χαφιέδες και “στοιχηθούν” πίσω από τους εκλεκτούς. Όλοι οι βενιζελικοί έχουν “ένσημα” αγωνιστικότητας κι αντίδρασης …Όλοι “τυχεροί” …”Τυχερά” παιδιά …Φεύγουν από τις γιάφκες λίγο πριν φτάσει η αστυνομία. Αυτοί, οι οποίοι πιάνονται, είναι εκείνοι που μόλις μπήκαν.
…”Τύχη” …Το βασικό “συστατικό” της βενιζελικής “επιτυχίας”. Πάντα οι βενιζελικοί είναι “τυχεροί”. Όταν ακούς ότι κάποιος επί Κατοχής ή επί Χούντας γλίτωσε την τελευταία “στιγμή” τον “θάνατο”, είναι σίγουρο ότι πρόκειται για βενιζελικό. Μόνον αυτοί “γλιτώνουν” τελευταία στιγμή. Χιλιάδες Έλληνες πήγαν “αδιάβαστοι” επί Κατοχής, όχι επειδή αντιστάθηκαν, αλλά επειδή απλά βρέθηκαν στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή …Επειδή “στραβοκοίταξαν” έναν Ναζί δεκανέα …Επειδή έκρυβαν στο ρούχο τους ένα κομμάτι ψωμί …Εκτελέστηκαν, επειδή ήταν “άτυχοι”. Δεν ήταν “τυχεροί”, όπως ο Μητσοτάκης, για παράδειγμα, ο οποίος έκανε “αντίσταση”. Καταδικάστηκε εκατόν είκοσι πέντε φορές σε θάνατο, πεντακόσιες τριάντα φορές σε ισόβια …και όμως “γλίτωσε” …”Τυχερός” …Κάθε φορά που τον στήνανε στον τοίχο, τους τελείωναν οι σφαίρες …Κάθε φορά που ήταν φορτωμένοι με σφαίρες, δεν βρίσκανε τοίχο να τον “στήσουν” …”Τυχερός”, αλλά τη φωτογραφία της Αυριανής, ενώ ήταν “κατασκευασμένη”, γιατί την “εξαφάνισε” από το ίντερνετ;
Αυτοί οι “αντιστασιακοί”, γνωρίζοντας τη φάμπρικα, τη μετέφεραν και σε καιρό ειρήνης. Αυτά, τα οποία έκαναν επί Χούντας, τα έκαναν και επί Μεταπολίτευσης. Επί Χούντας οι μισοί από αυτούς γίνονταν στελέχη της και οι άλλοι μισοί γίνονταν “αντιστασιακοί”. Επί Μεταπολίτευσης οι μισοί από αυτούς γίνονταν κομματικοί πραιτοριανοί του ΠΑΣΟΚ και οι άλλοι μισοί “αναρχικοί” των Εξαρχείων. Ποιος μπορεί να ξεχάσει τον “ήρωα” Παπουτσή, ο οποίος, όταν ήταν Υπουργός Δημόσιας Τάξης, ρήμαξε τον κόσμο στο ξύλο και μόλις έχασε τη θέση ξανάγινε “αντιστασιακός” και κριτής της αστυνομικής βίας; Όλα αυτά τα “σκουπίδια” τη Μεταπολίτευση έτσι την “έβγαλαν”.
…Διάσημοι αντιστασιακοί, οι οποίοι ήταν και πάλι “τυχεροί”, ενώ όλοι οι ανταγωνιστές τους “άτυχοι” …Διάσημοι “αριστεροί”, οι οποίοι φόρτωναν με τα “άπλυτά” τους τη Δεξιά. Αν σκεφτεί κάποιος ότι ολόκληρη η “Αριστερά” ελεγχόταν από αυτούς και ότι η “Δεξιά” βρισκόταν στα χέρια των Μητσοτάκηδων, των Έβερτ, των Σαμαράδων και των Ράλληδων, καταλαβαίνει την ποιότητα της “δημοκρατίας” που απολαύσαμε. Μιλάμε για μονοπώλιο εξουσίας, το οποίο δεν υπάρχει ούτε στα βάθη της Αφρικής. Ακόμα και στις “Μπανανίες” της Αφρικής κάποιος, που φώναζε εναντίον του Αμίν Νταντά, ήταν πραγματικός εχθρός του και όχι πρώην συμμαθητής, συγκάτοικος και αιώνιος φίλος του. Αυτό γινόταν στην Ελλάδα. “Βρίζονταν” οι φίλοι και συμμαθητές μεταξύ τους με τα “ραβασάκια” που έδινε σε όλους η αμερικανική πρεσβεία. Ο λαός απλά παρακολουθούσε …και “κυριαρχούσε”.
Η “μηχανή” έβγαζε συνέχεια “δημοκράτες” …Μεγάλη γκάμα …Από τον Κύρκο και τον Κουβέλη μέχρι τη Δαμανάκη και τον Κωνσταντόπουλο. Από τον Θεοδωράκη και τον Δραγασάκη μέχρι τον Μπίστη και τον Μηλιό. Απ’ όπου κι αν τους “έπιανες”, στο ίδιο παρακράτος κατέληγες. Στο παρακράτος του Κολεγίου, του ΔΟΛ και του …Περισσού …Από τη Δαμανάκη του Πολυτεχνείου, η οποία έγινε επίτροπος του ΠΑΣΟΚ στην “ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο”, μέχρι τον Κωνσταντόπουλο, ο οποίος ονειρευόταν να γίνει Πρόεδρος της Δημοκρατίας και κατέληξε πρόεδρος του Παναθηναϊκού του Βαρδινογιάννη.
…Μιλάμε για το “δούλεμα” του αιώνα. Μια ολιγομελής συμμορία “δουλεύει” για πάνω από πενήντα χρόνια έναν ολόκληρο λαό …Μια σπείρα, η οποία δρα ατιμώρητη και προδίδει όποτε θέλει τον λαό σε όποιον ξένο την συμφέρει …Μια σπείρα, η οποία γελάει κάτω από τα “μουστάκια” της κάθε φορά που ο “κυρίαρχος” λαός “αποφασίζει” …Μια σπείρα, η οποία δεν πρέπει να ξεπερνά τα κάποια χίλια με δύο χιλιάδες άτομα. Αυτοί μόνοι τους αποφασίζουν ποιος είναι δεξιός, ποιος είναι αριστερός και ποιος κεντρώος. Μόνοι τους αποφασίζουν ποιο κόμμα θα επιβιώσει και ποιο όχι …Ποιος θα έχει “ρεύμα” και ποιος όχι.
Μόνοι τους χωρίζουν τις κομματικές “στάνες” και τις χρηματοδοτούν με τα κρατικά χρήματα, για ν’ αντιμετωπίζουν τον ανταγωνισμό. Στην πραγματικότητα μόνοι τους “διορίζουν” τις “δημοκρατικά” εκλεγμένες ηγεσίες, οι οποίες είναι υποχρεωμένες να τους κάνουν ακόμα πλουσιότερους, προκειμένου να τις “ξαναδιορίσουν”. Όταν μιλάμε για πλούτο, μιλάμε για πλούτο σε απόλυτα μεγέθη. Μιλάμε για πλούτο εφάμιλλο των δικτατόρων της Αφρικής.
Κάνουν λάθος όποιοι στέλνουν τα παιδιά τους στο πανάκριβο Χάρβαρντ να μάθουν “οικονομικά”. Με βάση τη στατιστική το καλύτερο “πανεπιστήμιο” οικονομικών στον κόσμο ήταν και θα είναι για πάντα το Κόμμα των Φιλελευθέρων. Όποιος κατόρθωσε και έγινε βουλευτής σ’ αυτό, έγινε σίγουρα μεγιστάνας. Αρκούσε να γίνει βουλευτής κάποιος έστω και για λίγους μήνες και η “επιτυχία” του ήταν σίγουρη …Μπενάκης, Μητσοτάκης, Χαροκόπος, Λαμπράκης, Βαρδινογιάννης, Κωστόπουλος, Μαρινάκης, ήταν οι πολιτικοί που μαζί με τη “δημοκρατία” ανακάλυψαν και τα μυστικά του “Ωνάση”. Μαζί μ’ αυτούς και οι φανατικοί οπαδοί των Φιλελευθέρων …Λάτσης, Βασιλάκης, Λασκαρίδης, Σάλλας, Βελλίδης, Μπακατσέλος κλπ.. Κάτι “απόκρυφο” τους “δίδασκαν” και “πέτυχαν” τόσο πολύ, σε τόσο σύντομο διάστημα και χωρίς να ξενιτευτούν, όπως ο “κουτός” Ωνάσης ή ο Νιάρχος.
Δεν εξηγείται διαφορετικά η τεράστια επιτυχία τους. Δεν υπάρχει άλλο κόμμα στον κόσμο, που, όταν κάνει reunion των βουλευτών και των βασικών οπαδών του, να μην γεμίζει ένα δωμάτιο, αλλά παρ’ όλ’ αυτά να συγκεντρώσει περισσότερο κεφάλαιο από απαρτία των μετόχων της Ντόιτσε Μπανκ. Κόμμα “προοδευτικών” κι “αγωνιστών” της Δημοκρατίας, που να μιλάνε για δισεκατομμύρια όπως κάποιοι άλλοι συμμαθητές και φίλοι μιλάνε για “μπουγέλα”, δεν πρέπει να υπάρχει άλλο στον κόσμο. Τόσοι δισεκατομμυριούχοι, που να έχουν “καταγγείλει” τόσες φορές τη “Δεξιά” και το “Κεφάλαιο”, δεν θα υπάρξουν ποτέ ξανά μαζεμένοι …Φιλική συμμετοχή και ο Γιώργος Νταλάρας.
Αυτοί, οι ελέω ΗΠΑ επαγγελματίες “αντιαμερικανοί” δισεκατομμυριούχοι —σε συνεργασία με το ΚΚΕ— είναι εκείνοι, οι οποίοι μας κατέστρεψαν στον Εμφύλιο και σε ό,τι κακό ακολούθησε μετά από αυτόν. Είναι αυτοί, που, αφού μας βίασαν και μας λεηλάτησαν στην επταετία της Χούντας και στις δεκαετίες της Μεταπολίτευσης, μας “παρέδωσαν” στο ΔΝΤ. Πάντα, όταν υπήρχε ανωμαλία, αυτοί πλούτιζαν. Πλούτισαν στην Κατοχή, παρ’ ότι “αγωνιστές” της Δημοκρατίας. Αύξησαν τα πλούτη τους όλοι ανεξαιρέτως επί Χούντας, παρ’ ότι “αντιχουντικοί”. Ξαναύξησαν τα πλούτη τους στη Μεταπολίτευση, παρ’ ότι “ρομαντικοί” χορηγοί Μεγάρων. Τώρα μπαίνουμε στην τελική φάση του απόλυτου ξεπουλήματος όπου ξεπουλιέται η πατρίδα από τα θεμέλια και κατά “σύμπτωση” πάλι οι ίδιοι θα πλουτίσουν. Όπου “μοιράζεται” δημόσια περιουσία εκτός των ξένων “δανειστών” μας, βενιζελικοί την παίρνουν …Την “δικαιούνται” σαν πραγματικοί ιδιοκτήτες του κράτους.
Όμως, σε αυτό το σημείο δεν φτάσαμε απότομα. Η όλη “δρομολόγηση” του γενικού ξεπουλήματος δεν έγινε μόνον σε μία φάση. Η Ελλάδα “παρακολουθούσε” τις αλλαγές στον παγκόσμιο σχεδιασμό και ευθυγραμμιζόταν. Με την πτώση του Τείχους του Βερολίνου ανέτειλε η Νέα Τάξη …Η υπερεθνική Νέα Τάξη των τραπεζιτών, η οποία απεχθανόταν τα έθνη και τα εθνικά κράτη. Αναγκαστικά η Ελλάδα έπρεπε να προσαρμοστεί και να καταστρέψει τις όποιες εθνικές “ασπίδες” διέθετε μέχρι τότε. Έτσι πήγαμε από τον Ανδρέα στον Σημίτη. Έτσι κάπως ακούσαμε για πρώτη φορά και για την περίφημη Λέσχη Μπίλντεμπεργκ.
Η προετοιμασία της Ελλάδας για την ήττα
και την παράδοσή της στα αφεντικά του νέου σχεδιασμού.
Για λόγους τους οποίους δεν θα περιγράψουμε αναλυτικά ―εφόσον δεν αποτελούν αντικείμενο του παρόντος κειμένου―, θα πούμε εν συντομία ότι μετά το ’89 ο κόσμος άρχισε ν’ αλλάζει. Ο παγκόσμιος ιμπεριαλιστικός σχεδιασμός άλλαξε. Ανέτειλε η Νέα Τάξη και οι δικοί της “εκλεκτοί”. Κυρίαρχοι στον Δυτικό Kόσμο έπαψαν να είναι οι πολιτικοί και οι στρατιωτικοί “κύκλοι” και άρχισαν να “αναδύονται” οι τραπεζικοί “κύκλοι”. Κυρίαρχα έπαψαν να είναι τα ιδεολογικά “κέρδη” και έγιναν τα οικονομικά κέρδη.
Κυρίαρχοι αυτού του κόσμου ήταν οι “στρατηγοί” των νέων στόχων και άρα οι κερδοσκόποι. Αυτοί, οι οποίοι μερικές δεκαετίες αργότερα θα “επιτίθονταν” στα κράτη. Αυτοί, οι οποίοι κυκλοφορούν με το ψευδώνυμο “Αγορές” και είναι οι σημερινοί μας δανειστές …Οι νέοι κυρίαρχοι, στους οποίους παραδόθηκε η πατρίδα μας, επειδή κάποιοι μας πρόδωσαν. Είναι δεδομένο ότι μας πρόδωσαν. γιατί δεν μπορεί ένα κράτος κι ένας λαός να βρεθεί υπό ξένη κυριαρχία, χωρίς ν’ αντισταθεί. Για να συμβεί αυτό, θα πρέπει να έχει προδοθεί εκ των έσω.
Μέσα σ’ αυτό το περιβάλλον, το οποίο άλλαζε δραματικά, η Ελλάδα —όπως και όλα τα ευρωπαϊκά κράτη, τα οποία θα αντιδρούσαν στην Νέα Τάξη— έπρεπε να προσαρμοστεί. Ο Πόλεμος εξελισσόταν, χωρίς να το καταλαβαίνει κανένας, αλλά όλοι φορτώνονταν τις συνέπειες της ήττας, άσχετα αν δεν κατανοούσαν το πότε ηττώνταν. Για την Ελλάδα αυτός ήταν ο μόνος Παγκόσμιος Πόλεμος στην ιστορία της στον οποίο δεν συμμετείχε στο “αγωνιστικό” του μέρος, αλλά κλήθηκε να πληρώσει εκ νέου το τίμημα μιας “ρυθμισμένης” ήττας. Δεν υπήρχε ανάγκη να πάρει μέρος στο επίπεδο της σύγκρουσης, εφόσον ούτε τα “αφεντικά” της άλλαξαν ούτε οι διαχειριστές τους. Αμερικανική παρέμενε η νέα Τάξη Πραγμάτων και οι ίδιοι δωσίλογοι θα εξακολουθούσαν να την κυβερνούν …Οι εθνικοσοσιαλιστές δωσίλογοι …Οι “σύντροφοι” του Καντάφι, του Μπεν Άλι, του Μουμπάρακ και του Άσαντ.
Η Ελλάδα όμως, ως “πολιτισμένο” χριστιανικό κράτος, δεν θα αντιμετωπιζόταν με τον ίδιο τρόπο. Η αλλαγή της Νέας Τάξης θα γινόταν με απόλυτα ήπιο τρόπο. Δεν υπήρχε λόγος οι Αμερικανοί ν’ “ανατρέψουν” τους εθνικοσοσιαλιστές, όπως έκαναν στον χώρο του Ισλάμ, εφόσον στον χριστιανικό κόσμο οι ανάγκες τους ήταν διαφορετικές και απολύτως βέβαιο ότι αυτοί οι δωσίλογοι ήταν διατεθειμένοι να προδώσουν εκ νέου τον λαό. Στον χριστιανικό κόσμο αυτό, το οποίο θα καλούνταν να κάνουν οι προδότες, ήταν να “ευθυγραμμίσουν” τη λειτουργία των κρατών με βάση τις ανάγκες της Νέας Τάξης. Αυτό έγινε και στην περίπτωση της Ελλάδας …Την περίπτωση του πιο επιφανούς “πειραματόζωου” της Νέας Τάξης …Του “πειραματόζωου”, το οποίο μπήκε αμέσως στον “πόλεμο” και ήταν το πρώτο κράτος στον κόσμο που “παραδόθηκε” στον νέο σχεδιασμό του ΔΝΤ.
Μέχρι να φτάσουμε σε εκείνη την αποφράδα ημέρα των ανακοινώσεων του Καστελόριζου, προηγήθηκαν πολλές και μεγάλες επεμβάσεις από τους προδότες …Από αυτούς, οι οποίοι θα αναλάμβαναν ν’ αλλάξουν την οικονομία της, ώστε να “προσαρμοστεί” στον σχεδιασμό της Νέας Τάξης. Παράλληλα με αυτήν την προδοσία θα έπρεπε —για την ασφάλεια του σχεδιασμού και για την προσωπική τους ασφάλεια— να φροντίσουν ν’ αντικατασταθεί το παλιό “φόβητρο” του κομμουνισμού με το καινούργιο, που ήταν το “τρομοκρατικό” Ισλάμ. Από τον σταλινικό κομμουνισμό θα περνούσαμε στο τρομοκρατικό Ισλάμ. Από τους σταλινικούς, οι οποίοι βρίσκονταν “ανάμεσά” μας και απειλούσαν τη Δημοκρατία και την πατρίδα, θα περνούσαμε στους ισλαμιστές, οι οποίοι και πάλι θα βρίσκονταν “ανάμεσά” μας και θα απειλούσαν τα ίδια. Αυτό βόλευε τα αφεντικά τους, οι οποίοι θα παρίσταναν τους “προστάτες” της δημοκρατίας και αυτό βόλευε και τους ίδιους, εφόσον θα εξασφάλιζαν ρόλο “μπράβων” για τους προστάτες αυτούς.
Θα εξετάσουμε τα πράγματα με τη σειρά, για να καταλάβει ο αναγνώστης τι λέμε. Η Νέα Τάξη Πραγμάτων ήταν διαφορετική από την προηγούμενη “ψυχροπολεμική” και αυτό σημαίνει ότι θα έπρεπε τα κράτη να προσαρμοστούν στις ανάγκες αυτές. Σ’ ό,τι αφορά τις αλλαγές στην οικονομία των κρατών, αυτές οι αλλαγές ήταν αναγκαίες, γιατί από την εθνική κυριαρχία θα έπρεπε να πάνε στην οικιοθελή απεμπόληση κυριαρχικών δικαιωμάτων. Αυτό για την Ελλάδα σήμαινε τεράστιο “άλμα”, γιατί στην πραγματικότητα έπρεπε να ξηλωθεί μια ολόκληρη “κατάσταση”, την οποία την είχαν θεμελιώσει οι ίδιοι οι οποίοι θα καλούνταν να την ανατρέψουν.
…Από την προηγούμενη κρατικοποίηση των πάντων στην εποχή του εθνικοσοσιαλισμού θα πηγαίναμε στην απόλυτη ιδιωτικοποίηση των πάντων από τους ίδιους ανθρώπους …Από την εθνική “κυριαρχία” των βενιζελικών εθνικοσοσιαλιστών θα περνούσαμε στις ανακοινώσεις υποταγής του Καστελόριζου …Από τα “περήφανα” γηρατειά, θα πηγαίναμε στα “πεινασμένα” γηρατειά …Από την απόλυτα διεφθαρμένη σοσιαλιστικού τύπου οικονομία θα πηγαίναμε στην επίσης απόλυτα διεφθαρμένη ελεύθερη οικονομία …Από τους μισθούς των ΔΕΚΟ, που τάιζαν τους αργόμισθους παρακρατικούς, θα πηγαίναμε στις “προμήθειες” των πραιτωριανιών.
Όμως, αυτό δεν ήταν και τόσο απλό. Γιατί; Γιατί απαιτούσε νομοθετικές αλλαγές, οι οποίες εκείνη την εποχή ήταν τουλάχιστον προκλητικές για τον ελληνικό λαό. Οι βενιζελικοί και πάλι ήθελαν να μας προδώσουν, αλλά και πάλι ήθελαν να τα “φορτώσουν” στους “άλλους” …Στους “δεξιούς” …Στους “φασίστες”. Τότε ήταν που η κυβέρνηση της Δεξιάς άνοιξε τον “ασκό του Αιόλου”, ο οποίος μας οδήγησε στην περίοδο-Σημίτη και από εκεί στη σημερινή κόλαση. Ο βενιζελικός Μητσοτάκης —με τους μόνιμους συνεργάτες τού ΚΚΕ— ήταν αυτός, ο οποίος έβαλε τα “θεμέλια” της καταστροφής …Αυτός, ο οποίος παρέδωσε λαό και κράτος στις διαθέσεις των ομοίων του …Στις διαθέσεις των “προοδευτικών” συνοδοιπόρων του. Αυτός, ο οποίος παρέδωσε την εθνική τραπεζική δραστηριότητα στους τοκογλύφους, για να αισχροκερδίσουν εις βάρος του λαού …Αυτός, ο οποίος άνοιξε τις “πόρτες” των ΔΕΚΟ, για να λεηλατηθεί το κράτος …Αυτός, ο οποίος προετοίμασε την καταστροφή του χρηματιστηρίου, για να λεηλατηθεί ο λαός …Αυτός, ο οποίος ξεκίνησε το μεγάλο “πλιάτσικο” με την κραταιά τότε ΑΓΕΤ-ΗΡΑΚΛΗΣ …Αυτός, ο οποίος παρέδωσε στους ομοίους του τις τηλεοπτικές συχνότητες, για να “μεθύσουν” και να αναισθητοποιήσουν το θύμα τους. …Η Δεξιά έκανε τα “εγκλήματα” …οι βενιζελικοί πρωταγωνιστούσαν στο πλιάτσικο. Τράπεζες, χρηματιστηριακές, κανάλια κλπ., όλα δόθηκαν σ’ αυτούς.
Ταυτόχρονα όμως, για να ευθυγραμμιστούν με τον μελλοντικό σχεδιασμό, άνοιξαν τα σύνορα για τη λαθρομετανάστευση. Επέτρεψαν να γίνει κάτι, το οποίο μέχρι τότε ούτε με πολεμική σύρραξη δεν θα γινόταν. Ξεκίνησαν με τους Αλβανούς, ώστε να είναι λιγότερο προκλητική η τακτική. Ξεκίνησαν με έναν λαό γειτονικό, μικρό και φτωχό, ο οποίος έβγαινε από τον σταλινισμό και είχε ανάγκη βοήθειας. Έναν λαό, ο οποίος δεν προκαλούσε τους αλληλέγγυους κι ανυποψίαστους για τα σχέδια της Νέας Τάξης Έλληνες …τουλάχιστον στην αρχή. Όμως, στην πορεία τα πράγματα άλλαξαν. Γιατί; Γιατί οι Αλβανοί του νεοταξίτη Μπερίσα, ευθυγραμμιζόμενοι απόλυτα με την Νέα Τάξη και τους Έλληνες βενιζελικούς, “ξεφορτώθηκαν” στην Ελλάδα όλη τους την εγκληματικότητα. Όλο το κοινωνικό “κατακάθι” μετακινήθηκε στην Ελλάδα. Στις σχέσεις Μητσοτάκη με Μπερίσα βρίσκεται η άκρη του νήματος της σημερινής αθλιότητας.
Αυτή η μετακίνηση πληθυσμών —αλλά και εγκληματιών— ήταν χρήσιμη για τον σχεδιασμό. Γιατί; Γιατί ξένοι μετέφεραν σε ένα κλειστό και μικρό εθνικό κράτος την “παθογένεια” των ΗΠΑ. Μια “παθογένεια”, η οποία άλλαζε την καθημερινότητα και τη νοοτροπία των Ελλήνων. Οι Αλβανοί κακοποιοί μετέφεραν “βαριά” εγκληματικότητα και ανάγκαζαν τον λαό να προσαρμοστεί σε μια πρωτοφανή γι’ αυτόν κατάσταση. Στην πραγματικότητα τον αποκοινωνικοποίησαν …Τον έμαθαν να ζει με την απειλή έξω από την πόρτα του …Τον εξοικείωσαν με την οπλοφορία …Τον εξοικείωσαν με το “βαρύ” έγκλημα …Όπως Αμερική. Αυτά, α οποία κάποτε βλέπαμε στις τηλεοράσεις να συμβαίνουν στην “πολυσυλλεκτική” Αμερική, γίνονταν και στη μικρή Ελλάδα.
Αυτό ήταν ένα από τα ζητούμενα. Η ελληνική κοινωνία θα άλλαζε τρόπο συμπεριφοράς και θα προετοιμαζόταν για να υποδεχθεί το μεγάλο “κύμα” των λαθρομεταναστών από το Ισλάμ. Οι Αλβανοί άνοιγαν τον “δρόμο”, για να υποδεχθεί η Ελλάδα το “κύμα” των μεταναστών, το οποίο θα προκαλούσαν οι Αμερικανοί με τον πόλεμο στο Ιράκ και την επέμβαση στο Αφγανιστάν. Με ποιον υπουργό Εξωτερικών έγιναν όλα αυτά; Ποιος ήταν ο εγκληματίας υπουργός του Μητσοτάκη, που ξεκίνησε τον εφιάλτη; …Ο εγγονός του Μπενάκη, ο Σαμαράς. Αυτός, ο οποίος προφανώς ανταμείφθηκε με τη σημερινή Πρωθυπουργία για εκείνη του την προδοσία.
Για τα σημερινά προβλήματα, δηλαδή, ευθύνονται ο ανιψιός του Βενιζέλου και ο εγγονός του Μπενάκη …Η crème de la crème του βενιζελικού DNA …Οι “προοδευτικοί”, οι οποίοι παρίσταναν τους ηγέτες της “επάρατης” …Οι βενιζελικοί με την “πιστωτική κάρτα” της Δεξιάς, την οποία τη “χρέωσαν” με ολόκληρο το κόστος της περιόδου-Σημίτη …Η Δεξιά τη ζημιά και το ΠΑΣΟΚ τις εισπράξεις …Τα γνωστά κόλπα της συμμορίας των βενιζελικών με τους ΚΚΕδες.
Με την περίοδο-Σημίτη οι βενιζελικοί πήραν στην κυριολεξία την ιδιοκτησία του κράτους στα χέρια τους. Έγιναν τραπεζίτες, αρπάζοντας τζάμπα τις πρώην κρατικές τράπεζες. Άσκησαν τοκογλυφία ως τραπεζίτες οι Λάτσηδες, οι Σαλλάδες, οι Κωστοπουλαίοι και οι εκλεκτοί του Μητσοτάκη στην Εθνική. Λεηλάτησαν τα χρήματα του λαού, μέσω του χρηματιστηρίου. Μετά άρχισαν το “πλιάτσικο” των ΔΕΚΟ …Και πάλι οι ίδιοι  …Οι αυθεντικοί γόνοι των παλαιών δωσίλογων και οι πρωταγωνιστές του Εμφυλίου …Χριστοφοράκος, Παπακωνσταντίνου, Πικραμένος, Κόκκαλης “ρήμαξαν” τον ΟΤΕ …Ο Λάτσης πήρε δώρο τα ΕΛΠΕ. Ο Λαμπράκης, με χρήματα του ελληνικού λαού, έκανε τον μαικήνα της τέχνης.
Η “ισχυρή” Ελλάδα ήταν το σύνθημα της περιόδου-Σημίτη. Το παλιό ναζιστικό συγκρότημα του ΔΟΛ του δωσίλογου Λαμπράκη διαφήμιζε τον “καταλληλότερο”. Όσο όμορφος ήταν ο Σημίτης, άλλο τόσο ισχυρή ήταν η Ελλάδα. Όσο “καταλληλότερος” εμφανιζόταν ο Σημίτης, τόσο πιο πολλά τα κρατικά χρήματα στο Μέγαρο, για να παίζει ο Λαμπράκης με την “καμεράτα”. Στο μεταξύ μοίραζαν δάνεια, για να “μεθύσουν” τον λαό …Για να τον “απονευρώσουν” και να μην αντιδρά στην εγκληματική αποβιομηχάνιση της χώρας και στο μεγάλο πλιάτσικο.
Οι σημερινοί “ηθικοί” τοκογλύφοι έκαναν τα αδύνατα δυνατά, για να πλημμυρίσουν την Ελλάδα με δάνεια. Μέσω της τηλεόρασης έμπαιναν παράνομα στα σπίτια των ανθρώπων και τους “δούλευαν” με τα “τζάμπα” δάνεια που μοίραζαν. Μετά όλοι αυτοί οι τοκογλύφοι θα κατηγορούσαν την Ελλάδα και τους Έλληνες ότι τους “ξεγέλασαν”, επειδή ήταν “αγαθοί” και “καλόπιστοι” …Στο μεταξύ όμως η “μηχανή” δούλευε.
Η Goldman Sachs με τη συνεργασία των παιδιών των παλιών δωσίλογων “ανέβαζε” τεχνητά την πιστοληπτική μας ικανότητα για ν’ “αγοράζουμε” ό,τι υπήρχε και δεν υπήρχε. Η Siemens διέφθειρε, ο ΟΤΕ πλήρωνε και ο ΔΟΛ διαφήμιζε …Ετάιζαν και το “πόπολο” με το “όπιο” του λαού και εξασφάλιζαν υψηλή δημοφιλία και κοινωνική αποδοχή — Μεγάλες “επιτυχίες” γνώριζε το ποδόσφαιρο …Οι δύο μεγάλες ομάδες της Πρωτεύουσας και της χώρας στα χέρια των βενιζελικών και των ΚΚΕδων.
…Όλη η “κομπανία” στο κουρμπέτι …”Προοδευτικοί” και ΚΚΕδες πρώτοι στην “πρόοδο”. Οι επιχορηγήσεις των δύο μεγάλων κομμάτων έρεαν από τα δημόσια ταμεία σαν να ήταν η Ελλάδα υπερδύναμη. Μισό δις ευρώ χρέη έφτασαν να έχουν οι πολιτικές επιχειρήσεις των βενιζελικών. Αυτό όμως σημαίνει ότι μισό δις ευρώ μοιράστηκαν τα κομματόσκυλα πέραν των χορηγιών της Siemens του αχθοφόρου Τσουκάτου. Όλοι έπαιρναν από το κράτος ό,τι ήθελαν χωρίς καμία αντίδραση. Η πανίσχυρη ΑΤΕ δεν ξεπουλήθηκε για πλάκα.  Μέχρι και ο σύντροφος Γερμανός έγινε μεγιστάνας …από τις μπαταρίες. Όλα με το αζημίωτο και με κέρδη για τους “μανδαρίνους” του κόμματος. Κέρδη, τα οποία για την περίπτωση Τσοχατζόπουλου ακόμα τα μετράνε στα δικαστήρια.
Τέλος, έκαναν το μεγάλο “κόλπο” με τους Ολυμπιακούς …Για τη “δόξα” της Ελλάδας και το Ολυμπιακό Πνεύμα …Πρωταγωνιστές και πάλι οι ίδιοι …Οι γνωστοί βενιζελικοί δωσίλογοι Αγγελοπουλαίοι και από πίσω ολόκληρη η “δημοκρατική” συμμορία. Από τον Κούβελο μέχρι τον καρμίρη τον Φιντανίδη. Όλοι άπλωναν τα χεράκια τους στο “μέλι”. Θέμα χρόνου ήταν να οδηγηθούμε στην καταστροφή. Θέμα χρόνου ήταν η οικονομική καταστροφή να υπονομεύσει την εθνική μας ανεξαρτησία. Όλα αυτά ήταν προβλέψιμα. Τίποτε δεν ήταν απρόοπτο κι αναπάντεχο. Όταν κόβεις τις αρτηρίες ενός ανθρώπου, γνωρίζεις την κατάληξη ακόμα κι αν δεν είσαι γιατρός. Οι προδότες, δηλαδή, γνώριζαν εκ των προτέρων τι θα συμβεί με την “αιμορραγία” στην οποία είχαν οδηγήσει τη χώρα. Απλά το “πλιάτσικο” ήταν το μερίδιό τους από την εθνική καταστροφή.
Τότε γνωρίσαμε και τον Χασάν. Μέσα στον χαμό της αθλιότητας η κυβέρνηση-Σημίτη μάς “εξήγησε” ότι μεγάλο μέρος της “προόδου” μας το οφείλουμε στους λαθρομετανάστες …Στους παράνομους μετανάστες, τους οποίους εκμεταλλευόμαστε και βελτιώνουμε την ανταγωνιστικότητά μας …Όπως την βελτίωναν οι Ναζί στα στρατόπεδα εργασίας. Μέρα και νύκτα τα κανάλια των βενιζελικών μάς εξηγούσαν πόσο πολύ ωφελούν την “ανάπτυξη” οι λαθρομετανάστες με την τζάμπα εργασία τους. Στους μετανάστες, οι οποίοι δεν ήταν πλέον μόνον Αλβανοί και ήδη πλημμύριζαν τη χώρα, οφείλαμε την “ισχυρή” Ελλάδα του Σημίτη.
Αυτές ήταν οι εντολές της Νέας Τάξης και αυτό έκαναν οι “ευχαριστούμε τους Αμερικανούς”. Το δήθεν ανθρωπιστικό και δήθεν σοσιαλιστικό ΠΑΣΟΚ ακολούθησε μια παντελώς αντεθνική εθνική πολιτική στο θέμα της μετανάστευσης και μέσα σε λίγα χρόνια η Ελλάδα γέμισε μετανάστες. Ο Χασάν προφανώς είχε και οικογένεια, η οποία στα χρόνια που ακολούθησαν τον ακολούθησε στην Ελλάδα. Η Ελλάδα είχε “ευθυγραμμιστεί” πλήρως με τις προδιαγραφές της Νέας Τάξης. Είχε γίνει μια πολυεθνική “σούπα”, όπως ακριβώς σχεδίαζαν οι Αμερικανοί. Ο μόνος “μετανάστης”, ο οποίος εξαιτίας του ΠΑΣΟΚ δεν κατάφερε να μείνει στη χώρα, ήταν ο Οτσαλάν.
Τώρα μπήκαμε στην τελευταία φάση του σχεδίου. Μπήκαμε στη φάση όπου ένας άγνωστος πόλεμος έχει χαθεί, αλλά είναι γνωστές σε όλους οι συνέπειες της ήττας. Σήμερα όλοι οι Έλληνες γνωρίζουν το τίμημα της “ήττας”. Με το ΔΝΤ να περιφέρεται και να μας ταπεινώνει στην Αθήνα, η κατάσταση δεν διαφέρει από εκείνη της γερμανικής Κατοχής …Και πάλι ακούγονται γερμανικά στα κατ’ όνομα μόνον ελληνικά πλέον υπουργεία. Γερμανοί “ελεγκτές” τύπου Ράιχενμπαχ περιφέρονται με γκεσταπίτες στην πρωτεύουσα και δίνουν εντολές. Τώρα τρέχουν όλοι οι δωσίλογοι να τους εξυπηρετήσουν, για να πάρουν την τελευταία προμήθεια από την πώληση της πατρίδας …Όλα “στημένα”. Συμπλήρωσαν έναν αιώνα προδοσίας, αν σκεφτεί κάποιος ότι η συμμορία των βενιζελικών κάπου το 1912 ξεκίνησε την “καριέρα” της. Απλά η πατρίδα, κάθε φορά που αυτοί βελτίωναν τις θέσεις τους, κάτι έχανε. Έχανε τη Μικρά Ασία της, την ελευθερία της, τη Δημοκρατία της, την Κύπρο της και σύντομα τη Θράκη ή την Κρήτη ή την ΑΟΖ.
Γιατί όμως τολμούν άφοβα να μας προδίδουν; Για τον λόγο που ήδη γνωρίζει ο αναγνώστης και τον οποίο έχουμε ήδη περιγράψει …Γιατί ελέγχουν τα πάντα. Παίζουν χωρίς αντίπαλο με σημαδεμένα “χαρτιά”. Έχουν αλώσει τη Δεξιά και κάνουν ό,τι θέλουν. Την έχουν μετατρέψει σε ένα “χαϊβάνι”, που της φορτώνουν όλα τα εγκλήματα, για να βγαίνουν μετά και να την “καταγγέλλουν”. Κάνουν τις βρομοδουλειές των αφεντικών τους και μετά παριστάνουν και τους “αντιστασιακούς” …Όπως έκαναν με τη Χούντα …Την επέβαλαν κι “εξαφανίστηκαν” Τη “φόρτωσαν” σε μερικούς αφελείς κι αγράμματους Συνταγματάρχες και “κρύφτηκαν” μέχρι να εμφανιστούν σαν “ήρωες” κι “ανατροπείς” τους. Με ανθρώπους της Δεξιάς έριξαν τον “θρόνο” της Δεξιάς και στη συνέχεια παρίσταναν τους “δημοκράτες”, χωρίς να έρθουν σε σύγκρουση με τα “γαλαζοαίματα” θύματά τους.
Αυτή ήταν η ιστορία της Χούντας σε λίγες γραμμές. Οι ίδιοι άνθρωποι που την “ύψωσαν” είναι οι ίδιοι, οι οποίοι εξασφάλισαν τα “αντιστασιακά” ένσημα, που τους έδωσαν την παντοκρατορία στη Μεταπολίτευση. Μόνοι τους μοιράζανε αντιστασιακούς “επαίνους” και ηρωικές “διακρίσεις”. Όλα αυτά γίνονταν, γιατί χάρη στις αμερικανικές “πλάτες” η Δεξιά είχε  ”αλωθεί” από τους παλιούς βενιζελικούς και δωσίλογους. Η υποτίθεται αγγλόφιλη Δεξιά έχει “εξουδετερωθεί” από τους αμερικανόδουλους προδότες και απλά δεν το έχει καταλάβει. Όλο το μυστικό των “προοδευτικών” αυτών προδοτών, που μας παρέδωσαν στους τοκογλύφους και το ΔΝΤ, είναι ότι ελέγχουν τη Δεξιά …Η απόλυτη ειρωνεία της ιστορίας …Οι “ηττημένοι” συνεργάτες των Ναζί νίκησαν τους “νικητές” της αγγλόφιλης Δεξιάς.
Όταν στην υποτιθέμενη Δεξιά κυριαρχούν οι βενιζελικοί Μητσοτάκηδες, Ράλληδες, Σαμαράδες κλπ., ευνόητα είναι μερικά πράγματα. Όταν από τους πέντε Πρωθυπουργούς, που έχει “δώσει” η Δεξιά στην περίοδο της Μεταπολίτευσης, οι δύο είναι Καραμανλήδες και οι υπόλοιποι είναι κορυφαίοι βενιζελικοί, ευνόητα είναι μερικά πράγματα. Ό,τι και να κάνουν οι βενιζελικοί δωσίλογοι εις βάρος του ελληνικού λαού, δεν κινδυνεύουν. Ούτε μία φορά ο Γιωργάκης δεν ένιωσε κίνδυνο εξαιτίας των “αντιπάλων” του. Τον απλό κόσμο φοβόταν και όχι το “οργανωμένο” κόμμα της ΝΔ …Όλα “στημένα” από την αρχή μέχρι το τέλος.
Πάντα θα έχουν έναν δικό τους Σαμαρά, ο οποίος θα τους καλύπτει …Που θα φωνάζει ότι δεν θα “σώσει” το ΠΑΣΟΚ, όταν θα το σώζει …Που θα φωνάζει ότι δεν θα γίνει συνένοχος του ΠΑΣΟΚ και θα έχει προκαταβολικά υπογράψει “ναι σε όλα” …Που θα λέει ψέματα, για να κλέψει την ψήφο του λαού και θα συγκυβερνά με το ΠΑΣΟΚ μέχρι να ικανοποιηθούν τα αφεντικά. Ποιος θα προδώσει ποιον; Ποιος θα παραδώσει ποιον εγκληματία στη Δικαιοσύνη; Ο εγγονός του Μπενάκη θα παραδώσει τον εγγονό του Παπανδρέου στη Δικαιοσύνη; Ο Αντωνάκης του Κολεγίου Αθηνών θα παραδώσει τον συμμαθητή, συμφοιτητή και συγκάτοικό του στη Δικαιοσύνη, για να ικανοποιήσει το πόπολο;
Και μετά ήρθε η …Μπίλντερμπεργκ.
Όποιος δεν μαθαίνει το “μάθημά” του, αναγκαστικά κάνει …επανάληψη.
Συνηθίζουμε να λέμε πως, όποιος λαός δεν γνωρίζει την ιστορία του, συνήθως καλείται να την ξαναζήσει. Αυτό για την περίπτωση της Ελλάδας επιβεβαιώνεται στον απόλυτο βαθμό …Σε βαθμό τέτοιον, που να μας επιτρέπει να μιλάμε για τραγική ειρωνεία. Οι σύγχρονοι Έλληνες δεν έμαθαν την πρόσφατη ιστορία τους και απειλούνται να την ξαναζήσουν. Δεν κατάλαβαν ποιοι τους αιματοκύλισαν στον Εμφύλιο —ώστε να τους τιμωρήσουν ή τουλάχιστον να τους απομονώσουν— και τώρα κινδυνεύουν από τους ίδιους ανθρώπους να ξαναπάθουν τα ίδια …Να ξαναπάθουν από τους απολύτως ίδιους ανθρώπους τα απολύτως ίδια.
Αποδεικνύεται ότι η ιστορία όχι μόνον έχει χιούμορ, αλλά είναι και επίμονη. Για όσο διάστημα “κοιμάσαι” όρθιος, θα σου χτυπάει την “πόρτα” μέχρι να “ξυπνήσεις”. Θα σου τη “χτυπάει” με τον ίδιο τρόπο, για να καταλάβεις κάποτε τη βλακεία σου. Η απόδειξη αυτού του οποίου λέμε βρίσκεται μέσα στο ίδιο μας το κείμενο …Αυταπόδεικτο είναι. Όταν όχι μόνον δεν αντιλαμβάνεσαι τον άθλιο ρόλο του Γεωργίου Παπανδρέου, αλλά τον “ηρωοποιείς” κιόλας, τότε η ζωή σίγουρα θα σου κάνει “πλάκα”. Σίγουρα θα σου “στείλει” έναν ίδιο Γιώργο Παπανδρέου να σου κάνει τα ίδια με άλλα “αφεντικά”. Δεν κατάλαβες τότε πώς σε παρέδωσαν στους Αμερικανούς και δεν καταλαβαίνεις και τώρα πώς σε ξαναπαρέδωσαν στις αμερικανικές “Αγορές”.
Σε αυτήν τη φάση του κειμένου θα μπορούσαμε με απειροελάχιστες αλλαγές να ξαναγράψουμε τις αρχικές παραγράφους. Όπως στην αρχή του κειμένου περιγράψαμε την αγωνία των δωσίλογων για την επιβίωσή τους μετά την προδοσία τους το ’44, με ανάλογο τρόπο θα μπορούσαμε να περιγράψουμε την αγωνία των σημερινών πρωταγωνιστών …Την αγωνία των δωσίλογων του 2012 …Την αγωνία αυτών, οι οποίοι μας πρόδωσαν και μας παρέδωσαν στο ΔΝΤ και στους τοκογλύφους.
Όμως, σε αυτήν την περίπτωση έχουμε και το εξής αξιοπερίεργο. Εκτός από την κοινή αγωνία έχουμε κοινά και τα ονόματα των δωσίλογων. Σε μια τέτοια περίπτωση δεν θα χρειαζόταν να κάνουμε καμία αλλαγή. Κάνουμε ανάλυση βήμα προς βήμα της κατάστασης και καταλήγουμε στα ίδια πρόσωπα …Απλά πράγματα. Ποιοι μας “πρόδωσαν” και σήμερα εν έτη 2012 φοβούνται τον λαό κι αγωνιούν για την επιβίωσή τους; …Οι κυρίαρχοι της Μεταπολίτευσης …Οι κυρίαρχοι της αμερικανόδουλης Μεταπολίτευσης. Αυτοί μας πρόδωσαν στους τοκογλύφους του ΔΝΤ και στους Ναζί του Βερολίνου. Αυτοί είναι που σήμερα ανησυχούν για τύχη τους, βλέποντας τον λαό να είναι εξοργισμένος μαζί τους.
Κάνουμε λοιπόν ένα Copy-Paste της δεύτερης παραγράφου του κειμένου …Της παραγράφου εκείνης, στην οποία περιγράφαμε αυτά, τα οποία συνέβαιναν με τους δωσίλογους του 1944: Ποιοι όμως ήταν οι συνεργάτες των Ναζί; Ποιος πολιτικός σχηματισμός ήταν αυτός, ο οποίος συνεργάστηκε μαζί τους μαζικά και απόλυτα οργανωμένα; …Αυτοί, οι οποίοι είχαν τα κεντρικά πολιτικά τους γραφεία στη Λαδά και συστεγάζονταν με τους Ναζί …Οι λεγόμενοι “προοδευτικοί” …Οι φιλελεύθεροι …Οι βενιζελικοί …Τα “παιδιά” του Βενιζέλου και του Μπενάκη …Αυτοί, οι οποίοι δεν έβλεπαν τη γερμανική κατοχή ως εθνική καταστροφή αλλά σαν ευκαιρία …Τη μεγάλη τους ευκαιρία να μονοπωλήσουν έστω και “εργολαβικά” την εξουσία εις βάρος της αγγλόφιλης Δεξιάς και ταυτόχρονα να γίνουν πλούσιοι …Πολύ πλούσιοι, εφόσον μπορούσαν —ως μαυραγορίτες— να ληστεύουν έναν λαό, τον οποίο οι ξένοι κατακτητές είχαν στήσει στον “τοίχο”.
Γνωστοί και μη εξαιρετέοι ήταν όλοι οι δωσίλογοι: …Ο γέρος Λαμπράκης, ο οποίος ήταν επικεφαλής του κόμματος των βενιζελικών και συνέταιρος του Γκαίμπελς …Ο γέρος Παπανδρέου, ο οποίος ήταν σύμβουλος του Τσολάκογλου …Ο γέρος Ράλλης, ο οποίος ήταν “έμπιστος” των Γερμανών …Ο γέρος Πάγκαλος, ο οποίος ήταν “ορκισμένος” φιλοναζί …Ο γέρος Πικραμένος, ο οποίος έκανε μπίζνες με τους Γκεσταπίτες …Ο γέρος Μερκούρης, ως φανατικός ομοϊδεάτης των Ναζί …και γύρω από όλους αυτούς ο “διαπλεκόμενος” επιχειρηματικός κόσμος της “παράταξής” τους: Ο γέρος Λάτσης, ο γέρος Αγγελόπουλος, ο γέρος Κωστόπουλος, ο γέρος Παπακωνσταντίνου, ο γέρος Χριστοφοράκος κλπ..
Αν βγάλει κάποιος τον επιθετικό προσδιορισμό “γέρος”, ο οποίος υπάρχει μπροστά από τα ονόματα, τι καταλαβαίνει; Μπορεί να καταλάβει αν μιλάμε για το 1944 ή αναφερόμαστε στο 2012; Η μόνη διαφορά στα πρόσωπα, η οποία υπάρχει μεταξύ αυτών των δύο διαφορετικών χρονολογιών, είναι κάποια “έξτρα” πρόσωπα, τα οποία δεν αλλάζουν την κατάσταση και βέβαια τις “ιεραρχίες” …Πρόσωπα, τα οποία είναι οι “αντιπαροχές” που πήρε το ΚΚΕ για τη συνεργασία του με τους δωσίλογους …Τα μεταπολεμικά “χρέη”, τα οποία προέκυψαν για τους βενιζελικούς εξαιτίας της συνεργασίας του ΚΚΕ στο μεγάλο έγκλημα του Εμφυλίου. Ως εκ τούτου κοντά στους μεγιστάνες βενιζελικούς θα πρέπει να προσθέσουμε και τα δουλικά των σοβιετικών, τα οποία έγιναν μεγιστάνες από τη λεηλασία της Μεταπολίτευσης …Ο γιος του Πέτρου Κόκκαλη …Ο “σύντροφος” Γερμανός …Ο σοβιετόδουλος Μπόμπολας.
Καταλαβαίνει ο αναγνώστης την απόλυτη ομοιότητα των καταστάσεων; Καταλαβαίνει ότι τίποτε δεν άλλαξε από εκείνη την άθλια περίοδο των προδοτών και των δωσίλογων; …Όλα παρέμειναν τα ίδια …Ακόμα και τα ονόματα των δωσίλογων παρέμειναν τα ίδια, εφόσον οι φυσικοί τους απόγονοι είναι αυτοί, οι οποίοι σήμερα μας προδίδουν. Εξαιτίας των ίδιων προσώπων —και χωρίς καμία αντίσταση— περάσαμε από την Κατοχή των Ναζί στην Κατοχή των Τροϊκανών. Το μόνο που άλλαξε ήταν ότι δεν πηγαίνουν οι σημερινοί δωσίλογοι στο Βερολίνο ή στα γραφεία της Κομαντατούρ για να “ενημερωθούν” και να υποβάλουν τα σέβη τους στους κυρίαρχους.
Σήμερα όλα αυτά γίνονται με πιο “κυριλέ” τρόπο. Οι προδοσίες γίνονται στις πιο “γκλαμουράτες” συναντήσεις της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ. Αυτή πλέον λειτουργεί ως αίθουσα “υποδοχής” για τους δωσίλογους. Πολλές φορές αναφέρονται κάποιοι “συνομωσιολόγοι” στις συνεδριάσεις της, αλλά ελάχιστοι γνωρίζουν την “ουσία” αυτών των μαζώξεων. Τι θέλουμε να πούμε μ’ αυτό; Πολλοί νομίζουν ότι εκεί γίνονται “σχέδια” για το μέλλον του κόσμου και ότι στους σχεδιασμούς αυτούς λαμβάνουν μέρος και τα δικά μας τα “κουτορνίθια” …Αυτό είναι λάθος.
Οι συνεδριάσεις της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ είναι κάτι σαν “κάστινγκ” προδοτών. Σχέδια, τα οποία έχουν καταστρωθεί σε μυστικές συναντήσεις των πραγματικών “ιδιοκτητών” της Λέσχης, “δημοσιοποιούνται” εν μέρη σε αυτές τις συναντήσεις και τότε γίνονται “μειοδοτικές” προσφορές από κάθε ενδιαφερόμενο. Η Λέσχη σου λέει τι θέλει από την πατρίδα σου και εσύ —ως “φέρελπις” πολιτικός— είτε δέχεσαι να την εξυπηρετήσεις είτε όχι. Δεν την κρίνεις για την ορθότητα αυτών που ζητά. Είτε αποδέχεσαι αυτό που ζητά είτε όχι. Αν δεχθείς, σε στηρίζουν και μπορείς να υπολογίζεις σε μια μεγάλη “καριέρα” και βέβαια στην κατάκτηση των στόχων σου. Αν δεν δεχθείς, πηγαίνεις στα “αζήτητα”.
Βέβαια μια τέτοια άρνηση δεν υφίσταται ποτέ, εφόσον —και μέχρι να “φτάσεις” εκεί— έχεις διαμηνύσει προς όλες τις κατευθύνσεις και προς όλους τους ενδιαφερόμενους ότι είσαι διατεθειμένος να κάνεις όλες τις δυνατές “εκπτώσεις”. Όλοι “παρακαλάνε” για μια πρόσκληση, που οδηγεί σε σίγουρη καριέρα. Προσφορές όσο-όσο, προκειμένου να προσκληθούν και βέβαια να πάρουν το “χρίσμα” της Λέσχης. Μόλις πάρουν αυτό το “χρίσμα”, θα τους στηρίξουν όλα τα ΔΟΛια μέσα. Ποιοι παίρνουν τα “χρίσματα”; …Οι συνήθεις “ύποπτοι” …Οι βενιζελικοί, οι οποίοι θα στηριχθούν από τα βενιζελικά ΜΜΕ. Ας ψάξει κάποιος τις λίστες των Ελλήνων, οι οποίοι κατά καιρούς συμμετείχαν στις συνεδριάσεις της Λέσχης …Ο Παπανδρέου, ο Πάγκαλος, ο Μητσοτάκης, η Μπακογιάννη, ο Καραμανλής, ο Σαμαράς, ο Κωστόπουλος, ο Παπακωνσταντίνου, ο θείος του Παπακωνσταντίνου, ο Στουρνάρας,  ο Παπαχελάς, ο Μάνος, ο Κυριακόπουλος, ο Παπαλεξόπουλος …Όλοι βενιζελικοί και του Αμερικανικού Κολεγίου Αθηνών.
Αυτοί παίρνουν τα “χρίσματα” των ιμπεριαλιστών και ο γνωστός για τον “πατριωτισμό” του ΔΟΛ τούς στηρίζει. Όπως έκανε πάντα από την εποχή της Λαδά και της Γκεστάπο. Απλά, λόγω τεχνολογικής εξέλιξης και μόνον, το “αρχηγείο” της Λαδά υπάρχει ακόμα ενεργό, αλλά δεν μπορεί πλέον να “καλύψει” ολόκληρο το φάσμα των ΔΟΛιων δραστηριοτήτων του. Τώρα δεν περιορίζεται μόνον στον τύπο, αλλά απέκτησε και κανάλι με το όνομα Mega. Αδερφάκι δηλαδή του ναζιστικής ιδιοκτησίας “Ελεύθερου Βήματος” είναι το Mega.
Ο καλά φρουρούμενος Πρετεντέρης, ο οποίος εργάζεται στα αδελφά ιδρύματα, δεν διαφέρει από τους προκατόχους του στη Λαδά, οι οποίοι φρουρούνταν από τις γερμανικές δυνάμεις κατοχής …Οι “λειτουργοί”, οι οποίοι προστατεύονταν από τους Ναζί, για να “ενημερώνουν” με “ακρίβεια” και “αξιοπιστία” τον λαό. Όπως συμβαίνει σήμερα με τον Πρετεντέρη, τον πρώην ΚΚΕ Τσίμα και την “αγωνίστρια” Τρέμη …Τα πρόσωπα της συμμορίας, που μπαίνουν καθημερινά στα σπίτια των πολιτών, για να εξηγήσουν το “δίκιο” των δανειστών μας …Να εξηγήσουν πόσο “ανήθικο” θα είναι για εμάς να μην τους πληρώσουμε, ακόμα κι αν χρειαστεί να ξεπουλήσουμε την πατρίδα μας.
Όμως, η συμμορία αυτή έπρεπε, για να μην κινδυνεύει από την προδοσία της, να μεθοδεύσει την κατάσταση με τον τρόπο που επέβαλε ο αμερικανικός σχεδιασμός της Νέας Τάξης …Με τον τρόπο εκείνον, που δεν θα επέτρεπε στον λαό να την βλέπει ως την υπεύθυνη της προδοσίας …Να μην συμβεί αυτό, το οποίο συνέβη με τους “αγανακτισμένους” στην Πλατεία Συντάγματος …Να μην εμφανίζονται οι ίδιοι απέναντι στον λαό ως εχθροί του. Έπρεπε και πάλι να μεθοδευτεί μια ψευδοκατάσταση, ώστε άλλοι να εμφανιστούν ως εχθροί του λαού και όχι οι ίδιοι. Η επανάληψη και πάλι είναι τέλεια. Αυτό, το οποίο ανέλαβε να κάνει ο ελεεινός Γεώργιος Παπανδρέου το 1944, το 2012 το έκανε ο επίσης ελεεινός εγγονός και συνονόματός του …Ο “στοχαστής” …Ο “καθηγητής” του Χάρβαρντ …Ο ζεϊμπέκης και καραμπουζουκλής …Ο μυστακοφόρος με το κολάν.
Κατάλαβε ο αναγνώστης τι λέμε; Οι ίδιοι φιλοναζί άνθρωποι, οι οποίοι εξυπηρέτησαν τους Αμερικανούς το 1944, επαναλαμβάνουν τους εαυτούς τους το 2012. Ακολουθούν ακριβώς την ίδια μέθοδο, προκειμένου να μην κινδυνεύσουν από τα θύματά τους, που είναι το σύνολο του ελληνικού λαού. Όπως το 1944 είχαν τους ΚΚΕδες και “βάπτιζαν” τη μισή ελληνική κοινωνία “κουμμουνιστές”, για ν’ αποκτήσουν χρήσιμους “εχθρούς”, έτσι κάνουν και τώρα. Ακολουθώντας τον νεοταξίτικο αμερικανικό σχεδιασμό, έπρεπε και πάλι να “εφεύρουν” μια μεγάλη ομάδα ανθρώπων, που, χωρίς να “φαίνεται”, θα απειλούσε τον ελληνικό λαό …Μια ομάδα ανθρώπων, η οποία θα ενεργοποιούσε τα ένστικτά του και τους φόβους του και θα τους έστελνε και πάλι στην “αγκαλιά” των “νταβατζήδων”, δηλαδή των ιδίων. Γνωρίζοντας, δηλαδή, ότι εντός κράτους θα έπρεπε να προδώσουν τον λαό, “έτρεμαν” στην ιδέα ότι θα έπρεπε να μείνουν μαζί του και να τον αντιμετωπίσουν.
Ο σχεδιασμός αυτός δεν είναι άσχημος. Είναι σαν να είσαι σε ένα κλουβί μαζί με έναν λιοντάρι και να ελπίζεις σε επιβίωση, ενώ του έχεις πάρει την τροφή. Τι κάνεις σε μια τέτοια περίπτωση; …Βάζεις στην “εξίσωση” κι άλλη παράμετρο …Βάζεις μια δύναμη, που να μπορεί ν’ απασχολεί το θηρίο, ώστε να μην ασχολείται με εσένα …Βάζεις μια ξένη “ύαινα” στο κλουβί, ώστε στη δύσκολη ώρα ν’ ασχολούνται τα θηρία με τον αλληλοσπαραγμό τους και όχι μ’ εσένα …Βάζεις κάποιον “ξένο” μέσα στο “σπίτι”, γιατί γνωρίζεις ότι αυτό θα προκαλέσει εκνευρισμό και ανασφάλεια στον λαό …και αυτό βολεύει πάντα την εξουσία.
“Γίνονται αυτά τα πράγματα”… θα αναρωτηθεί ο αναγνώστης; Βεβαίως και γίνονται …Φρόντισαν οι δύο συμμαθητές και συμφοιτητές γι’ αυτό …Οι δύο βενιζελικοί απόφοιτοι του “κοσμοπολίτικου” Κολεγίου Αθηνών …Οι δύο συνδαιτυμόνες και πειθήνια όργανα της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ. Ο Αντωνάκης “πλημμύρισε” τη χώρα με Αλβανούς και ο Γιωργάκης ολοκλήρωσε το έγκλημα, “νομιμοποιώντας” ολόκληρη την “εισαγωγή” του Σημίτη. Με νόμους τύπου Ραγκούση και ένα “προοδευτικό” βενιζελικό παρακράτος να ελέγχει τον σκληρό πυρήνα των λαθρομεταναστών —που τους ενθαρρύνει να γίνονται προκλητικοί— όλα γίνονται.
…Ένα παρακράτος, το οποίο συνδέεται με τα ναρκωτικά του Αφγανιστάν και μέσω του οποίου κάποιοι “σπρώχνουν” λαθρομετανάστες για “πάσα χρήση” από την πλευρά της Δύσης …Ένα παρακράτος, το οποίο συνδέεται με τους δουλεμπόρους του Αιγαίου, οι οποίοι “ταΐζουν” τη Διαπλοκή της Αθήνας …Ένα παρακράτος, το οποίο συνδέεται με τις “τρομοκρατικές” οργανώσεις, οι οποίες με αμερικανικά χρήματα δήθεν “χτυπάνε” τον αμερικανικό ιμπεριαλισμό …Ένα παρακράτος, το οποίο μπορεί να μεταφέρει δυναμικό όπου το απαιτούν οι ανάγκες του σχεδιασμού των δωσίλογων …Από το νεοκλασικό της “Υπατίας” μέχρι το Σύνταγμα και τις προεκλογικές συγκεντρώσεις του χοντρού Βαγγέλη.
Το ΠΑΣΟΚ του σκληρού και διαπλεκόμενου βενιζελικού πυρήνα ήταν αυτό, το οποίο νομοθέτησε με τέτοιον τρόπο, ώστε να κάνει την Ελλάδα το “Ελντοράντο” της εισαγόμενης παραβατικότητας. Αυτό το ΠΑΣΟΚ, του Προέδρου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς και ευεργέτου των πάσης φύσεως ΜΚΟ, συνδέεται με όλα τα “πλοκάμια” του παγκόσμιου νεοταξιτικού “τέρατος”, που στόχο έχει να ελέγξει τους λαούς, τρομοκρατώντας τους. Φτωχοί άνθρωποι, οι οποίοι πεινάνε, φέρονται να έχουν δώσει δεκάδες χιλιάδες ευρώ στους δουλεμπόρους, για να τους μεταφέρουν μαζί με τις οικογένειές τους. Αγράμματοι άνθρωποι περπατάνε χιλιάδες χιλιόμετρα, για να επιβιώσουν στην Ελλάδα και μόλις φτάνουν εδώ, γίνονται ειδικοί στο διεθνές δίκαιο. Αυτοί είναι οι μονίμως “19χρονοι”, που βιάζουν, σκοτώνουν κατά βούληση και προστατεύονται από ένα συγκεκριμένο κύκλωμα “ευαίσθητων” ανθρώπων με πολύ μεγάλες τσέπες.
Όλα αυτά δεν έγιναν τυχαία. Αποτελούσαν “προσαρμοστικές” επεμβάσεις, για να μπει η Ελλάδα στον νέο σχεδιασμό. “Χτίστηκαν” μεθοδευμένα σε “καλούπια”, τα οποία είχαν δοθεί από τους Αμερικανούς. “Χτίστηκαν” οργανωμένα, προκειμένου αυτοί, οι οποίοι θα πρόδιδαν τον ελληνικό λαό, να μην βρίσκονται μόνοι τους τη δύσκολη εκείνη ώρα, που οι πάντες θα αντιλαμβάνονταν την προδοσία τους. Όπου μπορούσαν να “στήσουν” φόβητρο για τον λαό ή να τον απειλούν με ξένη επέμβαση, το ίδιο έκαναν. Το ίδιο παιχνίδι εμφάνισης παράνομου εσωτερικού εχθρού “έπαιξαν” και στη Θράκη και όπου αλλού μπορούσαν. Καθημερινά προσπαθούν να τρομοκρατήσουν τον λαό με “κινήσεις” των Τούρκων στη Θράκη …Με κινήσεις της μειονότητας, που φέρνει “μέσα” στην Ελλάδα την Τουρκία.
Χρηματοδοτούμενες από το παρακράτος ΜΚΟ έδωσαν στη θρησκευτική μειονότητα της Θράκης άτυπα δικαιώματα εθνικής μειονότητας και με αυτόν τον τρόπο προσπάθησαν να βάλουν “μέσα” στη χώρα και την Τουρκία. Μαζί με αυτές ο Γιωργάκης —με χρήματα του λαού— χρηματοδότησε και άλλα “παρατηρητήρια”, προκειμένου να εντοπισθούν και “μακεδονικές” μειονότητες, τσάμικες μειονότητες, εξωγήινες μειονότητες κλπ.. Χρειάζονταν τέτοιου είδους μειονότητες, για να μπορούν να τρομοκρατούν και να εκβιάζουν τον λαό. Χρειάζονταν προκλητικούς και απελπισμένους λαθρομετανάστες, οι οποίοι, σε συνδυασμό με τους ομόθρησκους “μειονοτικούς”, θα γίνονταν “πιόνι” στα χέρια τους …”Πιόνι”,  το οποίο θα το κινούσαν εναντίον του λαού σε περίπτωση που αυτός θα τους απειλούσε με κρεμάλες …Ό,τι ακριβώς έκαναν οι γονείς τους με το ΚΚΕ και τον ΟΠΛΑ.
Όλα αυτά μεθοδεύτηκαν με πολύ προσοχή, προκειμένου σε κάποια στιγμή να γίνουν χρήσιμα. Έβλεπαν από τότε οι δωσίλογοι του ΔΝΤ ότι θα χρειαζόταν μια “φασαρία”, για ν’ αλλάξουν το “κάδρο”. Ενώ, δηλαδή, εξαιτίας των εγκλημάτων τους, οι βασικοί αντίπαλοι ήταν αυτοί οι ίδιοι που έκλεβαν και ο λαός που λεηλατούνταν, αυτοί κατάφερναν μέσω των λαθρομεταναστών κι απομακρύνονταν από την “εικόνα”. Απλά αυτήν τη φορά οι εχθροί δεν θα είναι κάποιοι “ανυπολόγιστοι” κομμουνιστές, οι οποίοι θέλουν να “πάρουν” τη Δημοκρατία, αλλά κάποιοι “ανυπολόγιστοι” λαθρομετανάστες, οι οποίοι θέλουν να “πάρουν” την πατρίδα και να “σβήσουν” τη θρησκεία.
Όπως η κυβέρνηση του Γεωργίου Παπανδρέου το ’44 υπό τις εντολές των Αμερικανών ενθάρρυνε τους ΚΚΕδες στην παραβατική και εγκληματική συμπεριφορά, προκειμένου να ερεθίσει τον υπόλοιπο λαό, έτσι έκανε και η κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου με τους ισλαμιστές λαθρομετανάστες. “Ενθαρρύνθηκαν” από την ατιμωρησία και τη “θερμή” υπεράσπιση γνωστών “μεγαλοδικηγόρων” να εγκληματούν. Κάποιοι κέρδιζαν από τις άσχημες “εντυπώσεις”, που προκαλούσε το “εισαγόμενο” έγκλημα. Κάποιοι “εξόργιζαν” συνειδητά τον ελληνικό λαό, για να τον “εκμεταλλευτούν” την κατάλληλη στιγμή …Για ν’ ανοίξουν τον “δρόμο” για αντιδράσεις τύπου Χρυσής Αυγής …Το ίδιο πράγμα που έκαναν με τους ΚΚΕδες τις τελευταίες ημέρες της γερμανικής Κατοχής πριν ξεκινήσει η “παράδοση” της χώρας στην αμερικανική Κατοχή.
Μιλάμε για τον ίδιο ρόλο σε σημείο τραγικής ειρωνείας. Ο Γεώργιος Παπανδρέου παρέδωσε τη χώρα στους Αμερικανούς της Μεταπολεμικής Τάξης και ο Γιώργος Παπανδρέου παρέδωσε την ίδια χώρα στους Αμερικανούς της Νέας Τάξης. Ο Γεώργιος Παπανδρέου παρίστανε τον ηγέτη της Ελλάδας, λειτουργώντας θεωρητικά υπέρ των Άγγλων, ενώ στην πραγματικότητα λειτουργούσε υπέρ των Αμερικανών. Στο ίδιο μήκος κύματος και ο εγγονός του. Παρίστανε τον ηγέτη της Ελλάδας, λειτουργώντας θεωρητικά υπέρ της Ευρώπης, ενώ στην πραγματικότητα λειτουργούσε υπέρ του ΔΝΤ και των Αμερικανών …Το DNA του χαφιεδισμού δικαίωσε τη γενετική επιστήμη.
  Χρηματοδοτώντας όλες τις απίθανες ΜΚΟ, ενθάρρυνε τους λαθρομετανάστες να είναι προκλητικοί. Εξασφαλίζοντάς τους άφθονη νομική υποστήριξη, τους έκανε να μην υπολογίζουν σε βαθμό προκλητικό ούτε το ελληνικό κράτος ούτε τον ελληνικό λαό. Προσφέροντάς τους επαφές με το “βαθύ” παρακράτος, τους έκανε κοινωνούς όλων των μυστικών της ελληνικής κοινωνίας. Είχαν πληροφορίες όλων των τύπων και ειδών …Από τους τραβεστί δικαστικούς μέχρι τους κραγμένους Μητροπολίτες. Ό,τι είχε στη διάθεσή του το παρακράτος, για να κάνει τους εκβιασμούς του, το διέθεταν και οι “λάθρο”. Με “κολλητούς” σαν τον φίλο τού Γιωργάκη, τον Βαλιανάτο, είχαν απόλυτη γνώστη των όσων θα τους εξασφάλιζαν “ατιμωρησία” και εύκολη επιβίωση. Απέναντι σ’ αυτούς τους φανατικούς ισλαμιστές —όταν θα ερχόταν η ώρα— θα έβαζαν τους μόνιμους “πελάτες” τους …Τους ακροδεξιούς “ηγέτες” …
Το κόλπο της Χρυσής Αυγής.
Σε αυτό το σημείο χρήσιμο είναι ν’ ανοίξει τα μάτια του ο αναγνώστης, για να καταλάβει τι γίνεται. Με βάση τα όσα είπαμε στο κείμενο αυτό, δεν υπάρχει ανεξάρτητη Δεξιά και ως εκ τούτου δεν υπάρχουν ηγέτες της, που να μην ελέγχονται από τους βενιζελικούς. Οι βενιζελικοί γνωρίζουν τον χώρο της Δεξιάς και τον ελέγχουν απόλυτα. Εφόσον αυτή η Δεξιά είναι το μόνιμο μέσον “διαφυγής” τους, ευνόητο είναι πως οτιδήποτε αφορά τη Δεξιά δεν είναι άσχετο με τον δικό τους σχεδιασμό …Λογικό είναι. Με τη δύναμη που διαθέτουν δεν θα άφηναν μια Δεξιά ανεξέλεγκτη να τους “αποκλείσει” και να τους φέρει “απέναντι” στον λαό. Όταν ελέγχουν τα ΜΜΕ και τις τράπεζες, εμφανίζουν όποια “Δεξιά” θέλουν και όχι ό,τι υπάρχει ως Δεξιά.
Από αυτόν τον χώρο επέλεξαν εκείνους, οι οποίοι εξυπηρετούσαν τον σχεδιασμό τους …Ήθελαν κάποιους “κραυγαλέα” φασίστες …Συγκεκριμένα, “καρτούν” του φασισμού …Άτομα, τα οποια να έχουν επάνω τους “αποτυπωμένα” όλα τα στερεότυπα που χαρακτηρίζουν τους φασίστες, ώστε να είναι εύκολα αναγνωρίσιμοι και από τους ανίδεους …Να μην μπερδεύονται οι ανίδεοι και δεν πιάνουν το “υπονοούμενο” …Κούρεμα, χρώματα ρούχων, σωματότυπος, όλα εξ’ αρχής επιλεγμένα, ώστε να “θυμίζουν” ναζιστικό καραγκιοζιλίκι. Η εικόνα δηλαδή των στελεχών της Χρυσής Αυγής είναι εξ’ αρχής “στημένη”. Ακόμα και τα εύκολα αναγνωρίσιμα μαύρα “μπλουζάκια” τους είναι επιλογές “άνωθεν”, για να τους αναγνωρίζουν ως φασίστες ακόμα και οι αδαείς.
Οι βενιζελικοί αυτούς επέλεξαν και “διαφήμισαν” με τα δικά τους μέσα. Επέλεξαν τους αγράμματους, τους ανεύθυνους και τους φανατισμένους, ώστε να κρατήσουν για τους εαυτούς τους τα “αντίθετα”. Επέλεξαν εκείνους, οι οποίοι νομίζουν ότι με μπουνιές και με κλωτσιές λύνονται προβλήματα κι αποκαθίστανται εθνικές υπολήψεις …Με μερικά τηλεοπτικά χαστούκια ή με μερικούς τηλεοπτικούς κανιβαλισμούς σε πάγκους μικροπωλητών θα εμφανίζονταν σαν οι “νταήδες”, που για την “πατρίδα” δεν καταλαβαίνουν τίποτε.
Αυτοί οι αστοιχείωτοι θα έβαζαν μπροστά τα μπράτσα τους και θα ηγούνταν ενός λαού, ο οποίος ήταν εκνευρισμένος, θυμωμένος και βέβαια φοβισμένος …Οι ανύπαρκτοι, οι οποίοι με μερικές αναφορές στα κεντρικά δελτία ειδήσεων θα γίνονταν “φίρμες”. Αντιλαμβανόμαστε ότι τίποτε απ’ όσα βλέπουμε δεν είναι τυχαία. Οι βενιζελικοί φασίστες, οι οποίοι σήμερα λεηλατούν τη χώρα και την παρέδωσαν στο ΔΝΤ είναι οι μεγάλοι “ευεργέτες” της Χρυσής Αυγής …Τα ΔΟΛια “αφεντικά” του ΚΚΕ είναι οι μεγάλοι “χορηγοί” και της Χρυσής Αυγής …Κοινά αφεντικά έχουν η Κανέλη και ο Κασιδιάρης.
Αυτοί επέλεξαν να εμφανίσουν τη δεδομένη στιγμή τη Χρυσή Αυγή …Να εμφανίσουν το απόλυτο τίποτε σαν “ανερχόμενη” πολιτική δύναμη …Το κόμμα, το οποίο αδυνατούσε να βρει υποψήφιους με στοιχειώδη γνώση γραφής κι ανάγνωσης …Το κόμμα, το οποίο, ελλείψει υποψηφίων, ανάγκασε τον Μεγάλο Αρχηγό να βάλει βουλευτή τη γυναίκα του …Μιλάμε για το απόλυτο “κενό” …Μιλάμε για μια κομματική “δομή” ανύπαρκτη. Από τους καταστροφείς των πάγκων μέχρι την πολιτική “ηγεσία” η “απόσταση” είναι μια “πόρτα” …κι αυτή “ανοικτή”. Εκτός από τον Μεγάλο Αρχηγό όλοι οι άλλοι είναι …”εγέρθητι …ρε, να ούμε”.  Γιατί επιλέχθηκε η Χρυσή Αυγή να παίξει αυτόν τον ρόλο και όχι για παράδειγμα το ΛΑΟΣ; Γιατί μόνον τα χαρακτηριστικά της Χρυσής Αυγής ήταν χρήσιμα για τους βενιζελικούς …Ήταν χρήσιμα για τους “προοδευτικούς”.
Όταν γνωρίζεις την ταυτότητα αυτών, οι οποίοι ενεργούν, μπορείς να καταλάβεις πάνω-κάτω και τις επιλογές τους. Γιατί δεν βόλευε τους βενιζελικούς το δεξιό ΛΑΟΣ, παρ’ όλο που ως κόμμα είναι πολύ πιο οργανωμένο και ο Καρατζαφέρης πιστός στον Μητσοτάκη σαν λιμασμένο “χασαπόσκυλο”; …Παρ’ όλο που σε αυτό δέσποζε η “μεγάλη” μορφή του βενιζελικού Κολεγιόπαιδα Βορίδη; Το ΛΑΟΣ δεν βόλευε, γιατί από ιδρύσεώς του είναι συνδεδεμένο με την πρώην βασιλική οικογένεια και αυτό θα δημιουργούσε πρόβλημα, αν πιεζόταν να βγει στους δρόμους, για να προκληθούν οι εντυπώσεις, που ευνοούσαν τους βενιζελικούς.
Αυτή η σχέση του ΛΑΟΣ με την πρώην βασιλική οικογένεια το καθιστούσε επικίνδυνο για τους βενιζελικούς. Δεν ήθελαν να έρθουν σε απευθείας σύγκρουση με αυτούς. Ως εκ τούτου δεν μπορούσαν να το καταγγείλουν ευθέως και απροκάλυπτα για τον φασισμό του, γιατί οι βασιλικοί πάντα “θυμούνται” τι έκαναν οι βενιζελικοί στην Κατοχή. Δεν μπορούσαν να το εμφανίζουν ως ναζιστικό, γιατί οι βασιλικοί είχαν τους φακέλους των δωσίλογων στην Κατοχή. Ενδεχόμενη στοχοποίηση του ΛΑΟΣ από τους βενιζελικούς πιθανότατα να σήμανε “αυτογκόλ”. Θα αναζωπύρωνε πάθη, τα οποία δεν συνέφεραν τώρα τους παλιούς δωσίλογους ν’ αναζωπυρωθούν.
Επιπλέον, μια στοχοποίηση του ΛΑΟΣ θα δημιουργούσε πρόβλημα στη Δεξιά, εφόσον θα τη δίχαζε, γιατί δεν είναι ολόκληρη η Δεξιά φιλοβασιλική. Θα άνοιγαν οι δεξιοί τα “κιτάπια” τους κι αυτό δεν συμφέρει κανέναν από τους ισχυρούς. Γι’ αυτόν τον λόγο απέσυραν τελείως τον ΛΑΟΣ …Για να μείνει μια “Δεξιά” ανεγκέφαλη και φανατική —η οποία θα εκφραζόταν από τη Χρυσή Αυγή— και μια Δεξιά “εθνικά υπεύθυνη” —που είναι η δική τους σαμαρική ΝΔ—. Έσωσαν πολιτικά τον Κολεγιόπαιδα Βορίδη με τον “υπασπιστή” του —όπως θα έλεγε και ο Καρατζαφέρης— και έβαλαν “λουκέτο” στον ΛΑΟΣ.
Γι’ αυτόν τον λόγο επιλέχθηκε η λύση της Χρυσής Αυγής. Αυτή ήταν η “καβάντζα” τους για τη δύσκολη ώρα. Ήταν χρήσιμη, γιατί ήταν εξ’ αρχής “κατασκευασμένη” με τα χαρακτηριστικά εκείνα, που βόλευαν τους βενιζελικούς …Ήταν φτιαγμένη κατά “παραγγελία” με τα πιο παράδοξα χαρακτηριστικά …Με τα χαρακτηριστικά εκείνα, τα οποία συμφέρουν μόνον τους βενιζελικούς και κανέναν άλλο …Είναι ΔΕΞΙΑ και ταυτόχρονα ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ …Από χόμπι ναζιστικήΕνώ, δηλαδή, ο ναζισμός στην Ελλάδα είχε ως πραγματικούς συνεργάτες τούς βενιζελικούς, τώρα θα τον χρεωθεί κι αυτόν η ΔΕΞΙΑ. Ενώ ο δωσιλογισμός και οι συνεργασίες με τους Γκεσταπίτες αφορούσαν μόνον τους Λαμπράκηδες, τους Μητσοτάκηδες, τους Παπανδρέου και τους Λάτσηδες, ξαφνικά κι αυτά θα τα “φορτώσουν” στη ΔΕΞΙΑ.
…Απλά πράγματα. Από τον ναζισμό έγινε μεγιστάνας ο “προοδευτικός” Λάτσης και τον ναζισμό αυτόν θα τον “χρεώσουν” σε δεξιούς χρυσαυγίτες, οι οποίοι δεν έχουν δεύτερη κάλτσα να φορέσουν …Όπως έκαναν με τη Χούντα, την κυβέρνηση-Μητσοτάκη κλπ.. Όσο δεξιά ήταν η Χούντα, άλλο τόσο δεξιά είναι και η Χρυσή Αυγή. Όσο δεξιά ήταν η κυβέρνηση-Μητσοτάκη, άλλο τόσο ναζιστική είναι η Χρυσή Αυγή …Τα ίδια χιλιοπαιγμένα κόλπα των βενιζελικών εις βάρος των χαϊβανιών της Δεξιάς. Πάλι θα γελάνε σε κάποιο δωμάτιο οι βενιζελικοί με τους αφελείς Κασιδιάρηδες. Πάλι θα γελάνε οι πλούσιοι με κάποια αφελή φτωχόπαιδα, που “παλεύουν” με τα μπράτσα τους, γιατί δεν έχουν τίποτε άλλο να χρησιμοποιήσουν.
Κατάλαβε ο αναγνώστης τι λέμε; Η Χρυσή Αυγή είναι το τελευταίο “χαρτί”, που μπορούν να παίξουν οι βενιζελικοί, προκειμένου ν’ “απομακρυνθούν” από το “κάδρο” των ευθυνών …Αυτοί, οι οποίοι έγιναν πλούσιοι εξαιτίας του ναζισμού, έβαλαν τους βλάκες του ναζισμού να “χρεωθούν” τη φασαρία …Αυτοί, οποίοι έγιναν “πλούσιοι”, πουλώντας “δημοκρατία”, έβαλαν τους ΔΕΞΙΟΥΣ να παριστάνουν τους φασίστες …Αυτοί, οι οποίοι έγιναν βαθύπλουτοι ως πραγματικοί συνέταιροι με τον Ρούντολφ Χες, έβαλαν τους φτωχούς και τους αγράμματους —που θαυμάζουν μαύρες στολές— να παριστάνουν τους Ναζί …Αυτοί, οι οποίοι έγιναν παράγοντες με τα όπλα των ταγματασφαλιτών, θα βγουν να “κατηγορούν” τους νεοναζί της ηλιθιότητας και της απόλυτης γραφικότητας.
…Το “παραμύθι” ήδη άρχισε να “παίζεται”. Η “παράσταση” έχει αρχίσει ήδη να “στήνεται” στη Βουλή. Οι ψευτοτσαμπουκάδες του ΚΚΕ απέναντι στη Χρυσή Αυγή είναι βγαλμένες από “σκονάκια” Πρεσβειών. Οι αθλιότητες του αληταρά Παφίλη είναι “στημένες”. “Όχι σ’ εμένα αυτά”… είπε στη Χρυσή Αυγή ο σταλινικός υπηρέτης όλων των αφεντάδων αυτού του κόσμου …Τα ίδια που έκανε και η Κανέλη μπροστά στις κάμερες. Μαγκιές μεταξύ “ηθοποιών” είναι όλες αυτές. Μαγκιές, για να “δείξουν” στον κόσμο τους “μονομάχους” …Τους “μονομάχους” του φασισμού. Αυτοί έχουν συμφέρον από τους φασίστες, που βρίσκονται στη Βουλή. Αυτοί έβαλαν μέσα σ’ αυτήν τόσο το ΚΚΕ όσο και τη Χρυσή Αυγή. Έβαλαν τα “γουρούνια” του φασισμού να “λερώνουν” τη Βουλή, για να φαίνονται οι κλέφτες και οι προδότες “καθαροί”.
Από την άλλη πλευρά με μεθοδικό τρόπο “κατασκευάζονται” και τα “θύματα” των φασιστών …Οι “απέναντι” από τους φασίστες, οι οποίοι είναι προφανώς οι “δημοκράτες”. Μας “συγκίνησε” ο πρασινοφρουρός Μανιάτης, ο οποίος θα παραμείνει “όρθιος” παρά τις απειλές για τη ζωή του …Όλα “στημένα”. Η “πειρατική” εικόνα, που δείχνει τον φασίστα Κασιδιάρη να “βρίζει” το “δημοκρατικό” ΠΑΣΟΚ, είναι πολύ καθαρή, για να είναι από “κινητό”. Η “πειρατική” εικόνα, που δείχνει τον ρατσιστή Κασιδιάρη ν’ αμφισβητεί τη φυλετική “καθαρότητα” του Παπανδρέου, είναι πολύ “στημένη”, για να είναι τυχαία …Υπάρχει “στήσιμο” από το παρακράτος. Όπως ήταν “στημένο” το τηλεοπτικό συνεργείο έξω από το Πολυτεχνείο, έτσι θα στήνονται τώρα οι κάμερες όπου βολεύει την προπαγάνδα των βενιζελικών.
…Μια προπαγάνδα, η οποία ήδη άρχισε να “τρέχει”. Σε αυτό το παιχνίδι συμμετέχει και ο εγγονός του δωσίλογου Πάγκαλου. Ο χοντροθόδωρος, ως γνήσιος “κουκουλοφόρος” δωσίλογος, ήδη μοιράζει ρόλους “φασιστών”, προσπαθώντας ν’ “απαλλάξει” τον εαυτό του και τους ομοίους του από τις ευθύνες. Γράφει επί λέξη σε ένα άρθρο του …”Αν ο κύριος Μιχαλολιάκος και οι μαυροφορεμένοι του είναι τα SS, τότε ο κύριος Τσίπρας και τα παρδαλά στίφη του είναι τα SA με όρους Βαϊμάρης”… Ο εγγονός ενός ανθρώπου, ο οποίος ήταν στη μισθοδοσία των SS, χαρακτηρίζει σαν ναζιστές τους φτωχοπρόδρομους της Χρυσής Αυγής. Ο άνθρωπος αυτός, ο οποίος απέκτησε τάσεις παχυσαρκίας με γάλα της Βέρμαχτ την εποχή της μεγάλης πείνας, άρχισε να “πουλάει” την προστασία της δημοκρατίας απέναντι στα Χρυσά Αυγά της αγραμματοσιάς και της βλακείας.
Θα μπορούσαν οι δωσίλογοι βενιζελικοί ν’ ανοίξουν κουβέντα για ΝΑΖΙ σε διαφορετική περίπτωση; Θα μπορούσε ν’ αναφερθεί σε SS ένας βενιζελικός δωσίλογος, χωρίς την παρουσία της “χρήσιμης” Χρυσής Αυγής; Με μέσον αυτήν τη “χρήσιμη” Χρυσή Αυγή θέλουν να “διαφύγουν” οι βενιζελικοί. Αυτήν η αγράμματη Χρυσή Αυγή είναι ο ιδανικός “πυροκροτητής” κοινωνικών εντάσεων, εφόσον πάντα οι βιαιότητες διχάζουν τον λαό.
Τώρα μπορεί να καταλάβει ο αναγνώστης και για ποιον λόγο οι βενιζελικοί ασχολήθηκαν επί χρόνια με τους λαθρομετανάστες και τους τελευταίους μήνες μόνον με τη Χρυσή Αυγή …Να καταλάβει για ποιον λόγο ασχολήθηκαν πρώτα με το “φόβητρο” και μετά με τους “διώκτες” …Γιατί πάντα το “θηρίο” μπαίνει τελευταίο, ώστε να ξεκινήσει η “παράσταση”.
Ποτέ δεν “φτιάχνεις” το “δόλωμα” μπροστά στο “θηρίο”, γιατί θα χιμήξει άκαιρα και θα χαλάσει η παράσταση …Πρώτα βάζεις επί χρόνια τους Αλαβάνους με τις “συνιστώσες” τους να προκαλούν τον κόσμο με τις αθλιότητές τους και μετά βάζεις την “αντίδραση” να επέμβει …Πρώτα συνεννοείσαι με τη Δούρου και την Κανέλη για την “προβοκάτσια” και μετά καλείς τον ευέξαπτο Κασιδιάρη …Πρώτα στήνεις τα “δολώματα” και μετά αμολάς τον “σκύλο” …Έτσι δεν τρέχουν τα σκυλιά στις κυνοδρομίες;
Αυτό έκαναν τα τελευταία χρόνια. Παριστάνοντας εκ του ασφαλούς τους ανθρωπιστές και τους κοσμοπολίτες, έστηναν απόλυτα μεθοδικά το εκνευριστικό “δόλωμα” των λαθρομεταναστών …Των προκλητικών λαθρομεταναστών, οι οποίοι δεν “ικετεύουν” για επιβίωση, αλλά “απαιτούν” δικαιώματα …Των λαθρομεταναστών με τα λαθραία και τα αφορολόγητα, οι οποίοι στήνονται μπροστά από τα μαγαζιά και εκνευρίζουν τους μαγαζάτορες …Των λαθρομεταναστών, οι οποίοι, αφού λαδώσουν το “εντεράκι” τους, θέλουν να κάνουν αυτό, το οποίο δεν θα έκαναν ποτέ στις πατρίδες τους. Αφού “φούντωσαν” τον λαό με συμβάντα σαν της Πάρου, τώρα τού πετάνε μπροστά του τη Χρυσή Αυγή, για να του “λύσει” το πρόβλημα. Όπως τον “φούντωσαν” κάποτε με τους κομμουνιστές, οι οποίοι θα του έπαιρναν τα χωράφια και τα σπίτια και έβαλαν τους “νοικοκυραίους” να κυνηγάνε όποιον τους “έμοιαζε” με κομμουνιστή, έτσι θέλουν να κάνουν και τώρα.
Συνέδεσαν την Αριστερά με τους λαθρομετανάστες και τώρα μας έβαλαν στη δεύτερη φάση του έργου. Εύκολη ήταν η σύνδεση, γιατί η “δική” τους “Αριστερά” ήταν πολύ πρόθυμη …Όλος ο “κοσμοπολιτισμός” και ο “ανθρωπισμός” της επαγγελματικής “Αριστεράς”, που κατοικεί στο Ψυχικό και την Εκάλη. Κοντά σ’ αυτούς και το αγαπημένο τους ΚΚΕ —πάλι σε θέση προβοκάτορα— κάνει συγκεντρώσεις στην υποβαθμισμένη Ομόνοια, για να υποστηρίξει τα δικαιώματα των μεταναστών, γνωρίζοντας ότι ρίχνει “λάδι” σε μια “φωτιά”, η οποία, αν δυναμώσει, θα μας κάψει όλους.
Τώρα μπορεί να καταλάβει ο αναγνώστης τον προβοκατόρικο ρόλο του Πάγκαλου και τη σημασία του λόγου του. Το “άλμα” που έκανε, συνδέοντας τον Τσίπρα με τη Χρυσή Αυγή, δεν είναι τυχαίο. Αυτό είναι το βασικό σενάριο του έργου. Ο Τσίπρας έχει ήδη “ταυτιστεί” από τα μέσα της Διαπλοκής και των βενιζελικών με τους λαθρομετανάστες και η σημερινή του πολιτική δύναμη είναι η χαρά τους, εφόσον μπορεί να “υποδεχθεί” απέναντί του μια αντίπαλη και φανατισμένη αντίδραση. Ξέρει ο Πάγκαλος τι λέει, γιατί “πάνω” του στηρίζονται οι βενιζελικοί για να γλιτώσουν.
Το “κάδρο” της σύγκρουσης.
Η θανάσιμη ορατότητα.
Όταν ο δωσίλογος Παπανδρέου παρέδωσε την πατρίδα μας στο ΔΝΤ, ο κόσμος ξεσηκώθηκε …Ξεσηκώθηκε όμως με την πολυτέλεια της ορατότητας. Αποτέλεσμα εκείνου του γενικού ξεσηκωμού ήταν το κίνημα των “αγανακτισμένων”. Οι “αγανακτισμένοι” ήταν επικίνδυνοι. “Έβλεπαν” ποιοι τους πρόδωσαν και γνώριζαν πού να στραφούν. Γνώριζαν ότι η εκτελεστική και η νομοθετική εξουσία τούς πρόδωσε και στράφηκαν εναντίον της Βουλής …Εναντίον του “διευθυντηρίου” της βενιζελικής συμμορίας. Κάτω από το “βλέμμα” του μαρμάρινου “εθνάρχη” απείλησαν ευθέως τα “παιδιά” του. Αυτή η ορατότητα των υπευθύνων, όπως ήταν φυσικό, τρόμαξε όλους τους προδότες.
Τους τρόμαξε τόσο πολύ, που στην κρίσιμη στιγμή της προδοσίας αγνόησαν τους συνωμοτικούς κανόνες και ρίσκαραν ν’ αποκαλυφθούν. Ενώ δηλαδή από την αρχή προσπάθησαν να τοποθετήσουν και το ΚΚΕ ανάμεσα στους “αγανακτισμένους” για να “καπελώσουν” το κίνημα την κρίσιμη ώρα της υπογραφής της Δανειακής Σύμβασης τρόμαξαν. Τρόμαξαν τόσο πολύ από τις αντιδράσεις του πλήθους, που έβαλαν το ΚΚΕ με το ΠΑΜΕ να κάνουν “περιφρούρηση” της “κυνοβουλευτικής” συμμορίας, ρισκάροντας να το εκθέσουν και να το αποκαλύψουν.
Ο τρόμος τους ήταν φυσικός και αφορούσε ολόκληρη τη βενιζελική συμμορία. Ο λαός για πρώτη φορά μετά τον Εμφύλιο είχε “απελευθερωθεί” από τις κομματικές “στάνες” και ήταν έτοιμος να διεκδικήσει το δίκιο του …και στην περίπτωση αυτήν και την ελευθερία της πατρίδας του.  Ό,τι έλεγαν οι “αγανακτισμένοι” εναντίον των δωσίλογων, ήταν πραγματικό και απειλητικό. Τους έλλειπε το “συνεκτικό” στοιχείο, που συνέδεε όλα τα εγκλήματα με τους πραγματικούς εγκληματίες, αλλά αυτό σε εκείνη την περίπτωση ήταν το “έλασσον” και όχι το “μείζον”. Ας βλέπεις όλους τους εγκληματίες κι ας μην καταλαβαίνεις σε πρώτη φάση ότι είναι συμμορία μεταξύ τους …Σημασία έχει ότι “έβλεπαν” και οι κομματικές “παρωπίδες” δεν προστάτευαν κανέναν.
…Τι έβλεπαν; …Την αλήθεια …Ότι μπήκαμε στο ΔΝΤ, για να σωθούν οι διαπλεκόμενοι τραπεζίτες …Για να σωθούν αυτοί, οι οποίοι πήραν τα χρήματα του κόσμου και τον διέλυσαν στο Χρηματιστήριο …Για να σωθούν αυτοί, οι οποίοι πήραν τα χρήματα του κόσμου και τα μοίραζαν σε “θαλασσοδάνεια” στους εαυτούς τους και στους κολλητούς τους …Για να σωθούν αυτοί, οι οποίοι έγιναν μεγιστάνες με όρους αθέμιτου ανταγωνισμού και θέλοντας πλέον να διαφυλάξουν τα κέρδη τους, δεν δίστασαν να οδηγήσουν ένα κράτος στην υποτέλεια και έναν λαό στο χείλος του “γκρεμού”. Τα χρέη αυτών των ιδιωτών κλεφτών ήταν εκείνα, που έγιναν εθνικά χρέη και αυτό το καταλάβαιναν όλοι. Διακόσια δις ευρώ έχουν “φάει” ήδη οι Έλληνες τραπεζίτες και όπως δείχνουν τα πράγματα δεν θα είναι τα τελευταία. Κάθε φορά που θα πρέπει να “σωθούν” αυτοί, θα “σωνόμαστε” κι εμείς με νέα Μνημόνια και νέες εθνικές ταπεινώσεις.
Ολόκληρος ο λαός πλέον μιλάει για τις τράπεζες, γιατί έχει αντιληφθεί ότι το πρόβλημα προέρχεται από εκεί. Όμως, αυτό, το οποίο δεν αντιλαμβάνονται οι πολίτες, είναι το “συνεκτικό” στοιχείο, στο οποίο αναφερθήκαμε πιο πάνω. Δεν γνωρίζουν τι ακριβώς συνδέει αυτές τις τράπεζες μεταξύ τους …Τι ακριβώς συνδέει τους τραπεζίτες μεταξύ τους. Γιατί είναι σημαντικό αυτό; Γιατί μόνον αν καταλάβεις ότι πρόκειται περί “συμμορίας”, δεν τους χάνεις όλους αυτούς από μπροστά σου. Δεν παρασύρεσαι από προβοκάτσιες και άρα δεν χάνεις την “ορατότητά” σου. Αν δεν αντιλαμβάνεσαι τους τραπεζίτες ως συμμορία, υπάρχει η περίπτωση να μπερδευτείς. Αν τους αντιλαμβάνεσαι σαν μεμονωμένες περιπτώσεις, εύκολα θα διασπαστεί η προσοχή σου με άλλες επιχειρήσεις αθλίων και θα “χαθείς” αναζητώντας τους υπευθύνους.
Τι συνδέει λοιπόν αυτές τις τράπεζες μεταξύ τους; Γιατί μπορούμε να μιλάμε για τραπεζική συμμορία, που λυμαίνεται τον τόπο; Ποιες είναι οι τράπεζες εκείνες, που μονοπωλούν την τραπεζική αγορά; …Η Εθνική, η Πειραιώς, η Alpha, η Eurobank, η ΑΤΕ, η Εμπορική, η Γενική Τράπεζα, το ΤΤ …Γνωστές σε όλους είναι αυτές. Τι όμως συνδέει αυτές τις τράπεζες μεταξύ τους; Ποιο είναι εκείνο το κοινό χαρακτηριστικό, που καθιστά τους ιδιοκτήτες τους συμμορίτες; …Ο βενιζελισμός φυσικά. Όποιες δεν είναι κρατικές —και άρα υπό βενιζελική διαχείριση— ανήκουν απόλυτα σε βενιζελικούς …Απλά πράγματα, σε βαθμό εγκληματικό. Η Πειραιώς και η ΑΤΕ ανήκουν πλέον στον Βαρδινογιάννη και τον Σάλλα. Η Alpha και η Εμπορική ανήκουν στον Κωστόπουλο. Η Eurobank ανήκει στον Λάτση.
Κατάλαβε ο αναγνώστης τον λόγο που χρειάζεται το “συνεκτικό “στοιχείο” μεταξύ όλων αυτών, ώστε να γίνει πιο κατανοητό το πρόβλημα; Διακόσια δις ευρώ έχουν “φάει” ήδη οι πέντε-έξι κορυφαίες βενιζελικές οικογένειες …Οι επικεφαλής της συμμορίας. Δεν τα “έφαγαν” γενικά κάποιοι τραπεζίτες …Τα έφαγαν οι συγκεκριμένοι βενιζελικοί, οι οποίοι μεταξύ όλων των άλλων παριστάνουν και τους τραπεζίτες. Αυτοί κάνουν το όλο “παιχνίδι” κι αρπάζουν ό,τι βρεθεί μπροστά τους και ανήκει στον ελληνικό λαό. Όταν λέμε “ό,τι βρεθεί”, εννοούμε στην κυριολεξία “ό,τι βρεθεί” …Ακόμα και τους πιθανούς ανταγωνιστές τους. Κατά παράβαση κάθε έννοιας ελεύθερης οικονομίας “καταπίνουν” τα πάντα. Μόνον στην Ελλάδα υπάρχει περίπτωση το μικρό “ψάρι” να φάει το μεγάλο …Όπως έφαγε η τελειωμένη ΠΕΤΡΟΛΑ του Λάτση τα ακμαία κρατικά ΕΛΠΕ, έτσι θα γίνει και στον τραπεζικό τομέα.
Από τη στιγμή που ο Βαρδινογιάννης πήρε το “αγροτικό” δώρο του, ήταν θέμα χρόνου ν’ “αποζημιωθεί” και ο Λάτσης. Λογικό φαίνεται πλέον η τεράστια Εθνική να καταλήγει στην “μπατιρο”-Eurobank …Η Γενική Τράπεζα θα είναι τα “ρέστα”, για να μην έχουν παράπονα κι απ’ ό,τι φαίνεται θα καταλήξει κι αυτή στην Πειραιώς. Το ΤΤ το διεκδικούν όλοι αυτοί και μέχρι να το αποκτήσουν θα το διαχειρίζονται υπέρ των συμφερόντων τους με τον Κολεγιόπαιδα Παπαδόπουλο. Θα το “υπονομεύσουν”, όπως έκαναν με την ΑΤΕ και θα το “φάνε” τζάμπα, για να μας “σώσουν” από τα έξοδά του. Όπου υπάρχει αρπαγή δημόσιου πλούτου και κεφαλαίου, βενιζελικά “χέρια” είναι αυτά τα οποία απλώνονται …Νομίζουν ότι όλα τους ανήκουν.
Κατάλαβε ο αναγνώστης τι σημαίνει μονοπώλιο σε έναν χώρο, που επηρεάζει την ίδια τη λειτουργία της Δημοκρατίας; Πώς θα λειτουργήσει η Δημοκρατία, όταν μια “παρέα” δωσίλογων —και εθισμένων στην κλοπή, μέσω της εξουσίας— έχει τα μέσα να ελέγχει την κοινωνική λειτουργία; Αυτόν ακριβώς το έλεγχο προσφέρουν οι τραπεζικές “ναυαρχίδες” του βενιζελισμού. Είναι το μέσον εκείνο, που τους επιτρέπει να χειρίζονται χωρίς κανέναν έλεγχο τον αποταμιευμένο εθνικό πλούτο και να λεηλατούν τη χώρα …Το μέσον εκείνο, που τους επιτρέπει να μονοπωλούν τα πάντα υπό συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού …Μας κλέβουν τα πάντα με τα δικά μας χρήματα.
“Η Ελλάδα “τρώει” τα παιδιά της”… συνηθίζουμε να λέμε, βλέποντας γύρω μας την “εκατόμβη” των νέων, οι οποίοι αργοπεθαίνουν στην ανυπαρξία, ενώ έχουν τα προσόντα να διακριθούν στη ζωή και την κοινωνία. Λάθος είναι αυτή η διαπίστωση …Η Ελλάδα δεν “τρώει” τα παιδιά της …Οι βενιζελικοί είναι αυτοί που “τρώνε” τα παιδιά της Ελλάδας …Τα “τρώνε” από την εποχή που οι Γκεσταπίτες συνεταίροί τους τα “έστηναν” στον τοίχο, για να τα “ξεφορτωθούν” …Από την εποχή που τα “έστηναν” στον τοίχο, γιατί αυτό είχαν συμφωνήσει με τους δωσίλογους …Από την εποχή που λεηλατούσαν τους Έλληνες, καταδικάζοντάς τους σε πείνα, για να μην λείψει τίποτε από τον μικρό Χρήστο Λαμπράκη ή από τον μικρό Θόδωρο Πάγκαλο.
…Απλά αυτή η εθνοκτονία συνεχίζεται …Απλά τώρα ο “τοίχος” εκτελέσεων έχει αντικατασταθεί με κλειστές “πόρτες”, πάνω στις οποίες και πάλι οι νέοι “πεθαίνουν”. Οι βενιζελικοί, μέσω της εξουσίας και των χρημάτων, αποφασίζουν μόνοι τους για το ποιος θα “διαπρέψει” και ποιος θα μείνει στην “αφάνεια”. Αυτοί δημιουργούν τα μονοπώλια της εξουσίας. Πάνω από 200 εκατομμύρια ευρώ έχουν δώσει στα δικά τους κόμματα εξουσίας, τα οποία δεν έχουν καν ΑΦΜ. Μέσω της εξουσίας αναλαμβάνουν να δημιουργήσουν συνθήκες απόλυτης αναξιοκρατίας, προκειμένου να προωθήσουν κουτορνίθια σαν τον Γιωργάκη, τη Ντορούλα, τον Κωστάκη, τον Αντωνάκη, τον Κυριάκο και τους λοιπούς. Αυτοί είναι που αναλαμβάνουν να “εκτελέσουν” τα παιδιά των άλλων.
Πώς το κάνουν; Εύκολο είναι. Όταν μονοπωλούν την εξουσία, ελέγχουν και τη στελέχωση της Δικαιοσύνης. Ελέγχουν και τη στελέχωση των ελεγκτικών μηχανισμών της οικονομίας. Ελέγχουν τους διορισμούς στο δημόσιο. Όταν ο βενιζελικός Μητσοτάκης μοίραζε τις κρατικές τράπεζες στους “δικούς” του ανθρώπους, ευνόητο είναι ότι το ίδιο έκανε και με τα τηλεοπτικά κανάλια. Τα κανάλια όμως αυτά είναι επικίνδυνα, όταν βρίσκονται σε λάθος χέρια, γιατί επηρεάζουν την ίδια τη λειτουργία της κοινωνίας. Όταν μπορείς τον Κασιδιάρη να τον κάνεις “φίρμα” μέσα σε λίγες ώρες, ευνόητα είναι μερικά πράγματα. Ακόμα και τον Γιωργάκη μπορείς να τον εμφανίσεις ρήτορα. Τι σημασία έχει που θα κάνει δέκα ώρες “γυρίσματα” μέχρι να καταφέρει να πει “Χρόνια Πολλά” στον λαό. Σημασία έχει τι θα δει τελικά ο λαός.
Ελέγχοντας την “προβολή” των προσώπων στην κοινωνία, έλεγχαν τα πάντα. Μιλάμε για “μαγικά” πράγματα. Εμφάνισαν το μυγόχεσμα τον Σημίτη για χαρισματικό “ηγέτη”. Έδωσαν τηλεοπτική εκπομπή στον μισόχαζο τραυλό Βέλτσο. Εμφάνισαν σαν πολιτική “ιδιοφυία” τον Τσουκάτο της Πόπης. Έδωσαν ελπίδες στον λαό με τον Μυταράκη. Αν αυτά δεν είναι “μαγικά”, τότε ποια είναι; …Τα κολπάκια του Κόπερφιλντ; Αλλοίωσαν ολόκληρη την κοινωνική λειτουργία, προκειμένου να φαίνονται σημαντικοί οι δικοί τους άνθρωποι. Γύρισαν την κοινωνία ανάποδα και έβαλαν τον πάτο της στην κορυφή. Έβαλαν τους νάνους μπροστά, ώστε οι ίδιοι να φαίνονται γίγαντες.
Δεν αποφάσιζαν μόνον για το ποιος θα είναι ο “ηγέτης” μας, αλλά και ποιοι θα είναι οι δικαστές μας, οι καθηγητές μας στα Πανεπιστήμια, οι συνδικαλιστές μας και οι τραγουδιστές μας, εφόσον δικές τους ήταν οι εταιρείες παραγωγής. Ακόμα και σε χώρους όπου δεν πιστεύει κάποιος ότι μπορεί το “ταλέντο” να χαθεί, δεν το επέτρεψαν ν’ ανθίσει …Ακόμα και οι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα διακρίνονταν, δικές τους επιλογές ήταν. Δικές τους ήταν οι “μεγάλες” ομάδες, που “φτιάχνουν” τα μεγάλα “ονόματα”. Αλίμονο στον ποδοσφαιριστή εκείνον, ο οποίος τα “έβαζε” με κάποιο βενιζελικό παράγοντα. Ας έρθει ο Μέσι στην Ελλάδα κι ας διαφωνήσει με τους βενιζελικούς Βαρδινογιάννηδες και Μαρινάκηδες και να δούμε αν θα συνεχίσει να κάνει καριέρα.
Όλα αυτά ήρθαν και “κορυφώθηκαν” στην εποχή της παράδοσης του ΔΝΤ. Τότε ο λαός έσπασε κάποια από τα “δεσμά” του και έφτασε να τους απειλεί ευθέως. Ξέφυγε από τα “δίκτυα” της Τρέμη και του Πρετεντέρη και βγήκε στους δρόμους. Έβλεπε μπροστά του τους εχθρούς του, όπως έβλεπε επί Κατοχής. Έβλεπε μια κυβέρνηση δωσίλογων να συνεργάζεται με τους ξένους εις βάρος του λαού. Έβλεπε μαζί με αυτήν και τους “μαυραγορίτες” ν’ αρπάζουν μαζί με τους ξένους ό,τι πολυτιμότεροι έχει η πατρίδα μας …Δρόμους, γέφυρες, ορυχεία, μεταλλεία, τράπεζες, ΔΕΚΟ, ακίνητα κλπ.. …
Αυτά, τα οποία γίνονται σήμερα, δεν έγιναν ούτε επί γερμανικής Κατοχής. Ούτε οι Ναζί κατακτητές δεν τόλμησαν να μεταβιβάσουν την εθνική κρατική περιουσία σε μια ιδιωτική εταιρεία, η οποία πρακτικά δεν ελέγχεται από κανέναν και εξυπηρετεί μόνον τους ιδιοκτήτες της. Αυτοί, οι οποίοι συμμετέχουν στο διοικητικό συμβούλιο του ΤΑΙΠΕΔ, είναι για κρέμασμα στην Πλατεία Συντάγματος. Συνεργάζονται μόνον με ντόπιους και ξένους άρπαγες και μόνον αυτούς εξυπηρετούν. Από τους Έλληνες και πάλι είναι οι γνωστοί. Όλοι όσοι επωφελούνται από τα εγκλήματα του ΤΑΙΠΕΔ είναι είτε βενιζελικοί είτε πρώην ΚΚΕδες. Δεν είναι τυχαίο που, στην πρώτη ουσιαστικά “ιδιωτικοποίηση” που δρομολόγησε, ο “τυχερός” ήταν ο γιος του δωσίλογου Λάτση.
Όλα αυτά, όπως είναι φυσικό, δεν περνάνε απαρατήρητα. Οι καιροί είναι “ύποπτοι” και η ενημέρωση —λόγω internet— σχεδόν ανεξέλεγκτη. Είτε εύκολα είτε δύσκολα, ο λαός έρχεται σε “επαφή” με την κατάσταση. Τους βλέπει όλους αυτούς να επωφελούνται εις βάρος του μέλλοντος των παιδιών του, όπως έβλεπε και τους μαυραγορίτες στην Κατοχή. Βλέπει καθαρά τους υπεύθυνους κι αυτό είναι επικίνδυνο γι’ αυτούς. Είναι πρόβλημα, το οποίο έπρεπε να το αντιμετωπίσουν, για να μην έχουν μεγάλα προβλήματα στο μέλλον. Για πρώτη φορά μετά τον Εμφύλιο οι βενιζελικοί ήταν “ορατοί” κι αυτό τους τρόμαζε. Έτρεμαν στην ιδέα ότι μπορεί σιγά-σιγά ο λαός να συνδυάσει πρόσωπα και καταστάσεις και να φτάσει έξω από τις “πόρτες” τους.
Τι χρειαζόταν επειγόντως; Νέα Δεκεμβριανά, για ν’ ανακατευτεί εκ νέου η “τράπουλα” …Νέα Δεκεμβριανά, για να “θολώσουν” τα “νερά” και ν’ απομακρυνθούν οι ίδιοι από το “στόχαστρο” των Ελλήνων …Να μπουν άλλοι στο “κάδρο” των εχθρών του λαού …Να δημιουργήσουν τεχνητές αντιπαλότητες μέσα στην κοινωνία και να μην φαίνονται οι ίδιοι …Να στρέψουν τον λαό εναντίον άλλων ανθρώπων και όχι εναντίον αυτών που κλέβουν …Να στρέψουν τον λαό εναντίον του εαυτού του, για να μην απειλεί τους συνέταιρους της Goldman Sachs, οι οποίοι θέλουν να μετατρέψουν τη Χαλκιδική σε κρανίου τόπο …Να στρέψουν τους φτωχούς εναντίον φτωχών, για να μην βλέπουν τους πλούσιους, οι οποίοι γίνονται πλουσιότεροι, λεηλατώντας τα πάντα.
…Όπως αντιλαμβάνεται ο αναγνώστης, φτάσαμε στη δύσκολη ώρα. Έφτασε η εποχή για τα επικίνδυνα “παιχνίδια”. Οι εγκληματίες βενιζελικοί για ακόμα μια φορά αποδεικνύουν πως είναι αδίστακτοι και ότι μπροστά στην επιβίωσή τους δεν καταλαβαίνουν τίποτε …Τώρα άρχισαν τα γνωστά παιχνίδια της προβοκάτσιας. Από τη στιγμή που μπήκαμε στο ΔΝΤ και σώθηκαν οι βενιζελικές τράπεζες, άρχισαν τα “παιχνίδια” εις βάρος του λαού. Τα ταμεία γέμισαν και όπου υπάρχουν “γρόσια” υπάρχουν και προδότες.
Αυτά τα “παιχνίδια” τα ανέλαβαν οι συνήθεις ύποπτοι …Οι πιο έμπειροι στον χώρο …Πόσο έμπειροι; Αρκεί να σκεφτεί κάποιος ότι το σημερινό “μνημονιακό” Βήμα είναι το ίδιο με το ναζιστικό Βήμα της Κατοχής …Είναι το ίδιο Βήμα, το οποίο πρωταγωνίστησε στην εποχή της “απελευθέρωσης”, που οδήγησε στον Εμφύλιο …Είναι το ίδιο Βήμα, το οποίο πρωταγωνίστησε στην Αποστασία, που οδήγησε στη Χούντα …Είναι το ίδιο Βήμα με εκείνο, το οποίο πρωταγωνίστησε στο Πολυτεχνείο, που οδήγησε στην κυπριακή καταστροφή και την ολέθρια Μεταπολίτευση.
Αυτό το Βήμα επιστράτευσαν και πάλι οι βενιζελικοί, για να παίξουν τα παιχνίδια τους …Το Βήμα και τα ηλεκτρονικά “αδερφάκια” του, όπως είναι το Mega. Πήραν οι τράπεζες τα δισεκατομμύρια και έβαλαν και “καύσιμο” στις μηχανές προπαγάνδας. Μπήκαν στα ταμεία τού Mega χρήματα, για να πληρωθούν οι Πρετεντέρηδες, οι Τρέμηδες, οι Καψήδες και οι Τσιμαίοι. Τα παιδιά που “μόχθησαν”, για να μας πείσουν ότι το ΔΝΤ θα μας “σώσει” και ότι οι Γερμανοί είναι “φίλοι” μας, επιτέλους πληρώθηκαν. Πληρώθηκαν για τις “υπηρεσίες” τους. Πληρώθηκαν για τον “πόνο” τους για τον λαό και την πατρίδα. Πληρώθηκαν για τα χρωστούμενα από την εποχή Χριστοφοράκου.
Μόλις πήραν τη “βοήθεια” οι βενιζελικοί τραπεζίτες, έδωσαν ένα τεράστιο “θαλασσοδάνειο” —και άρα παράνομο— στον ΔΟΛ …Πάνω από είκοσι εκατομμύρια  ευρώ δόθηκαν σε μια σχεδόν χρεοκοπημένη επιχείρηση. Προφανώς της δόθηκαν αυτά τα χρήματα, για να “ξεκινήσει” η “μπουγάδα”. Έβαλαν τον γιο του Ψυχάρη δίπλα στον Σαμαρά, για να μην ανησυχεί ο ΔΟΛιος πατέρας για το μέλλον του παιδιού του και να μπορεί να λειτουργεί απερίσπαστος. Έχοντας αυτήν την άνεση, ξεκίνησε το σενάριο της “ανωμαλίας”. Ο Ψυχάρης είναι ο συντονιστής του νέου σχεδιασμού, ο οποίος μας απειλεί ως λαό και ως Δημοκρατία. Αυτός ανέλαβε να τραβήξει τους βενιζελικούς από το “κάδρο” και να βάλει στην πρώτη γραμμή τους λαθρομετανάστες, αλλά και τα ύποπτα “σταγονίδια”.
Σ’ ό,τι αφορά το πρώτο, τα πράγματα είναι απλά. Τώρα θα καταλάβει ο αναγνώστης τον λόγο που “έχτιζαν” το πρόβλημα με τους λαθρομετανάστες …Τον λόγο που στήριξαν σκουπίδια δημάρχους με δηλωμένη θέληση να μετατρέψουν τις δύο μεγαλύτερες πόλεις της χώρας σε άναρχα και βρόμικα “Ισλαμαμπάντ” …Δύο δημάρχους χωρίς καμία νομιμότητα, εφόσον εκλέχθηκαν με ελάχιστες ψήφους, καταστρατηγώντας την αρχή της απόλυτης πλειοψηφίας που προβλέπεται για τις θέσεις τους. Δύο άχρηστοι άνθρωποι, οι οποίοι κατά σύμπτωση εκτός από λαθρολάγνοι είναι και Κολεγιόπαιδες.
Όλα αυτά είναι μέρος του ίδιου σχεδιασμού. Μεθοδικά και σε αρκετά μεγάλο βάθος χρόνου έφτιαξαν τους “απέναντι” …Τους “απέναντι”, τους οποίους φρόντισαν να τους εμφανίσουν σαν φανατικούς θρησκόληπτους, οι οποίοι πέρα από τον “Προφήτη” δεν αναγνωρίζουν καμία Δημοκρατία.
Με νόμους τύπου Ραγκούση έδωσαν “νομιμότητα” και “παρουσία” σε ένα σοβαρό ποσοστό των λαθρομεταναστών. Με νόμους, που αδικούν τον ελληνικό λαό, αλλοίωσαν την πληθυσμιακή σύνθεση του ελληνικού κράτους και δημιούργησαν έναν “μοχλό”, πίσω από τον οποίο μπορούν να κρυφτούν οι δωσίλογοι …Έναν “μοχλό” εξαθλιωμένο, τρομοκρατημένο και εξοικειωμένο με τη βία, που είναι έτοιμος να υπερασπιστεί όποιον του υπόσχεται ασφάλεια …Έναν “μοχλό”, που τους εξασφαλίζει άμυνα …Έναν “μοχλό” σε συνεχή ετοιμότητα, που τους επιτρέπει να απειλούν τον ελληνικό λαό σε περίπτωση που αυτός θελήσει να χρησιμοποιήσει τη μαζικότητά του ως “όπλο” ενάντια στην οικονομική ισχύ των δωσίλογων.
Όλα αυτά, για κάποιον που έχει γνώσεις, δεν είναι πρωτοφανή …Επανάληψη των ίδιων παλιών δεδομένων έχουμε. Οι σημερινοί δωσίλογοι, που είναι τα παιδιά των παλιών δωσίλογων, προσπαθούν να μιμηθούν τις καταστάσεις, οι οποίες μας οδήγησαν στα Δεκεμβριανά και στον εθνικό διχασμό. Η πρόκληση διχασμών ήταν πάντα η “εξειδίκευση” των βενιζελικών και το τελευταίο όπλο τους για τη σωτηρία τους μετά από κάθε προδοσία τους. Απλά, τους υποτιθέμενους “επαναστάτες” κομμουνιστές, οι οποίοι “τρόμαζαν” τους δημοκράτες “νοικοκυραίους”, τους αντικατέστησαν με τους στασιαστές λαθρομετανάστες. “Πολιτεύματα, περιουσίες, τάξεις και ηθικές” απειλούσαν καί οι μεν καί οι δε.
Το ΠΑΣΟΚ του Γιωργάκη Παπανδρέου —ως εκφραστής του δωσιλογισμού— ενήργησε με τον παλιό “τυφλοσούρτη”. Μέσω του Ραγκούση έκανε ό,τι έκανε η κυβέρνηση του παππού του. “Θωράκισε”, “ενθάρρυνε” και “όπλισε” με δικαιώματα αυτούς, οι οποίοι τρομάζουν τους “νοικοκυραίους”. Το ΚΚΕ και πάλι “αρωγός” σ’ αυτήν την προσπάθεια των Αμερικανών και των δούλων τους …Για άλλη μια φορά “απέναντι” από την ελληνική κοινωνία και ανάμεσα στην “απειλή” …Ανάμεσα τους λαθρομετανάστες, ως μυστικοσύμβουλος και καθοδηγητής. Το ίδιο ζαχαριαδικό ΚΚΕ στελεχωμένο και πάλι με την ανάλογη ποιότητα κοινωνικής “γλίτσας” …Της ίδιας υψηλής ποιότητας χαφιέδες με τον Ζαχαριάδη και τον Σιάντο είναι οι σημερινοί Παπαρήγες, οι Μαϊληδες και οι Μπογιόπουλοι.
Τώρα έχουν μπει στην τελική φάση του σχεδίου. Οι διαφορετικοί, οι περίεργοι, οι επίφοβοι άρχισαν να γίνονται επικίνδυνοι. Τους “στήνουν” απειλητικούς απέναντι στις δυνάμεις ασφαλείας και τους φωτογραφίζουν. Υπάρχουν πλέον οι φωτογραφίες, οι οποίες διοχετεύονται μέσω των ΜΜΕ στον λαό και τους δείχνουν να φαίνονται επικίνδυνοι. Άρχισαν οι λαθρομετανάστες να παίζουν τα αντιεξουσιαστικά παιχνίδια βίας με τις δυνάμεις ασφαλείας …Τα ίδια παιχνίδια, τα οποία θα “έπαιζαν” τα στελέχη του ΚΚΕ με την αστυνομία του Έβερτ υπό τις υποδείξεις των ξένων ιμπεριαλιστών. Η απειλή της Δημοκρατίας έχει αρχίσει να παίρνει σάρκα και οστά …Σκουρόχρωμη σάρκα συγκεκριμένα.
Ξαφνικά η βενιζελική εξουσία όχι απλά φεύγει από το πρώτο πλάνο του προβλήματος, αλλά θα γίνει το ασφαλές “καταφύγιο” των πολιτών. Οι φοβισμένοι πολίτες θα πάψουν να βρίζουν την αστυνομία, η οποία τους χτυπούσε ως “αγανακτισμένους” στο Σύνταγμα και θα στρατευτεί μαζί της, όταν θα κάνει τα ίδια στους “εχθρούς”. Οι άρχοντες του κράτους —και άρα οι βενιζελικοί— από “στόχος” θα γίνουν και πάλι “σωτήρες”. Ο βενιζελικός και Κολεγιόπαις Δένδιας ήδη άρχισε να παριστάνει τον “σωτήρα” των πολιτών. Πώς όμως θα γίνουν σωτήρες; …Όταν απειληθεί μια γενική κοινωνική σύρραξη κι αυτοί εμφανιστούν σαν οι απαραίτητοι παράγοντες για την κοινωνική ειρήνη.
Κατάλαβε ο αναγνώστης τον λόγο που “επένδυσαν” στη Χρυσή Αυγή; …Η σωσίβια “λέμβος” των βενιζελικών είναι. Μόνοι τους δημιούργησαν το πρόβλημα των λαθρομεταναστών και οι ίδιοι τώρα ενθαρρύνουν τη λάθος λύση, ώστε μέσα στο “θολό” τοπίο να ξεφύγουν. Τώρα “φουσκώνουν” τη Χρυσή Αυγή. Τη “φουσκώνουν” με τα δικά τους μέσα. Τα δικά τους μέσα έκαναν τον Κασιδιάρη φίρμα. Τα δικά τους μέσα τού έδωσαν “χρόνο” στα κεντρικά δελτία ειδήσεων. Τα δικά τους μέσα τον “εκπαίδευσαν” στην επαφή με τον κόσμο. Τα δικά τους μέσα τον “ακολουθούν” όταν δίνει ΑΙΜΑ ή ΤΡΟΦΗ μόνον σε Έλληνες και σε κανέναν άλλον. Όλα αυτά δεν έγιναν με τυχαία σειρά.
Αφού πρώτα δημιούργησαν την ξένη “απειλή”, τώρα θα βάλουν απέναντί της την ντόπια “άμυνα” …Την οξύθυμη και λίγο ανεγκέφαλη “άμυνα”. Θέλουν απέναντι σε μια μάζα να χρησιμοποιήσουν “εκνευρισμένη” μάζα, ώστε να εξασφαλίσουν για τους εαυτούς τους την πολυτιμότητα του ρόλου τού διαιτητή …Εύκολο είναι …Όποτε θέλουν μπορούν να προκαλέσουν ένα μαζικό φαινόμενο σύγκρουσης, το οποίο θα τρομοκρατήσει την κοινωνία. Από τη στιγμή που η δημοσιότητα “ενθαρρύνει” τη Χρυσή Αυγή να παριστάνει την “αρχή” και να στέλνει “κλιμάκια” και να πραγματοποιεί παράνομους ελέγχους ανθρώπων, στο “χέρι” του παρακράτους είναι το πότε θα προκαλέσει σύγκρουση. Το παρακράτος θα αποφασίσει πότε θα στείλει κάποια από τα “καλά” παιδιά των δουλεμπόρων και των ισλαμοναζί να “αμυνθούν”. Το παρακράτος θα αποφασίσει πότε θα χρησιμοποιήσει τους “19-χρονους”, που τώρα προστατεύει.
Όλα αυτά, τα οποία πλέον βλέπουμε να συμβαίνουν καθημερινά, δεν είναι τυχαία. Είναι μέρος μιας καλά μεθοδευμένης πολιτικής …Συντονισμένης από τα βενιζελικά κέντρα και παράκεντρα εξουσίας. Δεν είναι μόνον ο Πάγκαλος αυτός, ο οποίος “βλέπει” τους “φορείς” του φασισμού. Το ίδιο συμβαίνει και στα άλλα βενιζελικά “κλιμάκια”. “Αιματοχυσία” φοβάται ο Ψυχάρης και ζητάει συνάντηση με τον Τσίπρα. Γιατί να συναντηθεί με τον Τσίπρα και όχι με τον Βενιζέλο; Γιατί να συναντηθεί με τον Τσίπρα και όχι με τον Σαμαρά; Μήπως για να “υποδείξει” τους μονομάχους;
Αυτό ακριβώς συμβαίνει. Λειτουργούν ως συμμορία και κάνουν “στοχευμένες” κινήσεις, προκειμένου να τραβήξουν τους εαυτούς τους από το “κάδρο” και να παραστήσουν τους “διαιτητές” και τους “ψύχραιμους” της δημοκρατίας. Στόχος τους είναι να εμφανίσουν και πάλι σαν “μονομάχους” τους ίδιους ηλίθιους, οι οποίοι κάποτε μας οδήγησαν στον Εμφύλιο …Τους φανατικούς δεξιούς και τους επίσης φανατικούς της άκρας Αριστεράς, η οποία φτάνει μέχρι το ΚΚΕ …Τους φανατικούς της βλακώδους και αφελούς Δεξιάς εναντίον των ανεξάρτητων αριστερών “μισθοφόρων” με το “μπλοκάκι” της παροχής υπηρεσιών στην Ασφάλεια, μέχρι την πάμπλουτη “βιομηχανία” προβοκάτσιας ΚΚΕ.
Αυτό γίνεται τώρα. Αυτό προσπαθεί να κάνει ο Ψυχάρης. Θέλει να εμφανιστεί ως “συνομιλητής” των αντιμαχόμενων πλευρών …Ευαίσθητος και πολιτισμένος “συνομιλητής” κάποιων φανατικών μαζών. Με τον τρόπο αυτόν θέλει ν’ αποκλείσει τον εαυτό του και τους βενιζελικούς από την “εξίσωση” της καταστροφής …Θέλει να μας “δείξει” τους επιλεγμένους μονομάχους, για να μπορέσει η συμμορία των ομοίων του να τραβηχτεί από το “πλάνο”. Θέλει να μιλήσει ο Ψυχάρης στον Τσίπρα για τη Χρυσή Αυγή. Αυτός, ο οποίος μέσω του ΔΟΛ και του Mega ”φούσκωσε” τη Χρυσή Αυγή σαν “πρόβλημα” με την επιλογή του συγκεκριμένου συζητητή, θα βάλει “απέναντί” της τον Τσίπρα και άρα την επίσημη “Αριστερά”. Την “Αριστερά” από το ΣΥΡΙΖΑ μέχρι το ΚΚΕ, το οποίο έχει ταχθεί ήδη υπέρ των μεταναστών και άρα έχει πάρει ήδη θέση “απέναντι” στη Χρυσή Αυγή.
Όλα αυτά με τις “ευχές” των δανειστών …Με τις ευχές των ναζιστών της Νέας Τάξης …Της ίδιας Τάξης, που μας έβαλε στον Εμφύλιο …Της ίδιας Τάξης, που, για να σώσει τους συνεργάτες της και τον εαυτό της, έβαλε τους πάντες στο “στημένο” κυνήγι των “κομμουνιστών”, που δήθεν απειλούσαν τη Δημοκρατία. Σήμερα τον ρόλο των κομμουνιστών τον παίζουν οι ισλαμιστές και τον ρόλο των φανατικών και ανεγκέφαλων Δεξιών οι Χρυσαυγίτες. Οι δωσίλογοι βρήκαν και πάλι ρόλο να “κρυφτούν”. Και πάλι θα είναι οι προστάτες της Δημοκρατίας, οι οποίοι θα προσπαθήσουν να μας σώσουν από τους φανατικούς όλων των πλευρών. Μέσω του ΤΑΙΠΕΔ κλέβουν ακόμα και την τελευταία στιγμή και την ίδια ώρα “δείχνουν” σαν φασίστες ανθρώπους φτωχούς και αφελείς.
…Όλοι οι μηχανισμοί στην διάθεσή τους. Ο δήμαρχος Αθηνών έδωσε τη δυνατότητα να ξεκινήσουν στην Αθήνα τα “προεόρτια” τύπου Δεκεμβριανών. Δεν είναι τυχαίο το σύνθημα της διπλανής φωτογραφίας. Αυτό το σύνθημα δεν είναι γραμμένο από ισλαμιστές και πολύ περισσότερο από λαθρομετανάστες. Αυτό το σύνθημα είναι γραμμένο από βενιζελικούς παρακρατικούς και υπό την καθοδήγηση ξένων μυστικών υπηρεσιών …”Μιμείται” τη “σφαγή” του Μελιγαλά …Μιμείται τις προβοκάτσιες του ΚΚΕ απέναντι στη Δημοκρατία …Τις προβοκάτσιες εκείνες, οι οποίες “συσπείρωσαν” τον λαό απέναντι σε έναν εχθρό, τον οποίον δεν γνώριζαν.
Γι’ αυτόν τον λόγο τούς είναι χρήσιμοι οι ισλαμιστές στον σχεδιασμό. Τους είναι χρήσιμοι, όχι επειδή ανήκουν σε διαφορετική θρησκεία, αλλά γιατί η θρησκεία αυτή δεν είναι συμβατή με την αστική νοοτροπία. Είναι μια θρησκεία, που στη φανατική της μορφή “μισεί” τη Δημοκρατία και μπορεί να μιμηθεί τον σταλινισμό. Ελλείψει σταλινικών και μπολσεβίκων, εχθροί της Δημοκρατίας, οι οποίοι θα συσπειρώσουν τον λαό γύρω από τους “ήρωες” βενιζελικούς, θα είναι οι ισλαμιστές. Οι δεξιοί χρυσαυγίτες απλά θα είναι οι φανατικοί και οι ανεγκέφαλοι αντιφασίστες, οι οποίοι θα παίξουν τον περιορισμένο ρόλο τους μέχρι να επανέλθει η τάξη …Η τάξη στην οποία “βασιλεύουν” οι πάμπλουτοι βενιζελικοί.
Επειδή το παιχνίδι του Εμφυλίου είναι “χοντρό” για να παιχθεί μέχρι τέλους και πιθανότατα μπορεί να μην “τσιμπήσει” ο κόσμος,  έχουν και “εναλλακτικό” σχέδιο. Αν δεν “φάει” ο κόσμος τον κίνδυνο από το Ισλάμ και τους “πεμπτοφαλαγγίτες” λάθρο, οι οποίοι με τη βοήθεια των “κομμουνιστών” θέλουν να μας πάρουν την πατρίδα, έχουν εναλλακτική …Θα εμφανίσουν κίνδυνο για τη Δημοκρατία. Είχε “τσιμπήσει” κάποτε ο κόσμος σε έναν τέτοιο σχεδιασμό και γιατί όχι και τώρα. Έτσι κι αλλιώς ούτε τα ονόματα αλλάζουν. Κάποτε κάποια “σταγονίδια” απειλούσαν την κυβέρνηση-Παπανδρέου και αυτά ήταν τελικά που μας έβαλαν στη Χούντα …Τα “σταγονίδια” εκείνα, τα οποία τελικά αποδείχθηκε ότι ανήκαν στον ίδιο χώρο με τον “στόχο” τους …Τα “σταγονίδια” εκείνα, τα οποία και τότε ήταν εκλεκτοί των αποστατών …Των Λαμπράκηδων, των Μητσοτάκηδων, των Κωστόπουλων κλπ..
Τέτοια —ίδια— απειλητικά “σταγονίδια” ανακάλυψε το —ίδιο— Βήμα εναντίον μιας —ίδιας— βενιζελικής κυβέρνησης ενός συνονόματου εγγονού. Τέτοια παρωδία έργου και ακριβή επανάληψη σεναρίου δεν είχαμε ούτε στην εποχή της βιντεοκασέτας και του Ταμπτάκου.  Αυτό το ίδιο Βήμα μάς “ενημέρωσε” ότι και ο Τέως ετοιμάζεται να κάνει κόμμα …Ότι ότι. Προσπαθούν να ενεργοποιήσουν ένστικτα και φοβίες και δοκιμάζουν τα πάντα. Αρκεί να εμφανίσουν όλους τους γνωστούς εχθρούς της Δημοκρατίας και να παρουσιαστούν οι ίδιοι σαν εγγυητές της …Λίγο “ακριβοί”, αλλά εγγυητές. Οι δισεκατομμυριούχοι βενιζελικοί θα μας σώσουν από τους φασίστες Λοχαγούς και από τους φασίστες “γαλαζοαίματους” …Μιλάμε για εθνικό “κεφάλαιο” …”Χρυσό” στην κυριολεξία “κεφάλαιο”.
Το τέλος της ιστορίας.
Έρχεται πόνος.
Η παγκόσμια ιστορία φτάνει σε ένα κρίσιμο σημείο “καμπής” και αυτό δεν θα μπορούσε να αφήσει ανεπηρέαστη και την Ελλάδα. Η Νέα Τάξη των τοκογλύφων δείχνει σημάδια διάλυσης. Τα υπερβολικά χρέη των ισχυρών κρατών, σε συνδυασμό με την αποβιομηχάνιση της Δύσης —και άρα την αδυναμία ανάκαμψης—, οδηγούν τους πάντες σε αδιέξοδο. Φτάνουμε όλοι μαζί πλέον σε ένα αδιέξοδο, όπου αναγκαστικά θα οδηγηθούμε στον εντοπισμό και την κρίση αυτών, οι οποίοι μας οδήγησαν στο σημείο αυτό …Στην κρίση των ισχυρών. Για την Ελλάδα αυτοί οι ισχυροί είναι οι βενιζελικοί. Θα αποδειχθεί ότι ο “βενιζελισμός” είναι πραγματικά η πιο επικίνδυνη “αρρώστια”, που έπληξε ποτέ το ελληνικό “κορμί”.
Ποτέ άλλοτε στην υπερχιλιετή ιστορία του ελληνισμού δεν υπήρξε τέτοιος κίνδυνος για την επιβίωσή του. Αν δεν ήμασταν τυχεροί ως λαός, ώστε να φτάσουμε μαζί με όλους τους άλλους λαούς στον σημερινό ιδιόμορφο “τερματισμό”, θα μας είχε “αποτελειώσει” ο βενιζελισμός …Θα ήταν “μοιραίος” …Μια πραγματική κοινωνική “ασθένεια”, που εκφυλίζει την κοινωνία …Μια “ασθένεια”, η οποία δεν έχει κάποια συγκεκριμένα γεωγραφικά ή ταξικά χαρακτηριστικά, αλλά επεκτείνεται στο σύνολο του ελληνικού κορμού. Αυτή η “ασθένεια”, η οποία διαρκώς εμπλουτίζεται με νέα μέλη, έχει την τάση διαρκώς να επιδεινώνεται. Αντλεί ό,τι χειρότερο έχει η κοινωνία και τελικά το στρέφει εναντίον του εαυτού της.
Το αίτιο αυτής της “μάστιγας” βρίσκεται στην ατιμωρησία που προσφέρει στα μέλη της …ό,τι κι αν κάνουν …όσο εγκληματικό κι αν είναι. Εξουδετερώνει το πιο βασικό χαρακτηριστικό, που δίνει δύναμη στον ελληνισμό και είναι η έννοια της Δικαιοσύνης. Η κοινή αίσθηση των Ελλήνων περί δικαίου ήταν αυτή, η οποία πάντα ξεχώριζε τον ελληνισμό σε σχέση με όλους τους άλλους λαούς. Οι Έλληνες πολεμούσαν το άδικο απ’ όπου κι αν προέρχονταν αυτό. Δεν τιμούσαν τον απατεώνα, όσο κι αν αυτός “προόδευε”. Αποστρέφονταν τον άτιμο, ακόμα κι αν ήταν οικείος τους.
Αυτή η απέχθειά τους προς την απάτη και την αδικία δεν ήταν τυχαία …Προέκυπτε από την παιδεία τους …Προέκυπτε από τα Έπη. Ο λαός, ο οποίος λάτρεψε τον Αχιλλέα και τον Οδυσσέα, δεν μπορούσε να συγχωρέσει την αδικία. Οι ήρωές του γίνονταν “τρελοί” όταν αδικούνταν και αυτό ακριβώς περιγράφουν τα Έπη. Περιγράφουν την “τρέλα”, η οποία δικαίως καταλαμβάνει όποιον “πνίγεται” από το δίκιο του. Δεν μπορείς να είσαι Έλληνας και να μην αντιδράς, όταν βλέπεις την αδικία, είτε σε αφορά είτε όχι. Αυτή η αίσθηση έκανε πανίσχυρο τον ελληνισμό, εφόσον “εξόντωνε” τα “άρρωστα” φαινόμενα εν τη γενέσει τους. Η κοινωνία “τιμωρούσε” το άδικο πριν ακόμα φτάσουν οι δικαστές. Η κοινωνία ήταν τόσο αμείλικτη, που κανένας δικαστής —όσο σκληρός κι αν ήταν- δεν μπορούσε να την ανταγωνιστεί.
Ο αγώνας για το δίκιο ένωνε τους Έλληνες μεταξύ τους. Ο αγώνας για το δίκιο “σκότωνε” τα παράσιτα, τους τεμπέληδες και τους προδότες πριν καν δοκιμάσουν τη “τζάμπα” διάκριση. Ο αγώνας μη τυχόν και κάποιος με “μέσον” ή με “πονηριά” πάρει παραπάνω απ’ όσα δικαιούνταν δεν άφηνε τους Έλληνες ποτέ ήσυχους. Με αυτήν την αίσθηση περί δικαίου βάδιζαν οι ελληνικές “κοινότητες” μέσα στον χρόνο και αυτή θα ήταν το ιδανικό ν’ “αποτυπώσουν” οι Έλληνες στο οργανωμένο σύστημα Δικαιοσύνης του νεοσύστατου κράτους τους …Ήταν όμως άτυχοι …Έπεσαν πάνω στους βενιζελικούς …Έπεσαν στη χειρότερη μορφή του παρασιτισμού και μάλιστα στη χειρότερη δυνατή στιγμή, εφόσον τότε θεμελιωνόταν το κράτος στην τελική του μορφή. Το αποτέλεσμα ήταν να έχουμε ένα κράτος-”καρναβάλι” …Ένα κράτος ελληνορθόδοξων χριστιανών με προτεσταντική ηγεσία …Μια κοινωνία, η οποία δεν μπορούσε να βάλει “πυξίδα” για την νέα ιστορική πορεία.
Υπό αυτήν την έννοια αντιλαμβάνεται κάποιος διαφορετικά το περίφημο …”Ανήκομεν εις την Δύσιν”. Το αντιλαμβάνεται σε όλη του την τραγικότητα, εφόσον δεν σημαίνει ότι “ανήκομεν εις την Δύσιν” επειδή είμαστε ίδιοι μ’ αυτήν και ως εκ τούτου συμπορευόμαστε. Το “ανήκομεν εις την Δύσιν” δεν είναι μια ιστορική ή πολιτισμική διαπίστωση, όπως αρχικά φαίνεται. Στην πραγματικότητα είναι μια οικονομική ανακοίνωση προς τους Έλληνες. “Ανήκομεν εις την Δύσιν” ως ιδιοκτησία, γιατί μας παρέδωσαν σ’ αυτήν οι ηγέτες μας. “Ανήκομεν εις την Δύσιν”, γιατί μας πρόδωσαν οι ηγέτες, προκειμένου να πάρουν την “προμήθειά” τους. Όλα αυτά έγιναν, γιατί οι προδότες δεν τιμωρήθηκαν ποτέ για κανένα έγκλημά τους.
Δεν υπάρχει πλέον το κοινό περί δικαίου αίσθημα μεταξύ των Ελλήνων. Οι βενιζελικοί, μονοπωλώντας την εξουσία, έπαιξαν με τα ιερά και τα όσια του συστήματος. Δεν δίστασαν να παρέμβουν στη λειτουργία του συστήματος Δικαιοσύνης και σχεδόν “νέκρωσαν” αυτήν την κοινή κοινωνική αίσθηση. Εξασφαλίζοντας την ατιμωρησία για τις κλοπές και τις αδικίες τους, θέλησαν να κάνουν την αθλιότητα και κοινωνικά αποδεκτή …Έκαναν σχεδόν “μαγκιά” την αδικία, γιατί τους βόλευε να εμφανίζονται “μάγκες”, ενώ ήταν απλοί άχρηστοι απατεώνες, που πλούτιζαν κλέβοντας.
Σε αυτό το σημείο “νόθευσαν” την ελληνική νοοτροπία. Μεταφύτευσαν στην καρδιά του ελληνισμού —και άρα στην Ελλάδα— προτεσταντικά ήθη. Μετέφεραν τα πρότυπα του δυτικού καιροσκοπισμού και του συμφεροντολογισμού. Έκαναν κοινωνικά πρότυπα τους “ατιμώρητους” απατεώνες όλων των ειδών. Έκαναν πρότυπα τούς μαυραγορίτες που τα “κονόμησαν” και δεν τιμωρήθηκαν ποτέ. Έκαναν πρότυπα τα Κολεγιόπαιδα, τα οποία προοδεύουν με “μέσον”. Η Ελλάδα έδιωχνε με τις κλωτσιές τις Μελίνες και ο βενιζελισμός τις έφερνε “πίσω”, για να τις κάνει ηρωίδες. Μισό στρέμμα τάφο μπροστά στο Α’ νεκροταφείο έχει η Μελίνα, ενώ τον τάφο του Κολοκοτρώνη για να τον βρεις θα πρέπει να τον ψάξεις με χάρτη, αφού πρώτα “πατήσεις” κατά λάθος τον τάφο του Παναγούλη.
“Μπλοκάροντας” το πλέον βασικό χαρακτηριστικό του ελληνισμού, τον εξασθένισαν και σήμερα τον οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στον “θάνατο”.  Έχουν εξουδετερώσει το “ανοσοποιητικό” σύστημα του ελληνισμού, εφόσον έχουν “μπλοκάρει” το σύστημα Δικαιοσύνης …Εγγυημένο κέρδος να υπάρχει και ο “ιός” του βενιζελισμού θα επεκταθεί ακόμα κι εκεί που δεν θα μπορούσε να το φανταστεί ποτέ κανένας. Από τη Δικαιοσύνη πέρασε στην πολιτική, στον στρατό, στην Εκκλησία, στην τοπική αυτοδιοίκηση, στους συλλόγους κλπ.. Όπου δραστηριοποιούνται Έλληνες και υπάρχουν ταμεία με χρήματα, ο βενιζελισμός βρίσκει φιλόξενο “περιβάλλον” ν’ αναπτυχθεί.
Στη χώρα αυτή, που έστησε Θερμοπύλες, δοξάστηκαν οι Εφιάλτες και οι Λεωνίδες λυντσαρίστηκαν …Πουθενά στον κόσμο οι δωσίλογοι δεν κατηγόρησαν τους αντιστασιακούς, επειδή αυτοί …αντιστάθηκαν …Πουθενά στον κόσμο αυτοί, οι οποίοι έγιναν μεγιστάνες από επιδοτήσεις της Χούντας δεν τιμήθηκαν και σαν αντιστασιακοί δημοκράτες …Πουθενά στον κόσμο δεν υπάρχει νόμος σαν αυτόν, που η βενιζελική συμμορία έχει επινοήσει, περί ευθύνης υπουργών …Πουθενά στον κόσμο δεν υπάρχουν “ανεξάρτητες” αρχές μονίμως στελεχωμένες με άχρηστους πρώην δικαστικούς και απαλλαγμένες από κάθε ποινική ευθύνη. Μόνον στην Ελλάδα των βενιζελικών συμβαίνουν αυτά. Έχοντας εξασφαλίσει τις “πλάτες” των ξένων κάνουν ό,τι θέλουν …Πουθενά στον πολιτισμένο κόσμο δεν θα επέτρεπε η Δικαιοσύνη την ίδρυση ενός ΤΑΙΠΕΔ …Πουθενά στον πολιτισμένο κόσμο δεν θα επέτρεπε η Δικαιοσύνη τις “παραγραφές” των εγκλημάτων των πολιτικών.
Λογικό είναι λοιπόν να βλέπουμε διαρκώς μια επιδείνωση της κατάστασης. Στην κυριολεξία δεν υπάρχει καταστροφικό γεγονός για τον ελληνισμό για το οποίο να μην ευθύνεται στο μεγαλύτερο βαθμό ο βενιζελισμός. Εδώ και έναν αιώνα δεν υπάρχει ούτε μία γενιά Ελλήνων, που να μην υπέφερε εξαιτίας του …Όλα για το κέρδος …Διαρκώς υψωμένη “σημαία” ευκαιρίας …Διαρκώς σε αναζήτηση νέων “αφεντικών” …σε αναζήτηση για “προμήθεια” από την “εκποίηση” του ελληνισμού. Μιλάμε για μια συμμορία ακρίδων …Μια συμμορία, της οποίας η ιστορία είναι πολύ πιο βαθιά απ’ ό,τι φαντάζεται κάποιος. Η σημερινή παράδοσή μας στο ΔΝΤ είναι η τελευταία φάση ενός διαρκούς “ξεπουλήματος”.
…Ο βενιζελισμός κατέστρεψε τον ελληνισμό της Μαύρης Θάλασσας και επέτρεψε στον Στάλιν να τον “εξοστρακίσει” στα βάθη της Ασίας …Ο βενιζελισμός κατέστρεψε τον ελληνισμό της Μικράς Ασίας και επέτρεψε στον Κεμάλ να τον “ξηλώσει” από τις πατρίδες αιώνων …Ο βενιζελισμός συνεργάστηκε με τους Ναζί και επέτρεψε στον Χίτλερ να ρημάξει μια χώρα …Ο βενιζελισμός συνεργάστηκε με τους Αμερικανούς και μας οδήγησε στον Εμφύλιο …Ο βενιζελισμός μάς οδήγησε στη Χούντα …Ο βενιζελισμός πρόδωσε την Κύπρο …Ο βενιζελισμός μάς λεηλάτησε στη Μεταπολίτευση …Ο βενιζελισμός συνεργάστηκε με το Ισραήλ και “ξεπουλάει” τη γη στην Παλαιστίνη …Ο βενιζελισμός σήμερα μάς παραδίδει “πακέτο” στους δανειστές μας …Όλα για το κέρδος …Ο μόνος “θεός” των βενιζελικών.
Σήμερα, που ο ελληνικός λαός στην κυριολεξία πεινάει, αυτοί δεν παύουν ν’ ασχολούνται καθημερινά με τη λεηλασία. Σ’ αυτές τις δύσκολες ώρες για τον λαό, όπου υπάρχει περίεργη δοσοληψία με υποψία κέρδους για τους απατεώνες, πάντα βενιζελικοί πρωταγωνιστούν. Από τις κλοπές του ληστρικού ΤΑΙΠΕΔ μέχρι το “στικάκι” που “ξέχασε” ο Βενιζέλος να “αξιοποιήσει” ως Υπουργός και το πήρε σπίτι του ως “αντικείμενο”, πάντα οι βενιζελικοί επωφελούνται.
Οι άνθρωποι είναι απίστευτοι και απίθανοι. “Βουλιάζει” η πατρίδα και αυτοί κλέβουν τα “ασημικά” της. Όπου υπάρχει έγκλημα και κλοπή εις βάρος του λαού και του κράτους, πάντα κάποιος βενιζελικός θα πρωταγωνιστεί. Όπου υπάρχει ψέμα, προκειμένου να ξεγελαστεί ο λαός, πάντα κάποιος βενιζελικός το έχει πει. Όλα αυτά δεν έγιναν τυχαία. Όλα αυτά ήταν ένα προμελετημένο “έγκλημα”.  Ο Γιωργάκης, που μας έβαλε στο ΔΝΤ και ο Αντωνάκης, που τον “κατήγγειλε”, εφαρμόζοντας το Μνημόνιο, ήταν “κρίκοι” της ίδιας αλυσίδας.
Όλα αυτά αποφασίστηκαν σε μυστικές συναντήσεις των “εκλεκτών” και ζητήθηκαν από τα δουλικά να εξυπηρετήσουν. Κάθε εξυπηρέτηση εις βάρος της πατρίδας είχε ως ανταμοιβή και μια μεγάλη “καριέρα” βενιζελικού …Στη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ “ζήτησαν” να παραδοθεί ο τραπεζικός τομέας στους βενιζελικούς τοκογλύφους και ο Μητσοτάκης, ο οποίος το αποδέχθηκε, έγινε Πρωθυπουργός …Στη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ “ζήτησαν” την είσοδο των Αλβανών μεταναστών στην Ελλάδα και ο Αντωνάκης, ο οποίος το αποδέχθηκε, έγινε Πρωθυπουργός. …Στη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ “ζήτησαν” την είσοδό μας στο ΔΝΤ και ο Γιωργάκης έγινε επίσης Πρωθυπουργός.
Τα πάντα από εκεί ξεκινάνε κι εκεί καταλήγουν. Εκεί βρίσκονται τα αφεντικά των βενιζελικών …Στη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ των Σιωνιστών και των Ναζιστών …Στη Λέσχη αυτή, η οποία που θεωρητικά ιδρύθηκε για την αναχαίτιση του αντιαμερικανισμού στην Ευρώπη και πρακτικά για την εξυπηρέτηση του αμερικανικού ιμπεριαλισμού, ο οποίος προκαλούσε τον αντιαμερικανισμό αυτόν …Στη Λέσχη του Ρότσιλντ, του Ροκφέλερ, του Μπους, αλλά και του ναζιστή Πρίγκιπα Βερνάρδου …Στη Λέσχη η οποία είναι εκ των δεδομένων το “τερματικό” όπου επικοινωνούν οι βενιζελικοί με τα “αφεντικά” τους …Στην Λέσχη όπου απλά ανακοινώνονται οι αποφάσεις των αφεντικών στα δουλικά τους.
…Στη Λέσχη αυτή “ζήτησαν” να μην γίνουν ποτέ απαιτητές από την πλευρά της Ελλάδας οι γερμανικές οφειλές και ο Πάγκαλος, ο Παπακωνσταντίνου, ο Παπανδρέου, η Μπακογιάννη —που το αποδέχθηκαν— έγιναν υπουργοί Εξωτερικών …Στη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ “ζήτησαν” να οδηγήσουν με τεχνητό “φούσκωμα” του ελλείμματος την Ελλάδα στο ΔΝΤ και ο Παπαθανασίου και ο Παπακωνσταντίνου —που το αποδέχθηκαν— έγιναν Υπουργοί Οικονομικών …Στη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ “παρήγγειλαν” τον “συνωστισμό” της Σμύρνης και όσοι το αποδέχθηκαν έγιναν Υπουργοί Παιδείας.
Ας ψάξει κάποιος να δει ποιοι πολιτικοί ασχολήθηκαν με το μεταναστευτικό, με το έλλειμμα, με το ΔΝΤ ή με την εκπαίδευση και ας δει στη συνέχεια τη “λίστα” της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ …Αμφίδρομη σχέση υπάρχει μεταξύ πρωταγωνιστών και παραχωρήσεων …Απλά πράγματα. Αν γνωρίζεις τη λίστα της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ, γνωρίζεις ποιοι πρόδωσαν την πατρίδα. Αν γνωρίζεις ποιοι πρόδωσαν την πατρίδα, μπορείς να φτιάξεις τη λίστα της Λέσχης, χωρίς να την έχεις δει ποτέ.
…”Αν σου πω τι συζητάμε στη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ, μετά θα πρέπει να σε …σκοτώσω”, μας είπε μεταξύ σοβαρού κι αστείου σε ανύποπτο χρόνο ο χιουμορίστας δωσίλογος Παπακωνσταντίνου. Εμείς δεν γνωρίζουμε τι θα έκανε ο ίδιος απέναντι σε κάποιον, που θα γνώριζε τον ρόλο του. Γνωρίζουμε όμως με απόλυτη βεβαιότητα τι θα έκανε ο λαός στον Παπακωνσταντίνου, αν γνώριζε τον ρόλο του …Θα τον κρεμούσε από τα αχαμνά του στην πλατεία Συντάγματος.
Παρ’ όλο που ζούμε σε καιρό μεγάλης θλίψης, η αισιοδοξία μας είναι μεγάλη, γιατί πλησιάζει το τέλος. Έρχεται η ώρα της Κρίσης και όπου υπάρχει κρίση προδοτών, υπάρχει και πόνος …Μεγάλος πόνος. Σειρά πλέον να πονέσουν έχουν οι προδότες και όχι οι λαοί. Οι λαοί, όσο ήταν να πονέσουν, έχουν ήδη πονέσει …Τώρα έρχεται η σειρά των άλλων. Ο γράφων μπορεί να διαβεβαιώσει τους ενδιαφερόμενους ότι σύντομα θα πονέσουν πολύ άσχημα …Πάρα πολύ άσχημα …Τόσο άσχημα, όσο δεν φαντάζονται. Τα μέλη της γνωστής Λέσχης θα συνθέσουν μια “Λέσχη”, στην οποία κανένας δεν θα θέλει να μπει …και αυτοί, οι οποίοι είναι μέσα, δεν θα μπορούν ποτέ να βγουν.
Εδώ έχει νόημα η φράση …”Έχουν γνώση οι φύλακες”. Η ανθρωπότητα —και η Ελλάδα ειδικότερα— έχει “φύλακες” …Απόλυτα εξειδικευμένους “φύλακες”, οι οποίοι γνωρίζουν τα πάντα σ’ ό,τι αφορά τα πρόσωπα και τις πράξεις τους. Με “χειρουργική” ακρίβεια θα αποκολληθούν όλοι αυτοί από την κοινωνία και τις οικογένειές τους, για να βαδίσουν τον “δρόμο” της τιμωρίας. Το μόνο θετικό της σημερινής κρίσης είναι αυτό …”Έπνιξαν” τους Έλληνες στην αδικία και τους “ξύπνησαν” …”Έπνιξαν” τους Έλληνες στην αδικία και τώρα θα δουν τι κάνουν τα παιδιά των Ελλήνων, όταν τους “πνίγει” η αδικία …Έρχεται πόνος …Πολύς πόνος …Δίκαιος πόνος πάνω σε άδικους ανθρώπους…ΝΑΖΙ τα φάγατε και …ΜΑΖΙ θα πονέσετε.  
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ
Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο – ΕΑΜ Β’
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters