Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

Τροπολογία του δασικού νόμου μέσα σε άσχετο νομοσχέδιο φωτογραφίζει την ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ


Βρίσκεται στο στάδιο της επεξεργασίας στις Επιτροπές της Βουλής και θα ψηφιστεί τις επόμενες μέρες.
Το άρθρο 181, σελ. 98, “Μεταλλευτικές- λατομικές εργασίες εντός δασών- δασικών εκτάσεων” (πατήστε πάνω στην εικόνα για να το διαβάσετε) δεν έχει προφανώς καμία σχέση ούτε με ενεργειακές αγορές ούτε με παραγωγή υδρογονανθράκων.
Μεταλλευτική εταιρεία πλην της ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ που να...
έχει ή να προτίθεται να κατασκευάσει εργοστάσιο μεταλλουργίας μέσα σε δάσος, δεν γνωρίζουμε να υπάρχει .
Εταιρεία πλην της ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ που να προτίθεται να γεμίσει το πηγάδι της εξόρυξης με μεταλλουργικά απόβλητα – και που ενδέχεται αυτό να μην επαρκέσει και να απαιτηθούν κι άλλοι χώροι,  πάλι μέσα στο δάσος – επίσης δεν γνωρίζουμε να υπάρχει.
Τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια;

KARXARIAS.bmp 
Με τη γνωστή μέθοδο των τροπολογιών σε άσχετα νομοσχέδια ανατρέπεται άρδην η ισχύουσα νομοθεσία, χωρίς οι ενδιαφερόμενοι πολίτες και οργανώσεις να πάρουν μυρωδιά ώστε να μπορέσουν να αντιδράσουν. Η συγκεκριμένη διάταξη εισάγεται ως τροπολογία στο δασικό νόμο 998/1979 και συγκεκριμένα στην παράγραφο 3 άρθρο 57 αυτού (όλος ο  νόμος εδώ). 

Βρίσκεται στο στάδιο της επεξεργασίας στις Επιτροπές της Βουλής και θα ψηφιστεί τις επόμενες μέρες.
Το άρθρο 181, σελ. 98, “Μεταλλευτικές- λατομικές εργασίες εντός δασών- δασικών εκτάσεων” (πατήστε πάνω στην εικόνα για να το διαβάσετε) δεν έχει προφανώς καμία σχέση ούτε με ενεργειακές αγορές ούτε με παραγωγή υδρογονανθράκων.
Μεταλλευτική εταιρεία πλην της ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ που να...
έχει ή να προτίθεται να κατασκευάσει εργοστάσιο μεταλλουργίας μέσα σε δάσος, δεν γνωρίζουμε να υπάρχει .
Πρέπει να σημειωθεί ότι το άρθρο 57 μιλάει για “μεταλλευτικές και λατομικές εργασίες” εντός δασών και δασικών εκτάσεων, όμως  πουθενά στο δασικό νόμο δεν αναφέρεται και δεν επιτρέπεται η μεταλλουργία.
Για να πάμε από το ένα στο άλλο μεσολάβησε το “Ειδικό Χωροταξικό Πλαίσιο Αειφόρου (!) Ανάπτυξης της Βιομηχανίας” του κ. Σουφλιά (2009) που επιτρέπει την εγκατάσταση της βαριάς βιομηχανίας της μεταλλουργίας μέσα σε δάση, δασικές εκτάσεις, ακόμα και προστατευόμενες περιοχές. 
Η διάταξη αυτή του Χωροταξικού της Βιομηχανίας ήταν που πυροδότησε σωρεία προσφυγών στο Συμβούλιο Επικρατείας. Σήμερα, θεωρώντας δεδομένο ότι θα ισχύσει ως έχει το Χωροταξικό, η Κυβέρνηση πάει ένα βήμα πιο πέρα και επιτρέπει σα να μην τρέχει τίποτα την απόθεση των τοξικών αποβλήτων της μεταλλουργίας μέσα σε δάση. Με μια απλή τροπολογία σε άσχετο νομοσχέδιο που δεν μπήκε ποτέ σε δημόσια κριτική.
Το νομοσχέδιο αναρτήθηκε το Μάιο για δημόσια διαβούλευση στο opengov.gr ως “Λειτουργία Ενεργειακών Αγορών, Ηλεκτρισμού και Φυσικού Αερίου” με 156 άρθρα μόνο (δείτε τη σχετική έκθεση) . 
Το δεύτερο κομμάτι του Νομοσχεδίου “Έρευνα, Παραγωγή και δίκτυα μεταφοράς Υδρογονανθράκων και άλλες ρυθμίσεις” με 42 άρθρα, μεταξύ των οποίων και το επίμαχο 181, εισήχθη εκ των υστέρων και συγκεκριμένα μόλις μία μέρα πριν κατατεθεί το “συνδυασμένο” νομοσχέδιο στη Βουλή!!! Θα μπορούσαμε να το ονομάσουμε “προχειρότητα” αλλά δυστυχώς πρόκειται περί προμελετημένου εγκλήματος.
Αξίζει να επισημανθεί η στάση του Βουλευτή ΠΑΣΟΚ και Προέδρου της Επιτροπής Περιβάλλοντος της Βουλής Κώστα Καρτάλη  που κατά τη συζήτηση (Α΄ ανάγνωση) του Νομοσχεδίου εξέφρασε την αντίθεση του στη συγκεκριμένη, αλλά και σε άλλες διατάξεις του. «Ουδείς είναι κατά της ανάπτυξης, αλλά να φροντίσουμε ώστε οι παρεκκλίσεις από την περιβαλλοντική νομοθεσία να περιορίζονται σε εξαιρετικές μόνο περιπτώσεις αντί να αποκτήσουν επιδημικό χαρακτήρα

Πηγή
 
http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2011/07/blog-post_890.html

Γιώργος Δελαστίκ : “Η πολιτική διακήρυξη του Δ’ Ράιχ”ef

Ρίγος προκαλεί η απλή ανάγνωση στο περιοδικό DerSpiegel του βαρυσήμαντου –με όλη τη σημασία της λέξης– άρθρου υπό τον εύγλωττο τίτλο «Όλη η εξουσία στο κέντρο» (σ.σ. εννοεί το Βερολίνο και αναφέρεται στην εξουσία της ΕΕ) και τον εξίσου αποκαλυπτικό υπότιτλο «Γιατί ένας εκδημοκρατισμός δεν μπορεί να σώσει την Ευρώπη». Συγγραφέας, ο Χέρφριντ Μίνκλερ, καθηγητής Πολιτικών Επιστημών στο Πανεπιστήμιο Χούμπολτ του Βερολίνου.

Χωρίς υπερβολή, μπορούμε να ομολογήσουμε ότι πρόκειται για την πιο ολοκληρωμένη, την πιο άριστα δομημένη πολιτική διακήρυξη υπέρ της προώθησης του Δ’ Ράιχ της Γερμανίας σε όλη την έκταση της Ευρώπης!

Οι θέσεις αυτού του άρθρου-πολιτικής διακήρυξης διακρίνονται από τη σαφήνεια και την ακριβολογία που ανέκαθεν χαρακτήριζε τους Γερμανούς.

Ο συγγραφέας απορρίπτει αναφανδόν κάθε ιδέα όχι μόνο περαιτέρω προώθησης της πολιτικής ενοποίησης της ΕΕ, αλλά και εκδημοκρατισμού των θεσμών της.

«Όποιος προωθεί τώρα τον εκδημοκρατισμό της Ευρώπης παρακινεί σε ένα ριψοκίνδυνο παιχνίδι, το οποίο μπορεί να καταλήξει σύντομα στην κατάρρευση της Ευρώπης», υποστηρίζει.

Δεν υπάρχουν προϋποθέσεις

«Μια δημοκρατία χρειάζεται προϋποθέσεις, οι οποίες τώρα δεν υπάρχουν στην Ευρώπη… Ο ευρωπαϊκός πληθυσμός ούτε ήταν ούτε είναι ευρωπαϊκός λαός… Η ανυπαρξία κοινωνικο-οικονομικών και πολιτικο-πολιτιστικών προϋποθέσεων φαίνεται πολύ καθαρά με τη διευρυνόμενη αμοιβαία δυσπιστία μεταξύ των Ευρωπαίων που προκάλεσε η κρίση του ευρώ. Όποιος βασίζεται τώρα στον εκδημοκρατισμό ενισχύει τις φυγόκεντρες δυνάμεις στην Ευρώπη», υποστηρίζει ο Γερμανός καθηγητής.

Επικρίνει τις ευρωπαϊκές ελίτ για τα μέχρι τώρα λάθη τους. «Οι πολιτικές ελίτ της Ευρώπης παρουσιάζουν σήμερα μια εικόνα της συμφοράς», υπογραμμίζει αρχίζοντας το άρθρο του. «Η κακή εικόνα που δίνει αυτή τη στιγμή η Ευρώπη οφείλεται ουσιωδώς στην ανικανότητα των ελίτ της», προσθέτει μεταξύ πολλών άλλων επικριτικών σχολίων.

Δεν έχει, όμως, καμιά πρόθεση να στραφεί προς τους λαούς της Ευρώπης. «Παρ’ όλα τα λάθη και τις αδεξιότητές τους, οι ελίτ είναι αυτές που κρατούν την Ευρώπη ενωμένη. Μήπως, λοιπόν, θα έπρεπε να σκέφτεται κανείς τώρα όχι για εκδημοκρατισμό, αλλά για μια βελτιωμένη ικανότητα χειρισμών των ελίτ;» αναρωτιέται ρητορικά ο Χέρφριντ Μίνκλερ, και δίνει αμέσως ο ίδιος την απάντηση: «Η παρούσα κρίση πρέπει, λοιπόν, να θεωρηθεί ως κάλεσμα για να αναδομήσουμε την Ευρώπη, έτσι ώστε να παράγει καλύτερες ελίτ και να προσφέρει σε αυτές τις ελίτ καλύτερες δυνατότητες χειρισμών», τονίζει.

«Όλη η εξουσία στη Γερμανία!»

Το πνεύμα που διαπνέει αυτές τις θέσεις είναι διάχυτο: «όχι» στον εκδημοκρατισμό των ευρωπαϊκών θεσμών, «ναι» στη συγκέντρωση εξουσίας στα χέρια των ελίτ. Οι Γερμανοί, όμως, δεν συνηθίζουν να αφήνουν ιδέες να αιωρούνται. Προτιμούν να τις προσδιορίζουν με σαφήνεια.

«Είναι αποφασιστικής σημασίας το γεγονός ότι τα σφάλματα των ελίτ μπορούν να διορθωθούν μόνο από τις ίδιες τις ελίτ και ότι η προσπάθεια να διορ θωθούν τα σφάλματα των ελίτ μέσω καταναγκαστικού εκδημοκρατισμού θα κατέληγαν σε άτακτη κατάρρευση της συντεταγμένης Ευρώπης», αναφέρει ο αρθρογράφος, και συνεχίζει: «Η κατευθυντήρια ιδέα για την αναδόμηση της Ευρώπης συνίσταται, λοιπόν, στο ότι οι φυγόκεντρες δυνάμεις, οι οποίες μεγαλώνουν από τις απαιτήσεις εθνικής κυριαρχίας των κρατών-μελών που συνεχίζουν να υπάρχουν και από τις κοινωνικο-οικονομικές και πολιτικές διαφορές των επιμέρους περιοχών, πρέπει όχι μόνο να τιθασευτούν, αλλά και να μεταβληθούν σε κεντρομόλες δυνάμεις».

Έπειτα από αυτά, έρχεται η πρόταση που εμπεριέχει την ουσία της υπόθεσης: «Με άλλα λόγια, η Ευρώπη χρειά ζεται ένα δυνατό μέσο, ένα κέντρο πλήρες εξουσιών – αλλιώς θα αποτύχει», τονίζει!

Όλη η εξουσία στο ισχυρό πολιτικό κέντρο της ηπείρου λοιπόν, με άλλα λόγια… στη Γερμανία!

Ανακατανομή της εξουσίας

Ο Γερμανός καθηγητής έχει πλήρεις προτάσεις για την ανακατανομή της εξουσίας που, κατά την άποψή του, επιβάλλεται να λάβει χώρα στην ευρωπαϊκή ήπειρο, ώστε να εναρμονιστεί με τη σημερινή ηγεμονική θέση της Γερμανίας στην ευρωπαϊκή ολοκλήρωση της ΕΕ. Αρχίζοντας από τα ουσιώδη, θεωρεί με κομψό τρόπο «τελειωμένο» τον περιβόητο γαλλογερμανικό άξονα!

«Στο παρελθόν γινόταν συχνά λόγος για τον άξονα Παρισιού – Βόννης (σ.σ. όσο η Βόννη ήταν πρωτεύουσα της Δυτικής Γερμανίας, πριν από την ενσωμάτωση της Ανατολικής) και αντίστοιχα Παρισιού – Βερολίνου, ο οποίος θα έπρεπε να είναι άθικτος για να μπορεί η Ευρώπη να συνεχίζει την πορεία της. Στο μεταξύ, το φορτίο που βρίσκεται πάνω σε αυτό τον άξονα έγινε πολύ βαρύ», αναλύει ο αρθρογράφος του DerSpiegelκαι έρχεται «στο ψητό»:

«Ζητείται από τους Γερμανούς η άσκηση περισσότερης ηγεσίας, αλλά αμέσως μόλις επιδειχτεί έστω και λίγη, την αρνούνται, αν δεν την καταπολεμούν».

Τέρμα, λοιπόν, ο γαλλογερμανικός άξονας ως κινητήρια δύναμη της Ευρώπης. Το ζητούμενο, πλέον, είναι η άσκηση της γερμανικής ηγεμονίας, η οποία δήθεν προβάλλεται ως… «απαίτηση» των Ευρωπαίων (!), με παράλληλη αντιμετώπιση των αντιστάσεων που εμφανίζονται στην πανευρωπαϊκή γερμανική επικυριαρχία.

Εδώ ο Χέρφριντ Μίνκλερ αρχίζει να αναπτύσσει θεωρίες που δεν ευσταθούν, είναι όμως αποκαλυπτικές της νέας γερμανικής θεώρησης της κατάστασης που επικρατεί στην ΕΕ και υποδηλώνουν το πώς βλέπουν οι Γερμανοί την εξέλιξη της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης.

«Στην Ευρώπη η περιφέρεια έχει υπερβολικά μεγάλη εξουσία και το κέντρο πολύ μικρή. Όσο δεν αλλάζει αυτή η κατάσταση, δεν θα βγουν από την κρίση η ΕΕ και το ευρώ. Μια ανακατανομή του πολιτικού βάρους (σ.σ. των κρατών-μελών της ΕΕ και της Ευρωζώνης) στην Ευρώπη μπορεί να είναι δύσκολη, αλλά αυτό δεν αλλάζει καθόλου το γεγονός ότι είναι αναγκαία», υπογραμμίζει με ιδιαίτερη έμφαση, μη παραλείποντας να εκφράσει τη λύπη του για το φανταστικό «γεγονός» ότι δήθεν «στο μεταξύ κυριαρχεί η περιφέρεια επί του κέντρου και επιβάλλει αυτή τόσο την πολιτική ατζέντα όσο και τους ρυθμούς της διαδικασίας λήψης αποφάσεων»!

Λατρεία της δύναμης

Η γερμανική λατρεία της ισχύος αποτυπώνεται ανάγλυφα στο βαρυσήμαντο αυτό άρθρο, όπου ανακηρύσσεται σε μέγιστο σφάλμα των ηγετικών κύκλων της Ευρώπης το ότι δεν ήταν επαρκώς επιθετικοί τόσο στη διεθνή σκηνή όσο και στο εσωτερικό των χωρών τους.

«Τα λάθη του παρελθόντος μπορούν ίσως να εξηγηθούν μόνο μέσω του γεγονότος ότι οι (σ.σ. ευρωπαϊκές) ελίτ φρόντιζαν μόνο για τη διαχείριση της ευημερίας και όχι περισσότερο για το στρατηγικό αγώνα για εξουσία και επιρροή», γράφει ο αρθρογράφος και συνεχίζει: «Ίσως οι ευρωπαϊκές ελίτ είναι θύμα των διακηρύξεών τους, οι οποίες αποσκοπούν στη νομιμοποίη ση του σχεδίου (της ευρωπαϊκής ενοποίησης) στα μάτια των πληθυσμών τους. Είδαν τον εαυτό τους ως ένα είδος ήρεμων γιγάντων και όχι ως ισχυρούς πολιτικούς παράγοντες, που προς τα έξω αγωνίζονται για τα συμφέροντά τους και προς τα μέσα επιβάλλονται. Το να εναλλάσσει κανείς τη νομιμοποίηση με τη στρατηγική αποτελεί ολέθριο σφάλμα στην πολιτική, το οποίο δεν μπορεί να συγχωρηθεί».

Ο Χέρφριντ Μίνκλερ είναι σταθερά προσηλωμένος στο στόχο: «Μια περισσότερο ή λιγότερο συντεταγμένη κρατική χρεοκοπία της Ελλάδας θα ήταν μόνο ένα βηματάκι για τη σωτηρία του ευρώ. Το αποφασιστικό βήμα είναι ένα πολιτικό Σύνταγμα της Ευρώπης», τονίζει στο άρθρο του.

Μίσος κατά των λαών

Δεν ανησυχεί καθόλου ως προς το αν οι ηγέτες χωρών της ΕΕ θα εμποδίσουν την υλοποίηση αυτών των σχεδίων. Δεν θέλει, όμως, απολύτως καμία ανάμειξη των λαών της Ευρώπης. Πάση θυσία πρέπει να μην τεθεί το σχέδιο υπό την έγκρισή τους.

«Πάνω απ’ όλα το όργανο του δημοψηφίσματος έχει αποδειχτεί στο παρελθόν ως σκληρό ρόπαλο, το οποίο οι λαϊκιστές παράγοντες έχουν χώσει στις ακτίνες του τροχού της Ευρώπης», γράφει έντρομος και βέβαιος ότι οι Ευρωπαίοι πολίτες σίγουρα θα ψήφιζαν εναντίον κάθε σχεδίου επιβολής της γερμανικής κυριαρχίας του Δ’ Ράιχ στη Γηραιά Ήπειρο.

«Στη σημερινή κατάσταση, ο εκδημοκρατισμός της ΕΕ θα δυνάμωνε τη δυνατότητα χειρισμών των αντιευρωπαϊκών παραγόντων και θα μεγάλωνε τον αριθμό αυτών που παίζουν με το βέτο στις Βρυξέλλες», ομολογεί με προφανή εχθρότητα και μίσος κατά των λαών των χωρών της Ευρώπης…

Δημοσιεύτηκε στο περιοδικό “Επίκαιρα” στις 14/7/11
Πηγη

http://anti-ntp.blogspot.com/2011/07/ef.html

Βρέθηκε ο χώρος για το μουσουλμανικό τέμενος της Αθήνας.Αίσχος! Κανένα τέμενος,πουθενά! Για να μη γίνουμε Όσλο....

Τροπολογία με την οποία "ανοίγει ο δρόμος" για τη λειτουργία, στο χώρο του Ελαιώνα, λατρευτικού χώρου (τεμένους) για τους μουσουλμάνους που μένουν στην Αθήνα, κατατέθηκε στη Βουλή.

Το ισλαμικό τέμενος, η κατασκευή του οποίου αναβάλλεται για σχεδόν δύο δεκαετίες, προβλέπεται να λειτουργήσει "σε τμήμα δημοσίου κτήματος" της περιοχής του Ελαιώνα και ειδικότερα "σε υφιστάμενο κτίριο, το οποίο θα ανακαινιστεί και θα μετασκευαστεί κατάλληλα", όπως αναφέρεται στην τροπολογία.Για την ταχεία εκτέλεση του έργου, η ανάθεση της μελέτης και της κατασκευής του θα γίνει στην Ειδική Υπηρεσία Δημοσίων Έργων του υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων και οι σχετικές δαπάνες θα βαρύνουν το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων του υπουργείου Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων.
Σε σχέση με τη διαχείριση του τεμένους μετά την ολοκλήρωση της κατασκευής του, στην τροπολογία ορίζεται ότι η χρήση του παραχωρείται από το δημόσιο δωρεάν στο νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου με την επωνυμία "Διοικούσα Επιτροπή Ισλαμικού Τεμένους Αθηνών", που συστάθηκε με νόμο του 2006.


http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2011/07/blog-post_3923.html

Το μήνυμα της χθεσινής συνόδου κορυφής...παγκόσμια οικονομική διακυβέρνηση!!

ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ Η ΚΟΙΤΙΔΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΝΑ ΕΞΑΓΕΙ ΦΑΣΙΣΜΟ....


" 'Εχει σημασία να ερμηνεύσουμε σωστά, το μήνυμα που έστειλε σήμερα η Ε.Ε, η ευρωζώνη στις αγορές, έστειλε ένα αίτημα για παγκόσμια οικονομική διακυβέρνηση, για διαφάνεια...."ΠΟΙΟΣ το είπε ΑΥΤΟ;Η απάντηση στο βίντεο που ακολουθεί:



http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2011/07/blog-post_6804.html

Αλυσόδεσαν εναν λαό για 50 τουλάχιστον χρόνια..

...και..πανηγυρίζουν για τη διάσωση των τραπεζιτών!
Έρχεται μνημόνιο,εμπράγματες εγγυήσεις,επιλεκτική χρεοκοπία με απρόβλεπτες συνέπειες και ..σχέδιο Μάρσαλ για να συνεχιστεί το φαγοπότι τραπεζιτών και μεγάλων εμποροβιομήχανων.
Το νέο πακέτο βοήθειας συνολικού ύψους 160 δισ ευρώ με μείωση του επιτοκίου στο 3,5%  θα οριστικοποιηθεί με νέα δανειακή σύμβαση, δηλαδή με νέο Μνημόνιο άγνωστου τη στιγμή αυτή περιεχομένου που θα κληθούν να πληρώνουν χωρίς αντίρηση και με σκυμένο το κεφάλι οι πολίτες τα επόμενα 30 έως 50 χρόνια!

Τίθεται σε εφαρμογή το αποκαλούμενο νέο σχέδιο Μάρσαλ για την Ελλάδα, με έμφαση στην ανάπτυξη και στις επενδύσεις των οικονομικά ισχυρών και παραπέρα εξαθλίωση των... μη ανέργων πολιτών που ακόμα θα εργάζονται,με μεροκάματα και μισθούς πείνας.

Σημειώνεται ότι το πρώτο σχέδιο Μάρσαλ της δεκαετίας του 50 -μέσω της ανάπτυξης -έστειλε εκατοντάδες χιλιάδες μετανάστες στις φάμπρικες της Γερμανίας,στα ορυχεία του Βελγίου στην Αυστραλία,Αμερική και Νότιο Αφρική προκειμένου να επιβιώσουν.όσο για την ανάπτυξη ποτέ δεν άγγιξε το λαό αλλά αφορούσε τις 5-10 γνωστές οικογένειες της εποχής..

Ζητούνται εμπράγματες εγγυήσεις για τη παροχή αυτής της βοήθειας που ασφαλώς αναφέρονται όχι μόνο στην αποφασισμένη γνωστή εκποίηση συγκεκριμένης δημόσιας περιουσίας ύψους 50 δις,αλλά στην υποθήκευση του υπολοίπου της δημόσιας περιουσίας απο τους τοκογλύφους..

Οι διασωθέντες έλληνες τραπεζίτες επαναλαμβάνουν απο τη νύχτα ότι οι καταθέσεις είναι ασφαλείς και ότι δεν πρόκειται να πληγεί η ρευστότητα των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων καθώς η ΕΚΤ θα συνεχίσει να δέχεται ελληνικά ομόλογα με την εγγύηση του Μηχανισμού Στήριξης.

Τεχνοκρατικά,από όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής:

Οι περισσότεροι αναλυτές αναμένουν και από του τρεις οίκους αξιολόγησης να υποβαθμίσουν την Ελλάδα στην κατηγορία selective default.

Πιο συγκεκριμένα η S&P αναμένεται να υποβαθμίσει την Ελλάδα σε καθεστώς selective default ενώ η Fitch θα ακολουθησει βάζοντας την χώρα σε restricted default που ουσιαστικά είναι η ίδια κατηγορία με διαφορετική ονομασία.

Οι διεθνείς αναλυτές περιμένουν ακόμα και την Moodyʼs να ανακοινώσει ότι η Αθήνα είναι σε επιλεκτική στάση πληρωμών παρά το γεγονός ότι ο συγκεκριμένος οίκος αξιολόγησης δεν έχει συγκριμένη κατηγορία στις αξιολογήσεις του για την επιλεκτική πτώχευση.

Η εξέλιξη αυτή θα σημαίνει για τις διεθνείς κεφαλαιαγορές ότι η Ελλάδα «πτώχευσε» ως εκδότης αλλά θα υποβαθμιστούν μόνο κάποια από τα ομολόγα της και όχι το σύνολο.

Ο Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (EFSF) εκτιμάται ότι θα εγγυηθεί τα ελληνικά ομόλογα για όσο το ελληνικό δημόσιο θα τελεί σε κατάσταση επιλεκτικής χρεοκοπίας, ούτως ώστε από την πλευρά της η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ) να συνεχίσει να χρηματοδοτεί τις ελληνικές τράπεζες, ανέφεραν σήμερα μιλώντας στο Γαλλικό Πρακτορείο διπλωματικές πηγές στις Βρυξέλλες.

Η συνεισφορά των ιδιωτών πιστωτών της Ελλάδας, κυρίως των ιδιωτικών τραπεζών, στο σχέδιο νέου δανεισμού της Ελλάδας, αναμένεται να εκληφθεί ως επιλεκτική χρεοκοπία της Ελλάδας από τους οίκους αξιολόγησης, πρόσθεσαν οι ίδιες πηγές.

Η επιλεκτική χρεοκοπία θα διαρκέσει μερικές ημέρες μόνο, είπε μία από αυτές τις διπλωματικές πηγές που επικαλείται το Γαλλικό Πρακτορείο.

Εάν τα μέτρα με τα οποία συμμετέχουν οι ιδιώτες στο νέο δανεισμό, μειώσουν το ελληνικό χρέος, τότε τα ελληνικά ομόλογα θα μπορούσαν να βγουν γρήγορα εκ μέρους των οίκων αξιολόγησης από την κατηγορία επιλεκτική χρεοκοπία.

Αλλά κατά το χρονικό αυτό διάστημα η ΕΚΤ --θεωρητικά-- δεν θα αποδέχεται τα ελληνικά ομόλογα ως εγγύηση δανεισμού στις ελληνικές τράπεζες.

Οι ελληνικές τράπεζες λειτουργούν σήμερα με ροή κεφαλαίων από την ΕΚΤ, κυρίως χάρη στις εγγυήσεις με τη μορφή ελληνικών ομολόγων. Κινδυνεύουν να αναγκαστούν αυτές να προβούν σε στάση πληρωμών, ελλείψει υποστήριξης από την ΕΚΤ.

Ο Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (EFSF) θα μπορούσε να εγγυηθεί τα ελληνικά ομόλογα και με αυτό το τρόπο η ΕΚΤ παρά ταύτα θα τα αποδέχεται και θα συνεχίσει να δανείζει τις ελληνικές τράπεζας, είπαν οι διπλωματικές αυτές πηγές.

Σε περίπτωση επιλεκτικής χρεοκοπίας που θα διαρκούσε μερικές ημέρες, ένας από τους διπλωμάτες υπολόγισε ότι θα απαιτηθούν ως εγγυήσεις 20 δισεκατομμύρια ευρώ.

Σε περίπτωση όμως που διαρκούσε περισσότερο;

Πηγή
 
http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2011/07/50.html

Πιο ακριβοπληρωμένος (650.000EYΡΩ ετησίως) ο διευθυντής του Ελ. Βενιζέλος από τον Ομπάμα των 320.000Ευρώ!

Τη στιγμή που η Ελλάδα αναδεικνύεται πρωταθλήτρια στη μαύρη εργασία,
αλλά και "νοικιάζει" εργαζομένους με 625 ευρώ το μήνα, ο διευθυντής του Ελ. Βενιζέλος ανανεώνει τη
σύμβασή του με αμοιβές 650.000 ευρώ το χρόνο!

Την ώρα που η κυβέρνηση μιλά για απολύσεις δημοσίων
υπαλλήλων και βάζει μαχαίρι σε όλους τους μισθούς και
τις συντάξεις, ο Γιάννης Παράσχης, γενικός διευθυντής του
Ελ. Βενιζέλος διαπραγματεύεται ετήσιες απολαβές 
ύψους 650 000 ευρώ.


Σύμφωνα με πληροφορίες της Ελευθεροτυπίας, που δημοσιεύονται σήμερα στην εφημερίδα, στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών που επρόκειτο να λάβει χώρα σήμερα Πέμπτη θα συζητηθεί -εκτός ημερήσιας διάταξης- η επέκταση της σύμβασης εργασίας του γενικού διευθυντή του "Ελευθέριος Βενιζέλος", Γιάννη Παράσχη, για πέντε χρόνια με απολαβές 650.000 ευρώ το χρόνο.
Ως μέτρο σύγκρισης ας σημειωθεί ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα λαμβάνει ετήσια αποζημίωση 400.000 δολαρίων συν 50.000 δολάρια έξοδα κίνησης.
Το ποσό αυτό ισούται με 320.000 ευρώ.
Η σύμβαση του κ. Παράσχη (είναι ταυτόχρονα και μέλος του Δ.Σ. του ΔΟΛ και μέλος της τριμελούς Επιτροπής Ελέγχου) θα έληγε σε εννέα μήνες.
Ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών (ΔΑΑ) είναι ιδιωτική εταιρεία, στην οποία το ελληνικό Δημόσιο συμμετέχει με 55%, η Hochtief AirPort GmbH διαθέτει το 26,667%, η Hochtief AirPort Capital GmbH το 13,333% και το υπόλοιπο ανήκει σε ιδιώτες επενδυτές.
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2011/07/650000ey-320000.html

ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ: ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΟ "ΠΑΚΕΤΟ ΔΙΑΣΩΣΗΣ" ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ...(ΠΟΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ???)

Το εύρος του εξευτελισμού της Ελλάδας (του "υπερήφανου λαός της Ελλάδας" που είπε χθες ο πρωθυπουργός Γ.Παπανδρέου τον οποίο η κυβέρνησή του τον οδήγησε να ζει υπό κατοχικό καθεστώς για τα επόμενα 40 χρόνια απεμπολώντας όλες τις προσφορές για οικονομική βοήθεια στις αρχές του 2010) γίνεται καλύτερα αντιληπτό, από το γεγονός ότι στην χθεσινή συμφωνία στήριξης της Ελλάδας περιλαμβάνεται και ένας ... τουρκικός τραπεζικός όμιλος ο κολοσσός ΑΚ Bank.

Mάλιστα στο μετοχικό κεφάλαιο της συμμετέχει με σημαντικό ποσοστό το ταμείο των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων! Και στο ΔΣ της τράπεζας συμμετέχουν κορυφαία στελέχη του στρατιωτικοβιομηχανικού κατεστημένου της Τουρκίας! 
Η συμμετοχή της ΑΚ Βank είναι πέραν πάσης αμφιβολίας και πολύ θα θέλαμε από κάποιους στην κυβέρνηση να μας εξηγήσουν πως δεχθήκαμε την συμμετοχή της εν λόγω τράπεζας για να μας σώσει! 


Εκτός και αν πρέπει να πάρουμε το γνωστό τηλεοπτικό περιοδικό που μοιοράζει κασέτες με μαθήματα της τουρκικής γλώσσας άνευ διδασκάλου για να μπορούμε να κινηθούμε στο "νέο τραπεζικό περιβάλλον".
Ελάχιστη τσίπα δεν υπάρχει πάνω τους; Δέχονται να επανασυσταθεί η οθωμανική αυτοκρατορία; Θα βάλουν μετόχους στην διαχείριση του ελληνικού χρέους τους Τούρκους στρατοκράτες (γιατί περί αυτού πρόκειται);



Στη συμφωνία επίσης λαμβάνουν επίσης μέρος οι τράπεζες και ασφαλιστικές από ολόκληρο τον κόσμο όπως οι γερμανικές Allianz, Munich Re, Deutsche Bank, Commerzbank, Bayern LB, και οι γαλλικές AXA, BNP Paribas, Societe Generale, οι ελβετικές Credit Suisse, Swiss Re, Zurich Financial, η ισπανική BBVA, η  οι βρετανικές HSBC, Standard Chartered, οι ιταλικές Generali και Intesa Sanpaolo, η ολλανδική ING, η σουηδική SEB, η βελγική Dexia, η καναδική Scotiabank, η κορεατική KB Financial Group, η Banco de Credito de Peru του Περού και η National Bank of Kuwait του Κουβέιτ.
Kάποια ελάχιστη κουβέντα, κάποια εξήγηση στον "υπερήφανο ελληνικό λαό" δεν έχει να πει ή να δώσει η κυβερνηση για την απόφασή της αυτή; Που είστε Κολοκοτρώνη και Κουντουριώτη να δείτε τους απογόνους σας...

defencenet.gr

http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2011/07/blog-post_3167.html#more

ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΟΧΗ… ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ

Αυτό ήταν το αποτέλεσμα της τελευταίας πράξης εθνικής μειοδοσίας που παίχτηκε σήμερα στις Βρυξέλλες και βαφτίστηκε «σύνοδος κορυφής για τη σωτηρία της Ελλάδας».


του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
Και δυστυχώς, αυτή η κατάπτυστη πράξη ντροπής, φέρει και την υπογραφή του πρωθυπουργού της Ελλάδας.
Και γι αυτό το ελεεινό «κατόρθωμά» τους καλούν τον Ελληνικό λαό να πανηγυρίσει.
Τον καλούν να επιβραβεύσει τους σύγχρονους Νενέκους που παρέδωσαν στους νταβατζήδες το δικαίωμα του απόλυτου επικυρίαρχου.
Τον καλούν να χειροκροτήσει έναν πρωθυπουργό – μαριονέτα που τόλμησε να ψελλίσει πως: «Το μόνο που ζητούμε είναι το δικαίωμα να κάνουμε κάποιες ουσιαστικές αλλαγές, τομές στην πατρίδα μας ώστε η χώρα μας να γίνει ευέλικτη και να αναπτύσσεται».
Το μόνο που ζητάει δηλαδή αυτός ο πρωθυπουργός, είναι να του εκχωρήσουν το δικαίωμα να βάλει σε πρόγραμμα εντατικής δίαιτας το «εμπόρευμα», προκειμένου να καταστήσει «πιο ελκυστικό» το κορμάκι της πόρνης που έβγαλε στο σφυρί με τη ντροπιαστική υπογραφή του.
Στην πολιτική «Τρούμπα» της Ευρώπης,  προσέφερε απλόχερα την ελληνική αξιοπρέπεια, και τώρα καλεί το λαό αυτής της πατρίδας που δεν τίμησε, να καλωσορίσει τα ναυτάκια του λιμανιού για να βγει το μεροκάματο του νταβατζή, όπως ο ίδιος καλωσόρισε το «ευρωπαϊκό σχέδιο Μάρσαλ» που βαφτίστηκε «πρόγραμμα ανάπτυξης».
Τι επεδίωκαν οι Ευρωπαίοι μέσα από τη σημερινή σύνοδο κορυφής???...

Το λέγαμε ΕΔΩ και το είπαμε έγκαιρα:
Τονίζαμε πως: «Κεντρικό ζητούμενο, η προώθηση των στρατηγικών επιλογών των παγκοσμιοποιητών – χορογράφων, για την οποία το προαπαιτούμενο δεν είναι μονάχα ο καθολικός έλεγχος των μαζών και των κινημάτων, μέσα από ένα σύνθετο πλέγμα μηχανισμών καταστολής, οικονομικής και πολιτικής χειραγώγησης, αλλά είναι και η αναγκαιότητα εμπέδωσης της απαραίτητης προσαρμογής των «θεσμών» και των θεσμοθετημένων πολιτικών και οικονομικών οργάνων, στα νέα δεδομένα και στους μακρόπνοους σχεδιασμούς των οργανωτών.»
Και αποσαφηνίζαμε πως: «Αυτό που θα επιχειρηθεί ακόμη μια φορά την Πέμπτη – με την εγκληματική συμμετοχή της «Ελληνικής» πολιτικής ηγεσίας – είναι να χρησιμοποιηθεί γι ακόμη μια φορά το θέατρο των πολιτικών και οικονομικών πειραματισμών που λέγεται «Ελλάδα», στην πρόβα τζενεράλε της χορογραφίας των ισχυρών, στις παραμονές της γενικευμένης τους επίθεσης.
Οι «αγορές» δεν πρόκειται να λάβουν κανένα ισχυρό μήνυμα από τη σύνοδο κορυφής της Πέμπτης.
Αντίθετα, πρόκειται για μια σύνοδο κορυφής, που η δικτατορία των αγορών χρησιμοποιεί σαν πολιτικό εργαλείο προώθησης θεσμών, πολιτικών αλλαγών και θεσμικών αναδιαρθρώσεων, που αποσκοπούν στην πολιτική και οικονομική ισχυροποίηση της πιο εφιαλτικής δικτατορίας που γνώρισε ποτέ η υφήλιος.»
Και καταλήγαμε πως: «Δεν παζαρεύεται καμία αποτυχία λοιπόν. 
Η επιτυχία της συνόδου κορυφής είναι δεδομένη. Και οι θεατρινισμοί στο παρασκήνιο των καλικατζάρων και των αρουραίων της πολιτικής, το μόνο στο οποίο αποσκοπεί, είναι να οργανώσει το σκηνικό μιας άθλιας πολιτικής εξαπάτησης για τους λαούς της Ευρώπης.»
Δυστυχώς δικαιωθήκαμε…
Και οι Λεονταρισμοί των καλικάτζαρων και των πολιτικών αρουραίων είχαν την τιμητική τους...
Αλλά και η συντονισμένη επιχείρηση γενικευμένου αποπροσανατολισμού για την οποία προειδοποιούσαμε, βρίσκεται και πάλι σε πλήρη εξέλιξη.
Ο Ρομπάϊ ήταν σαφής: «Έπρεπε να δημιουργήσουμε ένα ανάχωμα και να προστατεύσουμε το κοινό μας νόμισμα.». 
Αυτό επεδίωκαν και αυτό έκαναν τα πολιτικά ανδρείκελα των αγορών.
Σαφέστατος ήταν και ο Μπαρόζο: «Η απόφαση που πήραμε δεν είναι ενάντια στις αγορές. Στόχος μας είναι να μην επιτρέψουμε να επαναληφθεί παρόμοιο περιστατικό σε άλλη χώρα.». 
Πρόκειται για ξεκάθαρη δήλωση που αποσαφηνίζει ποιος είναι το πραγματικό αφεντικό (αγορές) και τι ρόλο κλήθηκαν να παίξουν οι αχυράνθρωποι που αποτελούν το πολιτικό προσωπικό του.
Αποκαλυπτικότερος όλων όμως, ιδίως γιατί οι δηλώσεις του «αδειάζουν» προκαταβολικά την πολιτική ψευδολογία στην οποία έχει αρχίσει ήδη να επιδίδεται ο «Έλληνας» πρωθυπουργός και οι πολιτικοί και επικοινωνιακοί του αβανταδόροι, υπήρξε ο Τρισέ. Δηλαδή ο άνθρωπος των τραπεζών, ο μάνατζερ της δικτατορίας των διεθνών νταβατζήδων: 
Σε ερώτηση για το αν η Ελλάδα βρίσκεται σε επιλεκτική χρεοκοπία ο Ευρωπαίος τραπεζίτης απάντησε: «αυτή τη στιγμή η Ελλάδα δεν βρίσκεται σε επιλεκτική χρεοκοπία. Δεν γνωρίζω τι θα γίνει αύριο».  
Και μόνο αυτή η δήλωση αρκεί για να συνειδητοποιήσουν όλοι το μέγεθος της πολιτικής εξαπάτησης.
Με απλά ελληνικά…
Αν ο άνθρωπος – κλειδί εμπιστεύεται μόνο για μια νύχτα το μεγαλεπήβολο σχέδιο το οποίο υποτίθεται ότι εμπνεύστηκαν για τη σωτηρία μας, τότε εύκολα γίνεται αντιληπτό…
-          Όχι μόνο το μέγεθος της πολιτικής εξαπάτησης του «Έλληνα» πρωθυπουργού σε βάρος της Ελληνικής κοινωνίας…
-          Όχι μόνο πως η σωτηρία της Ελλάδας ουδέποτε απασχόλησε ως πραγματικό ζητούμενο τους αχυράνθρωπους του πολιτικού θεατρινισμού…
-          Αλλά κυρίως γίνεται αντιληπτό πως η ώρα του μεγάλου ξεσηκωμού που θα ανατρέψει αυτούς και τα σχέδια τους έφτασε ήδη.
Η ελληνική κοινωνία αν θέλει να πάρει πίσω την αξιοπρέπειά της και την προδομένη από τους ηγέτες της πατρίδα της, οφείλει να μην αφήσει ούτε μια μέρα περιθώριο στο καθεστώς κατοχής προκειμένου να δημιουργήσει τους μηχανισμούς που θα το εδραιώσουν ως πολιτικό επικυρίαρχο στον τόπο μας.
Ο ξεσηκωμός πρέπει να είναι ΑΜΕΣΟΣ, ΔΙΑΡΚΗΣ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΣ και ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΣ. Σε διαφορετική περίπτωση ο πολιτικός δοσιλογισμός αυτό που θα αφήσει πίσω του θα είναι μονάχα συντρίμμια.




INSIDE JOB: ΕΝΑ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ (βίντεο)


Το εξαιρετικό (και πολυβραβευμένο) ντοκυμαντέρ του Charles Ferguson
 με τίτλο «Inside Job» ξεσκεπάζει τους υπαίτιους της οικονομικής κρίσης που ξεκίνησε από την Αμερική το 2008, εξαπλώθηκε σε ολόκληρο τον κόσμο και κρατάει τη χώρα μας ακόμη δέσμια των δανειστών μας...






Untitled from harisgr on Vimeo.


ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2011/07/inside-job.html#ixzz1SrpGsulf

ΑΡΧΙΨΕΥΤΗ JEFFREY, ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΑ "ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ" ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ; ; ;

5 VIDEO ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΣ ΟΛΑ......











http://ksipnistere.blogspot.com/2011/07/jeffrey.html

Χρησιμοποιώντας την «καραμέλα» της τρομοκρατίας, καταπατούν πλήρως τα ανθρώπινα δικαιώματα!

Ανθρώπινες βόμβες οι καμικάζι της Αλ Κάιντα!



Οι τρομοκράτες της Αλ Κάιντα αξιοποιούν τη νέα τεχνολογία και προσπαθούν να χτυπήσουν αεροπλάνα και αεροδρόμια, εμφυτεύοντας εκρηκτικά στα σώματα των καμικάζι οπαδών τους! Οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ, σε τηλεγράφημά τους με τη σήμανση του επείγοντος, ειδοποιούν σχετικά όλες τις χώρες του κόσμου και δη τη Ρωσία, η οποία αντιμετωπίζει σημαντικό πρόβλημα με τους Τσετσένους ισλαμιστές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ειδικοί στην τρομοκρατία Ρώσοι και Αμερικανοί συνεργάζονται από κοινού προκειμένου να αντιμετωπίσουν το νέο αυτό φαινόμενο.
Πολλοί, ωστόσο, αντιδρούν, υποστηρίζοντας ότι όλ’ αυτά δεν είναι παρά προάγγελος προκειμένου να εμφυτεύσουν στους ανθρώπους το νέο βιοτσίπ πομπό, και τα κράτη να ελέγχουν τα πάντα, καταστρατηγώντας τις προσωπικές ελευθερίες και κάθε ανθρώπινο δικαίωμα.
Η υπόθεση της τρομοκρατίας, τονίζουν, είναι μια εξαίρετη δικαιολογία προκειμένου να υλοποιήσουν τα σχέδιά τους, ελέγχοντας τους ανθρώπους. Μια λαϊκή παροιμία λέει ότι οι άνθρωποι ελέγχονται μέσα από την πλεονεξία και το φόβο. Μήπως ετοιμάζουν το σενάριο του φόβου;...
Αλλάζει το σύστημα φύλαξης
των αεροδρομίων
Οι πληροφορίες που φέρουν τους τρομοκράτες της Αλ Κάιντα να προχωρούν σε συστήματα υψηλής τεχνολογίας εμφύτευσης εκρηκτικών μηχανισμών σε ανθρώπινα σώματα μεταφέρθηκαν από πράκτορες των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών που δρουν στην Υεμένη. Οι δε πράκτορες της αγγλικής MI6 υποστηρίζουν ότι οι τρομοκράτες εδώ και ένα χρόνο απασχολούνται με την ιδέα της εμφύτευσης εκρηκτικών σε ανθρώπους.
Στους κόλπους της συγκεκριμένης οργάνωσης της Αλ Κάιντα, που δρα στην Υεμένη, τα μέλη ασχολούνται αποκλειστικά με την εμφύτευση εκρηκτικών μηχανισμών σε φανατικούς καμικάζι ισλαμιστές.
Οι ειδικοί, βέβαια, υποστηρίζουν ότι το φαινόμενο δεν είναι τωρινό, αλλά χρησιμοποιείται χρόνια τώρα από εμπόρους ναρκωτικών, προκειμένου να μεταφέρουν απαγορευμένες ουσίες. Τα δε σημεία του ανθρώπινου σώματος στα οποία είναι δυνατό να τοποθετηθούν εκρηκτικοί μηχανισμοί είναι η κοιλιά, το στήθος –ιδίως των γυναικών– και οι μηροί.
Σχολιάζοντας το γεγονός από τη «Φωνή της Ρωσίας», το κρατικό ραδιόφωνο της Μόσχας, ο πρόεδρος της Διεθνούς Ένωσης Βετεράνων της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας της Ρωσίας Άλφα Σεργκέι Γκοντσαρόφ υποστήριξε: «Ναι, είναι γνωστό ότι οι τρομοκράτες διεθνούς επιπέδου και ανεκπαίδευτοι ακόμα προοδεύουν αδιάκοπα στις αμιγώς τεχνικές κατευθύνσεις. Δεν μπορούμε να αποκλείουμε και τη δυνατότητα οι καμικάζι να συμφωνήσουν για την επί πληρωμή εμφύτευση στα σώματά τους εκρηκτικών μηχανισμών, ικανών να προκαλέσουν αποσυμπίεση των αεροπλάνων και αεροπορικά δυστυχήματα. Αν έτσι ακριβώς έχουν τα πράγματα, τότε θα πρέπει να αλλάξει όλο το σύστημα ασφάλειας στα αεροδρόμια, διότι το υφιστάμενο σήμερα σύστημα δεν είναι σε θέση να αντιμετωπίζει 100% τέτοια προβλήματα», παρατήρησε ο Σεργκέι Γκοντσαρόφ. Άλλωστε, δεν υφίστανται μηχανήματα που να «σαρώνουν» το ανθρώπινο σώμα, ώστε να μπορούν να εντοπίζουν παρόμοιες βόμβες. Οι Αμερικανοί, από τη μεριά τους, υιοθετώντας τις απόψεις του Ρώσου συναδέλφου τους, υπογραμμίζουν ότι οι καμικάζι μπορούν να εμφυτεύουν εκρηκτική ύλη και στη συνέχεια να τη θέσουν σε λειτουργία με τη βοήθεια ειδικών ενέσεων. Ρωσία και ΝΑΤΟ συνεργάζονται στενά σε αυτό τον τομέα, με επιτυχή αποτελέσματα, αφού μπόρεσαν και κατασκεύασαν τη λεγόμενη «ηλεκτρονική μύτη».
Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 2014 στο Σότσι της Ρωσίας
Η «ηλεκτρονική μύτη» –ή σύστημα Santex– που κατασκεύασαν οι ειδικοί του ΝΑΤΟ φαίνεται να λειτουργεί. Το συγκεκριμένο μηχάνημα εγκαθίσταται στα αεροδρόμια και αποκαλύπτει γρήγορα και αλάνθαστα την ύπαρξη εκρηκτικών ουσιών, μέσω της μυρωδιάς, εντοπίζοντας αμέσως το φορέα τους. Οι Ρώσοι ειδικοί γνωρίζουν την τεχνολογία αυτού του μηχανήματος και, με τη συνεργασία που έχουν με τους νατοϊκούς, θα παρουσιάσουν τον ερχόμενο χρόνο στο Παρίσι ένα ακόμα πιο εξελιγμένο μηχάνημα, το οποίο θα προστατεύει τα αεροδρόμια και τους σιδηροδρομικούς σταθμούς. Το συγκεκριμένο σύστημα, έπειτα από τις τελικές δοκιμές, θα εγκατασταθεί στο Σότσι της Ρωσίας, όπου θα φιλοξενηθούν οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες του 2014. Σε ομιλία του στην Αγία Πετρούπολη την περασμένη εβδομάδα, ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ, Άντερς Φογκ Ράσμουσεν, δήλωσε: «Το νέο σύστημα προορίζεται για την προστασία των συγκοινωνιακών κόμβων από τις ενέργειες των τρομοκρατών-καμικάζι. Η έκρηξη στο ρωσικό αεροδρόμιο “Ντομοντέντοβο” φέτος τον Ιανουάριο έδειξε ότι αυτά τα τεχνικά συστήματα σήμερα είναι άκρως απαραίτητα. Μάλιστα, όχι μόνο στη Ρωσία. Οι τρομοκρατικές ενέργειες που διαπράχθηκαν πριν από μερικά χρόνια στη Μαδρίτη και στο Λονδίνο καταδεικνύουν ότι ουδείς είναι εγγυημένος από τέτοιου είδους επιθέσεις».
Οι αντιδράσεις
Πολλοί, πάντως, που δυσπιστούν έναντι των σεναρίων περί τρομοκρατίας εκφράζουν τον προβληματισμό τους και υποστηρίζουν ότι όλ’ αυτά γίνονται χρησιμοποιώντας την «καραμέλα» της τρομοκρατίας, προκειμένου να καταπατηθούν πλήρως τα ανθρώπινα δικαιώματα και οι «μεγάλοι» της παγκόσμιας τάξης πραγμάτων να εξουσιάζουν τους λαούς. Είναι γνωστές, άλλωστε, οι θεωρίες των οπαδών της εμφύτευσης βιοτσίπ πομπών στον ανθρώπινο οργανισμό. Υποστηρίζουν, μάλιστα, ότι δεν είναι τυχαία η οικονομική κρίση, διότι όλα δείχνουν πως αργά ή γρήγορα θα οδηγηθούμε στην αντικατάσταση των νομισμάτων με μια νέα μονάδα μέτρησης. Στόχος είναι όλες οι αγοραπωλησίες να είναι γνωστές στο κράτος και να εκμηδενιστεί η φοροδιαφυγή. Η διαφθορά θα είναι αδύνατη και κάνεις δεν θα κινδυνεύει από κλοπή χρημάτων. Με τον τρόπο αυτό, τονίζουν, θα περιοριστούν σημαντικά η εγκληματικότητα και η τρομοκρατία. Δεν θα μπορούν να γίνονται παράνομες συναλλαγές όπλων ή ναρκωτικών και όσοι παρανομούν θα εντοπίζονται εύκολα με την εμφύτευση αυτού του πομπού-μικροτσίπ, που θα εκπέμπει σήμα στο δορυφόρο. Βέβαια, το ίδιο θα ισχύει και για τους δραπέτες των φυλακών, που θα εντοπίζονται άμεσα, όπως και για τους λαθρομετανάστες.
Με το τσιπ αυτό δεν θα υπάρχει γραφειοκρατία, διότι τα πάντα –ιατρικά στοιχεία, τίτλοι ιδιοκτησίας κ.ο.κ.– θα είναι καταχωρισμένα και θα είναι αδύνατον κάποιος να χαθεί ή να απαχθεί.
Με την εμφύτευση αυτού του βιο τσίπ πομπού τα αποτελέσματα θα είναι ολέθρια σε ό,τι αφορά στα ανθρώπινα δικαιώματα και στις ελευθερίες, αξίες για τις οποίες έχουν δοθεί τόσοι και τόσοι αγώνες κι έχει χυθεί πολύ αίμα... Το κράτος θα γνωρίζει τα πάντα –από το τι τρώμε μέχρι πού πιστεύουμε– καθ’ όλο το εικοσιτετράωρο. Ο όρος «ελευθερία» θα παραμείνει μόνο στο λεξικό...
Για το συγκεκριμένο βιοτσίπ εκφράζονται έντονες αντιδράσεις από επιστήμονες, οι οποίοι υποστηρίζουν ότι δεν θα μπορέσει να αφομοιωθεί εύκολα από τον οργανισμό, χωρίς παρενέργειες. Το ενέσιμο αυτό μικροτσίπ θα προκαλέσει αντιδράσεις, διότι έχει παραβληθεί με τη «σφραγίδα του θηρίου» της Αποκάλυψης όχι μόνο από κληρικούς και πιστούς, μια και οι αντιδράσεις θα είναι παγκόσμιες και όχι μόνο από το χριστιανισμό, αλλά κι από άλλες θρησκείες.
Οι ειδικοί εξακολουθούν, πάντως, να αναρωτιούνται μήπως η εμφύτευση εκρηκτικών στους τρομοκράτες είναι ο προάγγελος της εμφύτευσης του βιοτσίπ σε όλους τους ανθρώπους και η καθολική καταδυνάστευσή τους... 


Δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Επίκαιρα: 14/07/2011

http://www.pentapostagma.gr/2011/07/blog-post_5341.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters