Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017

To Μυστικό Αττικών Αγγείων για καλύτερα Διαστημόπλοια, μελετά αεροδιαστημική εταιρία ! ! !

Αρχαιοελληνικά κεραμικά

Επιστήμονες από την Καλιφόρνια των ΗΠΑ, οι οποίοι σχεδιάζουν πυραύλους και διαστημόπλοια, μελετούν τα αττικά κεραμικά, καθώς πιστεύουν ότι θα πάρουν ιδέες για να βελτιώσουν ακόμη περισσότερο τις θερμικές «ασπίδες» των διαστημικών σκαφών τους.

Σύμφωνα με την Daily Mail, οι ερευνητές του Ινστιτούτου και του Μουσείου Γκετί, του Εργαστηρίου Εθνικού Επιταχυντή του υπουργείου Ενέργειας των ΗΠΑ στο Στάνφορντ (SLAC) και της αεροδιαστημικής εταιρείας Aerospace Corporation,

Εσείς το Γνωρίζατε; Δείτε ΓΙΑΤΙ οι Κινέζες Δεν παθαίνουν Ποτέ Καρκίνο του Μαστού. Θα εκπλαγείτε!



Σας παρουσιάζουμε την ιστορία της καθηγήτριας Jane Plant, εμπειρογνώμονα της γεωχημείας. Είναι μητέρα, σύζυγος και ασθενής με καρκίνο. Η Jane διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού όταν ήταν 42.

Ήρθε αντιμέτωπη με το τέλος της ζωής και της καριέρας της, αλλά δεν υπήρχε τίποτα στον κόσμο που θα μπορούσε να την κάνει να τα παρατήσει. Αποφάσισε να καταπολεμήσει τη θανατηφόρα ασθένεια, ακόμη κι όταν ο καρκίνος της επέστρεψε για τέταρτη φορά.

Η Jane άλλαξε τον τρόπο που τρώει και ζει, αλλαγές που όπως αποδείχθηκε της έσωσαν ζωή.

Εντοπίστηκε Εξωγήινος Πολιτισμός στην Ανταρκτική;;; (video)

Εντοπίστηκε Εξωγήινος Πολιτισμός στην Ανταρκτική;;Εξωγήινος πολιτισμός του οποίου τα όντα έχουν ύψος 10 – 12 πόδια, με επιμήκη κρανία, βρίσκεται θαμμένος κάτω από τους πάγους της Ανταρκτικής
ΤΡΙΑ ΟΒΑΛ ΣΧΗΜΑΤΟΣ ΜΗΤΡΙΚΑ ΣΚΑΦΗ ΔΙΑΜΕΤΡΟΥ 30 ΜΙΛΙΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ «»PRE-ADAMITES» ΘΑΜΜΕΝΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΓΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗΣ
– Επισκέφθηκαν τον πλανήτη μας πριν 55.000 χρόνια
Ο πρώην πεζοναύτης του Μυστικού Διαστημικού Προγράμματος Corey Goode μεταφέρθηκε από την «Sphere Being Alliance» στις αρχές Ιανουαρίου 2017 στην Ανταρκτική και επιβεβαιώνει την ύπαρξη εξωγήινου πολιτισμού θαμμένου κάτω από τους πάγους..

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ( ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΞΑΝΘΗΣ ) Εκ του γραφείου Τύπου Όλων των τοπικών οργανισμών ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ( ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΞΑΝΘΗΣ ) 
Εκ του γραφείου Τύπου
Όλων των τοπικών οργανισμών ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.
Ξάνθη 25-1-2017
Με μεγάλη έκπληξη ακούσαμε τη δημόσια τοποθέτηση, στο διαδίκτυο, του Μητροπολίτη Ξάνθης Παντελεήμονα, σε δημοσιογράφο του τηλεοπτικού σταθμού με την επωνυμία ΚΑΝΑΛΙ 6 της Ξάνθης στις 15-1-2017, να χειραγωγεί τον λαό της Ξάνθης, χαρακτηρίζοντας τον Πολιτικό Φορέα ( με αριθ. Πρωτ. του Αρείου Πάγου 6199/04-09-15) « ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»,
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters