Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

Ρύπανση περιβάλλοντος. Στόχος … ο ανθρώπινος εγκέφαλος!



Το παρόν άρθρο μου δημοσιεύτηκε στο ένθετο περιοδικό της μεγαλύτερης εφημερίδας της Κρήτης, “Νέα Κρήτη“, στο ένθετο της “ΟΙΚΟΛΟΓΙΟ” στο τεύχος 2 [Μάιος 2010, σελίδες 10-11] υπό την αιγίδα και επιμέλεια του Δημοσιογράφου του μεγαλύτερου περιφερειακού τηλεοπτικού σταθμού της χώρας ΚΡΗΤΗ T.V κ. Χριστόφορου Παπαδάκη. Τον ευχαριστώ για την φιλοξενία και την τιμή.

«Για αιώνες, το γραφικό χωριό Pont-Saint-Esprit ήταν ένα γοητευτικό μικρό χωριό στη Νότια Γαλλία όπου δε θα συνέβαιναν πολλά πράγματα. Καθισμένο στις όχθες του ποταμού Rhone, οι χωρικοί του θα πήγαιναν για την καθημερινή ρουτίνα. Οι αγρότες θα εργάζονταν στα χωράφια ενώ οι σύζυγοί τους θα βολτάριζαν στο παραδοσιακό χωριό ψάχνοντας για τοπική παραγωγή. Αλλά το πρωινό της 16 ης Αυγούστου 1951, η ηρεμία του Pont-Saint-Esprit διαταράχθηκε δραματικά. 

Τρέλα εισέβαλλε στους δρόμους του χωριού, καθώς χτυπήθηκαν μερικοί από τους κατοίκους από μια μυστηριώδη ασθένεια. Εικόνες από μαζική παράνοια και παραισθήσεις ακολούθησαν για μέρες. «Οι άνθρωποι άρχισαν να χτυπούν ο ένας τον άλλο, οι άνθρωποι μιλούσαν πολύ προσβλητικά ο ένας κατά του άλλου, άνθρωποι ούρλιαζαν. Ήταν πολύ σοβαρό» είπε στο ABC news ο Paul Pages ο οποίος ήταν τότε 26 χρονών. «Ήταν κάποιος νεαρός ο οποίος πήδηξε από το παράθυρο ενός νοσοκομείου αφού ούρλιαξε “κοιτάτε, είμαι ένας λιβελούλης”. Έσπασε και τα δυο πόδια του» θυμήθηκε ο Pages. «Ο ταχυδρόμος θεάθηκε να πηγαίνει ζίγκ-ζαγκ με το ποδήλατο του. Τελικά έπεσε κάτω. Είχε χάσει τη λογική του». 

Εφτά άνθρωποι πέθαναν και αρκετές δωδεκάδες στάλθηκαν σε ψυχιατρεία. Εκατοντάδες άλλοι επηρεάσθηκαν σε ποικίλο βαθμό από αυτή τη μυστηριώδη ασθένεια» [άρθρο από την ιστοσελίδα του ABCnews της 23-3-2010].
Θα νόμιζε κανείς ότι η εφιαλτική αυτή περιγραφή είναι από ταινία επιστημονικής φαντασίας  του Spielberg. Όχι! Είναι γεγονός πραγματικό που συνέβη στη Γαλλία, μια μεγάλη δύναμη, όχι σε μια τεταρτοκοσμική χώρα, με τη χρήση του ναρκωτικού LSD, όπως μας ενημερώνει ένας από τους τηλεοπτικούς κολοσσούς των ΗΠΑ, το ABC.

Πολλοί πληρωμένοι κονδυλοφόροι ‒εγχώριοι και αλλοδαποί‒προσπαθούν να μας πείσουν ότι η μόλυνση περιβάλλοντος είναι απόρροια της βιομηχανικής ανάπτυξης, περίπου σαν κάτι το αναπότρεπτο. Εν πάση περιπτώσει δε, δεν κινδυνεύει ο άνθρωπος από τη μόλυνση του περιβάλλοντος χάρις στην τεράστια ανάπτυξη της Ιατρικής και της Φαρμακευτικής, ιδίως της Φαρμακευτικής.

Αλλά τι εννοούμε, άραγε, αναφερόμενοι στη μόλυνση του περιβάλλοντος; Είναι άραγε τα μολυσμένα νερά, είναι τα άταφα σκουπίδια, είναι οι απεμπλουτισμένες βόμβες ουρανίου, είναι οι πυρηνικοί αντιδραστήρες με την «καθαρή!!» ενέργεια, είναι οι αχρησιμοποίητες βόμβες του πολέμου του Κοσσυφοπεδίου που αναπαύονται στο βυθό της Μεσογείου [Αδριατική]; Όλα αυτά υπάγονται στη μόλυνση του περιβάλλοντος. Αλλά θεωρούνται, ήδη, ξεπερασμένα, παλιομοδίτικα!! Σήμερα, όταν μιλάμε για μόλυνση περιβάλλοντος μιλάμε‒παρ΄ ότι η πλειοψηφία των πολιτών το αγνοεί εντελώς‒, κυρίως, για την «αόρατη» μόλυνση, τα περίφημα και παντελώς άγνωστα και, φαινομενικά, αθώα «Xημικά Ίχνη» [Chemtrails = chemical trails]. Η πλειοψηφία των πολιτών τα συγχέει με τα «ακίνδυνα» καυσαέρια των αεροπλάνων [condtrails = condensation trails = ίχνη πυκνότητας] που ταξιδεύουν ψηλά στην ατμόσφαιρα. 

Τα Χημικά Ίχνη είναι μέρος ενός ευρύτερου πολεμικού προγράμματος που στοχεύει, κυρίως, στο βομβαρδισμό του ανθρώπινου μυαλού. Όχι οποιουδήποτε πολίτη αλλά μόνο του αντίθετου στην Εξουσία. Έχουν τη δυνατότητα μέσω αυτού του συστήματος να του μεταφέρουν στο μυαλό εικόνες τέτοιες όπως: ότι ετοιμάζεται να αυτοκτονήσει, ότι επιχειρείται ο βιασμός του, ότι ετοιμάζεται να πετάξει στον αέρα [όπως οι άτυχοι κάτοικοι του Pont-Saint-Esprit].

Διερωτάται κανείς: πόσες τέτοιες εικόνες απαιτούνται για να οδηγήσουν τον άνθρωπο στην παράνοια κι έτσι να τον αδρανοποιήσουν μετατρέποντας τον σε ένα ακίνδυνο «φυτό»; Πόσες τέτοιες εικόνες; Ποιος λοιπόν, με τι στοιχεία, θα κατηγορήσει τους Εξουσιαστές ότι δολοφονούν τους πολιτικούς αντιπάλους τους; Με τι στοιχεία; Τι είδους Δημοκρατία είναι αυτή που δεν ανέχεται την αντίθετη άποψη; Σε τι διαφέρει μια τέτοια «Δημοκρατία» από τη Χιτλεροναζισμού και του Σταλινισμού; Σε τι διαφέρει από τη «Δημοκρατία» του Όργουελ;
Αυτή είναι λοιπόν η εξελιγμένη μόλυνση περιβάλλοντος.  Γιατί στοχεύει τον ανθρώπινο εγκέφαλο; Στην εποχή της τεράστιας, ασύλληπτης ανάπτυξης της Επικοινωνίας, ο κόσμος έχει μετατραπεί σε ένα μεγάλο χωριό. Με τα βιντεοτηλέφωνα-εντελώς δωρεάν! μέσω του Δικτύου‒έχεις της δυνατότητα να βλέπεις και να συζητάς, ατελείωτα, με ένα πολίτη της Αυστραλίας ή των ΗΠΑ

Η ανταλλαγή απόψεων που βοηθά στην ελευθερία της έκφρασης είναι το επικίνδυνο σκουλήκι για τη Δημοκρατία των Ολίγων! Δε μπορούν, εύκολα να εξοντώνουν τους αντιπάλους τους οι Εξουσιαστές με παγκόσμιους πολέμους! Θα έρχονταν σε αντίθεση με τις υποκριτικές διακηρύξεις τους για τα ανθρώπινα δικαιώματα. Έτσι, λοιπόν εξουδετερώνοντας τον ανθρώπινο εγκέφαλο, μετατρέπουν ένα επικίνδυνο αντίπαλο σε φυτό, δηλαδή εντελώς ακίνδυνο για την εξουσία τους. Έτσι, δεν μπορεί κανείς να τους κατηγορήσει ως απάνθρωπους, αντιθέτως! Είναι το τρομερότερο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας, και το πλέον ανεξιχνίαστο!!
Θα τελειώσω αυτά τα λίγα με τους στόχους του Μεγάλου Αδερφού. Ο Μεγάλος Αδερφός, άλλωστε, κυβερνά τον Κόσμο σήμερα. 

Ο διάλογος γίνεται στα υπόγεια του Υπουργείου Αγάπης ανάμεσα στον Ουίνστων και στον αναμορφωτή Ο΄ Μπράϊεν: «… Εκείνο που μας ενδιαφέρει είναι η σκέψη. Δεν καταστρέφουμε μόνο τους εχθρούς μας, τους αλλάζουμε! -”Έχεις διαβάσει για τους θρησκευτικούς διωγμούς στο παρελθόν. Στο Μεσαίωνα υπήρχε η Ιερά Εξέταση [Holly Inquisition]. Ήταν μια αποτυχία. Ξεκίνησε να ξεριζώσει την αίρεση και κατάληξε να τη διαιωνίσει. Για κάθε αιρετικό που έκαιγε στην πυρά, χιλιάδες άλλοι ξεσηκώνονταν. Γιατί; Γιατί η Ιερά Εξέταση σκότωνε τους εχθρούς της δημόσια και τους σκότωνε αμετανόητους. Μάλιστα, τους σκότωνε ακριβώς γιατί δεν είχαν μετανοήσει. Οι άνθρωποι πέθαιναν, γιατί δεν εγκατέλειπαν την πραγματική πίστη τους. Φυσικά, όλη η δόξα ανήκε στο θύμα και όλη η ντροπή στην Ιερά Εξέταση που το έκαψε.

  Αργότερα, στον εικοστό αιώνα ήταν οι λεγόμενοι οπαδοί του ολοκληρωτισμού. Ήταν οι Γερμανοί Ναζί και οι Ρώσοι Κομμουνιστές. Οι Ρώσοι καταδίωξαν την αίρεση με περισσότερη αγριότητα απ΄ ό,τι η Ιερά Εξέταση, και πίστευαν ότι είχαν διδαχθεί από τα λάθη του παρελθόντος. Ήξεραν πάντως ότι δεν πρέπει να δημιουργήσουν μάρτυρες. Πριν εκθέσουν τα θύματα τους σε δημόσια δίκη, έβαζαν τα δυνατά τους να συντρίψουν την αξιοπρέπεια τους. Τους εξαθλίωναν με τα βασανιστήρια και την απομόνωση, ώσπου να γονατίσουν αξιοθρήνητα όντα εξευτελισμένα και τιποτένια που ομολογούσαν ό,τι τους έβαζαν στο στόμα, έβριζαν τους ίδιους τους εαυτούς τους, καλύπτονταν ενοχοποιώντας ο ένας τον άλλο, εκλιπαρούσαν χάρη κλαίγοντας. Κι όμως, ύστερα από λίγα χρόνια μόνο, το ίδιο πράγμα ξανάγινε. Οι νεκροί είχαν γίνει μάρτυρες και ο εξευτελισμός τους είχε ξεχαστεί.  

Πρέπει να πάψεις να φαντάζεσαι πως οι μέλλουσες γενιές θα σε δικαιώσουν, Ουίνστων. Οι επερχόμενοι δε θα ξέρουν τίποτα για σένα. Θα απαλειφθείς από την ιστορία. Θα σε κάνουμε αέριο και θα σε σκορπίσουμε στη στρατόσφαιρα. Δε θα μείνει τίποτα από σένα, ούτε ένα όνομα σ΄ ένα κατάλογο, ούτε μια ανάμνηση σ΄ ένα ζωντανό μυαλό. Θα εκμηδενιστείς στο παρελθόν όπως και στο μέλλον. Δε θα έχεις υπάρξει ποτέ. Είσαι ένα ψεγάδι στο σχέδιο, Ουίνστων. Είσαι μια κηλίδα που πρέπει να εξαλειφθεί. Δε σου είπα μόλις τώρα πως διαφέρουμε από τους διώκτες του παρελθόντος; Δεν ικανοποιούμαστε με μια αρνητική υποταγή, ούτε ακόμη και με την πιο ταπεινή υποταγή. 

 Όταν στο τέλος θα μας παραδοθείς αυτό πρέπει να γίνει με τη δική σου θέληση. Δεν καταστρέφουμε τον αιρετικό επειδή μας αντιστέκεται. Όσο μας αντιστέκεται δεν τον καταστρέφουμε ποτέ. Τον προσηλυτίζουμε, κυριεύουμε την ψυχή του, τον διαπλάθουμε ξανά

Εξαλείφουμε κάθε κακό και κάθε ψευδαίσθηση από μέσα του. Τον παίρνουμε με το μέρος μας, όχι μόνο φαινομενικά, αλλά πραγματικά, με την ψυχή και το μυαλό του. Πριν τον σκοτώσουμε τον κάνουμε δικό μας. Είναι ανεπίτρεπτο για μας να υπάρχει οπουδήποτε στον κόσμο μια παραπλανημένη σκέψη, όσο κρυφή κι ανίσχυρη κι αν είναι. Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε καμιά παρέκκλιση, ακόμα και σ΄ ένα ετοιμοθάνατο. Στο παρελθόν ο αιρετικός βάδιζε στην πυρά παραμένοντας αιρετικός, διακηρύσσοντας την αίρεση του θριαμβικά. Ακόμα και το θύμα των Ρωσικών εκκαθαρίσεων, καθώς κατέβαινε στο πεδίο των εκτελέσεων περιμένοντας τη σφαίρα, έκλεινε μέσα στο κρανίο του μια επανάσταση. 

Εμείς όμως κάνουμε τέλειο το μυαλό προτού το τινάξουμε στον αέρα. Η εντολή των παλιών καθεστώτων του δεσποτισμού ήταν: “θα θέλεις”. Η δική μας εντολή είναι: “θέλεις. Όλους τους κάνουμε όπως τους θέλουμε, τέλειους. Είναι καιρός να πάρεις μια ιδέα για το τι σημαίνει η λέξη δύναμη. Πρέπει κατ΄ αρχή να συνειδητοποιήσεις ότι η δύναμη είναι συλλογική. Το άτομο δεν έχει δύναμη, παρά μόνο όταν παύει να είναι άτομο. Γνωρίζεις το σύνθημα του Κόμματος: “η ελευθερία είναι σκλαβιά”. Έχεις σκεφτεί ποτέ ότι μπορεί να αντιστραφεί, “η σκλαβιά είναι ελευθερία“. 

Μόνος, ελεύθερος, ο άνθρωπος είναι πάντα νικημένος. Έτσι πρέπει να είναι, γιατί κάθε ανθρώπινο πλάσμα είναι καταδικασμένο να πεθάνει, πράγμα που είναι η μεγαλύτερη αποτυχία. Αν όμως μπορέσει να υποταγεί εντελώς και ολοκληρωτικά, αν μπορέσει να ξεφύγει απ΄ τον εαυτό του, αν μπορέσει να βυθιστεί μέσα στο Κόμμα ώσπου να ΕΙΝΑΙ αυτός το Κόμμα, τότε είναι παντοδύναμος και αθάνατος. Το δεύτερο πράγμα που πρέπει να συνειδητοποιήσεις είναι ότι, η δύναμη είναι ο έλεγχος που ασκείται στα άλλα ανθρώπινα όντα. Έλεγχος του σώματος, αλλά κυρίως του μυαλού. Ο έλεγχος της ύλης δεν έχει σημασία» [Τζ. Όργουελ, 1984].

 
http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2011/12/blog-post_6456.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters