Τετάρτη, 18 Μαΐου 2016

Αντικατάστασις (replacement) ως Eυρώ δούλος ή Απελευθέρωσις ως Έλληνας??

 
Παραδομένος στα παραισθησιογόνα του κυνοβολευτικού παραδείσου, των ευρωπαϊκών πακέτων και εξοπλιστικών προγραμμάτων διαφθοράς, παρέδωσες την εθνική σου ταυτότητα στους παγκοσμιοποιητές.

    Ανέχθηκες την αποκαθήλωσιν των εθνικών και θρησκευτικών σου συμβόλων, την περιθωροποίησιν της μητέρας των γλωσσών και την εκχώρησιν της οικονομικής σου ανεξαρτησίας (εκδοτικό προνόμιο, δραχμή).

    Ασέβησες προς τα θεία και τιμωρήθηκες από την θεά Νέμεσι με δουλεία.

    Οι επίορκοι παρέδωσαν την χώραν στους τοκογλύφους παγκοσμιοποιητές και εσένα ευρωδούλο προς αντικατάστασιν (replacement), εξαέρωση συμφώνα προς το σχέδιο «πανευρώπη» του RICHARD GOUDEN HOVE KALERGI.

    Την αντικατάστασιν δηλαδή των ευρωπαϊκών λαών, από ένα μείγμα επιμιξιών ευρωπαίων, ασιατων, αφρικανών (EUROASITIC NEGROID RACE).

    Ένα πολυεθνικό, διαχειρίσιμο κοπάδι, από φθηνά εργατικά χέρια της πολιτισμικότητος, διαφορετικότητος και πανθρησκείας, άνευ Εθνικής,Ιστορικής και Πολιτισμικής συνοχής (βραβείο GOUDENHOVE KALERGI 2010 καγκελάριος Angela Merkel, 2012 VAN ROMPUY πρόεδρος Ευρωπαϊκής Ενώσεως).

    Με το άρθρο 123 της συνθήκης της Λισσαβώνος (απορριφθέν ευρωσύνταγμα), θεμοσθετήθηκε μια διαβολομηχανή παραγωγής αέναου εξωτερικού χρέους.

    Η κάλυψις της Νομισματικής ρευστότητος των χρεωμένων χωρών της ευρωζώνης, να γίνεται δια της πωλήσεως στις αγορές (τοκογλύφους) κρατικών ομολόγων με εθνικές εγγυήσεις(collaterals) π.χ. ορυκτά ενέργεια κλπ.

    Πριν το ευρώ η ως άνω ρευστότητα εκαλύπτετο από τις κεντρικές τράπεζες (τράπεζα Ελλάδος, δραχμή) άνευ ουδενός εξωτερικού δανεισμού και εθνικών εγγυήσεων.

    Πέραν αυτού του ανοσιουργήματος, η ευρωπαϊκή συνομοσπονδία βρυκολάκων, ουδεμία από τις υποχρεώσεις της εξεπλήρωσε, πχ ασφάλεια συνόρων, μεταφορά πόρων από τους πλούσιους στους φτωχούς, ανάπτυξιν, ισονομία.

    Αντιθέτως, εδημιούργησε τις προϋποθέσεις, για την παντοκρατορία των μονοπωλίων και επιβολή προϊόντων γενετικής μεταλλάξεως, TΤΙΡ (Transatlantic trading investement partnership).

    Ύστερα από αυτά, το κράτος μέλος αυτοκαταργείται. Oι πολίτες μεταλλάσσονται σε ΕΥΡΩΔΟΥΛΟΥΣ και οι κυνοβολευτές με τους ευρωβολευτές αναλαμβάνουν την εκποιησιν των πάντων στο όνομα του ΕΠΟΝΕΙΔΙΣΤΟΥ ΨΕΥΔΟΧΡΕΟΥΣ. Άνω του 90% των μνημονιακών δανείων, επιστρέφουν αυτομάτως στις τσέπες των δανειστών με προεξέχουσα την ευρωπαϊκή κεντρική τράπεζα να κερδοσκοπεί εις βάρος των ελληνικών ομολόγων.

    Είναι επίσης ΚΑΤΑΓΓΕΛΤΕΟ,ΜΗ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΟως προϊόν ΑΠΑΤΗΣ, ΠΛΑΝΗΣ, ΑΠΕΙΛΗΣ. Παθητικοποιημένε Συνέλληνα.

    Η ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΙΣ σου πραγματοποιείται καθημερινώς με τις αφίξεις των εκατοντάδων χιλιάδων εισβολέων λαθρομεταναστών, με τις οδηγίες των ΜΚΟ, Ακτιβιστών, μυστικών υπηρεσιών της open society και των ντόπιων συνεργατών τους.

    Αυτοί απολαμβάνουν προνομίων εις βάρος σου και εσύ καταχρεωμένος βάλεσε πανταχόθεν από τις φοροκαταιγίδες, ανεργία και αντισυνταγματικούς νόμους.

    Υπόδουλε συμπατριώτη, αύτη την ιστορική στιγμή έχεις δυο επιλογές
Να παραμείνεις ευρωδούλους προς αντικατάστασιν,
ή
Να πράξεις ως έλληνας το ιερόν καθήκον απελευθερώσεως της χώρας…

«Την γαρ χώραν οι αυτοί αιει οικούντες διάδοχή των επιγιγνομένων μέχρι τούδε ελευθέραν δι’ αρετήν παρέδωσαν» (Περικλέους επιτάφιος).

Μη χάνεις το θάρρος σου.

Το ευρωπαϊκό μόρφωμα βρυκολάκων καταρρέει.

    Η ελευθερία αποκτάτε με στρατηγήματα, θυσίες, αρετή και ανδρεία.
    Την επομένη ημέρα της απελευθερώσεως θα έχεις:

    Σύνορα, σύνταγμα και ταμείον (δραχμή). Πληρωμή μισθών, συντάξεων μηδενισμό χρέους, ρευστότητα στην αγορά και εκπλήρωσιν του ιερού σου καθήκοντος ως έλληνα «χώραν ελευθέραν, δι αρετήν παρέδοσαν».

17-05-2016

Ιδομενέας Αντ.Σαρρής



πηγή: ηλεκτρονικό ταχυδρομείο
Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

50000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ. ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΠΥΡΗ ΓΝΩΣΗ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ!!!
ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ!!!
https://www.aitherikigrafi.gr/keimena

ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ : ΕΓΩ ΣΕ ΧΕΛΩΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΩ

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters