Σάββατο 28 Απριλίου 2018

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΦΘΕΙ ΑΠΟ ΥΠΑΡΚΤΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΟΥΝ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ


Είναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ η ΓΡΑΦΗ DANUBE από τον ΣΕΙΡΙΟ και ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΗ του ΚΟΣΜΟΥ;

 
Κατά καιρούς έρχονται στο φως διάφορες αρχαίες γραφές. Είναι τόσο παλιές που κανείς δεν μπορεί να τις αναγνωρίσει και να τις διαβάσει.
Υπάρχει, όμως, και ένα είδος γραφής που δέχεται μεγάλο πόλεμο από παντού καθώς, επιπλέον, θεωρείται και η αρχαιότερη γραφή του κόσμου…

Αφορά τα στοιχεία γραφής που βρέθηκαν στην Ευρώπη, στην Κοιλάδα του Δούναβη και φαίνεται πως η ηλικία της ξεπερνά το 5300 π.Χ.

ΠΙΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ! ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟΤΕ ΟΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΤΟΥΣ ΠΕΦΤΟΥΝ ΠΟΛΥ ΛΙΓΕΣ


 

ΤΟ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ, ΤΟ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ, ΤΟ ΕΧΩ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΕΙ. `ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ, ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ! ΓΙΑΤΙ, ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ, ΤΟΤΕ ΠΟΛΥ ΛΥΠΑΜΑΙ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΤΟΥΣ ΠΕΦΤΟΥΝ ΠΟΛΥ ΛΙΓΕΣ! ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΚΑΡΝΤΑΣΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ (ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΟΙ ΜΕΝ, ΙΣΛΑΜΟΛΑΓΝΟΙ ΟΙ ΔΕ) ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΩΣ!

Απαλλαγείτε από Προβλήματα σε Σπονδυλική Στήλη, Σκολίωση, Καμπούρα, Πόνους και Κήλες στη μέση ΑΛΛΑ Όχι με τον Τρόπο που Νομίζετε

 
Μπορούμε να απαλλαγούμε από τα προβλήματα στην σπονδυλική στη στήλη, σκολίωση, καμπούρα, από τους πόνους και τις κήλες στη μέση, απενεργοποιώντας τον φόβο που μας τον προκαλεί, άλλα και
ξεμπλοκάροντας τον μεσημβρινό της ουροδόχου κύστης, κάνοντας επίσης μαλάξεις τα ενεργειακά τα σημεία στο κόκκαλο που είναι κάτω από το πέλμα της εσωτερικής πλευράς των ποδιών μας, όπως αναλυτικά σας περιγράφω πιο κάτω.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ !!! Σωκράτης: Η Σελήνη είναι Κούφια Σφαίρα. NASA: Πιθανόν είναι Κούφια !!!

 
Μια πολύ παλιά Σουδανική παράδοση της φυλής Σιλλούκ αναφέρει: «Τον παλιό καιρό οι άνθρωποι ανέβαιναν στο φεγγάρι από κάποιο ανηφορικό δρόμο αλλά μετά κουράστηκαν και δεν μπορούσαν ν’ ανέβουν». Τα Ινδικά χειρόγραφα αναφέρουν ότι «οι Έλληνες θεοί πολέμησαν εναντίον των κατοίκων της σελήνης και των  συμμάχων της.»

Οι Έλληνες φιλόσοφοι γνώριζαν πάρα πολλά για την σελήνη. Ο Σωκράτης την χαρακτηρίζει: «Μεγάλη κούφια σφαίρα που στο εσωτερικό της υπάρχουν θάλασσες και στεριές και κατοικούν άνθρωποι σαν εμάς».

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΣΤΑΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ. 27/10/2901 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΑΔΕΛΦΟΙ ΜΟΥ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΜΟΥ!

ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΤΟΥ: ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ, ΜΜΕ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ, ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΣΤΑΤΟΥΣ!!!… ΣΤΑΤΟΥΣ!!!

ΣΤΑΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ. ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΠΑΡΑΠΟΝΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΕΑΝ ΕΙΜΑΙ ΨΗΛΟΣ, ΕΑΝ ΕΙΜΑ ΚΟΝΤΟΣ. ΕΑΝ ΕΙΜΟΥΝ ΨΗΛΟΣ ΘΑ ΜΕ ΛΕΓΑΝΕ ΨΗΛΑΓΓΟΥΡΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΑ. ΕΑΝ ΕΙΜΟΥΝ ΞΑΝΘΟΣ, ΕΙΜΑΙ ΞΑΝΘΟΠΟΥΜΠΟΥΡΑΣ ΟΠΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΩ.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters