Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Η ενεργειακή συσκευή που θα έφερνε την επανάσταση στον τομέα της ενέργειας...


Η ενεργειακή συσκευή που θα έφερνε την επανάσταση στον τομέα της ενέργεια
Η τεράστια ανακάλυψη που θα ανέτρεπε τα ενεργειακά δεδομένα.
Επανάσταση στην ενέργεια από την Ξάνθη – Τι χάσαμε ώστε να βγούμε μια και καλή από την κρίσηκάνουν τα πάντα για να μην αναδεχθεί η Ελλάδα!

Μια μεγάλη καινοτομία στον τομέα της ενέργειας που ανατρέπει τα μέχρι σήμερα δεδομένα και ταυτόχρονα μια σημαντική επένδυση που θα αξιοποιούσε σε βιομηχανικό επίπεδο την συγκεκριμένη επιστημονική ανακάλυψη, αφήσαμε να χαθεί και δεν δώσαμε την πρέπουσα προσοχή.

Προσωπικά πιστεύω πως δεν ανακοινώθηκε καθώς θα έλυνε πολλά προβλήματα, κυρίως οικονομικά αλλά και γεωπολιτικά! Έγιναν νύξεις σε δημοσιογράφους ώστε να δούμε τι ακριβώς χάσαμε αλλά η απάντηση ήταν πως “τους προλαβαίνει η επικαιρότητα” και δεν έχουν χρόνο να ασχοληθούν με την τεράστια αυτή ανακάλυψη!


ελληνική εταιρεία Defkalion
Η ελληνική ερευνητική εταιρία "Δευκαλίων"
Ο λόγος για την ελληνική εταιρεία Defkalion Green Technologies SA η οποία κατάφερε να μετατρέψει σε βιομηχανικό προϊόν μια σημαντική ανακάλυψη Ιταλών επιστημόνων και θα ξεκινούσε οσονούπω από την Ξάνθη τη μαζική παραγωγή και παγκόσμια διάθεση μονάδων, που μπορούν να εγκατασταθούν σε κάθε σπίτι ή επαγγελματικό χώρο και να παράγουν θερμική και ηλεκτρική ενέργεια με ελάχιστο κόστος.

Όχι μόνον τα στελέχη της εταιρείας, αλλά και άνθρωποι της αγοράς που γνωρίζουν τις λεπτομέρειες της υπόθεσης βεβαιώνουν ότι, χωρίς υπερβολή, μπορούσε να ανατρέψει το ενεργειακό σκηνικό σε παγκόσμια κλίμακα και να κάνει τη χώρα μας πρωταγωνιστή μιας νέας ενεργειακής επανάστασης, με ότι αυτό συνεπάγεται για την ελληνική οικονομία.


η συσκευή παραγωγής φθηνής ενέργειας
Η συσκευή ψυχρής σύντηξης..
Το προϊόν

Αφετηρία της υπόθεσης είναι η επαναστατική εφεύρεση του αντιδραστήρα σύντηξης Υδρογόνου και Νικελίου (ψυχρή σύντηξη σε ελεγχόμενο περιβάλλον), που έγινε από δυο ιταλούς επιστήμονες του πανεπιστήμιου της Μπολόνια, τους Sergio Foccardi και Andrea Rossi, η οποία παρουσιάστηκε επίσημα στις 14 Ιανουαρίου 2011 στην Ιταλία.
Με βάση την ανακάλυψη αυτή μπορεί να παραχθεί φθηνή ενέργεια, με πολύ χαμηλό κόστος, σχεδόν μηδαμινό σε σχέση με τα σημερινά δεδομένα, αφού ο αντιδραστήρας μπορεί να παράγει περισσότερη ενέργεια από όση καταναλώνει για τη λειτουργία του.
Τα δικαιώματα για την αξιοποίηση και την βιομηχανική εκμετάλλευση (για μη στρατιωτικούς σκοπούς) της εφεύρεσης των Ιταλών για όλο τον κόσμο εκτός από την Αμερική τα πήρε η ελληνική πολυμετοχική εταιρεία Defkalion. Η εταιρεία φρόντισε, στηριζόμενη σε έλληνες επιστήμονες, να «μεταφράσει» τεχνικά τα επιστημονικά αποτελέσματα και να δημιουργήσει μια συσκευή η οποία μετά την αρχική ενεργοποίηση της, παράγει θερμότητα χωρίς την ανάγκη περαιτέρω τροφοδοσίας και μάλιστα χωρίς να δημιουργεί ρύπους ή επιβλαβείς για τον άνθρωπο ακτινοβολίες. Η θερμική αυτή ενέργεια μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παραγωγή ζεστού νερού και τη θέρμανση χώρων και ένα ποσοστό της, γύρω στο 40%, μπορεί να μετατραπεί σε ηλεκτρική ενέργεια μέσω ενός κοινού μετατροπέα (inverter).

Το τρίτο στάδιο είναι αυτό το οποίο θα ξεκινούσε για την βιομηχανική παραγωγή στη χώρα μας, σε μαζική κλίμακα, αυτής της συσκευής. (αυτό έπρεπε ήδη να συμβαίνει, αλλά το έπνιξαν τα συμφέροντα που μας θέλουν υποδουλωμένους )


Παραγωγή χαμηλού κόστους
Η ηλεκτρική ενέργεια που θα μπορούσε να παραχθεί
από την συσκευή ψυχρής σύντηξης θα ήταν κατά πολύ
φθηνότερη από τις σημερινές τιμές ρεύματος...
Παραγωγή χαμηλού κόστους

Τα δεδομένα όσον αφορά το κόστος της παραγόμενης από τη συσκευή ενέργειας είναι πράγματι εντυπωσιακά. Ο Έλληνας καθηγητής του Πανεπιστημίου της Μπολόνια και τέως πρέσβης κ. Χρήστος Στρεμμένος, ο οποίος είχε ενεργό συμμετοχή στην ερευνητική δουλειά ενώ συμμετείχε και στην εταιρεία Defkalion, υπολογίζει ότι το κόστος παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας θα ήταν κάτω από 0,01 ευρώ ανά κιλοβατώρα, ποσό συντριπτικά μικρότερο συγκρινόμενο με το μέσο κόστος παραγωγής της ΔΕΗ που φτάνει τα 0,1 ευρώ. Δηλαδή από την συσκευή θα παραγόταν ηλεκτρική ενέργεια φτηνότερη κατά 90%, ενώ θα είχε ήδη εξασφαλιστεί ζεστό νερό για θέρμανση, οικιακή χρήση κ.λπ.. Το ετήσιο κόστος για Υδρογόνο και Νικέλιο, τα «καύσιμα» δηλαδή μιας συσκευής δυναμικότητας 20 Κιλοβάτ είναι περίπου 1.300 ευρώ, όταν η αξία της παραγόμενης ενέργειας σε τρέχουσες τιμές υπερβαίνει τα 14.000 ευρώ.

Σύμφωνα με τα στελέχη της εταιρείας, το κόστος για την απόκτηση της συσκευής δεν θα ξεπερνούσε τα 3.000 – 3.500 ευρώ, ενώ περίπου 500 – 900 ευρώ ήταν το κόστος του μετατροπέα για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας.
Η περίσσεια ηλεκτρική ενέργεια, όπως συμβαίνει και με τις οικιακές φωτοβολταϊκές εγκαταστάσεις, θα διοχετευόταν στο ηλεκτρικό σύστημα και θα αγοραζόταν από τη ΔΕΗ, δίνοντας εισόδημα στον παραγωγό.
Η εταιρεία θα επιδίωκε (θα υπέβαλαν σχετικό αίτημα στη ΡΑΕ) να ενταχθεί η συγκεκριμένη μέθοδος παραγωγής ηλεκτρισμού στο πρόγραμμα των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας και συνεπώς να απολαμβάνει αυξημένη τιμή απορρόφησης του ρεύματος.

Η μέθοδος, πέρα από την οικιακή χρήση, μπορούσε να εφαρμοστεί για παραγωγή ενέργειας στη γεωργία, στην κτηνοτροφία, στη βιοτεχνία, στις επιχειρήσεις, στα δημόσια κτήρια και υπό προϋποθέσεις, στη βιομηχανία.


Βιομηχανική παραγωγή
Η βιομηχανική παραγωγή της μονάδας Hyperion
θα αποτελούσε μια μοναδική επενδυτική ευκαιρία..
Βιομηχανική παραγωγή

Η αξιοποίηση της επιστημονικής εφεύρεσης για την βιομηχανική παραγωγή της συγκεκριμένης συσκευής, δεν αποτελούσε μακρινό στόχο. Αντίθετα, είχε ήδη αγοραστεί παλαιό εργοστάσιο στην Ξάνθη, το οποίο, σύμφωνα με τα στελέχη της Defkalion θα ήταν έτοιμο τον Οκτώβριο που μας πέρασε ώστε να δώσει προϊόντα στην αγορά.
Όπως δηλώνει εκ μέρους της εταιρείας μιλώντας στην εφημερίδα «Ο Κόσμος του Επενδυτή» που έφερε στη δημοσιότητα το θέμα ο κ. Συμεών Τσαλίκογλου, η παραγωγική δυνατότητα του εργοστασίου θα μπορούσε να είναι 300.000 μονάδες το χρόνο, οι οποίες προορίζονται για την ελληνική και τις βαλκανικές αγορές. Το ύψος της επένδυσης θα έφτανε τα 200 εκατ. ευρώ. εκ των οποίων περίπου τα μισά αφορούν την πληρωμή των δικαιωμάτων εκμετάλλευσης. Υπολογίζεται ότι μέχρι σήμερα θα μπορούσαν να δημιουργηθούν 215 άμεσες μόνιμες θέσεις εργασίας, ενώ περίπου 2.500 άτομα θα απασχολούταν στη συνέχεια στο δίκτυο πωλήσεων – υποστήριξης σε όλη την Ελλάδα.

Ειδικά πρέπει να τονιστεί ότι θα δημιουργούταν εξειδικευμένο κέντρο Έρευνας και Ανάπτυξης (25 θέσεις εργασίας εξειδικευμένου ερευνητικού προσωπικού) εντός της μονάδας, το οποίο θα στηριζόταν στους επιστήμονες και ερευνητές που συμμετείχαν στη διαδικασία «μετατροπής» της επιστημονικής ανακάλυψης των Ιταλών σε βιομηχανικό προϊόν.

Παράλληλα, βρισκόταν σε εξέλιξη η εργαστηριακή κατασκευή μεγάλης μονάδας της συγκεκριμένης τεχνολογίας, ισχύος 1 Μεγαβάτ, που θα χρησιμοποιούταν (και επιδεικτικά) για τις ανάγκες του εργοστασίου της Ξάνθης.

Η συνέχεια του project προέβλεπε τη δημιουργία ενός ακόμα εργοστασίου επί ελληνικού εδάφους, στο Βόλο, το οποίο θα παρήγαγε μονάδες μεγάλης δυναμικότητας, 1 – 2 Μεγαβάτ. Επίσης τη δημιουργία εργοστασίων εκτός Ελλάδας και την επέκταση σε ξένες αγορές λιανικής πώλησης.

Όσον αφορά τη χρηματοδότηση των επενδύσεων, τα στελέχη της Defkalion υποστηρίζουν ότι ήταν εξασφαλισμένη από επενδυτικά funds, ενώ σημειώνεται χαρακτηριστικά ότι, όσο το εγχείρημα θα έπαιρνε σάρκα και οστά, τόσο πλήθαιναν οι προσφορές για συμμετοχή στο χρηματοδοτικό πρόγραμμα.


Οφέλη για την ελληνική οικονομία
Ποια θα ήταν τα οφέλη για την ελληνική οικονομία
από αυτήν την ενεργειακή ανακάλυψη;
Οφέλη για την ελληνική οικονομία

Πέραν της αυτονόητης σημασίας που είχε η δημιουργία της μονάδας παραγωγής στην Ξάνθη και συνολικά η επενδυτική αυτή προσπάθεια, σε μια περίοδο που η χώρα «ψάχνει με το φανάρι» νέες παραγωγικές δραστηριότητες, το όλο εγχείρημα, εάν βέβαια υλοποιούταν με βάση τους σχεδιασμούς των εμπνευστών του, αναμενόταν να είχε τεράστια οφέλη για την ελληνική οικονομία.

Η συνολική παραγόμενη ενέργεια από τις συσκευές αυτές θα συντελούσε στην εξοικονόμηση πόρων αξίας εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ, την στιγμή που φαίνεται να επελαύνει μια νέα ενεργειακή κρίση και όταν η χώρα υφίσταται αφαίμαξη πολύτιμων κεφαλαίων για εισαγωγή καυσίμων.

Επιπλέον, θα μπορούσαν να αναπτυχθούν ευρύτερες αναπτυξιακές και οικονομικές διασυνδέσεις με την υπόλοιπη οικονομία, τον τουρισμό, τη γεωργία, τις βιοτεχνίες, που αποκτούν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην παραγωγή τους.

Η συναλλαγματική ωφέλεια της χώρας θα ήταν επίσης μεγάλη, καθώς η αποκλειστική εκμετάλλευση της εφεύρεσης από ελληνική εταιρεία αναμένεται να δημιουργούσε υπεραξίες. Κάποιοι εκτιμούσαν ότι και μόνο η έκταση που θα έπαιρνε το θέμα ήταν ικανή να αλλάξει επί το θετικότερο το γενικό κλίμα και τις εντυπώσεις για το επενδυτικό περιβάλλον της χώρας.

Δεν πρέπει να παραλείπεται τέλος η δυνατότητα αξιοποίησης των πολύ σημαντικών κοιτασμάτων νικελίου της χώρας.


Γεωπολιτικές ανακατατάξεις
Με την μαζική παραγωγή της συσκευής φθηνής
ηλεκτρικής ενέργειας θα μπορούσαν να προκληθούν
τεράστιες γεωπολιτικές ανακατατάξεις στα Βαλκάνια.
Γεωπολιτικές ανακατατάξεις

Οι εκτιμήσεις όσων τουλάχιστον εμφανίζονται ως ενθουσιώδεις υποστηρικτές του εγχειρήματος κάνουν λόγο για τεράστιες οικονομικές αλλά και γεωπολιτικές ανακατατάξεις που μπορούν να προκληθούν, σε βάθος χρόνου, μετά από την διάθεση στην αγορά τέτοιων ενεργειακών συσκευών πράσινης ενέργειας χαμηλού κόστους που δεν προκαλούν καμία εκπομπή αερίων ή ακτινοβολιών. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις αυτές, η σταδιακή αντικατάσταση των κλασικών ενεργειακών συστημάτων που στηρίζονται στο πετρέλαιο, το φυσικό αέριο, τον άνθρακα ή την πυρηνική ενέργεια από μια νέα γενιά ενεργειακών προϊόντων αυτής της τεχνολογίας, παράλληλα με την ανάπτυξη των συμβατικών ΑΠΕ (ανεμογεννήτριες, φωτοβολταϊκά, γεωθερμία), δημιουργεί σοβαρές προϋποθέσεις ανατροπής των υφιστάμενων ισορροπιών στην παγκόσμια ενεργειακή σκηνή.


Η επιστημονική βάση της μονάδας
Αντίδραση ψυχρής σύντηξης
Η επιστημονική βάση της μονάδας

Η ψυχρή σύντηξη, η διαδικασία δηλαδή στην οποία στηρίζεται επιστημονικά η μονάδα Hyperion, αποτελεί ένα «θερμό» πεδίο της φυσικής που έχει προκαλέσει τα τελευταία χρόνια έντονες συζητήσεις.
Πρόκειται για μια αντίδραση που συμβαίνει σε θερμοκρασίες δωματίου, κατά την οποία δύο μικρότεροι πυρήνες συνενώνονται για να σχηματίσουν ένα μεγαλύτερο απελευθερώνοντας ταυτόχρονα μεγάλες ποσότητες ενέργειας.
Στη δεκαετία του ΄80 οι Pons και Fleishmann υποστήριξαν ότι είχαν επιτύχει μια αντίδραση ψυχρής σύντηξης, όμως το πείραμά τους δεν μπόρεσε να επαναληφθεί. Από τότε οποιαδήποτε άλλη θεωρία και υπόθεση περί της ψυχρής σύντηξης απορρίφθηκε δημιουργώντας έτσι ένα επιστημονικό ρεύμα επιφυλακτικότητας πάνω στο θέμα. Παρόλο αυτό τον σκεπτικισμό μια μικρή μερίδα επιστημόνων συνέχισε να ερευνά το θέμα.

Τα τελευταία ανατρεπτικά νέα ήρθαν από την Ιταλία και είναι αυτά που αποτέλεσαν την αφετηρία για τη δημιουργία της μονάδας Hyperion.
Δυο επιστήμονες, ο μηχανικός Andrea Rossi και ο καθηγητής Sergio Focardi του Πανεπιστημίου της Μπολόνια, επέδειξαν δημόσια στις 14 Ιανουαρίου του 2011, μια συσκευή ψυχρής σύντηξης ικανή να παράγει 12.400 Wh θερμικής ενέργειας εισάγοντας μόλις 400 W ενέργειας.
Οι Ιταλοί επιστήμονες παρουσίασαν δηλαδή ένα νέο τρόπο παραγωγής πράσινης ενέργειας με κοινά υλικά (Νικέλιο και Υδρογόνο παρουσία καταλύτη), με μικρό κόστος και χωρίς εκπομπή ρύπων ή ραδιενεργών αποβλήτων. Τα αποτελέσματά τους επιβεβαιώθηκαν ήδη από ανεξάρτητες μετρήσεις τρίτων και τυγχάνουν θετικής κριτικής από φυσικούς πρώτου μεγέθους, όπως ο καθηγητής του Πανεπιστημίου της Uppsala Sven Kullander, πρόεδρος της National Academy of Sciences Energy Committee, ο Hanno Essén, καθηγητής της Swedish Royal Institute of Technology, ο Dr Edmud Storms κ.α.

Δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν ότι το συγκεκριμένο αποτέλεσμα του μηχανικού Rossi και του φυσικού Focardi δημιουργεί την ανάγκη να… ξαναγραφτούν κάποια κεφάλαια της φυσικής.

Υγ.: Να αναφέρω πως πλέον δεν ξέρουμε γιατί σταμάτησε η κατασκευή του εργοστασίου και γιατί χάθηκε ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, όπως επίσης και για το αν η DEFKALION GREEN TECHNOLOGIES έχει ακόμα τα δικαιώματα της πατέντας. Αν όχι τότε οι υπεύθυνοι πρέπει να βρεθούν και να λογοδοτήσουν !!
Defkalion Green Technologies
26 μυστήρια... Ψυχρή σύντηξη (μέρος 13ο) (Η θεωρία πάνω στην οποία στηρίζεται η ανακάλυψη )
ΤΙ ΕΊΝΑΙ Ο ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΌΣ ΚΑΤΑΛΎΤΗΣ (E-CAT)
Η ελληνική εταιρεία Defkalion Green Technologies
Διαδώστε το, ώστε να δοθούν εξηγήσεις στον Ελληνικό λαό γιατί σταμάτησε αυτό το σωτήριο έργο και κυρίως ποίοι εμπόδισαν την εξέλιξη του!!
Η Ελλάδα είναι το φως του κόσμου, σκοτάδι είναι η απουσία φωτός και η Ελλάδα σύντομα θα φωτίσει!!

Γιαγμουρίδης Φάνης
Ένας απλός πολίτης του κράτους τούτου.


 
http://pnemorem1.blogspot.com/2012/03/blog-post_5215.html 

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΟΎΝ...Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑ

Ο Ελληνικός λαός θα πληρώσει 9.943.697 ευρώ στο Ισραηλιτικό Συμβούλιο, το οποίο δεν αποδίδει ούτε ένα λεπτό φόρο στην Ελλάδα!

Ενώ ήδη με βάση το υπ’ αριθμόν 182 Προεδρικό Διάταγμα (22-3-1978), βάσει του οποίου το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο, όντας Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου(!) έχει (και ασκεί) δικαιώματα, τα οποία μόνο το Κράτος κατέχει. Ειδικότερα, με αυτό το Π.Δ.!«Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο (Ελλάδος) δικαιούται να εισπράττει φόρους, για δική του χρήση, από τους εβραίους που διαμένουν στην Ελλάδα, αντί του ελληνικού κράτους»!!!


Με απλά λόγια, κανένας εβραίος δεν πληρώνει φόρο στο ελληνικό δημόσιο, αλλά μόνο στο Κ.Ι.Σ.!!! Επειδή όμως ο νόμος «επεκτάθηκε», αργότερα, αποφασίσθηκε πως και οι χριστιανοί που μετέχουν στο Κ.Ι.Σ. απαλλάσσονται της καταβολής φόρων στο ελληνικό δημόσιο. (βλέπε εδώ και εδώ)
Δεν μένουν όμως μόνο εκεί. Η προδοσία κατά της Ελλάδος συνεχίζεται. «Το ελληνικό Δημόσιο (ότι έχει απομείνει), αναλαμβάνει την υποχρέωση καταβολής στην Ι.Κ.Θ. συνολικά ποσού εννέα εκατομμυρίων εννιακοσίων σαράντα τριών χιλιάδων εξακοσίων ενενήντα επτά (9.943.697) ευρώ» .. για μια αγωγή του 1961!!


Πιο συγκεκριμένα:
ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ Αρ. Φύλλου 414 23 Φεβρουαρίου 2012 Αριθμ. 2/9631/0023Α (4)
Έκδοση δύο Ομολόγων πενταετούς και δεκαετούς διάρκειας του Ελληνικού Δημοσίου για την εξόφληση υποχρεώσεών του προς την Ισραηλιτική Κοινότητα Θεσσαλονίκης βάσει του αρθρ. 45 παρ. 10 του ν. 3943/2011.

…………………………

* ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΕΥΧΟΣ ΠΡΩΤΟ Αρ. Φύλλου 66 31 Μαρτίου 2011 Άρθρο 45

Ρυθμίσεις θεμάτων Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους

10. Για την οριστική επίλυση της δικαστικής διαφοράς που εκκρεμεί στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης μεταξύ της Ισραηλιτικής Κοινότητας Θεσσαλονίκης (Ι.Κ.Θ.), του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και του Ελληνικού Δημοσίου, ύστερα από την υπό ημερομηνία 21.9.1961 και αύξοντα αριθμό καταθέσεως 2046/1961 αγωγή της πιο πάνω Κοινότητας, το Δημόσιο αναλαμβάνει την υποχρέωση καταβολής στην Ι.Κ.Θ. συνολικά ποσού εννέα εκατομμυρίων εννιακοσίων σαράντα τριών χιλιάδων εξακοσίων ενενήντα επτά (9.943.697) ευρώ σε δύο έντοκες δόσεις, που λήγουν το πέμπτο και το δέκατο έτος από την έναρξη ισχύος του νόμου αυτού και υπό τον όρο ότι πριν από την εξόφληση της οφειλής, όπως ορίζεται κατωτέρω, η Ι.Κ.Θ. θα παραιτηθεί από το δικόγραφο και το δικαίωμα αγωγής.


Με απόφαση του Υπουργού Οικονομικών ορίζονται η διαδικασία, οι όροι και οι προϋποθέσεις εκδόσεως των δύο ομολόγων, το επιτόκιό τους και κάθε άλλη αναγκαία λεπτομέρεια για την εξόφληση της οφειλής.
anavaseis
ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΕΛΛΑΔΑ: Ο Ελληνικός λαός θα πληρώσει 9.943.697 ευρώ στο Ισραηλιτικό Συμβούλιο, το οποίο δεν αποδίδει ούτε ένα λεπτό φόρο στην Ελλάδα!

Μας ταΐζουν φάρμακα made in India που απαγορεύθηκαν στις ΗΠΑ!

Ο αμερικανικός FDA έβαλε λουκέτο σε δεκάδες εργοστάσια της Ινδίας για επικίνδυνα σκευάσματα, που κυκλοφορούν αφειδώς στην Ελλάδα!

Το 2011 ο Αμερικανικός Οργανισμός Φαρμάκων (FDA) έβαλε λουκέτο σε 37 φαρμακοβιομηχανίες σε όλο τον κόσμο, εξαιτίας των επικίνδυνων για τη Δημόσια Υγεία σκευασμάτων που.....
παρασκεύαζαν. Οι περισσότερες από αυτές τις φαρμακοβιομηχανίες βρίσκονταν στην Ινδία…

Το πλέον ανησυχητικό είναι ότι τα προϊόντα των συγκεκριμένων ινδικών εργοστασίων -που απαγορεύθηκαν από τον FDA- κυκλοφορούν αφειδώς στην Ελλάδα, καθώς έχουν πάρει την έγκριση του Ελληνικού Οργανισμού Φαρμάκων (ΕΟΦ)!

Με άλλα λόγια, ο ΕΟΦ ισχυρίζεται ότι διενεργεί πλήρεις ελέγχους και εγγυάται την ποιότητα των made in India φαρμάκων που κυκλοφορούν στη χώρα μας την ώρα που, αποδεδειγμένα πλέον, οι αμερικανικές Αρχές κρίνουν τα ίδια σκευάσματα ως επικίνδυνα για τη Δημόσια Υγεία…

Μάλιστα, τα ευρήματα του FDA ήταν τόσο ξεκάθαρα ως προς την κακή ποιότητα των made in India φαρμάκων, που οδήγησαν όχι σε κάποια επίπληξη ή σε κάποιο πρόστιμο προς τις εταιρείες παραγωγής τους, αλλά στο λουκέτο!

Παρά ταύτα, ο ΕΟΦ «σφυρίζει αδιάφορα» και παίζει με την Υγεία των Ελλήνων πολιτών, αφήνοντάς τους να καταναλώνουν ίδια τα φάρμακα-δολοφόνους, που οι Αμερικανοί δε θέλουν ούτε να τα βλέπουν.

Και, βέβαια, η κατάσταση θα χειροτερέψει ραγδαία τις αμέσως επόμενες μέρες, αφού ο νέος νόμος για την Υγεία που ψήφισε το ελληνικό κοινοβούλιο θα οδηγήσει σε αθρόες εισαγωγές no name σκευασμάτων από την Ινδία, το Μπαγκλαντές, το Πακιστάν, το Ισραήλ και ποιος ξέρει από πού αλλού.
Βάσει της νέας ρύθμισης, ο γιατρός θα συνταγογραφεί μόνο τη δραστική ουσία (όχι το φάρμακο) και ο φαρμακοποιός θα χορηγεί το φθηνότερο σκεύασμα, με συνέπεια τα ποιοτικά φάρμακα -μεταξύ των οποίων και αυτά της ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας- να εξαφανιστούν από τα ράφια φαρμακείων και νοσοκομείων. Στη θέση τους, θα κατακλύσουν την αγορά πάμφθηνα σκευάσματα αμφιβόλου προέλευσης και ποιότητας.

Ο ΕΟΦ αδυνατεί να ελέγξει τα made in India σκευάσματα που ήδη κυκλοφορούν στην Ελλάδα, όπως περίτρανα αποδείχθηκε από την απόφαση-κόλαφο του FDA.

Πώς, λοιπόν, θα καταφέρει στο εξής να πιστοποιεί ότι δεν απειλούν τη Δημόσια Υγεία τα χιλιάδες σκευάσματα που αθρόα θα φτάνουν στα φαρμακεία μας, από χώρες του Τρίτου Κόσμου; Πώς θα εγγυηθεί ότι ένα τέτοιο φάρμακο δε θα σκοτώσει κάποιο παιδάκι, ένας Οργανισμός το προσωπικό του οποίου -μόνο τον τελευταίο ενάμιση χρόνο- έχει μειωθεί από τα 260 στα 150 άτομα;

Την ώρα που ο αντίστοιχος αυστριακός οργανισμός διαθέτει υπερτριπλάσιο προσωπικό για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες μιας χώρας με σχεδόν το μισό πληθυσμό από την Ελλάδα;

 newsbomb.gr
 
http://ksipnistere.blogspot.com/2012/03/made-in-india.html

Μαξ Κάιζερ: Σύντομα θα γίνουμε όλοι μάρτυρες ενός οικονομικού ολοκαυτώματος στην Ελλάδα!

O γνωστός Αμερικανός οικονομικός αναλυτής και παραγωγός ντοκιμαντέρ Max Keiser, εμφανίστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του δορυφορικού τηλεοπτικού σταθμού Russia Today.

 Τα όσα είπε έχουν εξαιρετικό ενδιαφέρον:

 «Το απίστευτα δυσανάλογο χρέος της  Ελλάδας έχει, στην πραγματικότητα, συσσωρευθεί σε διάφορες τράπεζες ανά τον κόσμο και φορτώθηκε στον ισολογισμό της Ελλάδας. Το χρέος της Ελλάδας δεν προέρχεται από την Ελλάδα, προέρχεται από αυτές τις άλλες χώρες, που έχουν χρησιμοποιήσει την Ελλάδα ως χωματερή τοξικού χρέους. Και τώρα η ελληνική κυβέρνηση απαιτεί να αποπληρώσει αυτό το τοξικό χρέος ο ελληνικός λαός. Αλλά εξυπακούεται ότι οι Έλληνες δεν θα είναι σε θέση να πληρώσουν αυτό το χρέος. Επομένως, σύντομα θα γίνουμε όλοι μάρτυρες ενός οικονομικού ολοκαυτώματος.

Το όλο εγχείρημα του ευρώ ήταν ιδέα της Γερμανίας. Ήταν ένα εγχείρημα ύπουλο, που αποσκοπούσε στο να γίνει δυνατή η επανένωση Ανατολικής και Δυτικής Γερμανίας. Τώρα που η Γερμανία επανενώθηκε, τριγυρνάει στην Ευρώπη σαν το πεινασμένο θηρίο και λεηλατεί τη δημόσια περιουσία χωρών όπως η Ελλάδα. Οι Έλληνες είναι σήμερα αυτό που ήταν κάποτε οι Εβραίοι της Ευρώπης.

Βρισκόμαστε στα πρόθυρα ενός οικονομικού ολοκαυτώματος που οργάνωσε η Γερμανία. Τα τελευταία δέκα χρόνια, από το ξεκίνημα αυτής της νομισματικής ένωσης, όλοι οι προαναφερθέντες ταΐζουν τους Έλληνες τοξικό χρέος με το ζόρι.

Όλοι γνωρίζουμε τον ρόλο της Goldman Sachs σε αυτή την υπόθεση, και πώς η τράπεζα αυτή, με το τεράστιο τοξικό χρέος που είχε, φρόντισε ώστε η Ελλάδα να συμπεριληφθεί στη ζώνη του ευρώ. Ήταν όλα προσχεδιασμένα. Η Γερμανία γνώριζε πολύ καλά ότι μια μέρα το οικοδόμημα του ευρώ θα κατέρρεε και όλο αυτό το διάστημα ανυπομονούσε να γίνει η έκρηξη για να τρέξει και να μαζέψει τα πολύτιμα λάφυρα. Η Γερμανία αυτή τη στιγμή έχει εισβάλει στην Ελλάδα και είναι έτοιμη να εισβάλει και στην Πορτογαλία και στην Ισπανία.

Έχουμε να κάνουμε με ένα 4ο Ράιχ. Η Γερμανία έχει όλα τα χαρτιά της τράπουλας στα χέρια της και παίζει την παρτίδα πανέξυπνα. Με το νέο Μνημόνιο που προτάθηκε στην Ελλάδα, δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρξει ανάπτυξη με αυτά τα μέτρα που λαμβάνονται.

Μέσω αυτού του νέου γύρου μέτρων λιτότητας, η Ελλάδα οδηγείται δέσμια σε μια προδιαγεγραμμένη πορεία τραίνου προς την «τελική λύση«. Το ΔΝΤ θα έχει από πριν αγοράσει όλες τις σιδηροδρομικές γραμμές και τα βαγόνια που θα οδηγήσουν τους Έλληνες προς αυτή την τελική λύση». Εάν η συμφωνία επιτευχθεί, οι ιδιώτες κάτοχοι του ελληνικού χρέους αναμένεται να έχουν περίπου 70% μείωση στην αξία των επενδύσεών τους.

Ωστόσο, αυτοί οι ιδιώτες επενδυτές, στων οποίων το χρέος πρόκειται να «κουρευτεί», έχουν ήδη ασφαλίσει πλήρως αυτό το χρέος στην αγορά των CDS και, ακόμα και αν οκόσμος γυρίσει ανάποδα, αυτοί θα έχουν εξασφαλισμένο το κέρδος τους.

Δεν υπάρχει κανένα ρίσκο γι’ αυτούς. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο η Ελλάδα βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε αυτή τη μέγγενη. Θα πρέπει να κατανοήσουμε ότι όλο το τοξικό χρέος που έχει συσσωρευθεί στους ισολογισμούς των τραπεζών στη Γερμανία, τη Βρετανία, τις ΗΠΑ, έχει φορτωθεί στον ισολογισμό της Ελλάδας.

Και τώρα η ελληνική κυβέρνηση έχει την απαίτηση να πληρώσει ο ελληνικός λαός για όλο αυτό το τοξικό χρέος. Το χρέος της Ελλάδας δεν δημιουργήθηκε στην Ελλάδα, αλλά σε αυτές τις άλλες χώρες. Η Ελλάδα χρησιμοποιήθηκε σαν χωματερή του παγκόσμιου τοξικού χρέους.

Την ελληνική κυβέρνηση την έχουν διορίσει οι τραπεζίτες. Και η προηγούμενη ελληνική κυβέρνηση εκπαιδεύτηκε στη Σχολή του Σικάγου, εκεί ακριβώς που εκπαιδεύτηκε και η επικεφαλής του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ.

Πάει καιρός που οι Έλληνες στερούνται κοινοβουλευτικής αντιπροσώπευσης. Αυτό που οφείλουν να κάνουν αυτή τη στιγμή είναι να επαναστατήσουν και να αντικαταστήσουν αυτή την κυβέρνηση, ώστε να αποκτήσουν αυτοδιάθεση και να επανακτήσουν την εθνική τους κυριαρχία.

Οι κυνηγετικοί νόμοι καταργήθηκαν και έχουν όλοι αρπάξει μια καραμπίνα και λεηλατούν. Η Γερμανία το ξέρει αυτό καλά και το απολαμβάνει. Στα χέρια της θα καταλήξει σε λίγο όλη η δημόσια περιουσία της Ελλάδας, της Πορτογαλίας και της Ισπανίας».

 
http://logioshermes.blogspot.com/2012/03/blog-post_3814.html

Παπανδρέου: Αποδοκιμάζει τις… αποδοκιμασίες και τις πρακτικές «αντιδιαδηλώσεων»

Καμπάνια για να σταματήσουν οι εκδηλώσεις βίας στη δημόσια ζωή κάνει με παρέμβασή του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπανδρέου – αφορμή ήταν και οι εκδηλώσεις αυτού του είδους, στη Ρόδο, κατά του τραγουδιστή, Γιώργου Νταλάρα κλπ. αλλά και παλιότερα στα Γιάνενα.

«Η βία υπηρετεί τα συμφέροντα των ισχυρών, τονίζει και....
υπογραμμίζει οτι «η ελεύθερη έκφραση» αποτελεί ιδρυτικό στοιχείο του ΠΑΣΟΚ» και συνεχίζει, λέγοντας ότι «έχουμε καθήκον να υπερασπιστούμε με ακόμη μεγαλύτερη ένταση τις αρχές κα τις αξίες μας απέναντι στα φαινόμενα βίας, από όπου και αν αυτά προέρχονται.

Οι Έλληνες πολίτες, οι πολίτες όλου του κόσμου, έχουν ανάγκη από περισσότερη δημοκρατία και όχι από δήθεν υπερασπιστές τους, που καταφεύγουν στη βία.

Όλοι εμείς οι δημοκράτες πολίτες συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε για την εμβάθυνση της δημοκρατίας. Και είμαστε πάντα απέναντι σε πρακτικές «αντιδιαδηλώσεων», τύπου καρφίτσας. Όπου και αν αυτές εκδηλώνονται. Στην κοινωνία, τον πολιτισμό, την πολιτική.

Οι δήθεν προστάτες, από όπου και αν προέρχονται, δεν μπορούν να αναστείλουν την καθημερινή δράση», καταλήγει.


http://www.prionokordela.gr

http://ksipnistere.blogspot.com/2012/03/blog-post_08.html

Η Αλβανία επεκτείνει τα θαλάσσια σύνορα στα 12 ναυτικά μίλια...

Με αυτό το άκρως παραστατικό πρωτοσέλιδο κυκλοφορεί σήμερα η αλβανική εφημερίδα Shekulli, το οποίο αναπαριστά τον "Ελληνικό κίνδυνο" στο νότο της Αλβανίας.
Η ίδια εφημερίδα είχε ασχοληθεί και παλαιότεραμε το ζήτημα της απουσίας νόμου για τα σύνορα της Αλβανίας και μάλιστα, με το ίδιος ακριβώς πρωτοσέλιδο. Όπως είχε δημοσιοποιηθεί τότε, οι παλιοί νόμοι που καθόριζαν επακριβώς τα σύνορα της χώρας καταργήθηκαν με τον νεότερο νόμο, έτσι ο νόμος του 2008 κατάργησε όλους τους προηγούμενους νόμους (1970, 1976,1980 και 2001), όμως στον συγκεκριμένο δεν.....
γίνεται καμία αναφορά στα όρια του Αλβανικού κράτους.
Η εφημερίδα επαναφέρει το ζήτημα με αφορμή το σχέδιο νόμου που κατεβάζει το Σοσιαλιστικό Κόμμα, για την αλλαγή του νόμου 9861/2008 "Για την εποπτεία και τον έλεγχό των συνόρων του κράτους", πρωτοβουλία την οποία φέρεται να υπογράφει ο αρχηγός της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΚ, Gramoz Ruçi, γνωστός για τους "αγώνες" του κατά της Ελληνικής Μειονότητας στην Αλβανία.
Σύμφωνα με το σχέδιο νόμου, η Αλβανία οριοθετεί τα σύνορά της βάση των διεθνών συνθηκών που έχει αποδεχθεί καθώς και διμερείς και πολυμερείς συνθήκες που έχουν εγκριθεί από το κοινοβούλιο, αυτό που προκαλεί μεγαλύτερη εντύπωση είναι η πρόθεση των εμπνευστών της τροπολογίας για μονομερή οριοθέτηση των θαλάσσιων συνόρων στα 12 ναυτικά μίλια, βάζοντας έτσι ταφόπλακα στο ήδη ανενεργό, σύμφωνο Ελλάδας-Αλβανίας για τα "θαλάσσια σύνορα". [Εκ των πραγμάτων κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό, (τουλάχιστον όχι τόσο απλοϊκά) αν σκεφτεί κανείς ότι η απόσταση ανάμεσα στην Κέρκυρα και τα Εξαμίλια (Αγ. Σαράντα) είναι μικρότερη των 6 ναυτικών μιλίων].

 http://vorioipirotika.blogspot.com

http://ksipnistere.blogspot.com/2012/03/12_07.html

Το πυθαγόρειο θεώρημα του Σύμπαντος

Οι Πυθαγόρειοι είχαν όλα τα «κλειδιά». Στο ρυθμό της κοσμικής μουσικής που πρώτοι «άκουσαν» οι μυστικιστές μαθηματικοί του 6ου π.Χ. αιώνα εξακολουθεί να χορεύει η σύγχρονη Κοσμολογία.
Ενας Ελληνας καθηγητής Μουσικής και Πληροφορικής, με πανεπιστημιακές σπουδές στη Φυσική και ερευνητικό έργο στα Πυθαγόρεια Μαθηματικά απέδειξε ότι η «αρμονία των σφαιρών», η περίφημη πυθαγόρεια θεωρία, έχει ακριβή εφαρμογή σε όλους τους γνωστούς μας σήμερα πλανήτες.

Ο πρώην πρόεδρος της Ενωσης Ελλήνων Φυσικών, διευθυντής του Τομέα Τεχνολογίας Ηχου, Μουσικοπαιδαγωγικής και Βυζαντινής Μουσικολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών Χαράλαμπος Σπυρίδης ανακοινώνει στο επιστημονικό συμπόσιο «Φιλοσοφία και Κοσμολογία» (αύριο και μεθαύριο στα Προπύλαια) τους αριθμούς που εκφράζουν σε αστρονομικές μονάδες τις αποστάσεις των πλανητών από τον Ηλιο πιάνοντας το νήμα από τους Πυθαγορείους.

Ο κ. Σπυρίδης διατυπώνει «μια καθολική, εξαιρετικά απλή και κομψή σχέση» που εμπεριέχει μόνον τους αριθμούς 1, 2, 3, 4 της «ιερής τετρακτύος» των Πυθαγορείων και το άθροισμά τους, τον «τέλειο» αριθμό 10. Η «τετρακτύς» ήταν η βάση της πυθαγόρειας διδασκαλίας που πρέσβευε ότι οι ήχοι των ουράνιων σωμάτων συνθέτουν μία κοσμική μουσική, γιατί οι αποστάσεις και οι ταχύτητες των πλανητών και των απλανών αστέρων διέπονται από τους ίδιους αριθμητικούς λόγους που παράγουν και τη συμφωνία των ήχων.

Οι συμφωνίες των ήχων που παράγουν αρμονικό αποτέλεσμα έχουν μορφή απλών αριθμητικών σχέσεων: 2/1 (οκτάβα), 3/2 (πέμπτη), 4/3 (τετάρτη). Επομένως κατά τους Πυθαγορείους το μυστικό της μουσικής και της κοσμικής αρμονίας κρύβεται στις σχέσεις των τεσσάρων πρώτων φυσικών αριθμών (1, 2, 3, 4).
Ο Πυθαγόρας είναι ο πρώτος φιλόσοφος που συνδέει την Αστρονομία με τη Μουσική, υποστηρίζοντας ότι στο αρμονικό και σφαιρικό σύμπαν τα πάντα διέπονται από απλούς νόμους, που μπορούν να εκφρασθούν με τους αριθμούς της «ιερής τετρακτύος».

Με τη θεωρία της αρμονίας των σφαιρών, που συνδυάζει την κοσμική αρμονία με τη μουσική αρμονία, ο μεγάλος φιλόσοφος επιχείρησε να εξηγήσει τη θέση και την κίνηση των πλανητών στον ουράνιο θόλο. Χρησιμοποιώντας μουσικούς όρους, δηλαδή εύφωνα μουσικά διαστήματα, καθόρισε υπό μορφήν κλίμακας τις μεσοπλανητικές αποστάσεις. Ακολούθως, αντιστοιχίζοντας τα μουσικά διαστήματα σε μετρικές αποστάσεις, κατόρθωσε πρώτος να υπολογίσει σε Δελφικά στάδια τις μεσοπλανητικές αποστάσεις των «ουρανίων γεννητών», όπως ονόμασε τα ουράνια σώματα ο Πλάτωνας παίρνοντας το νήμα από τον Πυθαγόρα. Ο Πυθαγόρας τον 6ο π.Χ. αιώνα δέχθηκε ότι η μουσική απόσταση μεταξύ Γης και Σελήνης είναι ένας τόνος και η μετρική απόσταση μεταξύ τους είναι 126.000 Δελφικά στάδια, δηλαδή 22.371.300 μέτρα.

Σχεδόν 24 αιώνες μετά δύο Γερμανοί αστρονόμοι, ο Γιόχαν Μπόντε και ο Τίτιους, προσδιορίζουν τις θέσεις των γνωστών τότε πλανητών του ηλιακού μας συστήματος με ικανοποιητική ακρίβεια. Η εμπειρική ανακάλυψή τους, ανερμήνευτη μέχρι σήμερα, έμεινε γνωστή ως κανόνας των Μπόντε-Τίτιους. Μέχρι τον Κρόνο ο κανόνας όχι μόνο δούλευε ικανοποιητικά αλλά και έμμεσα συνέβαλε στην ανακάλυψη της ζώνης των αστεροειδών ανάμεσα στον Αρη και τον Δία και του πλανήτη Ουρανού στα τέλη του 18ου αιώνα.

Ο κανόνας των Γερμανών αστρονόμων έπαψε να δίνει αξιόπιστα αποτελέσματα όταν επιχειρήθηκε να εφαρμοστεί στους «νεότερους» πλανήτες και στη ζώνη πέρα από τον Πλούτωνα, μία από τις συναρπαστικότερες περιοχές του ηλιακού συστήματος, γεμάτη αντικείμενα από βράχο και πάγο που περιστρέφονται γύρω από τον Ηλιο σε τεράστιες αποστάσεις. Ο καθηγητής Σπυρίδης, μελετώντας επί σειρά ετών τις πλατωνικές απόψεις «περί των θείων γεννητών», τις οποίες συγκέρασε με την «αρμονία των σφαιρών» του Πυθαγόρα, ανακάλυψε ότι ο κανόνας των δύο Γερμανών αστρονόμων του 18ου αιώνα αποτελεί μία μαθηματική έκφραση της πυθαγόρειας μουσικής των σφαιρών. Στο συμπόσιο του Πανεπιστημίου Αθηνών θα αποδείξει ότι κατάφερε να επεκτείνει την ακριβή εφαρμογή της πυθαγόρειας θεωρίας σε όλους τους γνωστούς πλανήτες, ενώ θα υποδείξει συγκεκριμένες θέσεις «πλανητικών» αντικειμένων μετά τον Πλούτωνα.

Οπως δήλωσε στον «Ε.Τ.», «η γέφυρα που κατασκευάσθηκε και συνδέει τον κόσμο των αστρονόμων με τον κόσμο των μουσικών διασφαλίζει την αιωνιότητα μιας συμπαντικής αρμονίας σε πλήρη εξέλιξη, η οποία θα προσδιορίσει το χωροχρόνο μέσω των γνώσεων της Αστρονομίας και της Μουσικής στην εκάστοτε εποχή».


 Γιούλη Μανώλη στον “Ελεύθερο Τύπο”


antinews 

http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2012/03/blog-post_3854.html

Ψίθυροι από τη σκοτεινή πλευρά…Πόσα αντέχεις να μάθεις Έλληνα αναγνώστη;


Οι στόχοι των ιλλουμινάτι!!!......

1)      Η εγκαθίδρυση μιας παγκόσμιας κυβέρνησης – μιας Νέας Παγκόσμιας Τάξης και ενός νομισματικού συστήματος κάτω από τις δικές τους κατευθύνσεις.
2)      Η καταστροφή κάθε εθνικής ταυτότητας και εθνικής υπερηφάνειας.
3)      Η ενοποίηση όλων των Ιουδαιογενών θρησκειών σε μια.
4)       Η χειραγώγηση κάθε ανθρώπου μέσω της....
πλύσης εγκεφάλου του νου, κάτι που ο Σμπίγκνιου Μπρεζίνσκι ονόμασε Τεχνοτρονική που θα δημιουργήσει ανθρώπινα ρομπότ και ένα σύστημα τρόμου που θα έκανε την τρομοκρατία του Μπολσεβίκου Φέλιξ Ντερζίνσκι να μοιάζει παιδική χαρά.-**…
5)      Η πλήρης αποβιομηχάνιση, δηλαδή η επιβολή αυτού που ονομάζουν (Μεταβιομηχανική κοινωνία μηδενικής ανάπτυξης). Εξαίρεση αποτελούν οι υπολογιστές και οι βιομηχανίες υπηρεσιών. Οι βιομηχανίες που θα συνεχίσουν να λειτουργούν θα μετακομίσουν σε χώρες όπως η Κίνα, το Μεξικό, η Μαλαισία, όπου υπήρχε άφθονη εργασία σκλάβων. Για το λόγο αυτόν δημιουργήθηκε στα 1973 η NAFTA ( Βορειοαμερικανική Συμφωνία Ελευθέρου Εμπορίου). Οι άνεργοι θα οδηγηθούν στα ναρκωτικά ή θα εξοντωθούν σύμφωνα με το σχέδιο Global 2000.
6)      Η ενθάρρυνση και η νομιμοποίηση της χρήσης των ναρκωτικών και η παρουσίαση της πορνογραφίας ως μορφή τέχνης που θα επιβληθεί σε βαθμό ώστε να μοιάζει κάτι συνηθισμένο.
7)      Η εξόντωση του πληθυσμού των μεγάλων πόλεων όπως ακριβώς εφαρμόστηκε από το καθεστώς του Πωλ Ποτ στην Καμπότζη. Είναι ενδιαφέρον να σημειώσουμε πως το σχέδιο γενοκτονίας που εφάρμοσε ο Πωλ Ποτ εκπονήθηκε στις ΗΠΑ από ένα ερευνητικό ίδρυμα της Λέσχης της Ρώμης και η επίβλεψή του ανατέθηκε στον Τόμας Έντερς, έναν υψηλόβαθμο αξιωματούχο της Αμερικανικής κυβέρνησης. Είναι επίσης ενδιαφέρον πως συζητείται η επιστροφή των εγκληματιών του Πωλ Ποτ στην Καμπότζη.
8)      Η καταπίεση κάθε επιστημονικής εξέλιξης από εκείνες που είναι επωφελείς στους Ιλλουμινάτι. Κύριος στόχος είναι η πυρηνική ενέργεια για ειρηνικούς σκοπούς. Μισούν τα πειράματα σύντηξης γι’ αυτό και οι πληρωμένοι δημοσιογράφοι τους τα γελοιοποιούν. Η σύντηξη καταστρέφει την θεωρία των Ιλλουμινάτι περί (περιορισμένων φυσικών πηγών ενέργειας).
9)      Η πρόκληση μέσω περιορισμένων πολέμων στις προηγμένες χώρες και με την λιμοκτονία και τις ασθένειες στον Τρίτο Κόσμο, του θανάτου τριών Δισεκατομμυρίων ανθρώπων έως το έτος 2050. Τους ανθρώπους αυτούς ονομάζουν (άχρηστα στόματα). Η επιτροπή των 300 ( Ιλλουμινάτι) ανέθεσε στον Σάιρους Βανς να γράψει μια αναφορά που θα περιέγραφε την μέθοδο εφαρμογής της γενοκτονίας αυτής. Η αναφορά αυτή ονομάστηκε ( Global 2000 Report). Σύμφωνα με την αναφορά αυτή οι ΗΠΑ θα μειώσουν τον πληθυσμό τους κατά Εκατό Εκατομμύρια έως το 2050.
10)  Η αποδυνάμωση του κοινωνικού ιστού της χώρας και η εξαθλίωση της εργατικής τάξης μέσω  της ΑΝΕΡΓΙΑΣ. Οι Νέοι θα οδηγηθούν στο αλκοόλ και τα Ναρκωτικά με αποτέλεσμα να καταστραφεί η οικογένεια. Η επιτροπή ανέθεσε στο Ινστιτούτο Τάβιστοκ να προετοιμάσει ένα σχέδιο ώστε να επιτευχθεί κάτι τέτοιο. Το Τάβιστοκ ανέθεσε στον καθηγητή Γουίλις Χάρμον την εργασία αυτή που έγινε γνωστή ως ( Η Συνωμοσία του Υδροχόου).
11)  Η αποτροπή των πολιτών να αποφασίζουν για το πεπρωμένο τους με την μέθοδο των κατασκευασμένων ΚΡΙΣΕΩΝ και κατόπιν με τον ( Χειρισμό)  των Κρίσεων αυτών. Αυτό θα οδηγήσει σε σύγχυση και θα εξουθενώσει τον πληθυσμό, (βλέπε τους Έλληνες σήμερα), με αποτέλεσμα να τον οδηγήσει στην απάθεια. Τον έλεγχο των Κρίσεων αυτών θα τον αναλάβει η FEMA (Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Χειρισμού Κρίσεων ) η οποία υπάρχει από το 1980.
12)  Η εισαγωγή μουσικής που έχει κύριο στόχο της την πλύση εγκεφάλου και που ξεκίνησε από τους Ρόλλινγκ Στόουνς, τους οποίους προώθησαν οι Ευρωπαίοι Μαύροι Ευγενείς και τους Μπιτλς που δημιούργησε το Τάβιστοκ.
13)  Η προώθηση ακραίων χριστιανικών κινημάτων που ξεκίνησε από την Βρετανική εταιρία των Ανατολικών Ινδιών και θα οδηγήσει στην πλήρη διανοητική υποταγή των πολιτών, Χριστιανικής πίστεως.
14)  Η διείσδυση πειραμάτων ελέγχου του νου, τα οποία δημιουργούν δολοφόνους. Ο Χομεϊνί δεν ήταν παρά μια δημιουργία των Βρετανικών μυστικών υπηρεσιών . Επρόκειτο για μια πολύ προσεκτική διαδικασία και με την βοήθεια της Αμερικανικής κυβέρνησης τοποθετήθηκε ο Χομεϊνί στην εξουσία.
15)  Η εξαγωγή απελευθερωτικών ΚΙΝΗΜΑΤΩΝ η οποία ξεκίνησε με την ( Ιησουϊτική απελευθερωτική θεολογία) και οδήγησε στην κατάρρευση του καθεστώτος του Σομόζα στη Νικαράγουα και σήμερα καταστρέφει το Ελ Σαλβαδόρ μετά από 25 χρόνια (εμφυλίου) πολέμου. Η Κόστα Ρίκα και η Ονδούρα χτυπήθηκαν με επαναστατικές δραστηριότητες που υποκίνησαν οι Ιησουΐτες. Στο Ελ Σαλβαδόρ δραστηριοποιείται η Κομμουνιστική Αποστολή Μαίρη Κνολ. Πριν από μερικά χρόνια δολοφονήθηκαν τέσσερις Κομμουνιστές πράκτορες ανατροπής που εκεί παρουσιάζονταν ως καλόγριες. Ο τύπος των ΗΠΑ αρνήθηκε να αποκαλύψει τα στοιχεία που είχε γι’ αυτούς η κυβέρνηση του Σαλβαδόρ. Η Αποστολή Μαίρη Κνολ λειτουργεί σε πολλές χώρες και παίζει κυρίαρχο ρόλο  στην δημιουργία του Κομμουνισμού στη Ροδεσία, την Μοζαμβίκη, την Αγκόλα και τη Νότια Αφρική. Η ίδια τακτική με αυτή της Μαίρη Κνολ έχει δημιουργηθεί  με τους Ισλαμιστές της Αλ Κάιντα. Βλέπε Λιβύη, Συρία, Αφγανιστάν, που ο Πρόεδρος των ΗΠΑ ζήτησε δημόσια συγνώμη από τους Ταλιμπάν της Αλ Κάιντα, του οποίους κυνηγούσε λυσσαλέα  να τους εξοντώσει ως τους δαιμονισμένους κακούς. Ναι! Οι κακοί σήμερα είναι φίλοι και πιθανόν και σύμμαχοι.
16)  Η ολοκληρωτική κατάρρευση της Παγκόσμιας Οικονομίας και ένα συνολικό πολιτικό ΧΑΟΣ.
17)  Η ενίσχυση ΥΠΕΡΕΘΝΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ, όπως τα Ηνωμένα Έθνη, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, η Τράπεζα Διεθνών Διευθετήσεων, το Παγκόσμιο Δικαστήριο, ώστε τα εθνικά ιδρύματα να είναι λιγότερο αποτελεσματικά.
18)  Η οργάνωση μιας Παγκόσμιας Τρομοκρατικής Μηχανής  που θα εξαναγκάζει τις ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ να διαπραγματεύονται με Τρομοκράτες. Αυτό ξεκίνησε όταν ο Μπετίνο Κράξι έπεισε την Ιταλική Κυβέρνηση να διαπραγματευθεί με τις Ερυθρές Ταξιαρχίες που απήγαγαν τον Πρωθυπουργό Άλντο Μόρο και τον Στρατηγό Ντόζιερ. Λίγο πριν ο Χένρυ Κίσσιγκερ είχε απειλήσει τον Άλντο Μόρο πως θα γίνει ένα τρομακτικό  παράδειγμα. Αργότερα ήρθε η σειρά του Αλή Μπούτο και του στρατηγού Ζία Ουλ Χακ.
19)  Ο έλεγχος  της εκπαίδευσης με στόχο την πλήρη ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ της. Από τα 1982 ξεκίνησαν οι εργασίες για την Ελλάδα, και από το 1993 τα αποτελέσματα της πολιτικής αυτής είναι προφανή. Η καταστροφή θα ολοκληρωθεί όταν εφαρμοστεί στα δημοτικά και τα γυμνάσια η διδασκαλία της ΟΒΕ ( Outcome Based Education) η εκπαίδευση που βασίζεται στα αποτελέσματα.  

ΠΗΓΗ 
 
 
http://helleniclegion.blogspot.com/2012/03/blog-post_6563.html

Ορισμένα, λιγότερα γνωστά, γεγονότα για τη Λιβύη επί Καντάφι ? ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ.......!!!!!!!!!!!!!!!! Ante se ligo kai tin Cuba...!

1. Στη Λιβύη δεν υπήρχαν λογαριασμοί ηλεκτρικού ρεύματος. Ο
ηλεκτρισμός ήταν δωρεάν για όλους τους πολίτες της.

2. Δεν υπήρχαν τόκοι στα δάνεια. Οι τράπεζες της Λιβύης ήταν κρατικές
και τα δάνεια δίνονταν, σύμφωνα με το νόμο, σε όλους τους πολίτες της
με μηδενικό (0%) επιτόκιο.

3. Η κατοικία θεωρείτο ένα ανθρώπινο δικαίωμα στη Λιβύη. Ο Καντάφι
ορκιζόταν ότι οι γονείς του δεν θα αποκτήσουν σπίτι μέχρι ότου όλοι οι
υπόλοιποι Λίβυοι είχαν αποκτήσει το δικό τους. Ο πατέρας του Καντάφι
απεβίωσε, ενώ ο ίδιος, η σύζυγος του και η μητέρα του ζούσαν ακόμη σε
μια σκηνή.

4. Όλα τα νεόνυμφα ζευγάρια στη Λιβύη λάμβαναν 60.000 δηνάρια (περίπου
50.000 δολάρια ΗΠΑ) από τη κυβέρνηση για να αγοράσουν το πρώτο τους
διαμέρισμα και για να βοηθηθούν στο ξεκίνημα της οικογένειας τους.

5. Η παιδεία και οι ιατρική περίθαλψη ήταν δωρεάν στη Λιβύη. Πριν την
άνοδο του Καντάφι στην εξουσία, μόνον το 25% των Λίβυων ήξεραν
ανάγνωση και γραφή. Σήμερα το ποσοστό αυτό είναι 83%.

6. Όσοι Λίβυοι αποφάσιζαν να ακολουθήσουν το επάγγελμα του αγρότη,
λάμβαναν δωρεάν αγροτική γη, δωρεάν αγροτική κατοικία και δωρεάν
εξοπλισμό για να ξεκινήσουν τις φάρμες τους.

7. Όσοι Λίβυοι δεν μπορούσαν να βρουν την εκπαίδευση ή την ιατρική
περίθαλψη που χρειάζονταν στη Λιβύη, λάμβαναν χρηματοδότηση από τη
κυβέρνηση για να πάνε στο εξωτερικό. Η χρηματοδότηση δεν κάλυπτε απλά
τα δίδακτρα ή τα έξοδα νοσηλείας αλλά λάμβαναν επίσης 2.300
δολάρια/μήνα για έξοδα διαμονής και μετακινήσεων.

8. Η κυβέρνηση της Λιβύης επιδοτούσε το 50% του κόστους αγοράς
ιδιωτικής χρήσης οχημάτων.

9. Η τιμή της βενζίνης στη Λιβύη ήταν 0,14 δολάρια/λίτρο.

10. Η Λιβύη δεν έχει εξωτερικό χρέος και τα συναλλαγματικά της
αποθέματα φτάνουν τα 150 δισ. δολάρια (σήμερα, τα κεφάλαια αυτά έχουν
"παγώσει" παγκοσμίως).

11. Αν κάποιος Λίβυος δεν μπορούσε να βρει εργασία μετά την αποφοίτηση
του, το κράτος του κατέβαλε το μέσο μισθό του επαγγέλματος που θα
λάμβανε αν ήταν εργαζόμενος, μέχρι ότου έβρισκε εργασία.

12. Ένα μέρος των πωλήσεων πετρελαίου της Λιβύης, πιστωνόταν απευθείας
στους τραπεζικούς λογαριασμούς όλων των Λίβυων πολιτών.

13. Κάθε μητέρα που γεννούσε ένα παιδί λάμβανε 10.000 δολάρια ΗΠΑ.

14. Στη Λιβύη, σαράντα καρβέλια ψωμί κόστιζαν 0,15 δολάρια.

15. Το 25% των Λίβυων έχουν πανεπιστημιακό πτυχίο.

16. Ο Καντάφι είχε ξεκινήσει το μεγαλύτερο αρδευτικό έργο του κόσμου,
γνωστό ως Great Man-Made River, ώστε να υπάρχει πρόσβαση σε νερό σε
ολόκληρη την ερημώδη χώρα.


--
Με εκτίμηση,
Δημήτρης Γεωργιάδης
 
 http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2012/03/ante-se-ligo-kai-tin-cuba.html

WIKILEAKS : ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕ ΤΗ STRATFOR KAI TH CIA!

Μια σημαντική αποκάλυψη για τον τρόπο της πληροφόρησης που έχουν οι αμερικανικές αρχές και υπηρεσίες έρχεται στο φως της δημοσιότητας μέσω του Wikileaks. Σύμφωνα με αυτή Ελληνας δημοσιογράφος ενημέρωνε και μάλιστα... κάνοντας υπερωρίες...

το αμερικανικό think tank Stratfor, που αποτελεί οργανισμό ταυτισμένο με τη CIA, το καλοκαίρι του 2011 για τις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα.

Οπως αποκαλύπτεται σήμερα από την εφημερίδα «Τα Νέα» συναγερμό σήμανε στη Stratfor η δραματική προσπάθεια του Γιώργου Παπανδρέου να σχηματίσει κυβέρνηση εθνικής ενότητας τον περασμένο Ιούνιο, γεγονός για το οποίο η εταιρεία απαίτησε 24ωρη ενημέρωση από τον Ελληνα πληροφοριοδότη της, ο οποίος, όπως προκύπτει από ηλεκτρονικά μηνύματα που αποκτήθηκαν από το Wikileaks, είναι δημοσιογράφος.

Στις 15/6/2011 Ελληνας πληροφοριοδότης, στον οποίο αποδίδεται η ιδιότητα «ελληνικές δημοσιογραφικές πηγές» και μάλιστα χαρακτηρίζεται αξιόπιστος, στέλνει στην εταιρεία πληροφορίες για την κατάσταση που αλλάζει λεπτό προς λεπτό.
Ενημερώνει ότι σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη απεργία και πως ο Γιώργος Παπανδρέου βρίσκεται σε επαφή με τους πολιτικούς αρχηγούς για «κάποιου είδους ευρύτερη συναίνεση».

«Θα επανέλθω», γράφει ο πληροφοριοδότης, «αλλά το σενάριο των εκλογών είναι επίσης στο προσκήνιο». Λίγο αργότερα ο πληροφοριοδότης δίνει νέο «σήμα».
πηγή

http://anti-ntp.blogspot.com/2012/03/wikileaks-stratfor-kai-th-cia.html

Η Φινλανδία ξεμπροστιάζει τον Βενιζέλο! Αποκαλύπτεται ο ρόλος του για την προστασία των τραπεζών!

Η Ελλάδα ζήτησε από την Φινλανδία να μην δώσει στη δημοσιότητα λεπτομέρειες για τη διμερή τους συμφωνία στο θέμα παροχής εγγυήσεων!

Ο λόγος; Να προστατευθούν οι ελληνικές τράπεζες που είχαν άμεση συμμετοχή!

Το θέμα προέκυψε όταν το κόμμα των «Αληθινών Φινλανδών” ζήτησε από την κυβέρνηση της χώρας να δώσει στη....
δημοσιότητα της λεπτομέρειες της συμφωνίας με την Ελλάδα για την παροχή εγγυήσεων, ειδάλλως απείλησε να φέρει το θέμα στο Ανώτατο Δικαστήριο της χώρας.

Σε ανακοίνωσή του η βουλευτής του κόμματος Pirkko Ruohonen-Lerner επικαλείται την άποψη του καθηγητή νομικής Olli Maenpaa ο οποίος θεωρεί πως η απόφαση του υπουργείου Οικονομικών να μην δημοσιοποιηθούν οι λεπτομέρειες της συμφωνίας είναι αντίθετη στους κανονισμούς.

Από τη μεριά του το υπουργείο Οικονομικών απαντά πως οι ενέργειες του είναι νόμιμες και πως οι λεπτομέρειες κρατήθηκαν μυστικές έπειτα από αίτημα της Ελλάδας ώστε να προστατευθούν οι ελληνικές τράπεζες που συμμετέχουν, καθώς σε διαφορετική περίπτωση δεν θα την υπέγραφε.

Το θέμα θα το σχολιάσει ο κ. Βενιζέλος; Τι κρύβει η συμφωνία και γιατί καλύπτει και πάλι τις ιδιωτικές τράπεζες της Ελλάδας;

olympia.gr

10 σχόλια:

  1. ΑνώνυμοςMar 7, 2012 09:22 AM
    ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ-ΕΛΛΗΝΕΣ!
    ΜΕ ΟΔΗΓΟ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ!

    Σύντροφοι,

    Είναι πλέον καιρός να βάλουμε τα πράγματα κάτω , και να μιλήσουμε μεταξύ μας με αλήθεια και επίγνωση.
    Ζήσαμε δύο χρόνια μιας πρωτόγνωρης και απαράδεκτης επίθεσης εναντίον του Προέδρου μας και στη συνέχεια εναντίον όλων μας.

    Δείξαμε, και αυτό είναι το μεγάλο λάθος μας, μια αποφασιστικότητα να ξεχάσουμε το παρελθόν, να οργανώσουμε το παρόν και να προσπαθήσουμε να σώσουμε την Πατρίδα μας από το χείλος του γκρεμού.

    Βάλαμε ,δυστυχώς, στην άκρη τα …ζεστά εγκλήματα της προηγούμενης κυβέρνησης, και εν όψει των ΕΘΝΙΚΩΝ κινδύνων, ζητήσαμε από το λαό μας, συμπαράσταση στα τρομακτικά προβλήματα που ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΜΕ!

    Όμως, η πτώση της προηγούμενης κυβέρνηση και του ΑΧΡΗΣΤΟΥ ! σουβλακολάγνου πλαϊμπολίστα , συνδυάστηκε με την παρακομματική εκτροπή και χλωροφόρμιση των ψηφοφόρων της Νέας Δημοκρατίας.
    Και ξύπνησαν οι …βρυκόλακες !!!

    Χρόνια ολόκληρα ζούσαν στην περιφρόνηση και στη σιωπή. Πλήρωναν την προδοσία τους όπως τους άξιζε. Ήλθαν όμως αποφασισμένοι να…πιουν αίμα.

    Έτσι «πεινασμένοι» για εξουσία και αποφασισμένοι να μη ξανακλειστούν στον πύργο της σιωπής, ξεκίνησαν ένα ΒΡΟΜΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΛΑΣΠΗΣ !

    Και το χειρότερο, ΕΚΡΥΨΑΝ!! Από τον ελληνικό λαό και ιδίως από τους ψηφοφόρους της Ν.Δ την αλήθεια ότι ΓΝΩΡΙΖΑΝ την οικονομική κατάσταση της χώρας που υπήρχε με την Κυβέρνηση Καραμανλή στην οποία ήταν…Υπουργος !

    Η κακία και το μίσος, που τόσα χρόνια τον…έτρεφαν , εκδηλώθηκαν με ασύστολη εμπάθεια, προκλητικότητα και εκδικητικότητα.


    Και αντί να τεθεί συμπαραστάτης στην Εθνική μας προσπάθεια, έρριξε άμμο και χολή στην Κυβέρνηση και στο Γιώργο Παπανδρέου.

    Τα Νοικιασμένα ..κοπρόσκυλα της παραδημοσιογραφίας , άνοιξαν τους προσωπικούς τους …οχετούς.

    Ζήσαμε όλοι στιγμές πρωτόγνωρες. Αντί για συμπαράσταση βρήκαμε πάλι ΠΡΟΔΟΣΙΑ τόσο εντός της Ελλάδας όσο και εκτός.

    Ο Βρυκόλακας του χθές έγινε ο ΚΟΜΑΝΕΤΣΗΣ του σήμερα. ¨Όλοι γνωρίζουμε πια το ποιος ήτανε και το ποιος ΕΜΕΙΝΕ!

    Η λάσπη ,η παραπληροφόρηση, η αναμόχλευση τον…έφεραν στη Συγγρού.

    ΓΙΑΤΙ φίλοι μου θα αφήσουμε το Σαμαρά να γίνει πρωθυπουργός και όλους τους άλλους, για να …εφαρμόσουν ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ !!! πολιτική , όπως κάνουν τώρα;

    Ποιος από εσάς εμπιστεύεται τον Αντώνη Κομανέτση ; ξεχάσαμε τι «ακούσαμε» επί δύο χρόνια;

    Ξεχάσατε τις μυριάδες συκοφαντίες και …απεργίες;

    Πόσες φορές ακούσαμε για προδότες και πουλημένους ;

    Πόσες φορές μας σαμποτάρισε στο Εξωτερικό; Πόσες φορές μας υποσχόταν λύσεις σε…18 ΜΗΝΕΣ; Σήμερα τι …υπόσχεται; Σήμερα τι …λέει; Σήμερα τι …θέλει; Σήμερα που…είναι ;

    Ποιος Σαμποτάρισε την ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ;

    ΄Ηδη διέλυσε τη Νέα Δημοκρατία ,πιστεύοντας ότι έτσι «ευκολότερα» θα την…καταπιεί ;

    Είναι δυνατόν να τον εμπιστευθεί κανείς , όταν επί ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ κατέστρεφε κάθε προσπάθεια και σαμποτάριζε, κάθε ΑΓΩΝΑ ΤΙΜΗΣ και ΕΛΠΙΔΑΣ που έδιναν οι Έλληνες;

    Ξεχάσατε τι έλεγε;

    Πιστεύετε τι…λέει ;

    Νομίζετε ότι …άλλαξε;

    Άπαξ προδότης ,….λέει ο κολλητός του !

    Αλήθεια που βρίσκονται τόσα χρήματα για τους «μισθωμένους» παπαγάλους των ΜΜΕ και των ΜΠΛΟΓΚΣ;

    Έχετε εμπιστοσύνη να πάμε σε ένα πόλεμο, με ένα «πολίτη» που ΠΛΗΡΩΣΕ!!! για να μη «πιάσει»… όπλο;

    Θα του εμπιστευόσαστε την πατρίδα μας χωρίς να ΦΟΒΑΣΤΕ ! ότι όσοι έχουν απομείνει γύρω από τα σύνορά μας δεν θα έλθουν στην πλατεία …ΟΜΟΝΟΙΑΣ;

    ΕΜΠΡΟΣ Έλληνες!

    Ο Σαμαράς θα τους…φέρνει και οι ΤΣΙΜΠΛΕΣ θα τους προστατεύουν.

    Αυτοί οι κόκκινοι ΠΡΟΔΟΤΕΣ τακίμιασαν με τον Κομανέτση και ευτυχώς που ο Θεός μας λυπήθηκε και βρέθηκε ο Γιώργος.

    Σκεφθείτε λογικά και ακομμάτιστα:
    Δεν αγαπάτε την Πατρίδα μας και τις οικογένειές σας;


    ΦΥΓΕ ΤΩΡΑ !! ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ! ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ !!


    Που είναι ο… Καραμανλής; Γιατί ΚΡΥΒΕΤΑΙ;
    Γιατί ΔΕΝ μιλάει;

    ΠΟΙΟΙ τον… πρόδωσαν όπως ισχυρίζεται;

    ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο …οικονομολόγος Σαμαράς ;

    Δεν κατάλαβε ότι βουλιάζουμε; Γιατί δεν έκανε τίποτα;

    ΦΥΓΕ ΤΩΡΑ ΣΑΜΑΡΑ!!!

    ΕΙΣΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΚΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ ΑΝΤΩΝΗ ΚΟΜΑΝΕΤΣΗ !!!

    Ένας φίλος του Πασοκ

    ΥΓ
    Ούτε βολεμένος, ούτε κρατικοδίαιτος, ούτε επίσημο μέλος.


    http://ksipnistere.blogspot.com/2012/03/blog-post_3929.html

Ο άνθρωπος που τρομάζει τη Δύση.

Μετά τις αντιδράσεις της Δύσης και των κατευθυνόμενων μεγάλων μμε της, στο άκουσμα της συντριπτικής νίκης του Βλάντιμίρ Πούτιν στις Ρωσικές εκλογές, ένα είναι σίγουρο...
Ο Ρώσος πρόεδρος τρομάζει τους Δυτικούς.

Δύο παραδείγματα που....
μιλούν από μόνα τους:

-Έσπευσαν τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά δίκτυα των ΗΠΑ (και της Ευρώπης ..ως παπαγαλάκια των πρώτων) να δημοσιεύσουν τις αστήριχτες κατηγορίες της Ρωσικής αντιπολίτευσης περί νοθείας στις εκλογές παραβλέποντας επιδέξια την αμείλικτη πραγματικότητα των αριθμών.
Δεν είναι δυνατόν σε ποσοστά όπου ο πρώτος λαμβάνει το 65% των ψήφων και ο δεύτερος το 17% να μιλήσει κάποιος σοβαρά για νοθεία.Δεν ήταν μια ή δύο μονάδες η διαφορά (όπως πχ συνέβει στη β΄θητεία του Τζ.Μπους στις ΗΠΑ) για να μπορέσουν να στηριχθούν τέτοιου είδους καταγγελίες.Είναι γελοίο να υποστηρίζεται το σενάριο της νοθείας για διαφορά που πλησιάζει το 50%(!) του εκλογικού σώματος.


-Προβάλουν συνεχώς τις δήθεν "μεγαλειώδεις διαδηλώσεις" της Ρωσικής αντιπολίτευσης προσπαθώντας να δημιουργήσουν κλίμα αμφισβήτισης εναντίον του Β.Πούτιν εντός και εκτός Ρωσίας.Αλήθεια πόσο "μεγαλειώδεις" μπορεί να είναι οι συγκεντρώσεις μερικών εκατοντάδων εώς λίγων χιλάδων ανθρώπων (μόνο) στη Μόσχα των 15 εκατομμυρίων κατοίκων;
Το παιχνίδι είναι εμφανές και όσοι γνωρίζουν τον τρόπο που λειτουργεί το σύστημα αντιλαμβάνονται αμέσως τις μεθοδεύσεις..

H αλήθεια είναι πως ο πρώην κατάσκοπος της KGB ο οποίος πήρε από το χέρι την κατεστραμμένη Ρωσία που άφησε πίσω του ο Μπόρις Γέλτσιν το Δεκέμβριο του 1999 είναι ένας ηγέτης με όραμα και πίστη στις δυνατότητες της χώρας του.Έχει καταφέρει να ανορθώσει την οικονομία και το ηθικό των Ρώσων και -αυτό που τρομάζει περισσότερο τους Δυτικούς είναι πως- έχει μπροστά του τουλάχιστον 8 ακόμη χρόνια για να φέρει τη Ρωσία στη θέση που της αξίζει.Αυτή της υπερδύναμης η οποία μιλάει επί ίσοις όροις με τις ΗΠΑ και μπορεί σε συνδυασμό με την άλλη ανερχόμενη υπερδύναμη -την Κίνα- να αποτελέσουν τους νέους παγκόσμιους ηγέτες από την τρίτη δεκαετία του 21ου αιώνα και για τα επόμενα ..πολλά χρόνια.
σ/α

http://greece-salonika.blogspot.com/
 
http://ksipnistere.blogspot.com/2012/03/blog-post_4084.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters