Δευτέρα 22 Αυγούστου 2016

«Σκάβουν» συνεχώς οι νέο-οθωμανοί στην Μικρά Ασία και ανακαλύπτουν ότι είναι «μουσαφιραίοι» και δεν τους ανήκει τίποτα

494

Ψηφιδωτό με πορτρέτο του αρχαίου θεού της Θάλασσας Ποσειδώνα, ανακαλύφθηκε στην κεντρική Τουρκία, κάνοντας τους Τούρκους να κατανοούν κάθε μέρα, ότι πατάνε ξένα προς αυτούς εδάφη, καις ας μην το ομολογούν .

Ένα ψηφιδωτό με μια εικόνα που απεικονίζει τον Ποσειδώνα, το αρχαίο «Θεό της Θάλασσας», ανακαλύφθηκε στην περιοχή Yumurtalik της κεντρικής επαρχίας Αδάνων το Σάββατο.

Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Doğan, το ψηφιδωτό ανακαλύφθηκε κατά τη διάρκεια ανασκαφών από φοιτητές του Πανεπιστημίου Αρχαιολογίας στην περιοχή αυτή .

Υπήρχε μάλιστα και ένα απόσπασμα γραμμένο στα ελληνικά στο ψηφιδωτό, το οποίο αναφέρει τα εξής: «. Χαίρε σε όλους εκείνους που πλένουν».

Επίσης στην επαρχία της Μπούρσα ανακαλύφθηκε ένα μεγάλο αρχαίο ελληνικό βάζο 1500 ετών προκαλώντας την κινητοποίηση της αρχαιολογικής υπηρεσίας .


Σύμφωνα με το ίδιο πρακτορείο ειδήσεων , ένας γεωργός ο οποίος εργαζόταν με το τρακτέρ στην περιοχή Karacabey της Προύσας, ανακάλυψε όλως τυχαίως το βάζο.

Σύμφωνα με την έκθεση αρχικά πορίσματα και έρευνας, το 1,5 μέτρο ψηλό βάζο πιστεύεται ότι είναι ελληνικό και κατασκευάστηκε την ρωμαϊκή περίοδο .

Επί του παρόντος, η αρχαιολογική έρευνα διεξάγεται σε τέσσερις περιοχές με ψηφιδωτά , στην πλευρά του Αιγαίου και στην Κιλικία.

Η περιοχή της αρχαίας Φώκαιας στη Σμύρνη της Μικράς Ασίας θεωρείται ως ένα από τα παλαιότερα πολιτιστικά κέντρα του αρχαίου κόσμου.

Στον αρχαιολογικό χώρο διενεργούνται έρευνες από διεθνείς επιστήμονες εδώ και 90 χρόνια και τα ευρήματα είναι πάρα πολλά και ανεκτίμητης αξίας.

Αφού ανακαλύπτουν τα περίτεχνα ελληνικά γλυπτά και άλλα ευρήματα οι Τούρκοι , στην συνέχεια λένε στους ξένους επισκέπτες που επισκέπτονται κατά χιλιάδες τους ελληνικούς αρχαιολογικούς χώρους ότι όλα αυτά είναι «τουρκικά» και ότι «Τούρκοι » κατοικούσαν στην περιοχή αυτή εδώ και αιώνες. Παραμύθια της Χαλιμάς με τα οποία πολλοί ξένοι τουρίστες γελάνε κρυφά.

Οι Τούρκοι εφαρμόζουν σαφέστατα την μακιαβελική μέθοδο » πες πες κάτι θα μείνει στο τέλος».

Μέσα τους όμως τους τρώει το σαράκι διότι κάθε μέρα ανακαλύπτουν ότι είναι πραγματικά μουσαφιραίοι» στην Μικρά Ασία και δεν τους ανήκει απολύτως τίποτα .

Από τις ακτές , στην Σμύρνη , έως την Κωνσταντινούπολη, την Μαύρη Θάλασσα και τον Πόντο έως τα βάθη της Ανατολίας είναι «γεμάτα» με ελληνική παρουσία αιώνων όχι μόνον από την αρχαία εποχή , αλλά και στο Βυζάντιο έως το 1922 αλλά και σήμερα.

πηγή: http://www.pentapostagma.gr/

Με την ίδια συνταγή ανεβοκατεβάζουν κυβερνήσεις οι ξένοι εκλογομάγειρες


Έγγραφο της CIA μας «αποκαλύπτει» ότι ο «εθνάρχης» Καραμανλής ήταν συνεργάτης των Ναζί. Κανείς όμως δεν προσέχει τις λεπτομέρειες αυτής της μαρτυρίας ...και κανείς δεν παίρνει υπόψη του τις ισορροπίες της εποχής και τις ανάγκες των ξένων συμφερόντων στην περιοχή.

Ας δούμε το έγγραφο. 
 
   Merten, Max 0081 by antizitro on Scribd

Μία αναφορά δακτυλογραφημένη... Στον τίτλο αναφέρει ΔΥΟ φορές την φράση «ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ» κι αφορά τη Δίκη ενός Ναζί στο Ισραήλ. 
Μαθαίνουμε ότι ήταν... Ισραηλίτης... ο έμπιστος εκπρόσωπος του Υπουργείου Εξωτερικών της Ελλάδας στη συγκεκριμένη Δίκη στο Ισραήλ ...(μη γελάτε!)... και δήλωσε ότι είδε με τα μάτια του... σε λίστα συνεργατών των Ναζί το όνομα του Κωνσταντίνου Καραμανλή... 
Ο ίδιος Ισραηλίτης ...ήταν και Σύμβουλος Επικοινωνίας του Έλληνα Διπλωμάτη Μοσχόπουλου στο Ισραήλ... 


Μην πάει το μυαλό σας ότι ήταν πράκτορας του Σιωνισμού, που ρουφιάνευε τα μυστικά της Ελλάδας στο Ισραήλ... Ήταν Ισραηλίτης... Ελληνάρας...
Η ανώνυμη αυτή παπαριά ...που κυκλοφόρησε το 1962 μέσω της CIA, ενέπλεκε τον Καραμανλή ...προφανώς γιατί έπρεπε να αλλάξουν οι ισορροπίες στις επερχόμενες εκλογές. 
Η CIA και το Ισραήλ εμφάνιζαν τον Καραμανλή έμπιστο των Ναζί, άρα όχι της εμπιστοσύνης των ΗΠΑ... αλλά ο Βενιζελικός Γεώργιος Παπανδρέου κατηγορούσε τον Καραμανλή για την πολιτική των «τρικύκλων» ...βλέπε δολοφονία Λαμπράκη... που όμως ξέρουμε ότι οι εντολείς αυτής της δολοφονίας ήταν άνθρωποι της CIA κι όχι του Καραμανλή. 

Σε άρθρο αριστερού δημοσιογράφου διαβάζουμε ότι οι ΗΠΑ αποφάσισαν να ρίξουν τον Καραμανλή με τη δολοφονία Λαμπράκη ώστε οι ψηφοφόροι να κινηθούν προς το κόμμα του Γεωργίου Παπανδρέου τον οποίο εμπιστευόντουσαν περισσότερο.
Έχουμε δηλαδή κυβέρνηση του γέρου Καραμανλή και μέσω μίας δολοφονίας (του Λαμπράκη) θα πετύχουν την εκλογή του γέρου Παπανδρέου. Σας θυμίζει κάτι αυτό; 
Ο γέρος Καραμανλής είχε πέσει σε δυσμένεια από τις ΗΠΑ γιατί επιχείρησε να αλλάξει το Σύνταγμα... και να αποκτήσει περισσότερες εξουσίες... όπως επιχείρησε κι ο Ερντογάν πρόσφατα κι έγινε πραξικόπημα. Περισσότερες εξουσίες στα χέρια ΜΗ έμπιστου πολιτικού... τον καθιστούν αυτόματα... «δικτατορίσκο» προς ανατροπή ...στο όνομα της ιερής «Δημοκρατίας» που σφύζει από πράκτορες και ρουφιάνους των ΗΠΑ και του Ισραήλ.
Για να φύγουν οι ψηφοφόροι από το κόμμα του μη έμπιστου Καραμανλή ...χρειάστηκε να θυσιαστεί ο αριστερός Λαμπράκης, όπως θυσιάστηκε ο επαναστάτης Γρηγορόπουλος για να φύγουν οι ψηφοφόροι από τη ΝΔ του μη έμπιστου Κωστάκη.
Με το ίδιο σκεπτικό θυσιάστηκε κι ο «αριστερός» Φύσσας για να φύγουν οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής και να κινηθούν προς το «Δημοκρατικό» τόξο. 
Πως θα σχημάτιζε κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ του 3% χωρίς τα γλαφυρά αντιφασιστικά πρωτοσέλιδα του κόκκινου Μπόμπολα; 
Οι ξένοι εκλογομάγειρες εδώ και πολλές δεκαετίες χρησιμοποιούν ακριβώς την ίδια συνταγή για να μετακινούν εμάς τους ψηφοφόρους από το ένα κόμμα στο άλλο ...εν αγνοία μας... και είναι ολοφάνερο ότι το κόλπο πιάνει πάντα διότι οι πράκτορες-δημοσιογράφοι υπηρετούν το ίδιο σχέδιο. 


Μετά τη δολοφονία του αριστερού Λαμπράκη ...αντί οι δήθεν αριστεροί να στοχοποιήσουν τους Αμερικανούς και τους πράκτορές τους ...στοχοποίησαν τον Καραμανλή, που οι Αμερικανοί ήθελαν να ρίξουν. 
Μετά τη δολοφονία Γρηγορόπουλου και το χάος που ακολούθησε οι ίδιοι δήθεν αριστεροί πράκτορες-δημοσιογράφοι ...δεν στοχοποίησαν τους μπαχαλάκηδες του δισεκατομμυριούχου Soros ...αλλά τον Κωστάκη Καραμανλή, που οι Αμερικανοί ήθελαν να ρίξουν ώστε να εκλεγεί ο Γιωργάκης Παπανδρέου που είχε προετοιμάσει την επέλαση των Μνημονίων. 
Θα μπορέσει ποτέ ο μέσος Έλληνας να αντιληφθεί τι συμβαίνει; 
Θα σταματήσει να πιστεύει σε ιδεολογίες που είναι απλά προβιές διαφορετικού χρώματος των ίδιων πρακτόρων;
Θα καταφέρει να μην χειραγωγείται από τους πράκτορες-δημοσιογράφους και να μην ψηφίζει ό,τι αυτοί του υπαγορεύουν με γλαφυρά πρωτοσέλιδα «αυθόρμητης οργής και αγανάκτησης»;
Ή θα ξυπνήσουμε ...ή θα πεθάνουμε από την πείνα με μαθηματική ακρίβεια.



Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Οι «κλέφτες» Γερμανοί, οι «απατεώνες» Έλληνες και οι «ευλογημένοι» περιούσιοι


Οι πράκτορες των τοκογλύφων στην Ελλάδα ...φροντίζουν να μισούμε τους Γερμανούς πολίτες... και οι πράκτορες των τοκογλύφων στη Γερμανία φροντίζουν ώστε οι Γερμανοί να μισούν τους Έλληνες πολίτες. 

Οι «κλέφτες» Γερμανοί και οι «απατεώνες» Έλληνες είναι η κατάρα της Ευρώπης... 
Ενώ οι «φιλάνθρωποι» περιούσιοι τοκογλύφοι όπως οι Rothschild και ο Soros... σκέτη ευλογία...
Kι αλίμονο αν τους πιάσει κανείς στο στόμα του στην Γερμανία ή στην Ελλάδα. Μέχρι και φυλακή θα τον βάλουν.




Αφιέρωμα σε όσους δεν πιστεύουν στην τηλεπάθεια...


Μην πάει το μυαλό σας στο πονηρό. Οι αρχισυντάκτες όλων των μεγάλων εφημερίδων... είχαν ακριβώς την ίδια στιγμή την ίδια ιδέα για τα πρωτοσέλιδά τους... Αφιερωμένο σ' αυτούς που δεν πιστεύουν στην τηλεπάθεια.

Rothschild: "Όλα υπό έλεγχο από το 1821... τυχεράκια Έλληνα"


  • Ο Τραπεζίτης Max De Rothschild, σύμβουλος του Βασιλιά Όθωνα. Για χάρη του παραλίγο οι «σύμμαχοι» θα βομβάρδιζαν την Αθήνα.
  • Ο Ζακ Κοέν ...σύμβουλος επικοινωνίας του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη Πρωθυπουργού της Ελλάδας και του Κυριάκου Μητσοτάκη, μέλλοντα Πρωθυπουργού της Ελλάδας.
  • Ο Βαλλιανάτος-Soros-Rothschild... σύμβουλος επικοινωνίας του Γιωργάκη Παπανδρέου Πρωθυπουργού της Ελλάδας.
  • O Τσιμπάκης-Soros-Rothschild ...σύμβουλος επικοινωνίας του Αλέξη Τσίπρα Πρωθυπουργού της Ελλάδας.


Οι Πρωθυπουργοί φεύγουν ...οι Rothschild είναι πάντα εδώ... σταθερά από το 1821 στο πλάι, δηλαδή στην πλάτη της «ελεύθερης» Ελλάδας.
Γι' αυτό εξαφανίσθηκε κάθε αναφορά στο όνομά τους από βιβλία, εφημερίδες και ομιλίες στη Βουλή. Έχουν ρουφιάνους Υπουργούς, Πρωθυπουργούς, Δημάρχους, Δικαστές, Δημοσιογράφους, Συνδικαλιστές, Ακτιβιστές, Πανεπιστημιακούς και Τραπεζίτες. 
Όλα υπό έλεγχο... τυχεράκια Έλληνα.












Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Μια άγνωστη μάχη γεμάτη ηρωισμό στον Ηλειακό κάμπο, κατά την διάρκεια της Επανάστασης του '21!

Νοέμβριος 1825, Γαστούνη

Αφ' ού το ιππικόν του εχθρού διέβη τον Αλφειόν ποταμόν και εμβήκεν εις τον Πύργον διεμοιράσθη και εσκόρπισεν εις τα χωρία των πεδίων και την εννάτην του ενεστώτος μηνός εξημερώθησαν οι ιππείς εις τα χωρία Δερβιοτσελεπί (Αμαλιάδα), Καρδαμά, Σαβάλια, Ροβιάται, Καραγιούζη, Σελίμ-Τσαούση, Ανδραβίδα και Βαρθολομιό και εις όλα σχεδόν όλα τα χωρία των πεδιάδων της Γαστούνης, εις τα οποία και ευρόντες Έλληνας επολέμησαν προς αυτούς, αλλ΄η νίκη ήτον προς το μέρος των Ελλήνων.

Κατά την αυτήν ημέραν εξημερώθησαν εις του Σελήμ-Τσαούση έως 30 ιππείς, εκ των οποίων εφονεύθησαν 8 παρά των ημετέρων, οίτινες έλαβον και τους ίππους των φονευθέντων εχθρών.
Κατά την αυτήν 'ωραν πολεμούντες άλλοι εχθροί εις τα Σαβάλια εφονεύθησαν έως 80 και 20 εκ των ημετέρων, μεταξύ των οποίων και ο Καπ. Αναγνώστης Παππαγοστόπουλος και ο αδελφός αυτού Μενιζέλος εις το Καραγιούζη 20 ιππείς επολέμησαν 2 Έλληνας και εφονεύθησαν 13 χωρίς να βλαφθή κανείς εκ των Ελλήνων, οι διασωθέντες εχθροί πολεμούντες προς τους ημετέρους δεν ημπόρεσαν να εκδύσωσι τους φονευθέντας και ηναγκάσθησαν να τους αφήσωσιν εις την διάκρισιν των νικητών.

Γυνή τις εκ του αυτού χωρίου δραμούσα έλαβε δύο χρυσοκαπνισμένας πιστόλας, έν τουφέκιον, έν σπαθίον και πολλά χρήματα από των φονευθέντων. Εις το Βαρθολομιό υπήγαν έως 1200 ιππείς, τους οποίους αφ' ού εδίωξαν έως εις την Γαστούνην οι Βαρθολομιώται, επέστρεψαν εις το χωρίον και λαβόντες τας φαμιλίας των υπήγαν εις Χλουμούτσι, περί δε την εσπέραν 100 άνδρες εκλεκτοί επέστρεψαν και έπιασαν το χωρίον, και την δευτέραν ημέραν, 10 του μηνός, εξημερώθησαν έως 500 ιππείς και έως 4000 πεζοί, και περικυκλώσαντες τους ημετέρους επολέμησαν προς αυτούς μίαν ώραν ακατάπαυστα, και εφονεύθησαν πολλοί χωρίς να δυνήθωσι να βλάψωσι τους ημετέρους, εις δε των εν τω χωρίω κλεισμένων Ελλήνων αναβάς ίππον πιασθέντα εκ των εχθρών έδραμεν εις το Χλουμούτσι να δώση είδησιν εις τους εκεί να τρέξωσιν εις βοήθειαν των κλεισμένων, και αμέσως 150 εκλεκτοί στρατιώται, έχοντες αρχηγόν τον χιλίαρχον Βέρα και τον Κ. Γεωργάκην Βαρθολομιώτην, άνδρας τω όντι γεννναιοτάτους, έδραμον εις βοήθειαν των εις Βαρθολομιό δύο περίπου ώρας κλεισμένων αδελφών των αλλ' άμα ιδόντες αυτούς οι εχθροί εκίνησαν προς αυτούς όλοι οι ιππείς, αλλ΄επειδή ούτω δεν ημπόρεσαν να τρέψωσιν εις φυγήν τους γενναίους εκείνους Έλληνας, αλλά μάλιστα οι Έλληνες επροχώρουν και έφθασαν εις τα αμπέλια του χωρίου περί το ήμισυ μίλλιον μακράν του χωρίου αυτού, απελπισθέντες οι ιππείς εζήτησαν την βοήθεια των πολιορκούντων το χωρίον, 3000 εκ των 4 χιλιάδων πεζών έπρεπε να δράμωσιν εις βοηθειάν των και ούτως έκλεισαν 150 ήρωας εις τα αμπέλια, οίτινες επολέμησαν γενναίως από της τετάρτης ώρας της ημέρας έως της δεκάτης, και μόλον ότι οι εχθροί ώρμησαν πολλάκις κατά την συνηθειάν των εναντίον των ημετέρων, επέστρεψαν κατησχυμένοι βαλλόμενοι και φονευόμενοι, αλλ΄ εν τω μεταξύ επισυμβάσα ραγδαία βροχή έπαυσε τον εκ των τουφεκίων πόλεμον, και ούτως ευρόντες ευκαιρίαν οι εχθροί ώρμησαν πολλότατοι προς ολιγότατους, και οι Έλληνες έπρεπε να ενδώσωσιν εις τον πολυάριθμον εχθρόν εις εκ των 150 εσώθη, και αυτός πλακωθείς υπό των πτωμάτων των φονευθέντων.

Απέθανον οι ήρωες, αλλ΄αφ΄ού έπεμψαν πρότερον υπέρ τους 1000 εχθρούς εις τον άδην, ως μαρτυρούσιν τα εις τον τόπον της ανίσου εκείνης πάλης ευρεθένατ τα πτώματα, οι δε περί το Βαρθολομιό απομείναντες εχθροί ώρμησαν εναντίον των εν αυτώ κλεισμένων 100 Ελλήνων, εκ των οποίων εφονεύθησαν 6 εκ των εχθρών αφονεύθησαν τόσοι πολλοί, ώστε απελπισθέντες οι εναπομείναντες έφυγον αισχρώς εις την Γαστούνην περί την εσπέραν, αφήσαντες και τους νεκρούς άταφους.
Την 11 το πρωί εξελθόντες του Χλουμουτσίου οι ημέτεροι ελαφυραγώγησαν τους φονευθέντας εχθρούς και έθαψαν τους ενδόξως αποθανόντας Έλληνας.

ΠΗΓΗ: Διήγησις Συμβάντων της Ελληνικής Φυλής από τα 1870 έως τα 1856, (Αθήνα 1846)


http://bitzimbardi.blogspot.gr/2016/08/21.html

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΠΟΥ ΤΑΡΑΣΣΕΙ ΤΑ ΝΕΡΑ! Γιατί οι Αρχαίοι Έλληνες δεν αρρώσταιναν από καρκίνο

41

Η καθηγήτρια Ροζαλί Ντέηβιντ και η ομάδα της στο Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ όπως και ο καθηγητής Ζίμερμαν του Πανεπιστημίου Βιλανόβα εκτιμούν ότι ο καρκίνος είναι νόσος που έχει να κάνει με το σύγχρονο τρόπο ζωής.

Ισχυρίζονται ότι στην αρχαιότητα δεν υπήρχει καμία γενεσιουργός αιτία για τον καρκίνο. Η νόσος οφείλεται στη διατροφή, στις συνήθειες και στο περιβάλλον.

Σε μούμιες 3000 χρόνων σπάνια βρίσκονται ίχνη όγκων και μάλιστα πρόκειται για καλoήθεις όγκους. Το επιχείρημα ότι το προσδόκιμο της ζωής των αρχαίων ήταν μικρότερο, αποκρούστηκε από το γεγονός ότι το διάστημα από 25 μέχρι 50 χρόνων είναι αρκετό για να εμφανιστεί καρκίνος.

Ερευνώντας το θέμα ανακαλύπτουμε ότι οι πρώτες μορφές π.χ του καρκίνου του μαστού εμφανίζονται μετά τον 17ο αιώνα. Η στατιστική βέβαια λέει ότι το 90% των ανθρώπων που πεθαίνουν από καρκίνο είναι πάνω από 50 χρονών, οπότε εξετάζοντας τους κανείς πριν από τα 50 δε θα έβρισκε ίχνη της νόσου.

Τα συμπεράσματα δικά σας, καθώς υπάρχουν οι παράγοντες της κληρονομικότητας, της ηλιακής ακτινοβολίας ή της ραδιενέργειας.

medicalland.gr

πηγή: http://www.pentapostagma.gr/
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters