Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ! ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΧΙΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!!

 
Και ενώ η Άνοιξη πήγε να μας μπερδέψει με τον ζεστό καιρό που μας είχε δώσει, το καλοκαίρι μπήκε σε όλη σχεδόν την Ευρώπη και την χώρα μας, με χαμηλότερες για την εποχή θερμοκρασίες αλλά και πολλές καταιγίδες.
Τώρα, όλα τα προγνωστικά στοιχεία, δείχνουν πως το κρύο στον βόρειο πόλο ακόμα δεν έχει εξασθενήσει και εκτός αυτού, τμήματα του ψύχους από τον βόρειο πόλο, θα κινηθεί σε περιοχές της Σκανδιναβίας και της Βόρειας Ρωσίας.
Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα την αισθητή πτώση της θερμοκρασίας στην βόρεια Ευρώπη, ενώ χιόνια όπως όλα δείχνουν, θα πέσουν ακόμα και σε παραθαλάσσια τμήματα της Σκανδιναβίας.
Αυτό πρόκειται να συμβεί μετά τις 16-17 Ιουνίου. Εμείς θα σας ενημερώνουμε συνεχώς για αυτή την απρόσμενη εξέλιξη του καιρού για την Ευρώπη, η οποία ενδέχεται να επηρεάσει το φετινό καλοκαίρι σε όλη την Ήπειρο μας αλλά και την χώρα μας.

ΠΗΓΗ
http://www.pentapostagma.gr/2014/06/πρωτοφανεσ-φαινομενο-ερχονται-χιονι.html

Χιλιάδες Ουκρανοί ζητούν άσυλο στην Ρωσία… Μα γιατί; Δεν τους αρέσει η ναζιστικη δημοκρατία του ΔΝΤ;

Ατέλειωτες ουρές απο ανθρώπους που θέλουν να ξεφύγουν απο την φασιστική εισβολή. Για τα δυτικά ΜΜ”Ε” βεβαίως, δεν υπάρχουν. Ούτε νεκροί, ούτε ζωντανοί.
 20140611-165437-60877426.jpg
20140611-165448-60888188.jpg
20140611-165448-60888263.jpg

http://greeknation.blogspot.gr/2014/06/blog-post_476.html

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! Μιλούν για τροποποίηση του καιρού απο το 1966! Τα πειράματα ξεκίνησαν από το 1946 πριν 67 χρόνια!!!

Το έγγραφο ντοκουμέντο έχει ημερομηνία Νοέμβριο του 1966.
Αναφέρει ότι τα πειράματα τροποποίησης καιρού έχουν ξεκινήσει 20 πριν δηλαδή το 1946!
Είναι ένα προτεινόμενο εθνικό πρόγραμμα για την τροποποίηση του καιρού. Αναφέρει εκτενώς τα δυνητικά οφέλη της εφαρμογής αυτών των πειραμάτων σε τομείς όπως η γεωργία, ο έλεγχος των καιρικών φαινομένων κ.α. Προτείνει...
υποεπιτροπές οι οποιες θα μελετήσουν τις επιμέρους πτυχές του "προγράμματος" όπως βιολογικές, σωματικές, οικολογικές, κοινωνικοοικονομικές, νομικές και νομοθετικές, διοικητικές αλλά και τις πηγές χρηματοδότησης του όλου εγχειρήματος.
Μέσα στο έγγραφο επίσης αναφέρεται η επέκταση του "επιτυχημένου" προγράμματος σε διεθνή κλίμακα προτείνοντας επιχειρήματα καθώς επίσης και τρόπους συνέναισης των κρατών στα εδάφη των οποίων θα πραγματοποιείται.

Δείτε εδώ.. απο το 1946 έχουν ξεκινήσει να διεξάγονται τα πειράματα! 


Χρηματοδότης του προγράματος και το υπουργείο Άμυνας!
Μπορείτε να δείτε όλο το κέιμενο εδώ

Τώρα θα μου πείτε.. μα για καλό σκοπό γίνονται.. ή τουλάχιστον για καλό σκοπό ξεκίνησαν.
Κι εγώ θα σας απαντήσω.. και η πυρηνική ενέργεια για καλό σκοπό ξεκίνηση και απειλεί με καταστροφή τον πλανήτη.
Επίσης αναλογιστείτε αν έκαναν αυτά πριν απο 67 χρόνια τι θα κάνουν σήμερα!  Για να γίνει πιο κατανοητή η πρόοδος των τεχνολογιών φανταστείτε ότι πριν 30 χρόνια δεν είχαμε καν υπολογιστή, internet και κινητό τηλέφωνο. Σημειωτέον ότι την τεχνολογία που υπάρχει στα εργαστήρια δε μπορούμε να τη φανταστούμε καν!
Κράτησα και μια απορία για το τέλος...

Η κλιματική αλλαγή εμφανίστηκε τα τελευταία χρόνια. Τα πρόσφατα τελευταία χρόνια για την ακρίβεια. Είναι μήπως το αποτέλεσμα των πειραμάτων που γίνονται τα τελευταία 67 χρόνια  ή μια απάτη που στήθηκε ώστε να πωλούνται "υπηρεσίες τροποποίησης καιρού;  

Υ.Γ.  Ας το διαβάσει και κανένας από τους μετεωρολόγους μας γιατί η τροποποίηση του καιρού ξεκίνησε πριν γεννηθούν και ακόμα να το πάρουν χαμπάρι!

http://pisoapothnkoyrtina.blogspot.gr/2014/06/1966-1946-67.html

Η καυτή ατζέντα του νέου υπουργού Οικονομικών

Πριν ακόμη προλάβει να καθίσει στην καρέκλα του γραφείου του ο νέος τσάρος της ελληνικής Οικονομίας έχει ήδη μπροστά του μια ατζέντα για το φετινό καλοκαίρι γεμάτη με καυτά ραντεβού «γνωριμίας», ενημέρωσης αλλά και
αξιολόγησης της ελληνικής οικονομίας καθώς και «υποχρεώσεις - εκκρεμότητες» που πρέπει να τακτοποιήσει νομοθετικά η κυβέρνηση προκειμένου να γίνει η εκταμίευση των δύο υπολειπόμενων δισεκατομμυρίων ευρώ, από την τελευταία δόση αλλά και για να ξεκινήσει η διαπραγμάτευση για την διευθέτηση του χρέους.

Αντιμέτωπος με τα προαπαιτούμενα μέτρα - για να εκταμιευθούν οι δύο «μικρές» δόσεις, από 1 δισ. ευρώ η κάθε μια- θα βρεθεί ο νέος υπουργός Οικονομικών, Γκίκας Χαρδούβελης, προτού καν γνωρίσει, υπό τη νέα ιδιότητά του, τους ομολόγους του στην ευρωζώνη.

Ο πρώτος σταθμός στο πρόγραμμα του Γκίκα Χαρδούβελη, είναι η συνεδρίαση του Eurogroup, προγραμματισμένη για τις 19 Ιουνίου, ενώ στα μέσα Ιουλίου αναμένεται να υπάρξει και η πρώτη συνάντηση με τους επικεφαλής της τρόικας, οι οποίοι επανέρχονται στην Αθήνα για περίπου 10 ημέρες, πριν από τη μεγάλη αξιολόγηση του Φθινοπώρου.

Οι εκπρόσωποι των δανειστών αναμένεται να ζητήσουν, τον Ιούλιο, πλήρη ενημέρωση για την πορεία των προαπαιτούμενων δράσεων, από τις οποίες οι πρώτες έξι έπρεπε να έχουν υλοποιηθεί έως τον περασμένο Μάιο.

Σε εκκρεμότητα βρίσκονται τα εξής:

1. Η επικαιροποίηση του καταλόγου των φόρων υπέρ τρίτων, καθώς τα δύο αρχικά σχέδια δεν κρίθηκαν επαρκή από την τρόικα
2. Η νομοθεσία που θα επιτρέπει την πρόσβαση των ανασφάλιστων σε φαρμακευτική περίθαλψη και σε διαγνωστικές εξετάσεις, καθώς και η αλλαγή των σημερινών περιθωρίων κερδών των φαρμακείων
3. Η υιοθέτηση Κώδικα Δεοντολογίας για τα μέλη της κυβέρνησης
4. Η υπουργική απόφαση για την ενοποίηση της διαδικασίας συλλογής φόρων
5. Η υιοθέτηση νομοθεσίας για την αδειοδότηση επενδύσεων
6. Η υιοθέτηση νόμου για το υπαίθριο εμπόριο έχει υλοποιηθεί
7. Τα άλλα έξι προαπαιτούμενα που πρέπει να εκπληρωθούν έως τα τέλη Ιουνίου, περιλαμβάνουν:
8. Την κατάργηση από την 1η Ιανουαρίου 2015 όλων των τελών υπέρ τρίτων που χρηματοδοτούν επικουρικά ταμεία και βρίσκονται υπό την αιγίδα του υπουργείου Εργασίας
9. Τη θέσπιση της απαιτούμενης νομοθεσίας για την απορρόφηση από το ΕΤΕΑ των επικουρικών ταμείων του Δημοσίου
10. Την υιοθέτηση του νέου δασικού νόμου
11. Την υιοθέτηση νομοθεσίας για τη μείωση των διοικητικών βαρών
12. Την υιοθέτηση του νόμου για τη «μικρή ΔΕΗ» και την εκκαθάριση όλων των ληξιπρόθεσμων οφειλών της
13. Την υιοθέτηση νομοθεσίας για τη χρηματοδότηση των πολιτικών κομμάτων και τη δημοσίευση και παρακολούθηση του ενεργητικού τους
14. Η υλοποίηση των 12 μέτρων θα ξεκλειδώσει την εκταμίευση των δύο δόσεων που εκκρεμούν, ένα δισ. ευρώ έως το τέλος Ιουνίου και ισόποση δόση έως το τέλος Ιουλίου.

Το φθινόπωρο, εκτός από την αναμενόμενη έναρξη των διαπραγματεύσεων για τη νέα διευθέτηση του χρέους, θα υπάρξουν και διαβουλεύσεις με τους εκπροσώπους των δανειστών - με βάση το αναθεωρημένο Μνημόνιο- για κρίσιμα θέματα μεταξύ των οποίων οι αλλαγές στο ασφαλιστικό σύστημα, το νέο μισθολόγιο στο δημόσιο και η παράταση ή όχι στην επιβολή της έκτακτης εισφοράς. 
 
http://ksipnistere.blogspot.gr/2014/06/blog-post_7774.html

Υπόγεια Αθήνα: Η μεγαλύτερη ανακάλυψη στην υφήλιο - Ποιοί είναι αυτοί που έχουν σταματήσει τόσα χρόνια το άνοιγμα της στοάς; Τι φοβούνται; (video)

Υπάρχει κάτω από την Αθήνα υπόγειος χώρος αρχαίος που οδηγεί σε άθικτο ναό, τον έχουνε βρει εδώ και 25 χρόνια με 130 αγάλματα άθικτα σε άριστη κατάσταση και πολλά άλλα πράγματα και το κρατάνε μυστικό τόσα χρόνια. 


Τι κρύβεται εκεί;;
Τι φοβούνται να μην αποκαλυφθεί και το κρύβουν 25 χρόνια;
Υπάρχουν εικασίες ότι υπάρχει και το χρυσελεφάντινο άγαλμα. Εκεί υπήρχαν ανάγλυφα παντού στον χώρο γεμάτο σαν αυτά που έχει ο Παρθενώνας γύρω γύρω. Τα αγάλματα και ο χώρος τουλάχιστον τότες πριν το ξανακλείσουν ήτανε άθικτος.
 
Τα αγάλματα ήταν τέλειος άθικτα, χωρίς να λείπουν χέρια μύτες όπως λείπουν σε αυτά τα αγάλματα που έχουμε έξω,τα περισσότερα σπασμένα στο μουσείο της ακρόπολης και παντού. Χωρίς την παραμικρή γρατζουνιά. Και όλα αυτά μέχρις εκεί που προχώρησαν γιατί δεν το εξερεύνησαν όλο το μέρος.
 
Ποιοι είναι αυτοί που έχουνε σταματήσει τόσα χρόνια το άνοιγμα της στοάς;
Ξυπνήστε Έλληνες....
Το έβγαλε στην φόρα ο άνθρωπος που το ανακάλυψε..αλλιώς ακόμα δεν θα ξέραμε τίποτα.
Το ανακοίνωσε ο άνθρωπος γιατί λέει φτάνει πια, ήρθε ο καιρός να δοξαστεί η Ελλάδα. με τους προδότες τους ανθέλληνες που μας κυβερνάνε τόσα χρόνια..
Δείτε την προχθεσινή εκπομπή μυστικά περάσματα και δεν θα το πιστεύετε.
 
Πρέπει αμέσως το υπουργείο πολιτισμού να πάρει θέση. Τι έκανε τόσα χρόνια  Ποιος είναι ο σατανικός του ρόλος και ποιοι κρύβονται από πίσω. Σίγουρα ανθέλληνες. Πάει κάπου το μυαλό μου;


Πρέπει να έρθουν αρχαιολόγοι από όλο τον κόσμο και να ανοιχτεί το μέρος!


http://pisoapothnkoyrtina.blogspot.gr/2014/06/video.html

Τι εορτάζουν με την Χανουκα οι Εβραίοι;

Πολλοί έχουν ακούσει "ακροδεξιούς" και "ρατσιστές" όπως τον Πλεύρη να μιλάει για τους Εβραίους. Ο Πλεύρης Κατηγορείται από τα ΜΜΕ ως ένας κακός ρατσιστής άνθρωπος που μισεί τους καλούς συνανθρώπους του. Κανείς Αδέκαστος των ΜΜΕ δεν ανέφερε ποτέ και την άλλη πλευρά των πραγμάτων, για παράδειγμα να ενημερώσει τον κόσμο για την μεγάλη Εβραϊκή εορτή Χανουκα...

για να δούμε λοιπόν τι εορτάζει αυτή η μεγάλη εορτή των Εβραίων:

Κατά την ιουδαϊκή εορτή Χανουκά (αντίστοιχη των Χριστιανικών «Φώτων») η οποία γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 25 του Εβραϊκού μήνα Κισλέβ και διαρκεί οκτώ ημέρες, εορτάζεται (σύμφωνα με τα βιβλία των Μακκαβαίων) η νίκη των εβραίων επί των στρατευμάτων του επίγονου του Μεγάλου Αλεξάν δρου, Αντίοχου του Επιφανούς (και η σφαγή των Ελλήνων που κατοικούσαν στην Παλαιστίνη).


Ακολουθεί απόσπασμα από το βιβλίο του ραβίνου Ahron Lopiansky, με τον τίτλο «Timepieces». Αναφέρεται στην μάχη Ελληνισμού-ιουδαϊσμού, υπό την οπτική ενός ραβίνου. Βρίσκεται γραμμένο στα αγγλικά στην εβραϊκή ιστοσελίδα Aish.com (και συγκεκριμένα στην σελίδα http://www.aish.com/h/c/b/48970041.html) όπου ταξινομούταν στην κατηγορία «Εορτολόγιο» (Holidays) και συγκεκριμένα στην ιουδαϊκή εορτή Χανουκά, κατά την οποία οι εβραίοι σύμφωνα με το βιβλίο των
Μακκαβαίων, νίκησαν τα στρατεύματα του Επίγονου του Μεγάλου Αλεξάνδρου, Αντίοχου του Επιφανούς και κατέσφαξαν τους Έλληνες που κατοικούσαν στην Παλαιστίνη.


Στην ίδια κατηγορία, βρίσκονται και κείμενα με τίτλο «Ελλάς, η Σκοτεινή Πλευρά», «Βλέποντας μέσα από το Σκότος», «Φωτίζοντας τις Ημέρες του Σκότους», «Η Δόξα του Ισραήλ εναντίον του Ελληνικού Κάλλους» κλπ… όπου παρουσιάζεται η «ένδοξη» κι «ανεπανάληπτη νίκη», του ιουδαϊσμού επί του Ελληνισμού, η οποία παρουσιάζεται θρησκευτικά από τους εβραίους σαν την επικράτηση του «φωτός σοφίας» από τον «εκλεκτό λαό»-Ισραήλ επί των «ανόητων», «βλαβερών» κι «άχρηστων» Ελλήνων, οι οποίοι σε κάθε τομέα (το συγκεκριμένο κείμενο αναφέρεται στην φιλοσοφία ως τρόπος ζωής), αντιπροσωπεύουν το …«σκότος».
 Πέραν του γνωστού και διάχυτου φαρισαϊσμού που εξέρχεται από τα γραμμένα ενός ραβίνου το κείμενο αυτό είναι ενδιαφέρον, κυρίως διότι αποτυπώνει την θεμελιακή αντίληψη ενός εβραίου έναντι της Ελλάδας και του Ελληνισμού. Ως εκ τούτου, το κείμενο αυτό είναι απλά αντιπροσωπευτικό των όσων κατ’ ουσίαν ένας ραβίνος κηρύττει σε μια συναγωγή την ημέρα που οι εβραίοι εορτάζουν την Χανουκά.



ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

1. Την Χανουκά φροντίζουν να τιμούν δια κομματικού αντιπροσώπου οι κοινοβουλευτικοί μας «εθνοπατέρες» (περιλαμβανομένου και του ΛΑ.Ο.Σ - δείτε επισυναπτόμενο)


2.  Η Ορθοδοξία και η ελληνική Εκκλησία, εορτάζει κι αυτή το συγκεκριμένο ιστορικό γεγονός την 1η Αυγούστου, τιμώντας, όχι βέβαια τον Έλληνα Αντίοχο, αλλά τους Εβραίους « Αγίους Μακκαβαίους» καθώς και την μητέρα τους Σολομονή, ακόμα και τον διδάσκαλό τους Ελεάζαρο
[σύμφωνα με επίσημες διαδικτυακές χριστιανικές σελίδες (οι οποίες όμως πέφτουν σε αντιφάσεις), οι 7 αδελφοί Μακκαβαίοι πιστοί στον Θεό, βασανίστηκαν φρικτά και εκτελέσθηκαν από τον βάρβαρο, κακό Έλληνα βασιλιά γιατί δεν έφαγαν από τα απαγορευμένα φαγητά που τους πρόσφερε (!!!;;;). Τα συμπεράσματα δικά σας…]




ΛΑΟΣ:


(Αλλά ρε παλικάρια της «Χρυσής Αυγής», πως και διέφυγε απ’ την προσοχή σας και την κριτική σας, το γεγονός ότι η Ορθοδοξία (της οποίας είστε υπέρμαχοι) και η ελληνική Εκκλησία, εορτάζει κι αυτή το συγκεκριμένο ιστορικό γεγονός την 1η Αυγούστου, τιμώντας, όχι βέβαια τον Έλληνα Αντίοχο, αλλά τους Εβραίους«Αγίους Επτά Μακκαβαίους», καθώς και την μητέρα τους Σολομονή, ακόμα και τον διδάσκαλό τους Ελεάζαρο;


Και για να μην ξεχνιόμαστε… Την ίδια γιορτή, έχει «τιμήσει» με την παρουσία του, στην εβραϊκή Συναγωγή τής Νέας Υόρκης και ο πατριάρχης των «Ρωμιών»,Βαρθολομαίος.


(κείμενο από: http://www.pare-dose.net/?p=3738)


κάντε κλικ ΕΔΩ για να δείτε το έγγραφο σε μεγέθυνση


μ αρέσει το μοτό "ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ" πάντως...


Παπανδρέου:





Βαρθολομαίος στην Εβραική συναγωγή της Ν.Υ κατά την εορτή της Χανουκα:



( Ο 65ος αποστολικός κανόνας, απαγορεύει (και προβλέπονται συνέπειες) την παρουσία Χριστιανών σε εβραϊκή Συναγωγή: «Ει τις κληρικός ή λαϊκός εισέλθοι εις συναγωγήν Ιουδαίων ή αιρετικών προσεύξασθαι, και καθαιρείσθω και αφοριζέσθω»)


Ο Ομπάμα εορτάζει την ανθελληνική Χανούκα μέσα στον Λευκό Οίκο:


Το άναμα της γιγάντιας Μενορα έξω από τον Λευκό Οίκο:



Ο Μπους γιορτάζει για πρώτη φορά στην Αμερικανική ιστορία την Χανουκα μέσα στον Λευκό Οίκο:




Όλα τα καλά παιδιά δηλαδή, Κάμερον, Μπους, Ομπάμα... και μετά αναρωτιόμαστε γιατί συμβαίνουν κρίσεις στην Ελλάδα...

η γιγαντιαία Μενορα έξω από τον Λευκό Οίκο, η εορτή της Χανουκα μέσα στον Λευκό Οίκο δεν προκαλεί τους μη Εβραίους;

Όλοι στην Αμερικοί είναι Εβραίοι; δεν υπάρχουν μη Εβραίοι; δεν είναι ρατσιστές στην προκειμένη οι Ομπάμα και Μπους που δεν εορτάζουν και τα Χριστούγεννα και τις αντίστοιχες εορτές όλων των άλλων θρησκειών;

Μήπως έχουμε επιλεκτικό ρατσισμό; μήπως έχουμε αντίστοιχα και επιλεκτικό αντιρατσισμό;



Ο Πρωθυπουργός της Βρετανίας Δαυιδ Κάμερον εύχεται στους Εβραίους Ευτυχισμένη Χανουκα







"British PM (David Cameron )wishes all Jewish people Happy Hanukkah"


κάντε κλικ ΕΔΩ για να δείτε την σελίδα


Ο Κουβανός ηγέτης γιορτάζει την Χανουκα με τους εκεί Εβραίους







"Raul Castro celebrates Hanukkah with Cuban Jews"


κάντε κλικ ΕΔΩ για να δείτε την σελίδα



"Jazrala with love from Israel" γράφει το κοριτσάκι επάνω στους πυραύλους που θα πέσουν στα παιδάκια των Παλαιστινίων... Ο Πλευρης που απλά αποκαλύπτει είναι ρατσιστής και οι "with love from Israel" που σκοτώνουν τους Παλαιστινίους για να τους πάρουν τα εδάφη επειδή τους το είπε ο Ιεχωβάς όχι...

Δείτε και αυτό είναι για τα Εβραιόπουλα να μαθαίνουν από μικρά:




Την εικόνα αυτή την  βλέπουμε στο παρακάτω comic




Κάντε κλικ ΕΔΩ για να το δείτε στην πηγή του (Εβραϊκή ιστοσελίδα)


Ζητούν από όλους να εξαλείψουν τον αντισημιτισμό ενώ οι ίδιοι την ίδια στιγμή στα ιερά τους βιβλία διδάσκουν τα παρακάτω:


«Θὰ ξεσηκώσω τὰ παιδιά σου, Σιών, ἐναντίον τῶν παιδιῶν τῶν Ἑλλήνων καὶ θὰ σὲ κρατήσω ὡς ξίφος πολεμικό... ὁ Κύριος ὁ παντοκράτωρ θὰ τοὺς ὑπερασπίσῃ (τοὺς Ἑβραίους), καὶ θὰ τοὺς κατασπαράξουν (τοὺςἝλληνες), καὶ θὰ τοὺς θάψουν κάτω  πὸ πέτρες σφεντόνας, καὶ θὰ τοὺς πιοῦν σὰν κρασί, καὶ θὰ γεμίσουν (μὲ τὸ αἷμα τους) φιάλες σὰν αὐτὲς τοῦ θυσιαστηρίου»


(Ζαχαρίας, θ΄ 13-15)


«Καὶ ἐξολοθρεύσω Κρῆτας καὶ απολῶ (θὰ καταστρέψω) τοὺς καταλοίπους τοὺς κατοικοῦντας τὴν παραλίαν· καὶ ποιήσω ἐν αὐτοῖς ἐκδικήσεις μεγάλας, καὶ ἐπιγνώσονται (=θὰ ἔρθουν στὰ συγκαλά τους), διότι ἐγὼ Κύριος ἐν τῷ δοῦναι τὴν ἐκδίκησίν μου ἐπ’ αὐτούς»


(Ἰεζεκιήλ, κε΄ 16-17).


«Πέρσαι καὶ Κρῆτες καὶ Λυδοὶ καὶ Λίβυες καὶ πάντες οἱ ἐπίμικτοι καὶ τῶν υἱῶν τῆς διαθήκης Μου μαχαίρᾳ πεσοῦνται ἐν αὐτῇ...»


(Ἰεζεκιήλ, λ΄ 5)


«Οὐαὶ ( αλίμονο!) οἱ κατοικοῦντες τὸ σχοίνισμα (= τὶς  ακτές) τῆς θαλάσσης πάροικοι Κρητῶν λόγος Κυρίου ἐφ’ ὑμᾶς, Χαναὰν γῆ  αλλοφύλων, καὶ  πολῶ ὑμᾶς (θὰ σᾶς καταστρέψω) ἐκ κατοικίας· καὶ ἔσται Κρήτη νομὴ ποιμνίων καὶ μάνδρα προβάτων...»


(Σοφονίας, β΄ 5-6)


«Καὶ ράξει (= θὰ τσακίσῃ) ὁ Θεὸς τοὺς ἐπανιστανομένους ἐπ’ ὄρος Σιών ἐπ’ αὐτοὺς καὶ τοὺς ἐχθροὺς αὐτῶν διασκεδάσει (= θὰ διασκορπίσῃ) Συρίαν  φ’ ἡλίου  νατολῶν καὶ τοὺς Ἕλληνας φ’ ἡλίου δυσμῶν τοὺς κατεσθίοντας τὸν Ἰσραὴλ ὅλῳ τῷ στόματι...»


(Ἡσαΐας, θ΄ 10-11)



«Ὁ τράγος τῶν Αἰγῶν βασιλεὺς Ἑλλήνων» [Ἀναφέρεται στὸν Μέγα Ἀλέξανδρο.]


(Δανιήλ, η΄ 21)



δίνουν σε εμάς το "να γυρνάμε το άλλο μάγουλο" και κρατάνε για τον εαυτό τους το " οφθαλμός αντί οφθαλμού"

το είδα
http://oimaskespeftoun.blogspot.gr/2014/06/blog-post_6202.html

Λυκους να κυνηγάνε προβατα εχεις δει…ΠΡΟΒΑΤΑ να κυνηγάνε λυκο εχεις δει? ΑΛΗΘΙΝΟΤΑΤΟ 100% (ΒΙΝΤΕΟ)

32 
Λυκους να κυνηγάνε προβατα εχεις δει…ΠΡΟΒΑΤΑ να κυνηγάνε λυκο εχεις δει? Οσες φορες και να βλεπουμε το βιντεο δεν μπορουμε να πιστεψουμε στα ματια μας,και ομως ειναι αληθινό 100%




http://www.xorisoria.gr/

Το 2016 και το 2017 εκτοξεύονται οι τηλεπικοινωνιακοί δορυφόροι HELLAS SAT 3 & 4

Το 2016 πρόκειται να εκτοξευτεί ο πρώτος από τους 4 συνολικά δορυφόρους τηλεπικοινωνιών που θα αποκτήσει ο όμιλος ARABSAT/HELLAS SAT τα επόμ,ενα χρόνια στο πλαίσιο του επενδυτικού προγράμματος που ανακοινώθηκαν απο την εταιρεία πρόσφατα. Ο δορυφόρος HELLAS SAT 3 – IS θα χρησιμοποιηθεί από κοινού απο τις εταιρείες INMARSAT και HELLAS SAT στο πλαίσιο συμφωνίας που υπογράφηκε την περασμένη εβδομάδα. Ο κοινός δορυφόρος θα φέρει εξοπλισμό για δύο ξεχωριστές χρήσεις:
Η πρώτη είναι οι κινητές δορυφορικές υπηρεσίες S Band της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με την επονομασία EuropaSat, οι οποίες αναπτύσσονται μετά την αδειοδότηση του INMARSAT από την Ευρωπαϊκή Ένωση τον Μάϊο του 2009, με σκοπό την παροχή δορυφορικών υπηρεσιών διασύνδεσης αεροπορικών επιβατών σε Πανευρωπαϊκή κάλυψη.

Η δεύτερη χρήση είναι η εγκατάσταση 44 αναμεταδοτών στο δορυφόρο HELLAS SAT 3, οι οποίοι θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για την αντικατάσταση του υφιστάμενου δορυφόρου HELLAS SAT 2 και για την περαιτέρω ανάπτυξη των δορυφορικών επικοινωνιών της HELLAS SAT. Ο δορυφόρος θα κατασκευαστεί από την γαλλική εταιρεία THALES ALENIA SPACE και προγραμματίζεται να εκτοξευθεί εντός του 2016 και να τεθεί σε τροχιά στις 39 Μοίρες Ανατολικά.Σύμφωνα με τον Χριστόδουλο Πρωτόπαπα, Διευθύνοντα Σύμβουλο της HELLAS SAT ο νέος δορυφόρος HELLAS SAT 3 - IS, θα ελέγχεται από ελληνικό έδαφος από τους μηχανικούς της HELLAS SAT, θα εξυπηρετήσει τους υφιστάμενους και μελλοντικούς πελάτες της εταιρείας με επιπλέον δορυφορική χωρητικότητα.
H εταιρεία HELLAS SAT σκοπεύει να εκτοξεύσει εντός του 2017 ακόμα ένα δορυφόρο με την ονομασία HELLAS SAT 4, ο οποίος θα παρέχει ευρεία και ισχυρή δορυφορική κάλυψη στην Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική για πολλαπλές και καινοτόμες υπηρεσίες δεδομένων και δορυφορικής τηλεόρασης.Επιπρόσθετα σύμφωνα με τον Χριστόδουλο Πρωτοπαπά από το νέο δορυφόρο HELLAS SAT 4 θα παρέχονται οι καινοτόμες δορυφορικές υπηρεσίες Ka μέσα από πολλαπλές δορυφορικές δέσμες. Αξίζει να σημειωθεί ότι η συστοιχία των δύο δορυφόρων HELLAS SAT 3 και HELLAS SAT 4 στην ίδια τροχιακή θέση των 39 μοιρών Ανατολικά, θα παρέχει αφενός ύψιστη αξιοπιστία, εφεδρεία και ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για τους πελάτες της HELLAS SAT για τα επόμενα 20 χρόνια. Όπως δήλωσε ο Χριστόδουλος Πρωτόπαπας, ο δορυφόρος HELLAS SAT 4 περιλαμβάνεται ήδη στο αναπτυξιακό πρόγραμμα του Ομίλου και αυτές τις μέρες αξιολογούνται οι προσφορές των κατασκευαστών.

defencenews

«Ανήσυχοι» από τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών οι Εβραίοι της Ευρώπης ζητούν τώρα «συνεργασία» με τους μουσουλμάνους

Islam versus Europe / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ
Υπάρχει ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο της Jerusalem Post, που λέει πολλά για τη στάση των Εβραίων ως προς τις πρόσφατες νίκες του Εθνικού Μετώπου και άλλων «ακροδεξιών» (όπως τα ονομάζουν) κομμάτων στην Ευρώπη. Αυτό που έχει σημασία είναι το παρακάτω:

«Ωστόσο μερικοί Εβραίοι ηγέτες βλέπουν μια χαραμάδα ελπίδας στα εκλογικά αποτελέσματα, δεδομένου ότι η άνοδος της ακροδεξιάς μπορεί να αποβεί καταλύτης στο να συνεργαστούν οι Ευρωπαίοι Εβραίοι με τους Μουσουλμάνους.

Ο Imam Ahmed Miktar, πρόεδρος του Συνδέσμου των Ιμάμηδων της Γαλλίας και μέλος του GEMJL (Gathering of European Muslim and Jewish Leaders), συμφώνησε, δηλώνοντας ότι για να πετύχουμε την προστασία των δικαιωμάτων των θρησκευτικών μειονοτήτων, «πρέπει να μάθουμε να συνεργαζόμαστε αποτελεσματικά τόσο σε λαϊκή βάση όσο και σε επίπεδο ηγεσίας. Μουσουλμάνοι και Εβραίοι. Οι κοινότητές μας δεν μπορούν πλέον να αντέξουν την πολυτέλεια να στέκονται χώρια η μία από την άλλη.

Τι σημαίνουν όλα αυτά; Μήπως αυτό σημαίνει ότι οι Εβραίοι θέλουν να συμμαχήσουν με τους διάφορους Mohammed Merahs (υπεύθυνου του μακελειού στο εβραϊκό Μουσείο των Βρυξελλών) και με ανθρώπους σαν αυτούς που σκότωσαν τον Ilan Halimi (τον νεαρό Γαλλο-Εβραίο που το 2006 απήχθη, βασανίστηκε και δολοφονήθηκε από συμμορία μουσουλμάνων, μόνο και μόνο επειδή ήταν Εβραίος); Έχει λογική αυτή η εμμονή των Εβραίων με την «ακροδεξιά», την ώρα που τα κόμματα αυτά είναι τα μόνα που ζητούν και μπορούν να πετύχουν την αναχαίτιση των μουσουλμανικών μεταναστευτικών κυμάτων και της ραγδαίας ισλαμοποίησης της ‘Γηραιάς Ηπείρου’, πίσω από την οποία όσο - και αν τα media αποκρύπτουν - κρύβεται η αύξηση των κρουσμάτων «αντισημιτισμού»;

[Την ίδια ώρα ο Azzedine Kbir Bounekoub, ένας μουσουλμάνος κάτοικος της Αμβέρσας του Βελγίου, που πήγε στη Συρία για να συμμετάσχει στον πόλεμο κάλεσε τους νεαρούς μουσουλμάνους μέσω του Facebook να ακολουθήσουν το παράδειγμα του Mohammed Merahs και να συμμετάσχουν σε περισσότερες επιθέσεις. «Ο Αλλάχ να οδηγήσει περισσότερους νέους ανθρώπους να ακολουθήσουν το παράδειγμα του ανθρώπου που διέπραξε την επίθεση εναντίον του Εβραϊκού Μουσείου. Το μαρτύριο δεν είναι υπόθεση μόνο της Συρίας, αλλά και του Βελγίου. Γίνετε ένα αγκάθι στο μάτι των εχθρών του Ισλάμ », λέει το μήνυμά του.  Αυτή η έκκληση έχει ανησυχήσει την Δικαιοσύνη, αφού ο Bounekoub είναι διαβόητο μέλος της οργάνωσης ‘Sharia4Belgium’ και μεταξύ των εξτρεμιστών που βρίσκονται υπό την επιτήρηση της αντιρομοκρατικής].

Άλλο ένα ενδιαφέρον σημείο του άρθρου:

Ο Benjamin Albalas, ο επικεφαλής του Κεντρικού Συμβουλίου των ελληνο-εβραϊκών Κοινοτήτων (ΚΙΣΕ), προειδοποίησε επίσης για τα αποτελέσματα, βλέποντας το φάντασμα του προ-Ολοκαυτώματος κύματος του ευρωπαϊκού αντισημιτισμού.

Αλλά ποιο είναι το φάντασμα του προ-Ολοκαυτώματος κύματος που πλησιάζει πάνω από την Ευρώπη; Μήπως προέρχεται από εκείνους με τους οποίους θέλουν να συμμαχήσουν;


Με δεδομένο ότι οι Εβραίοι φέρεται να έχουν το υψηλότερο IQ, όπως περήφανα διακηρύσσουν, αναρωτιέται κανείς για ποιο λόγο κάνουν αυτές τις κινήσεις που είναι ενάντια σε κάθε λογική. Θέλουν να αυτοκτονήσουν; Μήπως υπάρχει κάτι άλλο πίσω από όλα αυτά; Και βέβαια, εδώ είναι όπου ξεκινούν οι θεωρίες συνωμοσίας. Πρόκειται άραγε, για μια εβραϊκή-μουσουλμανική συνωμοσία για την καταστροφή των ευρωπαϊκών λαών;


Ας διαβάσει ο καθένας το άρθρο και ας βγάλει τα συμπεράσματα του.



Στο άρθρο του με τίτλο «Η Δυτική Ευρώπη θα είναι σύντομα "Judenrein" – Η Νορβηγία είναι ήδη. Ο Θεός να δείξει έλεος!» (της αμερικανο-εβραϊκής ιστοσελίδας Israelamerica), ο Michael Blackburn γράφει, μεταξύ άλλων:

Τα κύματα των Μουσουλμάνων μεταναστών έφεραν τον αντισημιτισμό πίσω στην Ευρώπη. Μια παρόμοια εξέλιξη λαμβάνει χώρα στη γειτονική Σουηδία καθώς και σε όλες τις Ευρωπαϊκές χώρες. Οι Μουσουλμάνοι είναι αυτοί που διώχνουν από παντού τους Εβραίους. Η υπηρεσία πληροφοριών, Kopp Exklusiv, είναι από τους ελάχιστους που μιλούν γι’ αυτό το θέμα.

Ξεκίνησε στη Γαλλία. Δεν περνά μέρα χωρίς Μουσουλμανικές επιθέσεις σε Εβραίους. Ο Τύπος σπάνια τις αναφέρει. Υπάρχουν πάρα πολλά περιστατικά. Κατά τους πρώτους πέντε μήνες του 2012, σημειώθηκαν 268 επιθέσεις εναντίον Εβραίων. Η Γαλλία σήμερα είναι μια εξαιρετικά αντισημιτική χώρα. Η σοσιαλιστική κυβέρνηση υπό την ηγεσία του Hollande δεν κάνει τίποτα για να προστατεύσει τους Εβραίους - το αντίθετο μάλιστα. Οι πολυάριθμοι Μουσουλμάνοι αποτελούν ένα πολύ σημαντικό μέρος του εκλογικού σώματος για τους εκλεγμένους αξιωματούχους και τελούν υπό την αιγίδα των Σοσιαλιστών. Στις 5 Ιουλίου 2012, ένας 17χρονος Εβραίος ξυλοκοπήθηκε σχεδόν μέχρι θανάτου κοντά στην Τουλούζη από δύο Μουσουλμάνους Βόρειο-Αφρικανικής καταγωγής επειδή φορούσε μια αλυσίδα με το Αστέρι του Δαβίδ. Η αστυνομία δεν ήταν σε θέση να συλλέξει αποδεικτικά στοιχεία. Οι Εβραίοι ενθαρρύνονται δημόσια να εγκαταλείψουν τη χώρα.


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή 
http://greeknation.blogspot.gr/2014/06/blog-post_9691.html

ΔΙΣΤΟΜΟ: Η θλιβερή επέτειος ενός παγκόσμιου εγκλήματος πολέμου > Τα εγκλήματα πολέμου ΔΕΝ παραγράφονται…

ΒΑΡΒΑΡΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΛΕΜΟΥ:…και δεν «πλήρωσε» κανείς!!!
Τα εγκλήματα πολέμου ΔΕΝ παραγράφονται…
ΔΙΣΤΟΜΟ:Η θλιβερή επέτειος ενός παγκόσμιου εγκλήματος πολέμου  
«ΟΙ ΛΑΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΓΧΩΡΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΗΣΜΟΝΟΥΝ!!!»
             γράφει ο Κωνσταντίνος Π. Κουλούρης
             Ομότιμος Καθηγητής ΤΕΙ
                                                                            konkoulouris@yahoo.gr
                                                                                                  
  Θλιβερή επέτειος σήμερα (10/06/2014) ενός από τα πιο μαύρα, βάρβαρα εγκλήματα της κατοχής του ’40 από τις Γερμανικές κατοχικές δυνάμεις, το ολοκαύτωμα στο Δίστομο!
  Ορδές ενός βάρβαρου, απάνθρωπου ,κτηνώδους λαού , που προσπαθεί να εμφανιστεί ως «αθώος και αμέτοχος» των εγκλημάτων του και να επιρρίψει ΟΛΑ τα αμαρτήματα σε εντολές από την εκλεγμένη εξουσία του, που αιματοκύλισε την ανθρωπότητα δύο φορές σε έναν αιώνα και στο 3ο Ράιχ του αρχι-εγκληματία Χίτλερ και του αρχηγείου του!!! Και να ενοχοποιεί τιμωρητικά άλλους λαούς για πταίσματα!
Εν τούτοις ΚΑΝΕΝΑΣ δεν διέταζε τους απλούς στρατιώτες που υπηρετούσαν στην μικρή αλλά ατίθαση Ελλάδα να καίνε σπίτια, να σκοτώνουν αθώα γυναικόπαιδα, να ξεκοιλιάζουν εγκύους και βρέφη, , να βιάζουν γέροντες και μικρά παιδιά,…να…να…
Εν τούτοις, τα επόμενα 70 χρόνια, (μέχρι σήμερα) Έλληνες και Γερμανοί απόγονοι των εγκληματιών αλλά συνεργάτες τους, Έλληνες δοσίλογοι προδότες της κατοχής και οι απόγονοί τους, με όλα τα μέσα, αγωνίζονται να μας πείσουν ότι, «οι Γερμανοί είναι φίλοι μας, ένας πολιτισμένος λαός που μας αγαπάει και μας βοηθάει να επιβιώσουμε!!!» πάντα με το αζημίωτο φυσικά…
Έτσι πρακτικά κανένας από τους στυγερούς εγκληματίες πολέμου, με την ανοχή και την μεγαλοψυχία ή την παραπλάνηση του Ελληνικού λαού και την ευθύνη δοσίλογων εκπροσώπων της εξουσίας, ΔΕΝ πλήρωσε για τα εγκλήματα του στην Ελλάδα, (ενώ εξόφλησε σε όλες τις άλλες χώρες που υπέστησαν πολύ μικρότερες καταστροφές), ούτε με δικαστικές, ποινικές αποφάσεις ούτε με αποζημιώσεις που επεδίκασαν διεθνείς επιτροπές…και όλα αυτά με ανοχή των Ελληνικών Κυβερνήσεων και δυστροπία των Γερμανικών εξουσιών.
Εν τούτοις  τα τελευταία χρόνια ,συστηματικά και μεθοδευμένα οι εγκληματίες μετετράπησαν σε κατήγορους και σύγχρονους κατακτητές και με την βοήθεια σύγχρονων δοσίλογων της εξουσίας, κατηγορούν και «καταδικάζουν» τον Ελληνικό λαό ότι είναι «τεμπέλης», σπάταλος, ανίκανος να αποφασίζει και να διοικηθεί…και με αφορμή και πρόσχημα την διόγκωση, αληθινή ή ψεύτικη και προσχεδιασμένη, και επικοινωνιακά προβεβλημένη  αύξηση του χρέους, αποφαίνεται ότι η Ελλάδα χρειάζεται μια μεγάλη δύναμη να την εξουσιάζει με επόπτες στα Υπουργεία και ελεγχόμενους Πολιτικούς στην εξουσία!!! Και το εξασφαλίζει!
Οι ένοχοι ,αντί να τιμωρηθούν και να πληρώσουν έγιναν κατήγοροι !!! μια νέα κατοχή με την προδοσία δοσίλογων και αφορμή το επαχθές χρέος.  Ακούει κανείς;;;
                   …Στη μνήμη των αδικοχαμένων σφαγμένων του Διστόμου…και των τιμωρούμενων σιωπηλά σημερινών Ελλήνων!!!
Αυτές οι ψυχές γυρεύουν δικαίωση  και τιμωρία των ενόχων
Και ΟΧΙ μαθήματα ηθικής από τους εγκληματίες που τους εξολόθρευσαν!!!
 
http://greeknation.blogspot.gr/2014/06/blog-post_3110.html

Το ΔΝΤ ζητάει «φρέσκο αίμα»: Περισσότερες απολύσεις και πάγωμα-μειώσεις μισθών και συντάξεων

Δημοσιονομικό «κενό» 2 δισ. ευρώ για το 2015, που θα επανεξεταστεί το φθινόπωρο με δέσμευση της κυβέρνησης να λάβει όλα τα αναγκαία μέτρα -συμπεριλαμβανομένης της επέκτασης μέτρων που ισχύουν (π.χ. έκτακτη εισφορά)- προβλέπει η Έκθεση Αξιολόγησης του ΔΝΤ, διευρύνοντας μάλιστα την εκτιμώμενη «τρύπα» στα 3,7 δισ. ευρώ έως το τέλος του 2016.


Επιπλέον, το Ταμείο θεωρεί ότι για το 2015 εξακολουθεί να υπάρχει χρηματοδοτικό «κενό» 12,6 δισ. ευρώ, ενώ οι εκτιμήσεις του για το Χρέος συγκλίνουν στο ότι θα βρίσκεται στα επίπεδα του 127,7% του ΑΕΠ το 2020 και στα 117,2% του ΑΕΠ το 2022, πετώντας έτσι το γάντι στους ευρωπαίους εταίρους για λήψη μέτρων που θα το καταστήσουν βιώσιμο.

Οι δημοσιονομικές προβλέψεις δεν είναι, όμως, οι μόνες που ανάβουν «φωτιές» στη νέα κυβέρνηση, καθώς στο πολυσέλιδο κείμενο του Ταμείου, όπου αναδεικνύεται το στοιχείο της εύθραυστης κυβερνητικής πλειοψηφίας, ενσωματώνονται οι υποχρεώσεις για νέες επώδυνες παρεμβάσεις στο Ασφαλιστικό, στο Εργασιακό, στο Δημόσιο, ενώ για μην υπάρχει καμία αμφιβολία ότι το ΔΝΤ παρακολουθεί από κοντά τις πολιτικές εξελίξεις στη χώρα μας, σημειώνει ότι αν και απαιτείται η παραγωγή υψηλών πρωτογενών πλεονασμάτων για πολλά χρόνια, τα «κοινωνικά μερίσματα» και οι υποσχέσεις των πολιτικών για «όχι νέα μέτρα» δείχνουν ότι θα δοκιμαστεί η πολιτική δέσμευση για την υλοποίηση του Προγράμματος!!!

Είναι, άλλωστε, ενδεικτικό ότι το ΔΝΤ σημειώνει πως όχι μόνο δεν υπάρχει χώρος για αξιοσημείωτες αυξήσεις μισθών και συντάξεων έως το 2016, αλλά αντιθέτως για να μην χρειαστούν νέες περικοπές μισθών, συντάξεων και επιδομάτων, θα πρέπει να σημειωθεί «δραματική βελτίωση στην αποτελεσματικότητα του Δημοσίου», κάνοντας ειδική αναφορά στις επιδόσεις των φοροεισπρακτικών / φοροελεγκτικών μηχανισμών.

Διατρέχοντας κανείς την Έκθεση, θα πρέπει να σταθεί στις εξής επισημάνσεις και συστάσεις του Ταμείου:

Εργασιακό: Παραμένουν οι περιορισμοί που κάνουν υψηλό το κόστος του «επιχειρείν» και που αναστέλλουν τη δημιουργία νέων ή την επέκταση των μεγάλων επιχειρήσεων.

Σύμφωνα με το Ταμείο θα πρέπει να «εξαφανιστούν» οι περιορισμοί στις ομαδικές απολύσεις (θα επανεξεταστούν το φθινόπωρο οι τελευταίες παρεμβάσεις), ενώ θα πρέπει να εισαχθεί και στην εθνική νομοθεσία ο θεσμός του lock out, δηλαδή το δικαίωμα των εργοδοτών στην ανταπεργία.

Όσον αφορά, δε, στους κατώτερους μισθούς, το Ταμείο εμφανίζει εμμονές με τις ωριμάνσεις (3ετίες), χαρακτηρίζοντας μόνο «μεταβατική» την περίοδο έως το 2017, κατά τη διάρκεια της οποίας μειώνονται κατά 50% οι ωριμάνσεις για τους μακροχρόνια ανέργους.

Πουθενά στην Έκθεση δεν αναφέρεται, πάντως, ότι βάσει νόμου οι 3ετίες παραμένουν «παγωμένες» έως ότου η ανεργία υποχωρήσει σε μονοψήφιο ποσοστό.

Ασφαλιστικό: Οι στοχευμένες στις υψηλότερες συντάξεις περικοπές βοήθησαν, αλλά δεν έχουν αντιμετωπίσει τις προκλήσεις, καθώς οι δαπάνες παραμένουν στα επίπεδα του 17% του ΑΕΠ.

Το Ταμείο επισημαίνει, δε, ότι είναι αδύναμος ο «δεσμός» εισφορών- παροχών, στοχοποιώντας τον ΟΑΕΕ. Στην πραγματικότητα το Ταμείο παραπέμπει στις νέες Αναλογιστικές Μελέτες, βάσει των οποίων θα πρέπει να εξεταστούν κι άλλες παρεμβάσεις στο σύστημα.

Φορολογικό- Δημοσιονομικά: Χαρακτηρίζονται «κίνδυνος» οι δικαστικές αποφάσεις για τα μισθολογικά και για τα Τέλη Ακινήτων, ενώ εκφράζονται ανησυχίες για την επιτυχία του νέου Φόρου Ακινήτων και τις δαπάνες Υγείας.

Ειδικά όσον αφορά στο Φορολογικό, αίσθηση προκαλεί η επισήμανση σε δύο σημεία της Έκθεσης περί «πολιτικής ανάμειξης» στη λειτουργία της Φορολογικής Διοίκησης, κάτι που σύμφωνα με το Ταμείο έχει προκαλέσει (σε συνδυασμό με την υποστελέχωση των Μονάδων) τις αποκλίσεις έναντι των ελεγκτικών και εισπρακτικών στόχων.

Προφανής είναι, επίσης, η αλλεργική αντίδραση του ΔΝΤ στις πιέσεις που ασκούνται για διεύρυνση των απαλλαγών στο Φόρο Υπεραξίας αλλά και για χαλάρωση των όρων στις ρυθμίσεις οφειλών.

Πονοκέφαλο θα προκαλέσει στο νέο υπουργό Οικονομικών η σαφής πρόθεση του Ταμείου να ανατρέψει πλήρως το πλαίσιο του ΦΠΑ, βάζοντας στο στόχαστρο απαλλαγές και ειδικούς συντελεστές (νησιά του Αιγαίου), ενώ εκδηλώνει διάθεση ανάλογων ανατροπών και στο πλαίσιο των απαλλαγών που εξακολουθούν να ισχύουν στη φορολογία εισοδήματος.

Δημόσιο: Διατυπώνεται ανησυχία για το εάν τελικά έχει σπάσει το ταμπού των απολύσεων, κάνοντας για μια ακόμα φορά αναφορά στην κληρονομιά των κομματικών προσλήψεων.

Όσον αφορά, δε, στις παρεμβάσεις που έπονται, το Ταμείο προαναγγέλλει τις εσωτερικές αλλαγές στο Μισθολόγιο των δημοσίων υπαλλήλων, από τις οποίες θα θιγούν κυρίως οι Υποχρεωτικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (το Ταμείο επισημαίνει ότι αμείβονται καλύτερα από τον ιδιωτικό τομέα), ενώ τονίζει πως πρέπει να γίνουν και 2.000 απολύσεις στο πρώτο τρίμηνο του 2015, πέρα από τις 11.000 του 2014, με πρόβλεψη στόχων για τα επόμενα έτη.

Δάνεια: Διάχυτη είναι η ανησυχία του Ταμείου για τα «κόκκινα» δάνεια και επισημαίνεται ότι συνυπολογιζομένων των αναδιαρθρωμένων, έφτασαν στο 40% του συνόλου.

Από την Έκθεση δεν λείπουν, μάλιστα, οι σαφείς αιχμές για τους υπολογισμούς που έκανε η Τράπεζα της Ελλάδας για τις κεφαλαιακές ανάγκες των τραπεζών, σημειώνοντας ότι σε αντίθεση με την πεπατημένη, ελήφθη υπόψιν το βασικό και όχι το δυσμενές σενάριο.

Το Ταμείο χαρακτηρίζει, δε, «χαμηλής ποιότητας» κάποια από τα κεφάλαια των τραπεζών, εκτιμώντας ότι θα έπρεπε να προβλεφθούν εμπροσθοβαρώς μεγαλύτερες κεφαλαιακές ανάγκες, προκειμένου να αντιμετωπιστούν ενδεχόμενες δυσάρεστες εκπλήξεις τους επόμενους μήνες.

Νέο... κέρασμα στον φρέσκο υπουργό Οικονομικών και στην κυβέρνηση συνολικά, επεφύλαξε ο πολύς Πολ Τόμσεν, ο οποίος πριν καλά- καλά δημοσιοποιηθεί η «καυτή» Έκθεση Αξιολόγησης, έστειλε μήνυμα εν όψει του σχεδιασμού των φορολογικών ελαφρύνσεων, που εκπονεί το Μέγαρο Μαξίμου.

Στην τηλεδιάσκεψη, που έγινε λόγω της Έκθεσης Αξιολόγησης, ο επικεφαλής του κλιμακίου του ΔΝΤ στην Τρόικα ούτε λίγο ούτε πολύ επεσήμανε ότι είναι πρόωρο να συζητείται μείωση φορολογικών συντελεστών, παρά το ότι βρίσκονται σε υψηλά επίπεδα, καθώς αυτό που προέχει είναι η επίτευξη των δημοσιονομικών στόχων.

«Αναφορικά με τους φορολογικούς συντελεστές, ασφαλώς και συμφωνώ ότι οι βασικοί φορολογικοί συντελεστές στην Ελλάδα είναι υπερβολικά υψηλοί και θεωρώ σωστό τον μακροπρόθεσμο στόχο για τη μείωση τους.

Επομένως, είναι κάτι που θα το υποστήριζα σθεναρά αλλά βέβαια πρέπει να επιτευχθεί χωρίς να τεθεί σε κίνδυνο η επίτευξη των δημοσιονομικών στόχων» απάντησε χαρακτηριστικά ο Πολ Τόμσεν στη σχετική ερώτηση, δίνοντας το στίγμα των προθέσεων του εν όψει της κρίσιμης αξιολόγησης του Φθινοπώρου, όπου η Αθήνα προετοιμάζεται να ζητήσει κατ' αρχήν την κατάργηση της έκτακτης εισφοράς. 
http://ksipnistere.blogspot.gr/2014/06/blog-post_4412.html

Ομιλία Λαμπράκη στις 6.6.2014 - CD ήχου για το αυτοκίνητο-ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ. ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ 1 ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ!!!

Ομιλία Λαμπράκη στις 6.6.2014 - CD ήχου για το αυτοκίνητο

Η ομιλία του κ. Εμμανουήλ Λαμπράκη στις 6.6.2014 σχετικά με τις οικογένειες Μητσοτάκη, Παπανδρέου, Σαμαρά. (Κοσκωτάς, Κουτσόγιωργας, Μαργαρίτα, Μπακογιάννης).

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ. ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ 1 ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ!!!

=======================================================
Κατεβάστε τα δύο mp3 και γράψτε τα σε cd ήχου. Γίνεται εύκολα με τον windows media Player. Πρέπει να ενημερωθούν όλοι οι Έλληνες!

CD-01: https://drive.google.com/file/d/0B9WjwWERc9pEX05oaEtLeWdfcGc/edit?usp=sharing

CD-02: https://drive.google.com/file/d/0B9WjwWERc9pEMGJVZEdfWjNzNDA/edit?usp=sharing
======================================================
--------------------------------------------------------------------------------------
ΜΑΘΕΤΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ
--------------------------------------------------------------------------------------
- Ο "δεξιός" Ρήγκαν βοηθά τους "αριστερούς" Σαντινίστας (Νικαράγουα)
- Ο "δεξιός" Μητσοτάκης και ο "αριστερός" Α. Παπανδρέου χρηματοδοτούνται από τον Κοσκωτά.
- Οι "αριστεροί" Σαντινίστας πουλάνε ναρκωτικά και αγοράζουν όπλα.
- Τα χρήματα που έφερε ο Κοσκωτάς και μοίραζε σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ήταν από εμπόριο ναρκωτικών και όπλων.
- Ο Α. Παπανδρέου συμμετείχε στο Bretton Woods και ήταν ενήμερος για το παγκόσμιο οικονομικό σύστημα που στήθηκε εκεί καθώς και για τα χρήματα της Ελλάδος στην Παγκόσμια Τράπεζα. Δεν τα χρησιμοποιήσε όμως για την ανάπτυξη της Ελλάδος.
- Ο Παύλος Μπακογιάννης δολοφονείται γιατί θα μιλούσε για το στημένο παιχνίδι του Μητσοτάκη και του Παπανδρέου.
- Ο Αγαμέμνων Κουτσόγιωργας δολοφονήθηκε στη δίκη του Κοσκωτά με χλωριούχο κάλιο! (σε μπουκάλι πορτοκαλάδας). Είχε στοιχεία για τον Α. Παπανδρέου και τον Κοσκωτά.
- Η Χούντα πήρε δάνειο από την Παγκόσμια Τράπεζα και έκανε έργα υποδομής.
- Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής (Ο "Εθνάρχης") πούλησε την Κύπρο σε συμφωνία με τον Κίσσιγκερ.
- Ο Α. Παπανδρέου χρηματοδοτήθηκε από την CIA για να φτιάξει το ΠΑΣΟΚ, να αναλάβει την εξουσία και να ξεπουλήσει την Ελλάδα.
- Ο Α. Παπανδρέου έδωσε στην Μαργαρίτα 500 εκατ. δολάρια για να μην του δημιουργήσει εμπόδια στο γάμο του με την Λιάνη!
- Ο ασήμαντος Μπόμπολας έγινε κυρίαρχος των ΜΜΕ με χρηματοδότηση του Α. Παπανδρέου από τα λεφτά του Κοσκωτά.
- Μητσοτάκης - Α. Παπανδρέου, Εκδόσεις ΓΡΑΜΜΗ, Χρηματοδότηση από τον Κοσκωτά, Ιδιοκτήτης ο Μπόμπολας, Διευθυντής ο Παύλος Μπακογιάννης ο οποίος δεν ήξερε για το μεγάλο κόλπο.
- Η Μπακογιάννη γνωρίζει για τα χρήματα της Ελλάδος στην Παγκόσμια Τράπεζα. Η οικογένεια Μητσοτάκη ρευστοποίησε μετοχές της Ανατολής αλλά με συγκεκριμένες δεσμεύσεις! Τα χρήματα που απέκτησαν ανήκουν στον Ελληνικό λαό!.
--------------------------------------------------------------------------------
Πιστεύετε ακόμη σε "Αριστερούς", "Σοσιαλιστές" και "Δεξιούς"; Ας αρχίσουμε να σκεφτόμαστε λογικά και να ενωθούμε σαν Έλληνες πέρα από κόμματα, δόγματα και χρώματα. Μόνο έτσι θα ελευθερωθούμε από την οικονομική κατοχή

http://artemispapadaki.blogspot.com/2014/06/662014-cd.html
http://alfeiospotamos.blogspot.gr/2014/06/662014-cd-1.html 

11/6/2898 Ω: 21.30 ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ Ε. ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΚΑΙ Α. ΒΑΛΣΑΜΑΚΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ EI~END ΧΑΝΙΩΝ

ENDCHAN

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 11-06-14 ΚΑΙ ΩΡΑ 21.30 ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΙ-E.N.D. ΧΑΝΙΩΝ ΔΕΥΚΑΛΙΩΝΩΣ ΚΑΙ ΙΚΑΡΟΥ ΣΤΗΝ ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΑΜΜΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΑΜΕΡΙΚΗ ΜΕΣΩ SKYPE. ΘΑ ΜΑΣ ΜΙΛΗΣΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ EI-E.N.D. ΔΡ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΚΥΡΙΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΑΛΣΑΜΑΚΗΣ.
ΘΑ ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΣΟΥΝ :
Ο Ν. ΑΜΑΡΑΝΤΟΣ www.artfmradio.com & www.artfm.tv (ΧΩΡΙΣ ΕΙΚΟΝΑ)
ΡΑΔΙΟ ΑΕΤΟΣ http://radioaetos.blogspot.gr/
ΡΑΔΙΟ ΑΡΤΑ http://live24.gr/radio/generic.jsp?sid=322
ΡΑΔΙΟΝΙΟ http://dionios.listen2myradio.com/
ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ, ΤΟ ΡΑΔΙΟ ΓΑΛΑΞΙΑΣ ΑΠΟ ΣΥΔΝΕΙ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ ΚΑΙ 4 ΠΕΙΡΑΤΙΚΟΙ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ
ΤΟ ΣΩΡΡΑΣ FM : www.sorrasfm.com/
ΕΠΙΣΗΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕΣΩ YOUTUBE ΣΤH ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ endchania.blogspot.gr(ΧΩΡΙΣ ΕΙΚΟΝΑ)
ΚΑΛΗ ΑΚΡΟΑΣΗ
4/6/2898:

Τα καινούργια «παιχνίδια» της NASA

Κάθε χρόνο υποβάλλονται δεκάδες ιδέες και προτάσεις στην NASA οι εμπνευστές των οποίων αναζητούν χρηματοδότηση ή υλικοτεχνική υποστήριξη για να τις αναπτύξουν.
Από αυτές η NASA επιλέγει κάθε χρόνο 4-5 τις οποίες στηρίζει για ένα χρονικό διάστημα και ανάλογα με την εξέλιξη τους αποφασίζει στη συνέχεια για το αν τελικά θα προχωρήσει στην υλοποίηση τους. Πριν από λίγα 24ωρα η διαστημική υπηρεσία των ΗΠΑ ανακοίνωσε τις ιδέες και προτάσεις που έκανε δεκτές τη φετινή χρονιά. Από αυτές ξεχωρίζουν τρεις προτάσεις. Ένα υποβρύχιο εξερεύνησης, ένα θερμοκήπιο και ένα σύστημα προώθησης.
Η πρώτη πρόταση που έκανε δεκτή η NASA φέτος αφορά ένα υποβρύχιο που θα εξερευνήσει τις τεράστιες λίμνες υδρογονανθράκων του Τιτάνα, του μεγαλύτερου δορυφόρου του Κρόνου.
Η δεύτερη πρόταση κάνει λόγο για ένα σκάφος που θα πατήσει την επιφάνεια του Άρη και στη συνέχεια ένας βραχίονας θα τρυπήσει την επιφάνεια και θα συλλέξει χώμα. Το χώμα αυτό θα μεταφερθεί σε κάποιο σημείο του σκάφους όπου θα υπάρχει ένας διάφανος θόλος που θα επιτρέπει στο ηλιακό φως να εισέρχεται μέσα και να χτυπά τα δείγματα εδάφους τα οποία θα έχουν «μπολιαστεί» με βακτήρια από τη Γη.
Αν τα βακτήρια επιβιώσουν στο νέο τους σπίτι αυτό σημαίνει ότι είναι εφικτή η δημιουργία θερμοκηπίων στον Κόκκινο Πλανήτη. Η δημιουργία θερμοκηπίων σημαίνει φυσικά ότι διευκολύνεται πολύ η προσπάθεια δημιουργίας βάσεων και αργότερα αποικιών στον Άρη.
Η τρίτη και πιο… προωθημένη πρόταση που αποφάσισε να χρηματοδοτήσει η NASA αφορά ένα σύστημα προώθησης διαστημικών σκαφών. Οι εμπνευστές της προτείνουν ένα σκάφος που είναι προγραμματισμένο να πραγματοποιήσει μια μακρινή αποστολή στο ηλιακό σύστημα (ή και έξω από αυτό) να πλησιάσει ένα αστεροειδή το δρομολόγιο του οποίου είναι παραπλήσιο με αυτό της αποστολής και να παρκάρει πάνω σε αυτόν.
Κάποια στιγμή το σκάφος θα εγκαταλείπει τον αστεροειδή έχοντας κερδίσει πολύ χρόνο αλλά και πολύτιμη ενέργεια για να φτάσει στον προορισμό του. Οι εμπνευστές αυτής της ιδέας υποστηρίζουν ότι με αυτόν τον τρόπο ένα ταξίδι στον μακρινό Πλούτωνα που κανονικά διαρκεί περίπου 9 χρόνια θα μπορούσε να διαρκέσει περίπου πέντε έτη.
http://www.apocalypsejohn.com/2014/06/ta-kainourgia-paixnidia-ths-nasa.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters