Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2020

Ανοιχτή επιστολή στον Πρόεδρο Τράμπ από έναν αρχιεπίσκοπο του Βατικανού.

Ανοιχτή επιστολή στον Πρόεδρο Τράμπ 25 ΟΚΤΟΒΡΙΟΥ 2020 από έναν αρχιεπίσκοπο που εδώ και κάποια χρόνια κρύβετε για να σώσει τη ζωή του από τους Βαρβαρους του Βατικανού. Ο Αρχιεπισκοπος που έβγαλε στο φως τεράστιες αθλιωτητες του Βατικανού σε πολλά θέματα, μέχρι και παιδοφιλια. Λέγει στον Πρόεδρο της Αμερικής ότι όλος ο κόσμος περιμένει από αυτόν να σώσει όλους τους λαούς. Λέει στον Πρόεδρο το πόσο όλη η α νθρωποτητα βασίζεται στις ηγετικές του ικανότητες να σώσει την δημιουργία.

GESARA / NESARA - Το μεγαλείο αποκαλύπτετε

 NESARA - Νόμος περί Εθνικής Οικονομικής Ασφάλειας και Μεταρρυθμίσεων

GESARA - Παγκόσμιος νόμος για την οικονομική ασφάλεια και τις μεταρρυθμίσεις

NESARA ένας νόμος που υπεγράφη το 2000 και επρόκειτο να ανακοινωθεί στις 9-11-2001 (911). Είναι το μεγαλύτερο δώρο για την Ανθρωπότητα . Πολλά στοιχεία εμπλέκονται στο NESARA και όταν πληρούνται αυτά τα συστατικά, ξεκινά το Μεγαλείο για τον Κόσμο!

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters