Τρίτη 5 Μαΐου 2020

Γιατί το καθολικό βασικό εισόδημα θα μπορούσε να μας βοηθήσει να καταπολεμήσουμε το επόμενο κύμα οικονομικών σοκ

Illustration by Matt Kenyon
Εικόνα: Matt Kenyon / The Guardian
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΜΕ GOOGLE TRANSLATE

Μέχρι πριν από έξι εβδομάδες πολλοί παρέμειναν στην ασαφή ιδέα ότι η σχέση των ανθρώπων με την εργασία τους χώριζε σε δυαδικές γραμμές: σε νικητές και επισφαλείς χαμένους. «Φιλοδοξικοί» τύποι και εκείνοι που εξαρτώνταν από το κράτος Και εκείνοι που είτε είχαν προσαρμοστεί στην παγκοσμιοποίηση είτε ήταν τα θύματα αυτής.


Αλλά αν κάτι τέτοιο ήταν αληθινό, η κρίση του ιού κοροναϊκού έχει σίγουρα μεταφέρει το μεγαλύτερο μέρος της στην ιστορία. 

Υποχρεωτική Μασκοφορία


Υποχρεωτική Μασκοφορία
Νομοθετική παράνοια, μορφή χειραγώγησης ή εκγύμναση για τα χειρότερα;
Μία από τις δεκάδες αντιφάσεις που έχουν προκύψει στην κορωνοϊκή-παρανοϊκή εποχή κατά την διαχείριση της υγειονομικής κρίσης είναι και η πρόσφατη ανακοίνωση ότι η χρήση μάσκας θα είναι υποχρεωτική στους κλειστούς χώρους.
19 ημέρες πριν από την ανακοίνωση αυτή, δηλαδή στις 9 Απριλίου, ερωτηθείς ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Υγείας κ. Τσιόδρας αν είναι απαραίτητο να φοράμε μάσκες είχε απαντήσει αρνητικά, λέγοντας τα ακόλουθα: «Με δεδομένη την πορεία της επιδημίας στη χώρα μας δεν συνιστάται αυτή τη στιγμή η χρήση μάσκας στο γενικό κοινό».
Σε ό,τι αφορά το ζήτημα αν η μασκοφορία αποτελεί πρόσφορο μέτρο προφύλαξης από τον κίνδυνο μολύνσεως με τον κορωνοϊό ή όχι, εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι για μία ακόμη φορά οι πολίτες έμειναν ανενημέρωτοι σε σχέση με την pro et contra επιχειρηματολογία που υιοθετήθηκε από τα δύο αντίπαλα επιστημονικά στρατόπεδα. Πάντως, την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, επικρατεί σύγχυση σε σχέση με το αν τελικώς η υποχρεωτική μασκοφορία στους κλειστούς χώρους θα είναι καθολική, όπως αρχικώς εξαγγέλθηκε, ή, αντιθέτως, μερική.
Πέρα από αυτό, όμως, δεν χωρεί καμία αμφιβολία ότι η μάσκα (μαζί με τα γάντια) αποτελεί ένα από τα ισχυρά σύμβολα της σημερινής δυστοπικής κοινωνίας.

Η Απόκρυφη Φιλοσοφία των Illuminati


Η Απόκρυφη Φιλοσοφία των Illuminati
Ο ρόλος της απόκρυφης φιλοσοφίας των Illuminati την 9/11
Χαίρομαι που είμαι εδώ. Χαίρομαι που θα κάνω αυτή την παρουσίαση. Εχω μερικές συναρπαστικές πληροφορίες και χαίρομαι που σας βλέπω όλους κι αυτό γιατί θ’ αναρτηθεί στο YouTube. Θα συστηθώ σε όλους, επειδή κάποιοι άνθρωποι μπορεί να μην ξέρουν ποιος είμαι. Το όνομά μου είναι Fritz Springmeyer και είμαι συγγραφέας. Ερευνώ για τους Illuminati για πάνω από 25 χρόνια. Εγραψα μια σειρά βιβλίων για τους Illuminati, μια σειρά ομιλιών και εργάστηκα για αρκετά χρόνια προσπαθώντας να βοηθήσω τους πληροφοριοδότες, ανθρώπους που ήταν μέλη των Illuminati να βγουν από αυτή την οργάνωση. Κι αυτό ήταν συναρπαστικό, για να πω, ότι τουλάχιστον αυτό, ήταν πραγματικά μια αξιόλογη προσπάθεια.

Γ. Τράγκας: Ένας Νιαγάρας χρημάτων από τις φαρμακοβιομηχανίες για Τσιόδρα-Σύψα και άλλα μέλη του ΕΟΔΥ

Γ. Τράγκας: Υπεύθυνος ο Πρωθυπουργός για όσα δεινά έρχονται στην ...Ένας πακτωλός χρημάτων από χορηγίες εταιρειών που παράγουν εμβόλια και αντιιϊκά - Αλήθεια, πόσα ξέρει ο Μητσοτάκης για τις σχέσεις GlaxoSmithKline και Gilead με τους εισηγητές των μέτρων;

Από σήμερα εκτιμώ, θα ενημερώσουμε καλύτερα τον πρωθυπουργό, το πολιτικό προσωπικό και εσάς για τα συμβαίνοντα στη χώρα.

Η πατρίδα και ο λαός μας ζει έναν πρωτοφανή υγειονομικό και πολιτικό ζόφο, ενώ στα παρασκήνια ( στα διεθνή και στα δικά μας) υπάρχει ένας χορός συμφερόντων δισεκατομμυρίων, που κερδίζονται από την παγκόσμια καραντίνα.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters