Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

Πώς θα δείτε αν σας παρακολουθούν από τον υπολογιστή σας

ORWELL 
Η Διεθνής Αμνηστία κυκλοφόρησε ένα δωρεάν λογισμικό που επιτρέπει στους χρήστες να διαπιστώνουν εάν οι υπολογιστές τους παρακολουθούνται από κυβερνητικές μυστικές υπηρεσίες.
Το πρόγραμμα λέγεται Detekt και σχεδιάστηκε ειδικά για ακτιβιστές ανθρωπίνων δικαιωμάτων και δημοσιογράφους.
"Οι κυβερνήσεις χρησιμοποιούν ολοένα και περισσότερο εξελιγμένη και επικίνδυνη τεχνολογία που τους επιτρέπει να διαβάζουν τα ιδιωτικά e-mail καθώς και να ενεργοποιούν την κάμερα και να τα καταγράφουν" αναφέρει ο Μάρεκ Μαρτσίνσκι, στέλεχος της Διεθνούς Αμνηστίας.
Το Detekt αναπτύχθηκε από τον Κλαούντιο Γκουαρνιέρι και λανσάρεται από τη Διεθνή Αμνηστία σε συνεργασία με την Digitale Gesellschaft, την Electronic Frontier Foundation και την Privacy International.
Δείτε αν σας παρακολουθούν τον υπολογιστή εδώ.

http://www.huffingtonpost.gr/2014/11/21/story_n_6200816.html?utm_hp_ref=greece

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΗ ΣΥΡΟ 22/11/2898 (βίντεο)

ΟΜΙΛΙΑ ΣΥΡΟΣ 22 11 2898

 

http://alfeiospotamos.gr/?p=10715

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ. ΕΡΜΟΥΠΟΛΙΣ ΣΥΡΟΣ 22/11/2898

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΗ ΣΥΡΟ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ 22 11 2898




Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΗ ΣΥΡΟ. ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ (φωτορεπορτάζ Αδριανός Μπεζούγλωφ)

ΟΛΑ τὰ σφάζουν οἱ τζιχαντιστὲς ἐκτὸς ἀπὸ …«περιουσίους»!!!

ΟΛΑ τὰ σφάζουν οἱ τζιχαντιστὲς ἐκτὸς ἀπὸ ...«περιουσίους»!!!1

Οι …δήθεν Ισλαμιστές συνεχίζουν να σφάζουν μουσουλμάνους, κι ενώ έχουν κυκλώσει το Ισραήλ από παντού, (ΣΥΡΙΑ – ΣΙΝΑ)  δεν …τολμούν, όχι τρίχα να ακουμπήσουν, αλλά ούτε καν να …πιάσουν στο στόμα τους την λέξη Ισραήλ. 
 Δεν θέλει μυαλό να καταλάβουμε ΠΟΙΟΙ βρίσκονται πίσω κι από αυτή τη σφαγή, αυτών που αντιστέκονται στα αρρωστημένα σχέδια των Rothschild.
Οι Αλλαουίτες Σύριοι Μουσουλμάνοι είναι γνωστοί εχθροί του Σιωνισμού κι αυτούς θέλουν να αφανίσουν οι πράκτορες της ISIS, για λογαριασμό του Ισραήλ.


Η μέθοθος των Σιωνιστών, κατά την οποία χρησιμοποιούν τους εχθρούς των εχθρών τους, ώστε να μην εστιάζει κανείς στον Σιωνισμό ως φυσικό αυτουργό, …είναι πάντα επιτυχής.
Τα μεγάλα ΜΜΕ φροντίζουν, μέσω καταιγίδας ψεμμάτων,
να φαντάζει σκέτη …τρέλλα, η
ολοφάνερη αλήθεια!!!




Τα ίδια ΜΜΕ κατάφεραν να θεωρείται ΛΟΓΙΚΟ το ότι η ISIS έχει βασική προτεραιότητα να σφάξει μετριοπαθείς Σύριους κι Αιγυπτίους μουσουλμάνους,αλλά σε καμμία περίπτωση Ισραηλινούς.
Τέσσερις (4) αποκεφαλισμοί Αιγυπτίων από την ISIS έγιναν δίπλα στα σύνορα του Ισραήλ, με πρόσχημα ότι ήταν κατάσκοποι του Ισραήλ.
ΟΛΑ τὰ σφάζουν οἱ τζιχαντιστὲς ἐκτὸς ἀπὸ ...«περιουσίους»!!!3
 


Πως όμως βρέθηκαν πάλι τα γνωστά Toyota μερικά μέτρα από τα σύνορα του Ισραήλ,  όταν το Ισραήλ βομβαρδίζει ο,τιδήποτε ύποπτο ακόμα κι εκατοντάδες χιλιόμετρα έξω από τα συνορά του;;; …


Θυμάστε την επίθεση στο Πλοίο για την Γάζα, τους βομβαρδισμούς Συριακών εγκαταστάσεων κλπ.
Αλλά η ISIS έχει στρατόπεδα μόλις μερικά μέτρα από τα σύνορα του Ισραήλ ή στα υψίπεδα του Γκολάν και δεν κινδυνεύουν σε καμμία περίπτωση.

ΟΛΑ τὰ σφάζουν οἱ τζιχαντιστὲς ἐκτὸς ἀπὸ ...«περιουσίους»!!!4



To 2007 το Ισραήλ έριξε 17 τόνους βομβών σε Συριακό έδαφος, προκειμένου να ισοπεδώσει ένα πυρηνικό εργαστήριο των Συρίων.
Φυσικά όπως πάντα ΔΕΝ είχαν καθόλου συνέπειες.
Ελέγχοντας τις ΗΠΑ και τον ΟΗΕ  κανένας εχθρός του Ισραήλ δεν μπορεί να βρει το δίκιο του πουθενά.
To video με στρατόπεδα της ISIS μερικά μέτρα από αυτά των Ισραηλινών τα λέει όλα:



Σίγμα
το είδα
http://oimaskespeftoun.blogspot.gr/2014/11/blog-post_42.html

Πρόστιμο 22 εκατ. ευρώ επιβάλλει το ευρωδικαστήριο στην Ελλάδα για τους ΧΑΔΑ!


Με πρόστιμο 22 εκατ. ευρώ καταδικάζει στις 2 Δεκεμβρίου το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο την Ελλάδα για μη συμμόρφωση στις κοινοτικές οδηγίες διαχείρισης αστικών στους Χώρους Ανεξέλεγκτης Διάθεσης Αποβλήτων (ΧΑΔΑ) και ημερήσιο πρόστιμο 54.450 ευρώ έως ότου κλείσει και αποκατασταθεί και η τελευταία χωματερή στη χώρα.

Οι αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Περιβάλλοντος, επιδίδονται τους τελευταίους μήνες σε «αγώνα ταχύτητας» προκειμένου να ελαχιστοποιηθούν οι δυσμενείς επιπτώσεις, και να μειωθούν σημαντικά τα πρόστιμα.
Στο πλαίσιο αυτό, όπως ανακοίνωσε η Γενική Γραμματέας Περιβάλλοντος, Νάντια Γιαννακόπουλου, την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται η δημοπράτηση -με ευθύνη της Περιφέρειας Πελοποννήσου- των έργων αποκατάστασης 82 ΧΑΔΑ της Πελοποννήσου, συνολικού προυπολογισμού 31 εκατ. ευρώ. Ενώ, ταυτόχρονα, ολοκληρώνεται ο τελικός σχεδιασμός του υπό διαμόρφωση σχεδίου δράσης για την παύση της λειτουργίας του μέγιστου αριθμού ενεργών ΧΑΔΑ (μεταφέροντας σε νόμιμους χώρους τα απορρίμματα, το οποίο και αποτελεί μέτρο προσωρινής διαχείρισης). Την ίδια στιγμή, στις προτεραιότητες του υπουργείου είναι επίσπευση των ενεργειών για αποκατάσταση των ανενεργών αλλά μη αποκατεστημένων ΧΑΔΑ, όπως για παράδειγμα στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, Αττικής, Βορείου Αιγαίου και Ιονίων Νήσων.

Η Ελλάδα καταδικάστηκε για πρώτη φορά τον Οκτώβριο του 2005 για τη λειτουργία 1.128 παράνομων χωματερών, ενώ τον Απρίλιο του 2009 η Ευρωπαϊκή Επιτροπή κίνησε προδικαστική διαδικασία, για επιβολή χρηματικών κυρώσεων. Ωστόσο, τον Ιούνιο του 2013 ανακοινώθηκε η εκ νέου παραπομπή της χώρας λόγω μη συμμόρφωσης με την απόφαση του 2005, καθώς είχαν απομείνει 396 (90 ενεργοί και 306 ανενεργοί) από τους 3.036 ΧΑΔΑ που καταγράφηκαν διαχρονικά. Η εκδίκαση της υπόθεσης έγινε τον περασμένο Ιούνιο και επειδή είχαν ήδη αποκατασταθεί πλήρως 103 ΧΑΔΑ, την ημέρα της εκδίκασης υπήρχαν 70 ενεργοί και 223 ανενεργοί (συνολικά 293).

ΠΗΓΗ
http://helleniclegion.blogspot.gr/2014/11/22.html

ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ...ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΛΙΜΑΝΟ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ > ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ...

 


Η σημερινή επίθεση αλλοδαπού με καλάσνικοφ μέσα σε μπαρ στο Μικρολίμανο του Πειραιά, δεν πρέπει να περάσει ως μεμονωμένο γεγονός. Η εφημερίδα μας έχει κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου και με συνέντευξη ιερέα ο οποίος έχει μιλήσει για εκατομμύρια λαθρομετανάστες οι περισσότεροι από τους οποίους είναι οπλισμένοι και περιμένουν το σύνθημα για να εξαπολύσουν ασύμμετρες επιθέσεις μέσα στις πόλεις της Ελλάδος. Δείτε εδώ την αποκαλυπτική συνέντευξη Το σημερινό μακελειό που λέγεται ότι έγινε για τα μάτια μιας γυναίκας δεν πρέπει να απομονωθεί ως τέτοιο συμβάν. Ο αλλοδαπός κακοποιός μπορεί να παλάβωσε για τα μάτια μιας γυναίκας αλλά το καλάσνικοφ το είχε για άλλο σκοπό. Το είχε έτοιμο για να γαζώσει... τον κόσμο όταν θα λάβει το σύνθημα για τις ασύμμετρες επιθέσεις εντός της Αθήνας-Πειραιά. Η Αστυνομία αν το απομονώσει ως τυχαίο, μεμονωμένο συμβάν, χωρίς περαιτέρω προεκτάσεις, θα κάνει μέγα λάθος. Οι αλλοδαποί από Αλβανία ή και οι τζιχαντιστές είναι οπλισμένοι και θα σπέρνουν τον θάνατο μέσα στην Ελλάδα. Υπολογίζεται ότι μόνον από την Χίο περνούν 45.000 λαθρομετανάστες κάθε χρόνο μέσα στην Ελλάδα. Φαντασθείτε τι γίνεται από τα άλλα νησιά. Η Ελλάδα κατακτάται από επικίνδυνους αλλοδαπούς!

Η Τουρκία έχει συννενοηθεί με την Αλβανία να επιτεθεί στη χώρα μας από τον Αυλώνα. Το γνωρίζουν και στην κυβέρνηση αλλά δεν ξέρουμε τι μπορούν να κάνουν σε μια τέτοια περίπτωση. Οι Τούρκοι-Αλβανοί δεν θα επιτεθούν με ορθόδοξο τρόπο. Έχουν εντός της χώρας μας και τους δικούς τους οπλισμένους για να κάνουν κόλαση κάθε πόλη, κάθε στενό, κάθε σπίτι!
Ο κόσμος πρέπει να προσέχει...
Δεν είμαστε τρομολάγνοι. Όπως βλέπετε, μέρα με τη μέρα δικαιωνόμαστε!
ΠΗΓΗ

katohika

Έχει ενοχλήσει το κίνημα γονέων κατά των εμβολιασμών


Όταν παγκόσμια γίνεται προσπάθεια μαζικών εμβολιασμών μια για τη μια αιτία, μια για την άλλη, στην Ελλάδα ολοένα και αυξάνει το κίνημα γονέων κατά των εμβολιασμών. Κι αυτό φαίνεται ότι πονάει! 
Σημερινό άρθρο στο Έθνος με τίτλο "Επικίνδυνο κίνημα γονέων κατά των εμβολιασμών" βασισμένο σε "έρευνα" της ΕΣΔΥ (Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας), "κρούει τον κώδωνα" του κινδύνου για τα ανεμβολίαστα παιδιά.
Η έρευνα δεν είναι πρόσφατη, αλλά του 2012, απλά το Έθνος την ξέθαψε από τα κιτάπια του. Για όλα ευθύνεται το διαδίκτυο:

«Παρασυρμένοι από αμφίβολης αξιοπιστίας έρευνες και τρομολαγνικές ειδήσεις που διαβάζουν στο Διαδίκτυο, ολοένα και περισσότεροι γονείς αποφεύγουν να εμβολιάσουν τα παιδιά τους επειδή φοβούνται ότι θα προκαλέσουν ανεπανόρθωτες βλάβες στην υγεία τους.
Μια πρόχειρη αναζήτηση στο Internet αποκαλύπτει
κείμενα με τίτλους όπως «Οχι στα εμβόλια. Ογδόντα ιατροί εναντίον των εμβολιασμών» και «Παιδικά εμβόλια: Ποιοι κερδοσκοπούν διοχετεύοντας καρκίνους στα παιδιά μας;», τα οποία επηρεάζουν τους γονείς, που σταματούν να εμπιστεύονται τον εμβολιασμό και την αναγκαιότητά του. Την πραγματικότητα αυτή διαπιστώνουν εμπειρικά πλέον και οι ίδιοι οι παιδίατροι όταν καλούνται να ενημερώσουν τους γονείς για τα εμβόλια».
Κάντε 'like' στη σελίδα μας στο f/b και στη συνέχεια στο like από κάτω “get notifications”- “θέλω να παίρνω κοινοποιήσεις” AllΝewz |


Το... καθυστερημένο άρθρο εστιάζει ειδικά στο MMR για την ιλαρά - και στην... άδικη, όπως αφήνει να εννοηθεί, «Δαιμονοποίηση» του. Τα ανεμβολίαστα παιδιά, προς το παρόν "σώζονται" από την ανοσία του γενικού πληθυσμού. Τα εμβολιασμένα, από τι σώζονται;
Η φαρμακευτική εταιρεία Merck & Co, η παρασκευάστρια εταιρεία ενός από τα διαθέσιμα εμβόλια MMR, παραδέχεται ότι το εμβόλιό της μπορεί να προκαλέσει οποιαδήποτε από τις 39 σοβαρές αντιδράσεις, συμπεριλαμβανομένου του αυτισμού και του θανάτου.

Και αυτές είναι οι πληροφορίες που δίνονται στους γιατρούς αλλά όχι και στους ασθενείς για κάποιες από τις αντιδράσεις που η εταιρεία Merck παραδέχεται ότι μπορεί να προκαλέσει το εμβόλιο MMR:



  • Εγκεφαλίτιδα,

  • Νευρολογικές διαταραχές

  • Κρίσεις και σπασμοί

  • Μαθησιακές δυσκολίες

  • Κώφωση

  • Μερική ή ολική τύφλωση

  • Μέση ωτίτιδα (πόνος στο αυτί)

  • Διαταραχές πήξης του αίματος

  • Παγκρεατίτιδα

  • Φλεγμονώδης νόσος του εντέρου και νόσος του Crohn

  • Μηνιγγίτιδα

  • Διαβήτης

  • Αυτισμός

  • Θάνατος



  •  

    Κατά τα άλλα φταίει το διαδίκτυο; Μα φυσικά! Γιατί οι γονείς έχουν πρόσβαση σε αυτό, ενημερώνονται για τις επιπτώσεις έχουν οι φονικοί εμβολιασμοί, τα συστατικά των εμβολίων, τα ολοένα αυξανόμενα ποσοστά παρενεργειών μέχρι και θνησιμότητας και για το ποιοι κερδίζουν σε βάρος των παιδιών και των γονιών τους.
    Επίσης ενημερώνονται για τους διάφορους «φιλάνθρωπους» της ελίτ που Δευτέρα,Τετάρτη και Παρασκευήκυκλοφορούν με μια σύριγγα στο χέρι για να «σώσουν» τους πληθυσμούς, Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο δίνουν διαλέξεις υπέρ της μείωσης των πληθυσμών και το άδειασμα του πλανήτη και Κυριακή τσεκάρουν τα αποτελέσματα των έργων τους παίρνοντας πρωινό...


    © AllNewz

    το είδα
    http://oimaskespeftoun.blogspot.gr/2014/11/blog-post_51.html

    Τότε ή τώρα;...


    Κύριε αντιπρόεδρε της κυβέρνησης του αίσχους, πώς επιτρέπεις στον υφιστάμενό σου και υπουργό Οικονομικών, ΒεληΓκίκα, να αμφισβητεί το έργο που εσύ έκανες όταν ήσουν στην θέση του;
    Εσύ δεν ήσουν που με το μαφιόζικο εκείνο PSI θριαμβολογούσες, κι έφτυνες σάλια, πως ''σώσατε την χώρα''''θωρακίσατε την οικονομία'', κάνατε βιώσιμο το χρέος (και αβίωτες τις ζωές μας) και πως εν τέλει λύσατε δια παντός το πρόβλημα ''ευρώ ή δραχμή'';
    Εσύ δεν έλεγες επί λέξη στην Βουλή:....

      ''Δεν πρόκειται μόνο για ανασυγκρότηση και αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους, αλλά και για ψήφο εμπιστοσύνης στο δυναμισμό της ελληνικής οικονομίας'';
    Τί έγινε τώρα αυτός ο δυναμισμός;
    Πού πήγαν όλες αυτές οι επιτυχίες, οι ανακάμψεις και τα success stories του άλλου πολιτικού απατεώνα;
    Πού πήγαν τα αποτελέσματα της εμπνευσμένης πολιτικής σαςτόσων ''εφαρμοστικών νόμων'', τόσης και τέτοιας υπερφορολόγησης των πολιτών, τέτοιας βίαιης ''πλην αναγκαίας'', όπως λέγατε, φτωχοποίησης;
    Πώς βγαίνει λοιπόν σήμερα ο ΒεληΓκίκας -νέος Βενιζελίσκος- και ξαναθέτει το ερώτημα ''ευρώ ή δραχμή'';  
    Πότε είσασταν απατεώνες; Τότε ή τώρα;
    Τότε μας κοροϊδεύατε και μας καθησυχάζατε, ή τώρα μας εκφοβίζετε και μας εκβιάζετε;
    Διαλέχτε. Πότε συμπεριφερόσασταν σαν πολιτικοί μαφιόζοι; Τότε ή τώρα;
    Εμείς λέμε ΠΑΝΤΑ!
    Και λέμε επίσης ότι έτσι θα παραμείνετε για πάνταπολιτικοί απατεώνες κι εγκληματίες.
    Δεν υπάρχει θέση και για τους δυό μας σ' αυτή την χώρα!
    Ή εμείς ο λαός, ή εσείς!...
     
    http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2014/11/blog-post_256.html

    ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΚΑΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΘΑ ΓΑΖΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΝ ΨΥΧΡΩ!

    Η σημερινή επίθεση αλλοδαπού με καλάσνικοφ μέσα σε μπαρ στο Μικρολίμανο του Πειραιά, δεν πρέπει να περάσει ως μεμονωμένο γεγονός. Η εφημερίδα μας έχει κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου και με συνέντευξη ιερέα ο οποίος έχει μιλήσει για εκατομμύρια λαθρομετανάστες οι περισσότεροι από τους οποίους είναι οπλισμένοι και περιμένουν το σύνθημα για να εξαπολύσουν ασύμμετρες επιθέσεις μέσα στις πόλεις της Ελλάδος. Δείτε εδώ την αποκαλυπτική συνέντευξη
    Το σημερινό μακελειό που λέγεται ότι έγινε για τα μάτια μιας γυναίκας δεν πρέπει να απομονωθεί ως τέτοιο συμβάν. Ο αλλοδαπός κακοποιός μπορεί να παλάβωσε για τα μάτια μιας γυναίκας αλλά το καλάσνικοφ το είχε για άλλο σκοπό. Το είχε έτοιμο για να γαζώσει...
    τον κόσμο όταν θα λάβει το σύνθημα για τις ασύμμετρες επιθέσεις εντός της Αθήνας-Πειραιά. Η Αστυνομία αν το απομονώσει ως τυχαίο, μεμονωμένο συμβάν, χωρίς περαιτέρω προεκτάσεις, θα κάνει μέγα λάθος.
    Οι αλλοδαποί από Αλβανία ή και οι τζιχαντιστές είναι οπλισμένοι και θα σπέρνουν τον θάνατο μέσα στην Ελλάδα. Υπολογίζεται ότι μόνον από την Χίο περνούν 45.000 λαθρομετανάστες κάθε χρόνο μέσα στην Ελλάδα. Φαντασθείτε τι γίνεται από τα άλλα νησιά. Η Ελλάδα κατακτάται από επικίνδυνους αλλοδαπούς!
    Η Τουρκία έχει συννενοηθεί με την Αλβανία να επιτεθεί στη χώρα μας από τον Αυλώνα. Το γνωρίζουν και στην κυβέρνηση αλλά δεν ξέρουμε τι μπορούν να κάνουν σε μια τέτοια περίπτωση. Οι Τούρκοι-Αλβανοί δεν θα επιτεθούν με ορθόδοξο τρόπο. Έχουν εντός της χώρας μας και τους δικούς τους οπλισμένους για να κάνουν κόλαση κάθε πόλη, κάθε στενό, κάθε σπίτι!
    Ο κόσμος πρέπει να προσέχει...
    Δεν είμαστε τρομολάγνοι. Όπως βλέπετε, μέρα με τη μέρα δικαιωνόμαστε!
    ΠΗΓΗ 
     
    http://www.katohika.gr/2014/11/allodapoi-kai-tzixantistes-tha-gazonoun-ton-kosmo-en-psixro.html

    ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ: Θες παιδικό σταθμό; Σκάστα στην Πειραιώς, αλλιώς το παιδί σου και δρόμο!




    Δεν είσαι δημότης και δεν μας ψηφίζεις ;
    Δεν μπορείς να μπεις μέσω ΕΣΠΑ και άρα δεν μπορείς να «προσφέρεις 3.000 ευρώ στον Δήμο ;
    Πάρε το παιδί σου και ΔΡΟΜΟ…
    Αναγνωστης

    olympia

    Επιβεβαιωμένα και επιστημονικά τεκμηριωμένα περιστατικά εξωγήινων εμφυτεύματων

    Ο όρος alien implants, δηλαδή εξωγήινα εμφυτεύματα, είναι απόλυτα συνδεδεμένος με μυστηριώδεις απαγωγές ανθρώπων από εξωγήινες οντότητες.
    Δίνεται έτσι μια ξεχωριστή και προς το παρόν ανερμήνευτη διάσταση σ΄ αυτή την σκοτεινή πτυχή της εξωγήινης παρουσίας στον πλανήτη μας. Ίσως σε κάποιες περιπτώσεις η εύρεση εμφυτευμάτων σε διάφορα σημεία του σώματος των ανθρώπων που τα έφεραν να ήταν προϊόν προσωπικών ατυχημάτων που ούτε καν οι ίδιοι αντιλήφθηκαν, κάποιου λάθους, παρερμηνείας ή ακόμα και σκόπιμης παραπλάνησης.
    Εν τούτοις, υπάρχουν δεκάδες επιβεβαιωμένα και επιστημονικά τεκμηριωμένα περιστατικά που η ερμηνεία τους ανάγει σε μια άγνωστη τεχνολογία ικανή να ελέγχει το ανθρώπινο σώμα και τις ψυχικές λειτουργίες μέσω της επιρροής της κυρίως στο εγκέφαλο.
    Η καταιγίδα των θεάσεων ΑΤΙΑ σε διάφορα μέρη του πλανήτη που ξεκίνησε το 1947, εμπλουτίστηκε από αναφορές για απαγωγές και πειράματα την δεκαετία του 60. Οι εκθέσεις για ύπαρξη εμφυτευμάτων στο σώμα ανθρώπων που φαίνεται να έχουν υποστεί τέτοιες εμπειρίες, άρχισαν το 1967.
    Ήταν η Betty Andreasson μια γυναίκα από την Μασαχουσέτη, η πρώτη που γνωστοποίησε την απαγωγή της από πλάσματα που δεν ήταν άνθρωποι, τα πειράματα που υποβλήθηκε και την ύπαρξη μια μικροσκοπικής σφαίρας που τελικά της αφαιρέθηκε από το πάνω μέρος του εσωτερικού της μύτης της.
    Από το 1994 και μετά δεκάδες άτομα υποβλήθηκαν σε εγχειρήσεις για αφαίρεση διαφορετικών μορφών και σχημάτων εμφυτευμάτων, την ύπαρξη των οποίων ακόμα και οι ίδιοι πολλές φορές αγνοούσαν, μέχρι τη στιγμή που μια ιατρική εξέταση τα ανέδειξε. Έτσι είτε μέσω ενός οπτικού ελέγχου στην επιφάνεια του δέρματος , είτε με τη χρήση ακτίνων Χ στη διάρκεια μιας ακτινογραφίας, η ανίχνευση και επιβεβαίωση της ύπαρξης μικροσκοπικών αντικειμένων ερχόταν να προβληματίσει.
    Με μέγεθος που δεν ξεπερνά σε μήκος τα 3cm και πάχος το 1mm, κομμάτια μετάλλου σε παραλληλόγραμμα ή τριγωνικά σχήματα, κρύσταλλοι σαν γυαλί με δυσκολονόητη δομή, αλλά και μικροσκοπικές μάζες πολύπλοκου βιολογικού υλικού ανοίγουν ένα τεράστιο κεφάλαιο για το σκοπό της τοποθέτησης και τον τρόπο δράσης στο ανθρώπινο σώμα.
    Ξεπερνώντας την προληπτική αντιμετώπιση και την αδικαιολόγητη απόρριψη που είχαν άνθρωποι που υποστήριζαν ότι είχαν απαχθεί (χαρακτηρίζονταν μέχρι και ψυχικά διαταραγμένοι), υπήρξαν επιστήμονες που προχώρησαν σε εργαστηριακές αναλύσεις αυτών των μικροαντικειμένων κάνοντας χρήση σύγχρονων συσκευών ανάλυσης και διαχωρισμού μετάλλων, ακτίνων χ, ηλεκτρονικών μικροσκοπίων κλπ.
    Τα αποτελέσματα ήταν εντυπωσιακά. Βρέθηκαν απέναντι σε περίεργα κράματα μετάλλων που δεν έχουν εντοπιστεί ποτέ ξανά στη γη και σε εναλλασσόμενες στρώσεις που έφταναν μέχρι και τις δεκαπέντε. Η προσεκτική ανάλυση μέσω των ηλεκτρονικών μικροσκοπίων, έδειξε ότι στο εξωτερικό τους περίβλημα υπήρχαν μικρές προεκτάσεις σαν μικροσκοπικά καλώδια που ήταν τοποθετημένα με τέτοια ακρίβεια ώστε να αγγίζουν τα νεύρα που διέρχονταν από εκείνο το σημείο.
    Έτσι με βάση την αμφίδρομη σχέση επικοινωνίας (λήψης ερεθισμάτων και μεταβίβασης εντολών) ανάμεσα στο εγκέφαλο και τα διάφορα όργανα του σώματος είναι αυτονόητο να διερωτάται κανείς για τον ρόλο των αντικειμένων αυτών στον έλεγχο και την κατεύθυνση των νοητικών διαδικασιών του ανθρώπου. Λειτουργικά θυμίζουν την συσκευή « stimoceive » που ανακαλύφθηκε λίγο πριν το 1960 από τον νευρολόγο Jose Delgado.
    H συσκευή αυτή είχε την δυνατότητα μέσω ενός ευαίσθητου μικροσκοπικού ηλεκτροδίου και ηλεκτρονικών σημάτων να επηρεάζει από απόσταση την συναισθηματική, ψυχική αλλά και οργανική συμπεριφορά των ατόμων στα οποία είχε τοποθετηθεί.
    Από τις μαρτυρίες που έχουν καταγραφεί μέχρι σήμερα σχετικά με τις απαγωγές και τα εμφυτεύματα προκύπτει ότι σε αρκετούς από τους απαχθέντες υπήρχε έντονη η μνήμη αυτού του γεγονότος, ξεκάθαρη η επώδυνη στιγμή της διείσδυσης των αντικειμένων στον οργανισμό αλλά και ευδιάκριτη η μεγάλη αλλαγή στην συμπεριφορά τους.
    Η ανάπτυξη ξεχωριστών ψυχικών δυνατοτήτων, οι καθημερινοί εφιάλτες, η αίσθηση ότι διαρκώς βρίσκονταν υπό παρακολούθηση, αλλά και οι αιφνίδιες νέες θεάσεις ΑΤΙΑ στις περιοχές που κινούνται οι ίδιοι συνθέτουν ένα απροσδιόριστο σκηνικό φόβου και αμφιβολίας, βάζοντας νέα ερωτήματα για τις προθέσεις των εξωγήινων επισκεπτών πάνω στο ανθρώπινο είδος
    O Dr Roger Leir παρουσίασε πριν από λίγα χρόνια άλλη μια περίπτωση αφαίρεσης εξωγήινου μοσχεύματος, που πραγματοποιήθηκε στην κλινική του, σε μια νοσοκόμα, θύμα εξωγήινης απαγωγής όπως η ίδια ισχυρίζεται... ο Dr Roger Leir, είπε πως το αντικείμενο ήταν 6mm,και αφαιρέθηκε από το δάκτυλο του ποδιού της ασθενούς. Η σύσταση του αντικειμένου είναι εντελώς άγνωστη. Ο εντοπισμός έγινε με έναν ανιχνευτή ραδιοσυχνότητας που σάρωσε το πόδι της.
    Ο χειρούργος Δρ. Ρότζερ Ληρ (Roger Leir), έδωσε μία ομιλία μοιραζόμενος τις νέες του ανακαλύψεις, αφού αφαίρεσε συνολικά 16 μυστηριώδη εμφυτεύματα από διάφορους ασθενείς. Με την βοήθεια πυρηνικών φυσικών και άλλων επιστημόνων, ο Leir έχει τώρα μια καλύτερη κατανόηση του τρόπου που αυτά τα εμφυτεύματα κατασκευάζονται, καθώς και της σύνθεσής τους του σκοπού τους και της πιθανής προέλευσης.



    Από την αρχή ήδη οι ασθενείς του δεν γνώριζαν ότι είχαν στο σώμα τους εμφυτεύματα, ούτε είχαν οποιαδήποτε σημάδια εισαγωγής των εμφυτευμάτων στο σώμα, αλλά μπορεί να ανάπτυξαν συμπτώματα πόνου ή ανακάλυψαν τα εμφυτεύματα τυχαία ενώ έκαναν ακτινογραφίες για άσχετο λόγο. Παρά τις ατέλειωτες ειρωνικές παρατηρήσεις που έχουν γίνει για το θέμα, η έρευνα του Δρα Leir έχει περάσει από τον έλεγχο των Εθνικών Εργαστηρίων τού Λος Άλαμος, του Τεχνικού Ινστιτούτου του Νέου Μεξικού, του Πανεπιστημίου του Τορόντο και του Πανεπιστημίου της Υόρκης, μεταξύ πολλών άλλων.
    Ο Leir υπερασπίζεται σθεναρά την έρευνα τη δική του και των συναδέλφων του. Δεν είναι ο Leir που ψάχνει αυτούς τους ασθενείς. Έρχονται εκείνοι σε αυτόν και ο ίδιος δέχεται να δει μόνο όσους από αυτούς έχουν πρώτα επιτυχώς περάσει από προσεκτική αξιολόγηση.
    Ο Leir άρχισε να εξηγεί την 15η χειρουργική του επέμβαση στον ασθενή John Smith. Καθώς αυτά τα αντικείμενα είναι τόσο μικρών διαστάσεων, ο Leir κάνει πρώτα ακτινογραφία και μαγνητική τομογραφία για να εντοπίσει όσο γίνεται καλύτερα την ακριβή τους θέση, πριν εγχειρήσει.
    Αντίθετα από πολλούς άλλους γιατρούς στα δίκτυα PRO/HMO, ο Leir πηγαίνει σε σπίτια ασθενών μα όχι για να εξετάσει τον ασθενή, αλλά τον χώρο όπου ζει – τους τοίχους, την αυλή και το γύρω χώρο. Ο Leir βρήκε παράξενες μαγνητικές ανωμαλίες σε μη αγώγιμα οργανικά υλικά. Για παράδειγμα, ξύλινα κουτάλια και ένα δέντρο αβοκάντο έδειξαν μαγνητικά σε ένα μαγνητόμετρο. Χρησιμοποιώντας ένα μαύρο φως, ο Leir και η ομάδα του βρήκαν επίσης φωσφωρίζοντα δακτυλικά αποτυπώματα στους τοίχους.
    Άπαξ και ο Leir και η ομάδα του αρχίσουν τη διαδικασία για να αφαιρέσουν το αντικείμενο, βρίσκουν οικεία σημάδια τα οποία έχουν συναντήσει σε προηγούμενες εγχειρήσεις αυτού του είδους. Το αντικείμενο βρίσκεται εμπεδωμένο σε δέσμες αισθητηρίων νεύρων και δεν υπάρχει ανοσολογική αντίδραση προς αυτό [φλεγμονή], αντίθετα με ό,τι συμβαίνει όταν το σώμα απορρίπτει ένα εξωγενές αντικείμενο.
    Έχουν επίσης ανιχνευθεί να εκπέμπονται από το αντικείμενο ραδιοφωνικές συχνότητες στα 14.749 mhz και 17.686 ghz. Άπαξ και το αντικείμενο αφαιρεθεί, δεν τίθεται μέσα σε αλκοόλ, όπως κανονικά γίνεται σε άλλες περιπτώσεις, αλλά σε φιαλίδιο που περιέχει τον ορό αίματος του ίδιου του ασθενή, καθώς αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να διατηρηθούν αυτά τα αντικείμενα, τα οποία αλλιώς μπορεί να εξαφανιστούν τελείως. Ο 16ος εγχειριζόμενος ήταν ο Ron Noel. Ο Ron πιστεύει ότι μπορεί να απήχθη από εξωγήινους όταν κατασκήνωνε, στην ηλικία των δέκα ετών.
    Όταν εξετάσθηκε υπό υπέρυθρο φως, η ομάδα του Leir σοκαρίστηκε βλέποντας ένα ορθογώνιο φωσφορίζον τατουάζ σε σχήμα V στο δέρμα τού Ron. Η ομάδα εξέτασε το εμφύτευμα που αφαίρεσε από τον Ron και πιστεύει ότι μοιάζει με νανοσωλήνες άνθρακα. Οι νανοσωλήνες άνθρακα είναι το ισχυρότερο γνωστό υλικό και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κατασκευαστικό υλικό στην ηλεκτρονική.
    Το υλικό που συνθέτει αυτά τα εμφυτεύματα τείνει να είναι ως επί το πλείστον ιχνοστοιχεία που είναι μεγίστως κοινά σε μετεωρίτες. Αυτά περιλαμβάνουν γάλλιο, γερμάνιο, παλλάδιο, ύτριο, ρόδιο και σπάνια ισότοπα. Πριν το εμφύτευμα αφαιρεθεί, εξέπεμπε επίσης ριαδιοσυχνότητες. Αφού αφαιρέθηκε, δεν μπορούσε να κοπεί με οποιοδήποτε ιατρικό όργανο ή εργαλείο.
    Μόνο ένα ισχυρό λέιζερ μπόρεσε να το κόψει. Το υλικό που περιέβαλλε το εμφύτευμα είχε αντιβακτηριδιακές ιδιότητες, καθώς περιείχε λαυρικό οξύ, το οποίο μπορεί να βοηθήσει στην αποφυγή ανοσολογικών προς το αντικείμενο αντιδράσεων και μόλυνσης.
    Με βάση αυτά τα υλικά και ισότοπα, ο πειραματικός πυρηνικός φυσικός Robert Koontz πιστεύει ότι όποιος έκανε αυτές τις εμφυτεύσεις θα μπορούσε να βρίσκεται πάνω από 80 εκατομμύρια έτη μπροστά από τον πολιτισμό μας, και ίσως σε απόσταση 300.000 ετών φωτός μακριά.
    Nikos Apostolopoulos Ερ.Ε.Ν.Ζω (Έρευνα Εξωγήινης Νοήμονος Ζωής)
    apocalypsejohn.com

    Η ΑΥΣΤΡΙΑ ΕΙΠΕ «NEIN» ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΙΜΑΜΗΔΕΣ

    Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης Δυσάρεστη έκπληξη επεφύλασσε στην Τουρκία και στους Τούρκους μουσουλμάνους που ζουν στην Αυστρία το νέο νομοσχέδιο της αυστριακής κυβέρνησης σύμφωνα με το οποίο θα απελαθούν όσοι μουσουλμάνοι ιμάμηδες έχουν έρθει από την Τουρκία ενώ θα απαγορευτεί στο εξής η αποστολή και η εγκατάσταση στο αυστριακό έδαφος θρησκευτικών λειτουργών του Ισλάμ.Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του τουρκικού τύπου, ο υπουργός Εξωτερικών της Αυστρίας, Sebastian Kurz, μαζί με τον υπουργό Πολιτισμού της αυστριακής κυβέρνησης, Jozef Mayer Paskalya, έδωσαν κοινή συνέντευξη τύπου στην οποία ανακοίνωσαν ότι αλλάζει το μέχρι σήμερα στάτους κβο της λειτουργίας των μουσουλμανικών τζαμιών που βρίσκονται στην χώρα τους και που είναι από την εποχή της αυστροουγγρικής αυτοκρατορίας, δηλαδή από το 1912. Σύμφωνα με το καινούργιο νομοσχέδιο μια θρησκευτική μειονότητα θα αναγνωρίζεται μόνο όταν συγκεντρώνει 17 χιλιάδες υπογραφές που θα αιτούν την αναγνώριση της. Αλλά το πιο εντυπωσιακό στο νέο αυτό νομοσχέδιο που αφορά τα θρησκευτικά δικαιώματα, είναι ότι θα απελαθούνε όσοι μουσουλμάνοι ιερείς που εργάζονται στην Αυστρία έχουν έρθει ειδικά από την Τουρκία και στο εξής θα απαγορευτεί η είσοδος νέων ιμάμηδων. Όπως αναφέρεται στην Αυστρία υπηρετούν αυτή την περίοδο 300 ιμάμηδες....
    από τους οποίους οι 65 είναι Τούρκοι και αυτοί θα αναγκαστούν με την ψήφιση του νέου νομοσχέδιου να αποχωρήσουν από το αυστριακό έδαφος. Παράλληλα θα ελεγχτούν όλες οι οικονομικές χορηγίες σε μουσουλμανικά θρησκευτικά ιδρύματα που προέρχονται από το εξωτερικό, καθώς και όλα τα χρηματικά ποσά και διάφορες δωρεές που δίνονται στα μουσουλμανικά τζαμιά της χώρας. Σύμφωνα με τα στοιχεία του τούρκικου τύπου, στην Αυστρία ζουν και εργάζονται περί τους 510 χιλιάδες μουσουλμάνοι από τους οποίους οι 300 χιλιάδες είναι Τούρκοι, ενώ λειτουργούν ενώσεις Τούρκων μουσουλμάνων σουνιτκού δόγματος, ενώσεις Αλεβητών, καθώς και μία «Ένωση Σιϊτων’ μουσουλμάνων.
    Όπως ήταν επόμενο η απόφαση αυτή της αυστριακής κυβέρνησης προκάλεσε μεγάλη αίσθηση στην Τουρκία η οποία τα τελευταία χρόνια έχει βάλει κυριολεχτικά «χέρι» στις μουσουλμανικές κοινότητες της Αυστρίας προσπαθώντας να προωθήσει τα πανισλαμικά τουρκικά συμφέροντα. Η κατάσταση αυτή όμως έχε ξεσηκώσει τις αντιδράσεις των Αυστριακών που είδαν ούτε λίγο ούτε πολύ να δημιουργείται ένα κράτος εν κράτη μέσα στην ίδια τους την χώρα, με τελείως διαφορετική θρησκευτική και πολιτιστική ταυτότητα που όχι μόνο δεν έχει την διάθεση να αφομοιωθεί στα εγχώρια πολιτιστικά πρότυπα, αλλά αντιθέτως επιδιώκει να επιβάλει στους Αυστριακούς κατοίκους τα δικά του θρησκευτικά και πολιτιστικά πρότυπα.
    Είπε κανείς κάτι για την δική μας χώρα ; Περίπτωση σαν αυτή της Αυστρίας θα παρουσιαστούν και σε άλλες χώρες καθώς το πρόβλημα διογκώνεται συνεχώς. Καλό θα είναι όλα αυτά να μας διδάξουν και εμάς κάποια πράγματα γιατί έτσι όπως πάει η Ελλάδα σε λίγα χρόνια θα γίνει Ελλαδιστάν και οι Έλληνες θα είναι μια θλιβερή μειοψηφία στην ίδια τους την χώρα προς δόξα των μειοδοτικών μας κυβερνήσεων.
    ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
    Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

     
     
    http://greeknation.blogspot.gr/
    http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2014/11/nein.html

    ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΚΗΡΥΞΕΙ ΟΙ ΟΥΚΡΑΝΟΝΑΖΙ

    Image-144
      Δ Πορφύρης/Π Σταφυλά
    (domfactov/21/11/14)
    «Σήμερα είδα μια εκπομπή από το πρώτο κανάλι της Νέας Ρωσίας, για εκείνους που έχουν γερό στομάχι – σχετικά με την προάσπιση της γης τους, ή μάλλον ό, τι έχει απομείνει από αυτήν.

    Σε κάποια στιγμή βλέπω στην οθόνη της τηλεόρασης το γνώριμο πρόσωπο ενός κοριτσιού. Λίγο αργότερα, εμφανίζεται η Ilona Banevich -μία διοικητής της πολιτοφυλακής. Το μόνο που μπορώ είναι ότι σχεδόν έπεσα από την καρέκλα.»
    Banevich-Ilona
    «Ήταν συμμαθήτριά  μου στο σχολείο №32 του Ντόνετσκ. Πώς την άλλαξε ο πόλεμος  … Αντί για την ανέμελη και και γλυκειά κοπέλα έβλεπα στην οθόνη της τηλεόρασης μια  αυστηρή γυναίκα, που έδινε εντολές σε άνδρες απελπισμένους, έτοιμους να πεθάνουν.Ο κωδικός της είναι Bonia.
    Ο τραυματισμός της είχε αλλοιώσει την όψη της .Κρίνοντας από τις ουλές στο πρόσωπό της κατάλαβα γιατί οι Ουκρανοί  έχουν επικηρύξει το κεφάλι της με τόσα λεφτά …Στο δικό μου κεφάλι συνέχισε να στριφογυρνάει η ίδια σκέψη:
    «Πως αυτή η εύθραστη και λεπτεπίλεπτη πολύ όμορφη κοπέλα ήταν  σε θέση όχι μόνο να πάει στον πόλεμο,  αλλά και να ενοχλήσει τόσο τους Ουκρανούς ώστε να έχουν κοστολογήσει τόσο ακριβά το κεφάλι της;»
    «Είμαι περήφανος που είχα την ευκαιρία να είμαι κάποτε ένας από τους φίλους της που μαζί μελετούσαμε  …  Υπήρχε μάλιστα και μια εποχή που βλεπόμασταν, αλλά στη συνέχεια χωρίσαμε, γιατί  εκείνη αισθανόταν μια σοβαρή καρδιακή αγάπη, και εγώ δεν ήμουν έτοιμος και έτσι ήσυχα απομακρύνθηκα…»
    «Αλλά πάντα την θυμάμαι ως μια καλή και ειλικρινή κοπέλα. Ομως ακόμη και τότε που είμασταν 15-16 χρονών, στην Ιλόνα άρεσε να είναι ριψοκίνδυνη. Είχε μια μοτοσυκλέτα μάρκας «Java» και έτρεχε με φοβερή ταχύτητα.»
    «Στη συνέχεια παντρεύτηκε με έναν κοινό μας φίλο μου είχε κάνει και ένα  μωρό και από τότε τους έχασα από παρέα.Σε τακτά χρονικά διαστήματα μάθαινα κάποια νέα τους και κάποτε ακούστηκε ότι χώρισαν. Με ένα φίλο τη συναντήσαμε κάποτε σε μια κοινή επίσκεψη. Από τότε, αλληλογραφούσαμε αραιά και που και αυτό ήταν όλο…»
    «Από το  Κανάλι 1 έμαθα ότι το σπίτι της  καταστράφηκε από τα βλήματα του πυροβολικού. Και εδώ επιτρέψτε μου να εκφράσω τις προσωπικές ευχαριστίες μου στους «Ουκρανούς απελευθερωτές» που έστειλαν αυτή τη γυναίκα στον πόλεμο. Μου έκανε εντύπωση η ευκολία της να χειρίζεται τα στρατιωτικά όπλα, να αναγνωρίζει τον τύπο των οβίδων…Πως κατάφερε και τα έμαθε όλα αυτά…Εγώ νομίζω ότι ποτέ δεν θα ήμουν  ικανός…»
    Η Ιλόνα έχει τιμηθεί με δυο παράσημα του Αγίου Γεωργίου 
    Η Ιλόνα έχει τιμηθεί με δυο παράσημα του Αγίου Γεωργίου
    Και τα ουκρανικά κανάλια συνεχίζουν να ουρλιάζουν ότι δέχθηκαν επίθεση από τους «Ρώσους»! Και εγώ σκεφτόμουνα ότι αυτοί που μιλούν για  «ρωσική επίθεση» είναι εκείνοι που χρησιμοποιούν τους πυραύλους «Grad» και τις σφαίρες των 120 mm. Είναι αυτοί που με τα βλήματά τους  έχουν στερήσει  από τους κατοίκους του Donbass τα σπίτια τους και τους εξαναγκάζουν να πάνε στον πόλεμο.
    Αν μία τόσο γλυκιά και ευγενική κοπέλα που κάποτε γνώριζα και αγάπησα, πήγε στο μέτωπο για να συνθλίψει τον ουκρανικό  φασισμό, τότε σίγουρα αυτός ο Ουκρανικός στρατός έχει κάνει  πολύ μεγάλο κακό.
     
    Πρόσεχε τον εαυτό σου Ilonka … 
     
    http://lithosfotos.blogspot.gr/2014/11/blog-post_212.html

    ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ; ΝΕΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ; «ΓΝΩΡΙΜΟΣ» ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΑΛΒΑΝΙΚΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

    Ο Aλβανός φονιάς κυκλοφορεί ελεύθερος και η ΕΛΑΣ ακόμη περιμένει άδεια για να δημοσιοποιήσει την φωτό του

    Τουλάχιστον 17 ώρες έχουν περάσει από το πρωτοφανές αιματοκύλισμα σε  νυκτερινό κέντρο  στην Ακτή Δηλαβέρη στον Πειραιά και η ΕΛΑΣ ακόμη περιμένει την περίφημη εισαγγελική εντολή για να  δώσει στη δημοσιότητα τη φωτογραφία και τα στοιχεία του αλβανού φονιά που κυκλοφορεί ακόμη ελεύθερος. Μέλος εγκληματικής οργάνωσης  με διακίνηση ναρκωτικών και κυκλώματα πορνείας ο αλβανός «οικονομικός μετανάστης» ο μανιακός με το καλάσνικοφ που δε δίστασε να πυροβολήσει 20χρονα παιδιά την ώρα που αυτά διασκέδαζαν διαφεύγει της σύλληψης κυκλοφορεί κάπου στην Αθήνα, εάν δεν έχει φύγει....
    για τη χώρα του και το υπουργείο Δημόσιας Τάξης περιμένει άδεια για να δώσει τη φωτογραφία του στη δημοσιότητα, για την προστασία των πολιτών.
    Από το πρωτοφανές αυτό περιστατικό που δεν έχει ξανασυμβεί στην Ελλάδα και το οποίο καταδεικνύει τα νέα ήθη που έχει φέρει μαζί της η λαίλαπα της παράνομης μετανάστευσης έχουν τραυματιστεί σοβαρά 5 νέα παιδιά με την κοπέλα 23 ετών να έχει δεχθεί σφαίρα στο κεφάλι και να βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση όπως λένε οι γιατροί.
    Τα πραγματικά παράλογο και εξοργιστικό της κατάστασης είναι πως ο δράστης είναι λέει και «γνώριμος» της ασφάλειας γιατί ήδη έχει σκοτώσει ένα άτομο στο Μεταξουργείο πριν ένα χρόνο σε ανάλογη περίπτωση και παρόλα αυτά ο αλβανός επί ένα χρόνο κυκλοφορεί ελεύθερος υπό το ιδιότυπο καθεστώς του «γνώριμου» στη χώρα της μόνιμης αφασίας που λέγεται Ελλάδα.
    Οι αρχές χαρακτηρίζουν τον αλλοδαπό δράστη επικίνδυνο, μανιακό και εθισμένο στη χρήση κοκαϊνης, γι' αυτό και δρουν πολύ προσεκτικά λέει, υπό τον φόβο νέας αιματηρής συμπλοκής, όταν τον βρουν, αφού είναι οπλισμένος και αδίστακτος, αλλά παρόλα αυτά κυκλοφορούσε ελεύθερος τουλάχιστον εδώ ένα χρόνο. Συγχαρητήρια.
    Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Ο αλβανός εγκληματίας ήθελε να σκοτώσει όσο πιο πολλούς Έλληνες μπορούσε και από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα.
    Αυτό γιατί ήταν έτοιμος να αδειάσει και τη δεύτερη γεμιστήρα του καλάσνικοφ στα παιδιά αλλά από θεϊκή παρέμβαση ή από καθαρή τύχη, ο καθένας είναι ελεύθερος να πιστέψει ότι θέλει, το όπλο μπλόκαρε και έτσι αναγκάστηκε να φύγει.
    Και  τα ερωτήματα από εδώ και πέρα είναι πολλά: Ποιοι είναι οι υπόλοιποι συμπατριώτες του που τον συνόδευσαν στην επιδρομή στο μαγαζί;
    Πως ο αλβανός φονιάς  έφυγε  μετά το φονικό στο Μεταξουργείο στην χώρα του και στη συνέχεια ξαναγύρισε όντας σεσημασμένος και «γνώριμος» των αρχών;
    Για ποιους ελέγχους στα σύνορα μιλάμε;
    Πόσοι τέτοιοι αλβανικοί πυρήνες εγκληματικών οργανώσεων βρίσκονται στην Ελλάδα και ουδείς ασχολείται;
    Τέλος έχει σύνορα αυτή η χώρα ή πρόκειται περί καφενείου;
     
    http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2014/11/blog-post_251.html

    Μια προφητεία από την αρχαία Αίγυπτο για τα «καλά» της πολυπολιτισμικότητας

    Η εισβολή αλλοδαπών, η πολυπολιτισμικότητα και η αντικατάσταση του πληθυσμού δεν είναι κάτι νέο. Η συμβολή τους στην κατάρρευση κρατών και αυτοκρατοριών έχει καταγραφεί στην ιστορία.
    Παρακάτω, το προφητικό μήνυμα ενός Αιγυπτίου προς τον Φαραώ πριν από 4.000 χρόνια για το τι συμβαίνει στη χώρα του.
    Είναι από το πάπυρο «Οι Παραινέσεις του Ipu-Wer», ένα ποίημα που γράφτηκε αρχικά γύρω στο 2.300-2.050 π. Χ. και μεταφράστηκε από τον John A. Wilson, από ένα χειρόγραφο που χρονολογείται μεταξύ 1.350-1.100 π.Χ. Το χειρόγραφο φυλάσσεται στο Ολλανδικό Εθνικό Μουσείο Αρχαιοτήτων στο Leiden της Ολλανδίας
    Ο Ipu-wer θρηνεί μια Αίγυπτο που έχει πληγεί από φυσικές καταστροφές και βρίσκεται σε μια κατάσταση χάους, φτώχιας, ερήμωσης, απελπισίας, όπου όλα έχουν έρθει πάνω κάτω, η τάξη έχει καταρρεύσει, οι φτωχοί έχουν γίνει πλούσιοι και οι πλούσιοι φτωχοί, και η πείνα, το έγκλημα και ο θάνατος είναι παντού, ενώ από παντού έχουν εισβάλλει αλλοδαποί έχοντας εκτοπίσει τους ντόπιους. Υπάρχει μια διαμάχη γύρω από τις ερμηνείες του κειμένου του παπύρου ως μια αιγυπτιακή καταγραφή των γεγονότων που περιγράφονται στο βιβλίο της Εξόδου.
    Παρακάτω ένα απόσπασμα του παπύρου με τις παραινέσεις του Ipu-wer, από το βιβλίο «Αρχαία Κείμενα της Εγγύς Ανατολής Σχετικά με την Παλαιά Διαθήκη» (‘Ancient Near Eastern Texts related to the Old Testament’), ένα ανθολόγιο σημαντικών ιστορικών, μυθολογικών και λειτουργικών κειμένων του Αμερικάνου αρχαιολόγου James B. Pritchard (1909 - 1997). Το βιβλίο εκδόθηκε αρχικώς το 1950.
    «Ένας άντρας, θεωρεί τον γιο του ως εχθρό του ... ένας άνθρωπος με καλό χαρακτήρα πενθεί για αυτό που έχει συμβεί στη χώρα ... Οι ξένοι έχουν γίνει λαός (της χώρας) παντού.
    Γιατί πραγματικά, το πρόσωπο είναι χλωμό. Ο τοξότης είναι έτοιμος. Οι ληστείες είναι παντού. Δεν υπάρχει άνθρωπος του χθες (ντόπιος;)...
    Γιατί πράγματι, ο Νείλος πλημμυρίζει, (αλλά) κανένας δεν κάθεται να οργώσει, (Διότι) κάθε φορά λέει ‘Δεν ξέρουμε τι μπορεί να συμβεί στη χώρα!’
    Γιατί στην πραγματικότητα, οι γυναίκες έγιναν στείρες και καμία δεν μπορεί να συλλάβει. Ο Κνουμ (θεός των Αιγυπτίων που πιστευόταν ότι έπλαθε τα παιδιά στον κεραμικό τροχό και κατόπιν τα φύτευε στο σώμα της μητέρας τους), δεν μπορεί να διαμορφώσει τους θνητούς, λόγω της κατάστασης της χώρας.
    Γιατί πραγματικά, οι φτωχοί έχουν γίνει οι κάτοχοι των θησαυρών. Αυτός που δεν μπορούσε να κάνει για τον εαυτό του ένα ζευγάρι σανδάλια είναι πλέον ο κάτοχος του πλούτου.
    Γιατί πραγματικά, πολλοί νεκροί είναι θαμμένοι στο ποτάμι. Το ρεύμα είναι ένας τάφος, και ο τόπος της ταρίχευσης έχει γίνει πραγματικά το ρεύμα.
    Γιατί πραγματικά, οι ευγενείς θρηνούν, ενώ οι φτωχοί, χαίρονται. Κάθε πόλη λέει: "Ας διώξουμε πολλούς από εμάς!" (Ας φύγουμε από τον τόπο μας, ας γίνουμε μετανάστες!)
    Γιατί πραγματικά, ... η βρωμιά είναι σε όλη τη χώρα. Υπάρχουν πραγματικά κανένας του οποίου τα ρούχα να είναι λευκά αυτό τον καιρό;
    Γιατί πραγματικά, η χώρα γυρίζει γύρω-γύρω, όπως κάνει τον τροχό του ο αγγειοπλάστης. Ο ληστής είναι πλέον ο κάτοχος του πλούτου.
    Γιατί στην πραγματικότητα, το ποτάμι είναι αίμα. Αν κάποιος πιει από αυτό, το απορρίπτει και συνεχίζει να διψά για νερό.
    Γιατί πραγματικά, οι πόρτες, οι κολώνες και οι σανίδες του δαπέδου καίγονται, αλλά το δάπεδο του ανακτόρου - ζωή, ευημερία, υγεία! - ακόμα παραμένει σταθερό.
    Γιατί πραγματικά, οι κροκόδειλοι βυθίζονται κάτω εξαιτίας αυτού που έχουν αρπάξει, επειδή οι άνθρωποι πηγαίνουν σε αυτούς από μόνοι τους.
    Γιατί πραγματικά, η έρημος απλώνεται σε όλη τη χώρα. Οι Νομές (διοικητικές υποδιαιρέσεις της αρχαίας Αιγύπτου) έχουν καταστραφεί. Βάρβαροι από το εξωτερικό έχουν έρθει στην Αίγυπτο ... .. Πραγματικά δεν υπάρχουν άνθρωποι πουθενά (τους Βάρβαρους δεν τους θεωρεί ανθρώπους!).
    Γιατί πραγματικά, εκείνοι που έχτισαν τις πυραμίδες έχουν γίνει αγρότες. Αυτοί που βρίσκονταν στο πλοίο του θεού χρεώνονται με καταναγκαστική εργασία. Κανείς δεν πλέει πραγματικά βόρεια προς την Byblos (πόλη του Λιβάνου) σήμερα. Τι πρέπει να κάνουμε για τους κέδρους για τις μούμιες μας; Ιερείς θάφτηκαν με τα πράγματά τους και ευγενείς ταριχεύτηκαν με το λάδι τους τόσο μακριά όσο το Κεφτιού, αλλά δεν έρχονται πλέον.
    Ο χρυσός λείπει. ... Πόσο σημαντικό φαίνεται τώρα όταν οι άνθρωποι των οάσεων έρχονται μεταφέροντας προμήθειες για τις γιορτές τους, καλαμιές και φρέσκα κόκκινα φυτά πουλιών.
    Γιατί πραγματικά, η Ελεφαντίνη, η Νομή Thinite και το ιερό της Άνω Αιγύπτου δεν πληρώνουν φόρους εξαιτίας του εμφυλίου πολέμου ... .Τι είναι ένα θησαυροφυλάκιο χωρίς έσοδα; Η καρδιά του βασιλιά πρέπει πράγματι να είναι ευτυχισμένη όταν η αλήθεια έρχεται σ 'αυτόν. Αλλά πραγματικά, κάθε ξένη χώρα έρχεται. Τέτοιο είναι το νερό μας! Τέτοια είναι η πρόνοιά μας! Τι μπορούμε να κάνουμε γι' αυτό; Πάμε να καταστραφούμε!
    …Τι είναι αυτό που θα μπορούσε να κάνει κάποιος; ... Ιδού, είναι στα χέρια εκείνων που δεν το γνωρίζουν, καθώς και εκείνων που το ήξεραν. Οι ξένοι είναι πλέον ειδικευμένοι στο έργο του Δέλτα.
    ... Γιατί πραγματικά, τα παιδιά των ευγενών εγκαταλείπονται στους δρόμους. Αυτός που ξέρει, λέει "Ναι, είναι έτσι". Ο ανόητος λέει, "Όχι, δεν είναι" Είναι δίκαιο στα μάτια του αυτού που δεν ξέρει.
    ….Έτσι η Κάτω Αίγυπτος κλαίει. Η Αποθήκη του Βασιλιά είναι ένα οποιοδήποτε μέρος στο οποίο έχει πρόσβαση ο καθένας και ολόκληρη η χώρα είναι χωρίς φόρους».


    http://www.apocalypsejohn.com/2014/11/mia-profhteia-apo-thn-arxaia-aigypto-gia-ta-kala-ths-polypolitismikothtas.html

    Ενοχή και συνενοχή στην περίπτωση Μιχελάκη

    Η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής, αποφάσισε να εισηγηθεί στην Ολομέλεια την άρση ασυλίας του Γιάννη Μιχελάκη. Ενώ δηλαδή ο Μιχελάκης έκανε 3 μηνύσεις και αγωγές εναντίον του HOT DOC, επειδή άφηνε να εννοηθεί πως δεν υπάρχει καμία δίωξη εναντίον του, η Επιτροπή Δεοντολογίας εισηγείται να οδηγηθεί σε δίκη με βάση τη δικογραφία που έχουμε δημοσιεύσει. Δηλαδή και δικογραφία υπάρχει και βάση στην κατηγορία που περιγράφει. Το ερώτημα είναι τι θα κάνει η Ολομέλεια; Επί χρόνια η Ελληνική Βουλή, είχε λειτουργήσει ως πλυντήριο βουλευτών. Συστηματικά παρουσίαζε άρνηση να κάνει άρση ασυλίας βουλευτή ακόμη και όταν το αδίκημα ήταν από αυτά που ονομάζουμε «του κοινού ποινικού Δικαίου». Υπήρξαν περιπτώσεις που βουλευτής μηνύθηκε για ατύχημα που προκάλεσε με το αυτοκίνητο και η Βουλή δεν έκανε άρση ασυλίας προκειμένου να δικαστεί όπως ο κάθε έλληνας πολίτης...

    Ο θεσμός της άρσης ασυλίας που σκοπό έχει να προστατεύσει τον Έλληνα βουλευτή από άσκοπες και πολλές φορές πολιτικής διάστασης διώξεις, είχε καταντήσει λειτουργία ατιμωρησίας.
    Επί Απόστολου Κακλαμάνη στην Προεδρία του Κοινοβουλίου, υπήρξαν σημαντικές πρωτοβουλίες για να πάψει να είναι η άρση ασυλίας το ξέπλυμα παραβατικών λειτουργιών των βουλευτών. Έτσι άρχισε να εφαρμόζεται αυτό το οποίο ορίζει ο ίδιος ο κανονισμός της Βουλής, δηλαδή πως η άρση δεν γίνεται μόνο όταν αφορά πράξεις που σχετίζονταν με την λειτουργία του βουλευτή.
    Δηλαδή η Βουλή δεν θα έκανε άρσεις, όταν για παράδειγμα κάποιος είχε μηνύσει τον βουλευτή για όσα είπε στα πλαίσια της πολιτικής του λειτουργίας.
    Η πρόβλεψη αυτή η οποία παρότι περιγραφόταν από τον κανονισμό δεν εφαρμοζόταν, αποκαταστάθηκε σταδιακά. Οι βουλευτές αποδέχθηκαν μάλιστα να άρουν την βουλευτική ασυλία σε περιπτώσεις που η Επιτροπή Δεοντολογίας κάνει τέτοια εισήγηση.
    Έτσι λοιπόν στην περίπτωση Μιχελάκη, οι βουλευτές πρέπει να ψηφίσουν την άρση του, όχι μόνο γιατί αυτό εισηγείται η Επιτροπή Δεοντολογίας, αλλά και γιατί αφορά αδίκημα του κοινού ποινικού Δικαίου και όχι κάποια πολιτική λειτουργία. Ακόμη χειρότερα αφορά το χρηματισμό του από τον επιχειρηματία Πάλλη για να κάνει ερώτηση στην ίδια τη Βουλή προς όφελός του. Οι βουλευτές δεν έχουν ηθικά το δικαίωμα να πουν «δεν ψηφίζω την άρση γιατί πιστεύω πως δεν είναι έτσι». Άλλωστε όσοι Έλληνες πολίτες οδηγούνται στα δικαστήρια δεν είναι γιατί είναι ένοχοι, αλλά γιατί υπάρχουν αποχρώσες ενδείξεις. Δεν έχουν δικαίωμα επίσης να επιτρέψουν να υπάρχει μια σκιά πάνω από το Κοινοβούλιο, ότι τα μέλη του πληρώνονται για να γίνονται πιστόλια επιχειρηματικών συμφερόντων χρησιμοποιώντας τη Βουλή.
    Στην περίπτωση Μιχελάκη δεν υπάρχουν μόνο ενδείξεις αλλά αποδείξεις και έγγραφα. Αν λοιπόν οι βουλευτές πουν πως παρά τις ενδείξεις δεν ψηφίζουν άρση της ασυλίας, τότε απλώς θα έχει επιστρέψει η Βουλή σε ένα ρόλο πλυντηρίου πολύ σοβαρών εγκλημάτων.
    Με τον τρόπο αυτό οι βουλευτές, σε μια περίοδο μάλιστα που οι offshore και οι μίζες για τα εξοπλιστικά πέφτουν σαν το χαλάζι, θα δώσουν το δικαίωμα όχι μόνο σε μας αλλά σε κάθε κάτοικο αυτής της χώρας να υποθέτει βάσιμα πως κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει. Πως για να μην κάνουν άρση ασυλίας για κάποιον βουλευτή για τον οποίο η Εισαγγελία λέει ότι «τα παίρνει», τότε απλώς εκφράζουν τη συνενοχή τους. Δηλώνουν έμμεσα και την προσωπική τους ενοχή. Ότι τα παίρνουν και απλώς δημιουργούν ένα προηγούμενο για την περίπτωση που και αυτοί πιαστούν στα πράσα. Προσωπικά δεν πιστεύω ούτε πως όλοι οι βουλευτές τα παίρνουν, ούτε πως όλοι είναι συνένοχοι ανεξάρτητα από το κόμμα στο οποίο ανήκουν. Ήρθε η ώρα να το επιβεβαιώσουν και αυτοί.
    ΥΓ. 1: Ο Άδωνις Γεωργιάδης σε συνέντευξη που μου έδωσε για το θέμα Καρατζαφέρη δήλωσε πως δε θα ψηφίσει την άρση ασυλίας του Γιάννη Μιχελάκη επειδή το αδίκημα αφορά την πολιτική του δράση. Δηλαδή με την ίδια λογική, ο Άκης Τσοχατζόπουλος πρέπει να βγει απ΄πο τη φυλακή γιατί το αδίκημά του αφορά την πολιτική του δράση για την οποία φυσικά χρηματίστηκε. Είναι προφανές λοιπόν ότι δεν πρόκειται για την πολιτική δράση αλλά για το αδίκημα του χρηματισμού.  
    ΥΓ 2. Ακόμη και τώρα που η Επιτροπή Δεοντολογίας ζήτησε την άρση της ασυλίας Μιχελάκη, ο ίδιος όχι μόνο δεν αισθάνεται την ανάγκη να δώσει εξηγήσεις, αλλά συνεχίζει να μιλάει για τις μηνύσεις, σαν να είναι η μήνυση η απάντηση και όχι οι πέντε λέξεις που οφείλει να δώσει επίσημα ως απάντηση.
     
    http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2014/11/blog-post_668.html

    ΕΩΣ …12.000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΡΟΣ ΕΛΛΑΔΑ!

     
    Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης -  
    Πραγματικά πολύ εντυπωσιακές αποκαλύψεις κάνει η τουρκική εφημερίδα, Habertürk, (22/11), για τα ποσά, (αλήθεια που τα βρίσκουν ;) που δίνουν οι λαθρομετανάστες στους Τούρκους για να τους εξασφαλίσουν το εισιτήριο να περάσουν στην ελληνική επικράτεια που έχει μετατραπεί σε δεξαμενή εκατοντάδων χιλιάδων κυρίως μουσουλμάνων λαθρομεταναστών, που έρχονται μαζικά από την άλλη πλευρά του Αιγαίου προς δόξα της πλήρης αδιαφορίας των ελληνικών κυβερνήσεων. Όπως αποκαλύπτει η τουρκική εφημερίδα, η οποία σημειωτέον επικαλείται και σχετική αποκαλυπτική εκπομπή του γαλλικού καναλιού, France 24, η ταρίφα για να περάσουν οι λαθρομετανάστες από τις τουρκικές ακτές προς την ελληνική επικράτεια μέσω θαλάσσης, αρχίζει από 600 ευρώ και φτάνει στο αστρονομικό πόσο των… 3.200 ευρώ.
    Συγκεκριμένα όπως αναφέρεται, η μεταφορά των λαθρομεταναστών μέσω φουσκωτών πλοίων, (όπου εφαρμόζεται η γνωστή τακτική μόλις εισέρχεται το φουσκωτό στα ελληνικά χωρικά ύδατα το βυθίζουν και οι λαθρομετανάστες, οι οποίοι προηγουμένως είχαν προμηθευτεί από την τουρκική μαφία με σωσίβια, γίνονται «ναυαγοί» για να περισυλλεχτούν από τα πλοία της ελληνικής ακτοφυλακής), είναι 600 ευρώ, μέσω αλιευτικών σκαφών που έχουν και μια εδική προστασία η ταρίφα ανεβαίνει στο πόσο των 2.400 ευρώ, ενώ μέσω… φεριμπότ της συγκοινωνίας, (υπάρχει και τέτοιο κύκλωμα προώθησης λαθρομεταναστών προς την ελληνική πλευρά), η ταρίφα ανεβαίνει στα 3.200 ευρώ. Με λίγα λόγια «χρυσές» δουλειές για την τουρκική μαφία λαθρομεταναστών, προς δόξα των εγχώριων άσχετων «προοδευτικών» κύκλων που το μόνο που ξέρουν είναι να τρέχουν να υποδεχτούν τους λαθρομετανάστες μετατρέποντας την Ελλάδα σε ξέφραγο αμπέλι των κάθε λογής μουσουλμάνων τουρκικής προέλευσης. Πέραν όμως της θαλάσσιας μεταφοράς, που τον τελευταίο καιρό έχει παρουσιάσει ξεχωριστή ανάπτυξη με τεράστιο τζίρο, υπάρχει και η δια ξηράς προώθηση των λαθρομεταναστών με το εισιτήριο να κοστίζει 800 ευρώ. Εδώ αναφέρονται διάφοροι μέθοδοι μέσω φορτηγών που υποτίθεται ότι μεταφέρουν εμπορεύματα, ακόμα και επιβατικών οχημάτων που με διάφορους τρόπους διέρχονται τα ελληνοτουρκικά σύνορα μεταφέροντας εκατοντάδες μουσουλμάνους λαθρομετανάστες στην ελληνική επικράτεια, αλλά και στην γειτονική Βουλγαρία, η οποία επίσης έχει αρχίσει να έχει πρόβλημα.
    Η κατάσταση έχει αρχίσει να ξεφεύγει από κάθε έλεγχο από τις χώρες υποδοχής και στην προκειμένη περίπτωση από την Ελλάδα, η οποία θεωρείται σαν ο καλύτερος στόχος από την τουρκική μαφία και από τις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες για την προώθηση των χιλιάδων μουσουλμάνων λαθρομεταναστών. Η συντριπτική πλειοψηφία των λαθρομεταναστών, όπως αναφέρει η τουρκική εφημερίδα, προέρχονται από το Πακιστάν, Αφγανιστάν, Μπαγκλαντές, Συρία, Ιράκ, Ιράν και από την μουσουλμανική κεντρική Αφρική. Το ρεύμα αναμένεται μάλιστα να αυξηθεί στους επόμενους μήνες καθώς δεν διαγράφεται καμία προοπτική για την ειρήνευση αυτών των περιοχών, με αποτέλεσμα εκατομμύρια να επιδιώκουν με κάθε μέσο να προωθηθούν προς την Δύση φυσικά με σταθμό την χώρα μας, που χάριν της προδοτικής συνθήκης «Δουβλίνο 2», εγκλωβίζονται στην ελληνική επικράτεια . Η Ευρωπαϊκή Ένωση ως συνήθως αδιαφορεί σε όλη αυτή την ανθρωποθύελλα και η Ελλάδα υφίσταται στην ουσία μια εισβολή που απειλεί πλέον να τινάξει στον αέρα την ίδια την ύπαρξη μας σαν έθνος, και σαν ελληνορθόδοξος λαός. Ο κίνδυνος της εθνικής μας αλλοίωσης δεν είναι φαντασίωση, είναι μια άμεση προοπτική και αν δεν ληφθούν άμεσα μέτρα, όπως η άμεση κατάργηση της συνθήκης του Δουβλίνου 2, τότε θα υποστούμε, συν τοις άλλοις και τα δεινά μιας αλλόφυλης και αλλόθρησκης εσωτερικής κατοχής της πατρίδας μας.
    Αλλοίμονο μας!

    ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
    Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
     
    http://greeknation.blogspot.gr/2014/11/12000.html
    Next previous home

    Αναζήτηση στο ιστολόγιο

    -------\ KRYON IN HELLENIC /-------

    -------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
    Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

    ------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

    ------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
    Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

    Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

    free counters